Träffa Victor!

Tja på er!
Just nu håller jag på att göra mig klar för att träffa Victor. Ska bara duscha och jaa, hela tjolevippen. Sen ska jag träffa Emma är det tänkt!

Igår kom Filip hit vid halv två och så åkte vi till Kista och åt sushi. Hängde ett tag innan han åkte för att träffa en kompis och jag åkte till Smedis där Chantiz var! Men jag var där i nån timme eller så tills jag åkte till Gullmars och mötte upp Johan. Vi åkte till honom för han behövde duscha, ta sin medicin osv och sen skulle vi äta sushi igen! Men allt blev så sent och vi tänkte inte på att Skärholmen stänger kl åtta så vi var en kvart sena och jätte hungriga (är så vana nu vid att man började äta middag vid tio i Grekland haha) och jag skulle bara ha min nedrans sushi så vi hitta ett ställe i Mariatorget och åt i parken där! Sen tog vi det lugnt ett tag. Han åkte till Farsta som vanligt och jag åkte hem och chilla hemma hela kvällen.

Imorse ville mamma att Ian skulle få lite sovmorgon så hon åkte till jobbet och jag gick upp kvart över nio och väckte honom för att ta honom till dagis lite senare! Sen kom jag hem igen och somna om hehe

Men nu måste jag skynda lite! (Som vanligt) För jag ska vara klar om 20 min haha, kommer aldrig hinna!


Tar igen med uppdateringen

Fan vad kefft man uppdaterar dååå. Men det är ju sommar, man har ju knappt tid att sitta inne vid datorn.
Igår så träffade jag iallafall Emma i Fridhemsplan och vi köpte lite mat på DagsLivs och sen gick vi ner till Rålis för att sola och äta. Jag har ju för en gångs skull haft tur med vädret både i Grekland och nu i Sverige när jag kommit tillbaka. Det är som att det fina vädret är där jag är :D Och nu är det dåligt väder där borta haha


När vi kom ner dit träffade vi på Chantell och hennes kompis så vi hängde med de. Johan kom förbi en liten stund också, sen stack alla och jag och Emma var med Filip en liten stund tills vi åkte hem till henne och jag sov över där! Vi stal en rodbåt och använde plankor som åror haha!
Vi var uppe hela natten för ingen av oss var trötta och vi spelade kort tills vi la oss.

Vid halv fyra hämtade jag Ian på dagis och mamma kom nyss hem så jag ska fixa mig och åka till Johan för att äta middag där och hämta några saker. Sen ska jag träffa Emma, Emma och Marre. Kanske Åsa!
Vet inte om Johan följer med dock. Men nu har jag bråttom!



TILLBAKA FRÅN GREKLAND!

WOW, ingen uppdatering på över en vecka!
Har faktiskt inte haft tillgång till någon dator nere i Grekland (jag som är så beroende) men det gick jättebra utan någon ändå ;)
Grekland var verkligen lyckat! Det var en liten by kan man säga på 3000 invånare (plus några tusen turister, mest serber och albanier) och vi hade nära både till stranden och till "stan". Maten var jättegod, speciellt havsmaten och vi var på stranden varje dag och badade och tog det lugnt! Sen på kvällen satt vi antingen vid stranden och lyssna på musik eller gick till en såkallad club eller satt vid grillen vid stranden med våra nya vänner! Där åt man, spelade kort och pratade osv. Jättemysigt!!

Tog dock inte så många kort så får hoppas på att de andra lägger upp dem på Facebook eller skickar dem eller nåt :)
Kom till Skavsta flyplats vid halv tre eller så på dagen idag och vi alla åkte till McD och åt innan vi åkte till Bredäng. Mamma kom och hämtade mig och Johan. Oscar också som vi skjutsa hem, sen var det jag, mamma, Johan och Ian hemma. Strax efter kom också Amanda och hennes mamma Agneta för att äta middag här. Jag däcka och vakna när mamma skulle skjutsa hem alla och jag natta Ian.

Sen har jag bara försökt komma igen lite när det gäller allt med datan hahaha.

Får ta och lägga upp bilder från Grekland snart! Antingen ikväll eller imorgon. Jag är fortfarande trött trots att jag sovit hela vägen från hotellet till Sverige typ, och sen hemma haha.
Ska se till att träffa Emma tidigt också imorgon, har saknat min lilla älskling!



Mina och Johans fickpengar för en vecka. Slut. Japp! Hahaha

Packar klart!

Faan vad jag sover!
Jag vakna vid tolv och så gick jag upp och allt, la mig i soffan och på nåt konstigt sätt vakna jag 15.40!

Håller iallafall på att packa klart, har mer eller mindre bara ett par skor att ta med som är hos min syster och mamma ska åka och hämta de sen!
Nu ska jag äta och sen duscha. Johan är också här när som helst. Eller, ja nu kom han!
Måste också köpa batterier och SEN har jag packat klart hihi


Grym brud!

Jossan la upp den här för ett tag sen på sin blogg. GRYM BRUD, ni måste bara lyssna! Önska att jag var lika grym som hon hahah


Babblar på som vanligt

Fan.. Jag ska aldrig köpa capputino (stavning?) för 10 kronor på ICA igen så sent som jag gjorde ikväll. Ville bara ha nåt varmt att dricka ute i kylan och jag är inte så mycket för te. Speciellt inte om det är utomhus :O

Emma kom hit iallfall och vi drog ut till kvällen mötte Emma (andra Emma/ Maja Gräddnos) och hennes söta kompis Åsa och två andra killar och vi var på Söder och umgicks, prata om allt möjligt och sen åkte Maja Gräddnos och Åsa för att träffa deras kompisar som skulle åka utomlands så de skulle inte träffas på ett tag. Jag och Emma var kvar med killarna och sen stack de. Vi var kvar en liten stund till innan vi åkte in till TC och båda åkte hem till sig.

Imorgon kommer Johan och hjälper mig med packnigen och jag ska sova hos honom innan vi åker till Grekland (!!!). Men jag måste lämna några saker som Emma glömde i min väska så kommer nog träffa henne också lite snabbt. De stinker juice haha.
Glömde min riktiga poäng men jag passar då på att avsluta så godnatt till er som läser inatt. VI HÖRES. Eller ni hörs från mig rättare sagt haha.

Och ville bara göra en hälsning till lilla Jossan. Hon har det inte lätt just nu och jag önskar verkligen att allt löser sig för hon förtjänar verkligen det bästa. KOMMER ATT SAKNA SÅ JÄVLA MYCKET ATT UMGÅS MED DIG I SKOLAN men jag är säker på att din nya skola kommer att bli ett bätte och lättare val för dig och det är det som betyder. Verkligen Josefin. ♥



Saknar dig... Önskar verkligen att vi bodde närmare varann.

God sömn och goda nyheter

Ååååh jag har goda nyheter!
Inatt fick jag en till liten kusin nere i Spanien, hon heter Noa! Men vi har inte fått nån bild än hehe
Det ska jag uppdatera om såfort jag fått lite mer info :)

Och nu är Emma påväg!
Har fortfarande bara en filt runt mig så jag får väl ta och klä på mig och sen äta nåt. Gott har jag sovit iallafall :) Har lyssnat på mina nya låtar hela natten hihi
Jag har en spellista med bara lugn musik som gör att jag sover extra bra!

Men ja, nu måste jag sätta igång!



Ian när jag packade igår haha


Snart att bli morgon

Kan fortfarande inte sova... Men är på bättre humör nu iallafall :)
Kan ni få den där känslan att ni är sega och litr trötta men VET att man inte kan sova även om man ligger i sängen i flera timmar. Så är det för mig just nu. Det har hänt att jag bara legat och väntat på att somna i tre timmar tills jag gav upp och tog nåt att äta för att jag blev hungrig tillslut.

Jag har under tiden underhållt mig med att fixa nya låtar till mp3:n. 37 st blev det! Hehe
Jätteblandat med artister. B.la U2, Babyface, Lucy Pearl, Backstreet Boys (kärlek!), Westlife (haha), The Script, The Fray, Rascal Flatts, TLC, Cassie. Massa fler!
Vill vara laddad med massa "nya" låtar till min MP3 inför Grekland :D
Ska ta med små högtalare också, som man kan ha på stranden hihi



En av låtarna jag lagt in. Har albumet på CD, grymt album!


Jag borde verkligen lägga av med att varje sommar ta kort på soluppgången. Men det tänker jag inte!

Av ren uttråkning + Maddi Jane

Känner för att lägga upp massa bilder från WeHeartIt. Är lite deppig för att jag är så himla uttråkad och kan inte sova. Ni får gärna lyssna på låten sålänge ;) Maddi Jane är riktigt grym!





Väldigt blandade bilder men jag gillar de :) Och har jag sagt att jag älskar Dakota Fanning?? Grym brud

Pineapple Express

Hej! Har kommit hem nu efter att ha varit på stan med Mithun ett tag. Har nu kollat klart på slutet av Pineapple Express. Helt sjuk film haha
Jag mötte upp Mithun på stan och vi åt osv. Pratade mycket om allt möjligt typ :) Mycket trevligt :D
Imorgon ska jag träffa Emma och kanske Keisha och Kidah också. Finns två fester så får se hur det blir med de, vilken man går till eller vad som nu händer! Resten av kvällen lär bli lugn. Det behövs faktiskt. Men lite tråkigt dock. Vill vara med folk!



Hahah kommer ihåg att Patti skicka den här till mig. Kolla Sauls min när han säger "What do you mean it's dead??"

En lugn dag

Men HEJ!
Idag har varit en riktigt stanna hemma dag. Mamma väckte mig halv åtta och då tog jag på mig tights, tjocktröja och min jeansjacka (sov i linne) sen tog jag på mig glasögonen och jag och mamma åkte till Kista för att mamma skulle på ultra-ljud. Man såg allt jättetydligt!
Efter det åkte vi hem igen, jag gick och la mig och sov till 14.40 :P
Sen har jag börjat med packningen inför söndag (tidigt jag vet) men det är för att kunna planera och tänka vad mer som behövs istället för att komma på saker sista sekunden hehe

Sen åkte mamma till Kista igen för att köpa sushi till oss i byte mot att jag vek all tvätt och la in allt på rätt ställen. Så nu är jag proppmätt (och törstig, GUD vad törstig jag blev!) och ska duscha nu för att sen möta Mithun i stan och fika :)

Och nu är jag hemma ensam, det är skönt!
Hinner jag så ska jag städa upp lite i mitt rum. Gör det alltid halvt som halvt så det är alltid lite stökigt haha



Jag och min vackra Mithunish!

E.T



Världens äckligaste och mest obehagliga video. Gillar den inte alls och det ligger mer bakom den här videon än vad många andra tror. Jag säger inte att jag är.. hur ska man säga det..? Som Johan. Haha
Men jag tycker att den är obehaglig med tanke på budskapet som visas. Däremot gillar jag låten :D Eller ja.. Melodin skulle man väl säga. Jag har en tendens att kunna INTE lyssna på texten och gilla låten utan att nånsin veta hur texten/låten går hahaha

Jag och Prickikorrrrven!

 

Idag på Bauhouse (eller hur det nu stavas... :P). Det stod max 52 kg i den lilla bilen och Ian ställde sig bara upp i den så han fick en ny plats och jag skulle prova den och hoppas på att den inte skulle falla ihop. Som tur var gjorde den inte det, men kom knappt ut igen med tanke på att jag knappt kom in haha

Lugn dag!

Heihei!
Chillar hemma och kollar på tv, lite chat också.
Var hemma ett tag tills jag, mamma och Ian åkte till Barkaby för att köpa målarfärg som ska vara i köket. Eller ja, en av väggarna. Grönaktigt blev det, och lite metall :) Coolt va??
Sen var jag sugen på korv med bröd så vi åkte till Ikea och åt lite. Sen lämna mamma av mig i Kista där jag mötte Johan. Han bjöd mig på mat och jag växlade mina pengar till Euro inför Grekland-resan. Sen åkte vi hem!

Ska se till att inte vara vaken allt för länge inatt för jag och mamma ska vara i Kista 08.00 imorgon för hennes ultra-ljud! Oooh, ska bli så spännande :D



Ikea idag!

Syster och faster!

Jag fick veta GREAT news nyss!
Min storebror Rodney fyller år idag och jag fråga honom när man ska få ett brorsbarn (han är 27), lite skämtsamt. Slutet av december svarade han!
Åååår vad kul det ska bli! :D Jag ska bli en faster hihi
Och ett syskon, har inte nämnt det här innan men alla vet ju typ nu :P
Mamma ska få i november så det här ska ju bli jättekul :D


Amanda, jag och Rodney. 1997 tror jag att det var ;) haha

Ellen Degeneres

God morgon på er! Sovit gott? Det har jag :) Vaknade underbart också med Ian som slängde böcker i mitt ansikte och skrek. Men jag klagar inte! ;)

Hade tänkt chilla lite här hemma, få lite saker gjort och sen kanske jag träffar Johan.
Men nu måste jag äta för jag svälter!
Eller nej, först ska jag kolla klart på Ellen Degeneres Show!


Haha så himla kul när hon skrämmer folk hela tiden, kolla på Taylor Swift!

Fiiilm

Jag har varit med Anton hela dagen! :)
Vi möttes vid halv tre, köpte biljetter till Baksmällan del II, sen chilla vi i Hötoget ett tag innan filmen. Den var faktiskt skitbra! Heeeelt spårad haha
Jag hade hört att tvåan inte skulle vara lika bra som första så därför hade jag inte höga förväntningar direkt. Men jag skratta hela tiden! Däremot så tycker jag att de är överskattade. Eller ettan iallafall, rolig men inte världbästa komidin som folk får det att låta :P Due Date tar LÄTT priset, DET var verkligen en lyckad film!

När filmen var slut åkte vi hem till Smuk (Anton) och vi kollade på massa avsnitt av One Tree Hill hihi, gillar den serien, men inte de senaste avsnitten dock...
Kom hem ganska sent men jag hade tur med tunnelbanorna osv så det tog mig bara ca 30 min att komma hem :)

Nu blev jag sugen på Due Date, LOVE! Vill se den nu :D


Morgon på er!

Haha orkar inte med att jag sitter mitt i natten och gör ett kärlekscollage på mig och Johan.. Jag var sååå uttråkad och inte ett dugg trött. :P
Nu är jag vaken iallafall. Jag har inte hört nåt från Kidah så jag har istället bestämt att träffa Anton idag, gå på bio och så :)
Så nu ska jag fixa mig, dvs duscha och äta sen åker jag in mot stan!


Sol uppgången imorse :)

Baby <3


I am free

Åååh precis när jag blir ledig nu ska det vara molnigt väder och stax under 20 grader :(
Aja, får hoppas på bättre väder i Grekland :)
ÅKER JU OM EN VECKA! Neeej, inte ens det, snart fem dagar :D
Haha Johans pappa skrev till och med till mig idag om jag packat än ^^ Som om jag ska packa en vecka innan, jag ska väl förmodligen använda vissa saker under veckan hehe


Aja, inget mer jobb för mig på typ två veckor! AWESOME :D
Planerar med Mithun nu om att ses så isåfall blir det busy times med Kidah imorn, Emma på onsdag och Mithun på torsdag. Men det är ändå inget riktigt bestämt.
Önskar att jag hade en film på datan som jag kan se på nu. Men kan inte kommer på någon bra... Igår såg jag Remember the Daze, men den hade ingen mening så den var inte så bra...


U2

Idag är jag sugen på U2. De är verkligen grymma!



Det här är de bästa låtarna de gjort, enligt mig dårå ;)

Tid att uppdatera tycker jag

Vad dålig jag har blivit på att uppdatera... Men jag är typ aldrig hemma, sommarlov ffs!
Igår jobbade jag tills nio och då mötte Johan upp mig till jobbet sen åkte vi till Akalla där Patricia firades!
Har inte träffat det folket på jättelänge så det var kul. Och Johan blev full. Japp, jättelätt som vanligt haha. Pratade med honom från Liljeholmen tills han kom hem och han sa massa löjliga saker hela tiden och upprepade sig minst tre gånger :P
Sen när han kom till sin dörr la vi på, när jag vakna imorse stod det "Nu kom jag precis hem, godnatt, lavvja :D <3" haha helt senil typ :P

Men men, idag börjar jag jobbet två så jag väntar på att mamma ska komma hem efter att vart i (på?) affären. Hon kan inte gå ut, för Ian får inte. Stackarn har fått vattkoppor! Det hände igår typ haha, men han är lika glad ändå verkar det som





Bilder från i förregår hihi

Sol sol sol

Fint väder idag! Tänker inte sitta inne hela dagen nu för en gångs skull (känns som att jag alltid missar solen..) och jag ska klä på mig, äta och så sen hämta Ian från dagis och åka till Fridhemsplan. Mamma ska hämta upp honom och jag ska träffa Emma och så. Sen kommer nog Johan :)

Få se vad för kul som händer idag då :D



Jag just nu. Ska ha på mig den här klänningen som jag fick av mamma som avslutningspresent :) Fick ett par sandaler också! Kan visa de sen, och kanske en bättre bild på klännigen


Det senaste

Ooooh ja! Nu är det LOOOOOOOOOOOV! Hade ju avslutning igår och det har varit full rulle de senastes dagarna. I tisdags träffade jag ju Keisha, tillslut åkte vi hem hit, hon sov över och vi gick upp vid sju. Sen hade jag avslutning och var sedan med Keisha hela dagen. Direkt efter avslutningen gick vi och köpte mat på Vivo och åkte hem till Amelia i klassen. Vi var kanske sju stycken eller så. Keisha hängde med också.

När alla drog hem åkte jag och Kitch raka vägen från skolan (Amelia bor nära) till Bredäng med Bredängsbussen för att möta upp Johan innan han och jag skulle på restaurang med hans familj. Det var två stycken frånvarande dock men mamma kom lite senare och med Ian sovandes.

Efter middagen fick jag och Johan skjuts av mamma till Hötorget där Keisha, Kidah och tre tjejer till var, på Mongolia Resaurant för min beloved Kidah fyllde 17 igår!!

Vi alla åkte till Rålis också och chillade där. Alla gick en efter en och tillslut var det bara jag och Johan kvar. Det blev lite komplikatioer och med tanke på att det var vardag igår (den tanken hade jag uppenbarligen inte...) så missade både jag och Johan sista tunnelbanan. Han mådde inte så bra så vi sega i Fridhemsplan fram till halv sex nästan, tog tunnelbanan hem till mig och däcka strax innan sex. DÖDA, speciellt han! Vi vakna vid ett eller så, gick upp två, åt "frukost" och fixade här hemma sen åkte han hem och jag till jobbet.

Jag är minst sagt död nu efter den utdragna natten igår och jobbet idag så jag ska lägga mig nu!

(Ouf, nåt hände med musen på datan som gjorde att jag inte kunde röra på den så fick stänga av utan att jag sparat inlägget, men tur hade jag!)




Älsklingen på tunnelbanan halv sex imorse, heelt utslagen

My day made by Keisha

Skönt med ledighet idag skulle jag säga. Jag kom iväg till salongen i tid och Keisha mötta upp mig. När jag var klar där letade vi efter en 7/11 för jag älskar deras Vanilla Cooler! Men grejen är den att den finns inte överallt. Inte på halva av de ställerna jag letar på. Men vi fick tag på en tillslut! Sedan åkte vi till Kista, åt gratis mat, åkte hem för att vakta Ian medans mamma åkte till Ikea för att köpa en matta. Sen har vi bara chillat hemma, det blev att hon sover över och hon har nyss däckat. Som vanligt, alltid först haha

Imorgon har jag avslutning!!! YEEY. Sen är det sommarlov för mig och nu bara 1½ vecka kvar till Grekland med min älskling och hans familj :D


Jag, Kitch och Ian idag haha

GODNATT NU!


Sega inte!

Godmorgon!
Fan vad gott jag sovit! Men inte så skönt :P Jag låg på nåt konstigt sätt med huvudet så nu har jag fått en temporär nackspärr, men jag vet att den kommer vara så gott som borta om ett par timmar :D
Jag har bestämt mig för att för en gångs skull inte sega idag. Ska städa mitt rum och sen duscha, äta och sen åka vid ett :)


Kidah, jag, Emma och Emma i lördags! Hihi
Förresten- det är bara vatten i muggen :P Pinkyswear!

Inget internet

Finally!
Har inte haft internet för mamma har målat om i vardagsrummet men nu är den igång igen!
I, vad blir det nu..? Fredags! Träffade jag Emma in mot kvällen och vi var med några andra tjejer. Hon sov hos mig och dagen efter var vi här hemma och solade ett tag innan vi mötte upp några tjejer i Rålis. Kidah kom också! I slutet var vi fem stycken på 7Eleven i Fridhemsplan ett tag, tog nåt att äta och dricka sen åkte vi hem. Jag, Emma och Kidah till mig. Sen har jag bara jobbat idag och igår.
Imorgon ska jag till frisörsalongen vid två, fixa håret (obviously :P) och sen ska jag träffa Keisha och Kidah förhoppningsvis!
Tumblr_llyqub2mdz1qkw054o1_500_large

Let the world wash away the pain of yesterday

Idag har jag inte varit i toppform. Har känt mig lite sjuk... Men det är bättre nu! Av någon anledning :)
Jag kom hem och det var TOMT! Fatta ingenting men mamma, Ian och mormor var i Bromma hos Roger och kom hem strax efter mig.
Imorgon ska jag vara lite med mormor och Ian i början sen träffa Kidah (kanske Keisha) och till kvällen med min baby Emma!



This one I like :D

Mormor

Idag gick jag upp tidigt! Mormor har kommit och jag hade HELT glömt bort det, det bestämdes i början av veckan typ. Hon och mamma är i Kista nu medans jag är hemma med Ian som sover. Ska nog också passa på att sova lite innan jobbet :)


Gårdagens överraskning!

Nemen tja! Kom hem för inte så länge sen. Var på Filips match i Solna med syster och Filips brorsa och deras kompis Jeanie. Ville träffa Amanda innan hon åker till LA (hon och Jeanie åker imorgon bitti). Efter matchen gick vi och åt sushi alla. SÅ GOTT!
Igår var iallafall en jättetrevlig dag. Jag och Johan åkte till Kungsan för att ta bussen till Grönan (det blev spårvagn :P) och vi stannade upp på Max för Johan ville äta. Men han stod bara där och "tänkte" och var väldigt seg så jag fråga om vi inte bara skulle gå eftersom att han verkade ha så bråttom. Just du ställer sig nån bakom mig och håller för mina ögon. Det var Nicole! Johan hade ringt henne och bjudit med henne så att det blev oss tre hela dagen! Bästa överraskningen på länge :D
Vi var där tills tio, stängning alltså och då tog vi färjan (båten?) till Slussen och Nicole åkte hem, jag och Johan till honom. Vi kollade på Jersey Shore sen sov vi.
På tal om det. Jersey Shore börjar nu!!!
Hej sålänge!


RSS 2.0