Senaste dagarna

Hejsan svejsan
Här sitter jag och förbereder mig på en seriekväll innan läggdags men min dator har börjat hänga sig så det tar en evighet för ett avsnitt att laddas när jag streamar. I värsta fall har jag en film och även chips och dipp!! (som är ett måste)
 
Igår var sista dagen vi såg min moster och kusiner så jag, de, mamma, mormor, morfar och gudmor satte oss på Koh Phaniang (vet inte riktigt hur det stavas...) på söder och åt god middag! Allt var jättetrevligt och efteråt åkte jag, mamma, mormor, morfar och gudmor till oss för att snacka och dricka lite mer. La oss vid halv fem!
 
Idag kom Erica över och vi bytte ut julklappar, snackade, åt, drack glögg och testade lite inför vår nyårslook!
 
Fram tills nyår blir det bara jobb så jag har något att se fram emot iallafall!!
 
Nu ska jag återgå så kramis på er!
 
Kusin Noa
 
Jag och kusin Maia
Mitt körkort! Jag blev äntligen bra på ett leg! Hoho
 

New Years resolution

 
New Year's resolution
 
New Year's resolution by maxinesantos featuring nickel free jewelry

Nej.

Så idag har man jobbat, varit bakis och försökt socialisera mig med våra gäster. Har väl gått sådär.
Igår var jag hos pappa och firade jul och åt god middag! Hela gänget var där och det var jättetrevligt :)
 
Efteråt mötte jag upp Erica i Fridhems och vi lyckades hamna på Kristall. Hade skitroligt men att komma hem efter fem är väl lite sådär...
 
Ska dricka lite misu soppa och sedan försöka sova! Har inget planerat imorgon riktigt. Blir kanske att följa med och åka skridskor i Kungsan imorn!
 
 
 
 

GOD JUL!!

Merry Christmas allihopa!! 
Jag som egentligen borde sova är vaken och trött. Känner att det kommer ta ett tag liksom så jag väntar lite till. Tycker att det är jättejobbigt att lägga sig för att sova och sedan bara ligga där, jag lägger mig hellre och somnar inom loppet av en kvart haha
 
Idag har jag fått en del gjort. Hade lite göror hemma innan jag åkte med mamma till Bromma där min väska varit kvarglömd (kan man säga så) innan jag åkte in till stan för att möta Erica. Vi åkte till mitt jobb där hon julshoppade lite (med rabatt såklart hihi), sedan åkte vi till en H&M för att byta ett par skor till mamma. 
 
När vi var klara åkte jag till Råcksta och mötte upp Keisha och ett tag senare kom Kidah och Joy. Vi åt jamaicansk mat och snackade. Inget speciellt men det var mysigt och hur trevligt som!
 
Nu när jag kom hem har jag paketerat det sista och organiserat lite. Nu har jag bara övernattningspackning kvar så att jag imorgon bara behöver tänka på att göra mig i ordning och packa in allt i bilen. Vi ska vara på landet mellan 10-11 så det är nog dags för mig att avrunda här.
 
 
 
Som sagt- God jul! Och godnatt på er. Från "mig alla"- till er alla- en RIKTIGT god jul ;)
 
 

Get things going

Det var precis som jag misstänkte. Jag somnade tidigt, vaknade mitt i natten och kunde inte somna om så från halv nio och två timmar framåt har jag försökt gå upp men har bara somnat om eftersom att jag knappt kunnat hålla ögonen öppna haha
Nu är jag uppe iallafall men fortfarande inte riktigt vaknat till och jag har en del grejer att hinna med idag så det är bara att sätta igång ;)
 
Dagens frukost- ett litet firande för mitt nya körkort!
 
 

Helt slut!

Åh gud jag är helt slut! 
Sov bara fem timmar inatt och sedan har jag varit med mamma, även Jason, Andrew, Ian och Nico och gjort lite julshopping. Inte från mitt håll men mamma och Jason iallafall. Jag har även kört massa bil, varit förbi jobbet på möte och nu är jag dödstrött. Har även en del att göra imorgon. Städa hemma, byta ett par av mammas skor, möta upp Erica så hon kan julshoppa på mitt jobb och SEDAN ska jag träffa Keisha! Kommer att komma hem till henne lite tidigare för att hjälpa till inför kvällen osv. 
 
 
Vet inte om jag ska fixa nåt att äta (nåt gott gott) och se på nån cheezy tonårsfilm? Känns för tidigt för mig att somna. Kommer förmodligen att vakna vid fyra i så fall och inte somna om förrän tre timmar senare liksom.
 
Ian idag
 
Jag- Ian.... varför är du så cool???
Ian- jag är inte cool, du är cool.
Jag- naaaaaaw...!!
Ian- ja, du är superduper cool!

Made my day!
 

Kom igen nu förfan, Maxine

Jaha ja. Då har man fastnat framför Nellys rea och jag har inte ens pengar så förstår inte varför jag gick in från första början för nu kan jag inte sluta....
 
Igår kom Emma förbi här och sedan mötte vi upp Rayd och andra Emma och drog till Theos och tog några glas. På tisdag åker Emma bort i över två veckor till Thailand så det blev sista gången jag ser henne innan hon kommer hem igen. 
 
Hon och Rayd drog ganska tidigt så tänkte passa på att möta upp Erica, Matte och David som var på Kristall. Malmquist följde med (andra Emma haha) och det var ganska trevligt. Jag var väl å andra sidan den som var mest nykter (med marginal!!) för jag och Erica åkte hem tillsammans och när jag kom hem var klockan strax efter fyra och jag tänkte mig helt nykter då, första gången på år känns det som! 
 
Egentligen borde jag fixa mig för snart kommer mamma hem och jag (hihi) ska köra till Sollentuna och vi ska väl fixa det sista inför jul :)
 
Om jag får tag på Erica och hon inte är allt för bakis så ska hon komma hit och hjälpa mamma med hennes mobil så fixar väl nån middag och så :)
 
OCH!! Imorgon kommer Keisha hem efter 4-5 månader så ska bli så kul att träffa henne igen!!
 
Gotta go ♥
 
 

Lägg det på minnet!

Efter många om och men så ÄNTLIGEN!!!!!! Den 18e december 2013 har jag skaffat mitt körkort!!!
Jag är så glad och så lättad. Gaaah!
 
Förutom de goda nyheterna så är imorgon min sista jobbardag på ett tag så det ska bli skönt och helgen ska läggas på att fixa det sista inför julen och träffa mina fina vänner. Lite trist dock att alla pengar man tjänat är slut pga julklappsköp och betala hemma haha, men jah jah det löser sig alltid!
 
 

Jobbigt värre

Sånt himla krångel med det här jäkla körkortet... Han jag skulle köra med var sjuk men som tur är så blev det en ombokning redan onsdag som kommer!
 
Idag har jag även träffat bästis! Tre veckor emellan är INTE okej. Men jag har ju varit borta och hon har haft mycket jobb så...
Har nyss kollat på PH, kan inte förstå att jag fastnat för det men men. Nu blir det nåt avsnitt Geordie Shore innan läggdags för imorgon är det att vara på jobbet redan vid 10!
 
 

FRANK <3

Snacka om att jag var trött. Har sovit i princip 12 timmar inatt... Fan då, nu kommer jag inte kunna somna inatt och jag som ska upp vid sex senast.
 
Jaja! Planer för idag- Städa rummet, hämta ut min nya mobil (!!) och övningsköra- *förhoppningsvis* en sista gång- med Catta :)
 
Btw, jag var inne på youtube för att höra lite Frank Ocean eftersom att det var ett bra tag sen och vad har de gjort??? JO de har tagit bort ALLA bra låtar med honom och så är det bara den här skitmainstream musiken kvar... MEN jag hittade en lösning. Jag blev medlem på Soundcloud (har aldrig förstått mig på den) och gjorde en lista enbart på hans bra låtar, sååå glad att jag hittade dem :D
 
HÄR kan ni gå in om ni känner fört, och lyssna på riktig musik ;)
 

Seg

Ligger i sängen och försöker få igång Geordie Shore men avsnitten tar typ 1½ timme att ladda... Sjukt frustrerande.
I-landsproblem var det, ja.
Är väldigt seg men vet inte om jag kan sova...
 
Anyways så var Erica så snäll att hålla mig sällskap en stund på jobbet idag. Jag har verkligen inte haft NÅT att göra där så glad vart jag!
 
Imorgon är jag ledig. Ska se till att få lite saker gjort hemma och mot kvällen ska jag övningsköra med Catta! De ringde mig även från körskolan idag och sa att det blivit en tid ledig för uppkörning på onsdag så den tog jag!
 
Inte så mycket kvar att säga så hej då tills vidare!
 

Äntligen!

Äntligen kan man logga in igen! Det har varit nåt inloggningsproblem så smart att jag lagt upp några tidsinställda inlägg ;)
 
Nu är jag tillbaka till gamla vanor iallafall med jobb och chillmode. Uppkörningen gick inget vidare så har fortfarande inte körkort än men har bestämt att övningsköra så mycket som möjligt innan nästa uppköring (om över en månad!! -.-). Jag som ville nå upp till mitt mål och ha körkortet innan året är slut... Men men! Vad gör en månad liksom :)
 
December kommer förmodligen bli ganska hektisk här på jobbet. Julkänslor osv ;)
Sedan kommer jag att jobba hela januari själv då Duane åker till Tobago och jobbar på plantaget. Men när februari börjar ska jag se till att hitta ett annat, mer stabilt, då heltidsjobb! Kanske har lite lycka då också med körkortsmerit. 
Vill så fort som möjligt betala av till mormor och även börja spara till resa i sommar. Jag kommer dock aldrig hinna spara till både Barbados-resa (syrran flyttar dit nästa månad) och Portugalresa... Om jag inte vinner 100 000 på lotto förstås, haha
 
Nu måste jag återgå till jobbet iallafall!
 
 
 

Sweaters

 
Sweaters

Streetwalk

 
Streetwalk
 

Last time

Såå. Idag har jag träffat Erica och tagit en fika (älskar att det rimmar), sedan kom mamma och Catta med bilen för att jag skulle en sista gång övningsköra nu innan uppkörningen imorgon! Så jag skjutsade hem Erica också.
 
Imorgon gäller det alltså! Jag önskar INNERLIGT att jag klarar den på första. Det hade varit så jävla skönt!! Jag kommer bli så besviken och arg om jag inte gör det haha
Fick även höra att Kian klarade sin uppkörning idag så det var roligt att höra ju!
 
En till glad nyhet är att idag så blev bästis moster till en liten Floyd! Så grattis till familjen där! <3
 
Ikväll blir det ett avsnitt av Parenthood, sedan PH och sist upp SOVA. Har varit riktigt trött idag så jag måste se till att vara utvilad, fokuserad och stabil imorgon. 
 
Jag idag
 

Hey Mickey!

 

Halvvägs framme!

Såååå. Idag hade jag teoriprovet AND I MADE IT!
Jag fick 56 av 70, varav 65 frågor var poänggivande. Så för att få godkänt så behövs 52.
Nu är det bara andra delen kvar och för att hålla upp körningen har jag övningskört med Catta idag, och det ska vi göra även imorgon :)
 
Annars vet jag inte riktigt om det hänt något nu. Ska bara pusta ut (halvt) och lägga mig framför en serie.
 
Kram och hej tills dess!
Jag och Mikail i fredags!
 

Kul helg!

Hej hej!
Jag är uppe och ickebakis, hur skönt som!!
I fredags var jag ute med Erica på det vanliga- Kristall och Marquise haha, vi hade jättekul men inte lika rolig morgondag. Så igår låg jag bara hemma och mådde dåligt. I går var även Barbados Independance Day så jag och mamma drog till festen som låg i Hornstull och träffade folk man kände, och inte kände...? Haha
Pappa kom också så det var kul! Hade även önskat att Amanda och Leon kunde komma också men men, gjorde det bästa av situationen :)
 
Idag blir det att slava körkortsteori för imorgon har jag prov!! Press minst sagt.. Mormor kommer också idag! 
Men dags att återgå till allt nu, tja så länge!
 
 
Två bilder från i fredags och två från igår!
 

RSS 2.0