Snackar med Saris

Sitter och pratar ut med Sara på fb haha! När man inte har nåt bättre för sig mitt i natten. Ska göra en macka nu ^^

Hon är i Turkiet nu (och resten av sommarn typ.. :() men vi försöker hålla kontakten uppe! Det är skit trevligt iaf, båda har samma problem mer eller mindre men vi snackar med varann som att båda måste skärpa sig och ta ur tummen ur röven eller nåt :P

Sen förra inlägget har jag och mamma åkt till Kista och jag gick till tandläkaren för undersökning bara och jag har tydligen JÄTTE fina tänder :D så har jag lämnat in mitt CV till Sandy's och Levinsky's och hoppas på att få ett jobb på nån av de efter sommaren, det såg tydligen ganska ljust ut för mig fick jag höra idag av en av ställerna haha. Så det är bra iaf! Sen åkte jag till Johan och direkt när jag kom följde jag med han för att klippa sig. Han ser ut som en soldat eller nåt :P
Det gick ganska fort och efter det bjöd han mig på sushi i Skärholmen. När vi var klara där var vi i Bredäng hela kvällen.



Gammal bild från förra april. :P

Nu ska jag göra macka!!

Bla bla bla

Nu är jag uppe med tuppen käns det som!
Gick upp för typ en halvtimme sen när mammas kompis kom över. Förvånandsvärt är jag inte så trött.

Jag gick till Amandas tjejmiddag i söndags sen sov jag inte hemma och jag var alltså inte hemma förrän nästan et inatt. Så igår var jag lite här och var. Först i Kista med mamma, sen träffa jag Johan och var ute i stan innan sen hem till mig, sen till Rålis och efter det var jag, han och Marcus ute tills jag åkte hem.

Idag måste jag fixa att ge in mitt CV till ställen, annars har jag inte så mycket bestämt.



Nåt fattas...

Hej!
Nu sitter jag i sängen och hade tänkt skriva ut mitt CV och sånt efter att jag och mamma vart i Kista på jakt efter mer bläck när jag nu kom på: Jag har inget papper!!
Så typsikt mig.. Haha
Ska iallafall hoppa in i duschen nu och sen åka mot Smuk. Han åker imorgon till Italien eller vad det nu var så jag ska lämna en tröja till han jag lånade sist vi träffades. Sen ska jag hem till Heydari som har tjejmiddag, hon fyller år!


Igår var jag hos pappa hela dagen, så jag hann inte uppdatera och kommer förmodligen inte göra det nåt mer idag heller, så hejdå!



Bild för omväxlingens skull ;)

Remember Me

Nu har sitter jag och äter en nektarin och har precis kollat klart på filmen Remember Me på datan som Isabelle snällt skickade till mig! Den var bra, men nu känner jag mig lite nere... :P
Ni som sett den förstår ju varför.

Hade en mysig dag idag. Som bestämt grillade jag, mamma och Johan och det gjorde vi i Husbygård. Det gick skitsegt med grillen först men tillslut gick det! Sen skyndade vi oss hem för att se matchen Spanien-Chile och YEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!! Spanien vann! Suckers! :D

Efter det har vi bara chillat och vid 23.00 åkte Johan. Mamma åkte för att hämta och lämna hennes kompis så jag var hemma själv med Ian men han har sovit hela tiden så då har jag passat på att kolla på filmen och ätit jordgubbar med glass! Mums filibabba!



Jag vet att jag är trött, men jag känner det inte (typiskt när det blir kväll för jag har vart trött hela dan!) men borde gå och lägga mig nu för jag ska till pappa imorgon och vill helst inte vakna alldeles för sent.

Godnatt!

Libresse Reklamen

Jag älskar den här reklamen! Tycker den är skit rolig och älskar låten haha! Hör Patti sjunga den hela tiden så tänker alltid på henne när jag hör den haha!


Midsommar!

Hej! Är huuur trött som helst men vill inte vända på dygnet mer så jag gick upp 12 (tidigt för mig haha). Har kollat på Lotta på bråkmakagatan, Desperate och Ellen Degeneres Show. Den e fortfarande på och reklamen tog slut.

Idag är det ju Midsommar afton men jag har inget speciellt bestämt. Jag, mamma och Johan ska väl grilla eller nåt. Min familj är inte så mycket för midsommar firande egentligen. Vi har gjort det ett antal gånger på landet och bjudit folk och vart väldigt många men traditionen har väl dött ut hehe. Fattar ändå inte grejen med att FIRA midsommar. Det är en tragisk dag. Efter den är så är det ju mindre soldagar och det gillar man ju inte. Det är ju bara juni!!

Idag är ju också ett år sedan Michael Jackson dog. R.I.P.

Nu ska jag få i mig nåt att äta, hej då!


Kräftskiva nån gång på landet, gillar det mycket bättre hihi

Today

Hello precious people!
Nu är jag hemma och har inget bättre för mig än att skriva ett litet obetydelsefullt inlägg (eller borde jag kalla det betydelselöst?? Aja, samma betydelse. Betydelse.. Haha driver, okej, ingen fattar aja)

Kom hem för inte så länge sen. Jag och mamma åt och gjorde några ärenden i Kista sen åkte jag hem till Johan och vi åt pankakor och jordgubbar! Påväg hem efteråt väntade jag på Akalla tåget i T-Centralen och hade tråkigt så jag smsade Linus och fråga vad han gjorde och han svara att han väntade på Akalla i TC! Awesome!!! Så jag kollade vid alla bänkarna och hittade honom, han blev förvånad hihi. Och vi åkte hem tillsammans. Eller han till sig i Hallonbergen och jag till mig i Husby :P

Nu chattar jag med Lixa om typ inget. Är inte trött än och det finns inget på tv så undrar hur jag kommer överleva den här natten! Är glad ändå :D




Haha funny picture :)

Kista

Nu har jag fixat iordning mig och jag, mamma och Ian åker in till Kista och gör ärenden. Sen vet jag inte vad som händer resten av dan.



Peace ♥

Rålis idag och igår

Nu är det lugnt igen!
Hemma nu och har inget att göra förrän 23.00 då SATC börjar ;)

Igår mötte jag Keisha och hennes vänner i Rålis och var där ett tag och när vi var klara där följde Keisha med mig hem och vid halv 12 på natten gick vi ner till McDonald's vid mig och åt och prata i nästan en timme och sen sov hon över.
På morgonen idag fick vi gäster och vid 3 mötte jag Patricia i Husby och åkte till Rålis igen och vänta tills att Tiffany kom. Då gick vi till stranden och jag tog årets första dopp idag! (Jag vet, väldigt sent). Några 8or (blivande 9or) från min skola var där också så jag pratade lite med de. Så såg jag andra folk jag kände också! Så idag var en trevlig dag och nu har jag inget mer planerat.


Gammal bild på Tiffany och Patricia men orkar inte leta efter en annan hehe

MITT 1000E INLÄGG!

Nu ska jag till Rålis och träffa Keisha. Ha det bra!



Av ren uttråkning

Medans jag ändå inte har nåt att göra så kan jag berätta (av grov uttråking alltså, det finns inget på tv :P) att jag kan inte sluta bli fascinerad av solen utanför köksfönstret på sommaren som går upp. Halv 3 inatt/imorse var det finast på länge! Fast jag tog inget kort, have no camera. Men häromdan tog jag med mammas kamera och det blelv också fint, men det är alltid finare i verkligheten, man behöver en riktigt bra kamera för att det ska se lika fint ut :P
HURSOMHELST! Bilden:


Och sen igår under Spanien och Honduras matchen tog jag på Ian det här:

Hahaha

Englands värsta tänder

Är så seg idag! Har bara vart hemma hela dagen och degat. Det är så fint väder och jag vill göra nåt men jag pallar inte haha. Sitter i soffan istället och kollar på "Englands värsta tänder" på tv 4. Har aldrig sett sånna hemska tänder i mitt liv! Visste inte att tänder ens kunde bli så...

Få se hur jag spenderar resten av dan ;)

210610

Hej hej!
Har latat mig hela dan. Mamma gick hemifrån kl 8 på morgonen så då tog jag hand om lillebror men han sov så då somnade jag om och vakna runt 10 för att han var hungrig och då var han uppe ett tag innan han somna igen (fast jag somnade före honom haha!), somnade ganska sent imorse. Sov vidare till 14.00 efter att mamma kommit sen latade jag mig framför tv:n och gick sedan till Ica och köpte saker. Nu har jag nyss duschat och min mage har kurrat en tag nu, ska snart få äta! :D

Johan är påväg också (sent som vanligt typ) och vi ska kolla på Stockholmsnatt!!!! :D Har väntat i typ 1 ½ år på att se den igen!! Wooh, tagg på g. Eller nåt... Okej ni kanske inte bryr er så jag avslutar nu haha.

Bye bye!

Vart hemma hela dan

Har vart hemma hela dan idag. Skulle åkt till Bredäng och grillat men jag har mått dåligt så jag orkade inte åka dit och nu mår jag bättre och sitter och äter fruktsallad :)

Igår träffade jag ju Ida och tog en fika, det var trevligt sen obestämt så blev det att jag skulle på Alexandras tjejmiddag så det var jag, Ida, Magda, Sara A, Amanda H, Astrid, Patti och Michelle. Har jag glömt nån? :P Nää det tror jag inte och vi hade jätte kul där! Kom hem vid elva på morgonen och har legat i sängen heeela dan :P

Nu vet jag inte vad jag ska göra, bara ta det lugnt och se om det är nåt på tv!

Godmorgon!

Nu sitter jag i Smuks tjocktröja och mjukisar för att det är så kallt i den här lägenheten! Ska snart möta Ida och fika eller nåt i stan, måste bara fixa mig och så, så åker jag in till stan. Om det inte är för mycket traffik pga bröllopet.

Jag har verkligen inte hört en enda person som är intresserad av bröllopet, som bara tycker att det förstör och att det bara är fel att de gifter sig med VÅRA skattepengar. Jag håller faktiskt med men bryr mig inte så mycket. Fast 800 miljoner kronor på ett bröllop... Skärpning. Inte på SKATTEPENGAR, det är bara själviskt, monarkin här har ju ingen makt, de lever ju bara på svenska befolkningen här och vad får de då att tro att de ska ha ett enormt bröllop? Jaha? Tror de att man ska gilla då att de gifter sig? Visst om de hade en aning makt i det här landet, då förstår jag att bröllopet kan vara viktigt, men seriously, lets be realistic...

Nu blev jag lite carried away haha.

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
Sommar med Ida förra året :) Miss it!


Duscha ute?

När jag kom ut från duschen tänkte jag "Vad är det för mening att duscha om allt man behöver göra är att gå utomhus i spöregnet? Så får man blixt och åska på köpet!" men nu är det en regnbåge utanför köksfönstret och jag hoppas på att det inte blir mer regn för idag!


Sovmorgon!

Mmm... Inte bra.. Vaknade 15.00 idag. Men jag var helt slut! La mig inte förrän 05.00 och blev väckt 09.00 nånting för att passa Ian. Han somna tillslut så att jag kunde somna men jag visste inte att jag skulle sova SÅ länge. Förvånar mig att mamma inte väckte mig. Nu ska jag äta "frukost", sen duscha och sen möta Johan för att fira hans kompis som fyller år.


Tummen upp!

Nu har jag vart ute med Ian på promenad samtidigt som jag pantat burkar och handlat. Är helt slut! Mår inte så bra nu så jag måste vila lite innan gästerna kommer! Och fint väder förresten! Tummen upp för det!


Bild på mig, min syster och hennes mamma när vi åt hos de sist :)
Inte världens finaste bild på mig haha men man får ju bjuda på sig själv!

Blaaa

Uppe mitt i natten och nattuggla som jag är så kommer jag inte kunna somna men jag vet inte vad annars jag ska göra. Finns inte så mycket att göra på natten när man är själv. Mamma gick nyss och la sig och nu pratar jag med Linus. Fast han kommer väl förmodligen somna snart ändå haha.

Om nån undra så duschade jag efter att Johan kom haha. Jag bytte sängkläder istället och sen satte mig på balkongen i det fina varma vädret. Man får ju inte så mycket av det sådär i juni. Synd.. Men njuta av de små studerna får man göra!

Imorgon (/idag) kommer min syster och hennes mamma över hit för att äta. Det ska nog bli jätte trevligt! Annars har jag inga planer för imorgon. OM nån undra alltså.. Hehe..

Inte mycket mer att skriva vad jag kan komma på så puss och hej!


Dilemma

Har precis kollat klart på ett Vänner-avsnitt och känner att jag ska sluta lata mig mig för idag. Måste duscha och Johan är redan på väg hit. Det betyder att jag har ett dilemma. Antingen duschar jag JÄTTE fort så att jag hinner bli klar när han kommer hit så att jag kan släppa in honom genom porten ELLER så väntar jag med att duscha och hoppar in precis när han kommer.
Vet inte hur jag ska göra för det krävs mycket för mig att duscha snabbt men jag ser ut som en uteliggare med håret åt alla håll... Hmm.

Skrivit mitt CV

Nu sitter jag hemma i soffan och har precis skrivit klart mitt CV! Måste ansöka till lite jobb här om man vill ha pengar!
Hade en trevlig dag idag med Anton. Först såg vi filmen, den var så gullig! Fast fattar inte grejen med de här mestjejerna som ska GRÅTA till filmen. Please!
Efter det åkte vi till Odenplan och var där en liten stund och gick runt, sen gick vi förbi honom för att hämta tjocktröjor och fortsatte vår vandring hehe.

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 23.00 så att jag kan kolla på SATC! Bara fotboll på tv. Tråkigt! :P



Haha använder den här bilden hela tiden, men jag gillar den :)

Dear John

Hej!
Hur mår alla?
Jag mår bra men har lite ont i magen. Tror att jag ska få mens snart så det måste vara mensvärk. Går över snart hoppas jag, har tagit en Ibumentin ;)

Om nån minut ska jag bege mig mot tunnelbanan och åka till T-Centralen och möta upp Anton för vi ska på bio! Har tvingat honom att gå med på att se Dear John haha. Nicole sa att den var jätte bra och jag har velat se den sen jag såg den på reklam. Och så är Channing Tatum SÅ snygg! Mahahaha grädde på moset där ;)

Nu ska jag sluta flicka mig och åka in mot stan, tåget går om 6 minuter!!

Mamacita

Hej. Vaknade för en halvtimme sen (efter en väldigt lång dröm!) och har nu ätit frukost. Är fortfarande trött men jag ska ta en dusch sen städa mitt rum och efter det ska jag förbi Kista och se om jag kan hitta nåt trevligt att köpa. Fick 500:- presentkort på H&M och jag ska se om man kan hitta nåt att köpa! Sen ska jag träffa Johan.

C YA!


Min sommarrrr

Hej hej!
Igår var jag hemma hela dagen för att vara barnvakt åt Ian och jag trodde att jag skulle vara hemma själv från 10 till 16 så jag tvinga Johan att komma hit tidigt men egentligen var det helt onödigt haha.
Det var iallafall en lugn dag igår, inget speciellt hände. 
Om ca 30 minuter kommer det gäster hit. Det ska nog bli trevligt!

Känner (liksom många andra) att sommarlovet går väldigt segt och att det inte känns som ett sommarlov. Jag tror att det mest beror på vädret och att men inte kommit in i det så mycket. Om en vecka kommer det nog kännas som det! Men vädret gillas INTE och nu har det öst ner regn i 20 minuter nu och det känns som att det snart blir översvämmning!
Vill träffa massa folk så jag får väl ta att lyfta på röven nångång och bestämma saker, vet bara inte vad man kan göra med dåligt väder och inga pengar haha! Men jag är klyftig (kan man säga så??) och kommer nog på nåt!



Barnvakt

Nu sitter jag och äter nudlar och lyssnar på musik. Är barnvakt åt lillen medans mamma gör ärenden men just nu sover han och jag hoppas på att han sover lite till, låter som att han börjat vakna hehe.

Jaa.. Helt pigg nu och sitter i babysittern med mig här i köket :)

När mamma kommer hem igen ska jag ta en dusch och fixa mig sen ska jag på middag hos Johan med hans familj och "fira" sommarlovet!


Nothing at all today

Idag har jag bara vart hemma hela dagen och inte gjort nånting!
Lite tråkigt, men det kunde varit värre. Har vart seg och en aning trött idag så det var nog bara bra att vara hemma. Eller nåt.

Imorgon får man hoppas att nåt kul händer då!



Nicole, jag, Sara och Ida igår på avslutingen :)

Nu är det sommarlov :D

Japp! ÄNTLIGEN SOMMARLOV!
Hade en jätte fin avslutning och jag är nöjd. Efter den gick jag, syster, mamma, mormor, mormors syster, Nicole och Johan till Mongolia resturangen i Hötoget och åt. Det var gott! Men bättre mat på kvällen ;)
Efter vi ätit åkte alla utom jag, Nicole och Johan och vi var först i stan sedan behövde Nikkipikki hem och jag och Johan åkte hem till honom, har vart där tills jag kom hem nån timme sen.

Har kollat igenom alla balbilder vi fick med oss på en disk från avslutnigen idag och lägger väl upp de när jag har tid ;) Har ju hela lovet på mig!

Inga fina bilder från idag har lagts upp på mig så jag gör väl det när de kommer upp haha.

Ni får en låt istället ;) Sommrig och fin


Avslutning imorgon

Kom hem från Lixas landställe sen igår och har inte kommit hem förrän typ nu och har vart på min killes kompis student. Det var trevligt, var mest där för att inte Johan skulle ha tråkigt. Tror inte att han hade det, så mission complete. Eller nåt... Haah.

Imorgon är det skolavslutning och min sista dag på ESN! 10 år... Inte lite om jag får säga det själv.
Det ska bli såååå skönt att sluta och jag vill bara fortsätta med mitt liv men jag kommer ju såklart sakna folk. Fler än jag trodde till och med. Jag är inte så säker på att jag kommer hålla kontakt med särskilt många från skolan men man kan ju alltid försöka :) Har haft många roliga dagar med folken!










NU SKA JAG LÄSA VECKOREVYN SOM KOM PÅ POSTEN IDAG :)

Två låtar


LANDET HELA HELGEN

Nu är jag uppe och lite halvt trött. Har packat klart väskan för att åka till Alexandras landställe nu (ingen liten väska :P) och innan jag går (vilket är snart) så måste jag städa och ta en snabb dusch!

Kommer vara där tills antingen söndag eller måndag. Om vi kommer hem på måndag så slipper vi Sportsday! :D
Yeehey.

Nej. Nu måste jag skynda mig!

Så glada allihopa haha. Vi var fokuserade i kina schacket gissar jag på. Nu kan vi köra ännu mer sånt!

Plus att jag tog med mig en massa filmer :)


En fin bild på mig och Anton från balen


Oh My Gosh

Diggar den här låten. Hoppar typ till den haha!


Lista

SKULLE DU HELST
1. Pierca tungan eller läppen? - Läppen. Tungan är så vanlig och jag tror inte att läppen gör lika ont :P
2. Vara seriös eller oseriös? - Helst oseriös. Om man då måste välja haha
3. Dricka grön eller röd mjölk? - Grön. Vill man ha röd kan man lika gärna trycka i sig en förpackning grädde ;)
4. Brinna upp eller drunkna? - Åh.. Ångestframkallande! Men drunkna då..
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - Helst vänner. De har bättre humör och inte lika tjatiga ;)

SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om någon nu? - Yes
2. Har du skolkat?  - Eh... Jaa?

3. Varmt eller kallt? -  Av vad? Av temperatur i luften så varmt, i dricka kallt ;) 
4. Soligt eller regn? - Soligt!
5. Fanta eller cola? - Cola låter så över drivet vanligt. Fanta också för den delen. Fanta Exotic isf! :D
6. Är du nyttig av dig? - HAHA! Nej.


OM MIG
1. Vad heter du? - Maxine
2. Syskon? - 6 syskon. 5 bröder och 1 syster
3. Vart bor du? - I Stockholm
4. Hur många barn vill du ha? - Helst två. En tjej, en kille
5. Vill du gifta dig? - Vet inte.
6. Favoritstånd? - Eh.. va?
7. Humör just nu? - En aning trött men ändå glad
8. Sugen på just nu? - Nåt kallt att dricka!

 

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon? - Aaa
2. Sjungit? - Hahaha hela dan, varje da
3. Blivit kramad? - Japp
4. Känt dig fånig? - Förmodligen :P
5. Saknat någon? - Nääe. Eller jo, alla de man älskar men inte träffat på länge
6. Dansat galet? - Nää :P
7. Klippt håret? - Nej
8. Gråtit? - Nope
9. Pluggat? - HAHAHA, end of school ju!

GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - Jag är för cool för sånt
2. Har du en hund? - Nää, men en katt på landet :)
3. sover du helst ensam eller med någon? - Beror på vem, med vissa får man inget täcke och då kan man lika gärna sova själv. Eller nej.. Men täcket såklart ;)
4. Tror du på spöken? - På nåt sätt, ja
5. Är du mörkrädd? - Nej
6. Är du morgonpigg? - GUD NEJ
7. Vad vill du ha just nu? - Som alltid- PENGAR! Hahah


KÄRLEK

1. Är du singel nu? - Nää
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - Korta är oseriösta för det mesta (eller?) och man vill väl ändå känna sig älskad och att man är med nån på rikigt, inte bara för att (känner att mina svar är okonkreta och onödigt långa :P ska jag sluta?)
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - Jag har ju ett?
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - Nej
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - Haha nä, jag är inte sån som blir det ;)
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - Icke
7. Har du varit på en blind-date? - Nope
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - Jaa
9. Saknar du någon av dina ex? - Nej
10. Somnat gråtande pga kärleken? - Nej
11. Brukar du tänka på dina ex? - Hmm.. Hur ska man svara på det? Nej, inte på ett kärleks-sätt
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? -Inte vad jag kan komma på.

KOMPISAR

13. Har du nån bästa vän? - Hahah ett par stycken :)
14. Är du ofta med dina vänner? - Typ varje dag! :)
15. Vad brukar ni hitta på? - Inte så mycket speciella saker. Gå på stan, ÄTA, snacka, snacka, snacka...
16. Bästa minnet med nån vän? - Finns för många bästa
17. Säg namnen på några riktigt bra vänner? - Nicole, Keisha, Kidah, Alexandra :)
18. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - Det är väl klart!
19. Vem vet mest om dig? - Nicole förmodligen. Är med henne mest
VEM I DIN  KLASS

20. Är snyggast? - Inte ens nån idé att tänka på nån kille men jag tycker Nicole, Sara och Ida är väldigt snygga ;)
21. Har bäst sångröst? - Vet inte, har inte hört så många sjunga
22. Har bäst humor? - Nicole! (Hon har samma som mig typ :D)
23. Skulle du vilja hångla med? - Ingen
24. Är högljudast? - IDA
25. Skolkar mest? - Nicole? :P Men nu för tiden är det väl Ida haha
26. Är mest pluggis? - Typ Liuba och Marina

ÖVRIGT
27. Hånglat i mer än tre minuter? - Jaa
28. Sovit i en annans säng? - Men. Ja..
29. Hånglat i regn? - Kanske? Vet inte haha
30. Sovit naken? - Inte vad jag kan minnas :P
31. Hoppat i en bil med folk du just träffat? - Nej
32. Blivit tagen av polisen? - Igen, jag är för cool för att bli inblandad med polisen!
33. Smugit ut ur ditt hus? - Ja, men sen har jag strax därpå kommit tillbaka :)
34. Haft känslor för någon som inte känt det samma? - Nej. Jag har inte känslor, de är för töntar! (driiiver!)
35. Struntat i skolan för att göra något roligare? - Hahaha det är väl klart :D
36. Sovit i en säng med någon av motsatta könet? - Ja

OM DIG
37. Hur gammal är du? - 15
38. Hur lång är du? - 1.63 typ
39. Vart bor du? - Stockholm
40. Är du nöjd med ditt rum? - Ja mer eller mindre :)
41. Villken är din riktiga hårfärg? - Mörkbrunt
42. Vad väger du? - Sist var det 49, men jag går upp och ner hela tiden
43. Har du någon sjukdom? - Nej
44. Är dina föräldrar skilda? - Ja
45. Gillar du skolan? - Nej, inte direkt
46. Hur svarar du i telefonen? - Jaaaaa...?

VAD
55. Åt du senast? - Smakprov av kokostopps smeten
56. Drack du senast? - Vatten
57. Har du på fötterna? - Strumpor
58. Lyssnar du på just nu? - Tangenterna som låter när jag skriver
59. Gillar du mest hos dig själv? - Min öppenhet


Dagens Låt!


KOKOSTOPPAR

Aj, aj. Illa med uppdateringen här! En vecka, skäms!
Har inte orkat helt enkelt. Har mest bara haft bal, umgåtts med folk, vart ute i solen, ätit en MASSA glass osv. En trevlig vecka, speciellt nu när vi knappt har skola. Inga lektioner iallafall!

Just nu är jag, mamma och lillebror i köket. Lillebror sitter i babysittern medans jag och mamma gör kokostoppar :D

Imorgon åker jag och Alexandra till hennes landställe och är där över helgen och ska mysa, vara i solen (om vi har turen av vädret med oss), fiska, fixa hennes cykel. Ska bli SÅÅÅ kul! :D

Nu ska jag fortsätta här i köket.

Eller oj, mamma blev visst klar utan mig :P

RECEPTET TILL KOKOSTOPPARNA

RSS 2.0