GRATTIS!

Hej hej!
Idag är det 30e september. Det betyder att mina lilla mormor fyller år! Så ett stort GRATTIS till världens bästaste mormor som redan är 61 år!!
Annars sitter jag hos Johan och ska snart äta, ska sova här men har inga planer inför ikväll. Så det blir myyys :)
Skolan har gått bra, lite segt bara men spanskaprov- avklarat!
Ni får ha en bra fredagskväll och får se om jag uppdaterar mer ikväll! :)

Kill Bill- PANFLUTE


Jobb- svar på en fråga

Aaaah! Debatt på ettan nyss. OMG asså vad de här människorna skriker på varann och verkligen inte kommer någon vart och har världens sämsta argument -.- Handlade om hur svårt det är för ungdomar att få jobb samtidigt som de pluggar för att behöva få en inkomst. Har sån huvudvärk nu dels från efter jobbet och ännu värre nu pga de här idioterna som påstår att om man vill ha en bra inkomst måste man i värsta fall ha tre jobb för annars får man skylla sig själv, PLUS att man måste plugga upp sig med ganska lång utbildning oftast om man tillslut vill få ett jobb med bättre lön.
Så att ha tre jobb samtidigt som man pluggar hårt låter ju inte så rimligt????


På tal om jobb så fick jag en kommentar idag om vad jag jobbar med. Så jag kan ju passa på att svara på frågan här om det också är fler som undrar!

Jag jobbar på ett av Skandinaviens största telemarketing-företag som heter ProVoice och ligger på Gärdet i Stockholm. Även i Uppsala och Göteborg tror jag att det var. Uppsala iallafall!
Det vi säljer är A-lotterierna så som Kombilotteriet (Sveriges största miljonchans), Vitalas, Dentally, Motorlotteriet samt ComHem. Vet inte om det var något mer :S Hahah

Jag jobbar på projektet Kombi och säljer då lotterna och ringer till folk och hittills går det jättebra och det är kul, en bra arbetsmiljö med underbara människor! Ofta tröttnar folk efter ett par månader men jag känner att jag fortfarande vill fortsätta efter ca 1½ månad nu :)
Eftersom att jag går i skolan jobbar jag deltid och då ska man jobba minst tre dagar i veckan och man får själv välja sina dagar. Så jag jobbar ca 14 timmar i veckan och det är ju inte speciellt mycket med tanke på lönen jag får ;)

Det var väl det! Några fler frågor så är det bara att lägga in en kommentar i rutan.


Godmorgon :)

Godmorgon!
Gick upp för ett tag sen och nu ska jag göra mig klar inför skolan! Behöver inte dra förrän om en och en halv timme dock :P
Få se vad för kul som händer idag. Men jobb blir det sen iallafall!

Hej hej sålänge

Jobbet för några veckor sen haha

IDOL

God kväll!
Ligger i soffan med morgonrock och har kollat på Idol. Det är tydligen bara två av fem i gruppen som var som ska få gå vidare vad jag förstod det som. Ååååh!
Men det MÅSTE vara Olle och André, annars blir jag ledsen...

Imorse var jag faktiskt över en och en halv timme tidig till skolan, känner mig duktig :D, började ju tolv dock haha
Ganska tråkig dag och lite onödig för vid varje lektion fick vi sluta typ 20 minuter tidigare..
Men jag åkte hem sen iallafall och vid sex åkte jag, mamma och Ian till Spånga och åt på Kinareastaurang, gott! Och en väldigt trevlig servitris som prata med alla hihi.
Hon hörde en man hosta ganska mycket så hon kom med ett glas varmvatten med honung i och sa att det var bra för om man håller på att bli förkyld! Jättegulligt gjort ju!

Men nu måste jag duscha innan nästa omgång av Idol börjar. Jättetöntig känner jag mig nu för jag kollar ALDRIG på det! Det var bara de två första åren haha


Bäääääbis!

Crossroads




Update, efter några dagar hehe

Nu har jag precis kommit hem från Johan och har haft en bra dag idag :)
Det var jättemysigt hos honom och vi goosade, har inte sett honom på länge eller iallafall spenderat ensamtid på riktigt, på länge.
Idag var det skola också. Tyckte sådär om den :P Men åt faktiskt lunch med Sara som jag inte träffat på jättelänge och så följde Sofia med, från klassen! Har varit med henne hela dagen (eller ja, halva) idag och vi har det så kul tillsammans! Vi får ständigt dessa skrattattacker. En idag handlade om spott! Hahaha

I helgen så var jag med Emma varje dag! Fredag gick vi på bio och såg Friends with Benifits och den var rolig :D Sen träffade vi Dominic och hans kompis, drog till deras kompis i Gröndal och där var Julle helt random! (Johans barndomskompis) Skitkul att träffas från ingenstans sådär, eller iof så bor han ju i Gröndal men jaja ^^

På lördagen firade jag och Emma ett år och då gick vi och åt middag på King Tan, buddé där på massa saker och jag DOG. Blev såå mätt. Vi hade tänkt gå ut men så blev det inte så tillslut åkte vi och sov hos henne och gick upp vid tio för att åka till jobbet och det gick bra :) Igår hände inget speciellt. Skola och jobb :)

Men nu är jag trött så ska ta och sova, godnatt!! <3


Kan du ta mig dit igen, bara en gång till



Nu är det natt igen och dags att sova och det är då som alla tankar kommer tillbaka som man inte kan undvika. Alla funderingar man har och hur mycket man önskade att man kunde läsa folks tankar och veta hur man ska bete sig för att det ska bli rätt.
"Det kanske är meningen, att man gråter sig till sömns för att sedan kunna le igen"

Att man vaarje natt håller sig vaken på just samma tankar som man själv vet att man inte kommer någonstans på. Det är det som gör det så slöseri med tid som man kan använda för att sova istället och ha de här underbara drömmarna. Andra sidan, så att säga, där man slipper dessa meningslösa tankarna och istället ha svar på allt och ha den berusade känslan om att allt är rätt och inget går fel. Och allt som man önskar att man kunde ha det i verkligheten, inga spel mot varann, utan konkret och positivt.










SL!

Gaaah! Jag är så trött på Stockholms lokaltrafik!! Fick vänta i en halvtimme (!!) i Hallonbergen efter att man till och med måste på ett eller annat sätt komma till Fridhemsplan istället för TC och det tog mig TVÅ timmar att komma hem från jobbet idag, från Gärdet som egentligen skulle kunna ta 40 min liksom... Så trött!

Men jobbet gick bra iallafall :) Fick sitta på varma kunder nästan hela dagen och det är verkligen det enda som går bra för mig hehe
Så har jag ju varit i skolan också, tråkigt som vanligt.
MEN! Imorgon är det fredag och efter skolan ska jag träffa Emmo! (Vi firar ett år tillsammans, alltså första gången vi träffades, 24-25 förra året) Så imorgon ska vi på bio och lördag på middag hihihi, myspyyys.

Igår var jag hos Johan efter skolan också, mysigt, vi kollade på den psykande filmen Kick Ass och det var väl bra haha (har inte sett den tidigare) och kom hem lika sent igår, pga denna hopplösa SL och därför uppdaterade jag aldrig för jag gick och lade mig nästan direkt.
Vilket jag ska göra nu med så nattinatti! <3


I'm your ch-ch-ch-ch-ch-CHERRY BOMB!



Tumblr_lqlrvaenmc1r257blo1_500_large


Johans 20-årsfriande i fredags!


Haha älskar denna på Emma!

Avslutar med an smaskig bild! ;)
Fatta- 115 bilder togs, jag la upp 70 på FB och så får ni räkna ut själva helt enkelt hur många detta blev. Inget tvång såklart ;) haha

Städning på G!

Sho!
Hemma nu och lyssnar på Hoffmaestro och städar rummet. Kaos! Mamma lämnar in ren tvätt här så att det väller över!
Men idag har varit en bra dag. Förutom på jobbet, är verkligen omotiverad men kaffe hjälper märker jag hehe. Var på alla lektioner i skolan idag också (dvs, försov mig inte) så det är bra. Lite problem med vår hälsopedagogiklärare som vi har. Vi hade som ett klassmöte för att förklara för henne varför vi inte förstår innebörden i kursen, vad den handlar om och går ut på osv men hon förstod veeeerkligen inte problemet. Gaaah!

Men till lunch åt jag och Sofia på Lilla Asien, buffé hihi, sen tillbaka till skolan och jobbade med min engelskauppgift sen vid två åkte jag för att möta upp Dominic och vi fikade innan jag tog mig till jobbet :)

Men nu ska jag fortsätta med min städning och får se om jag hinner/orkar lägga upp bilder från i fredags.

Hej så länge!


Hosta

Usch.. Jag hostade nästan halsen av mig halva natten nu, vilket resulterade till att jag inte kunde sova och försov mig. Emma ringde för en halvtimme sen, jag börjar nu typ. Men jag har sjukanmält mig för det går ju inte att prata i telefon när man får sån här hosta utan att ens hinna reagera.. Blir det bättre så åker jag dit men just nu ska jag bara vila.

Har lagt upp bilderna från i fredags på Facebook också :) Det kommer väl upp några här med sen ;)


Bra kväll igår

Hej hej!
Sitter hemma och kollar på film på trean- Allt en tjej vill ha, men Amanda Bynes. Gillar den :)

Igår var det ju litet firande hos Johan, och alla kom faktiskt! Det var jättetrevligt :) Jag lagade tacos med hjälp från Johan och Emma. Johan gav upp när jag bad honom skära paprika :P

Det var mycket skratt och kul och allt gick väl som det skulle förutom att Johan spillde läsk på sin data så nu är den trasig :( Inte mer än 3 månader gammal.

När jag vaknade idag så hade jag världens hosta, var jäääääättetrött och snorig och mina ögon rann som bara den. Så det blev inget jobb för mig idag, lika bra att vila upp sig till imorgon eftersom att jag jobbar längre då och mår jag inte på topp så då är chansen störst att det inte går bra för mig.

Så idag tog jag det bara lugnt hos Johan och innan jag åkte hem så åkte jag och Johan till Mariatorget och åt sushi, blev proppmätt!!

Det blev mååånga tagna bilder från igår, de flesta tack vare Kidah haha (de flesta PÅ Kidah också) så jag lägger upp de när jag laddat upp de till datan. 115 bilder liksom!


Godnattish

Nu ska jag göra mig kort här för jag måste verkligen sova nu!
Idag har jag inte varit på topp eller på bästa humör men det har blivit bättre trots en dålig jobbardag.. Men men. Klassfoto idag! Gick väl bra och beställde allt på internet nu :) Kommer om 2-5 veckor! Wiiie, så kul när man kan se alla Jensenskolorna i katalogen :D

Imorgon ska jag sova hos Johan och han ska ha ett litet firande så några av mina kompisar kommer, och Alex så kommer vi fixa middag osv :) Ska bli så mysigt så :)
Men nu måste jag verkligen sova för ska ju på den där lägenhetsvisningen med mamma imorgon, klockan 8 på Mariatoget (!!).



Blev inte så många bilder från igår men det här räcker I guess :)

GODNATT! <3

Hemma!

Okeeej, sista timmen på Johans födelsedag och jag kom nyss hem från middagen som var. Vi trodde att vi skulle vara ca 7 stycken men hans pappa hade ordnat en överraskning då fler kom! Så vi var kanske elva stycken eller så. Men det var jättetrevligt och vid tio började alla rulla och Johan var kvar för att chilla på baren med Sez, Simon och några andra. Men den stängde elva så de rullar förmodligen hemmåt de med nu.

Och fyyyy vad kallt det är ute! Är fortfarande helt frusen och sitter med min morgonrock men ska ta och duscha nu för kommer nog inte hinna imorgon och det är klassfoto då! Älskar det hihi! Har bara missat ett, i åttan och blev skiiitsur över det, var i Turkiet då. Hoppas att jag får sitta längst ner, har gjort det de två senaste åren, tycker att det är kul :D

Men, nu måste jag sätta igång innan det blir FÖR sent!

Nattinatti!

PS: Ska se om Johans pappa lägger upp bilder från idag snart, tog inga själv, då får jag ta och lägga upp de här! :)
Sålänge kan ni nöja er med förra årets skolfoto!

Kolla hur alla sitter med benen på nederraden haha

Två decenier

Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen jag vill leva i nuet inte ångra mig sen!

Godmorgon! Gick upp tidigt idag och ska gå om ca 40 min, har lite att göra först.
Men först- lunch med Idis, skola (tråkiga lektioner!) och efter skolan ska jag möta upp Johan FÖR IDAG FYLLER HAN 20 ÅR, GRATTIS ÄLSKLING!!! Så jag måste ta med hans present också hehe..
Däremot så köpte jag en sak som de glömde ta bort larmet på, så måste tillbaka dit så att de tar bort den, lagom jobbigt hehe. Konstigt nog så gick inget larm när jag gick ut från affären :S

Aja, måste göra mig klar nu så att jag inte kommer sent!


Godnatt!

Uppdaterar bara nu innan jag lägger mig! Börjar 11.50 imorgon så jag ska möta upp Ida för lunch innan.
Men imorgon är en ny dag, och får se hur det går :)
Ska ju på Johans födelsedagsmiddag men får se hur det går. Sez kommer att vara där och när Johan eller någon i hans familj fyller år så är det alltid bara familj (och jag) men eftersom att Sezs pappa äger restaurangen vi ska till så är det ju typ självklart att han ska vara där men de snackar så mycket skit tillsammans så i värsta fall drar jag bara :P
MEN, positivt tänkande nu!
Oooch, på fredag ska jag och mamma på lägenhetsvisning på Mariatorget :D Det ska bli intressant!

Nu ska jag bara kolla klart på Criminal Minds, sen sova.

Brist på inspiration

Hej, orkade inte uppdatera igår, inte idag heller egentligen för jag har inte speciellt mycket att säga. Hänger kvar med skola och jobb, pratar lite med kompisar och så :)
Imorgon fyller Johan år, TJUGO ÅR, not bad... Ska äta middag och så med hans familj är det tänkt men han har ju inte ens bjudit sin familj så får se..

Vet inte vad jag ska säga nu, uppdaterar när jag kommer på! :)


Dear you

Godmorgon!
Idag är jag uppe tidigt! Gick upp åtta, vanligtvis går jag upp 09.15 en dag som denna :)
Nu ska jag äta och göra mig klar. Sen skola!




Helgen i bilder


Senni var där. Men han kom, var där i tio minuter, sov. För resten av natten haha

Vi roade oss!

Vi skulle köpa korv för Emma var hungrig men ville inte chansa om vi glömde koden. Så jaa, en cykel och...

En tepåse på köpet! (Visade sig vara två hihi)


Så bad jag Emma ta kort på alla som var i köket. Bra gick det!

Jag, Abbe och Andrea

Senni och Musti. Ja...


Jag, Lixa och Emmo igår innan vi åkte hem :)


Påväg hem ikväll från Emma. Detta är utanför min port och MAN SER INTE ENS MARKEN! Döö regn, döö!

Men jaa, det är min helg dårå (lite luckor sådär dock) och resten av bilderna finns på Facebook också ;)

Crack Karlsson

Innan jag börjar inlägget om min dag osv så vill jag bara tillägna en tanke till det som hände för tio år sedan idag (9/11).

Kom hem för ca en timme sen. Åkte till jobbet men mådde inge bra så jag jobbade bara i två timmar och sen åkte jag till Emma och åt söndagsmiddag med hennes familj! Jättegott var det. Så kollade vi på film också- Sanctum.

Igår gjorde vi verkligen ingenting på hela dagen förrän på kvällen då jag, Emma och Lixa åkte till Hornstull (igen) och hängde med Henok som bor där och Affe som var där kvällen innan. Det var mysigt, lyssnade på musik, spelade kort och rökte vattenpipa :)

Imorgon är en ny vecka, ganska taggad faktiskt! Kände att jag låg liiite bakom med uppgifter men i fredags gjorde jag svenskan i skolan efter jag slutat och sen gjorde jag nyss idrottsuppgiften som ska lämnas in idag, det gick fort! :)

Sen på tal om ingenting, vem har sett Crack Karlsson?? Hihi
Jag och Emma har blivit helt besatta (hon kan hela utantill) och i fredags när vi väntade på Akalla i typ en halvtimme gick vi förbi McD och gick fram till folk och bah "Raaaakt i paannan! *pruttljud*"
Det tyckte folk var kul. Sen, nästan hemma busringde vi Willy (klockan var nästan två på natten) och han svarar tjaa (halt glad typ haha) och båda vi bah "Raaakt i paannan! *ljudet*" och la på. Det tyckte vi var skitkul för vi skrattade tills vi somna typ haha


Gårdagen!

Tjooooooooo!
Rolig kväll blev det igår :D
Lite för rolig kanske, stannade några timmar mer än tänkt och det var sköna folk där :)

Just nu sitter jag bara i soffan och ska ladda upp bilder på Facebook, Emma ligger på andra soffan och vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Får se!

Vi taggade till i Hornstull innan vi mötte upp Musti och Nour hehe

Visar fler bilder från igår sen!

Baaaaaby!

Hej!
Nu är jag glad!! Är med min älskling Emma!! :D
Är hemma och jag var i skolan hela dagen för efter jag slutat och ätit lunch åkte jag tillbaka för att göra klart en uppgift på svenskan och blev klar! Emma mötte upp mig där och vi chillade lite innan vi åkte hit hem. Nu äter vi nudlar och ska göra oss klara, fekke i Hornstull! :D
Hahah eller jaa... Fest och fest, får väl se :P

Men nu ska jag äta klart och fixa mig så att vi kan åka!

Pööss!


Hunnit med mycket idag!

Mmmh. Jag är hungrig nu och har huvudvärk. Vill sova också, vilket jag ska göra snart!

Men idag har jag hunnit med mycket! Var på kommunikationslektionen, sen var jag hos frisören och missa en lektion dock och hann nästan tillbaka till skolan för att gå på kultur och idé-historia! Hann vara med Kidah ett tag och sen åkte jag in till stan och sushiade med Lisa, träffade på Lisa (Linus) och han följde med mig till skolan en liten stund och när han drog var jag kvar. Så jag har alltså åkt till skolan tre gånger idag! Hahaha

Chillade i skolan tills jag började jobbet. Kom precis i tid för att det var strul med bussen. Så var Johan, Patrick, Christian och Sofia från klassen där! Lisa också men jag missade henne, hon var på utbildningen så jag hann aldrig se henne.

Kom hem ganska sent men det gör inget :) Hade en bra dag på jobbet! Och för övrigt! Sen är jag nöjd med min klippning och plattning, men det är förstås inte lika platt som de första timmarna hihi.

Nu måste jag verkligen kissa så jag avslutar och säger godnatt med bild på mig och mitt mysiga och lena hår! :D


Not the best pic, I know :P


Död Maxine

Gooooooooood morgon!
Visst, är lite trött nu men jag vaknade nyligen. Jag var SÅ död igår!
Först var jag i skolan men kände mig typ som en zombie för att jag var så trött. Sen efteråt var jag, Lilian och Alex på SATS (en idrottsuppgift) och jag tränade men segade lite.

Påväg hem gick jag av i Kista och gick in på ÖB och köpte hem sushi. Vi skulle rensa här hemma men både jag och mamma råka slumra till och helt plötsligt är klockan fyra på morgonen, det är ingen i vardagsrummet, helt tyst och helt mörkt! Jag visste inte ens om att jag somnade så jag vakna typ med chock haha!
Men tänkte, eh jag ska upp om två timmar, så jag la mig igen, trots att jag var hur pigg som helst.

Ska till skolan nu och senare ska jag till frisören för att klippa och platta mig. Ska sedan luncha med Lisa (sushi 5e dagen i rad!!) och vid fem ska jag jobba. Mycket att hinna med men det funkar ;)

Skulle ju också visa skjortan jag köpte i förrigår. Funderar på att ha på mig den idag, men inte med de jeansen såklart!

Kan ju skämta till det lite haha
Skjorta: 199:- H&M

Posivtivt tänkande på denna dag :)

Hej hej! Kom nyss ut från duschen och det är KRIG på Johans logg. Pallar inte med en massa skit. Helt onödigt..

Idag var det skola, det var chill (än en gång- älskar psykologi! :D) och efter sista lektionen drog jag, Sofie, Moa, Amanda och Emma K till Rådmans och åt gissa vad? SUSHI!
Hahah har aldrig tänkt att jag kan tröttna på den maten men med tanke på hur ofta jag ätit nu så skulle det inte förvåna mig. Men får chilla med det imorgon, dock har jag bestämt att luncha med Lisa hahaah!

När vi ätit åkte Emma hem och vi andra drog till Gamla Stan och fika på Café Crona och tro det eller ej- PLUGGADE! Vi (jag iallafall) blev helt klara med instuderingsfrågorna vi hade på psykologi så det är skönt :)

Vid 17.40 åkte vi alla hem och påvägen mötte jag på Israa och Niki från jobbet, jag gick av i Kista och köpte födelsedagspresent till Johan och en blus/skjorta till mig :D (visar sen).
Så efter det tog jag en lång promenad från Kista hem i solnedgången (myyyys) och var helt svettig när jag kom hem pga uppförsbackar och bar på tunga saker så nu tog jag en typ timmes dusch och är heeelt fräsch nu :)
Ska bara smörja in mig och sen ska jag lägga upp mitt inköp ;)


GRRR

Jag skrattar idag!

God kvällens alla fina!
Är lite trött nu efter en tidig dag i skolan och sedan jobb fram till nio men jag är så nöjd med mig själv ändå :)
Synd att alla mina nära och kära inte mår lika bra :(
Var ju i skolan och måste bara säga igen. hälopedagogik och mental träning har världens mest efterblivina lärare som klagar om alla problem hon har, pratar bara om sig själv, har löjliga regler (vem har sånna regler i gymnasiet liksom??) och pratar BAAAARA om sig själv. Sen är hon alltid helt oförberedd inför lektionerna och vill att vi ska förbereda allt åt henne.

Aja, jag lunchade med Idis idag iallafall, sen åkte vi till jobbet och hon var på intervjun! Gick tydligen bra :)
Sen fick jag äntligen träffa min fina Emma och Johan var där också :) Gick bättre för honom idag också!

Men nu är jag faktiskt jättehungrig och känner mig skitäcklig så jag ska äta och sen ta en snabbdusch innan jag lägger mig (om jag inte hinner duscha imorn det vill säga.

Bjuder på två låtar ikväll!


Och denna tillägnad till min älskling:

Rekorddag!

Heeej, god kväll på er. Idag har varit den bästa dagen nånsin på jobbet och jag låg på flest sälj idag och på länge också tror jag! Fick en kladdkaka och dammsugare som pris hihi, men glömde de :( Aja, en liiiiten bit tog jag och det var gott :D

Sen mötte jag upp Johan vid jobbet och vi åkte till Solna spontant och åt sushi för att fira min arbetsdag hehe, sen åkte vi hem till mig och vi och mamma satt först och kollade på Idol, bra avsnitt men två KEFFA nya jury, inte för att jag följer Idol speciellt mycket haha, uttaningen är ju bara kul hihi

Sen kollade vi på en dokumentär på TLC om en man men väääääääärsta tumören i ansiktet, tyckte så synd om honom, för ett tag sen åkte Johan också men snackar med honom nu för han har inga lurar till sin mobil för att lyssna på musik :P

Imorgon är en ny dag, ny vecka och tidig vecka! Efter skolan ska jag sushia (igen...!) med Ida och efter det jobbar jag och Ida följer med för hon ska på intervju där! Wiie! :D

Hoppas jag får köra på varma kunder imorgon, love it!

Men nu måste jag avsluta, ska upp klockan sex så godnattis <3




Jag och Smuk på balen 2010 i 9an :) Hittade cd:n som vi fick på avslutningen typ i förrigår. Eller igår :P
Bilderna var inte sparade på den här datorn så snacka om nostalgi!

Hemmafredag

God kväll!
Idag är en innefredag för mig. Finns inte speciellt mycket att göra idag så jag bjöd över Sady och vi, mamma och Ian (som vägrar sova) sitter och kollar på So You Think You Can Dance :)

Imorgon blir det jobb, till kvällen fira Lilian och söndag jobb igen!

Sen har jag frisörtid på BHC på torsdag, får ej glömma!

Update ya later ;)


Musik, jobb och tankar

Hej mina fina!
Sitter i sängen och lyssnar på min kära Frank Ocean, får inte nog!!


Den här, Swim Good och Thinking about you är i mina top tio på favoritlåtar tror jag faktiskt!

Men iallfall! Igår skulle jag åkt på kryssning för att fira Tiffany men det blev komplikationer så jag åkte inte med och istället sov jag över hos Johan men innan det var vi hos hans bästa kompis Alex och softade, sen åkte vi hem till Johan och sov. Började skolan 13.45 idag (!:D!) och innan träffade jag på Willy, utanför skolan och han stod med några samt Leroy och han och jag gick till Vivo och köpte mat och sen upp till skolan för att äta. Så kom Marre också och snackade med oss. :)

Hade bara Hälsopedagogik idag (bara gud vet vad den lektionen handlar om för det gör iallfall inte någon i klassen och absolut inte vår lärare :S) och efter det hade vi Kommunikation, vilket är ett intressant ämne för folk som går i Beteendeinriktining ;)
Men treorna i skolan håller på att tälta den här veckan så vissa lärare åker med vissa dagar så vi hade bara vikarie idag. NICE.

Efter skolan åkte jag till jobbet och min kära Emma jobbade idag och mina homies! Fan vad jag älskar stämmningen på jobbet!
Efter mötte jag och Emma upp Emma och Bella för de skulle köpa biljetter till Göteborg och åker imorn hela helgen, VILL OCKSÅ!!!
Får göra det nästa gång :)

Får se vad som händer i helgen iallfall. På lördag jobbar jag 12.00-16.00 på Sandys på Sveavägen och efter det ska Lilian ha födelsedagsfest, hon fyllde år igår :)
På söndag jobbar jag på ProVoice som vanligt, 12.00-18.00.
JOBB JOBB JOBB!

Aja, funtar nu på att maila Deshimona från jobbet på frisörsalongen (jobb!) för att jag tror att jag ska klippa mig, det börjar bli slitet, ska se om hon kan platta det också för jag vill ha plattat hela tiden nu men vill ju såklart inte slita ännu mer på det :(

Puss häj sålänge!
Tumblr_lq31jy6kqp1qc1gmho1_1280_large
Kärlek till långt håååår!
We <3 It

RSS 2.0