Lediga dagar och början på en fin sommar

Två nätter kvar!!
 
I måndags åkte jag till Sofia i Östhammar. Det var verkligen jättekul att ses igen. Vi hade lite planer på vad vi kunde göra men så typiskt att man åker på en feber samma dag... Det slutade med att vi bara var hemma hos henne och tog det lugnt i två dagar i princip. Men det var mysigt det med! Vi kollade på massa avsnitt av Eva och Adam, jag klippte hennes hår, vi målade våra naglar... 
På kvällen på tisdagen åkte jag hem igen, det tog sin tid men det var det värt!
På mina resterande lediga dagar har jag träffat Babak och umgåtts, varit med Emma, Ali och Rayd, åkt till pappa och träffat syskonen. Min storebror åkte upp hit till Stockholm nu över helgen så vi åkte alla till pappa och han lagade mat. Har inte träffat Rodney på tre år och han hade med sig lilla Ebba som är så söt!! Första gången vi träffade henne :) Tyvärr så var inte lilla Theodore med men det får bli en annan gång.
 
Inatt jobbade jag och det var helt kaosat. Lagom kul. Men jag ser det som ett test för mig att förtjäna semestern :)
Hoppas bara att de här två kommande nätterna är bättre.
 
Imorgon bitti åker mamma, Ian och Nico till Spanien också så jag ska skjutsa dem till Arlanda precis när jag slutat och så är de borta i en vecka. Ska bli lagom nice för mig också ;) Speciellt när det nu kommer att vara över 30 grader ute!!! Kanske äntligen får årets första dopp i veckan :D
 
Alla syskon här utom Leon som inte kunde komma... Plus mamma, pappa och lilla Ebba! ♥
 
Jag och Ebba
 

Soon enough

Nu är jag fixad och klar och ska snart ta mig in till stan och möta upp Emma. Vi ska väl fika eller promenera i vår fina huvudstad! Tänkte att vi passar på att ses idag för vi kommer inte hinna innan vi båda går på semester, vilket i och för sig är om en vecka! I natt blir även sista passet på den här helgen och imorgon ska jag åka till Uppsala/ Östhammar för att träffa Sofia, ska bli så roligt :D
 
Synd att det blir dåligt väder nu framöver igen men tydligen ska det klarna upp igen lagom till min semester :)
 
Dags för mig att göra mig klar att gå, höres!
 
 

Sol och värme! Äntligen

Äntligen börjar vädret ge med sig! Fint väder ska det vara hela veckan också :D
 
 Igår jobbade jag och slutade vid nio, då åkte jag in mot söder och träffade Babak som jag inte gjort sen januari! Så det var kul att catcha up :)
Tyvärr så har jag bara varit hemma idag och inte utnyttjat det fina vädret men å andra sidan så har jag inte haft nån att göra det med. Därför har jag bestämt att göra något kul imorgon.
 
Och! Om en vecka så har jag bestämt att ta mig till Östhammar och hälsa på Sofia som jag inte träffat sen studenten och vi ska ha hur kul som helst! Inga riktigt fasta planer på vad men det ska bli kul att träffa henne igen :) Jag kommer att jobba natt den här helgen så slutar alltså måndag morgon, kommer inte bli mycket sömn innan jag ger mig av till Ingenmaland haha
Men det är det värt :)
 
Nu ska jag väl sätta på en film, serie eller liknande så ha det gött!
 
Har gjort fina ombre-naglar också! Känner mig så duktig ^^

-RUDE


Happy happy

Idag har jag faktiskt varit produktiv!
Jag har städat rummet, duschat, hängt upp tvätten och rengjort badrummet. *Applåder*
 
Om ca tre timmar ska jag vara i stan där jag möter upp mamma. Vi ska köpa lite mat och ta oss till syrran och hennes mamma och äta middag där. Jag är väldigt trött just nu men jag har öppnat min Powerking och ska hålla mig positiv! 
Yeah you heard me, idag vill jag vara positiv. För ombytes skull haha
 
Har suttit framför datorn och kollat på några avsnitt av PLL, Teen Wolf och The Fosters. Måste ju hålla mig uppdaterad ;)
Nu nördar jag framför Tumblr och lever mig in i min drömvärld. Just gotta love den sidan ♥
 
Jag just nu. Funderade på att platta håret idag innan jag går men jag har ingen ork för det och hittills verkar håret vilja hålla sig i skick!
 

Effektiv?

Här ville man göra något av dagen men NÄH, har verkligen bara legat i soffan framför tv:n och datorn med mobil i handen. 
Världen idag...
Om en stund ska jag plocka upp mamma i stan annars är ingen annat på g. Babak, som jag inte träffat på EVIGHETER vill ses, får se hur sent det blir. Vi har skjutit på det här i månader nu haha
 
Imorgon ska jag och mamma över till syrran och hennes mamma och på fredag ska jag och Avve ut! En stammis på jobbet är vakt på en klubb så vi tänkte testa att gå dit, spännande! Vill testa något nytt liksom :)
 
Nu måste jag göra mig i ordning, liggen i morgonrock, och ta mig iväg!
 
Bye bitches
 
En lagom random bild sådär

RSS 2.0