Biljard!

Haaaallu!
En liten uppdatering innan avfärd mot Fridhemsplan tänkte jag!
Igår var jag hemma nästan hela dagen men runt tio halv elva var jag hos Mathias där även Leon och David var. Vi hade lite filmmys och godsaker att äta men till slut drog killarna hem och jag och Mathias kollade på en till film innan läggdags :)
Åkte hem idag och har tagit det ganska lugnt nu innan jag ska möta Emma och Rayd för lite biljardspel i stan.
Efter det tänkte vi dra till Sasan och fira hans lillasyster som fyller 18 år. Förra året var en bra födelsedagsfest så hoppas på en minst lika bra nu! ;)
 
 
 

Webwebwebweb

Hej igen!
Har precis plattat håret nu och varför finns det inget riktigt svar på förutom att jag verkligen ville trots spöregnet och all fuktighet ute!
 
Planerna har heller inte gått som halvplanerat idag men det kan hända att jag åker till Mathias senare. Han skulle höra av sig sen för han var med killarna.
 
Som lite tidsfördriv nu så underhåller jag mig med webcam haha
Resultatet hittills:
 

Tegan and Sara

 

En av mina favoritdagar!

 

Nästsista dagen på juli

Vilket jäkla trist väder det är idag!
Man får ju absolut ingen sorts motivation till att gå upp ur sängen liksom...
 
Har inga fasta planer idag heller. Tanken är att jag kanske möter upp Emma i stan idag en stund och sen lite senare träffa Alexandra och hitta på något :)
För övrigt så spenderade jag i princip hela helgen hos Mathias och hade jättemysigt med film, glass och chips när vi inte var ute med David och Leon. I söndags var jag även ute med Alex, Amelia, Kidah och ett par andra killar och hade skitkul samt kom hem runt sex på morgonen så det var lyckat!
 
Sen kan jag även berätta att efter år och dar (känns det som) träffade jag Erica en stund igår och det var massa trevligt :)
Sen dess har jag bara degat hemma och vi får se hur länge det håller i sig!
 
Passar även på med lite instagram bilder när jag ändå håller på här :)
 

Lite aktuella låtar för mig :)


Update om helgen

Tjenare!
Just nu är jag hemma och dricker kaffe och gör mig klar för att möta Jacob :)
I fredags var jag och Emmorna på en fest i Tekniska som var skitrolig och innan det var vi förbi Hellströms och hälsade på Ronjja vilket var väldigt länge sen!
Igår skulle jag ha firat Avve som fyllde 19 men jag blev matförgiftad och spydde hela dagen... Ville jätte gärna fira henne men man kan inte alltid få som man vill hehe
 
Efter min lilla träff med Jacob ska jag träffa Emma och Sasan, sen får vi se vad som händer :) vill passa på att göra så mycket som möjligt innan jag jobbar i tre dagar (kompensation kallar jag det för min lätta rastlöshet haha)
 
Från i fredags- Emmorna och beerpong! Tjejer mot killar och vi ledde 4-1 hoho (behövde gå innan spelet tog slut men vi hade ändå vunnit haha)
 
 

I'm awesome :)

HAALLLLLLÅ HAALLLLLÅ!
Kom nyss hem från övningskörningen som jag startat igen sen i höstas och jag må säga att jag är riktigt duktig för att inte tränat så mycket och på länge :)
För övrigt så var vi imorse på lägenhetsvisning i Björkhagen så hoppas på att vi får lägenheten. Kan vara skönt med lite omväxling med boendet!
Ikväll är det tänkt att jag ska träffa Avve, Alex och Amelia från klassen och hitta på något kul, så det ser jag fram emot

Kompenserar med webcam

Hej igen!
Just nu är jag hemma med Kidah och hon har börjat på maten medans jag städar rummet.
De senaste dagarna har jag varit sjuk, umgåtts med vänner och njutit av det fina vädret! Jag har till och med badat en del! Woopwoop!
 
Har ingen riktig funktionell mobil så jag har inte kunnat ta några bilder men lite webcam bilder har jag lyckats få till haha
 
 
 

Thank god it's Friday!

Hallå där!
Tänkte slänga in en uppdatering här medans jag väntar på att maten ska bli klar. Vilket den snart är!
Jag har gjort kyckling i ugnen med marinad och purjelök och till det har jag kokat spaghetti och gjort en vitvinssås med fetaost!
Är jäääätte hungrig!
 
Förutom det så har jag även hunnit kolla lite på Geordie Shore (♥), gjort citronglass, "städat" rummet och bytt lakan vilket var på tiden.
Efter maten ska jag se till att duscha och göra mig redo då jag ska träffa gänget senare!
 
Vill hälsa er en superfredag! Kramis
 

Grey

Idag är jag bara hemma och vill inte röra en fena vad det känns som nu...
Mår inte så bra idag känner mig lite låg men det kanske blir att jag träffar Sasan litegrann. Han får mig att må bättre <3
 
Har även kollat klart på hela Förhäxad serien och nu vet jag inte vad jag ska ta mig till! Får helt enkelt fastna för en annan serie haha
Hittade ett trappsteg i Husby med detta ingraverat!
Här om dagen när jag och Kidah inveg min vattenpipa!
 
 

RSS 2.0