Lite bilder

Lite bilder från senaste dagarna!


My baby <3



Skridskor på idrotten i fredags

 
Emmas födelsedagsmiddag på Mongolia i fredags. Emma och Johanna :)




Egotrippade jag i mitt stökiga rum



Och en liten random bild. HUR gulliga är inte Pon and Zi? Älskar de! :D

Today is MONDAY

Hej mina lovelys! (stavas det så? :P)

Har vart och jobbat och det har gått ganska bra idag, har inte vart på jobba-suger!!-humör men smidigt har det inte gått. Eftersom att det är måndag har det varit ganska dött i Kista idag så hela dagen har känts jättelång!

Men vad har jag gjort denna dag?
Försov mig (...) men kom i tid till mina två andra lektioner, Jossan blev glad hihi, och det har gått ganska bra. Har geografi och spanska. Har ett litet läxförhör (eller ganska stort tydligen) imorgon och jag känner att jag kan det ganska bra! Tränade lite med Rasmus och jag kunde nästan alla "provfrågor" inför imorgon.
Spanskan gick jag ut och in, ut och in då jag var sååå uttråkad eftersom att det bara pratas om saker jag redan kan. Träning inför prov om en och en halv vecka liksom :P, jag fick av någon anledning inte börja steg 3. Men det är lugnt! MVG tackar jag inte nej till! ;)

När jag slutade kom Johan PRECIS och vi åkte direkt hem till mig och hade det mysigt i ett par timmar. Vi lyssnade på musik och kollade på TV och så. Pratade lite.
Vid 16.00 var jag i Kista ready to work, said and done och nu är jag här!
Jobbar imorgon också och hoppas att det går bra, är inte alls taggad på att stänga men vad gör man?

Nu ska jag läsa igenom mina geografi provfrågor igen så att de sitter, sen ska jag sova!



Jag i mina nya solglasögon (BEHÖVDES!) från H&M, 59.50:- när jag precis vaknat i lördags och solen kikade in i mitt rum ^^

Red Light

Jup, so much for the update today.
Har precis lämnat Johan vid tunnelbanan så han är påväg hem nu. Har bara tagit det lugnt här hemma, han kom ganska tidigt och vi har till och med vart ute i solen och njutit av att det är ljust länge in på dagen nu. Det gör en glad!

Borde lägga mig snart eftersom att jag börjar kl 8 imorn men jag är inte trött så vi får väl se hur jag kommer upp imorn! Har ingen lust att komma sent men ingen lust att börja så tidigt heller både imorn och tisdag och jobba tills 22.00. KUL

Men nu ska jag vara lite positiv och glad över att studiebidraget kommer imorgon för min lön har redan tagit slut nästan och jag är skyldig mamma pengar så det blir skönt att få det över så fort som möjligt och sedan jobba lite extra så att jag kan få in pengar för jag behöver det verkligen!

Så godnatt för mig här idag, ni får dagens låt också! Lyssnade på den jättemycket i somras! Tider det, och snart får man nya sommarminnen!





Min kontaktbild på Johan i min mobil!

Längtan till

Åååh det är inte bara att jag saknar värmen längre! Jag saknar att sola och känna hur solen går in i min hud och gör mig brunare, jag saknar att gå runt i alla färgglada kläder och slippa släpa runt på stora, fula, mörka, tjocka kläder.
Jag saknar att äta piggelin och jag saknar att umgås med mina vänner i Fredhäll och bada!
Kollade precis igenom massa av mina sommarbilder på facebook. Åååh vad jag känner längtan!



Blandade bilder från 2008, 2009 och 2010

For you I will







Update

Det känns typ som att det är söndag. Skönt då att det är lördag!

Jobbet gick väl helt okej, har inte varit så fokuserad idag, vet inte varför. Vill bara ta det lugnt!
Kollar just nu på Into the Blue med Jessica Alba. När den är slut har jag två filmer till som väntar på mig; The Tracey Fragments och Gothika. Men vet inte om jag ska se de.

Ska däremot se om det finns nåt att äta!

Bye bye



Älskling <3

Hei

GOOOOD morgon!
GUD vad jag är trött... Och jag har ändå sovit i typ 10 ½ timmar inatt men jag känner mig så mentalt utmattad..
Vaknade ganska nyligen och jag sitter fortfarande i sängen och i resten jag och Andrew äe typ de enda som är vakna och klockan är fan två!

Aja, hur som helst. Jag måste börja fixa mig för jag börjar jobbet om en timme och ska vara där tills 21.00. Inte taggad ALLS pga min huvudvärk och för att det är så fint väder ute. Sån här sol har det inte varit sen typ juli!

Hoppas att NI får en bättre dag än mig och är lite piggare, hej då sålänge!


Spånga

Hej där, nu mitt i natten. Kom hem ca en halvtimme sen och har haft en trevlig kväll!
Jag, Emma, Johanna och Mithun var på restaurangen och åt, det var jättemysigt!
Sen mötte vi upp Mithuns kompis Natta och åkte mot Spånga men vi fick vänta på Refka för länge så Natta hann alrig med till festen. Men det var inte riktigt fest utan mer trevligt umgänge :)
Åkte vid ca ett och här är jag!

Orkar inte gå in i detalj för jag är trött så jag ska sova såfort jag ätit upp min risifrutti! :D

GODNATTIS <3

Mongolia

HEI
Slutade skolan för ca en timme sen och är hemma nu lite snabbt för att fixa mig, byta kläder och så och ta med hennes present! :D

Vi har bord kl 19.00 på Mongolia restaurangen i Hötorget och det blir jag, Emma, Johanna och Mithun, sen ska vi ut! Ett ställe som Mithun visste men jag har ingen aning om vart det är haha

Ville bara uppdatera lite, får bli mer imorn eller nåt för nu har jag jättebråttom!

PUSS PUSS SÅLÄNGE!

PS: Skridskorna idag var jättekul ^^



Nyår haha

SKRIDSKOR!

Godmorgon!
Nu har jag jättebråttom till Kungsan! Ska vara där om tio minuter!!
Ville bara uppis lite och trots att jag somna typ halv tio (yeah you heard me) och gick upp 07.50 är jag fortfarande lite trött. Men jag blir förhoppningsvis pigg snart när jag ska åka lite skridskor :D

Hejdå sålänge!



Jag just nu ^^


Min långa dag!

Good evening my friends!
Kom nyligen hem efter en hyssfat jobbig dag. Skolan har gått SÅÅÅ segt och vi var typ 13-14 stycken i klassen idag utav 30 haha
Min fråga är då också: VAD får en lärare att tro att man vill vara ute på en PP i den här kylan och sedan gå upp för de där jobbiga trapporna igen??? (PP= Pedagogisk promenad)
Aldrig i den här kylan igen!

Under matten fick man gå hem om man istället ville "plugga" hemma haha men jag stannade kvar och pluggade ute vid receptionen till och med efter att jag slutat! Så jag hoppas att jag får bra på provet imorgon för det känns som att jag kan det ganska bra. Procent och statistik är ganska lätt faktiskt.

När jag kom till Fridhemsplan hade jag precis missat Akalla men skönt att man bara behövde vänta i typ 6 minuter, träffa på Willy där också och vi hade sällskap till Kista då han gick hem och jag började leta present till Emma! Hittade tillslut och skyndade mig hem för att min väska va så jäääkla tung asså. Tre TJOCKA skolböcker och sen massa annat tungt skit jag går runt och bär på. Tycker faktiskt att vår skola borde införskaffa sig skåp!

Ikväll har jag inte så mycket att göra, läsa några sidor samhälle och bara ta det lugnt. Ska försöka lägga mig tidigt då jag börjar 9 imorgon, trots att jag har sen vecka. Vi har idrott och ska åka skridskor i Kungsan! Så tar man med sig lite varm choklad och fika också, wiiie!

På kvällen ska jag och några tjejer fira Emma som fyller år idag!! Det blir förhoppningvis en trevligt kväll! Hoppas att det finns plats för bord för typ 4.. Har inte hunnit boka än, vet inte om man måste göra det. Vi får se!


En bra dag

Hej!
Sitter i vardagsrummet och kollar på Chrimnal Minds, men det är reklam nu :)

Var i skolan och det gick jättebra idag, jag jobbar på ganska bra! Och efter skolan kom Johan och mötte mig då vi åkte hem till mig och chilla. Till middagen kom också Roger och Samantha och vi åt tacos :D

Johan gick för ett tag sedan och sen dess har jag bara tagit det lugnt.
Imorgon har jag skola igen och hoppas att det blir en bra dag det med :)


GODNATT FÖR MIG!







She said oo-oh, and aa-ah

Jag och mamma hade tänkt göra sushi men riset blev helt och hållet FEL så vi slängde det mesta...

Nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på musik och göra min SO läxa. Kul va?! :D

Hahah...


Dagens citat haha

-Det är bara att tuta och köra!
-Tills att man får motorstopp...


Toalett?

Under tiden jag vart inne på datorn nu har jag inte haft nån koll på vad Ian gör och jag sitter i vardagsrummet så jag går upp, ser att han slängt runt massa saker och det leder till hallen och mina skor är på olika ställen så hör jag honom i badrummet, jag går in dit och vad ser jag honom göra? Jo, jag ser honom försöka få ner handen i toaletten haha!

Som tur är så når han inte ner dit haha
Lilla busfrö!



Kolla så gullig han är idag! Haha

Mina köp- Två kjolar, två linnen och en tjöja




Tjöja- BikBok
Mamma köpte den till sig själv först men den var för liten så jag fick den!
Det var erbjudande 2 för 99:- :)



Kjol- GinaTricot
Köpte den på rea för 49:-, ord pris: 149:-



Enkla linnen från H&M för 49:- styck!



Den här kjolen köpte jag för en vecka sen men har inte visat den än
Köpte den på H&M för 49:-!




Tisdag

Ahh Ian kom åt en knapp på datorn så halva mitt inlägg försvann!

Hursom helst...
Jag kom nyligen hem och är med överhypade lilla Ian haha, Mamma gick för att hämta bilen på repatation och handla mat.
Efter att jag slutat åkte jag till Kista och köpte ett par saker för mina sista pengar. Skulle ha fått min lön idag men det blev lite komplikationer så jag för den förmodligen imorgon.

Visar i nästa inlägg vad jag köpt för nu hoppar Ian ner från soffan!


Godmorgon!

Ligger i sängen och är dö-öd!
Men nu börjar jag vakna till lite och ska allldeles strax up :)
Ska försöka gå hemifrån 11.25

Här kommer dagens låt!



José Gonzáles- Heartbeats




Jag just nu haha, med min Barbadoströja :D


Music in you

Hejhej!
Ville bara uppdatera innan jag lägger mig :)
Idag var jag i skolan, I TID! Det vart soft för två av lektionerna kollade vi på film, den tredje hade vi bara frågasport. När jag slutade kom Johan och mötte mig i skolan och vi åkte till honom, var där och åt och så, kom hem över ca 1½ timme sen och jag har städat mitt rum och bytt lakan, det var på tiden!
Hade ett doftljus tänt där också så nu luktar det blackberry i mitt rum :D Fick den i julklapp av Johan :)

Snart ska jag lägga mig så att jag är redo för skola imorgon :)



Några av mina andra doftljus ;)

Här kommer dagens försenade låt också!


Out :)

Hej svejs!
Är hemma nu efter jobbet. De första två timmarna är alltid jobbigast för de är så sega! Men det gick bra tillslut :)
Förutom att jag har ont i ryggen men jag behöver bara vila :)

Ska lägga mig snart också så att jag är utvilad till imorgon, börjar kvart över elva och det är tidigt för att ha en sen vecka!

Ni kan få se min outfit jag hade igår också!




Linne- GinaTricot
Skärp- Indiska
Jeans- GinaTricot

:)

Beautiful Day

Snart går jag, ska bara sminka mig lite :)

Kör också dagens låt och någta osminkade bilder på mig hehe!

U2- Beautiful Day







Sunny Sunday!

Jag kom hem senare än tänkt igår! Typ en timme senare så jag var hemma halv tolv typ.
Då var Sady här också :)
Men hon gick tidigt imorse och mormor och morfar gick för ett par minuter sen.
Kl fyra ska jag vara på jobbet, stänger. Är trött på att stänga, skulle vara skönt att jobba typ 14.00-20.00 eller nåt :P

Aja, det är söndag, då får men lite högre lön så jag ska inte klaga haha

Måste börja göra mig i ordning nu så att jag inte kommer sent till jobbet! Måste byta lakan också, om mamma hjälper mig ta fram de för man kommer inte fram i den skrubben vi har, kaos där inne!



Min bääbis <3

Nu bär det av!

Nu har jag duschat, fixat mig och så, lagom seg och därav sen då jag ska vara hos Elisabeth nu!

Men tror inte att det är så bråttom, tyvärr går bussen om 30 min...

Ni får ha en awesome kväll! Puss puss

 



Jag just nu :)


You know you are my lover baybay



Här är jag i bara morgonrock och tofflor! Mormor och morfar har kommit och vi äter smörgåstårta :D


By the way- älskar den här låten! Minnen <3

Oooh baby I love your way, everyday


Funderingar och händelser

Hej :)
Sitter i min säng och lyssnar på U2. Är lite seg men inte redo att sova än. Imorgon på morgonen kommer mormor och morfar, vilket tid vet jag inte. Första gånger jag träffar de sen juldagen! Mormor har köpt två saronger till mig som jag bad henne köpa när de var där, hoppas att de är fina!
 Tänkte tidigare idag på det men sen undra jag- finns det ens FULA saronger? Riktigt riktigt fula? Har inte sett några iallafall. Mormor påstår alltid att hon är så dålig på att köpa saker till en så istället får man pengar. Inget mig emot hihi
Men jag kommer inte på nåt jag fått av henne som jag ogillat faktiskt!

De ska sova över här tror jag så saa vi får se vad som händer imorgon :) Vid 18.00 ska jag vara hos Elisabeth som ska firas igen. Det ska vara några av oss tjejer som ska ha en filmkväll! Mysigt!

Idag gick jobbet ganska bra faktiskt! Och jag lyckades för en gångs skull fixa att stänga av kaffemaskinen!
Vid 20 i 10 kom Emma och Johanna för att vänta tills jag slutade, helt oväntat, gullisar <3

När jag tillslut kom därifrån hängde vi ett tag i Kista innan vi drog till Husby. Sen kom Misha (som fyllde 18 år idag!) och Neddan (hennes kille) och hängde med oss ett tag. När jag skulle gå gick Neddan med mig för han bor också i Husby på Tempo sidan (INGEN verkar göra det fan!), så gick jag hem och här är jag, chattar med lillebrorsan också ;)


Jobb jobb jobb

Hej hej!

När som helst ska jag åka till jobbet. KUL! -.-
Jobbar till tio idag, inget att se fram emot men men...

Igår kom jag hem ganska sent, Ullis var här också (mammas kompis). Vid halv ett smsa Emma mig och fråga om jag var vaken. Hon var i Husby och kunde inte åka hem, klockan var ju så mycket och det tar sån tid till Vaxholm så hon sov här. Däcka så fort hon la huvudet på kudden haha
Vi försov oss, ovanligt men jag var i skolan iaf och allt gick bra!
Sen åt jag med Amelia, Alexandra, Madde och hennes kompis Klara :)

Nu åker jag iaf! Puss så länge och önska mig lycka till!
Kommer mensvärken så DÖR jag!




WTF?

Vart kommer detta ifrån?? Har fått "höra" nu att man kanske inte alls är det stjärntecken man trott innan då det kan ha varit "fel" uträknat... Kommer de på det NU?? Bullshit hela skiten.

Jag kan tycka att det är intressant med astrologi och sånt men snälla... Vad är det här för nåt? Det betyder alltså att hela ens personlighet inte alls är som den egentligen är pga stjärnteckena (stavning?). Om man tror på detta såklart... Jag vet inte vad jag tror, tycker bara att det är intressant och att det kan finnas vissa likheter.

KÄLLA: http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab

Här är det nya:

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari.


Det betyder att jag alltså är lejon istället för jungfru. Vilket jag egentligen skulle ha varit om jag föddes på mitt beräknade datum.

Aja, detta låter väldigt konstigt må jag säga...

Jag som har ett jungfruhalsband ^^

Idag

Heeej!
Mitt i natten liksom... Ovanligt.
Kom hem för ett tag sen efter att ha varit hos Johan. Innan jag skulle gå träffa vi Sabina i Bredäng och vi tog bussen till Fruängen.
Idag var jag i skolan, hyffsat sent (-.-) och när skolan var slut åkte jag och åt lunch med Kidah och Parasto. När vi var klara åkte jag till Johans skola där han var, sen hem till honom.

När Ullis gått härifrån nu ska jag lägga mig och sen gå till skolan imorgon. Sen ska jag jobba och stänger. Lagom kul på en fredag... Men pengar är pengar och jag vill skämma bort min lilla Emma nästa fredag då hon fyller år på torsdag!

Aja, update ya later! PUSS!


Whip It!

Nu har jag kollat klart på filmen, den var bra! :) Drew Barrymore var med också, hon är så cool hihi

Jag är död asså. JAG FÖRSTÅR INTE! Varför är jag trött hela tiden för? Jag har ju sovit ganska länge ändå... Aja, nu ska jag se till att diska innan Ian vaknar trots den här dumma mensvärken!

Hej svejs!


Ingen skola

Sitter här hemma och tar det lugnt bara. Jätteskönt. Mamma och Ian är i Kista.
Jag skulle ha vart i skolan idag, såklart! Men jag försov mig men inte SÅ sent men så hade jag ganska kraftig mensvärk, inte så farlig som det kan bli men jag mådde lite illa och visste att det skulle vara svårt att ta sig upp för att det gjorde så ont. När jag väl blev bättre och kunde ta mig upp gick allt jättesegt och det blev lite "complications" så jag kom aldrig iväg...
Klockan är halv tre och solen är fortfarande uppe! Med klarblå himmel, så fint! Om ett par månader blir det ljust igen och varmare! Faan vad skönt!

Haha just det! Jag kämpade så hårt på idrotten igår att jag har träningsvärk lite här och var och på ena stället har jag det på ena sidan av min rumpa så jag kan inte gå normalt, går helt snett typ! Lustiga lilla jag :) Hahaha

Snart ska jag kolla på film- Whip It. Men Ellen Page. Hon är så bra! Hon är bland annat med i Inception och mina favoriter med henne är den, Juno och Hard Candy. Så är hon också med i X-Men som Kitty, men jag kommer inte ihåg att hon är med i den haha, bara om jag ser den. Om nu inte sett nån av de så rekomenteras det! Hoppas att Whip it också är bra ;)



Ellen Page

Snabbis

Hey my darlings! Jag är RIKTIGT trött så jag skriver lite fort här då :)

Idag var det skola. JAG HAR INTE VART SÅ TRÖTT SOM JAG VAR IDAG PÅ LÄNGE! Dog typ!
Men det var en chilldag. På en av lektionerna satt vi och kollade på The Breakfast Club. Trots att jag sett den innan ville jag se den igen så hela filmen kämpade jag med att hålla ögonen uppe! Gick ganska bra :)
Sen hade vi skolårets första samhällslektion och den gick helt okej men vår lärare verkar vara en liten psykopat hahahaha
Efter den lektionen gick jag och Josefin och köpte mat sen åkte vi till Brommahallarna med Emma, Melanie och Martina och hade idrott. Vanligtvis har vi det på fredag (I konw... It sucks!) men idag var det kul! Jag kriiigade hela lektionen, var fett duktig hihi

När lektionen var slut var Emma vid tunnelbanan och vi åkte till Husby med bussen från Bromma för att lämna Johannas väska hos Ali. Vi var hos honom ett tag innan vi åkte till Kista och sen tillbaka till Husby för att äta. Jag åt EN HEL kebabpizza! Så hungrig var jag!! Det har inte hänt många gånger ska ni veta ^^
När vi ätit åkte de tillbaka till Kista och jag gick hem :)

NU SKA JAG SOVA så godnatt! Pussipuss <3


Uppis

Ja...! Här är jag än en gång :)
Har vart i Hjulsta hos Elisabeth som fyllt 15 år idag! Grattis till lilla byxmyndiga Illi haha
Det var en överraskningsfest så hon blev jätteförvånad när alla människor var hos henne ^^

Vi var där i kanske tre timmar eller så, hade jättetrevligt sen skjutsade mamma hem Keisha och Chantell och efter det åkte jag, mamma och Ian hem. JAG ÄR JÄTTETRÖTT!
Så jag ska lägga mig så fort som möjligt faktiskt, ville bara uppis lite först ;)


Tough day

Tjaaaa. Sent, som vanligt när jag uppdaterar.
Jobbet idag.. Hmm vad ska man säga? PAIN.

Det kändes jättesegt! När jag jobbat i 3 timmar blev jag lite förvånad och ledsen för det kändes som att det hade gått 5 timmar! Och tänk att det då var dubbelt så långt kvar och precis när jag tagit bort all mat kom det tre personer och bara BEHÖVDE ha mat. 20 min innan stängning!! Då ska man redan ha tagit bort maten och allt. Så jaa..
Jag blev försenad och slutade 15 min efter (plus att jag kom tidigt och började 20 min innan schemat). Jag kom iallafall hem tillslut och nu är jag här. Har också haft min dagliga dos Tekken 4, men jag tröttnar ganska snabbt.

Nu måååste jag lägga mig då jag börjar 08.05 (viktigt med 5 minuter eller? :P). Sen ska jag möta upp Keisha vid 4 och halv 6 ska vi vara hos våran kompis Elisabeth som fyller år och vi ska överraska henne :)

GODNATT NU, SEE YAH TOMORROW! <3



I've got sunshine on a cloudy day





Indeed... :)

Just nu äter jag och lyssnar på den låten. Sen ska jag skynda mig i duschen och sen dra till Kista och jobba. Ser inte fram emot 6 timmars jobb och stängning men det är lugnt! Jag överlever ;)
Behöver de här pengarna eftersom att jag måste spara för att åka till London i vår och Spanien och Serbien i sommar! Om ni undrar hur det går för mig så ligger jag på noll just nu... HAHA

Aja ska sluta söla mig här och sätta igång med allt!
Puss



I WANT SUNSHINE IN THE MONTH OF MAY!

Sent indeed

Chattar i köket med Domme, äter och lyssnar på musik. Sent, jag vet men jag vill inte sova riktigt än...
Jag och mamma kollade iallfall på en film som gick på 4an tidigare. Den var bra. Ofta när man kollar på en film tänker man att filmen är helt okej eller bra men det är inte förrän i slutet som man vet om filmen varken var bra eller dålig. Det har ju hänt att man tänker liksom vad FAN var där här för jävla skitfilm???? Men den här gången var det HAHA, bra slut.
Kort och gott- jag gillade den (My friends girl, tror jaaag..).

Och just det! Under filmen vägrade Ian sova så han gick runt vardagsrumsbordet genom att hålla i bordet och stackarn ramlar och slåt i huvudet i bordet så nu har han en bula över ögonbrynet! Stackars stackars, blir så ledsen av att tänka på det... Men han mår bra nu :)

Ska lägga mig snart så jag säger godnatt nu!



Läppstiftssyskonen, visst är han fin i det? :D

TrÅkIgT!

Nu är det bara jag mamma och griniga Ian hemma och jag har SÅ tråkigt, För sent för att göra nåt nu också...

Spelade Tekken ett tag men tröttnade då jag fick kramp i händerna haha
Hoppas att ni har det kul åtminstone! Kramiiis

Today

Hello!

Är hemma och tar det lugnt just nu. Mammas kompis och son är här på middag men jag äter det inte för jag gillar inte den maten.
Jag är väldigt trött, som vanligt och jag gick upp tidigt idag då jag började jobbet 10.00 idag. När jag slutade träffa jag Lixa och i åt sushi i Karlaplan och var med varann ett tag, sen åkte jag hem. Insåg också att det är lördag idag och jag har inte bestämt ett skit, jag kommer förmodligen bara sitta hemma ikväll och spela Tekken 4 för mig själv... Kul..!

Uppdate yah later!


REA



Köpte de här trosorna på H&M i Fältan i tisdags, alla 30:- st! :)

Drama!

HEJ!
Ouff, vilken kväll igår!

Johan var här hemma ett tag och sen innan han gick hade vi det bara mysigt och spelade Finns i sjön och UNO sen skulle jag följa med honom till tunnelbanan, han var ganska sen hem. Jaaa det blev inte riktigt så dårå för precis innan tunnelbanan i Husby kom så var Emma och Johanna där och det var värsta dramat då de bråkade med deras kille och ex och skulle till Kista. Så var Sabina och Denice också där.

Emma bad mig följa med en liten stund för att hon var så upprörd och jag tänkte att jag ska ju bara till Kista och klockan är halv 11 på en torsdag, jag har inte skola imorgon så varför inte.

Johan kom också med. Men det blev värsta stora grejen av det och jag hamna i slagsmål. Fråga mig inte hur JAG var inblandad i allt för det var jag inte ens! Men orkar inte gå in på detalj. Nu har jag ett rivmärke i pannan men det känns inget alls. Frågan är ju hur hon mår som jag slogs med hahaha

Jag kom hem typ halv 2, mamma var ju inte allt för glad... Under natten vet jag inte vad det berodde på men jag kunde inte sova så jag gick upp, gjorde mig klar och åkte hemifrån vid 7 på morgonen ungefär. Vid 10 var jag hos Johan och där var också Ali och Johanna, vi var där hela dagen och chillade så kom jag hem vid 22.00 nu.


Hur mår ni? Jag mår bra förutom att jag är lite seg pga sömnbrist. Imorgon ska jag jobba 10.00-13.00 och sen ska jag träffa Lixa! Det blir nog mysigt :)



Jag och Pi-is igår hihi


Kul med webcam!







HAHAHAHAHA


Outfit





För några dagar sen :)
Tröja- H&M
Skärp- Indiska


Fler bilder på mig och Ida från igår :)



Haha såååå ful!

Vi tog kort på min, Idas, Saras och Nicoles hand som är över oss som klassen tog i vårt klassrum vi hade 7an-9an :)



The Fray- Look after you

DAGENS LÅT :)



Känns som att jag bara lyssnar på depplåtar nu för tiden så jag lägger upp en lite gladare sen ;)

PUSS sålänge!! ♥

NY DESIGN!

Nu har mamma och Ian precis åkt så jag är hemma själv nu :)

Ska äta nåt litet och sen duscha! Bara chilla ;)

Har fixat designen nu också! Vad tycks? :D
Jag finslipar den lite mer om jag orkar sen men just nu är jag lagom nöjd, speciellt eftersom att jag hade den andra så länge! Sen är jag ju inte värsta experten på designs så jag håller mig till det simpla hehe
Gillar headern också. Kanske inte så personlig och lite tråkig kanske men den passar fint till vår/sommarn trots att det kommer vara vinter ett bra tag framåt nu, tyvärr haha











Här är några av de headers jag haft sen jag starta den här bloggen. Inte den sista men jag vill ta med den ändå för det är ett litet "uppgraderat" collage än det tidigare, gillar det bättre :) även om det inte är så personligt hehe

NYA

Tuff morgon

Skrev ett inlägg ett tag sen men sen försvann det så jag sket i det tills nu.
Har varit sjukt trött idag alltså! Riktigt jobbig morgon då jag började 11.15 och hade bara EN lektion! Jag gick upp i tid och allt men sen däcka jag i typ 45 minuter sen mådde jag illa så jag fortsatte ligga kvar. När jag väl kom upp (med ögonen stängda typ) skulle jag sätta i linserna och ena fastna bakom mitt ögonlock och jag hitta det inte! Sen sved det och när jag väl var ganska säker på att det var den jag såg så tog det typ fem minuter innan jag fick ut den!
Mamma och Ian vakna precis innan jag var klar för att gå och blev ju inte glad direkt eftersom att min lektion hade pågått i ca 40 minuter. Men jag skulle träffa Ida iallafall men så blev det inte heller för hon ska alltid sätta sig i skiten med oinlämnade uppgifter :P

Jag stannar hemma idag helt enkelt! Mamma och Ian åker till mammas kompis en stund sen för middag men jag stannar hemma då. Det ska bli skönt att vara hemma och bara ta det lugnt då jag vart ute till ganska sent varje dag.
Kanske tar en tupplur också! Riktigt trött fortfarande jag tror inte att ni förstår! Har till och med druckit kaffe och allt...

Men bortsett från allt det här så är jag ändå på bra humör! :D




Jag just nu med min kaffekopp :)

No more drama




Förresten så har jag tröttnat på min bloggdesign... Den ser så oproffesionell ut :P Inte för att min blogg är proffesionell men ändå. Har haft den i typ 1½ år nu! Hur tråkigt är inte det? Ingen header heller...

Min dag

Haha helt random, har fått fler kommentarer än vanligt idag! Myspys

Är hemma nu och ska snart ta en dusch.
Det blev ju ingen Kidah idag så jag mötte upp Ida, hon hade redan ätit eftersom att jag alltid är så seg och kan aldrig komma i tid.. Jag åt sushi iallafall! Blev skitmätt! Hur länge som helst. Niiice

Efter det visste vi inte vad vi skulle göra och när vi ändå var nära ESN så gick vi och hälsa på Miggan som vi aldrig träffa när vi var där sist. Sen bestämde vi oss för att gå på solarium!
När vi var klara där åkte vi till Fältan och jag köpte tre trosor på rean och en blush (NÖDVÄNDIGT!) samtidigt träffade vi Lixas mamma också hihi, hon är så gullig!
Sedan när Ida ville till McDondald's såg vi Carros pappa där inne! Roligt!
När vi var klara mötte vi upp Johan och Ida åkte hem, han och jag åkte till honom. Vi åt och så men jag var inte där så länge, nu är jag hemma iallafall!

Imorgon är det skola- en lektion. SKÖNT! Efter det ska jag träffa Ida igen och jag ska klippa hennes hår! Spännande :D men det har jag gjort innan :)



Ett par bilder från idag när vi var på solariumet hihi


Morning on you

GOD TRÖTTA MORGON!
Inte så ovanligt däremot :)

Egentligen skulle jag ju träffat Kidah och lunchat men hon fick reda på att hon hade studiebesök. That sucks!
Då får det bara bli Ida idag ;)

Nu ska jag göra mig i ordning och skynda mig, hon slutar om 30 min!



Jag just nu haha
Helt sliten. Men det fixas!

Förresten, JÄVLAR vilken snö! Typ snölandet på min gård

Jobb

Kom hem för ca en timme sen. Inte meningen alls utan planerna var att efter skolan skulle jag möta mamma i stan och gå runt där men min chef ringde och bad om hjälp så jag åkte in till Kista direkt och började jobba då hon som egentligen skulle jobbat inte kunde. Så från 17.00-22.00 jobbade jag. De sista två timmarna själv och jag stängde. Första gången helt ensam till och med!
Det är kul att jobba själv ^^ Iallafall när det inte är så många folk.

Imorgon är jag LEDIG!!!! SOOO HAPPY! På torsdag har jag bara en lektion och på fredag har jag ingen skola. Hur AWESOME är inte det?!

Imorgon ska jag hursomhelst upp ganska tidigt då jag ska luncha med Kidah och sen träffa Ida om allt går enligt planerna. :)
Det blir myysigt.


Jag och Kidish på nyår :)

SEXUAL HEALING

God kväll!
Bra början på första skoldagen. Jag började 13.45, slutade 15.00 haha
Igentligen inte men jag skippade två lektioner för de behövde jag inte gå på. Bättre blir det- jag är ledig på onsdag!! Wooh!
Så behöver jag varken gå på historia eller idrotten den här veckan. AWSOME
Nästa vecka får vi nytt schema för den här terminen. Hoppas att den är minst lika bra som denna. Det värsta med det här schemat var att vi hade 2-3 timmars håltimme på fredagar och idrott på det (!!) och att vi hade längsta dagen på måndagar. De värsta dagarna att ha keffa timmar och lektioner på hehe


När jag slutade åkte jag direkt till Johan men jag sa inte att jag var påväg för jag tänkte att han förmodligen sov och jag hade inte sagt att jag slutat tidigt så när jag var framme hos hans mamma var han i Årstaberg. Typiskt...
Men istället gick jag hem till hans pappa där hans pappa och syster var och väntade där ett tag. Men tråkigt hade jag inte!

Han kom tillslut och vi chillade. Sen fick jag min lön idag och så fort jag har pengar blir jag EXTRA sugen på sushi så jag bestämde oss för att åka till Skärholmen och äta! Generös som jag är bjöd jag honom på en pizza och jag köpte en stor sushi! KÄRLEK.

Nu ska jag göra mig klar för sängen så godnatt för idag. Här kommer dagens låååt!
BLESS




Tummen upp!

Filmen... Det var BEYOND mina expectaions säger jag bara. Jag älskar den!! Så jäkla rolig asså. Om jag får välja film själv, hemma och så väljer jag ofta drama filmer men brukar inte ta nåt emot komedier.
Fattar inte vad hela grejen med The Hangover är. Det är knappt bra asså... Faktiskt. Den här är mång mång gånger bättre, så om ni inte sett den- SE DEN!

Kom hem halv tolv och är jättetrött för jag sov inte mycket alls inatt så jag kommer sova sköönt. Vilket är alldeles snart!
Läste på Jossans blogg att vi börjar halv ett... Hmm? Vart kom den infon ifrån? Trodde att vi började som vanliga måndagar på sen vecka- 11.15.
Aja ska fråga henne. Blir FETT glad om hon har rätt haha!


Nej men nu får jag tacka för mig, godnatt och så ska jag skriva imorgon om inget kommer i vägen!

Puss puss



Jag och Johan på vår årsdag 16e oktober när vi kollade på bio (Inception, för andra gången hehe) i Heron- där vi hade vår första "date" samma dag året innan (2009) :)

BIO!

Hejsan!

Nu ska jag göra mig klar för att åka till Johan. Han ska äta och sen ska vi chilla där tills vi åker in till stan och så bjuder han mig på bio! Woooh!
Det blir Due Date- FINALY!!!!!!!!!!
Seriöst... Sen JULI har jag velat se den!
Och nu är mina förväntningar höga ska ni veta. Om filmen inte är så bra som jag hoppas så blir jag djupt besviken med tanke på att jag slösat isåfall mycket av mina tankar på den här i sex månader. Det är slöseri på liv det vill säga. Hihi

Igår jobbade jag iallafall till halv tio. Det gick bra, jobbade med Amanda, gillar henne bäst och vi har börjat nästan samtidigt så det är nice. Det var ganska mycket folk under en timme eller så och det var så mycket att man inte hann fylla på maten för att göra alla mackor och sallader och så, det var lagom stressigt. Men allt gick bra!

Efter fick jag sms av Kidah som ville träffas och frågade om jag ville på fest. Så jag mötte upp henne och en till tjej och gick på den här "festen". Värsta på länge men det var kul att vara med Kidah, Lisa som tjejen hette och sen var Keisha där också. Det sluta med att hon sov över här! Hon gick för ca en timme sen.
SENNI var där också igår. Har inte sett honom på typ fyra år. Men han brukar faktiskt vara med Keisha och Kidag. Eller Kidah åtminstone.
OINTRESSANT INFO!

Nu ska jag iallafall sätta in linserna och klä på mig lite mer så att jag inte dör av sköldskador. Inte det roligaste när man väntat ett halvår på att se en film hahah

HEJ DÅ!


Get yourself together

Snart börjar det bli lite stressigt här innan jag ska åka (om max 20 min) till jobbet. Vet dock inte hur jag ska komma därifrån när man inte har busskort och de har de där läskiga spärrarna med dörrar.
JA JA :)

Jag kommer komma hem ganska sent idag så vi får se hur det blir med uppisen men det blir förmodligen nåt!





Lägger in dagens låt också ;)

Bilder!

Några bilder tagna senaste tiden som inte vart upplagda än. Mest pga min lilla paus ^^



Ians första pulkåkning!


 

Nyår! Hahah sista bilden- världens coolaste typ! Helt random asså xD




Min nya MP3 som jag fick i julklapp som också matchar mitt nagellack hihi




Alla mina/mammas nagellack haha




Min lilla tjockischines katt. Kolla ögat som reflekteras i bordet haha, MUTANTKATT! <3




När man hade lite space time på salongen och fick sitt hår fixat och sminkade mig lite hihi
Fick fyra inabkade flätor på ena sidan men de syns inte och jag tog ut de idag när jag duscha :P



Lilla dramatiska jag när solen lyste fram i mitt rum i typ.. 15 min innan solen gick ner haha




Emma ville få ut mig när jag var helt däckad och sjuk och sov haha




Mina älsklingar ♥


Med det ska jag äta upp min leftover pizza och sen sova!

Godnatt!


Årets första inlägg!

Nej, nu ska det vara SLUT med denna lilla bloggpaus!
Vet inte ens varför jag hade en... Det blev att jag hade så mycket att göra och inte hann blogga och sen byggdes det bara på när jag inte visste vad jag skulle skriva om.
Men här har ni mig, och årets första inlägg. Sorgligt att det är den 8e januari hehe, känns dock som längre!

Så vad har hänt under de här 7-8 dagarna?
Hmm... Orkar inte tänka hela vägen bort men nyårsfesten var rolig! Men inget speciellt dock. Sen kände jag mig lite skyldig för att jag tog med EN oinbjuden vän just för att det var hon. Det var till och med minst tre andra som var oinbjudna, trodde inte att det skulle bli värsta drama grejen, plus att hon hade vart där två veckor innan till och med. Men det löste sig!

För övrigt har jag jobbat i ca två veckor, Emma bodde hos mig kan man säga, i tre nätter. Sen har jag vart sjuk (fortfarande liite), min farmor har dött..., min syster och pappa är där nu på Barbados, åkte 6e och stannar där i fem veckor vilket jag tror skulle vara jättekul, trots att min lilla farmor har gått bort.

Igår sov Johan hos mig, inget riktigt planerat men mamma var ute och hade lånat hans busskort och hon kom hem sent så hon ville inte att han skulle behöva ta nattbussen hem kl två på morgonen :P
Det var faktiskt jättemysigt och vi lekte lite med Ian. Det känns som att jag är barnvakt ganska ofta nu, inget mig emot, tycker att det är ganska kul (om han inte har en gnälldag) och det förvånar mig lite när jag verkligen inte gillade barn innan han kom. Och snart är han ett år!! Kan man tänka sig..?


Idag chillade jag och Johan hemma ett tag, mamma och Ian kom hem runt 18.00 och då lagade jag och mamma mat innan jag och Johan åkte till honom och var där ett tag och sen kom hans kompis.

Nu är jag ganska trött och ska faktiskt lägga mig snart (INTE alls vanligt om man kollar tillbaka på tiderna jag lagt mig det här lovet haha). Jag ska jobba på Sandy's imorgon och börjar klockan 15.00, så det är ganska skönt. Slutar dock 21.00 om jag inte har fel, det ser jag inte fram emot lika mycket! Men jag vill ändå jobba, inte bara för pengarnas skull men det känns ändå bra. Jag känner mig duktig då hihi, känns som att jag tar allt mer seriöst än att bara sitta hemma vid datorn hela tiden eller gå ut och festa ständigt. Jag orkar inte ens festa varje helg. Det är så mycket jobb och planering på en liten sak som kanske inte ens blir värt allt det. Jag har inte vart på en riktigt dålig fest nångång men jag vill ändå liksom känna att man verkligen har kul och att det ska vara lite speciellt. Med bra folk och så.

Nu har jag skrivit ALLDELES för mycket men det får jag göra nu efter min lilla bloggpaus!
Skola på måndag och då blir det tillbaka till rutiner. A BIG NO!

Hej svejs!

Haha snacka om dräggig

RSS 2.0