Problemet fixat!

Åh! Äntligen har jag fixat så att man kan lägga in bilder igen, fattar inte hur jag lyckades ta bort alla ikonerna!
Är hemma nu iallafall och Johan gick för snart en halvtimme sen. Har jobbat idag och det gick väl bra. Ska upp tidigt imorn också. Eller tidigt och tidigt... 10 haha
Men efter det jobbar jag inte förrän måndag så det är nice!

Har köpt en ny dator nu så kan ändå inte lägga upp några bilder hahaha... Men får ta och lägga upp nåt från facebook sålänge. Har även köpt två saker så får ta kort på det och lägga upp ;)



Jag och min fina vän Sasan!

I'll be back! Får bli mer uppdatering nu med en ny snabb och funktionell dator och kan även lägga upp bilder igen!

RIP

Sitter på tunnelbanan påväg hem från Lixa nu och har varit med henne och Patti i princip hela dagen. Men nu vill jag faktiskt ge en tyst minut för Billy som gick bort igårnatt och trots att jag inte kände honom så hade vi väldigt många gemensamma. Bland annat hans syster och bror, dvs mina styvsyskon. Så allt jag vill komma fram till är vila i fred Billy.

....

Idag är en sorglig och hemsk dag.

Hur lägger man upp en bild här????

Asså! Hur fan lägger man in en bild här nu då?? Aja, gick upp tidigt- vid 8 men jag börjar inte förrän halv ett, slutar tre. Kan inte sluta tänka varje onsdag att varför inte börja tolv och sluta halv fyra för annars har vi alltid börjat tolv på onsdagar (sena veckor). Igår var det ju alla hjärtans dag och jag hade köpt en bukett tulpaner till mamma, hennes favoritblomma och jag hade kunnat visa om jag visste hur man la upp en bild här haha Av mamma fick jag ett set med duschtvål och hudkräm med kokosnötlukt! Fick även en skrubb till hihi Idag ska jag sova hos Johan och det kanske blir att vi firar alla hjärtans dag idag genom att gå på bio, men inget storslaget, dvs inga presenter eller så vidare. Nu ska jag bli klar och åka mot skolan. Måste äta innan vi börjar!

MAGALUF-RESAN BOKAD!

Faaaaaan hela mitt lååånga inlägg försvann...!!!! Så som vanligt när detta händer skriver man snabbt och mer kortfattat (vilket man egentligen skulle kunna göra från första början) Nu är iallafall Magaluf-resan bokad efter många om och men om pris, datum och hotell. Ska åka med Sofia, Jennifer och Leonor samt några andra tjejer som jag inte riktigt träffat än men faan vad kul vi ska ha! Reser mellan 17-24e juli så det är ju då som det är varmast på året. Dock en bit kvar... Men det går snabbt och så har man även nåt att längta efter :) Imorgon så är det ju även Alla hjärtans dag- den mest överskattade dagen på året enligt mig. Det är antingen romantiska par eller sura "rebeller" och ett väldans tjat om denna dag när den närmar sig. Jag tycker ändå att den är ganska mysig men tyvärr blir det inget mys för mig för jag kommer att jobba då. Ska träffa Jois på onsdag så vi får väl försöka att styra upp något då istället! Men nu måste jag verkligen sova för hade tänkt att trots att jag har sen vecka gå på fördjupningen kl 9 för att komma ikapp på matte b. Så ni får önska mig lycka till med att komma upp i tid haha! GODNATT!

Uppe med tuppen

Har ni märkt att solen börjar vara uppe en aning längre? :D Det har jag för nu är kl bara snart kvart över sju och himlen är inte svart utan mer blå-lila med rosa pigment haha Just det, godmorgon haha! Ian har varit uppe sen jag var och han ska ju springa runt och låta som en tok så att man aldrig får nåt gjort. Ville bara se egentligen om det gick att mobilblogga, vilket det gjorde så nu ska jag bara göra i ordning det sista, sen skola, sen jobb. Bye bye!

Here again!

Anledningen till att jag förmodligen inte uppdaterar så ofta är för att den här datorn är helt skadad och därav går jag aldrig in överhuvudtaget.
Men nu känner jag att jag får offra mig lite, dock så har jag inga nya bilder på datorn från mobilen och kameran för som sagt- datorn är skadad haha
Idag har jag varit i skolan, även jobbat och allt rullar på som det brukar- aldrig nån ledig dag och jag önskar nästan att det var fler dagar på veckan. Kanske en eller två helgdagar till hahaha
För varje vardag går jag ju i skolan och måndag, tisdag och torsdag jobbar jag så jag vaknar mellan 6-9 de dagarna och kommer hem 10 på kvällen. Då finns det inte så mycket att göra. På onsdagar träffar jag alltid Johan för det är inte säkert att vi kan träffas under helgerna då jag träffar vänner. Det gör att jag knappt aldrig är hemma och kan träffa mamma, Ian eller Nico och jag har aldrig en ledig, lugn dag.

Men nu har jag hur som helst lite fritid så tänkte ägna den till detta.
Imorgon blir det fest hos John som jag och Sofia ska till, det blir nog kul! :D

Men nu måste mamma hjälpa mig med spanskan för jag har en muntlig presentation imorn som jag helt glömt bort.

CYA!


RSS 2.0