Hejdå Sverige!

Nu är jag nästintill redo att åka, vilket vi gör snart. Egypten here I come!
Ska bli så skönt!!
Vet dock inte hur det blir med upptaderingen där nere så i värsta fall hörs vi inte förrän om en vecka och då kan jag lika väl lägga upp bilder från Grönan i fredags som Johan bjöd på (han har ju börjat där nu *stolt* hihi) så jag, Emma, Sofia, Sez och Alex var där :)


Japp, då är man pank då..

Ooops.. Nu har det gått fem dagar sen sist. Men jag kan med gott samvete säga att nu har jag iallafall en anledning till ett inlägg istället för att skriva bara för att utan att det ens är intressant hehe

Kan ju bara säga att H&M har ruinerat mig! Det har liksom bara gått tre dagar sen lönen kom...
Men nöjd är jag för inköpen iallafall!


De två sista är likadana fast olika färger




Den sista bikinin är dock från nelly.com!

Helgen

Hej hej! Upptagen helg må jag säga
I fredags var jag och Emma i Bredäng hos Sez med en massa killkompisar. Lite stelt och tråkigt i början men man kommer alltid på intensiva samtalsämnen till slut haha. Och alltid detta bråk om vem som ska välja musik och klagomål på den musik som spelas hehe
Men det var trevligt! Emma sov hos mig och vi segade ett tag dagen efter innan vi åkte till henne och sedan drog till Skärmarbrink till Emmas kompis Marion som hade två andra tjejkompisar över. En tråkig sak hände dock. Emma fick sms om att vår vän dog på spåret inatt och man är ju fortfarande chockad typ...
Idag jobbade jag, har inte varit på humör alls men aa... Åt sushi till lunch med John iallafall och det var trevligt att vara med honom. Fick skratta mer än jag gjort på länge och det har verkligen behövds idag. Sen plockade mammas kompis upp mig med sin son och vi köpa kinamat innan vi alla åkte hem till mig och så åt vi här hemma :)
Dem gick nyligen!


Vila i frid Mårten...


Fortfarande lite sjuk

Fyfan vad jag fryser! Det är nåt fel på den här lägenheten. Mamma fryser också annars skulle jag tro att det är min feber men den var bara igår.
Hur som.. Idag har varit en ganska chill dag. Förutom på jobbet. Då jobbade jag bara tre timmar av fem för jag orkade inte, mådde dåligt och gör det fortfarande lite.
Nu ska jag värma mig i duschen sen ska jag försöka hinna med några uppgifter som jag har att göra. För övrigt är det fredag imorgon! Heeelg! (Lov tänkte jag säga haha, men ack!)

Hoppas på något super iallafall :)
Och imorgon får jag även träffa Sofia som ikväll kom hem från Sydafrika! :D Saknat henne!


Ingen skola- Johandag

Idag var det en en-timmes lektion på engelska bara, resten av dagen var jag ledig så jag tänkte att jag kan gå på den och sedan plugga lite i skolan i ensamhet tills att Johan slutade info mötet på det nya jobbet han fått- Grönalund! (är det två ord?)

Men när jag vaknade kl 9 hade jag världens huvudvärk och mådde illa så jag vägrade gå upp. Men vid 12 hade jag inte så mycket val, kände mig dock febrig men knallade mig till tunnelbanan och mötte upp Johan i Fridhemsplan och så åkte vi till Rådmansgatan/ Tekniska högskolan och åt indisk mat! Sen åkte vi till honom och spelade kort med hans syster! Och just det, jag spelade Pokémon på Johans Gameboy ett bra tag också haha, nostalgi!

Annars har det inte hänt så mycket men det har varit en skön dag trots all stress man har i bakhuvudet pga skoluppgifter. På tal om det borde jag skriva lite saker innan jag lägger mig!


Bra flyt

Hej hej. En trött Maxine här. Kollar på Lyckan i LA och jag gillar den faktiskt!
Bra flyt på dagen. Jag kom dock lite sent till skolan och det var matteprov. Gick väl sådär skulle jag tro.
Hade även nationella i spanska och jag fick sluta tidigt så jag började jobbet ett redan och slutade sex. Skönt!

När programmet är slut ska jag ta och duscha.
Funderar på att platta håret nån dag nu men jag har frågat folk om vad dem tycker och dem säger nej men jag kan inte få det ur huvudet... Jag måste! Eller nåt...

Aja. Bjussar på en låt!


Hihi minns ni?



Tired

Åååh av någon anledning fick jag för mig att det var tisdag eller onsdag idag.. Gaah

Den här dagen har jag varit duktig och varit i tid på allaa lektioner och jag har även jobbat fem timmar!
Skola imorn igen. Och jobb. Blää
Vill bara ha sommarlov nu! Skita i alla dumma skoluppgifter för jag är helt utbränd och ändå så var det preciiis lov. Jobbet idag gick skit och det enda bra på tv idag har varit Karatefyllan.

Nu är jag lite bitter så kanske inte så kul att läsa men jag ville bara skriva av mig lite. Är nog övertrött bara så ska ta och lägga mig eftersom att jag ska upp kl 6 imorn.

GODNATT!


Ja, ja jaa!

Yes! Min mobil funkar igen!
Idag är då sista dagen på lovet och sista lovet det här skolåret. Segt. Jag börjar känna mig lite stressad dock. Mycket att göra tills sommarlovet!
Orkar inte med att det är det första jag tänker på sista dagen på lovet.

Kollar just nu på HIMYM, nya avsnitt. Ägeer.

Haha jag vet jag har inte så mycket att skriva om. Överglad för att min mobil funkar bara :D


Dumma mobil!

Jaa idag är det då meningen att jag ska jobba men min mobil är pajj så jag hade ingen väckarklocka och då blev det att jag vaknade en kvart innan jobbet började. SÅ frustrerande!

Ja det får väl bli en annan söndag då.. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Pallar inte geeka framför datorn hela dagen som igår. I och för sig så träffade jag Johan och han bjöd mig på sushi och vi kollade på roliga klipp och bilder sen såg vi Fucking Åmål. Det var länge sen!

Men den här gången måste jag komma ihåg att ta med postlappen när jag ska till Kista för att kunna hämta ut laddaren. Hoppas bara att den funkar för inga andra har ju det liksom.. :/


Ovetttiga saker på G!

Gud vad seg man blir av att bara vara hemma och inte ha några planer från början för annars blir det bara att man degar framför datorn..
Har försökt att städa några gånger och har kommit en bit men nu orkar jag inte mer..

Det enda jag måste göra är typ att åka till Kista och hämta min laddare på posten och hoppas på att den funkar. Annars har jag ingen mobil :(

Aja.. Kommer väl geeka lite mer framför Facebook, Tumblr och WeHeartIt innan jag göra nåt annat hehe


Godmorgon!


Bone Thugs N Harmony- Smoking Buddah


NATTINLÄGG

Ja.. Jag var hemma hela dagen och gjorde inget vettigt fram till typ halv nio eller så. Då åkte jag till Sez och det var väldigt trevligt. Förutom Sez, Johan och Alex så var det faktiskt tjejer som var där! Lisa, som jagt träffat innan, och Elliz.
Det var lite ångest för missade min tunnelbana hem men tog nästa och då hade jag till och med sällskap med Elliz till Gamla Stan.
Det dåliga var att min lur dog. Suck..
Och jag har ingen funktionell laddare för jag glömde den på landet men mormor har skickat den så nu väntar den på mig på posten så jag får väl hämta den imorn!

Annars har jag inga övriga planer inför imorn. Hoppas på att träffa Emma om hon är ledig för vi har inte setts på ett tag. Annars får vi se! Jag har ju alltid Johan :) Skulle ju ändå vara mysigt med en lugn hemmakväll. Bara kolla på film osv.

Men ah. Nu måste jag sluta babbla skit, är övertrött eller nåt så godnatt! Och så får vi se när jag vaknar imorn haha


Bortsovd dag

Shit vad sent jag vakna idag! Kollade på kl och halv tre liksom. Trodde den var halv tolv eller nåt -.-

Igår var det jobb och det gick väl sådär.. Därefter åkte jag till Sasan och var där. Han kände sig lite låg och jag tänkte att jag har ju ändå inte bestämt nåt.
Sen kom jag hem och laddade ner och kollade på dem två första American Pie men jag somnade i slutet av andra så kollade nyss klart på den ;)

Men nu känner jag att jag verkligen måste äta, mår lite illa :P


Krånglig morgon

Jag har haft en någorlunda frustrerande morgon då mamma skulle ner och lämna Ian på dagis vid nio så jag ligger i sängen med en liten Nico som håller och krånglar samtidigt som jag sover, vaknar, sover, vaknar och det enda jag tänker är vart är mamma?? Jag hade ingen kl på mig så hade ingen aning om hur lång tid det gått men tillslut gick jag upp och laddade mobilen (som hade dött under natten) och kl var halv tolv!
Var tog hon vägen liksom. Då hade hon istället gått och gjort massa ärenden och ville inte ringa och väcka mig. Hmm... Jo jag var mer vaken än jag hade velat haha

Aja, nu är jag uppe iallafall och måste göra mig klar så fort jag kan för att jobba.

Igår var det en liten träff med Lisa och Benne sen gick alla åt skilda håll och då åkte jag till Tullinge där Isaak bor och vi pratade lite och kollade på film osv :) Mysigt! Det var typ över ett år sen jag träffa honom sist.

Snart kommer mamma hem för hoppningsvis iallafall så jag ska försöka få så mycket gjort som möjligt :)


En fin bild på mina pojkar från i måndags!

Reunion snart?

Hejhej!
Jag börjar verkligen trötta på det här vädret, det blir bara att jag går runt och är hängig och har huvudvärk pga lågtrycket. Och inte nog med det så har jag inga linser så det förvärrar bara huvudvärken.

Det är meningen att jag ska fika med Lisa vid tre, tror att Benne kommer med också :) Sen vill jag försöka träffa Isaak men vi får väl se, annars blir det bara att träffa Johan :)

Igår så var det jobb, det gick inte så bra dock.. Men när jag slutade mötte jag upp Erica och vi gick runt i Kista lite innan vi gick på bio och såg American Pie: The Reunion. Den var jätterolig haha

På tal om reunion, det börjar ju gå mot ljusare och varmare dagar (eller varmare vet jag inte riktigt hehe) men det skulle vara helt awesome om vi hade reunion med ESN igen! Trots att det är många jag gärna klarar mig utan så kan det vara kul att göra nåt med dem man hade så kul med på fritiden!


Upptagna dagar, då lider bloggen tyvärr

God kväll på er och glad påsk i efterskott!
Kom nyss hem med mamma och killarna från Farsta där vi och Johans familj åt grekisk mat och kollade på bilder och filmer från när vi var i Grekland i sommras!
Jag har haft något halvt upptagna dagar nu på lovet och har förövrigt varit med Johan, Sasan, Emma L och M och även Erica bland annat! Var och hälsa på mormor och morfar igår på landet också :)

Det var meningen att jag och Emma skulle gå på bio om typ en timme men hon orkade inte så nu blir det förmodligen att träffa Sasan en liten stund eller bara ta det lugnt hemma. Första alternativet låter mest lockade för tillfället känner jag hehe


Lagom sexiga- jag och Erica i lördags!


H&M




Mina senaste inköp. Från H&M dårå!
Shortsen ville inte riktigt sitta på bild men ni kommer nog på se en bättre bild med dem på ;)

LOOOOOV!!!

Tja!
Idag har väl allt varit en hyffsat fin dag tycker jag :)
Hade prov idag och det gick bra! Sen överraskade Johan mig genom att komma när jag slutade och då åkte vi till Västertorp, till honom. Jag ville inte gå in direkt och inte ha nåt att göra så vi satte oss utanför ett bageri och jag köpte prinsesstårta till mig och han ville bara ha te. Så satt vi ute i solen!

Därpå gick vi hem till honom jag färgade hans hår hihi. Sen kom hans pappa och hämta oss och så åkte vi till Bredäng och åt middag där.

Så skönt nu också att jag har lov! Ingen mer skola förrän om en vecka och fem dagar! :D Wünderbart!

Imorgon är det tänkt att jag och Johan ska på bio med Nicole och hennes kille David men jag har inte fått något riktigt svar för Nicole skulle höra med David först. Får se imorn helt enkelt!

Bilder från idag:

Min goooda påsktårta hihi





Och när jag färgade Jois hår haha

Tumblr.com

Nu har jag fixat tumblr. Vet dock inte riktigt hur jag ska hantera den eller vad man gör.. Det känns som en lite stökig hemsida men det löser sig strax! ;)



Klicka på bilden för att komma dit!

Kort kväll på jobbet.

Nu är jag hemma med Ian, Nico och Sady. Mamma skulle på nån mötegrej så Sady kom för att vara barnvakt och jag orkade inte inte jobba fram till nio för jag mådde illa och hade ont i magen så jag håller Sady lite sällskap!
Gick jättebra på jobbet så lite synd att jag inte jobbade dem sista två timmarna men ändå skönt att ta det lugnt hemma.

Imorgon blir det skola tråkigt nog. Hoppas på att jag mår bra på morgonen för jag vill inte missa skola.

Har inte så mycket mer att skiva än. Kanske orkar ta kort på två nya inköp? ;)


Hemma idag

Godmorgon.
Vaknade för lite mindre än en timme sen. Har inte varit i skolan för jag är fortfarande ite sjuk och så hade jag mensvärk. Det var inga lektioner idag, utan programdag i skolan så vet inte riktigt vad jag missat.

Ska ändå försöka ta mig till jobbet för jag vill inte missa massa pass nu och speciellt inte när jag lagt till extrapass eftersom att jag är borta en vecka i Egypten.

Jag har inte så mycket mer att säga. Den här helgen har inte varit så händelserik, skönt dock. Fredag: var hos Sasan med Sofia, lördag: Var med Emma, Emma, Bella, Johan och sov över hos honom. Igår lunchade han och jag i Kista och sen åkte vi hem till mig. Somna och var heelt död.

Nu måste jag verkligen få i mig nåt att äta så vi hörs!


RSS 2.0