Last night!

Sista natten är kommen och det känns så skönt! 
Helgen har för övrigt gått bra, mest fredag som var lite jobbig. 
Har även kollat klart på hela Orange is the New Black säsong två, på två dagar. Vet inte om det är bra eller dåligt... :P
 
Det här med att jobba natt gör att man tappar tidsuppfattningen haha, måste alltid tänka efter vilken dag det är. Har även hunnit hämta ett paket på Nelly.com. Köpte en snygg jacka! 
Får se om jag lägger upp en bild på den sen :)
 
Nu måste jag göra mig klar, ska gå när som!
 
 
 

Småprat

Nu har min natthelg officiellt börjat. Vaknade för inte så länge sen, har drömt massor! Ville bara somna om hela tiden haha
Börjar om 3½ timmar igen och jobbar ända fram till tisdag morgon, istället för måndag. 
Har ingen ork verkligen, men vad ska man göra? I needs that money!
Nu har jag i alla fall sparat så att jag har råd för att boka resa, det är bara fickpengar som fattas ^^ Skönt att slippa ha den stressen. 
Dessutom fyller jag 20 om mindre än två månader! Såå spännande :D Måste planera något bra känner jag. Sen något för vänner och även familj. Jaja, jag kommer på nåt :)
 
Har inte så mycket mer att skriva så... bäst att jag sätter igång här hemma.
 

Serious adult shit

Löningsdag= betala räkningar. Där försvann då mestadels av pengarna. Har betalat för hemma, de vanliga räkningarna, fakturor, linser och måste även köpa ett SL-kort (vilket är på tiden!!). Just det, sparat har jag gjort också. De pengarna ska gå till vår resa i september så det är bara att passa på och spara så att man har råd med att boka, fickpengar löser sig alltid ju närmare man kommer :)
 
Just nu är det några killar här för att laga vår ugn, kökslampa och kyl. Yes, kaos. Haha
Kidah ligger i mitt rum och sover. 
Idag ska jag vara flitig! Måste diska, städa rummet, badrummet, duscha och platta om håret. 
 
Sen är Kidah hemma själv då hennes rumie jobbar på Bråvalla så blir väl att vi slaggar där inatt :)
 
MEN, nu är det dags att komma igång, see ya
Bilder från midsommar och midsommardagen. Det var en bra helg!
 

Sånt är livet

Sämsta vädret ever. Sänker verkligen motivationen till att jobba idag. Börjar om två timmar men skönt att det bara är ett 6-timmarspass!
Har sovit i ca 9 timmar men jag är verkligen HELT död. Kanske vaknar till när jag går hemifrån men som jag känner nu är jag däckfärdig haha
 
Inatt hade jag ett långt samtal med Sofia som sitter ute i Östhammar. Helt sjukt att vi inte träffats sen studenten. Men hon verkar må bra. Vi snackade om allt mellan himmel och jord men mest om förhållanden. Alltid skönt att prata av sig lite. 
 
 

New music on my playlist

 

Random stuff

Dagens status: Trött, väntar på att det fina vädret ska komma, likgiltig, tacksam.
 
Ungefär så känner jag idag. Lite blandade känslor kan man säga :)
Inatt kollade jag klart på The OC. Vad är grejen med att de i de flesta serier har många avsnitt per säsong och i den sista så är det bara hälften? Jaja, det är en bra serie i alla fall :)
 
Idag tänkte jag träffa Emma, spela kubb eller något :) Men det kommer ju inte gå om vädret inte håller i sig. Känns som att det varje dag är på gränsen till att regna haha
 
Igår träffade jag Sasan. Jag plockade upp honom och vi åkte till IKEA som en rolig grej bara, fick med mig ett par saker. Sen vart vi hungriga så vi åkte och åt pizza, åkte hem till mig, körde killarna till deras pappa, köpte hem mat till mamma och sen chillade vi bara hemma innan han gick. En mysig dag!
 
Imorgon har jag lyckats få ett pass på jobbet. Kommer jobba med Dounia (!!), underbar tjej. Och sen är det fredag- i andra ord MIDSOMMAR! Vad som än händer ska det bli en bra dag. Ja, det ska det!
 
 
Jag och Sasan på IKEA igår


Helgens festligheter

Idag är man barnvakt åt pojkarna. Vi ska snart gå till parken här i Husby, sen blir det mat på donken!
I fredags jobbade jag och sen var jag över till Emma, hon och hennes bröder hade folk över och vi spelade kort, beer pong och dansstopp haha
Vi hade jättekul i alla fall!
Sov över där och igår så drog vi in till stan för att fira Linda på Mosquito. Aldrig varit där innan (Södra Teatern) men det var en jättefin lokal :)
När alla bestämde sig för att dra hamnade man på Kristall (shocker) och de hade öppet till fyra igår så var där till stängning. Tog en kebab innan hemgång och jag såg till att inte dricka för mycket eftersom att jag behövde gå upp hyfsat tidigt idag och vara barnvakt. 
 
Nu tänkte jag göra mig och killarna klara så går vi!
 
 

Right now

 
Så kul man kan ha med en liten webcam ^^

Kompensation med bildbomb

Så!! Nu har jag haft min lilla bloggpaus och det är väl dags att komma igång igen för annars blir det väl inte av förrän om ännu längre tid!
Kul att det ändå är en del som går in och kollar varje dag. Förlåt att jag gjort er besvikna... Haha
 
Slutade jobbet för några timmar sen, har jobbat natt sen i torsdags och anledningen till att jag fortfarande är vaken är för att jag har utbildning om några timmar så vågar inte lägga mig, då hade jag aldrig kommit upp... 
 
På senaste har jag (faktiskt) varit ledig ganska mycket. Har spenderat mycket tid med Emmsi och Rayd, vi firade hennes bröders stundent. Hela köret- utspring, flak, mottagning och slutskiva! Hade jättekul faktiskt :)
Har även haft ett par ESN-reunions och det har känts som att de senaste fyra åren aldrig hänt och samtidigt som att alla har ändrats och håller på bygga upp ett HELT nytt liv. 
 
Igår fyllde min fina vän Kidah 20 år och tyvärr missade jag det men är det fint väder imorgon så tänkte vi ses, sätta oss i Rålis och ha det massa mysigt och fira henne i efterskott. Men fint eller fult väder, vi ska ändå ses! 
 
Har egentligen inte så mycket mer att skriva om för tillfället men jag visar iaf bilder från senaste veckorna :)
 
 
 

RSS 2.0