Kidahs flickvän


NYA SKOOOR!



Inte den bästa bilden då jag tog med mobilen och när det är blixt på den så blir bilden såhär ful gul/grön-aktig.
Men det här är iallafall mina nya älsklingar. Det sved lite i plånboken men jag ångrar det inte!
699:- från Scorett.

Bilder istället för ord. Okej, lite ord dåå


Emma- jättestolt över hennes nya vän ödlan Napoleon, Eriks brorsas (han bredvid)
Min plats vid bordet i fredags

Söta Miranda som satt bredvis mig!

Och Ronjja mittemot

Sedan stod sötaste receptionisten Lisa och chefen Erik och presenternade allt! Dålig bild jag vet...
Det blev inte så många bilder från fredag men om Ronjja bestämmer sig för att lägga upp sina snart så blir det mer här ;)

Sedan blir det ju den underbaraste John på jobbet igår!

Stor update

Hej, förlåt för dålig uppdatering men det mesta är som sagt datorns fel... Den är så seg.
Jag kom iallafall nyligen hem från jobbet och det har väl gått helt okej den här timmen. Jag sålde 8 lotter på en timme idag! Det är det bästa på länge för jag har varit så himla otaggad den här månaden och det har inte gått speciellt bra.

Men jag tänkte iallafall berätta om min helg- fredag så mötte jag upp Sofia på morgonen såfort affärerna öppnade och då shoppade jag lite inför kickoffen vi skulle ha på jobbet.
Vid sex var vi där och kl sju började vi med trerättersmiddagen. Det var jättekul och det delades ut priser/diplom emellan rätterna, skämt, bilder osv. Vid tio hade vi ätit klart och vid den tiden blev det fest! För de som var över 18 drack och blev väldigt fulla (nästan alla!), till och med coacherna hahaha
Det var slut vid ett och då fick jag skjuts till Solna av Lisas pappa. Fick dock vänta på tunnelbanan i 18 minuter men jag underhöll mig själv :)

På lördagen gick jag upp tidigt och jag, mamma, Ian och Nico åkte till landet och lunchade där. Mormors syster, hennes man och min gammelmormor kom så det var trevligt. Dock så var jag väldigt trött och sov en stund.
Vid fem åkte vi därifrån och då åkte vi till Solna där Johan mötte upp oss, vi köpte hem sushi (himelskt!) och när vi var klara gick jag och han till Kista för att köpa lite gottgott och hämta upp det tre första Twilight-filmerna från posten. Jag och Johan kollade på första sen när han åkte hem kollade jag på de resterande två. Förra veckan såg jag ju fyran ;)

Igår var det bara jobb och jag åkte hem direkt efter, städade rummet osv och gjorde inget speciellt.
Imorgon är en ny dag såklart och jag funderar faktiskt på att jobba extra för jag har missat några pass, vi får se.

Nu känner jag att det börjar bli ett långt inlägg här så jag avslutar och ska lägga upp några bilder från de senaste dagarna :)


Kvällen i sin ära

Kvällens!
The Big Bang Theory på tv nu och jag håller Nico som är sjuk och hostar en massa :( Och stackars Ian också som är brännhet med feber...
Idag gick det faktiskt ganska bra på jobbet och när jag kom hem tog jag ett skönt bad, lyssnade på Lugna Favoriter, hade ansiktsmask och hårinpackning. Så nu är jag frääääsch!
Ska se till att lägga mig nu för ska upp tidigt imorn och hinna shoppa innan skolan, sen blir det kickoff på jobbet vid sex! :D

Skuuulan

Hej hej!
Sitter just nu i skolan och äter min foccacia (vet inte hur det stavas..). Idag är det fett tråkigt här. Ingen rolig person i skolan och bara tråkiga lektioner..
Ser också att den andra beteende-klassen kollar på en film- The Experiment just nu :P
Vi började kolla på den på psykologin som jag kanske nämnde innan och så laddade jag ner den och kollade klart. Bra film!

Lilian gick precis förbi med mat och hälsar bloggen så mycket och att hon hatar jeans, därför är hon så seg idag... Hejdå bloggen!

Back to meee. Det blir jobb idag och idag jobbar Emma också så får hoppas på det bästa! Jobbade inte i måndags så nu får jag faktiskt ta igen lite! Sofia har även sagt att listorna blivit bättre så hoppas det :) Nu är det bäst att jag avslutar och äter klart, byyeee


Failing computer

Uuuuh, segt med uppisen, jag vet. Men det känns som att datorn failar på mig näääär som helst.
Har försökt starta den här datorn kanske fyra gånger i dag. Gav upp men nu var det mamma som satte på den så innan den stängs av tänkte jag se klart på en film vi såg på psykologin idag- The Experiment. Sick. Men bra!
Trodde inte att datorn skulle klara av att ladda ner den, men det gick! På typ en halvtimme bara. Kunde inte hålla mig till att se den på fredag :P

Annars så har jag varit i skolan, lite segt. Sen mötte jag upp Keisha och gick hem, hon ville träffa Nico. Lite senare kom Kidah och de åkte vid tio över elva, ganska sent men kul för mig :D

Imorgon får vi se vad som väntar. Kanske träffar Johan efter skolan, we'll se eftersom att jag inte pratat med honom på typ två dagar hehe

Men nu måste jag se till att få lite sömn inför imorn så att jag kommer upp i tid. GODNATT!



Longing for my salery!

Snart kommer julafton, I can feel it!
I Husby har de börjat sätta upp julgranar med fina lampor i typ varje gård och man ser alla reklamerna på tv om saker inför julen och julklappar osv. På fredag kommer ju äntligen lönen och då blir det julklappsshopping! Ska förmodligen göra det med Emmsi på lördag, preleminärbestämt iallafall :)
Det som suger är att jag inte direkt att jag har några att köpa till. Mormor och morfar åker (som vanligt...!) till Thailand så det blir bara jag, mamma, Ian och Nico. Så där har jag tre stycken att köpa till sen är det väl Johan och Emma kvar. Fem, FEEEM stycken!
Men nu ska det bli glada miner för snart kommer lönen, och kickoffen på jobbet, sen kan jag köpa pengar till min andra ("nya") mobil så jag slipper betala 500:- varje månad i räkning för den jag har nu haha

Och så har jag även sparat alla nummer i nya luren, tog typ en timme men löst :D

Nu snackar jag skit så jag avslutar, kramkram!


Dötrött

God morgon! Jag är riktigt död just nu och kan erkänna att jag har svårt för att hålla ögonen öppna.
Ska göra mig klar nu inför jobbet men innan dess har jag bestämt mig för en stor kopp kaffe!

Så vad har hänt på sistonde?
Fredags pluggade jag lite hemma hos Sofia, åkte till Husby och mötte upp Emma, drog till mig sen skulle vi till Kista, Sofia på någon spelningsgrej och jag och Emma för att se Breaking Dawn del 1! Den var riktigt bra, värd att se om man gillar Twilight. Dock är det inte värsta grejen för mig men de filmerna är väl helt okej så jag kan ju gott och väl säga att den nyaste är bra ;D

Efter det avslutades kvällen hos Misha och Nader, sen åkte jag och Emma hem till mig, gick upp tidigt igår för att träna och det gick väl sådär.. Kanske inte så svårt med tom mage :P
Därpå åt vi hos Emma, jag följde med när hon skulle övningsköra och när vi kom tillbaka åkte jag hem.
Till kvällen träffade jag henne igen och Misha i Kista och senare som Erik så vi drog hem till honom!

Nu måste jag hursomhelst göra mig klar. Måste klä på mig, sätta i linserna, äta, tvätta ansiktet och borsta tänderna. Och bädda sängen! Sånna där småsaker tar tid... Speciellt när man är helt hjärndöd som jag är nu.


Home sweet home!

Hemma!
Jobbet gick sugigt men jag är glad iallafall för ÄNTLIGEN blev jag klar med psykologiuppgiften! :D
Slipper jag tänka på det. Nu ska jag bara se till att läsa klart boken till uppgiften med både svenska och psykologi, har kommit ungefär halvvägs och jag har haft så mycket annat att göra så jag ska se till att ta all min min fritid till att kunna läsa ut den tills imorn!
Och imorgon är det fredag!! Helg!! (lov tänkte jag säga :( haha) Så jag och Emma ska på bio och se Twilight och NEJ jag är inte så förtjust i det men det är väl ett måste att se den om jag ändå sett alla andra. Skulle aldrig betala för att se den på bio men jag har ju biobiljetter som jag fått på jobbet så då är det lugnt ;)

Men nu känns det som att datan går sönder när som helst så jag ska avsluta nu då! GODNATT!


Jobbar i skolan!

Är fortfarande i skolan och har hållt på nu ett tag med en uppgift som jag ligger efter i som har deadline på söndag! Men tro det eller ej så går det väldigt bra och jag har kommit långt. Det är nästan så att jag inte vill gå härifrån förrän jag är klar för jag vet att jag kommer ha svårt att komma igång. Speciellt hemma och speciellt med den halvdöda datorn vi har. Känns som att den kommer explodera när som helst!

Det är en anledning till att uppdateringen inte varit på topp plus att jag har varit väldigt trött och haft annat att göra.
Vid halv fyra, fyra ska jag börja åka mot jobbet. Dags att sälja! Jag har missat några pass så det är dags att komma ikapp. Ska se om jag kan jobba på lördag så kommer det nog kännas liiite bättre. Det är decembers lön det handlar om! Mellandagsrea!! Hihi

Nej men nu ska jag se till att återgå till arbetet så att jag hinner klart. Hejdå!


Karatefylla

Har verkligen segat hemma hela dagen... Somnade om sen och vaknade vid 16.00, så jag har alltså sovit i typ 15 timmar!
DH har nyss varit och nu äter jag chips och dip till Karatefyllan. Skulle egentligen ha pluggat idag men jag är såå seg. Läste några sidor ur boken men höll bara på att somna :P

Nu ska jag  kolla klart och sen byta sängkläderna som jag inte hunnit göra. Så mycket för det här roliga inlägget. Godnatt iallafall! ;)




Hemma från skolan

Jag har stannat hemma från skolan idag för när jag vaknade så kände jag att jag verkligen orkar inte gå till skolan, jag är SÅ trött både psykiskt och fysiskt och jag kände att om jag inte tar ledigt under veckan så kommer jag inte klara av den här veckan. Är fortfarande väldigt trött men jag måste städa rummet, byta sängkläder osv. SEN kan jag bara slappa hela dagen.
Eller inte. Jag har två psykologiuppgifter (en av de är svenska inblandat också) som ska lämnas in och en uppdatering av en hälsopedagogikuppgift inlämnad tills fredag. Sen måste jag läsa ut en bok till en av uppgifterna. Den lånade jag igår :P
Det är hursomhelst väldigt mycket som ska göras bara en här veckan och just nu vill jag bara sova igenom allt!

Haha, neejdå. Nu ska jag sätta igång med rummet så det blir gjort så blir det mer uppdatering sen!

Bild på Nico!


NEWS!!

Klockan 19.21 12e november 2011 föddes ännu en lillebror till världen. Nämnligen Nico Angelo Santos!
Mamma, Roger och lillen har kommit hem nu och Ian springer runt här och vet inte riktigt om det är kul att ha en bäbis här eller om han vill att han ska ut härifrån haha. Han har nog inte förstått än.

Annars nu så sitter jag i soffan med pojamas (jag vet att det inte stavas så) men ska väl se till att städa rummet och så. Tog ledigt från jobbet hursomhelst så får se vad som händer idag.

Fredags förresten var skitkul! Jag kände väl mer eller mindre alla som var där och typ halva ProVoice kom! Jag kan däremot vara ledsen att meddela att det inte blev några bilder (för min del iallafall) för min kamera var helt urladdad så jag tänkte ladda den och då glömde jag att sätta in batteriet igen :P

Her name is MAXINE!




Beenie Mans dedication to little mee :D

Segt

Sho!
Slumdog Millionare är på 7an, har aldrig sett hela men är inne på slutet nu.
Det blev sent idag efter jobbet för jag följde med Keisha och Malin till McD för att äta.
Men annars har det varit en ganska seg dag. Imorgon dock! DÅ ÄR DET FREDAG! :D Ska vara lite party hos Emma och jag sover över där. Får se hur kul det blir!!

Har inte så mycket att säga nu men jag ska se till att försöka ta lite bilder också för imorgon.

Dags att avsluta, natti!


GREKLAND-reunion

Aaaaa... Jag har fått mig en väldigt skön "powernap" på kanske två timmar. Mamma väckte mig halv sex och tur det, annars hade jag sovit tills elva kanske? :P

Pratar också på facebook om vilken dag som skulle bli bäst att mötas upp alla som var i Grekland i sommras och så kommer mamma och Johans farmor och så går vi igenom alla bilder osv från Grekland och ska äta grekisk mat! Åh vill tillbaka! Det var så kul och skönt och speciellt med den här underbara familjen Johan har!

Snart börjar Outsiders också och vid nio DH, missade förra veckan + reprisen så nu mååste jag bara kolla.
Hade hoppats på en lite mer händelsefull dag eftersom att jag var ledig från skolan idag men jag tror inte att jag inser själv hur mycket mer lugnt jag måste ta det förrän jag gör det. SÅ TRÖTT! Men nu är jag tillräckligt utvilad får jag hoppas :)


Bäbisen beräknad idag!

Gud vad trött jag blev helt plötsligt..!
Är hemma med mamma nu och har varit det i nån timme.
Vid tio var jag ju på utvecklingssamtal med mamma och det gick väl bra, min frånvaro har sänkts :D
Efter det så åkte vi till Kista och gick till mammas barnmorska för idag är lilla bäbisen beräknad!
Men har ju inte kommit än hehe

Annars är det ganska segt nu för klockan är två och jag har inget planerat inför resten av dagen och som sagt är jag väldigt trött så jag ska se om jag kan ta en liten naap ;)



Ian när han var nyfödd :)


Innan det blir sängen

Gör ett snabbt inlägg nu innan läggdags och vill bara meddela om en vädligt tråkig skola, jättebra jobbdag och skön kväll!
Jag är även glad över att säga att det inte är någon skola imorgon förutom utvecklingssamtal klockan tio! Efter det ska jag nog luncha med mamma och Amanda :)

Annars har jag nog inte så mycket att mer att säga så jag lägger in en låt!

Tumblr_ltzww1hmc51r5j5xmo1_500_large



Tumblr_lu3ltssnqs1qlwmv9o1_500_large

Efter en hel veckas lov börjar skolan

Shoooooo, äntligen är jag här igen. På tiden eller? :P

Jobb idag och det gick bra!
Igår blev helt sämst men det slutade med att jag och Emma drog till Kista till Eriks brorsa och vi hade så kul att vi kom hem vid fem, kunde inte somna förrän sex och gick upp tio idag för jobbet. Har trots det inte varit speciellt trött förrän precis nu känner jag!
Efter jobbet drog jag och Keisha för att äta. Det blev i Kungshallen- Biff, pompa (som Miranda säger haha, sötnos) och beaneise sås. Iiiiingen aning om hur det stavas :P

Sen drog jag hem bara och ska väl lägga mig snart och ladda upp inför att börja skolan igen... SEX VECKOR TILL JULLOV! :D

Men för övrigt har mitt lov varit näst intill perfekt och jag hade det även jättemysigt med en hemmakväll hos Johan där jag sov över i förrigår!


Jag och Johan några veckor sen :)

Just be true to who you are

Natt. Igen :)

Det jobbiga med att jag är en sån nattuggla som aldrig kan sova tidigt om nätterna om jag inte är helt utslagen är att om man är hemma själv (eller ensam vaken) så finns det INGET att göra....
Som nu. Så jag underhåller mig med lite Bruno Mars och Jessie J.

Har inga roliga vänner att smsa med längre haha. Eller har väl aldrig haft det men kanske inte riktigt insett det. Måste fan träffa nytt, ROLIGT folk. Men självklart ska man ju inte glömma sina näraste och käraste! De kommer ju i första hand så missförstå mig inte. :)

Hursomhelst. Imorgon ska jag träffa min fina Jennifer! Har inte träffat henne sen Sandy's la ner och det har ju ändå gått två månader nu!! Känns dock som en evighet men äntligen imorgon!! Min sötnos.

Så spenderade vi våra pass- stå i köket och äta glass och ta kort haha



Rise in LOVE

Tjoo, vaknade för lite mer än en timme sen och jag och Emma insåg att vi är hemma själva. Vet dock inte var mamma är.

Emma somnade redan vid nio och då satt jag i vardagsrummet fram till två kanske och spelade det VÄDLIGT beroendeframkallande spelet på min nya mobil. Måste fylla på den snart så att jag kan börja använda den... Däremot så måste jag lägga in alla nr osv, det är nog det jobbigaste -.-

Hursom. Jobb idag men jag och Emma funtar på att börja kl 4 och gå hem 8 istället för 5 till 9.

Så jag passar på att avsluta nu när det inte finns så mycket att säga. Puuuuuuuuuuuss, hej


Bad!

Heeeeeeej!
Vid tio kom Emma imorse, väckte mig när hon var i TC och hade dygnat haha. Så hon kom hiit och vi fortsatte sova tills sent på dagen och då var mammas kompis här med sin söta lilla bäbis Vanessa. Hon ser ut som en liten docka!
Men vi tre hämtade jag och Emma Ian på dagis och vid fem gick vi till Husbybadet och badade med Ian. Det gick bra man han är en riktig badkruka hehe

Nu är vi hursomhelst hemma och Emmsi gör chailatte med hennes pulver som hon köpte igår! Mmmmm


Update om dagen

Oj, att klockan redan är halv ett!
Har iallafall haft en väldigt bra dag :)
Jag var ju som sagt med Willy hemma idag, det var länge sen vi hängde, speciellt utanför skolan (i också med tanke på att vi har motsatt vecka plus att han inte varit där under två veckor till och från), men vid sex drog vi hemifrån, han gick hem och jag åkte till Mariatorget och kom tio minuter sent så Emma, Emma och Alex väntade redan på mig, och Johan kom precis så vi drog till bowlingen och det gick bättre än alla andra gånger (mycket!) plus att jag var inte sämst :D

Emma M följde ju också med fast det var inte planerat så hon spelade inte med eftersom att jag redan bokat... Men det ska göras om!

Imorgon ska jag iallafall med Ian till Husbybadet och bada med honom så vi får ju se hur det går! Det är tänkt att Emma ska följa med men hon är i Bredäng så får se om hon orkar upp tills då.


Men nu får jag ta och avsluta så godnatt till er ♥

Tumblr_ltv03qa1ai1qcrza7o1_400_large


Med W

Hemma fortfarande och tro det eller ej- jag dammsög! Det gick inte att gå på golvet utan att saker fastnade i strumporna typ. Grus och sånt för jag går alltid in med skorna :P

Nu sitter jag iallfall i sängen med Willy bredvid mig, han spelar och jag lyssnar på Disneylåtar. Vi har fastnat hahaha

Men om två timmar ska jag vara i Mariatorget och möta upp mina små vänner och ha kul :D

See ya


Bowling!

God morgon på er. Eller jaa, eftermiddag.

Vaknade vid elva och lite senare kom en mamma till ett barn på Ians dagis, hon verkar jättetrevlig :)

Nu ska jag se till att städa mitt rum PÅ RIKTIGT (eller okej... kanske inte damsuga och skura golvet för det är det värsta som finns) och sen se till att duscha. Vid sju ska jag, Emma, Johan och Alex bowla på Mariatorget så det blir nog kul! :D



Get messed up today, I'll be okey tomorrow


RSS 2.0