Love is giving someone the power to destroy you, but trusting them not to







Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor,
Jag kan inte ens stå när du inte ser på, och
Färglös som en tår blir jag utan dina andetag..


En blid jag ritat för några månader sen

















Världens sötaste <3



haha :)

So true

Tumblr_lirynq3adj1qaobbko1_500_large


Tagen från Josefins blogg, We heart it I guess? ;)

Utan dina andetag.

Tjaabba!

I vardagsrummen luktar det sushi! Gissa vad jag och mamma gjort ;)

Var i skolan idag. DÖDSTRÖTT men jag höll mig vaken! Hade spanskaprov också och var inte beredd på det frågorna skulle vara på och så, men som tur är så var det lätte frågor och förhoppningsvis får jag bra på det!

Jag slutade 11.40 idag för man fick gå när man var klar med provet. Då gick jag och mötte upp Nicole, my babe och vi åt lunch och pratade. Det gamla vanliga!
Hon behövde vara hemma två så jag åkte hem och har bara kollat på tv sen somna jag i ca tre timmar och är fortfarande trött. Men jag var jättehungrig och mamma var väl också det, trots att hon mått illa hela dagen så jag åkte till Kista och köpte mat åt oss!

Nu är jag jättemätt och har lite ont i magen, har haft magknip hela dagen men jag hoppas att det går över till imorgon :)
Då är det skola, sen helg! Vet dock inte vad jag ska göra imorgon, det återstår att se :)

Dagens låt också!



Kent är inte riktigt min musiksmak men jag gillar den här låten! Den är så fin
Och Kärleken väntar :) (klicka om ni vill höra)

Hemma med mamma och Sady

Nu sitter jag, Sady och mamma i vardagsrummet och snackar :)
Alla dessa problem som finns i världen!
Efter skolan åkte jag, Madde och Alexandra för att äta pizza i Rådmansgatan och efter det åkte jag till Johan och var där. Vi åt pizza till middag haha. Nej usch, jag ska seriöst sluta äta massa skitmat hela tiden varje dag! Jag har gått upp i vikt och fått massa finnar! Inte sådär jättemycket så att det syns (tror jag :P) men det blir ju vårre, fort haha

Medans han och hans mamma gick och hämtade pizzorna däcka jag! Jag kunde inte ens prata när jag vakna. Så trött var jag. Men jag sov inte så länge.
Sen när jag skulle hem så mötte jag upp Sady i Bredäng och vi åkte hem till mig!

Ska lägga mig snart så att jag hinner med imorgon. Fyyyy


Blä

Jag är helt DÖD.
Hade skola idag, lagom tråkigt och efteråt gick jag, Tova och Vickan och åt på Ilpiatto sen åkte jag hem. Vid tre hämtade jag Ian från dagis och lite senare kom Amanda och hennes kompis Jeanie.
Vid fyra somna jag och vakna runt sju när de skulle gå haha
Fortfarande jääättetrött men jag måste hålla mig vaken inför Desperate Housewifes!

Måste duscha nu och sen blir det tv och popcorn!! :D


Late

Hej hej!
Väldans vad sent man kom hem ikväll. Tidigast 22.45.
Men det har varit en bra dag med perfekt antal folk, kanske lite mycket i slutet då jag blev lite sen med stängningen men inget märkvärdigt ;)

Måste lägga mig nu, på riktigt asså, för att orka med imorgon. Yo no orko som Nicole säger, eller jag: I don't ORK!
Hur som helst så finns det inget ord för jag orkar inte på engelska. Men det finns på spanska tror jag :P Inget jag tänker på så jag ska sluta snacka skit!!

Så godnatt söta rara folk! Puss på er!


Home, dead and done for today

Hej!
Jag är helt slut! Mina fötter och ben värker och på jobbet var det i full gång hela tiden så jag hann inte äta förrän halv 8 till och med, och jag brukar äta mellan fem och sex!

Igår hade vi kul iallafall! Inget speciellt hände men vi åkte till Marlenes moster ca en halvtimme ifrån Emma och så kom Emmas kompis Jahwanna!
Sen blev det att jag sov över hos Emma, de andra åkte hem och så blev jag väckt av Filip på morgonen som ringde och efter vi lagt på gick jag upp, plockade ihop alla mina saker i Emmas rum och så åt vi frukost, sen åkte jag till jobbet!

Tidig vecka nu, och jag är övertygad om att jag inte är den enda som är väldigt otaggad på en till vecka skola. Och jag jobbar imorgon också, stänger. Hoppas att det är mindre folk då!


Hos Emsi!

Good evening!
Jag, Emma och Marlene är hemma hos Emma i Vaxholm och har nyss ätit, tar det bara lugnt. Inga planer för ikväll men musik räcker för nu! ;)
Hoppas att ni har en fin lördag så återkommer jag förmodligen imorgon på kvällen för jag jobbar 16.00-22.00.
Puuuuuss!

Off I pop!








Tic tic tic tic toc

Hellu!
Nu är jag snart klar och ska åka till Emma! Gonna be fuuuun. Inte för att vi vet vad vi ska göra, kanske går ut, kanske stannar hemma, det blir kul vilket som när man är med henne haha

Och nu är jag på bättre humör också :P Fick en jättemysig väckning av Nicole imorse men det dåliga var att hon fråga om vi skulle gå och äta sushi där hennes mormor jobbar men ja... Kniven i hjärtat, jag kunde inte! :(

MEN, ni får dagens låt och så får vi se när nästa update kommer ;)


We heart it

Tumblr_lgzce2dwdj1qeysg9o1_500_large

Tumblr_lgz613ofpv1qemue2o1_500_large

Deppig, irriterad och arg

Nu har jag bestämt mig, jag är riktigt deppig just nu. Vet inte riktigt vad det beror på men det är småsaker som bygger upp bit för bit och tillslut blir jag bara trött på allt och alla. Hela situationen.

Jag vet inte hur många gånger jag sagt det här men jag HATAR folk som inte svarar. Om man inte träffats på länge och folk säger till en att man måste träffas och blablabla, hela skiten, då bestämmer man inte nåt annat dagen man ska träffas! Och folk som har svårt att informera en om vad som händer när man bett om det. Lite svårt att förklara men skit samma.
Är riktigt trött på det faktiskt och jag kan inte komma på NÅN som kunnat hålla sig från att inte göra det. Det är ju inte så att det hänt en gång (per person) utan det händer konstant. Alla får chanser men jag pallar verkligen inte längre.

Nu blir jag irriterad på alla även om det kanske inte hänt nyligen men jag är så jävla trött på sånt här skit. Jag är för snäll när det gäller sånt här. Säger inte att jag är en ängel men har jag bestämt med nån eller blivit tillsagt att informera om hur saker blir SÅ GÖR JAG FANIMIG DET, hur fucking svårt ska det vara??
Kan ni svara på det??

Och även om det skulle bli att jag kom på att jag hade andra planer så SÄGER JAG DET så fort jag vet istället för att min kompis ska behöva fråga samma dag hur det blir.
Jag har mer att säga men får inte ut mig nåt som låter vettigt...

Men allt jag begär är:

Har man bestämt att träffas så gör man det istället för att prioritera något som är roligare för stunden.

Kommer nåt annat upp så SÄGER MAN DET till personen så fort man vet.

OCH om en person försökt få tag på en så svarar man! Så dålig stil att bara ignorera en person och skita i allt utan riktig anledning.



Tumblr_lg61hjgyll1qfkjuho1_400_large


UPDATE

Godkväll!
Hemma på en fredagskväll... Deprimerande..
Skulle sovit hos Keisha men vi bestämde det för sent och mamma låter mig inte gå ut såhär sent :P
Många saker jag inte håller med om där men men, nothing to do! Sov ju hos Johan inatt och ska sova hos Emma imorgon så det är ganska förståeligt.

Men de senaste dagarna har varit bra! Eller ja, idag och igår alltså.
Igår var jag i skolan hela dagen och efter det mötte jag upp Johan och Ali i Tallkrogen och därifrån åkte vi till Farsta Centrum, åt och så, sen åkte vi tillbaka till Tallkrogen där Johanna bor, var inte där så länge innan jag och Johan åkte till Bredäng och innan vi gick hem till honom gick vi hem till Sez och Simon och chilla lite, kom hem vid elva och somna senast ett, heelt slut! Sov riktigt gott!
Vid halv ett idag var jag och Johan i Skärholmen, gjorde lite ärenden och så!
Han bjöd mig på sushi (jag payade lite :P) och så köpte jag det som verkligen behövts nu- strumpor och leggings!

Han köpte ett skärp och jeans. Senaste veckan har han gått runt med ett snöre runt midjan för hans skärp gick sönder haha
Jag åt middag där och kom hem för lite mer än en timme sen.
Imorgon ska jag som sagt sova hos Emma, får se vad vi ska göra, inget bestämt än! ;) Men det blir myyyspyyys



Johan som låg och sov typ... kl 7 imorse haha

Bikinis från H&M

 



Det är i princip samma sak men andra modeller på överdelen och olika färger, men ni ser ju! ;)

Shopping!

Hej på er!
Nu har jag precis beställt två par bikinis från H&M som är beräknat att komma nästa vecka! Ooooh
Mamma gillade inte de så mycket hehe, men det gör jag! Och om det inte passar så är det bara att skicka tillbaka ;)
Eller... kanske inte om det är bikinis, men det är lugnt!

Kom hem vid 22.00 från Johan. Vi var hos honom först, sen åkte vi till Skärholmen och åt sushi och innan vi gick tillbaka till honom träffa vi Sez en stund.
Imorgon ska jag sova där! Myspys! Och på fredag kanske jag ska träffa min sweetheart David!



Min lilla polackbritt <3

Maxine- Svullot!

Nu börjar klockan bli mycket och jag har frossat i mig massa skit ikväll: kladdkaka med massa glass, popcorn och två bitar cheesecake som har vart kvar i frysen. Om jag visste att det fanns kvar hade den vart slut FÖR LÄNGE SEN!
Usch, det är inte kul att äta sånt här skit längre. VAD SKA JAG TA MIG TILL när jag får min lön??? Nu är jag liksom pank och hittar saker hela tiden. Just nu mår jag ju bra och får inte nog men frågan är ju hur jag känner mig när jag insett att jag gått upp fem kilo på en vecka?
Haha nejdå, inte än!


För övrigt har jag kollat på tv och nu lyssnar jag på musik och läser bloggar. Men ska lägga mig snart!

Längtar så mycket efter att träffa Johan imorgon. Det är typ bara vid den är tiden på dygnet (eller kvällar alltså) som jag vill vara med Johan hela tiden och kan inte sluta tänka på honom. Och när vi ses är jag typ fett dryg när han ska gulla och hålla på haha. Det är ju inte riktigt min greeeej. Men han vet att jag älskar honom :D

Enough from me, GODNATT PUSSGURKOR!



Behöver verkligen ta fler bilder på oss två. Antingen är det han som blir KEFF på bilder eller när han väl ser bra ut så är jag helt fuckad haha
Det är ju inge kul..!

Happy happy

Nu har jag lagt in kladdkakan i ugnen och diskat upp allt!
Åååååh
Hade ingen fantasi så det fick bli kladdkaka! Vi har vaniljglass hemma så det får jag mumsa i mig med kakan!

Om 20 minuter är det Desperate Housewifes! Wiiiie! Mamma kom och hämta upp mig vid skolan idag också och så åkte vi hem, innan det köpte vi popcorn så jag är helt förberedd :D

Dagen orkar jag inte ens gå in på, inget speciellt har hänt men ser fram emot resten av veckan!

Hittills är planerna:
Onsdag: Skola, träffa Johan
Torsdag: Skola, sov hos Johan!
Fredag: LEDIG! Och Sara kanske har fest :D
Lördag: Inget bestämt
Söndag: Jobba

Niiiice visst? ;)


Lär dig teckna

Hola!
Wazuuuuup??
Själv chattar jag med Emma och Saris aka Dockan. Myspys.
Har också läst en blogg- lardigteckna.blogg.se
Grym! För er som inte vet så gillar jag att rita, gör det inte så ofta längre men ibland får jag mina ryck. Hon är grym iallafall! Blir verkligen inspirerad, ska nog göra det i sängen innan jag somnar :)

Idag var det skola iallafall, ingen att hurra över direkt. Men efter det åkte jag iallafall till Bredäng. Johan har tappat sin mobil så istället för hans förra, jobbiga Motorola har jag lånat ut min lilla Sony Ericsson. Inte så bra, men definitivt mycket bättre!

Imorgon är det skola igen, får 20 minuters sovmorgon hihi, vi ska till Stadsbiblioteket med klassen på samhällslektionen. Synd bara att man har mer skola efter :P Nej, nu ska jag sluta gnälla, slipper trots allt fredag då vi har studiedag, den jobbigaste dagen! :D Woop woop!



Några bilder jag ritade för ca två år sen, men det är inte riktigt så det ser ut längre ^^


Godnatt!

Sista inlägget för nu ska jag lägga mig!
Såg en film på 3an- Wild Child med Emma Roberts, ni vet Julia Roberts brorsdotter? :P

Om man kollar tillbaka i det här arkivet så var ett av de första inläggen om att jag ville se den här filmen, och nu har jag gjort det! Såå ja! Done and done. Hade massa påminnelser jag skrivit upp att jag ska göra och om jag minns rätt nu så är allt klart!
Hihi

Nej men nu ska jag soooova! Natti natti

Tumblr_lfepw71lsw1qbw4dpo1_500_large

Easy A

Jag och mina filmer. Har kollat på Easy A nu :) Ingen dålig film!

Ska se om jag hittar nån mer film att se för jag har verkligen inget att göra. Booooring, ska väl smsa nån trevlig prick och passa på att äta nåt! Vill ha tårta eller nåt men orkar inte baka -.- och jag åt upp blåbärspajen inatt haha


Tänker man inte alltid på The Breakfast Club när man hör den här?? Hahah



Jag gillar typ bara introt haha, inte när han sjunger ^^

Jobb och träning där med

Hei
Är hemma och knarkar Swim Good hihi

Mitt i natten smsade Jennifer mig och fråga om jag kunde jobba för henne 11-16, which I did. Bara bra, behöver timmarna! Jobbade en halvtimme över för Emma som skulle börja när jag sluta kom lite sent.
När jag slutade GICK jag hem från Kista, tog en ömväg också för det är backe typ hela vägen från Kista till Husby. Jag gick ju längre än om jag hade tagit back-vägen men det är bara bra! Har gått som fan nu varje dag sen fredags så jag har träningsvärk i rumpan och låren haha

Vad mer? Chattar med Lixa :)
Förövrigt är det inte så mycket som händer här!



Jag just nu

SWIM GOOD

Hallihallå där mitt i natten!
Här ligger jag i sängen och kollar på film. Kollade nyss på The Proposal, den var bättre än jag trodde! Och nu ska jag kolla på Killers, hoppas att den är lika bra ^^

Fullmåne ute ser jag utanför fönstret. Myspys.
Annars? Vad har hänt? Mormor, hennes syster Lena och mormor Ulla (mormors mamma) kom över men hann inte träffa de så länge då jag åkte till jobbet. Det gick ganska bra men efter 7 blev det helt dött. Men jag har mumsat glass hela dagen så det gör mig glad! :D De har börjat använda Frozen Yoghurt glassen (HEAVEN) och fått in nya glasssmaker i frysen som är provsmaker på 5 liter st! Får typ betalt för att äta glass!
Hahah nejdå, har faktiskt jobbat jättehårt idag!

Här är en ny favorit också, på tal om inget :P


Catchup senaste dagarna

Hej!
Uppdateringen har ju inte vart den bästa, har helt enkelt inte haft tillgänglighet till dator.
Snart kommer mormor, morfar och mormors syster tror jag det var. Eller eh, vet inte. Men mormor kommer iallafall! Och två till haha
Jag gick upp en halvtimme sen och har städat mitt rum, nu måste jag damma och damsuga -.- det värsta jag vet! Johan brukar ju alltid damsuga åt mig...

I torsdags var iallafall ingen speciell dag. Åt middag hos Johan- pankakor! :D
Och igår var det först skola och idrotten.... (!!) fyfan säger jag. Vi skulle gå från skolan till Skanstull, eller egentligen Gullmars men ja.. Förstår mycket väl att det inte blev så för precis när vi skulle börja gå blev det snööööstorm typ. Hemskt!
När vi stannade upp i Skanstull var allas smink över hela ansiktet förutom där det skulle vara och vi var helt trötta och slitna typ haha
Visste inte vad jag skulle göra så jag ringde Johan och så åkte jag dit, duschade och åt middag och så, kollade lite på tv. Efter middagen skulle han träffa några vänner så jag åkte till Skogås till Filip och åt våfflor! ;D

Idag jobbar jag- kl 3 och det är lite synd eftersom att det kommer folk hit nu... Vet inte om de är kvar när jag slutat. Och jag hoppas verkligen inte att jag får mensvärk under jobbet för jag kommer typ inte kunna röra mig! Har det nu och tog värktablett för 40 min sen. Aja :P



Tekken 4

Johan gick för en stund sen. Sitter i soffan och lyssnar på musik. Ska inte bli kvar här länge, är ganska trött!
När han kom blev det att jag, mamma och Ian sov i typ två timmar och Johan satt vaken själv haha

Den här dagen har känts så lång! På ett bra sätt dårå!
När jag vakna chilla vi lite sen gick vi och åt pizza och innan vi gick beställde vi en till mamma också. Sen har vi kollat på tv och SPELAT. Tekken 4 på min PS. Vi körde 11 matcher, jag vann 7 moahaha! Och han har ändå haft det hur länge som helst :P Fattar inte hur han kan vara så keff, jag har ju inte spelat särskilt mycket, bara under jullovet och innan det hade jag inte spelat det förut! I'm awesome :D

Imorgon blir en ny dag, ska nog träffa Emma efter skolan och fika lite! :)
100 spenn har jag kvar av denna månad. Men får ju lön om 9 dagar och jag har räknat ut att det är ganska mycket! :D Mer än jag fått innan ivarjefall, och det har inte vart lite ändå. Kanske inte jättemycket men bra lön.

Nu ska jag sluta babbla, man märker att jag är trött, så godnatt!



Ett par bilder från förra veckan eller så :P


OC

Har inte kunnat logga in, bara jag som haft problemet?
Hur som helst är jag hemma. Mamma sover så jag tar hand om Ian, han slänger saker här och var, tuggar på allt, dreglar på allt, tar sönder saker och skriker till lite då och då.
Hahaha nej, han är inte så jobbig som det låter.

Nu börjar OC också och Johan är påväg hit så han är väl här om en halvtimme kanske?

Har haft en trevlig dag idag och orkar man med att jag inte allt gick upp den tiden jag hade tänkt utan nu en timme för TIDIGT! Så jag var utanför Riksdagen kl 8!
Jaa.. Smart som jag är, men till mitt försvar så har trötthet en större biverkning än man tror!

På Riksdagsbesöket gick det bra! Lite tråkigt då och då eftersom att jag verkligen inte är insatt i politik alls men det var skönt att inte ha lektioner och efter det träffa jag Ida och vi gick och sushia!
WONDERFUL!

När vi var klara och hon skulle börja skolan åkte jag bara hem! Och nu är jag här och ska kolla lite The OC!


SUSHIA

Jag är uppe i tid! Creds till mig!
Idag har vi inga lektioner utan studiedag på Riksdagen. Börjar 9, slutar 11 och efter det ska jag möta Ida för att sushia! Under-bart :D

Sen får vi helt enkelt se vad som händer idag, men sushi blir dagens höjdpunkt!



Så glada är vi för att äta sushi! Eller... nej, mer!

Mina bästisar har gått!

Hej hej!
För en timme sen stack Keisha och Kidah. Vi hade trevligt, åt middag, prata osv. And yes, jag köpte prinsesstårta! :D Moahaha
Och för att inte glömma godis ^^
Gick med de till bussen men vi insåg sen att de missat den så vi stod där i en halvtimme mitt i ödemarken typ och hade varsin mp3/iPod/mobil som vi lyssnade på och stod och sjöng och dansa som galningar typ.. Jag som var sjuk xD Men det är bättre nu!

Så jaa.. Det var min kväll! Men missade Desperate, såg bara en kvart av den och blir så arg över att det kostar att kolla på kanal5 play! What to do now?
Vet nån någon annan hemsida man kan se från??



Heta tjejer på 11 bast!

Commin'

Still here, i soffan och kollar på Scrubs. Keisha och Kidah ska tydligen komma ändå, de klarar sig inte utan mig! Men vi får se när de kommer, klockan är ju ändå ganska mycket och det tar ett tag att komma hit.

Måste städa mitt rum men pallar inte! Vill ätaaa. Är jättesugen på bullar, bakelser. Kanske köper en bit prinsesstårta?!
Åååååååååååååh

Update ya later!


Sjuk med sällskap av Ellen!

Halloj!
Hemma och kollar på Ellen DeGeneres. Har vart hemma hela dagen för jag är lite sjuk och har försökt övertala Kidah och Keisha att komma hit men icke. Får ha tråkigt idag istället!
Men vad finns det att klaga över, Ellen är ju på tv! ;)


Jag beställde också linser i söndags från Lensway, de kom nu på posten! Snacka om snabb frakt :D

När jag tröttnar ska jag väl gå och köpa nåt gottigt att äta. Gifflar kanske? haha



Måste verkligen ta bilder nu, har inte gjort det på jättelänge så då blir det lite tråkigt här..

You know you make me wanna shout!

Kollar på America's got Talent på 4an och ett gäng svarta killar som dansade. Fyfan vad grymma!

Hur som helst!
Har haft en soft dag. Normal skoldag men jaa.. Väldigt tråkig nu för tiden..
Efter jag slutat stod jag utanför skolan och snacka lite med Carolina från skolan och sen gick jag till Vivo och köpte sushi haha
Ooooh! Ett till gäng killar från gospel sjöng Shout! från mina favoritreklam haha! Den med Libresse tamponger ^^

När maten var köpt åkte jag till Johan och åt där sen tog vi det bara lugnt. Kollade på tv och så, gick till hans pappa och åt middag sen åkte jag hem och han gick för att spela fotboll ^^

Ska sova snart, vill bara äta några gifflar först ^^
Jag behöver seriöst hjälp... Snacka om bullmani!



Mmmmmm heaven!



Ni måste hålla med om att den är grym!

TE

Godmorgon. Nu måste jag skynda mig att dricka upp mitt te och åka till skolan för jag är sen.. Som vanligt. Men var bara tvungen att göra teet för jag har haft jätteont i min hals de senaste dagarna och varje natt får jag hostattaker haha
Vi har ett livsförråd av te nu. Jättebra när vi inte ens dricker det ofta :P
Roger hade köpt jättemånga lådor för Ians födelsedag och jag vet inte riktigt hur han tänkte. Kom ihåg att jag räknade alla lådor vi har (inkluderat de vi hade innan) men jag minns inte hur många set var. Över 20 är jag 100 på. 24 kanske det var?
Skitsamma, det är många iallafall! Och halva "sortimentet" är inte ens öppnade så alla som är sugna på te så är det bara att komma till vårt lilla café! :D

Så det jag ska göra är att dricka upp mitt te och sen gå! Är påklädd och allt!
Blir nog inte mycket uppis idag hos Johan så det får bli ett inlägg när det blir! ;)


Tummen neeer!

Ååååh nu är jag helt fysiskt DÖD!
Ont i fötter, ben, RYGG! Känns som att den ska gå av!
Det var ganska många folk idag och väldigt stressigt för både idag och igår har de med morgonpasset inte gjort allt det de ska göra så det är ju underbart när man ska göra deras jobb, sitt eget OCH massa folk som står i kö vid maten och glassen.

Men slut på gnället! Jag tar det bara lugnt nu och ska göra det resten av kvällen. Måste lägga mig tidigt för jag har tidig vecka nu och börjar åtta. Sen ska jag nog träff Johan, måste se hans nya hår när det är torrt! :D Haha

Hur har eran söndag varit dåå? Bra?




GODNATT!


Mitt öga!

Det är nåt fel med mina linser... I alla fall en av de, den högra.
I typ tre dagar har det vart helt suddigt, som om det är nåt PÅ den.. Nu kan jag inte se på nära håll med den. Men annars ser jag jättebra, på långt håll dvs. Och det är det som är meningen med de, att jag ska kunna se på långt håll men vad är det för mening om man inte kan se på nära? :P

Aja, får väl stå ut och så får jag köpa nya på Lensway snart, såfort jag får pengar (ca 2 veckor)!
Fan jag ser inte ett skit! Är det mitt ÖGA det är fel på?!
Scary..

Om ca 20 minuter ska jag gå så att jag kommer i tid till jobbet. Måste diska upp och borsta tänderna och ta på mig passande byxor att jobba med :P



Haha jag och Idis på solarium!

Not sunny Sunday!

Godmorgon!
How U doin? ;)
Gick nyss upp typ. Helt död och sliten. Satte väckarklockan på tolv men då tänkte jag att jag kunde sova lite till. Halv ett är inget att leka med!

Innan jag la mig kollade jag på film på datan; Never Back Down. Den var bra! I like it :D

Sen gör det mig lite glad också att det är mulet istället för fint och soligt nu när man ska jobba inne i sex timmar :P Då kan man ju inte njuta av det.


Blääääää

Hej!
Pineapple Express på 3an :D
Kom hem för inte så länge sen. Var i stan en liten stund med Nicole och prata och så efter jobbet. En ganska stressigjobbdag faktiskt.
Vi träffade också Isaak och Amir :) Men de åkte sen.

Johans hår har blivit rött där framme nu haha! Ganska mörkt brunt överallt förutom där framme hahaaa
Det var ljusare framme innan jag färga så det måste bero på det :P
Oh well, min egna lilla Marwar Ginger nu :D Han ville inte fixa det så cool by me ^^

Imorgon blir det mer jobb! Och stängning... Men det är lugnt, har inte stängt på typ tre veckor så det måste ju komma nångång.

Nu är filmen slut så jag ska göra nåt annat. Kanske kolla på en till?


Färgat!

Hej! Nu blevdet lite stressigt för Amanda från jobbet ringde och bad mig ta hennes pass så jag börjar om ca en timme. Ska alltså gå nu!
Har färgat Johans hår också. Det ser roligt ut! Hahah
Typ rött.. :P Men säg inget!
Han har nyss duschat så när han är klar går vi. Vet inte vart han ska dock..
Nicole kommer iallafall och möter upp mig när jag slutar! Ska se om jag hinner hem också för jag måste byta kläder känner jag!
Oh well!
My little blondie :D
(Kunde inte förminska bilden så den får bli lite avkapad :P)

Trevlig morgon!

God morgon!
Idag gick vi båda upp ganska tidigt. Har haft det jättemysigt :)
Vi har nyligen ätit frukost och han ska ut på balkongen för att röka så jag sitter vid deras data och lyssnar på U2.

Igår såg vi ju Toy Story 3, de var bra! Inte bästa men den var inte dålig. Jag har inte velat se den innan för jag gillar inte filmer som är gamla och så gör de en uppföljning flera år senare. Man vet liksom själv att det blir inte riktigt samma sak... Men den var bra ändå :P
Vi somnade runt två (eller jag iallafall) och gick upp sista gången vid elva eller så och jag har fått en bra nattssömn. Även om jag sover bättre ensam ^^

Lite senare ska jag färga hans hår!! Få se hur det går haha
Efter det ska jag kanske träffa Nicole, om man hör från henne!

Puss så länge!


Live like it's heaven on earth

Tumblr_lhs4mawbry1qb9qdno1_400_large

Tjaaa
Är hos Johan nu och vi har nyss ätit! Det var jättegott!
Sen har jag också gett hans syster Jozefin hennes födelsedagspresent i förskott (hon fyller år på söndag), gav henne bara pengar, så svårt att komma på nåt som hon skulle gilla för vi är ganska olika :P

Snart ska jag duscha medans resten av denna familj ska kolla på finalen av På spåret haha!
Efter det ska vi alla kolla på Toy Story 3 som de nyss köpt! Har hört att den ska vara jättebra :D

Hoppas ni får en mysig fredagskväll vare sig det är att bara dega hemma eller ut och festa järnet eller bara ta det lugnt med vänner/familj :)

PUSS PÅ ER!


No idrott denna fredag för mig

Hej!
Jag är fortfarande hemma. Det blev ingen idrott för mig idag. Känner att jag har ont i halsen och jag har ingen lust att springa då för sist hade jag inte ens ont i halsen och ändå hostade jag väldigt mycket. Tror att det var lite det som fick mig att bli sjuk sist, när man har en "sore throught" och går ut i kylan :P

Jag håller iallafall på att laga mat och det är snart klart. Efter det går jag direkt till skolan och EFTER skolan åker jag till Johan :D
Vi ska färga hans hår igen! :D

Ni får ha det bra tills vidare :)

Tumblr_lh69n5fz4d1qahw7go1_500_large

Blää för beep

Hej hej
Jo, jag var verkligen trött för jag vaknade för nån timme sen. HELT DÖD.
Men istället för att sluta 16.35 fick vi sluta 15.45 istället! :D Allt vi behövde göra var att skriva upp svaret på våra matteprov in i våra loggböcker eller vad man nu ska kalla de. Jag är nöjd med mitt resultat. G, blev det och jag hade inte förväntat mig nåt mer. Starkt G ^^

Så jag åkte iallafall hem direk. Kollade lite på tv, åt, sov.
Imorgon har jag en lång dag. Idrott på morgonen och vi har beeptest än en gång! ORKAR INTE!
Men jag ska sova hos Johan iallafall så det gör att jag ser fram emot imorgon :)



Åh sommar sommar <3 Och MITT LÅNGA HÅR! Men slitna... Haha

Light

Hej hej!
Är i skolan och ganska uttråkad så jag lyssnar på musik på youtube och kollar på WeHeartIt-bilder :D
Har ätit nu så jag är inte lika trött som jag var när jag gick hemifrån, men fortfarande lite seg.

5246742420_0d2dbf8c04_z_large

Älskar man inte bara den här bilden??

Hur som helst. Slutar den här lektionen om ca en timme och sen har vi matte, får tillbaka vårt matteprov idag också tror jag! Och den lektionen är inte så lång så slutar halv fem typ!

I am a tired girl

Okej nej, det här är inte min dag. Jag är SÅ trött!
Hur ska jag klara av den här dagen? Jag har ändå sovit ganska länge. Typ 8 timmar så jag vet inte vad det är för fel...
Nu ska jag iallafall bege mig till skolan, slutar runt fem och efter det ska jag förmodligen bara heeeeem.

Hasta luego!


Glömde visst uppdatera ^^

Oj, har visst glömt att uppdatera idag. Men har ändå inte haft nåt att säga ^^
Hade inga lektioner idag, utan friluftsdag och jag hade Massage och-skrattyoga. Jag kom lite sent men det var kul. Haha orkar inte med Madde heller xD

Jag och hon åkte runt halv tolv in till Slussen för att möta upp Alexandra och de skulle äta på TacoBar. Inte min favorit direkt :P Jag mötte Emma istället för vi skulle ge tillbaka kläder som vi lånat av varandra. Jag fick en liten present som hon gjort åt mig också! :D

Sen hade vi inget att göra och jag skulle ändå träffa Johan så vi åkte dit och hon var där ett tag innan hon träffa en kompis. Jag var där hela dagen och vid 9 skulle jag träffa Sady i Bredäng så åkte vi hem tillsammans och nu är hon här!

Nu då? Ska väl kolla på det underbara programmet The Big Bang Theory, sen sova!



Puss!

99 things

1. Namn? - Maxine
2. Exakt ålder? - 16 år, 6 månader och 12 dagar :)
3. Bor exakt? - Sverige, Stockholm, Husby, Nidarosgatan 24 :P
4. Bor tillsammans med? - Mamma och lillebror!
5. Husdjur? - Katt på landet
6. Färg på ditt hus? - Vet inte :S gul/röd/brun eller nåt :P
7. När är du född? - 24 augusti 1994
8. Klass? - SPB10C (ettan)
9. Vilket år tar du studenten? - 2013
10. Något jobb? - Sandy's Kista, och ibland Blacknuss Hair'n'Care på Östermalm
11. När ska du sova ikväll? - När jag blir tillräckligt trött!
13. Duschat idag? - Nej
14. Kramat någon idag? - Ja :P
15. Pussat någon idag? - Nää
16. Vad har du ätit? - Gifflar, yoghurt, nachochips med salsa, omelett, korv, melon, glass, maränger och cheesecake :) om jag inte glömt nåt :O
17. Dagens klädsel? -  Tights och linne

18. Dagens smink? - mascara och läppglans
19. Dagens sötnos?
- Madde! :D
20. Dagens roligaste? - Vidseosarna i inlägget innan haha
21. Har du många vänner? - Tillräckligt :)
22. Hur många har du pussat? Eh..? Jag räknar inte riktigt ^^ hade vart nåt annan om det var ett stul ^^
23. Vem kramade du senast? - Ian
24. Hur många har du haft sex med? -
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - Ingen vad jag vet :P
27. Har du pojk-/flickvän? - Yes I do :)
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Sharon
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?Johan: Det kan vi nog :) 

FAVORIT:

31. Film?
- I dunno
32. Låt? - Har ingen
33. Mat? - SUSHI
34. Dryck? - Milkshake :D eller juice ^^
37. Stad? - Stockholm tror jag faktiskt ^^
38. Land? - Marocko
39. Ämne i skolan? - Bild eller syslöjd. Synd att man inte har det på Jensen.. :P
40. År? - 97!

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - Johan kanske?
42. Personen du kramade? Ian
43. Gången du spydde? - December nån gång kanske?
44. Gången du grät? - Minns inte
45. Pizzan du åt? - FÖRRA fredagen
46. Gången du var i göteborg? 2008 tror jag
47. Gången du var i stockholm? - Hallå...
48. Gången du var skrattig - Idag :P
49. Gången du var hög? Aldrig?
50. Personen som såg dig gråta? - Vet inte

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt?
- Svart
52. Hund eller katt? - Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa - Beror på humör
54. Tv-spel eller datorspel? - TV-spel
55. Singel eller upptagen? - Båda
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Facebook haha
58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? - BB
60. Svart hår eller blont? - Svart
61. Blåa ögon eller bruna? - Bruna
62. Choklad eller lakrits? - Chocklad
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Vänsterhänt
65. Coca cola eller fanta? - Cola
66. Pizza eller kebab? - Pizza :)
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Båda!
69. Leva eller dö?
- Leva!


ANTAL:

70. Personer du älskar?
-  För många för att hålla koll på
71. Personer du hatar? - Ingen jag hatar men många jag ogillar
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Man kan inte hålla koll på sånt här!!
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - Ingen... :P
74. Glassar du ätit på en dag? - En ^^
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Ingen/inga bestämt
76. Gånger du haft minnesluckor? - Inga
77. Piercingar har du? - Två i öronen :P
78. Personer du saknar just nu? - Fem kanske? ^^ neeej mer!
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Inga direkt


VEM:

80. Vill du kyssa nu?
- Min älskling!
81. Ska du träffa imorgon? - De i skolan I guess ^^ och kanske Johan och Sady och sen såklart mamma och Ian! :D
82. Sjöng du senast för? - Mig själv ^^
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Oooh länge sen
84. Spelade du tv-spel med senast? - Jullovet kanske?
85. Vill du ta med på en resa nu? - Nicole maybe? :)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Idioter
87. Förtjänar att dö? - Snacka om att ta i! Ingen såklart
89. Vill du sova brevid inatt? - Mina gosedjur!!


VAD:

90. Gör dig glad?
- Sommar, mat, piggelin, underbara vänner, pengar, resor, familj! Ja, mycket!
91. Gör dig ledsen? - Folk som bara tänker på sig själva
92. Vad vill du helst göra nu? - Sitta ute på balkongen på sommarlovet runt två på dagen och lyssna på musik, dricka milkshake och röka vattenpipa!
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå till skolan den här veckan
94. Vill du ha nu? - Pengar!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Det är långt kvar! :)
96. Längtar du till? - Sommarlov
97. Tycker du om dina betyg? - Nja... Helt okej, och bättre den här terminen! :D Förvånandsvärt
98. Ångrar du mest i ditt liv? - Inget
99. Är det bästa som har hänt dig? - Massvis


Två klipp!

JAG HAR TRÅKIGT!
Snackar med Sady och Ida på FB men ja... I wanna do something more!

Kan visa er två asroliga klipp! Eller JAG tycker det iallafall haha






Den sista är BÄST! Hahaha så jäkla rolig!
Kom att tänka på de idag under MT:n (mentalträningen) då vi var i grupper och skulle visa upp två roliga klipp per grupp dårå och visa för klassen. De här kom jag att tänka på efteråt men hade ändå inte visat de för fick leta reda på namnen nu ikväll :P

Men kolla, de är roliga! Speciellt sista som sagt!
Om ni inte gillar de är ni inte värda min och Nicoles tid!
Moahahaha

Tråkig skoldag!

Hey people!
Mest kvinnorna dårå (inte för att jag tror att det är många killar som läser min blogg haha) då det är kvinnofridsdagen! :D Grattis grattis till oss!

Kom hem för ca en halvtimme sen och är hemma ensam. Mamma mötte mig när jag kom till Husby och så gav jag henne mitt busskort då hon och Ian åkt till Solna.
Skoldagen var skittråkig idag och den kändes som EN EVIGHET men nu är den över! :D
Imorgon har vi ingen skola heller för vi har friluftsdag och jag ska vara i skolan 10.00-12.00 och ha skrattyoga ena timmen och massage andra hihi
Tog det som var gratis och jag vill INTE vandra haha
Såå skönt med ingen skola imorgon. Synd att det inte var på fredag för det är jobbigaste lektionen!
Men det är nåt iallafall ^^

Nu ska jag fortsätta lyssna på mina Disney-låtar och äta melon med glass! :D
Om glassen inte är slut det vill säga.





Dumma Akalla linje

Tjaa
Väldans vilken tid det tog för mig att komma hem idag! Fick vänta i Hallonbergen i över en halvtimme för att på ena spåret så arbetar de på något och då blir det ett bra tags trafik på Akalla linjen. Lagom roligt!
Meeeeen! Nu är jag hemma. Chillar. Ska lägga mig snart för jag måste sova.

Första skoldagen gick bra iallafall.. Vi gjorde inte så mycket och det var ganska tråkigt. Men lugnt!
Imorgon är en ny dag och det är bara att hoppas på det bästa! :)
Efter skolan mötte Johan upp mig i Hornstull och vi åkte hem till honom och var där, så åkte jag kl 9.



LOVE <3

I just can't get enough, no I just can't get enough!

- bortskämd ?
Du har:
[x] märkes-skor
[x] märkes-jacka
[x] märkes-parfym
[x] tv på rummet
[/] dvd på rummet
[/] dator på rummet
[ ] telefon på rummet
[x] en kamera
[ ] en videokamera
[x] din familj har en bil
[ ] din familj har fler än ett hus
[ ] din familj har fler än två hus
[ ] din familj har fler än tre hus
Antal: 7

Du använder dagligen
[ ] parfym
[ ] smink
Antal: 0


Du ser på
[/] desperate housewives
[/] grey's anatomy
[ ] heroes
[ ] the oc
[ ] sex and the city
[ ] ugly betty
[/]scrubs
[ ] the hills
Antal: 1,5

Du har sett
[ ] just my luck
[ ] john tucker must die
[x] titanic
[ ] moulin rouge
[x] high school musical
[x] high school musical 2
[x] high school musical 3
[x] epic movie
[ ] dude, where's my car?
[ ] the perfect man
[x] freaky friday
[x] legally blonde
[x] not another teen movie
[x] bring it on
[x] bring it on again
[ ] white chix
Antal: 10
 

Du säger ofta
[ ] whatever
[x] oh my god!
[x] venne
[ ] cutie
[ ] sweetie
[x] nehe
[x] säkert

Antal: 4


Ditt resultat: 22,5


1-15 = ghettokid
16-23 normal unge
24-34=bortskämd unge
35-41 = överklass-snobb


YEAH!
 


Mer från Ida!

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm. 
[x] Ibland tycker jag att jag är ful. 
[x] Jag har många ärr. 
[x] Jag blir lätt brun. 
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.  
[ ] Jag har tatueringar 
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg. 
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. 
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn. 


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer. 
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt. 
[x] Jag har limmat fast min hand i något. 
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. 
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.  
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.


ERFARENHETER
[?] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard. 


FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[/] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[ ] Jag har vaknat gråtande.

Läser Idas gamla blogg, tog den här!

VAD HAR DU FÖR UNDERKLÄDER PÅ DEJ ?
rosa- mamma
svarta- pappa
vita- älskling
oranga- morfar
lila- mormor
blåa- syrran
gula-brosan
gröna- svikare
röda- farmor
bruna- farfar
annat- gubben lilla



VILKEN DRICKA ÄR BÄST ?
mjölk- jag är gravid
läsk- jag orkar inte mer
vin- jag är lesbisk
öl- jag är inte smart
vatten-jag är aldrig din mer
saft/juice- jag är över 48
oboy- jag är en utomjording
annat- jag är så otroligt kär



VILKEN MAT ÄR BÄST ?
tacos- göra en film
resturang- göra något meningsfullt
pannkakor- göra en skyltdocka med barn
gröt- göra dej besviken
pasta- göra allt för dej
kött- göra en tv-show
annat- göra massa godis



VILKET HUMÖR ÄR DU PÅ NU ?
inget - spydde
glad- andades
ledsen- cyklade
besviken- jodlade
arg- arbetade
orolig- gungade
sur- älskade
upphetsad- sjöng
annat- klättrade



VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DIN TRÖJA ?
Blå- min mamma är brunett
vit- min oskuld är borta
svart- mina ögonfransar är onormalt korta
lila- min fisk är död
brun- mina drömmar är svikna
rosa- min granne är med i bolibompa
grön- mina tankar finns inte mer
gul- min ubåt har inget namn
röd- mina rosor är vissna
orange- min klass är CP
annat- mina känslor är borta



VAD BÖRJAR DITT NAMN PÅ ?
a/b- min ring
c/d- mina känslor
f-e mina drömmar
g/h- min oskuld
i/j- min cykel
k/l- min katt
m/n- mina tankar
o/p- min tandbvärk
q/r- mina barnbarn
s/t- min huggorm
u/v- min mobiltelefon
w/x/y- mina hormoner
z/å- min stereo
ä/ö- mina ostron



VILKET NUMMER ÄR BÄST ?
1- bra jul
2- tjej du förtjänar
3- 12 växtal cykel
4- tandvärk från mej
5- otrevlig påsk
6- groda som heter dante
7- jävla piss sommar
8- kille som är bög
9- kompis som behöver dig
10- kram
11- utomjordisk attack
12- kärleks full familj
annat- underbar helg



VAD HAR DU FÖR FÄRG I DITT RUM ?
vitt- din
brunt- pussar
svart- kramar
lila- strypningar
grönt- kräkningar
gult- M.V.H
rosa- hångel
orange- hatningar

annat- kärleksfulla


Hej farmor!
Jag vet inte hur ja ska säga det här men, jag är så otroligt kär.
Hela livet handlar om att göra massa godis.
Du, när jag klättrade första gången, insåg jag att mina känslor är borta.
Därför skickar jag tillbaka mina tankar.
Hoppas du får en underbar helg
Pussar Maxine.

Tomorrow's school

Cha chaaaa
Sitter i vardagsrummet och kollar på film.
Jobbet gick bra men det börjar kännas fysiskt utmattande nu också :P Måste träna!!

Ska snart lägga mig, imorgon är det ju skola igen. Inget man längtar efter direkt. En vecka till skulle ABSOLUT inte skada.
Godnatt för mig iallafall! Hoppas att ni har haft en bra söndag!


Sunday job

God morgon! Eller vad man nu ska säga hehe
Förstår inte denna ständiga trötthet. Visst, jag somna 3 men jag har ändå sovit minst tio timmar :P
Idag är sista lovdagen. Jobb för min del dårå men ändå ganska skönt, har ändå inget att göra idag så då kan man ju tjäna lite ^^

Neej nu snackar jag bara oviktigt skit så jag ska få i mig nåt att äta sen går jag om ca en timme!


Min dag

Hej!
I am Sam sattes nyss på på 4an. Vet inte om jag klarar av att se den, den är så sorglig...
Men den är så bra!

Idag har jag iallafall vart i Skogås hos Filip. Vi tog det bara lugnt och chilla. Det var jättetrevligt! :)
Var där vid halv sex och åkte därfrån med 22.50 pendeln.
Nu är jag väldigt trött så när filmen är slut (har besätmt mig för att se den) så kommer jag däcka. Om inte innan haha

Börjar jobbet klockan tre, slutar nio om inte tidigare så det är skönt! Inga stängningar! Sååå underbart haha
Så får man OB också så det är soft :D
Om fem minuter så har Never Back Down laddats klart. Får väl se den snart, hoppas att den är bra ^^


Sommar

Här sitter jag och förhastar mina tankar på att det snart är sommar. Sitter i shorts och magtröja med solbrillorna på (solen lyser in :) och äter melon hahaha
Jason är här och vi är barnvakt åt Ian som sover nu. Mamma jobbar men slutar snart. Då kan jag gå ut! :D
Har sovit och städat hela morgonen(dagen :P). Skulle ha träffat Johan men så blir det inte. Har inte träffat honom sen måndags! En liten stund bara. Innan det i lördags på Ians kalas. Innan det.... Typ måndagen eller nåt :P
Suck..
Men förhoppningsvis nu på måndag, imorgon jobbar jag.


You'll be in my heart

Japp. Då var man hemma igen då. Hade hellre gått ut men det blev lite sent.
Innan matchen bjöd Amanda mig på sushi i Solna och sen åkte vi till Fryshuset och kolla på matchen. De förlora men det var kul att kolla ändå!
Har ingen aning om vad jag ska göra nu dock... Äta mig tjock på ostbågar typ. That sounds good!


haha...

Mammas presenter

Har glömt att visa vad jag köpt till mamma i både alla hjärtansdag present och födelsedagspresent. Lite sent haha men bättre sent än aldrig!

Alla hjärtansdag:

Gjorde ett litet kort

Presenten. Och i den fanns....



Och det här fick hon i födelsedagspresent, som jag skrivit om innan ;)

Hon fick presentkort på H&M, nagellack och örhängen!


Mer nytt!

Väldans vad shopping det blivit på sista tiden!
Det här är nytt:

Från H&M 129:-



Rosa tröja från H&M: 99:-



Hahaha heelt oberedd på båda bilderna.
Men jaa det turkosa linnet är från H&M för 70:- (står 69.50:- men 50 öringar finns ju inte länge :P)



Och falska Uggs som mamma köpte till mig på Belle Shoes för bara 50:- :D


Happy happy

Guuud så skönt! Fick sluta 1½ timme tidigt för det var inte så mycket folk idag på jobbet och vi var fyra stycken som jobbade (en som är på provjobbning för han jobbade på Tacobar innan som har stängt). Skulle ju egentligen slutat fyra.
För övrigt ska jag träffa min syster och gå på hennes kompis basketmatch klockan sju i Solna.
Can't wait! Saknar basket så mycket!
Idag är jag väldigt glad och speciellt när man hör låten Eye to Eye (skrolla ner lite så ser ni att jag lagt upp den ;))

Visar nya saker jag köpt/fått sen! Tre tröjor och ett par skor ;)



Samantha och lilla biffen när de gick och bada i onsdags! Orkar man med de puffiga bamsebadbyxorna haha

Coffee

Nu ska det SKYNDAS till jobbet (har inte ens börjat göra mig klar) och ta en fet kopp kaffe!
Annars överlever jag inte den här dagen!
HEIDO

Tja kexet, står du här och smular?

Hei hei!
Idag har varit en trevlig dag. Mest för att jag fått gå ut och för att jag slippit jobba!

Satt och fikade med Sady i stan. Sen blev jag hungrig gick och åt. Hon kolla på hahah
Efter det åkte hon hem till sin mormor för att äta hon med och då väntade jag ca 40 min på att Emma skulle komma och då satt vi och prata ett tag. Har inte träffat henne på över en månad!
Tänkte gå ut eller nåt men det var helt dött idag så vi träffa gullungen Isaak som var Amir och var i Hötorget och umgicks. Sen några fler var där också.

På väg hem snacka jag med sjuka Nicole hela vägen. Myspys!
Ska träffa henne nästa helg förmodligen ;) My baby Nikkipikki <3
Nu är jag bara hemma. Jag och mamma, Ian sover.

Imorgon tar jag Marias pass som är sjuk då jag jobbar 11.00-16.00. Skönt att det inte är på kvällen för då förlorar man hela dagen. Efter det ska jag träffa min fina syster (SOM JAG INTE TRÄFFAT PÅ 2 MÅNADER!! Om inte mer :S) och vi ska kolla på hennes kompis basketmatch! DET var länge sen! Typ två år sen jag gick på en riktig basketmatch. Åååh vad jag saknat det!
Det blir iallafall min morgondag. Nu ska jag äta Pressbyrånbullar. Har köpt fyra stycken den här veckan, besatt!


Jag och Ian i tisdags!

Nu blev det bråttom!

Nu är jag klar för att gå!
Det blir lite stressigt nu för Sady måste vänta lite men nu går jag iallafall!

Sen får vi se vad som händer. Kanske träffar Emma ;)


Jag just nu


DISNEY

Oj... Nu raderade jag nyss mitt inlägg -.-
Aja hade inte skrivit på mycket ändå :P

Det blev riktig däckmode inatt vid 3, halv 4. Satt och chatta med Filip och skicka massa disneylåtar till varann men mitt i allt somna jag haha
Vi hade snackat i typ 1½ timme så vi hann ju ändå snacka ett tag ^^

Nu ska jag äta, städa, duscha och sen träffa Sady för fika. Suger att jag vakna såhär sent, har ändå vaknat ganska tidigt under hela lovet men idag var jag DÖD.

Här är iallafall de bästa Disney-låtarna, har till och med gjort en Disney-spellista på mitt Youtube account hahaha



Från A Goofy Movie
Det är inte en klassiker men den är GRYM



Från Oliver och gänget
Men den svenska versionen är faktiskt bättre tycker jag ^^^



Och Meg från Herkules!
Det finns ju MASSA fler skitbra låtar! (Speciellt Lejon Kungen ^^) Men det här är nog mina favoriter :)

UPDATE YA LATER!

Black Swan

Hemma, fortfarande.
Och fortfarande på dåligt humör. Om inte sämre. Vet inte riktigt HELT varför men jag är så jävla trött på allt.
Jag laddade ner Black Swan här om dagen och såg den nu ikväll med mamma.
En väldigt konstig film må jag säga. Fattade inte riktigt allt under filmen men i slutet blev det klarare. Men som sagt- konstig. Och lite obehaglig haha

Vet inte vad som händer mer ikväll. Ska väl lägga mig eller nåt för det finns ändå inget att vara vaken för.

Godnatt på er!

Svara för fan

Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Jag är så jävla trött på när folk inte svarar i telefon!! Det förstör hela min dag (kväll i det här fallet).
Men hej iallafall!
Kom nyligen hem efter att ha hängt i Vällingby med fina Kidah och Keisha. DE svarar iallafall!
VILL UUUUUT. Träffa nån bara. Är så trött på att bara sitta hemma själv (det är ju folk här men det duger inte för mig just nu).
Som ni märker är jag inte på bästa humör. Men jag har faktiskt haft en jättebra dag för övrigt. Jobbade och det gick väldigt bra, sen träffade jag Kidah och lite senare kom Keisha. Så mysigt att träffas alla tre! Good times, good times <3

NEJ nu har jag inget mer att säga men ni blir förmodligen uppdaterade lite senare!


Skärholmen

Hemma!
Eller ja.. Har ju vart det i en timme nu.
Jag lämnade Samantha i Fridhemsplan och alla var upptaga och då ringde mamma och fråga om jag ville komma till Skärholmen med hennes vänner så där har jag varit hela dagen mer eller mindre.
Påväg hem var jag hungrig så jag gick av i Kista och köpte en pizza till mamma och en stor sushi till mig! Gud så gott. Och tillräckligt med bitar för att jag skulle bli perfekt mätt på den sista! (Och sen lite misusoppa sist :D)

I Kista råka jag träffa på mång. Dvs Kidah, Parasto, Ali, Rayd, Omar, Keisha och Kezaya. Helt random ^^

Ikväll ska jag inte vara uppe till sent heller för jag ska upp halv 9 då jag jobbar 10.00-14.00. Inte så länge men det kommer att vara lunch vid den tiden och fuuuullt med folk. Då måste man vara snabb och tänka på att inte göra för mycket fel för då kan man se hur kön bara fylls på mer och mer! Panik!
Hahah
Efter jobbet ska jag förmodligen träffa Kidah och Keisha. Men de har problem med att svara i luren så vi får se!
Johan vill jag inte träffa för han går mig på nerverna :P


Älskling <3

Gotta go!

Hello!
Ska göra mig i ordning fort nu så ska jag ta Samantha till en hårsalong så att hon kan fixa flätor. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Alla verkar upptagna så vi får se vad jag gör efter. Träffar nog Johan i så fall! :)
Har inte så mycket mer att säga, och bra det för jag måste verkligen skynda mig nu haha



Jag och Samantha i London i höstas haha

Nytt!

Kan visa det jag köpt idag.
En spetsbody från BikBok och örhängen från Indiska (de kom tydligen in idag ^^)


Det spårade ur lite haha


Nostalgi

Har nyss kollat på Mouth to mouth. Konstig film. Men ganska bra ändå, och bra tidsfördriv.
Hade lite nostalgiabs så nu lyssnar jag på So sick ^^


Mmmmm... Minnen... :)
Tänker på Djuprämmen kollo mellan 5an och 6an (2006) med Nicole! Och typ 8 andra haha
Men jag åkte främst med Nicole :)

Neeej nu måste jag fördriva tiden på andra sätt. Kanske finns nåt gottigt att äta! *håller tummarna!*

Hej sålänge!

RSS 2.0