Jag lever!

Oj oj oj, har gar tiden bara, utan nagra som helst inlagg.
Men som ni marker pa boksataverna sa ar jag ju inte i Sverige!
Inte sa Nicke (som Johan sager).

Jag har det jatte bra har och har bara tagit det lugnt. Det enda daliga ar val att jag inte hittat nat intressant att shoppa direkt... Oh well.

Ville bara saga att jag lever och att jag ar tillbaka pa lordag!!

Puss och kram!

Jag i Spanien (norra) 2008 :)

BOOM BOOM BOOM BOOM




TAGGA TILL!

24e september 2010

Hann precis i tid till Oscars teatern imorse då Jensen Västra var på den här preventilmedels dagen då det kom massa folk och "undervisade". Det var inte så att jag lärde mig mycket, kunde redan det mesta (*leker cool nu*) men det var kul iallafall! Petter uppträdde också och sen fick man en liten goodiebag med småsaker i. Gulligt :)

När vi slutade kl tolv åkte jag till Odenplan och mötte Ida och några killar. Vi åkte till Skanstull och åt god kebab men sen blev det lite stressigt för mig så jag åkte till Kista då jag hade tid hos optikern. Det gick snabbt och smidigt och nu hjälper jag min inkapabla mamma med att scanna och skriva ut papper :)

Ikväll får vi se vad som händer! Vill ut och träffa folk för imorgon åker jag ju till Mallorca, Magaluf i en vecka!! WOOH!


Oh yes it is

Aaaey, det här med uppdaterningen går inte allt för bra känner jag. Har knappt varit vid datorn idag så det kanske förklarar saken.

Först hade jag skola, efter det var jag kvar där och gjorde en svenska uppgift som jag ville bli klar med så att jag slapp göra den hemma. Skulle inte finnas tid för det. När jag var klar med den åkte jag till Östermalm och mötte Ida och hennes kompisar Martin och Michelle (kille). Det var trevligt. I slutet satte vi oss på McDonald's och efter ett tag kom Johan också. Då åkte vi till mig och kollade då på Idol och lite mer tv. Sen chillade vi bara med livet. Han gick nyss och ska väl träffa några kompisar. Det är så lyllos honom!! Han har inga lektioner på fredagar (alls!) så på torsdagar börjar hans helg liksom... Orättvist!
Men för en gångs skull har vi en kort fredag imorgon för då ska 1orna vara på Oscarsteatern då det är internationella preventivmedelsdagen. Så från ca 09.15-12.00 ska vi sitta och lyssna på när folk pratar om kondomer!! Wooh! Sen ska tydligen Olle Waller från Fråga Olle vara där. Intressant...
Ser fram emot det i allafall! Tycker sånt är roligt :D
Efter det ska jag förmodligen på lunch med Ida och sen ska jag till optikern, kanske träffar henne efter idag. We'll se ;)

Godnatt mina vänner <3



Båda de ska tydligen komma


Us against the world



Hello again fellas!
Har hängt upp tvätten nyss och ska diska efter det här inlägget sen ska jag duscha!
Jag fick skjuts av Roger (mammas kille) till Kista för att köpa SUSHI! Så nu har jag och mamma glupsat (heter det så??) i oss varsin mellansushi. Jag är heelt mätt nu och är törstig HELA TIDEN! Anitngen sugen på cola eller mjölk (??) men mjölken vill jag inte använda för den är för dyrbar! (används för mina chailatte :D) och vi har typ b-cola från eldorado eller nåt (i den här familjen är man eldorado-fans) och den smakar piss! MEN ALLT ANNAT FRÅN ELDORADO REKOMENDERAR JAG! (passar på med lite reklam här ;))


Onödigt lite sömn!

Orkar man med mig eller??
Nej är svaret haha. Allt blev helt oplanerat idag. Det började med att jag tänkte att jag kunde ha två timmar på mig hemma ungefär, sedan gå en timme innan jag började skolan (började 12.50 idag). Jag var så trött när jag vakna så jag snoozade ett tag. 30 min tror jag. Mamma hade åkt till Kista för att göra några ärenden och lämnat Ian hemma som jag skulle passa. Jag gick upp tillslut och tänkte att jag bara hade 30 min på mig och mitt i allt vaknar Ian så jag måste göra massa saker samtidigt. När kl var 10 i var mamma fortfarande inte hemma och jag behövde gå men tillslut kom hon så jag åkte. När jag kom till skolan gick jag till Vivo först för att köpa mat, såg på klockan att jag var ca 10 min sen redan. När jag kommer ut från Vivo kollar jag klockan. Och vad ser jag?? Joo att jag är en timme TIDIG! Trodde att jag hade snoozat 1 ½ timme, istället för bara 30 minuter.
Så det var fail...
När folk från klassen väl började komma så satt några av oss vid ett par soffor och pratade och tiden bara gick. Tillslut, efter 15 min att lektionen börjar kommer vår lärare som hade kollat helt fel på schemat.
Så tekniskt sett hade jag kunnat sova en timme och 15 min extra! Det är vääääldigt mycket.

Nu är i allafall skoldagen slut och våra gäster här hemma gick nyss. Ska se om det finns någon läxa att göra. Har två prov imorgon: ett matteprov och ett spanskaprov. De behöver jag inte ens träna på för den matten vi gör nu gjorde jag typ i 7an och spanskan kan jag redan. Det är typ att kunna räkna upp till 20 :P


Jag lägger in ett/flera inlägg senare!


Tomorrow

Hej. Är trött så jag bloggar imorgon. Godnatt!


Den SKA bli min!




H&M 299:-


Fast alla kommer väl säkert ha hunnit köpa den innan jag fått pengar..

They know the way I ride it


Min fina samling haha

Mitt/mina mest flitiga klädesplagg- De långa linnena från Ginatricot. Man kan nästan säga att jag samlar på de, i olika färger!



Har åtta stycken och bilden ger inte direkt rättvisa till färgerna så vi börjar från vänster uppifrån:

Rosa, orange, vit, röd, mintgrön, blå, limegrön, senapsgul.
Vanligtvis kostar de 99:- men två av de köptes på rea för 49:- och fyra st har jag fått ;)
Få se vad nästa färg blir! :D


Jag idag

Med det sagt (inlägget nedanför) så är jag hemma nu. Ska sätta igång lite med historian och svenskan som vi fick i uppgift idag.
Så här ser jag ut idag:





Sjal- Vet inte
Trekvartströja (som jag knutit där bak)- Bikbok
Långt linne- GinaTricot
Tights- H&M

Min åsikt om SD, politisk som jag är... :P

Shit. Allt detta prat om politiken. Jag känner mig helt kluven för jag har verkligen ingen koll på politiken och alla partier och nu de här senaste dagarna är det här allt man pratar om och många har så starka åsikter vilket gör att de åsikterna kan gå ut över folk som person istället för personligheten man har. Sen har alla olika syner på vad alla olika partier står för. 
Vissa har starka åsikter om SD för att de tycker att de är rasister, andra har inget emot de för att de har "läst på" om vad de PÅ RIKTIGT står för. Men då blir jag lite förvirrad för "de som läst på" säger att SD inte vill få in fler invandrare för att de vill ta hand om de som redan finns här, istället för att flyktingar ska behöva vara uteliggare i Sverige.

Men JAG tycker inte att den teorin riktigt håller för SD har många "rasister" eller vad man nu ska kalla de. Om det nu är så många som invandrar hit VARFÖR gör de inte frågan större på så sätt att de tar mer tid på att få in så många som möjligt? Anlitar fler som jobbar inom det ämnet, istället för att ha kvar det här antalet arbetare för invandrare. Det låter inte så "givmildt" som många säger. Och gissa från vilket land de flesta invånarna i Sverige är från. Jo inte mer riktigt än Sverige de själva. Som återimigrerat från till exempel USA. Det är inte Iran, Irak, Turkiet, Jugoslavien och vad alla tror. Det är Sverige.

En annan punkt är att väldigt många tror att det är flest invandrare som gör brott i det här landet. Det är ju det som står i tidningar och på nyheterna. Det de INTE skriver är hur många svenskar som är brottsliga. Samma sak med brottsligheten i förorter och mer centralt. DE SKRIVER BARA INTE UPP DET. Det är faktiskt så att fler svenska än invandrare bryter mot brottsliga lagar och fler brott händer utanför förorterna.



Min poäng är att SDs såkallade mål inte håller i mina ögon. Det finns så mycket som de säger emot. Jag skriver bara min åsikt här för, som sagt, så har jag inte någon stor koll på det politiska läget och jag kanske har förstått allt fel.

Ego bilder på mig från idag

Jaaa. Ingen gillar egoister men jag tog de ändå, alltid kul att skratta åt lite sådära :P haha






Haha jaa.. Vad ska man säga..


Skarpnäck

Åt nyss popcorn! God knows how long since last (förutom på bio!).
Åkte ju till Nicole. Lika trevlig varje gång ska ni veta ;)
Och vad jag ätit idag! Åt mat innan jag åkte till henne, när jag kom till henne åt jag ris och lax (stor potion) och sen åt vi massa våfflor. Fattar inte hur jag kunnat trycka i mig så mycket på en dag. Det är så ovanligt för mig, äter bara skräpmat, men icke idag!
Lite senare gick hon, jag och hennes bror Danie till deras tjejkompis där vi var sju st. Det var en trevlig söndag och kunde vara ute hyffsat länge för jag har sen vecka den kommande veckan! Börjar 11.15 imorn. Tidigare än så blir det inte den här veckan :P


Always and forever

Nu är jag klar för att åka till Nicole! Så mot Skarpnäck it is ;)

Ni får ha en awesome söndag and I'll be back säkert när jag kommer hem, annars imorgon !




Ain't no sunshine when she's gone

Brist på uppdatering på grund av att jag bara varit hemma hela dagen. Jag hade väl valmöjligheter men har verkligen inte haft lust idag, för seg och vädret gör inte direkt att man vill gå ut. Om en vecka är jag på Mallorca!!
Fan vad skönt, can't wait :D

Kollade nuss klar på Notting Hill med Hugh Grant och Julia Roberts. Den var väl bra men typ pinsam tystnad i den hela tiden haha. Nu är det nån annan film på 3an som jag förmodligen ska kolla på.

Ha en bra fortsatt lördagskväll!

My day yesterday

Heeeej!
Sitter i köket med mamma, Samantha och Ian och äter. Känner mig ganska seg och halvtrött idag.
Var i skolan igår och VÄLDIGT trött! Höll på att somna under naturkunskapen, men jag till skillnad från några andra klarade mig haha. Under vår typ 3 timmars håltimme åkte jag, Josefin, Martina och Melanie till Falafel Kungen och åt kebab! Sen åkte vi till Slussen, chilla där ett tag och sedan tog vi en buss till Hellasgården eller var det nu hette :P Vi hade idrott där och skulle göra upp en brasa, koka barrte och bygga upp ett vindsskdd. Ändå ganska skön lektion till skillnad från förra veckans SATS!

Efter lektionen åkte jag till Johan. Det var meningen att hans familj och så skulle komma men det blev inte av så det vara bara jag han, hans pappa och syster och vi åt. Vid 9 var Johan och jag i Zinkens och mötte upp Lixa, Patti och Linus. Sen kom några fler och vi gick upp till Skinnis där många andra var och jag fick träffa folk från gamla skolan! Det var lite tråkigt i början men sen kom fler som man kände och då blev det roligare!
Ganska sent åkte jag hem och hade sällskap med Linus, kom hem och la mig direkt nästan, så trött som jag vart hela dan! Var vaken från 6 på morgonen till halv 3 på natten! Burr!



 


Lånade bilder från Josefin under gårdagens idrott i skogen!


Rainbow?

De senaste dagarna har det regnat hos mig samtidigt som solen skinit. Då är min fråga- Var är regnbågen??







Förra våren i mitt rum, fint va? :D

Doin history

Och fotbad! :D





Hoppas ni förstår att jag inte är seriös med bilderna haha, kolla håret liksom x)


Outfit



Långärmad tröja- Lindex
Linne- Ginatricot
Jeans- Indiska

Skitful bild haha

Face:



Min ofattbara långa dag

Äntligen hemma. Hade en av veckans längsta dag (4 timmar och 20 minuter!! FAN vad jobbigt :O haha skojja bara). Det jobbiga är väl att vi har tre ganska långa lektioner. Det gick ganska segt idag men jag klarade mig :)
Är hemma ensam och ska sätta på hög musik medans jag städar!
Sen ska jag läsa lite historia, ta en dusch och ikväll kommer min syster! Har inte träffat henne sen juli för hon och pappa var på Barbados och hälsa på släkt, har saknat henne!


Dagens kläder



Blev inte så bra på bild men det här hade jag på mig!

Palestinasjal- Punkt Shop
Jacka- H&M
Linne- Bershka, Spanien
Jeans- H&M

Världens godaste!

Åh! Dricker VÄRLDENS GODASTE CHAI LATTE!
Den har jag gjort själv :D
Jag hade i chai sirap och mjölk i mikron, sedan tog jag ut den, vispade med en minivisp och la in den i mikron igen (då håller skummet bättre och blir mer fast ;)). När den var klar hällde jag i lite kanel, kardemumma och vaniljsocker. MMMMMH!!!
Det måste ni pröva :D



Så ser min kopp ut! :D

Awesome!

Hemma!
Så skönt att sluta såhär tidigt varje dag. När jag slutade gick jag till Vivo och köpte mat sen gick jag tillbaka till skolan. Åt samtidigt som jag gjorde klart min labrapport så vet ni vad? ;)
Jag har ingen mer läxa på några dar! AWE-SOME! (jag har en awesome-period just nu hehe) Jag är aldrig klar med läxor och uppgifter tidigt, men nu är jag det! Aaaaaawsooome


Min dag

Yo!
Har varit hemma i ca en halvtimme nu efter att ha firat Johan hos honom. Vi åt middag med hans pappa, hans pappas tjej och Johans farmor. Det var god mat och vi pratade och tog det bara lugnt. Har inte så mycket att skriva om och jag börjar ganska tidigt imorgon så jag ska göra mig klar för sängen och läsa Vecko Revyn som kom på posten idag! Har en kort dag imorgon med endast historia och svenska (långa lektioner dock) så det blir skönt. Få se vad jag gör efter, kanske måste arbeta lite mer på historiaprojektet med min grupp innan jag då kan åka hem. VI FÅR SE!

Men godnatt iallafall! Puss och kram ;D
(går inte att ladda upp bild, mitt internet är konstigt idag)

I skolan

Faktiskt så är jag klar i skolan, sen en timme tillbaka men jag har gjort lite matte och så för jag väntar på att Johan slutar, så möter jag upp honom vid hans skola i Midsommarkransen. HAN FYLLER ÅR IDAG!

Vi ska hem till honom och fira, vet inte rikitigt vad som är planerat. Det återstå att se ;)

Ska försöka göra klart min labrapport innan jag går så att jag har det gjort! OM jag hinner :)



MP3

Då undrar man ju vad lilla jag gör. Jag har ju inte hört av mmig på ett par timmar och ni har väl saknat mig??
Aah jag vet :) Har saknat alla mina tusen läsare också ;)

HURSOM så lyssnar jag på musik (som vanligt hehe). Däremot är det väldigt jobbigt att åka nånstans själv för jag har ingen MP3! Det är glapp i den så det går liksom inte att lyssna. Men såfort studiebidraget kommer ska jag köpa en hyffsat billig MP3 för 400:-. Den verkar bra!
SanDisk 2 GB Sansaclip

Typ en sån.

Nu ska jag sätta igång med historian. IGEN.
BYYYE!


Crush


Jag idag:



Mössa- Indiska
Linne- GinaTricot
Kortärmad kofta- Spanien
Palestina sjal- Punkt Shop
Jeans- Ginatricot

Regn

Hemma!
Shit var det regnar ute asså. Men tur att jag hade med mig paraply för hemvägen för annars hade mitt platta hår varit helt krusigt nu och stått åt alla håll hehe.
Det var en ganska lätt dag idag, som alla dagar känns det som hehe. Efter skolan gick jag, Erika, Mimmi och Josefin och åt på Ilpiatto eller vad det du heter. Typ som ett café. Vi åt mackor ^^
Sen kom jag hem ganska fort ändå. Glömde min mobil hemma så jag har gått runt och tänkt på den hela dan! Jobbigt haha. Särskilt när man inte har någon klocka utan bara använder sig av mobilklockan ;)

Uppdaterar senare!



Det blöta vädret utanför mitt fönster just nu!

Oh gosh

Nu är jag vaken och opigg. Ska klä på mig och borsta tänderna, sen åker jag till skolan. Får se vad den här dagen har att bjuda på! Jag tänker så trögt just nu pga min trötthet, hoppas det försvinner för det vill man ju inte göra om man är i skolan, då kan man ju nästan låta bli att gå om det ska vara så haha


A WALK TO REMEMBER

Har nyss kollat på A Walk to Remember på Youtube hehe. Den var bra!
Nu måste jag lägga mig för jag börjar kl 8 imorgon!
Godnatt!


Nej.

Om ni undrar hur det går så går det inget bra alls för mig med historian. Förstår inte varför vi bytte uppgift... Den första var tydligen för stor och den här är alldeles för liten...
Är så trött på det här.
Och är inte på bästa humöret heller så det förbättrar inte saken. Bajs.

Det gååår inte

Det här går inte så bra. Hittar ingen info, som vanligt. Plus att det står inte så mycket om ämnet Ättesamhälle på internet så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag suger verkligen på projekt..
Äter en isglass nu som smakar mulivitamin dricka! Mums! Lite bra sådär i pausen. Skriver lite på en berättelse som jag hållt på att skriva nu i ca 1 ½ år som jag gör när jag har fått lite inspiration. Thats nice :) eller nåt hehe




Gammal random bild

Bless the Broken Road


Söndag

Hej mina vänner!
Sitter och äter "frukost" nu samtidigt som jag ska sätta igång med min historia! Borde ha gjort det för några dagar sen men jag har så svårt för att komma igång och det borde ändå inte ta allt för lång tid. Sen jobbar jag alltid bäst under press. Så idag får bli en pluggdag och en tvkväll ;)

Hör av mig igen när jag har tröttnat på historian och behöver en paus! ;)

Lägger upp dagens låt snart också


Juuuuh

Ooooh idag är det 9/11! Nio år har gått.. Japp

Igår var en väldigt ansträngande dag om jag får säga så. Vi var på SATS först, kom nästan sent! Och guuuud vad jobbigt det var! Fick ta en typ 20 minuters paus efter en skit jobbig joggning vi hade haha. Sen fick vi fri-träna så ju har jag värsta träningsvärken i axlarna! Känns skönt faktiskt, vem älskar inte träningsvärk liksom?? ;D Känns som att man kommit nånstans.

Efteråt åkte jag, Mimmi och Erika till Erika. Vi duschade och fixade oss sedan åkte vi till skolan (köpte nåt att äta först) och då var det skolfoto! Det gick ganska bra tycker jag :) Och fort. Därefter hade vi svenska och sen slutade vi, då väntade mamma på mig vid Vivo (jaaa, jag säger fortfarande så) och så åkte vi strax efter till hennes moster och kusiner på söder. Där åt vi middag och hade en trevlig kväll. När vi kom hem däckade jag nästan direkt, kl elva och vaknade strax innan elva på förmiddagen :)

Ska städa mitt rum nu, äta sen ska jag träffa Kidah! Wooh! Taggish på gång!
Puss hej



HAHA var bara tvungen xD

Right now

Nu har jag pratat med Nicole i nästan en timme, catchade upp lite ;) SAKNAR HENNE! Mitt liv är inte detsamma... Seriöst asså :P

 <3
Hade skola idag men gjorde inte så mycket. Internetet eller nätverket överhuvudtaget i skolan funkade inte så vi kunde inte göra nåt på historian. Sen hade vi matte. Liiiite svårare idag än andra dagar men jag blir lite förvånad över folk i klassen och inte fattar nåt av matten nästan när jag fattar det mesta och ändå hade jag ett väldigt svagt G när jag gick ut 9an. Jaja, tur för mig iallafall! :D


Imorgon blir det SATS på idrotten klockan 9, sen ca 3 timmars håltimme (DET suger) sen har vi klassfoto och slutar med antingen svenska 16.45. Efter det ska jag på middag hos släkt! Det var länge sen så jag hoppas på att det blir trevligt :)

Däremot vill jag ha ett jobb nu så att jag kan tjäna pengar för i höst ska jag till förmodligen Mallorca med familjen i en vecka för mormor fyller 60! I vår ska jag och Keisha (oh förhoppningsvis Kidah!!) till London. Sen ska jag i sommar till Serbien med Tiffany och några för att fira hennes 18-årsdag i förskott! Mycket resa och kanske mer, don't know yet. Hursom så vill jag ha jobb så att jag kan använda pengarna och ha kul när jag åker utomlands!!

Jensen Online

Sitter kvar här på balkongen. Hade tänkt sätta igång med skolarbete MEN så kan man inte öppna skiten på jensenonline! Vafan! HATAR Windows Vista... Kan ju inte göra ett skit med det. Vet inte hur jag ska göra. Får väl me nån öppna länken och skicka den till mig eller nåt... Aaaah vad störande..
Varför är min skola så beroende av internet! Alla i min klass har inte ens data och ändå är många lektioner så att säga upplagda där.. Nej, not aprovable...

Det börjar bli kyligt så jag får gå in nu. Typ sätta mig framför tvn för det finns inte mycket jag kan göra NU. Inget händer på datorn så jaa :)

På balkongen

Bara för att jag sa att min morgon var så super så blev det ett helvette för mig. Men mestadels av dan har varit jättebra :)
Kom till matten. Lite sent för jag skulle köpa mat och det var kö -.- inte så lång med jäkligt seg. Men det gjorde inte så mycket för mig som tur var för jag ligger ganska långt före många i klassen (skulle man inte kunna tro va?!) så jag gjorde en extrauppgift hela dan. Mina NO lektioner är också väldigt lätt enligt mig. Jämfört med det vi gjorde på ESN. Och en lärare nu som förklarar allting MYCKET bättre. Mr.Ram suger, det är allt jag säger.


Sitter iallafall nu och lyssnar sönder What hurts the most (låten jag la upp i inlägget under) på balkongen med ett stort glas juice blandat med fanta och vattenpipa! Livet är bäst idag :) Hahah nästan iallafall. Fint väder! Det gillas! Har bara jeans och blus på mig.


Oh happy day

Blev ingen mer uppdatering igår. Hade inte mycket att säga. Jag la mig tidigt och fick värsta sovmorgonen till 10.50! Har alltså fått sova i typ 10 timmar ;D
Är i allafall pigg och glad, på gott humör

Har bara matte, naturkunskap och mentalträning idag, sen slutar jag för dagen och har inget mer bestämt. SKÖÖÖNT :)

Kom på att jag måste köpa nåt att äta innan jag börjar, nu blev det stress!!!!

Hej då :)


Segt med sena veckor

Tja tja
Har nyss ätit så nu är jag mätt och glad. Ska sluta lata mig nu och göra nåt vettigt istället.
Hade skola och det gick både fort och väldigt segt. Gillar inte sena veckor för att vara ärlig MEN vad gör man? ;)

 

 

I might be back later tonight. Bye bye!


5 September 2010

Heeeeeeeeeeeej :)

Är hemma ensam nu och kollar på tv. Sov ju över hos Johan inatt. Vi hade en jättebra dag men ganska enkel. Vi var hos honom runt 6-7 och så åt vi. Sen satte vi på två riktigt bra filmer: Hard Candy först och sen Hiphip hora och kollade med hans mamma också!
Sen gjorde vi vår Johan och Maxine grej- äta bubblizz! Mums!

Imorn är det skola igen... Slutar 17.00! Få se vad den här veckan har att ge :)



Bild från i fredags! Trevlig kväll det :)


Hade den här låten i huvet hela kvällen också haha


KYLA!

Det blir alltid så kallt hemma hos mig när hösten och vintern börjar komma. Här om dan sov jag till och med med byxor, strumpor, lång tröja, tjocktröja och täckte PLUS mitt överkast på. Jag frös fortfarande!
Det är värst på hösten för så har inte Wallentam (hyresbolaget eller vad det nu heter) satt på nåt element så då finns det ju ingen värme här hemma!
Det här har jag på fötterna nu. Mina fötter är alltid kalla, nåt fel på min blodcirkulation hehe

Vår idrottsuppgift igår

Igår hade vi som uppgift att gå till ställen som vi kommer att ha idrottslektioner på (så att vi hittar) och så var vi i grupper och fick ett papper på ställen. Ju längre bort från skolan man kom desto högre poäng fick man på ställen man skulle gå till. Man behövde inte gå till alla men vi åkte till 4 utav 7 så skulle man ta kort på att man vart där och sedan maila bilderna till läraren. Såhär blev de haha:


Vi hann besöka Dans Companiet, SATS, en busshållsplats i Slussen och Eriksdalsbadet!

That's me

God morgon!
Sitter här hemma själv och tar det lite lugnt. Igår var kul! Kom hem ca halv ett.
Idag ska jag sova hos Johan! Vi ska ha filmkväll och så :) Se bland annat Titanic, Hard Candy OCH Hiphip Hora!
Om man går tillbaka till Januari 2009 i arkivet ser man att jag velat se Hiphip Hora ända sen dess! Snacka om att det tog tid att fixa den filmen! Köpte den, Hard Candy och Thirteen på discshop.se för typ 2 veckor sen. Thirteen har jag redan hunnit se.
Kläderna jag hade på mig igår (men sen bytte jag till min Guns n Roses t-shirt ;))
Lång trekvarts tröja från Sisters, brun/gröna byxor från H&M och röda tröjan där bak från Gina!

BRÅTTOM

Nu hinner jag egentligen inte blogga! Ska duscha, städa, äta sen åka till tekniska och möta Ida och så!
Somnade på tunnelbanan så måste tagga till, dricker kaffe nu ;) Staaaarkt
Uuuuh, stress. HEJDÅ :)

SADE- By your side

UNDERBAR LÅT. REALLY LIKE THIS ONE!



NEJ för höst och vinter!

Nu är jag hemma. Har vart i skolan och sen hos min pojkvän. Hade inte träffat honom på en vecka och det kändes inte ens, kändes som att vi sågs i förregår eller nåt. Kommer ihåg när man inte träffats på en dag och det var katastrof, kändes JÄTTEjobbigt typ :P
Men det var förra hösten det! Och vintern :) De var de mysigaste hittills och det gjorde inte så mycket att det var just höst och vinter då, som jag avskyr så!
Man inbillar sig alltid att "Nämen vintern kan väl vara mysig ändå. Man sitter hemma framför brasan och myser med en skön filt och dricker varm choklad!". Men icke är det så härligt. HUR OFTA sitter man framför brasan?? Vill man inte bara hellre kolla på tv än att sitta och titta på eld som ser likadan ut tills den slocknar? Och jag gillar inte ens varm choklad!
Allt man måste stå ut med är molnig himmel i 5-6 månader, KYLA (spelar ingen roll hur mycket kläder man har på sig), en massa vind och storm med snö/hagel som slår en våldsamt mot ansiktet när man försöker ta sig nånstans. Nää fyy..!
Hahahah oops, got a bit carried away!
Imorn är det fredag! Helg! Niiiice
Ska träffa Ida och några och på lördag ska jag sova hos Johan och vi ska ha en filmkväll! Låter inte DET härligt? Bara sitta hemma så mycket som möjligt när det börjar bli kallt ute. Usch, ser ITNE fram emot alla stora och många kläder, kylan, de deprimerande färgerna... Haha neej nu ska jag sluta!
ME TODAY

BEFORE- AFTER

Kan inte släppa det

New

FRÅN H&M 99:- (KÖPT I LONDON)



KEPS CA 100:-




GUNS N ROSES T-SHIRT H&M- 129:-



UNDIES H&M- 40:- ST

Mitt korta hår

Men det är bara bra, nu är det mer fräscht och friskt! DET gillas :)

Pics några timmar sen ;)

Haha jag ser fet ut
Det jag INTE förstår är varför han ALLTID kollar ner :P
Oh well.
LOVE to the Barbapappa-barn byxorna btw!

I just wanna rock you!


Medans jag har tråkigt, innan jag går

Fyra frågor om förhållanden

är du singel? - Nope
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej
hur många har du varit kär i? - På riktigt? 1
är du kär just nu? - Vet inte riktigt hur jag ska svara på den..

Tio frågor om dig själv

namn? - Maxine
när fyller du år? - 24 augusti
några piercingar? - öronen? :P
vad har du på dig just nu? - jeans, långt inne + magtröja
vilken årstid är bäst? - sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - När man vaknar upp pigg och känner sig snygg. 
vad tycker du mest om hos dig själv? - att jag har lätt för att skratta
vad är du bra på? - Skratta? :P haha
vem älskar du mest på denna jorden - Mamma
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Själv, annars vill jag bara vara vaken :P och de blir ALLTID trötta före mig!


Tio frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Ingen
vem är den roligaste av dina vänner? - Olika :)
vem är snyggast av dina vänner? - Oooh, svårt
vem är mest partyprisse? - Typ de flesta :P
vem är den du helst har filmkväll med? - Nicole hihi
vem av dina vänner är mest "evil"? - Nicole!

Tio frågor om din familj

vem står dig närmast? - Vet inte, mamma eller syster
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? -
vem är farligast i din familj? - Vaa? :P
vem är roligast i din familj? - Min syster! Eller pappa haha
vem är coolast? - Jag? :P
har ni något husdjur? - Katt på landet
vem har du mest gemensamt med? - Min syster
vem står för underhållningen? -
Syster haha
vem sover du oftast med? - Mig? 
roligaste kvällen med familjemedlem? - Kommer iiinte ihåg det

Tio frågor om idag
vad har du gjort? - Skola, laddat ner bilder på facebook :P
har du varit glad idag? - ja
har du varit ledsen idag? -
har du gjort något bra idag? - haha typ inte :P
vad ska du göra snart? - åka och klippa mig!
har du gjort något dåligt idag? - nä det tror jag inte
vad har du ätit idag? - Foccacia :D
har du duschat idag? - nope, gör det innan jag lägger mig :)
är du trött nu?  - ja
vad händer imorn? - skola.
går du i skolan? - men ja
har du varit i skolan idag? ja

Telefon/mobil
Vem ringde dig senast? - Mamma
Vem ringde du senast? - Mamma
Vem sms:a till dig senast? - Josefin
Vem sms:a du till senast? - Josefin

Övrigt

Är du hungrig nu? - Nä, bara sugen
Vad är klockan nu just nu? - 15.50
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Fb, blogg, youtube
Gillar du punk? - nej
Har du sminkat dig idag? - ja
Isåfall, vad för smink? - mascara, läppglans
Vad har du på dig för underkläder just nu? vanliga trosor + bh.
Hur ser de ut? - lila trosor och rödrosa bh
Vad har du för tröja på dig just nu? - vitt linne + militärgrön/svartrandig magtröja
Hur ser den ut? - kolla upp

Kärlek
Är du kär just nu?-
redan svarat
Har du kysst någon idag? nej
När går gränsen vid otrohet? - hångel.
Är du romantisk? - Hahah neej
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Vet inte riktigt vad som räknas :P
Hur länge höll det? - Dunno
Hur länge var ditt kortaste? - ?
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Både och :)


Förhållande

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Är du en bra pojk/flickvän? - JAAA
Vem sov du senast bredvid ? - Mormor haha
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Vet inte
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Näää
När fick du din första kyss? - 7an ^^
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - mamma var 16
Har du velat haft ditt syskons pojkvän/flickvän? -nej?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Eeeeh, nej!
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Inget av de :P
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - BRA stil. Inte för mycket
NU GÅR JAG, HEJ DÅ

Typ världens sötaste parfym!

Kolla vad jag fick av mamma i efterskott! :)

I'm back!

Nu är jag tillbaka och hade veckans första skoldag! Slutade redan 12.20 och kl 17.00 ska jag vara i Östermalm (där jag brukar extrajobba på salongen) och klippa mig! Känner att det är dags!
När jag har tid ska jag lägga upp bilder och bla bla med London och hela köret! Nu är Ian jobbig så jag måste ge honom lite mer uppmärksamhet :P
(Hårlängden nu ;))Kände för att vara en aning med dramatisk på sista bilden ;)

RSS 2.0