Kolmården?

Hemma igen! Känns som att alla mina inlägg börjar så men vad ska man annars säga? :P
Hade jätte trevligt hos Olivia (mammas kompis). Hon är så rolig haha! Och stackarn som inte fått sitt en vecka och en dag försenat barn :P
Såå. Har inga planer för nu eller de närmaste dagarna för den delen. Mamma, hennes kille, hans barn och mammas kompis och hennes son åker till Kolmården imorgon men lixom som om jag vill följa med:P de kommer ha mycket roligare utan mig och mitt gnäll och kryssingen räckte för mig. Så hemma själv kommer jag vara fri! Yey! Och få kolla på tv för en gångs skull eftersom att min i mitt rum inte funkar haha!


En del av den roliga lilla skolgrupp haha! Kända för att grilla runt hela Stockholm :P


Snabbt inlägg

Okej det blir ett kort inlägg här eftersom att jag och mamma ska snart dra till Kista. Vet inte vad vi ska göra där och sen så ska vi KANSKE till hennes kompis. Inte säkert. Jag vaknade konstigt nog klockan TVÅ idag :S haha jag hade inte ens vaknat på hela natten. Snacka om att sova djupt. Jäjä hinner inte med så mycket mer nu, måste klä på mig och bortsa tänderna.
PUUUSSS!

Midnatt än?

hmm.... Jag som trodde att det var över midnatt... haha nää tydligen INTE. Nej nej. Här sitter man och hoppas på lite "ring, ring!" på mobilen. Eller åtminstone "S-M-S!!" näråh. Haha var inne på FB och såg att Nicoles kusin från Miami gjort en video till henne och snackar där. Såå vacker! Haha får ångest. Vill typ fixa upp mig och ta på mig massa fina kläder här mitt i natten.
Fast det ska jag inte göra! Bara så ni vet haha. Jag är inte så överdriven. Men det var länge sen jag fixade upp mig. Får väl göra ett tillfälle att göra det helt enkelt. Eller? Vad tycker ni om det?
PERSONLIGEN trycker jag att jag borde göra det.

Haha shit vilken konstig diskution jag har med mig själv nu men om jag tänker efter är det exakt såhär jag snackar i mitt huvud om ni förstår vad jag menar?
Aja klockan börjar bli över midnatt snart så då har jag gjort hela inlägget förjävelst haha!

Godnatt! - igen :P

Inte på kryssingen längre ;)

Fy och skäms på mig för att inte skrivit! Kom hem runt halv sex eller så om jag minns rätt från kryssingen och jag och mamma delade på en väldigt god kebabpizza. Blev m ä t t !
Sen smsade jag Tiffany och hon lät helt deprimerad (jaa att ha tråkigt kan göra sånt mot en... farligt! :O :P) haha så vi bestämde att möta upp i Kista och vi luffaed runt där och gör det vi är bäst på- gå, diskutera och snacka :D
Jag kom hem strax innan 9 och har kollat på UnderCove Brother! Yey! Hahah jag och mamma satt och skratta igenom hela filmen ^^

Jag och Tiff hade tänkt samla några folk snart. Typ imorn eller på lördag eller nåt och bara umgås lite och ha kul men jag har inte hört nåt mer om saken än så vi får se.

Godnatt på er alla! Puuuusss ♥

Im leaving now

Om 15 min åker jag och mamma för att möta upp mormor och morfar vid båten. Har ingen aning om vad de hade tänkt att jag ska kunna göra för att ha kul men jaja.
Sååå... Vad mer kan man säga? Inget typ ;P


Självförtroende?

Är du nöjd med..?

Håret( )
Hyn(x)
Pigmentet(x)
Ögonen(x)
Näsan(x)
Munen(/)
Öronen(x)
Armarna(x)
Fingrarna(x)
Naglarna(x)
Rumpan(x)
Magen(/)
Ryggen(x)
Låren(/)
Benen(x)
Fötterna(x)
Tårna(x)
Livet(/)
Personligheten(/)
=15,5 max:19

Under 8= Dåligt självförtroende tyvärr..
8-13= sådära,men kan bli bättre..
över 13= Tillräckligt bra så nu är nöjd me dig själv.
19= Du är helt nöjd me dig själv.

Morgon snacket

Har nyss haft mitt morgon snack med Sahan nu haha! Kommer inte kunna snacka när jag åker på kryssningen senare (låter som om jag kommer vara där skit länge men bara 24 timmar ^^). Plus att det alltid är så dålig mottagning i havet. Tror jag. Eller är det pga båten? Aja skit samma bryr mig inte vilket av de haha! Sålänge min mp3 funkar duger det för mig i 24 timmar. Om jag inte får abstunens och blir psykiskt störd för för lite "snacka i tel" och "smsa det roliga folket".

Mamma har gjort frukost till mig (yey, händer bara på lov eller helgen, på skola får man minsann inte sånt lyx när man som mest behöver :P). Mackor med avokado på. MMH!

En bra låt med den bra artist ;)

Home Bitcheeezzz

Tjena tjena. Sitter här och nördar framför datan igen. Belive it or not hihi
Åkte till Tiffy, mötte upp henne och Bridge och vi chillade där lite, åt. Chilla lite till och medans Bridget åkte hem så åkte jag och Tiff till stan. Luffade runt i stan, kollade på Pride saker haha. Vi fikade i Kungsan i Te Huset (dyrt där men BARA för att skryta så får jag lite rabatt ;). Eller rabbat som Ida säger, som om man fattar vad det betyder haha! Lång historia). Sen tog vi en promenad, snacka om ALLT typ. Livet. Så satte vi oss på en brygga och tillslut åkte vi hem. Hade en skit trevlig dag. Hon är verkligen en sån som man kan göra allt med. Love her ♥

Jag har fått tilbaka mina små bärbara högtalare från henne. Trasigare än vad de redan var. Tack! :D haha nää men de funkar fortfarande och de är inte så dyra direkt, kan bara köpa nya ;)
Måste ringa några viktiga samtal just nu och imorgon åker jag, mamma, mormor och morfar på 24-timmars kryssning. Såå kul vet jag inte om det är men jag dör inte och jag älskar min familj (daaah!) så varför inte!


LillTiffy är en så trevlig kund och beställer saker ^^

Mot Tiffy!

Tjenixen! Nu ska jag börja dra mig till Tiffy. Åka buss kan man ju aldrig få nog av! XD
Men ni får ha det bra puss och kram!

Tre år gammal bild ;)

No sleep

För er som undrar så har jag inte sovit gått inatt. Alls. Jag vaknade typ varannan timme och jag tror att jag börjar få nackspärr. Usch. Jag som ville sova länge idag.. Till typ ett. Men nej tyvärrr!
Klockan 4 ska jag vara hos Tiffany. Och catcha up lite nivet ;)

Japp livet är underbart ibland. Håller ni inte med? :P

 

Stan

Hej på er än en gång. Nu är jag hemma och mamma och Catta är här. Trevligt trevligt. Var i stan me Sahan vi skulle träffa Nicole men hon sa till slut att hon inte fick. Så påväg hem igen träffa vi Tiffany, åååh vad jag har saknat henne! Men vi var i tc ett tag så tillslut åkte alla hem. Ska träffa Tiffany imorn. Ska hem till henne. Ska bli kul!

"It dont make any difference to me"

Jag hittade inte den riktiga låten (inte för att jag satt hur länge som helst och verkligen avsträngde mig) men det hära e en skit bra låt som typ alla har hört men texten är så bra. Lyssna på den


Inne på sjukhuset igen?? :P

Ångest!!!! När ska man få höra från Ida
"Hej MaxiBraxi, hur är det i skitsverige? Här är det typ 40 grader och jag har det skit bra här så det så! Hoppas du har det skit utan mig och är misserabel utan mig, för det förtjänar du. Jag kommer vara kvar här i Turkiet en vecka mer än vad jag skulle bara för att du ska ha det värre!"

Hahaha nää driver bara. Men det är ju typ så hon kommer säga. Förutom det i slutet :P
Jag känner henne. Vet att det är nåt sånt. :P Hon har lixom vart borta i tre dagar utan att höra av sig :S Det kommer nog snart. Om det inte är så att hon åkt in på sjukhus i år igen haha! Lilla klumsidumpsi Ida.
I miss u!!!!

Och nu har Sahan skickat mina och Nicoles favvolåtar! :D
"Hakuna Matata"
"Circle of life"
"Stand by me"

Hahah gissa vilken film! ;) ♥

Keff uppdatering sorry

Hej på er. Dålig upptadering från min sida igår. Förlåt. Jag var med Nicole och Sahan hela dagen och kom hem klockan 11 haha. Sen försökte jag gå in på interneten men den hackade upp sig och blev skit seg så jag kunde inte göra något. Men här sitter jag nu och slappar. Känner mig väldigt ofräsh så jag ska hoppa in i duschen sen ska jag säkert träffa Sahan och Nicole igen för att ge tibax hans iPod som han glömde i min väska igår haha!
Annars vet jag inte vad som händer idag. Jag kan inte säga att jag ska städa mitt rum för det är städat! :D Yey! Jag har inte haft stökigt sen innan Spanienresan. Känner mig fett stolt!



Gammelbild från kollo :D

Outfiten

Så! Nu är jag klar med allt. Väntar bara på Nicole nu :P

Och idag har jag på mig detta:



Fast ett vitt linne under ;)

Och nu har jag mitt krull tillbaka. TrevligtTrevligt. Haha. Helt slitet. Måste göra not åt saken assååå

Innan tolv!

Haha mitt första inlägg innan tolv på länge :P
Blir ju väckt av Sahan VARJE dag nu asså. Jag borde anlita han till min nya väckarklocka. Men senare idag ska jag träffa honom och min älskling NICOLE! :D :D
Vi skulle mötas i liljeholmen och så får vi se hur det blev därifrån. Men nu måste jag fixa mig.

PUSS PUSS! // Maxine


Hahaah Ida och Patti. Miss 'em. ♥

Receptet till citronglassen :D

Det är inte svårt alls att göra glassen. Ska bevisa det för er så därför ger jag er receptet på min Citronglass som jag gjorde idag ;)

INGREDIENSER:

5 äggulor
1,5 dl socker
3 dl vispgrädde
2 dl mjölk
2 st citroner

GÖR SÅ HÄR:

1. Lägg gulorna och sockret i en bunke.
2. Vispa tills att blandningen blivit pös och luftig. Riv i skalet från citronernao ch saften av en citron.
3. Häll grädden och mjölken i en kastrull och koka upp (men håll koll på den så att det inte kokar över som det gjorde och alltid gör för mig haha!).
4. Häll den kokande gräddblandningen över äggsmeten under omrörning.
5.Låt stå och svalna under omrörning
6.Ställ i frysen och rör om då och då (inget måste eftersom att jag inte gjorde det och den ser bra ut för mig :))


Så blev resultatet.Allstå inget speciellt men god är den nog ^^ Och den är gulare än på bilden. Plus att man kan se att jag petat lite på den haha!

Solna vistelse med gamlingarna haha

Hej på er. Och by the way tack för alla snälla och roliga kommentarer. Gör mig lika glad varje gång! :D
Nu har jag och mamma kommit hem från mammas kompis i solna. Det var mamma, hennes kompisar Gail, Catta och Robban (alla de där som nu är 40åringar har vart Husby-barn, haha skit kul) och jag såklart :)
Vi har pratat om lite allt möjligt och spelat UNO, det var skit länge sen säger jag! Hade glömt bort hur man körde haha. Och vi har ätit lite snacks. Jätte trevligt faktiskt.
Imorgon ska jag kanske träffa Nicole och Sahan om inte så blir det Nicole på måndag. Kulkul. Hon har en present till mig från Victoria's Secret! Hahah mamma blev helt avis när jag sa det till henne. ^^

Men till er som läser såhär sent- Godnatt, till er som läser när vi vaknat- Godmorgon och till er som läser någon gång senare så kommer jag redan ha skrivit ett nytt inlägg åt er ! ;)

Och för er som undrar hur det går med glassen- Jo den ser ut att vara på bra vägar. Inte helt klar än dock. But soon! ^^

Citronglass

Nu håller jag på att göra citron glass ^^
Gått gått. Men jag vet inte hur det kommer bli. Jag tror att jag hade för mycket citron i och så när jag kokade glädden och mjölken kokade allt över (typiskt mig :P) så jag tror att det är för lite av det. Den känns väldigt lös. Men eh vi så helt enkelt se hur den blir när den stelnat :P haha

Haha vem håller INTE med?? XD


Impulsköp

Nu har jag och mamma kommit hem. Vart på NetonNet butiken, på ÖB och på Willys i Veddesta. Det blev två impulsköp också- En ny hemtelefon (MYCKET bättre :P) och en ny stereo til lvardagsrummet som faktiskt funkar haha.
De var billiga så det blev vårat köp idag. Vi kollade lite på mobiler för min födelsedag som jag kunde tänkas vilja ha men hittade inget än. Jag är rätt så kräsen haha. Nu blir det mat och mamma blir irriterad för att hon inte fattar hur man kopplar in telefonen så jag måste fixa det (som om jag vet bättre haha!)

Kläderna jag fick igår :)

Hellu igen. Hade tänkt visa vad mamma köpte till mig igår :) För skit billigt! :D

Jeansen från BikBok var det halva rea priset på så de kostade 174 kr. Innan 699 :P

 
 

Och sjalen som också var från BikBok för bara 19 kronor!



Sen var det ju tightsen också men de är ju bara enkla svarta så de var lite onödiga att ta kort på. Men de kostar 79,50 på H&M ;)

Ointressant inlägg/ intressant natt :P

Hey sexy! Vaknade av att Sahan smsade mig. Det börjar bli en grej han gillar att göra asså haha.

Min natt var lite konstig. (Ni måste inte läsa, helt ointressant igentligen haha!)
För er som vill veta (haha) så började med att Sahan ville snacka i luren och så ringde jag han och vi snackade ett tag. Så får jag sms av Nikkipikki (blev lite förvånad eftersom att jag var helt oberedd på det och för att jag inte snackat med henne på över en månad om man inte räknar med facebook haha) och hon skrev "why is our phone avstängd bitch! :) <3". Hahaha saknar hennes meningar. Men jag sa att jag snackade med Sahan. Hon bah vem är det?? Och det slutade med att jag förklarade och non ville att jag skulle ringa henne så jag gjorde det och vi snackade i typ 20 minuter och katchade up lite med varann. Så ville Sahan att jag skulle hälsa Nicole att hon är söt och sånt. Hahah och att han ville ha hennes nummer och jag sa det till henne. Gissa vad hon säger "ooh skicka det, skicka det!" Hahah har saknat henne asså. Men sen ringde jag upp Sahan och vi snackade lite till medans de två smsade och han ringde henne och de snacka i flera timmar! Haha. Sen somnar jag och runt halv 5 smsar Ida och säger "vaken?" och då vaknar jag om, svarar men får inget svar och så får jag ett sms av Nicole som säger "han är sååå söt! :D" haha och de snackade fortfarande asså. Sen kunde jag inte somna om så då smsa jag Sahan och drev lite med han och sa "vad hände med bro's over hoes. Fett dålig stil asså!" Hans ursäkt var: "men hon är ju så jävla söt!"
Haha där fick jag ett gått skratt mitt i natten.

Jaja men det sluta att jag somnade tillslut och vaknar av Sahans jävla sms som morgonen innan haha. Jag ska ringa han mitt i natten i natt och väcka han! Hihi men shhh! Det är en hemlis.

Idag har jag inte bestämt not. Ida har väl precis kommit fram till Turkiet... :( Kommer sakna henne, hon är borta i hela TVÅ veckor. Jag och Nicole har bestämt att träffas på måndag. Kanske ska ringa syster min ;)




Mina älskiningar!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vem sjunger bäst?

Har nyss laddat ner en låt som jag har letat i dar efter titeln haha. Michel Jackson såklart. Men jag hittade den och tydligen heter den Human Nature. Det är inte så att jag inte hört den innan men jag har aldrig vetat vad den hetat haha. Så har jag lyssnat på den på youtube sjungen av två olika (väldigt duktiga sångare)- Michael och Alicia Keys. Jag undar bara vem NI tycker sjunger bäst. Själv kan jag inte bestämma mig. Jag gillar M eftersom att det är ju orginalet och han är ju så grym men Alicia har sån fantastisk röst. Hon sjunger ju nästan likadant som han fast mer tjejigt i den här låten. Hon är så grym live också!
Kolla själv:



Hemma tillslut :D

Sådärjah! Hemma och ledig nu. Strax efter mitt förra inlägg så gick jag från Ida och mötte upp mamma och Andrew i Kista och vi åt. Jag åt SUSHI ^^. Jussde! :O Ni skulle bara veta vad som hände! Jag skulle lämna min bricka när jag var klar och så ropade mamma och sa att jag skulle kolla. Vet ni vad jag ser??? En tallrik FULL med sushi som non bara slängt bort! Skam säger jag.
Sen gick vi i affärer och det blev att mamma köpte ett par harem jeans eller vad man nu kan kalla de för halva rea-priset, en enkel sjal och ett par svarta tights (jag har bara ett par gråa förutom de haha). Jeansen och sjalen var från BikBok och tightsen var från H&M. Jag visar er allting senare när jag har det på bild ;)
När vi var klara i Kista åkte vi och lämnade Andrew hem och vi åkte till Willys och storhandlade haha! Helt slut nu.

 

Bilder från igår :P orakar inte lägga upp fler. De flesta ser ändå ut såhär fast fulare hah

 
Jag prövade på Jasons nya keps idag :P

 
Mer än såhär fick inte plats på bordet .Det var ett par påsar kvar haha
(Som jag paclkade upp helt själv ^^)

Nu ska jag äta hounungsmelon som mamma sa var skit god. Hon har redan ätit upp halva hahha

Slappar

Hellow. Är kvar här hos Ida. Vi sitter och latar oss framför datan och lyssnar på musik (One more chance in love- Michael :P)
Nää men jag och Ida snackade med Sahan i telefonen igår haha. En snubbe som jag känner. Eller vad man ska säga ;)
Hahaha han e skit rolig asså. O söööt. Skit kort 92a :D Och snäll.
Jag vet inte när jag kommer hem dock. Kanske är med Ida hela dan eller kanske åker hem snart. I have no idea. Heydari ville göra nåt idag skrev hon till mig på msn när jag var utloggad men jag vet inte om hon mena att skicka till mej. Hon har ju mitt nummer ;)
Ah vi får se vart vinden tar mig ;)



Hahah jag och Ida sist jag sov hemma hos henne. Vi hade tråkigt och åt citron ^^

Sleepover

(MITT 400:E INLÄGG :D)


Japp det blev att jag sover över här hos min Ida. Inget liv haha. Nää men det är trevligt att vara med henne. Annars skulle jag ju inte eller hur?? Haha meningslös kommentar men var tvungen för non anledning. Såå... What to do? Jaa vi får väl se helt enkelt. Godnatt till er!

Med IdaPida hos IdaPida! ;D

Hej på er alla där ute! What's crackin'???
Sitter här nu med cp Ida. Haha sååå trög! Nää skojja bara! Vi har gått runt i Kungsan, stureplan och humlan. INGET liv! Hahah. Jaja. Vi har tagit massa kort och sånt men det får ni vänta med att se, tough shit. Vi tjaffsa med några "sketare" i humlan. Hahah skiit töntiga.
Hahaaaaahahaah! Ida tappa mobilen. Garvar sönder mej! Aja, ni måste vart där för att sett det. Nu ska vi ut. Fråga mig inte vart. Det är en hemlis! Haha driver bara men jag vet inte vart vi ska.
Puss puss och kram tills dess! (I millibeng!! :D:D:D)

Jag skriver snabbt mina...




HISSAR:

Nektariner:
Min favoritfukt på sommaren! Så saftiga och söta och goda ^^
Pengar: Såklart haha! Självklart måste man ju sätta upp pengar. Nåt man behöver för det mesta ;)
Kamera: Man måste ju ta massa kort för att minnas alla roliga stunder och se bak :D

DISSAR:
Höstkollektionen:
Vad är det med folk som skickar alla höstmagazine nu mitt på sommaren? Snacka om deprimerande! Vi har sommar nu, man ska ju inte sitta och kolla på höstkläder.
Solbrännan borta?: Att solbrännan ska försvinna efter typ två veckor. Nej inte så kul!

 
Nej det vill man ju inte ha i JULI!

I am happy today :) and why?

Morning schmorning! Vad händer för er idag?
Jag ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig och efter det träffa lilla Ida för snart åker hon till Turkiet. Isaak sa att han kanske skulle komma förbi stan och va med oss ett tag men det tvivlar jag på haha. Upp till bevis!
Och Nikkipikki kommer hem idag från en hel månad i Miami! Yeeeeeey!!!!!! Vet inte vilken tid dock. Oh well ;)

Jag känner mig på ett pretty good humör just nu. Inte ens det dåliga vädret kan förstöra det!

Dagens låt:
 


Haha var tvungen. Jag och Nicole lyssnar alltid på Lejon Kungen låtar och pratar i telefon och sjunger alla låtarna vi
kan komma på och sen såfort någon sjunger fel (enligt den andra) försöker vi sjunga om men det går inte bra och
slutar med att vi garvar i timmar på luren haha!  Så ska Nicole alltid sjunga det afrikanska i låtarna och tycker att hon är skit bra på det haha! Minnen!

Onödigt inlägg ^^

Hej på er. Gissar på att ni läser ändå haha
Sitter här och slappar. Kollar på bilder på blocket igen med kattungar. Haha får abstinens...
Konstigt att jag inte kan logga in på Bloglovin :S
Jaja. Imorgon ska jag träffa Ida hade jag bestämt med henne. Vi ska väl bara vara i stan. Snacka lite om ingenting. Våra i-landsproblem osv haha. Tycker att jag borde äta något. Jag är både sugen och inte sugen. Känns som att nåt fattas. Blir så ibland, vet inte varför. Inte skönaste känslan man kan ha direkt. Den skönaste är helt klart lycka, att allt man har nu räcker och att man borde kunna stanna tiden för att det ska hålla för evigt. En riktig sommarkänsla för mig. På vintern känns sånt inte på samma sätt.
Jaa. Ska se om det finns nåt i kylen för att få svar på om jag är hungrig eller inte.

Godnatt! Ha en bra resten av tiden- Puss Poss Pöss Påss!

Jag har fått post! :D

Kolla vad JAG fick på posten! :D


Notera att det är en katt på vykortet haha

För er som inte ser vad det står haha: Hur mår du? Jag är på kollo nu, jag har många kompisar här MVH Lenny och Ryan.

Vad gulligt! Fick brev från när de var på kollo hihi. Mina söta bröder ♥

 
Och har fått present från Yves Rocher: En överraskning, mascara, 3 bonus poäng på mitt medlemskort och -50% på en vara :D

Det gjorde mig glad idag ;)

Saknar folket!

Jag har suttit och smsat med lilla Adam här nu. Har inget bättre för mig haha. Jag hade tänkt träffa min älskling Ida idag men hon svarar inte i luren. Och jag har fortfarande tummen ner för hennes dumma mobil. Stängs av hela tiden. Inte för att min är så mycket bättre eftersom att tre viktiga knappar väljer att inte funka när de vill. Men jag har önskat mig en ny mobil i födelsedagspresent så jag tror att jag kommer få en :D
Men jaa så långt jag vet ska jag grilla med gamlingarna-mamma och hennes kompis ;)
Vet inte om det blir fler. Säkert mammas kille och barnen :)

Och jag saknar folket!! Alla ska vara bortresta så himla länge. Herregud. Nicole kommer hem imorgon. YEEEEY! Men Ida åker om tre dagar :(
Resten säger "jag vet inte när jag kommer hem". Hur kan man inte veta?? Köper de inte turochretur biljetter eller?? ^^ Haha jag är lite okunnig med sånt. Aja ska äta "frukost" nu. Märkte inte att klockan var så mycket hih ^^

 
Haha vi e sjuka. Har en hel serie med sånna bilder fast de vågar jag nog inte visa här haha

Kattungar

Ååååh jag är ute på hal is! Sitter och kollar på sööta små kattungar på blocket.se! Nu vill jag ha en liten katt unge! Visst jag har ju Curry och han har sin lilla sjuka charm men jag vill ha en kattUNGE. Jag känner mig jätte taskig att säga så med tanke på den lilla kryddan och för att mormor får mig att få dåligt samvete men kolla bara!

Klicka för att se nästa bild
Klicka för att se nästa bild
Klicka för att se nästa bild
Klicka för att se nästa bild

VISST är de söööta?! Gaah

Första saken på min önskelista iallafall haha! Inte för att jag kommer få nån men man kan ju alltid drömma?

Dagens

dagens låt : When it all falls apart
dagens frisyr : Plattat och mest uppsatt
dagens smink : mascara
dagens klädsel : jeans och linne
dagens roliga händelse : kolla på film med Amanda :)
dagens planer : Inget
dagens vill ha : En ny mobil!
dagens saknad : Nikkipikki! ♥
dagens drog : mina ipren :S
dagens tråkigaste : inget
dagens finaste : mp3n :)
dagens måste : skaffa en ny mobil!
dagens dricka : juice ^^
dagens köp : Inget
dagens mat : brokoli och potatis soppa :P
dagens kärlek : Modern min<3
dagens mående : Glad och nöjd
dagens skratt : Mitt :D 
dagens tanke : Data data data!!
dagens irritationsobjekt : Inte så mycket möjligheter att göra haha
dagens smycke: mina vita hjärtörhängen
dagens just nu: Sitter här hemma bara :P
dagens sjuka: Mensvärk.. -.- :@
dagens kommentar: Jahajah

Bilderna + köpet från igår ;)

Nu är jag hemma. Eller kom hem får någon timme sen men tills nu har datan varit upptagen. Laddar ner bilder nu så jaa.
Nu finns det verkligen inget att göra här hemma. Woohoo..
Imrogon har jag inga planer minsann. Och jag ska prata med syrran för om hon går med på att vi ska göra det på just måndag så åker hon och jag till Skövde för att hälsa på vår storebror :D

      

Hahaha Ida är så dum att hon trodde att det hon håller i var mascara! ^^

 
  
Första bilden är linnet och jeansen jag köpte. Och bild 2 och tre visar jag bara hur byxorna är. Sista bilden är på en t-shirt från Zara som mamma hade köpt till mig igår med en söt liten cupcake på! Jag fick en likadan t-shirt fast en helsvart.

Still here

Hej på er. Läget??
Här sitter jag hos Amanda fortfarande haha. Vi vaknade klockan 12 typ. Egentligen skulle jag gå nu men Amandas mamma är så gullig att hon bjuder på mat och vill att jag ska äta innan jag går ^^
Jag vet inte vad planerna är idag. Jag hade tänkt sova hos Ida idag men mamma tycker att jag borde sova en natt hemma innan. Aja. När jag kommer han ska jag visa er vad jag har köpt och sen ska jag lägga upp bilderna. Om allt går som jag vill. Finns en stor chans att jag inte får som jag vill när det gäller elektronik haha, men vad gör man.
Ska dra nu. Puss puss!

Hos Mandis

Hej på er! Har inte kunnat skriva för jag har vart på stan och i nacka forum med Ida och Amanda hela dagen. Det slutade med att jag köpte ett par vita "trasiga" jeans från Gina för bara 50 kr (!!) och ett linne från Bikbok för bara 34 kr haha. Vi har haft jätte trevligt. Nu är jag hemma hos Amanda för jag ska sova här. Inte planerat med jätte trevligt. Första gången ;)
Vi tog massa foton men jag kan inte lägga upp de nu eftersom att jag inte är hemma så det får bli imorgon hörhoppningsvis. Om inget ändras såklart. Hahah!
Nu ska vi äta så bibi!


Staden stockholm

Hej på er! Tack vare Amanda (-.-) så ska jag möta henne och Idapida i stan klockan 12. Yey!! Men först måste jag ta ut pengar vid ica, gå tillbaka hem och lämna kortet och sen åka. Hahaha jag har inte ens kläderna på mig. Jag bara bara ätit frukost som jag inte var sugen på och geekat en snabit vid datan. That's me!
Men vi får väl försöka ta lite kort så att jag har nåt att komma med här i bloggen när jag kommer tillbaka ;)

Det stog att det skulle vara runt 23 grader med liiite moln men annars soligt. Yeah right! Hahaha!

Men ha en bra dag- puss och kram i millibeng!

Wannabe

Hahahaaahahahahha!!!!!!!
Jag gick in på Desirées blogg (för förta gången XD) och ser att det är ju fanimej en kopia av kissies! Herregud!
Samma "svar på tal", "jag är bäst, nu är avundsjuka", "jag har nyss duschat och har på mig inget annat än en handduk", "jag har mina sovkläder på mig och inget smink", "mina -jag-pratar-i-tel-bilder och lägger till pratbubblor".
Mer finns det ju men poängen är- PATETISKT. För att vara ärlig så tror jag att "Dearé" har dålig fatasi och kan inte skapa en blogg som är hon själv.
 Inte för att det har något med mig att göra men jag ville bara påpeka en liten rolig sak jag såg nu. Men det kanske ni andra också har gjort. Hahah. Förstår nu vem Kissie syftar på när hon pratar om alla "wannabes". :P

Just nu!

 
Nu är det dags för detta. Japp.
Jag föröker få upp popcorn paketet men det går inte så bra haha!


Aaaw tack! (a)

Vem kan den söta kommentaren vara ifrån?

Anonym om Såklart:
Hur lång är du? om du har längden inne, så tycker jag att dus ka bli modell !!


Vad glad jag blir. Tack! :) ^^


Måste jag säga det igen? haha!

Välj månaden du är född i

1: Jag åt upp
2: Jag slog ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag sköt
5: Jag kramade
6: Jag knarkade med
7: Jag är tänd på
8: Jag dansade naken med
9: Jag sjöng med
10: Jag fes på
11: Jag förfördes av
12: Jag hade sex med

Välj datumet du är född på

01: Din mamma
02: En hund
03: En neger
04: Michael Jackson
05: En bög
06: En hamburgare
07: Pippi Långstrump
08: En prostituerad
09: Karlsson på taket
10: En aidssmittad pundare
11: En pundare
12: Jultomten
13: En hivsmittad raggare
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: En fet hagga
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En muffin
25: Min pappa
26: En häst
27: En fotboll
28: En häxa
29: Min farmor
30: Din pappa
31: Ett får

Välj färgen på tröjan du har på dig.

Vit: För att jag gillar det
Svart: För att jag är så jävla snygg
Rosa: För att jag ser ut som en gris
Röd: För att jag är skitful
Blå: För att jag är en transvestit
Lila: För att jag är homosexuell
Grå: För att jag är en pundare
Annan: För att jag är lik Göran Persson
Grön: För att jag är bra i sängen
Orange: För att jag brukar röka på
Turkos: För att min mamma sa det
Brun: För att jag var tvungen
Ingen tröja: För att jag är kåt

Jag dansade naken med en muffin för att jag gillar det.

HAHAHAAHAHAHAHAHA!!!!!

Jag har tråkigt okej.. :P

1. Hur gammal är du om fem år? 20
2. Vem var den sista du träffade? mamma
3. Hur lång är du? 163 i think
4. Vilken var den senaste film du sett? Norbit
5. Vem ringde du senast? Syrran
6. Hur löd ditt senaste sms och från vem? Från Ida: Aha :s haha
7. Vad är dagens planer? inget haha
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa. men nu är luren lite konstig :P
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda, eller de var aldrig gifta men ni fattar.
10. När såg du senast din mamma? nyss
11. Vilken ögonfärg har du? mörkbruna
12. När vaknade du idag? 20 i elva
13. Har du någon gång hittat en katt? japp
14. Vilken är din favoritplats? sängen!
15. Vilken plats föredrar du minst? skogen :P
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? ingen aning, det återstår att se. Återkommer med det ;)
17. Vad skrämde dig som barn? venne
18. Vem fick dig att skratta senast? min syster
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Hahaha ja det är jag nog.
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4
23. Hur många landskap har du bott i? ett
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? det beror på vad jag gör :P
25. Är du social? ja det tror jag nog!
26. Vilken är din favoritglass? Piggelin ^^
27. Vad skulle du göra om du vann en miljon? som jag alltid säger- köpa godis!!
28. Tycker du om kinamat? Ja det är helt okej.
29. Tycker du om kaffe? helt okej.
30. Vad dricker du till frukost? juice helst
31. Sover du på någon särskild sida? mitten. annars vänster :P
32. Kan du spela poker? kommer inte ihåg :P
33. Tycker du om att mysa? hahaha.
34. Känner du någon med samma födelsedag som din? japp
35. Vill du ha barn? när jag blir äldre ja.
36. Kan du några andra språk än svenska? engelska, lite spanska.
37. Har du någonsin åkt ambulans? nope.
38. Föredrar du havet eller en pool? beror helt på.
39. Vad spenderar du helst pengar på? mat. sen kläder. haha
40. Äger du dyra smycken? använder inte smycken så mycket.
41. Har du någon gång testat narkotika? nej usch nej :S
42. Vad var det senaste du stoppade i munnen? vatten
43. Välj ett ärr på din kropp? ett på axeln
44. Vad har du för ringsignal? ljudlöst, men annars kiss me thru the phone XD
45. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? jaa vissa :P
46. Flirtar du mycket? nääråh!!!
47. Vilken var den senaste bok du läste? En tärning för lite.
48. Läser du dagstidningen?  nää. bara tv programmen, vädret och horoskop XD
49. Prenumererar du på någon veckotidning? vet inte. möjligen glamour
50. Vilken radiostation lyssnade du på senast? The voice.... OF HIP HOP AND R&B!

Såklart

Såklart... Ida har annat för sej och här sitter jag helt mobbad och gör ingenting.
Vi ska tydligen ses imorgon. Hon och Heydari ska "shoppa" och jag ska med då tydligen. Just nu snackar jag med Amanda (heydari) men hon vet inte. Ida får säga det. Hahah, få se hur lång tid det tar innan hon gör det ;)

Här hemma går tidien lååångsamt. Vill att det ska vara fint väder i Sverige nån gång! Men neeejhe. Eh en vecka kan man klara av. Men sen ska det vara fint har jag betämt!!!!

Bilder del 2

Nej nej, jag har inte glömt att lägga upp de sista bilderna från spanien, har bara inte orkat ;)


Lilla kusinen haha.
   
  
  
 
  
 
  
Så. Nöjda nu?? Nu är jag klar :D

Ajda time today

Vill ni veta en konstig sak???
Jag var först att vakna av 6 personer. Haha coolt va? :D
Brukar aldrig hända men jag kunde inte sova. Somna typ halv 4, 4 och vakna först 7 sen 9 och sen 20 i 11. Oj oj oj vad hände? Var inte trött helt enkelt.  :S
Om planerna går som bestämt så ska jag träffa Ida kl 5 idag men jag är inte helt säker. Man vet inte alltid med Ida :P
Men vi har inte bestämt not än- ingen av oss har pengar. Men det är ju som vanligt haha!
Jag får pengar imorgon så en dag klarar jag ju av ;)


Min nuvarande bakgrundsbild på mobilen haha

Låt

För er som inte vet vem Beenie Man är:
Han är ingen som jag lyssnat så mycket på innan men jag vet vem han är och jag gillar han. Han har vart en artist i 30 år nu. Cooolt! hahaha

Beenie Man / Någons landet ;)

Hej på er!
Har inte kunnat blogga för igår var jag ute hela dagen, kom hem runt 3 eller nåt för jag, syrran och pappa hade vart på Beenie Man i Tyrol :), vi hade jätte trevligt, det var kul att unmgås alla.
Idag funkade inte interneten på morgonen (typiskt :P) sen åkte jag, mamma, Roger och barnen till Rogers gamla chef ute på landet någonstans och grillade. Vi hade trevligt.
De hade fyra katter och en rolig sak var att en var helsvart- mormor hade en sån som hette Mio, en annan var mörkgrå randig- jag hade en sån innan som hette Tigis (R.I.P ♥) och till sist har vi ju lilla korkskallen Curry och det fans en katt som såg ut som honom också fast kortare och lenare päls och som var tjockare (och charmigare) han hette Gustav för att han såg exakt ut som Gustav i serien och filmerna haha!
Nu har jag kommit hem och sitter med te på bordet och har ätit mackor (♥ till mackor!). Mamma, Andrew och Samantha sitter och kollar på batman på 6an och Roger och Jason har inte kommit hem än. Vart de nu än är haha!

 
Här kanske de inte ser SÅÅ himla lika ut eftersom att det är ett jätte konstigt ljus på Curry :S
Men men: Gustav och Curry minsann ;)

 
En flummbild på mig och Mandis men det var den enda jag hade från igår :)

Kista sen Keisha

Jag skrivier ett kort inlägg här nu för väldigt snart ska jag åka till kista och köpa en födelsedagapresent till Keisha och sen åker jag hem till henne.
Sen vet jag inte när jag kommer hem men ni kommer höra från mig ;)

Gammalbild :)

G o d N a t t !

Vill skriva ett sista inlägg för dagen! Hihi har inte ens nåt att säga men ska lägga mig snart. Är lite sugen på popcorn men nu har jag ju redan kollat på film (Norbit) så nu är det ingen idé. Så kan jag inte kolla på tv heller- den funkar ju inte.
Klockan 2 ska jag vara hos Keisha imorn för då fyller hon år. Yippie!

God natt alla!

 

Latar miiiggg :)

Här sitter jag fortfarande i linne och latar mig framför TV:n (den som funkar såklart) och datan. Kul kul. Och nu har jag gjort soppa, väldigt smarrigt! Och snart ringa non kul person man kan hitta i min lilla fucked up mobil ^^



Hahaha väldigt ful bild från förra året i turkiet- den bjuder jag på ;)

I <3 food/ usch för comhem!

Heej på er ;)
Jag hade tänkt gå och sola med Amanda men jag vet inte hur det blir nu, hon tycker att det är molnigt :P
Not hittar jag på iaf.
Känner mig lite tjurig på de här apparaterna...
Först funkar det inte att sätta på tv:n i vardagsrummet, när jag väl gjort det kan man inte sätta på boxern, därpå kan man inte prata i hemtelefonen och det värsta av allt! De har tagit bort alla kanaler utom 1,2,4an på MIN TV!!!!!! Och för att kunna toppa av det så byter min radio radiokanal hela tiden och min internet sätts av och på när den vill.... Vad är det här??

Jag och mamma ska bojkotta ComHem för att det är not fel HELA tiden... Och nu kan jag inte ens titta på normala kanaler eftersom att mamma har tagit bort bla MTV och ZTV. Åååh vad ledsen jag är nu. Det kanske inte är så snällt att alltid klaga här i bloggen men jag måste få ut mina känslor (haha).

Nu ska jag göra not som får mig att tänka på annat: MAAAT ^^ mmh vad gått. KÄRLEK!

 
Puss och kram!

Andrew 7 år

Klar! Jag gillar inte att städa men så jobbigt har det inte varit faktiskt. Jobbigare att städa sitt rum för att det är stökigt, då får man inte plats med not haha!
Nu ska vi bara fixa oss och sen dra till bromma för att fira lilla Andrew som fyller 7 år idag! Yey!

Hare gått! Mhh nu ska jag äta not gått ^^
puss och kram skumbanan!! (guuud vad rolig jag är!) (??)

Städar

Har tyvärr inte blivit non uppdatering förrän nu men tuff shit. ;)
Jag sov över hos Keisha igår och idag har jag och mamma vart och solat, tog död på mig haha orkade inte vara där i mer än en timme, men färg har jag fått och samtidigt lite sömn ^^
Vi är just nu mitt inne i städing i våra rum. Damm damm damm säger jag bara!
Sen ska vi in med våra möbler igen till där de stod innan.
Så nu måste jag avsluta här med ett

PUSS PUSS!

PS: Städar i bikinitopp och korta shorts haha! Sååå varmt!

Fula tapeter...

Keisha och Chantell är här. Har ätit och allt ;)
Och allt gick som planerna- först var jag med Kidah och Sara sen kom mamma och hämta upp mig och vi åkte till mammas kompis babyshower. Jätte trevligt.
När vi kom hem såg vi att de var klara med att tapetsera. Det blev FUUULT! Isället för att det är enfärgat blev det RANDIGT (!!!!!) i den och en lite mörkare färg än vi sa. USCH vad jag hatar det. Inte kul, det vasr mycke finare i mitt rum innan och de skulle inte ens göra not annat i mitt rum än att måla taket... Skit sur.
Aja nu börjar Paris Hilton- My new BFF. Skit kul haha

Trött och trött och glad och vad?



Heeeeeej! (entuastisk??) Är jätte trött. Somnade nästan halv 3 eller så och 7 på morgonen kom två snubbar för att tapetsera om och måla. Tydligen skulle  de tapetsera mitt rum också. Men tillbaka till det viktiga. Jag är trött.... Tillslut fick jag mig att sova några timmar till och när jag vaknade var de borta. Kommer nog tillbaka imorgon igen. Om inte tidigare.
HUSOMHELST. Om 20 minuter drar jag till blackeberg. Wiho! Hahah
Jag återkommer när jag är hemma igen, eller får tillgång till en dator någon annanstans. Japp. That I will do.
Ha så trevligt idag.
Pussar och kramar!

Godnattis!

Dags att sova nu. Blir soffan inatt pga all ommöblering här hemma ;)
Och upp kl 10 ska man för att vara på Saras avslutning ;)

Mysig pojamas! :D

Godnatt! ♥

Igår och idagens outfit och facelook


GÅRDAGENS
Tröja: Ellos/Josefsons
Shorts: Zara (Spanien)
Hårband: Glitter


IDAG
T-shirt: Berskha
Jeans: KanGaroo (Märke Nikita)
Tjocktröja:Berskha

Cupcakes :)

Sitter och slickar smet just nu, mamma gör cupcakes för imorn då hennes kompis har en babyshower. yey!
Har vart där jag sa att vi skulel gå idag. Trevligt. Med en liten vild unge också. Jätte söt är hon, 3 år haha.
Imorgon ska jag upp tidigt och ska möta Kidah i BLACKEBERG?? För att vår kompis Sara har skolavsluting. Haha skit kul grej. Hon satt uppe mitt i natten nu på lovet och hennes mamma kommer och säger

-Jussde, du ska på sommar skola.
-Jaaahaa... :S När??
-Imorgon. :)
-Eeeh,, okej.. Vart?
-Blackeberg :D
(Tar typ över en timme från Husby till Blackeberg)

Haha skit kul! Efter det ska jag till babyshowern och träffa Keisha där bla ;)

Och på tal om ingenting. Vi ska få målat här hemma, i mammas rum och mitt tak. Så vi har flyttat ut allt i resten av lägenheten så inget får typ plats haha.

     

Notera mammas HELT tomma rum utan möbler ^^


Bilder del 1

Japp. Då kommer bilderna dåå


Det lilla flyget som vi åkte när vi var påväg till Spanien

  
  
  
  
  

Det var första delen. Mer får ni se sen. Kram!


Hat till de "nya" skitmobilerna!

Goddag på er! Ligger på mage i mammas SKÖÖÖNA säng i en stor och mysig morgonrock!
Jag vaknade halv 12 idag. Kunda ha sovit längre men tyckte att det var lite onödigt. Måste man så måste man.
Jaa. Vad ska jag säga...
Börjar bli lite psykad på Idas jävla mobil som inte får sms när man skickar till den... Ringa kan man inte heller!
Fuck de nya mobilerna! De är bara sega och dumma och overloaded med skit grejer osm gör att man inte ens kan skicka ett jävla sms... Hat till de "nya" skitmobilerna!
Jag har inte planerat not idag. Kunde ha gjort det om flickans mobil ville funka men NEEEJ. Sen ska jag och mamma på middag till hennes kompis. Trevligt trevligt.
Jussde! Ladda ner resten av bilderna från Spanien. Det är ett måste.
Jag återkommer! Hare gått ;)


Sushi time!

Nu har jag och mamma kommit hem och vi ska göra SUSHIIII!
Solade men vi gick efter 20 minuter eftersom att det blåste så mycket och då åkte vi till Willys och handlade lite saker.
Och nu är riset klart så ska fixa allt nu.


Puuuuussss puuuusss

Mina köp från Spanien

Har städat klart nu :D
Gick rätt så fort. Diskat har jag också.
Jag köpte en billig skiva med MJ i spanien. Skit bra låtar har den och 17 låtar för typ 70 spenn. Inte illa ;)
Jaa hela skivan har inte ens gått än. *STOLT*
Han har ju rätt så långa låtar men jaajaa! Haha
I'm in fire today!

Vill visa vad jag köpt i Spanien nu :)

Från Zara:

 
Shorts
 
En liten klänning som slutar lite innan knäna

Väska. Som jag blev helt förälskad i!

En klänning

Från Berskha:


En enkel t-shirt
 
En klänning som slutar nästan vid knäna

En lång tjocktröja
 
Ett skit coolt linne som jag bara var TVUNGEN att köpa :P

Ett långt linne

En klänning med puff nedtill

Från KanGaroo:
(De här kläderna köpte mammas kompis åt mig, jätte snällt. Och dyra var de också! :O Ska skydda de med mitt liv!)

 
Baggyjeansen jag hade på mig igår

Klänning med luva

En present man fick när man köpte not där :)
Ett nyckelband + nyckelring som blinkar- äkta billabong ^^

Övrigt:


Skor från marknaden

Twistade örhängen i guld och silver från marknaden
 
Ett par brillor jag köpte på en affär där man kan köpa allt möjligt
 
Och så nyttig är jag! :D

Nu ska jag och mamma åka till en strand och soooola :D
Hej då!

Sovmorgon! :D

En liten sovmorgon fick jag idag :D
Kanske inte lika lång som jag ville men det dög för mig. Har nyss ätit frukost nu. Och jag måste städa mitt rum!
Sen ska jag förhoppningsvis träffa syrran, om man har lite tur idag :D
Men jag mår super idag! Inte ens Berks lilla surhet på mig (som är helt onödig) ska stoppa mig idag!

Puss puss!

Nattisbloggis


Här sitter jag och är vaken och stirrig haha.
Vet itne varför jag ALLTID ska vända på dygnet... Förstår verkligen inte. Jag är inte trött. Varför? Kan non svara på det??
Jag får väl tvinga mig att sova snart. SNAARRRT ;)
Jag har scannat bilder hihi, jätte fina. Men de orkar jag inte lägga upp nu. Jag laddar ner bilderna från Spanien just nu nu nu så om ni har tur så får ni se de imorgon :D YEY!

Nattens låt (som jag har lyssnat på i flera timmar hehe):


"If you wanna make the world a better place, then look att yourself and make a change"
Bästa frasen asså.
Och förlåt för den hemska videon. Men jag tycker att allt sån representerar honom- svält, fattigdom och sånt och alla hans fredlåtar. Så fint av honom att han VERKLIGEN bryr sig.

LOVE

En rolig quiz :D

Det var ju ett tag sen jag gjorde en quiz och nu har jag hittat en som säkert är lite rolig att läsa ^^
Och göra också för den delen hehe.

Man ska kolla i sin mobil och på alla nummer, hålla ner knappen och sen släppa när du vill, men man får inte titta på mobilen och fuska, då blir det inge kul ;)

Jag hatar:Lisa (Linus)
Jag gillar:Senni
Jag är kåt på:Adam
Jag är jätte kär i:Lydia
Sötast:Sara A
Fulast:Wibron
Äckligast:Sammieboy (Sam)
Tråkigast:Catta
Skönast:Kotten (Ted)
Kaxigast:Domme (Dominic)
Bäst:Rebecka
Jag ska satsa på:Amanda (Syster)
Min bästis:Victor
Jag vill ligga med:Lejjo (Leo)
Jag delar en hemlis med:Roma
Jag skäms över:J.Baby (Jonis/Jonathan)
Min idol är:Jucke N (Jacob)

Aaamen så att ni vet så är inga av svaren rätt. Haha, bara en kul grej, och så har jag lite konstiga namn på minna vänner i mobilen. De flesta iaf XD

Hemma igen :)

Haha visst kom jag hem sent?
. Från att ha varit med Berk och fyra andra av hans kompisar. Vi hade skiit trevligt, var vid stranden och grillade kycklingkorv, chillade, lyssnade på typ allas mp3er och mobiler hahah och jag, Berk och hans kompis Sahan badade i det kalla vattnet ^^
Den fick jag skuss tillbaka till tuben på moppe för att jag var tvungen att åka hem. De andra stannade kvar där.

Och en rolig sak var att från tunnelbanan hela vägen bort i Sätra var en snubbe och varje gång jag bytte tunnelbana (tre gånger eftersom att de stängt av blåa linjen i tc!!!) var han där och det slutade med att jag gick av i Husby och han fortsatte åka så det betyder att han gick av i Akalla, en station från mig.
Det var inte så att han förföljde mig, bara det att vi skulle till nästan samma ställen, lite roligt. 25 stationer licksom XD

Aja måste byta om, min bikini är fortfarande lite blöt hehe och så måste jag äta och packa upp alla saker från resväskan från spanien. Vet, lite sent men AAJAA, orkar inte haha. Sånt är ju jobbigt ;)

 

De få bilder jag tog idag haha, hade inget batteri i kameran ;P




Linne: H&M
Tjocktröja: Gina Tricot
Byxor: Kan Garoo (från spanien, nya :D)
Skor: Stadium
Skosnören: (haha) Punktshop

Palestina: Punktshop
Örhängen: Creole

Så såg jag ut idag ;)

Träffar berk

Nu har jag vaknat och fixat mig (saaaaaajk!) haha men jag borde gå nu närsomhelst för att träffa Berk and the crew :P
Fortfarande seg, tror inte att jag fick tillräckligt med sömn för jag vaknade 11 och ville bara sova lika länge igen haha!
Men nu är jag ju ändå uppe och då ska man göra not åt saken. Måste bara byta väcka, borsta tänderna and we are off!

PEACE



Jag och min panda hihi ♥


Här är jag

Hääluoe!
Hur har eran dag varit?? ;)
Min har vart riktigt bra. Träffade först Victor en liten stund och åkte hem till han sen skulle han träffa en kompis i Lijleholmen så jag följde med dit och fortsatte därifrån hem till pappa och åt lite haha! Tvillingarna hade åkt på kollo idag så det var helt lugn och tyst där. Syrran skulle också komma dit lite senare och presentera hennes kille för pappa men Chris vad tjurig och ville inte ha besök och bla bla bla. Så då åkte jag och mötte Amanda och hennes kille i skanstull och vi tågluffa lite hem till hans station och sen åkte vi hem till mig och kollade på Sex and the City- The Movie.
Nu har hon nyss åkt hem (sent?? :P) och jag ska inte göra not nu. TV? Kanske kolla på Victors film som jag glömde att ge tillbaka idag haha.

Imorgon ska jag träffa Berk och några av hans kusiner och vänner i Sätra om allt går som planerat. Kuligt :)

Godnatt alla!

Drar

Drar till Victor nuuuu!!
VI hörs!
PS: Jag ska köpa min comviq kompis nu hahah ;)

Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö
:D

Häääämma iäääh säääängenäää! :)

Mooooaaahahahahaahahah HEMMA NUU!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad skönt! Så glad. Hihi. Jag mår bra nu, plus att jag kan skriva Å Ä Ö hur mycket jag vill! Moooaahahahahaha! Ligger fortfarande i sängen men så ere när man har sommarlov ;)

Vad annars... Måste packa upp allting. Och mamma tvingar mig åka till landet fast jag inte ens vill. Jag vil verkligen INTE. Hon lockar med att vi ska grilla (jag känner inte för det, har gjort det så mycket i år redan, är inte ens sugen på grillat i sånt här väder), det finns ingen mat hemma säger hon men jag hittade mat hur lätt som helst och så säger hon att jag ska ladda ner bilder till mormors data från min kamera men vem som helst kan göra det.
Victor ska jag träffa. Han har jag inte träffat på en månad och mormor var jag ju med i måndags, och alla andra för bara 10 dagar sen... Så vem vill jag helst träffa just nu liksom??? Usch! Att det ska vara så svårt för mig att stanna hemma just idag.
Jag lägger in bilderna från Spanien senare. :)
BIBI!

Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä ÖÅ Ä Ö Å Ä ÖÅ Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö Å Ä Ö
moaaahahahahahahaha!!!

.".".

I'm back in town bitchez!! PS: INGEN COMVIQ KOMPIS KVAR!

No more money to spend!! :O XD

Heej heej!
Jag vill bara seja att jag har inga pengar kvar. Sa, nu vet ni hahahahaahahah!!!!
Fett synd. Men sa ere, om man vill ha massa godis och tuggumi och glass ere det som hender, tyverr XD
Men jag har haft en bra dag, borjar bli fint vader har och vi ska forhoppningsvis till stranden igen imorn. YEY!

Men ska aka non stans med mamma och hennes kompis her i spanien och ata :)

I will mizz yah! Pooss po er! ! ! ♥

Fynd, ida, fynd sejer jag till dej!

Har vart ute med mamma och handlat lite i en affar nu. Jag fick med mig MASSOR! Och spenderade lite over 400 kronor moooaaahahahaah!
Ida som tyckte att hon kopt sa bra saker for sa lite pengar idag (2 trojor och en bikiniunderdel for 240 alltillsammans) medans jag kopte FEM saker (en t-shirt, ett linne, 2 klenningar och en hoodie) for mindre en dubbelt sa mycket som hon. 
Na na na na na!
 Aaah jag onskar att jag kan lagga upp bilderna som jag har i min kamera och visa er redan nu =/
Ja men tyvarr far ni vanta nagra dagar till. Sorry guys...

Mamma e ute pa garden med Maiabaja och leker med hennes tva sma kompisar hihi.
Men jag e sa trott, orkade inte vara dar hehe. Jag e saker pa att hon kommer grata nar hon ska hem for att mamma e sa trott att hon inte orkar vara kvar ^^

TO BE CONTINUED

HAHAHAHAAH!!!!

Kolla pa den har sjuka damp ungen fran tyskland! Skiiit rolig! Han blir arg for att hans data spel inte vill settas pa, sen for att han dor i spelet och da tar han sonder tangentbordet o blir annu argare for att den gar sonder XD
Jaa ni far kolla helt enkelt

Deppig av mig

Hej hej.
Kanns som att jag e pavag att bli heeelt deprimerad. Jag mar illa, e trott (har vart det i 3 dagar nu..), har ont i magen och vadret e skit.
Kanner mig jatte seg.
Mormor aker hem till Sverige dag, om nagra timmar bara och jag vet inte vad jag ska gora de narmaste dagarna.
Jag saknar alla idioter dar hemma!!!
Det man helt enkelt far gora idag for att bli gladare e att slanga bort alla pengar pa skit moooohahahaahahaha!!!! *evil smile*

Synd att jag inte kan lagga upp bilderna an som jag tagit hittills. Vissa e riktigt fina och roliga :)

Men ni far ha det bra at mig medans jag e i angest har borta, tuseals mil fran ALSKADE STOOOOOCKHOOOLM!!

Besows!  ♥

Chill

Hellu! Sitter har mitt i natten och skriver ett inlagg nu nar man anda har chansen hehe.
Shit helt blot och alla sover haha. Egentigen ska jag inte sova har hos min moster men vi var nagra som skulle ut och ata pa resturang men alla utom jag och mormor blev daliga och sjuka typ (lixom 4 st!!) sa da gick bara jag och mormor sen nar vi skulle ga hem borjade det regna som fan och vi blev helt dyngsura! Sa nu sitter jag har med blota klader haha.

Dagen i sig har vart skon och vi har hunnit med mycket. Gatt i barer, atit, solat och BADAT pa stranden traffat massa folk, akt min "morfars" motorcykel hihi. Ja mycket.

Men helst vill jag aka hem till Sverige for de har svenska alfabetet, jag kan skriva fler inlagg och vara lite mer intressant, forlat men ni far het enkelt vanta fyra dagar till hehe, och jag kan vara med mina kompisar, har e jag bara med massa vuxna och gamlingar haha. Jag saknar min syster, och Ida och folk som pratar SVENSKA!
Men jag vet att jag ska vara nojd nar jag val e har eftersom att sen kommer jag gnalla om skitsverige och att det e sa trakigt och allt det haha.

Sen fick jag sms av Ida baby att hon kommit i top 20 listan pa mest aktiva pa blogg.se! AAh jag e sa glad for hennes skull! Shit asso. Congrats ;)

Ska nog avsluta har nu, ha det bra alla! Godnatt!



We can be sad together ;)

Passar Maia

Nu har vi vart pa stranden och solat lite. Sen akte vi tillbaka till Torrelavega och passar min kusin for mormor och Tere e hos frisoren och fixar deras har hehe.
Jag e lite trott och seg men jag maste halla mig vaken lite till for det blir att jag aldrig kan sova pa kvallen sen.

Ni far ha det bra alla! :)

Kram!

Stranden snart, eat first ;)

Ja mina besokare har rasat en del nu her i Spanien. Men jag ska se till att de hojs ner jag kommer hem!
Nu ska vi snart eta lunch her hos min moster (jag, mamma, mormor, moster, maia och victor (pappan)).
Her e det lite mulet men det e skit varmt hehe. Vi ska nog aka till standen sen.
Det var marknad igor och jag kom derifron med tre par skor och 2 par orhengen hahaah!
Nu har jag snart gjort av med halva mna pengar sen jag kom hit och det e fortfarande 6 mer dagar kvar innan jag kommer hem.

Jag fick veta att det regnar i Sverige. Synd :(
Jad arg jag skulle bli om jag var der nu haha
For hoppas bara po att det blir bettre veder snart.

Ha en bra dag puss och kram! ( I MILLIBENG) hahahaha

Lever fortfarande ;)

Japp! Jag lever en! Det e soo herligt her i Spanien! Skit varmt och jag e typ svart! XD Even om jag bara solan i, vad e det nu? En dag! Och tjock har jag blivit redan haha. Mycket god mat. Och vedret e soligt even om det sas att det skulle vara oskigt och regnigt. Mamma och mormor e helt roda efter att solat sig igor. Hahaha skitbrenda!
Imorgon blir det marknad i Torrelavega och do ska det kopas posar fulla! Jag har redan kopt en klenning, ett par shorts och en sot liten veska idag fron Zara men tyverr har jag inga bilder just nu so det for bli sofort jag kan.
Ni for hare bra i skitSverige medans jag njuter av ALLT her!!!

Puss puss! ♥


RSS 2.0