A dream come true

Jag har alltid önskat mig en bögkompis! God Jul!!


Idag har jag varit i skolan och jobbat. Åkte med John- my new bestie till Jakan för han vågade inte åka själv haha, så tog jag bussen hem därifrån till Husby.

Imorgon blir det skola igen och Emmsi fyller år! Ska fira henne :D


Mot Stockholm stad, men först lite förberedelser!

Tja!
Är hemma och gör mig klar för att åka in till stan och möta Emma och Bella. Ska sova hos Emma inatt men för tillfället har vi inget planerat, det kommer inte att bli en lång tid ute iallafall!
Men duktig som jag är har jag varit i skolan hela dagen idag och det har jag varit under hela terminen hittills, börjar bli en bra vana och jag är stolt över mig själv!

Länge sen man var hemma själv också, det skulle inte sitta dåligt som den vanan haha, ingen Ian som springer runt och härjar och petar på saker eller vandaliserar överhuvudtaget, känner dock att om det fortsätter såhär så kommer jag sakna det! Men får inte tag på mamma så har ingen aning om var hon är faktiskt..

Hur som helst! Fixa nu det sista- packa klart sovgrejer och sen rullar jag!


Väldigt försenad uppdatering om mina julklappar!

Dags att lägga upp bilderna?
Förutom dessa så har jag även fått en jättefin handgjord kopp (stor och vid med guldkant på toppen) av mammas moster och kusiner, sedan av Johan har jag fått badskum, tvål och en grej som man skrubbar på huden för att lukta gott och glittra, allt från älskade LUSH och det luktar underbart! :D Sedan fick jag ett par örhängen i min favoritfärg- grön. Av hans mamma och syster fick jag även ett biokort men tyvärr har jag redan spenderat det haha, ångrar det dock verkligen inte.



Så!
Det var mest kläder jag fick men väldigt nögvändigt må jag säga. Och är inte klänningarna bara helt underbara??? :D
Nu är det The Bigbang Theory innan jag lägger mig.
GODNATT

Faster Maxine!

Verkligen dags för mig att uppdatera nu. Inte okej..
Men utan ursäkter nu så har det faktiskt varit skönt med en liten paus men jag kan inte sluta tänka hela tiden "jag måste uppdatera", "ååh det här vill jag skriva i bloggen!" osv. Inte för att jag har så mycket viktigt att skriva men såhär nu den 12e januari kan jag ju passa på att lägga upp bilder på de flesta av mina julklappar som jag lovat. Men medans bilderna laddas upp så kan jag glatt säga att för inte så länge sen blev jag faster till en världens sötaste liten Ebba!
Min bror Rodney nere i Skövde fick en dotter i slutet på december (vet inte ens vilket datum!) med sin sambo Camilla, men jag tror att det här är hennes tredje barn till och med! Alla är flickor hahaha.


(23.37)Update: Neej, höll på med bilderna för länge, nu är jag trött så orkar inte lägga upp dem ikväll, godnatt! <3

RSS 2.0