Lillabloggen- Livet kom emellan!

Sist jag skrev här var jag 17 år. Nu har jag varit 18 i fem dagar och helt ärligt- inte så mycket skillnad, men det visste jag redan :)
 
Har haft det jättebra iallafall, lite sömnbrist bara dock.. Men det är så det ska vara! Hade en skitbra födelsedag, bättre än väntat och efter att firat här hemma drog vi några stycken ut- DAAM och Entourage!
 
I söndags var jag hemma hos pappa och min lillebror visade mig några klipp med en ASrolig kille! Jag döör, och jag är typ kär, trots att han är ett par år yngre hahahaha
Har kollat igenom nästan alla hans 186 videos på Youtube och prenumenerar till och med! Mobbad? En aning haha
 
Det här är en av mina favoriter!
 
"Karin jag vet att det kommer att gå jättedåligt, men LIIIVET KOM EMELLAN!"
Hahahaha
 
 
Lägger senare upp några bilder från min födelsedag :)

Nedräkning!

Iiih! Inte ens en halvtimme tills jag fyller ARTON BARRE!!
Spännande?? Jaa. Men däremot känns det inte så mycket. Jag är ganska hundra på att Erica är med taggad än jag är eftersom att hon bokstavligen räknar ner minuterna fastän hon har en man vid sin sida att gosa med. Känns bra att man är prio nr 1 haha
 
Idag var det skola, slutade tio, FETT soft, hade skola i två timmar haha
Därefter åt jag, Alex och Sofia pizza till lunch. Hade det varit sommarlov för mig fortfarande hade det varit tidig frukost typ HAHA
Därpå åkte jag och Sofia till Fridhems, hon tankade på sitt busskort och så mötte vi upp Erica. Sofia drog och jag hängde med Erica och hade några failade missions, tillslut hamnade vi i Alvik och gottade oss med muffins tills Matte kom. Vi krigade oss igenom spöregn (brutalt spöregn btw), Erica drog hem och jag och Matte jobbade. Det gick faktiskt ganska bra och sen när vi slutat drog vi förbi McD en snabbis innan hemfärden.
 
Nu är jag hemma och håller på att städa upp det mesta i rummet, har inte hunnit rensa och kommer inte hinna det heller men rent får jag se till att det är inför morgondagen!
 
Nu måste jag fortsätta!
Mmm.. Himelska muffins!

"Ledig"

Klockan är tolv och jag är dödstrött. Har sovit i a 10 timmar och det var sååå skönt men ändå är jag såhär trött..
Igår var första lektionerna i skolan, vi hade två stycken och det gick väl ganska bra. Vi fick ett preliminärschema där det inte står något på onsdagar då vi har en lektion. Det är meningen att vi ska ha en idag men ingen har liksom fått reda på när vi börjar, var och om man fått bild eller drama. Sååå, jag är hemma idag!
Ska hjälpa mamma med att handla inför fredag men först ska jag hälla i mig min kaffe och hänga upp tvätten. Skönt med ledigt mitt i veckan :D
 
Vi höres!
 
 

Tumblr-bomb!

Jaa... Då var första "skoldagen" avklarad och även ett helpass på jobbet efter sisådär 5 veckor hehe
Jag mötte upp Sofia i Fridhemsplan och så åkte vi till skolan och fick vårt nya schema (gaaaaanska nöjd må jag säga :D), busskort, lite info om vidare och nu har en ny mentor också. Femte gången gillt eller hur blir det?? ;) Han har faktiskt lovat att inte lämna oss så jag får lita på det!!
Efter skolan drog jag och Sofia, mötte upp Erica och åkte till Rådmansgatan och åt sushibuffé, mötte upp Lixa en snabbis då jag fick tillbaka min inhalator jag glömde hos henne, sedan hamnade jag och Erica i Rålis, sa ett sista hejdå till Bitterbritten som lämnar oss för plugg i Luleå.
Till sist drog jag och Matte till jobbet. Gick ju inte speciellt bra men jag hade kul med Matte, Sofia och Ellie haha
 
Nu blev det en väldans massa namn och "och" känner jag i det här inlägget. Hmm...
 
Förgyller inlägget med roliga bilder från Tumblr hihi
Okej... Det blev inte så lite, kunde inte sluta!!! Men jag höll mig en aning haha, finns mer som jag bara ÄLSKAR! ÄÄÄLSKAAAA TUMBLR!!

2 cool 4 school

 
Haha hittade dessa bilder på Tumblr och jag kan inte mer än att hålla med helt och hållet på dessa två fronter. Ser inte fram emot att börja skolan. Men en positiv sak är att det är sista året nu och då är det inte lika mycket att göra i skolan, som tvåan till exempel. Hemsk!
Nu ska jag verkligen göra mitt bästa för att få så höga betyg jag bara kan.
Men jag vill fortfarande inte börja imorgon, jag är inte redo för det här :(

Helgen

Tjena tjena. Ligger i sängen och segar, måste komma igång snart!
I fredags firades Lixas 18-årsdag (hon fyllde år på torsdagen) och det var massor där som jag inte träffat på jättelänge så det var kul! Det var middag och mingel och när de drog ut så mötte jag upp Erica och så åkte vi till Årsta, till Davids avskedsfest. Han flyttar upp till Luleå imorgon för att plugga :(
 
Igår blev det bio- Grannpatrullen och lite Rålishäng, kom hem ganska sent så trevligt var det :)
 
Får se vad som händer idag. Det var meningen att jag skulle träffa David, en annan men jag är helt pank och vädret är ju sisådär så man kan inte göra så mycket :/
Annars om Emma har friskheten i sig så kan vi träffas ett tag!
Några bilder som togs hos Lixa i fredags!

Shoppingtime sometime soon?

När jag fyller 18 om 8 dagar (iiiih!) så hoppas jag på att få tillräckligt med pengar för att kunna göra några inköp jag vill ha!
Som till exempel detta:
Den är mycket finare i verkligheten
 
 
Sen annat, men det orkar jag inte lägga in nu haha
 

GITARR

Åååh, jag vill kunna spela gitarr! Jag är tyvärr inte säker på att om jag skulle få en så skulle jag lära mig.. Jag kan grunderna liksom men ändå :O
Däremot så är jag fett taggad på att kunna det!! Varje gång jag hör någon spela en skön låt på gitarr så känner jag mig handikappad för att jag inte kan spela med. Det är som att inte ha stämmor till att kunna sjunga med till en låt. ÅÅÅÅÅH!
 
 
Och vill bara flika in att jag ÄLSKAR "Son de amores"!
 
Den här också! Mina två favvisar med Andy y Lucas! Jag har även presenterat den här på musiken i 9an, fick MVG ;) moahaha

My day

Kom hem för kanske en kvart sen och har varit ute hela tiden sen tre!
Jag mötte upp Lilian i Fridhemsplan och så tog vi en fika sen på nåt konstigt vänster lyckades hon få med mig till hennes kyrka.
Enda gångerna jag varit i kyrka har varit vid dop, bröllop och skolavslutning (eller rehersal inför skolavslutning) så denna gång var lite annorlunda. Inte riktigt min grej men intressant att se hur sånt fungerar!
Vi var där från sex till tio (!!) och därefter åkte jag till Husby och mötte upp Erica och vi tog en prommis till Kista, mötte upp Sasan och gullehundis Ludde en liten sväng sedan drog hon och jag till Shell-macken efter världens cravings för CocaCola! Jag väntade på nattbussen med henne och sen gick jag hem igen :)
Det har varit så skönt och fint väder nu under dagen, helt asnice! Förstår dock inte hur KALLT det kan bli på kvällen! Helt förfrusen haha, så har jag gått runt i flippflopps hela dagen på det!
 
Imorgon ska jag träffa min baby Emmo!!! Har saknat henne såååå!
 
Detta gick jag och Erica igenom när vi gick från Husbygård mot Kista haha, scary or what??!

NYTT!

I fredags var jag och mamma förbi Kista och kom därifrån men lite nya saker till garderoben!
 
 
Den första är från GinaTricot och resten från BikBok! Jag köpte även ett par enkla svarta jeans från BikBok :)
 
Och så här ser klänningen ut på mig som jag ska ha på min födelsedag nästa fredag!
Från Nelly.com som sagt :)
 

Påsar?

Hmmm, what can this be??
Om några timmar får ni svar på det ;)

Skriver av mig lite

Jag förstår inte grejen med att man alltid tänker för mycket på natten. Visst, man är ju mer kreavtiv nattetid men för min del så är det för det mesta bara negativa tankar som kommer upp.
Jag känner att de senaste kanske två-tre veckorna så har jag varit hemma mycket mer än vanligt (på lov rättare sagt) och jag är inte en sån som klarar av att bara sitta hemma. Först kollar jag läget på datorn och gör det mesta utav det, kanske kollar på tv...
Men tillslut när det inte finns mer att kolla på så blir jag jätte rastlös och sedan uttråkad och det eskalerar bara mer och mer när det verkligen inte finns nåt att göra och då blir jag helt deprimerad istället och vill bara att natten ska gå över så att det är en ny dag men jag vill inte ens det nu trots att jag vill det.
För att det är bara fem, FEM! dagar kvar av sommarlovet och jag vill ta vara på det så mycket som möjligt. Jag vill inte komma hem vid nio, eller tio eller elva eftersom att jag är en sån som är uppe på natten (obviously).
Men liksom vad kan jag göra ute när andra inte är på att göra något? Man behöver inte göra något speciellt men nåt liknande som idag liksom. Det var ju hur trevligt som helst!
Jag tror också att det är en stor anledning till att jag och Emma är bästa vänner och funkar bra ihop, för vi klarar inte av att inte göra nånting, ska alltid vara i rörelse. OCH- det är fakta att man mår bättre av att göra saker och hålla igång sig själv. Här hemma finns det inget att göra. Förutom att typ städa, diska, tvätta. Haha
Nej då men det klart det finns saker här hemma att göra men inget som intresserar mig för stunden, för isåfall skulle jag ju självklart göra det.
Nu är det extra jobbigt eftersom att det är så snart innan skolan börjar, jag får sån ångest! Känns som att jag inte gjort nånting här i Sverige det här lovet. Och det är ändå mitt sista sommarlov för nästa år tar jag ju studenten.
Det är som skolåren. Då vill jag hinna med så pass mycket på en helg som bara går för annars är man i skolan, kanske jobbar, annars direkt hem och så håller man på fem dagar utav sju på en vecka. Man har inte tid att ha kul. När ska man få ha tid för det?? Joo på loven naturligtvis. Men jag har verkligen inte utnyttjat det.
 
Nu när Emma är borta i Rhodos och även jobbat mycket så har jag inte haft något att spåra med, man har mest tagit det lugnt. Jag hatar att ta det lugnt. Folk säger alltid till mig att göra det MEN "If I could I would, but I can't so i shan't". Alltså jag skulle ju såklart ta det lugnt om jag så ville det och eftersom att det kanske är bra för hälsan att inte vara på språng hela tiden. Men jag mår psykiskt dåligt av det. Verkligen.
 
Det jobbiga är att jag har ingen lösning på detta, så det är jobbigt att inte kunna göra något åt det.
 
 
 

Bad och kräftskiva!

Heeellu!
Sitter hemma och har krigat med att se på serier både online och ladda ner. Ingen framgång...
Men idag har varit en bra dag! Marwar smsa mig och frågade om jag ville till Fredhäll med honom och bada, Lixa, Marika och Erica kom också, och Hamza!
Dock var det bara jag, Marwar och Marika som badade. Men men, det bevisar bara att vi är de coola!
Bit by bit så drog killarna för att jobba medans vi tjejer åkte till Fridhemsplan och köpte kräftor och sallad, ner till Rålis och hade en egen liten kräftskiva med FRUSNA kräftor, sååååå värt det ändå haha
 
Men innan alla åkte åt varsitt håll så drog vi förbi McD och sen hem. Sen dess har jag krigat med serier för att ha nåt att kolla på istället för att vara uttråkad. Det går ju inte så bra så jag tröstar mig själv med Ost&Chili Ringar och Oboy!
Men nu måste jag vara kreativ och komma på nåt att göööra!
 

Alvik

Förlåt att uppdateringen är dålig men det är så jobbigt att logga in härä mestadels. Måste göra det typ fem gånger i rad innan det funkar och det orkar jag inte med :P
Jag har ändå inte gjort så mycket de senaste dagarna, bara varit hemma, träffat Erica i någon timme och så hem igen.
Men igår var sista dagen på semestern för idag börjar jag jobba igen... Kill me! Så himla otaggad på det här jobbet just nu men innan jag ska dit måste jag förbi Kista och lämna mitt CV i en butik igen. Sen off to Alvik dit jobbet flyttat nu, från Gärdet så det är väl en positiv sak. Heh...
 
Och nu har Sofia kommit hem från Sydafrika och hon bor ju i Alvik så henne ska jag träffa innan jag börjar :) Hon har varit borta i hela 7 veckor liksom!
 

DRESS

Jaa, igår blev kul! Lite längre bort än räknat men värsta villan! Sedan blev det lite knas med att komma hem för att bussarna matchade inte så vi fick vänta på bussen i en timme liksom...
Har varit jättetrött idag såklart. Och barnvakt på det men min syster kom och hjälpte mig! :)
 
Fick förresten klänningen på posten igår!!!
Såå, vad tycks? Jag har inte hunnit ta bild på mig med den men nu kan man iaf se hur den ser ut!

Tillbakavänt dygn!

Godmorgon!
Jag känner att jag vänt tillbaka dygnet nu! Yeeey!
Jag har vaknat flera gånger nu på morgonen men vid halv elva kände jag att det är okej tid att gå upp på, blev dock lite trött igen haha
Men jag vaknade av ett väldigt glatt sms, min klänning som jag ska ha på min födelsedag är på ingång nu! Woopwoop! Det innebär att den var kvar i lager vilket jag inte var helt hundra på.
 
Måste verkligen städa upp i mitt rum. Det är inte sådär jättestökigt men det är småsaker överallt och det är bara störande. Men först ska jag äta frukost och häva i mig en kopp kaffe innan jag mår illa.
 

Skönhetstime!

Äntligen kan man logga in!
För tillfället håller jag mig uppdaterad på tumblr medans badet håller på att tappas upp.
Har mest degat hemma. Varit förbi Solna med mamma och Nico och köpt sushi (mmm!) som för övrigt tog en evighet att äta upp haha, har fortfarande ingen aptit sen jag kom hem från Magaluf, över två veckor sen..............
 
 
Träffade Erica i Husby i ca två timmar innan hon drog så nu ska jag ha lite skönhetstid för mig själv eftersom att jag inte är sömning och för att det var ett tag sen. Ska bli överfrääääsch!
 
Annars då?
Imorgon har jag inte så mycket att göra men jag vill förbi Kista och köpa mig nån fin blus, behöver nåt nytt i garderoben. Inga pengar kvar dock. Knappt... Sen drar jag och Erri till Kian innan vi ska på fekke! Ska bli asnice! Men nu måste jag checka så att badkaret inte överflödas med vatten. Byyyyye
 
 
Haha

It's raining!!

Det vill verkligen inte sluta regna :O
Gick upp ganska sent idag trots att jag somnade tidigt och då åkte jag till Kista en snabbis och träffade iranien, sedan gick jag förbi vårdcentralen (i ösregnet) och bokade tid inför imorn. Jag blir ju aldrig helt frisk!
Annars har jag bara varit hemma och pratat i tel med Erica och läst.
Nu har Emma också åkt till Rhodos med Emma och Bella så jag hoppas att de har det bra!
 
Nu ska jag äta hihi
 
Haha ganska hemsk bild, men jag gillar den! Found on Tumblr

Snabb update

För en liten stund sen lämnade jag Erica vid bussen hos mig. Hon kom runt sju kanske och vi gick ner till Ica, köpte chips, dipp och läsk som vi ätit lite av. Nu måste jag diska klart det som jag lämnade kvar första gången jag skulle diska, fick värsta huvudvärksattacken så bestämde mig för att ta en paus och duscha. Det har fortfarande inte gått över helt men det är mycket bättre och när jag är klar ska jag läsa en till del av Snow Drop, har bara fyra delar kvar nu :(
Har även laddat ner Baksmällan 2 så tar en liten paus från läsandet och tittar bara samt äter chips och dipp och dricker hallonsoda :D
Ute i regnet igår påväg hem från Marcus. Myyys!

Moorning

God morgon gott folk!
Mmm, klockan är fyra, ja.
Ligger just nu i sängen men ska sätta igång med att äta, diska, duscha osv. Ska träffa Erica såfort vi blivit klara!
 
Sedan så har jag faktiskt varit inne på Nelly.se (com?) för att kolla läget. Jag fyller 18 om 17 dagar hehe så då måste man ju ha på sig nåt fint och jag vet att jag inte kommer kunna hitta nåt i min garderob direkt.
Dock så ska jag inte visa vad jag köpt än! Surprise surpirse!
 
Nu måste jag sätta igång här vavava
 

Läsförbud från min sida

Jag borde inte få läsa... Folk säger att det är bra att läsa, hellre det än att nörda sig framför tv och dator. Men jag soover inte... Läsningen tar a.l.d.r.i.g slut!
 
Idag gick jag upp ganska sent eftersom att jag var uppe till väldigt sent (läste) men jag fixade mig, Erica kom till Husby och vi åkte till stan för att möta Marcus och Alexandra. Vi fikade och satt där i ett par timmar innan Lixa drog hem och restan gick till Marcus där vi kollade på Baksmällan, i slutet kom Lixa tillbaka men då åkte jag och Erica hemmåt. Jag kom hem och har nu inledigt läsningen till del 7 av Snow Drop (började del 4 när jag kom hem runt tolv).
Men nu ska jag fortsätta och imorgon borde jag pallra mig till vårdcentralen igen för hostan har blivit bättre men varje gång efteråt så täpps mina luftrör till och jag kan inte andas. Måste kollas upp!
 
Marcus och jag i vintras!
 
 My beloved Snow Drop

Dags för update?

Snacka om att jag skjutit fram att skriva här. Har inte orkat haha, men får värsta ångesten av att jag har så mycket att ta igen, vilket inte kommer hända :P
 
Men jag kan ju börja med att Magaluf var askul! Träffade massor som man kände där nere och efter det så har jag varit i tråk-Sverige med mina fina vänner och då har det inte varit så tråkigt haha
Däremot så jobbar Emma fram tills hon åker till Rhodos på onsdag så henne kan jag inte träffa och Matte åkte till Finland idag, Erica är inte alltid nåbar, David flyttar till Luleå.. Jag är forever alone ett tag framåt nu!
Haha, visst, lite överdrivet kanske men äh!
 
Här kan jag bjuda på några bilder sen senast!
 
 
 
Sååå! Det var ett antal Magalufbilder som jag fixade ihop och det får duga för nu för jag har fått värsta hostattacken (Magaufhosta... lagom kul att den håller i sig!) och jag hade tänkt läsa en bok nu innan jag ska träffa Sasan.
Heyrå sålänge!
 

RSS 2.0