Gym!

Tjenamors!
Har just satt in kyckling i ugnen så nu ska jag passa på att ta en dusch!
 
Trött som jag var idag lyckades jag komma iväg till arbetsförmedlingen och i samma veva passade jag på att gå till gymmet också! Första gången sen april haha
 
Så nu har jag "städat upp" i rummet. Dvs plockat undan lite.
Har även börjat läsa igen, nu när jag har mer tid och inte går i skolan och jag är fast! Har snart läst klart den (sen inatt) och sen har jag EN till bok som jag inte läst än. Vad ska jag göra sen då?? Katastrof!
 
Men jah jah, ville bara göra en liten uppdatering innan jag far in mot stan på fika!
 

Lyckad dag!

Litet myssamtal med en efterbliven Mathias på andra änden av tråden. För visso att han inte hör något i sin sketna telefon men men ^^
Har även spenderat den senare kvällen till att kolla på ett par avsnitt av Cold Case men under dagen har jag jobbat på mitt nya jobb! Första dagen på Small Island Chocolate & Coffee :) Allt gick bra men trots att det var ganska chill så är mina fötter lite trötta.
Vilket jag också är fastän jag inte känner det. Som vanligt. Men ska se till att sova snart så att jag kommer upp till mötet hos AF imorgonbitti.
 
Igår förresten så var jag, mamma och killarna med mammas moster och den lilla familjen och åt glass, köpte pizza och drog till Långholmen där majoriteten badade. Inte jag tyvärr, det var lite för kallt för det dessutom.
 
Och! Imorgon blir det dessutom en liten träff med Alex och Lilian från klassen, ska bli trevligt med fika och jag har inte träffat Lilian sen studenten då hon varit utomlands mycket. 
Killarna igår på väg till Mariatorget
 
Jag idag på väg till jobbet
 
 

Contacts

Här sitter jag och äter prinsesstårta till frukost som vart kvar från min födelsedag. Mums!
Håller på att fixa mig för att om tio min hämta killarna på dagis och dra till Mariatorget för att lämna av dem med mamma hos hennes moster.
Det får även bli att ha på sig glasögon hela dagen i och med att min ena lins gick av på mitten (?) och de nya kommer inte förrän imorn. FÖRHOPPNINGSVIS!
Trött som jag vet inte vad annars men det är bara att bita ihop!
 

o_O

Uuuh.... Jag kan inte soooovaaaaaaaaaa..........
Kidah övertalade mig att kolla på sista Harry Potter filmen. Hon somnade ca en halvtimme innan den tog slut och jag är kvar här. Spiknykter tänkte jag säga. Men klarvaken heter det. Hah
 
Vad ska jag göra nu? Äta?
Lite natthumor sådär
 

Tumblr Madness

Ligger i mörkret i rummet och har gillat och rebloggat hundratals bilder på tumblr känns det som! Har suttit på den hemsidan i typ två timmar nu, Fattar inte att man fastnar varje gång! Haha
 
Kidah är i Akalla nu så ska strax möta henne tror jag :)
 
fashionjunki:

Oh NYC ❤kaarmabitch:

perfeeeeeeeeeeeeeeect. feliciamasalla:

INSPO$UGARholy-relationshit:

Trust me, you can dance | via Tumblr auf We Heart It. http://weheartit.com/entry/73588861/via/EvaHaasmalo-morgen:

yolo! on We Heart It. http://weheartit.com/entry/73785693/via/maaryoorecoveryisbeautiful:

Actually… not a bad idea…

If I had a dollar…

My Birthday

Hemma igen efter två nätter hos Mathias!
Min födelsedag var jättebra och bättre än vad jag trodde att den skulle bli där under dagen och inte visste vart vi skulle. Det blev Vickan trots allt men det var bara att göra det bästa av situationen.
 
Så Emma, Emma, Erica och Kidah var här och vi åt middag och förade, sen drog vi in till Kungsan och mötte upp alla. När de stängde var jag fortfarande sugen på att fortsätta festen så jag, Matte, Leon, Kidah och Jacob mötte upp Amelia och Alexandra så drog vi till nån som bjöd på en halvdöd efterfest men jag och Alex var fortfarande taggade haha
 
Till slut drog vi hemåt och däckade gaaaanska fort hoho
Igår blev jag bjuden på sushibuffé av Mathias i födelsedagspresent, SÅ GOTT! Och så drog vi hem till honom igen och hade filmmys :)
 
Bildbomb från mina och alla andras bilder haha
 

"Vafan händer??"

Åh guuud vad trött jag är......!
Har inte sovit speciellt mycket inatt för jag och Kidah kollade på film först och sen ringde Isaak och vi snackade om hur det blir på min födelsedag vilket var ett samtal som aldrig hade ett slut haha
Det slutade med att jag däckade och Kidah pratade med honom så jag har ingen aning om hur det gick där.
 
Nu  har jag hur som helst vaknat, helt förvirrad och ensam hemma. Fattade ingenting. Men för att vända på dygnet vart det lika bra att gå upp nu. Får se till att hålla mig vaken bara. Och inte sitta/ligga i sängen (vilket jag gör nu) för då somnar jag på en gång!
 
Så jaa, här har ni den nakna sanningen. Btw, Kidah var så gullig och plattade mitt hår igår inför lördag! Kan ju säga att det gick nästan dubbelt så fort som om jag hade gjort det haha
Men.. Godmorgon på er då!
 

Trynna get to yoouuu, yoouu-you

Jag kan inte sluta kolla på den här!! När man är på dåligt humör är det bara att klicka play och bli lycklig :D

It's getting close!

Varit en lugn dag för mig hittills... Kidah är på väg och nu ska jag se till att städa upp lite grann i rummet, hänga upp tvätten och fixa till mig lite.
Imorgon ska jag på arbetsintervju vid två och har även en klockan elva men vet inte om jag vill gå på den... 
Två dagar kvar till löning dessutom och jag kan knappt bärga mig! Har lite grejer att köpa inför den stora dagen och ska även se till att göra en inköpslista på mat som ska köpas.
 

Right here and now's all we got!

Det här ska bli min födelsedagslåt, lätt!
*Dedicating to myself*

Idag är jag på bra humör!

Här hemma sitter jag och är barnvakt åt Nico som jag hämtade på dagis för en stund sen och underhåller honom med mariekex haha
 
Igår var jag ute med Emma, Misha, Ali och Rayd och när jag skulle hem hade jag helt glömt att jag hade Emmas hemnycklar och plånbok i väskan suck... SÅ. Jag fick åka till Vaxholm och tillbaka för att lämna det.
 
Idag får hur som helst bli en lugn dag men jag kommer nog att vara ganska rastlös för det är jag redan. Kommer väl på nåt att göra iallafall :)
 
 

Inredning

Rummet börjar nu likna nåt! Först nytt överkast och kudde och nu ny hylla och lampa! 
Mamma fyndade lampan på loppis igår men jag övertalade henne att ha den i mitt rum tills vidare. Hon vill så gärna ha det själv förstår ni ;)
 

AF

Heeey guys!
Åter igen hemma efter ett besök hos arbetsförmedlingen i Kista som ska förhoppningsvis hjälpa mig att få hjälp med jobb.
 
Nu ska jag städa rummet, ta ner tvätten, äta, diska, duscha, fixa mig och sedan ska jag träffa Emma. Tror hon kommer hitåt i och med att hon blir klar före mig.
 
Har också bestämt mig vilken outfit jag ska ha till min födelsedag och med det klart blir jag bara mer taggad! :D
 
Nytvättade skor efter att lyckats dränka de i träsk när vi fiskade kräftor här om dagen haha
 

ZODIAC SIGNS

Igår fastnade jag framför Best Vines. Har kollat klart på dem. Idag blev det stjärntecken. 
KAN. INTE. SLUTA. LÄSA.
Har blivit jätteintresserad! Visst att jag alltid tyckt att det är intressant med det här och kunde de flesta utantill men har jag glömt bort en del så nu har jag fräschat upp minnet på några tecken hittills.
 
Jag har hittat en jättebra sida (enligt mig i alla fall), så om det är något som intresserar nån av er så har ni alla tecken här! På engelska dock.
 
Klicka på bilden för att komma till länken
 

Plaaans

Kvällens på er!
Här sitter jag i myskläder och lyssnar på musik medans jag gör en lista på folk som kommer och firar min 19-årsdag (höll på att skriva 18 men icke!!) på lördag! :D
 
Jag gör lite planer också och hittills ska jag ha några tjejkompisar hemma för att äta middag och senare drar vi för att föra innan vi klubbar. Vet dock inte än vad som ska lagas till middag, vad jag ska ha på mig, vilken klubb vi ska till osv
Inte heller helt hundra på vilka alla är som ska komma och fira mig men det viktigaste är att jag har mina närmaste såklart! Att man är fler gör inte alltid saken roligare men jag vill ändå bjuda folk och så är det upp till dem :)
 
 
Och jag missade helt att berätta om igår! 
Jag åkte till Solna för att träffa Serdjan hos honom och strax efter drog vi till Kungsan och kollade på några dancehall uppträdanden sedan var det ett reggaeuppträdande med Marwin och Leo vilket jag inte visste om så det var roligt! 
Träffade MASSA bajaner (folk från Barbados) som man känner eller är bekant med plus några andra och även lillebrorsan var där med sina kompisar. Min syster skulle ha kommit men missade det totalt och precis när jag gick fick jag reda på att min andra bror skulle komma men eh, inte hela världen!
 
Jag och Serdjan drog tillbaka till honom ett tag och kvällen slutade hur som helst med att jag mötte upp en full Mathias och sov över hos honom!
 
Suddig bild på mig och "lille"bror Lenny (som nu är längre än mig!!) igår i Kungsan
 

Best Vines

Äntligen fått sova ut ordentligt nu! Var lite tufft att komma upp men ett par samtal med några vänner så blir man pigg och glad :)
 
Igår var jättetrevligt och det var kul att träffa det gamla ESN gänget på grundskolan igen! Jag hade med mig Kidah till Lionbar och sen mötte jag upp Alexandra och några andra så drog vi till Bonden bar i Medis och sen började resten rulla in. 
Vi tänkte dra till Oxid men när vi kom dit var det FULLPROPPAT och en lång kö. Det är ju så sjukt litet där så vi drog. Jag, Patti och Marika svängde förbi donken innan hemgång. Det var inte en spårad kväll men det var inte mindre trevligt för det!
 
Om en vecka fyller jag år och DÅ ska vi spåra! Hoppas bara att jag får lite pengar för min lön kommer vara bajs plus att 1000 kr går till räkningar och linser. Då har jag bara några hundra kvar för resten av månaden...
 
Gotta go nu för jag har fastnat på Best Vines... Döööööör!!
(Tror att jag har hållt på med det här inlägget i en timme nu.. hah)
 

New in

Nu har jag nyss varit och hämtat killarna på dagis och innan det rensade jag ut allt från byrån. Allt utom tv:n och boxen dvs. 
Som tidig födelsedagspresent har jag också fått ett fint nytt överkast och kudde av mamma som jag lagt på sängen nu och det ser mycket bättre ut när man kommer in i rummet och ser lite färg utöver mörkbrunt och vitt!
 
Vad tycks? ;)
 

Vaxholmsbo i två dagar

Efter två dagar borta i Vaxholm har jag nu kommit hem. Det var jag, Linda och Rayd som sov över hos Emma första natten och sista nu var det bara jag och Rayd. 
Inatt var vi och fiskade kräftor, första gången för mig så det var spännande! Bara det att jag trampade i träsk med mina vita stor som inte är så mycket annat än bruna nu haha
 
Kom hem tidigt idag, efter 5 timmars sömn för att fixa en hylla till mitt rum men det är inte förrän nu som mamma och Roger åkt iväg för att hämta den och det är meningen att jag ska fixa rummet och göra rent listerna (??). Fattar inte hur jag ska kunna göra det när den gamla byrån står i vägen....
 
Idag är det fredag och jag har inget planerat och inga pengar. Hade velat fira Alexandra som fyller år idag, speciellt nu när hon flyttar till Linköping om några dagar bara... Kanske kan låna lite av mamma i och med att löning är på fredag.
 
Jag och bästis påväg hem till henne här om dagen!
 

SNOOZE?

Efter att ha snoozat i typ en timme nu har jag äntligen vaknat upp! 
Nu när man inte går i skolan längre så får man faktiskt snooza ibland hur länge man vill utan att ha ångest över att bli sen till nåt hihi
Om man inte jobbar förstås!
 
Igår var jag på arbetsintervju på Hollister och förhoppningsvis gick det bra men det är långt kvar innan man får svar om man ens får det. Därefter blev det inget annat än att åka hem och dega framför Cold Case tills jag somnade utan att själv märka det. 
Idag ska jag därmot möta upp Emma och följa med henne till frisören för att klippa och slinga håret.
 
 

HOLLISTER

Hej hej från en trött tjej i morgonrock. Känns som att jag sovit alldeles för mycket inatt så det är väl därför jag är trött.
 
MEN jag hade lite tur igår för idag ska jag på en arbetsintervju på Hollister klockan fyra! Det är en gruppintervju så det gäller för mig att sticka ut lite så jag får hoppas på det bästa, har ju ingen aning om vad detta innebär hehe
 
Måste fixa nåt att äta och sen måste jag fixa mig. Efteråt möter jag väl upp Emma, Rayd och Ali och hittar på något :)
 
Lilla gänget :D
 

Oops...

God morgon!
Nu har jag försovit mig så jag får se till att fixa mig och bli klar fort. Men först! Ta en kopp kaffe i lugn och ro ute på balkongen ;)
 
 

Money is the anthem of success

Gaaah! Jag har blivit besatt av Cold Case nuuu. Kan inte sluta sträckkolla... 
Jag får iallafall se till att inte somna för sent för imorgon ska jag fortsätta med att söka jobb!
 
Vid tre slutar Emma också så vi har bestämt att träffas så får se vad vi hittar på för nöje :)
En lite deppig grej bara- det är ju detta ösregn. Jag känner på mig att Sveriges sommar är slut för i år, tråkigt nog så fort som satan att lurka ihop pengar och resa här ifrån!
 
Godnatt hur som helst, snart dags för mig att släcka lampan ja.
Utomlands och inga beskymmer

Tell everybody I'm on my way!

 
Nyss ätit och ska nu hoppa in i duschen och dra!
 

God morgon!

God morgon!
Nu är jag uppe och har gjort kaffe för att vakna till lite, har inte sovit så mycket men känner mig ovanligt pigg! Hittills... Haha
Igår var roligt i alla fall, Alex ville till Vickan så vi drog dit och dansade massa. Jag vart så svettig att mitt plattade hår blev helt lockigt på toppen ^^
 
Usch, det är en långbent mygga, vad de nu heter, på min gardin och jag sitter bara och kastar massa kvarlämnade leksaker på den. 
Mål: Måste bli en bättre skytt!
 
Meeeen, dags för mig att dricka upp kaffet och fixa andra saker!
 
 

Ja må hon leva

Hallå där! 
Jag och Kidah är hemma och segar lite. Ska fixa mig och äta och sådär sen ska jag ut ikväll igen och fira Alexandra som fyllde år igår :)
 
Igår var också trevligt. Jag och Kidah var på en lokalfest till två vänner som firades och sen drog vi till hennes killkompis och var några som hade kul där. Det blev att vi sov över där och blev hemskjutsade tidigare idag.
 
Jag och min iskub igår. Love it!
 

Friday night live

Nu är man mätt och belåten och även fixad och fin så dags för mig och Kidah att rulla mot en fest! Får se vad kvällen har att bjuda på ;)
 
 

NY DESIGN!

 Nu har jag äntligen bytt design efter..... 2 år? 3 kanske, haha
Den här känns lite enklare vilket är så jag vill ha det. Inte heeeelt nöjd dock men stör det mig för mycket är det bara att fixa om det! ;)
 
Före:
 
 

Keith Sweat- Nobody

 
Nostalgiiii!

Tältningen

Det känns som att det flödar svett ifrån mig just nu!
Jag har diskat och tagit ner tvätten så nu är det dags för mig att ta en dusch och sen börja leta jobb och lämna in mitt CV :)
De två senaste dagarna har jag bara varit hemma och inte gjort mycket alls och innan det drog vi några stycken till Långholmen och badade sen skulle jag sova över hos Emma och spontant sådär gjorde vi ordning en tältning vid en udde där hon bor och hade jättekul!
Vi har pratat om det sen vintras typ och inte lyckats få till det men nu blev det av ;)
 
Bilder från dagen:
Dock är inte bilderna i ordning ^^
 

Halvdåligt humör

Ingen bra början på dagen kan jag bara säga på en gång. 
Men! Jag har hela dagen på mig och nu håller jag på att fixa mig för att träffa Sasan och vara ute i solen :)
 
Igår var jag med honom, hans syster och hennes kille och sen åkte jag till Mariatorget där Sez jobbar och chillade med honom och Johan. Det var trevligt och vi snackade om gamla minnen hihi
 
Idag har jag inget riktigt "wrote in stone"-planer i och med att folk alltid ändrar de. Så jag tänker inte förvänta mig nåt från folk längre.
 
So we'll see what the outcome will be!
 

RSS 2.0