Good news

Jag vaknade imorse med den bästa nyheten ever! Det har verkligen gjort min dag- Alexandra som har flyttat till Amsterdam kommer tillbaka!! Så på Maddes 20-årskalas som jag ska till på fredag kommer Alex vara där! Som jag har längtat :D
 
Isaak ringde nyss också så vi har bestämt att ses efter jobbet idag. Alltid trevligt det :)
 
Nej, nu måste jag återgå till att damma av hyllorna. Och idag är chefen tillbaka också så det blir förmodligen min sista ensamma dag på ett tag. 
 
Min solstråle! ♥

Hemma igen

Uppe och kan inte sova. Funderar på att läsa en bok eller något, istället för att alltid kolla på serier. Så kanske man blir lite mer allmänbildad också!
 
De senaste dagarna har jag knappt varit hemma. Har varit i Stadshagen och hängt mycket med Kidah och Philip. Jobbat, var även ute i lördags och firade Emma som fyllde år igår! Eller ja... Måndags. 
 
Jobb imorgon igen, och innan jag börjar måste jag göra några ärenden först så måste upp lite tidigare. 
Några bilder ifrån lördags! Önskar även att Erica lägger upp hennes bilder, hon är världssämst på det! Haha

That kind of love


To infinity and beyond!

Januari den 13e blev det officiellt!
När jag fyllde 19 fick jag i födelsedagspresent av Emma bästis en tatuering. En som har funnits i huvudet länge och nu har det äntligen blivit av! 

Evighetstecknet med ett "E" i sig!

Den är fortfarande inte helt läkt som man ser, men på god väg! Dessutom har Emma ett likadant fast med "M" i såklart :)
 

Taggish inför helgish

Dagens på er!
Jag är på jobbet och har fortfarande inte så mycket att ta i tu med här. Igår var det Kidahs tur att hålla mig sällskap här! Idag har jag ingen :( Haha
 
Igår träffade jag Jonis som jag inte gjort på år och dar! Det var jätteroligt att prata om gamla minnen, därefter åkte jag hem till Kidah och hon, jag och hennes granne satt och kollade på 21 Jump Street, kan knappt få nog av den! Vi alla skrattade så mycket att vi fick ont i magen ^^
 
Det jag ser fram emot nu är lördag då Emmas 20-årsdag ska firas!! Så det blir finklänning och hela köret ;)
Idag vet jag inte om jag hinner men annars får jag fixa hennes present imorgon. Skönt att man den här gången vet vad man ska köpa också! 
 
Lite senare kommer det upp ett inlägg som jag väntat ett par veckor med ;)
Studentklänningen blir det! (Får se hur länge jag överlever med nylonstrumbyxor!!)

Doesn't matter if you're big or small..

Så mysig låt. Lite Hoffmaestro touch (det här är också ett svenskt band/grupp).
Nu är jag hemma och har testat mina kläder som jag hämtade ut från posten. Allt satt bra som tur är, trots att det inte riktigt var som det såg ut på bilderna så är jag nöjd! 
Hade även sällskap till Husby med Mathias som mötte upp mig i Mariatorget så jag slapp åka hem själv!

Bloggledig på helgen och alltid tillbaka på tisdag!

Back to basics på jobbet i vanlig ordning men idag har det bara varit mys. Jacob kom över ett par timmar och höll mig sällskap och resterande tiden har jag haft telefonsällskap. 
 
I helgen har jag gjort lite allt möjligt men bosatte mig hos Kidah lördag till idag. 
Ooooch.... good news! Min beställning från Nelly.com har kommit!! Såå exajted! :D Ska hämta ut det efter jobbet ny, slutar om 1½ timme och kommer ha sällskap med Mathias som ska till Leon i Husby :)
 
Veckans planer är inte några speciella förutom att Emma ska firas på lördag så det har man att se fram emot :) Jag funderar fram och tillbaka mellan två klänningar så får se vilken det blir...!
 
 
Min enda bild från helgen med mat som min fru Kidah fixat :)

*Save me*

Jag har så tråkigt att jag håller på att dö! Och kallt är det också, behöver röra på mig...
Om ca en timme är Erri här och håller mig sällskap så det är bara att hålla ut!
 
Fredag idag också :D Har inget fastställt förutom att det förmodligen blir att träffa Erica och Jacob. Får se vad som händer :)
 
Alltså jag har liksom inte ens något att skriva, försöker bara dra ut på tiden haha
Här får ni en låt som kompensation för det här värdelösa inlägget
 
 

I don't wanna wake up


På ingång!

I brist på annat att göra på jobbet idag gick jag in på Nelly.com och hittade lite på rean. Önskar att jag hade kunnat fixa hem fler saker men här är tre plagg som snart är på väg hem till mig!
 
I ordning: Skorna, byxorna och toppen
 

Kvällens

Kom hem från gymmet för inte så länge sen och har nu hunnit äta omelett med chorizo, creame freiche på (såklart!!) och bröd till. 
Jobbet var lugnt, kom några och handlade och fikade sedan hade jag sällskap av Jacob sista timmen. Därefter åkte han åt sitt håll och jag åt mitt där jag mötte upp Erica på vägen till gymmet (och hon hem dårå).
 
Ska kolla på ett till avsnitt av Happy Endings nu innan dusch, sedan får vi se vad som görs innan läggdags! Funtar på att återgå till min läsning, var ett par månader sen.
 
 
Den här bilden på mig och Jacob från min födelsedag är så fin tycker jag!

Nude Pastelle

 
Nude Pastelle
 
 

Work out

Hellååå!
Jag har just ätit och gjort klart choklad-giftboxes för att ha här ute i affären. Igår kom det verkligen inte en enda för att handla men idag har det kommit några iallafall!
 
Snart har halva arbetspasset gått och jag har varit lite produktiv idag, och ska fortsätta vara det, snart... ;)
 
Jag har tagit med mig grejer för att efter jobbet se till att träna! Jag gjorde det ju förra veckan med Mathias och jag vill ju inte tappa det allt för mycket! Har däremot tyckt att det är jobbigt att åka hem efter jobbet, packa ihop träningskläder för att åka in igen- Visst, en station bara men man blir så lat och bekväm- SÅ jag tänkte "varför inte bara ta en större väska och ha med allt på en gång??"
 
Nu ska jag röka! Sen ska jag ta hand om det här smutsiga golvet...
 
 

You ain't getting any younger

 
Den här videon delades av många på min Facebook igår och det visar sig att syrrans bästa vän är med i videon- Marvin! Så det var roligt, och en bra låt!

Lugnt vare!

Det här har varit den lugnaste dagen nånsin hittills på jobbet! Inte en enda kund har kommit in för att köpa. Men men! Det förändrar ju inte min lön så.. ;)
 
Igår sov jag hos Mathias för vi kollade på film och hade godis och popcornmys och så blev det så sent att jag sov över och drog direkt till jobbet idag.
Han kom senare förbi och köpte donken till mig och sedan höll han mig sällskap då jag mutade med lite kaffe och praliner ;)
 
Efter jobbet idag blir det hem och ta det lugnt, ska kolla på de tre senaste avsnitten av PH, can't wait!!
 
the-beauty-of-words-blog:

This post has been featured on a 1000Notes.com blog!

Kloka ord

 

TQ- Westside

Nostalgiiiiii!

Playful

 
Playful
 
 

Sammanfattning av helgen

Tisdag igen- vilket innebär jobb. Jag har nyligen blivit klar med öppningen och förhoppningsvis är det lugnt idag så att jag kan göra lite redor här under tiden ;)
 
Min helg har varit väldigt bra! I fredags så var jag ute med Erica och Kidah och vi sov över hos Kidah. På lördagen efter att vi vaknat köpte vi pizza till frukost och sedan träffade jag lillebror Leon på fika och prat :)
 
Mot kvällen mötte jag upp Emma (som äntligen är tillbaka!), Rayd och Ali. Vi gick ut på några glas och när de åkte hem mötte jag upp Babak för runda nummer två. Vi drog till White och stötte även på Jacob så vi festade tillsammans :D
 
Söndagen sov jag bort helt och hållet mer eller mindre men igår klockan 12 hade jag och Emma en bokningstid men det är jag lite tyst om i några dagar till :) 
Sedan kom Ali och Rayd i vanlig ordning och vi drog till Kista, åt och när vi var klara var jag och Emma hemma hos mig där vi utbytte julklappar!
 
Nu är det dags för mig att fortsätta här! Hörs senare :)
 

Kvällsgym!

Idag är det jobb och jag kom in lite tidigare för att hinna köpa lite grejer till affären. 
Har en del att göra men vet inte riktigt var jag ska börja. Är lite lost haha
 
Den här månaden kommer jag att jobba nästan heltid- tisdag till fredeag och Emma som också jobbar här tar lördagarna. 
 
Igår så hände en hyfsat otippad grej- jag tränade! Med Mathias! 
Det första jag gjorde var att springa i typ 7 minuter och efter det var jag helt slut (...) så jag satt bara och kollade på i början innan han började trycka på mig massa vikter och benpress. Så lite öm idag är jag ju, men det är bra!
 
Efter jobbet så ska jag möta upp Babak och han har fixat in ett möte för en restaurang som behöver personal. Vet inte så mycket mer än att det är på Mariatorget så får se hur det går. 
Fredag idag också!! Inget alls planerat men nu bör Emma ha kommit hem från Thailand så om hon inte är för trött och jetlaggad ska jag träffa henne, snackat lite med lillebror om att hitta på nåt. Ah vi får se helt enkelt! :)
 
Blir så sjukt dålig upplösning när jag använt en collageapp och lägger upp på Insta, menmen

Här är jag igen

Uppdateringen är inte speciellt frekvent längre men eh... Väljer istället att uppdatera när jag KÄNNER för det :)
 
Idag vaknade jag av ett sms från Jacob som jag inte träffat på jättelänge och han var i närheten så han kom hit och vi har haft jättemysigt med prat och Fia med knuff! (som han aldrig spelat innan! :O)
 
Den här veckan har jag mest tagit det lugnt. Bara onsdag men ändå... Jag jobbade i måndags och Erica som senare för sällskap. Sedan skjutsade jag hem henne och sen dess har jag bara slappat. 
Har egentligen behövt skriva ut kopior av mitt CV men det har inte blivit av än. Får göra det imorn! Vill lämna det på bensinmackar osv i närheten för det hade varit jättebra att kunna jobba lite natt osv (jag som är en nattmänniska) och få bra OB på det! 
Helst hade jag ju velat jobba i matbutik men det är så svårt att få jobb utan tidigare erfarenheter...
 
Aja, nu tänkte jag skrolla vidare här på internet. Ha det bra så länge!
 
Lite bilder på sista tiden:
 

RSS 2.0