Hos syster idag

Hej på er!
Nu är klockan ganska mycket (så som jag nästan alltid börjar mina inlägg). Har haft en lugn dag idag och efter skolan åkte jag och mamma och lillebror till min syster och hennes mamma (kompliserat, jag vet) och vi åt och hade trevligt! Nu är jag hemma och är ganska trött så jag ska lägga mig snart! Har inte så mycket att säga mer. Börjar skolan klockan 08.00 imorn. Yey.... Har omprov på kemi.
Jaja slut med negativitet!

Dagens låt:


Jag och min älskade syster ♥


Dagens Låt!



En till, why not? ;)

Nämn något som gjorde dig glad igår: Var med Kidah och Tiffy 

Vad gjorde du kl 08 imorse: Skulle precis gå hemifrån Tiffany till skolan

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt i köket och åt tårta!

Det sista du sa högt: (Kommer inte ihåg :P)

Det senaste någon sa till dig: (Kommer inte ihåg det heller haha, dåligt korttidsminne)

Vad har du druckit idag: Vatten, fanta, juice, cola och loka ;)

Vad var det senaste du åt: tårta

Vad var det senaste du köpte: choklad och doughnuts haha

Vad är det för färg på din ytterdörr: brun

Vad är det för väder hos dig nu: det är natt, så typ kallt..?

Godaste glassmaken: päron (piggelin!!!)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, bara dumt men kan ju inte veta hur en person är bara av att kolla på de, man kan bara se det ytliga

Sover du tungt: Jaa oftast, lättast om musik är på ;)

Drömmer du mardrömmar: Väldigt sällan

Trivs du med din klass: Nej, verkligen inte. Men det kunde vart värre. Eller nåt..

Favoritklädsel: Långt, tight linne, tjocktröja och stoora mjukisar ;)

Favoritlåt just nu: Venne :P

Vad ser du om du tittar till höger: En vägg

Vad gör dig glad just nu: Att det snart är sommarlov!

Vad ska du göra härnäst: Jag BORDE plugga, men vet inte hur framtiden ser ut :P

Höger eller vänsterhänt: Vänster ;)

Humör just nu: Inget speciellt, känner mig trött, uttråkad, stressad, nöjd, mätt, hungrig... Jah.. :P

Favoritgodis: Bubblizz!!!

Kläder just nu: Baggy jeans, svart linne, grått spetslinne över och en svart tröja över

Sommarplaner: Inget bestämt men kanske till Barbados och Spanien och sen förmodligen sommarjobba några veckor ;)

Hur många kuddar sover du med: j4, plus två gosedjur haha

Spelar du något instrument: I wish!

Morgon eller nattmänniska: definitivt natt

Vad är viktigast för dig: Att vara nöjd med sig själv, sitt liv och omgivning.

Är du kittlig: Beror på vem som kittlar mig haha

Snarkar du: Ibland :P mest om jag är sjuk eller förkyld

Stjärntecken: Jungfru

Äckligaste insekten: Typ... Geting? De är obehagligast iallafall!


Upptagen helg serru

Nu var det länge sen jag skrev. Har inte vart hemma förutom när jag sovit sen torsdags och inte vart hemma  överhuvudtaget sen lördag morgon. Men nu kom jag nyligen hem från skolan! Har städat mitt rum och hjälpt mamma lite här för vi får gäster närsomhelst.

I lördags hade vi Spring Bazaar i skolan och vid 14.00 åkte jag mot Vällingby och träffade Kidah och var med henna (sov där) och med en barndomskompis som vi båda känner som jag inte träffat på hur länge som helst! Det var trevligt. Igår vid 14.00 åkte jag till Sollentuna hem till Tiffany, det blev att jag sov där också och nu är jag som sagt hemma. Har vart ganska upptagen då alltså ;)

Senare ikväll måste jag plugga och göra det som fattas på mitt Religionprojekt (det försvann ju när jag blivit klar häromdan -.-). Så det blir lite stressigt, men men :P



Jag och Anton på Spring Bazaar i lördags :)

CP DATOR!!!

JAG ÄR SÅÅÅÅ LACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har suttit hur länge som helst och gjort mitt religionprojekt och jag blev klar och allt och sen när jag har tryckt på X:et och ska skicka tillbaka det till min hotmail så är den borta! Jag hade alltså tydligen inte sparat skiten nånstans på datan eller nåt. Jag vet inte men den är borta hursomhelst och jag har letat ÖVERALLT. Så jävla sur. Och jag kan inte göra om den heller för när jag tycker på den bifogade filen på min hotmail (där jag öppnade dokumentet från början) så står det "filen kan inte öppnas för den finns redan på datorn". Så kan man inte göra nåt annat än att trycka på fucking "okej"!
Vad är det här för skit??? Jag ska lämna in det på tisdag och kan inte ens öppna den på min dator och idag var min enda chans att göra den. AAAAAH VAD ARG JAG ÄR!

Jag är duktig i skolan!

Blev inget skrivande igår. Kom hem sent och gick och la mig ganska strax intill där.
Men nu är jag här igen och har haft en helt okej dag! Började dagen med Matte Nationella och det gick bättre än jag trodde i alla fall och bättre än förra känns det som. Sedan hade jag Engelska Presentation och fick MVG! Oooh så glad jag blir! Nu ska jag fixa lite på mitt Religionprojekt, finslipa det lite sen är allt packat och klart och jag kan bara ta det lugnt!
MYYS!


Stan efter skolan idag!

Äre inte tirräcklit????
Jo.
Nu är jag äntligen hemma efter en dag i skolan och på stan med fina Nicole! Vi har vart i stan och shoppat. Jag köpte två par jeans och ett linne. För billigt!!
Sen drog vi till Medis och sen till Gamla Stan, så gick vi till Slussen och åkte tillbaka till Gamla Stan och satt vid vattnet och kasta chips på alla fåglarna haha. Trodde jag skulle bli attakerad!
Nu pulserar mina fotsulor efter allt gående och jag känner att jag har varit duktig med att gått idag :) (förutom att jag åt upp en halv chipspåse och en 7 eleven brownie :P)

Ska hoppa in i duschen nu och sen kolla på Desperate Housewifes!!!

AINT NO MOUNTAIN HIGH ENOUGH

 


Yes!

JAH! Äntligen klar med uppsatsen! Nu ska jag kura ner mig i sängen, kolla lite i nya Vecko Revyn och sen sova! Finally :)

...

Nej! Neeeeej... Nej, nej... Nu har jag helt tappat konsentrationen på den här hemkunskapsuppgiften. Vill vara klar snart! Bara en pytte pytte bit kvar, skönt! Sen vill jag gärna sova ;)


Känner mig duktig :)

Här sitter jag i köket och har skrivit för full rulle på min uppsats! Går bra men det är lite tröttande. Men jag ska inte gnälla, fick hemsidan där ALL information är, så att jag slipper leta. Jag suger på att hitta info på datan. Fy bubblan!
Nu har jag hursomhelst tagit en liten paus och äter ostschnitzlar, ris med kantarellsås och "sallad" (tomat och lök). GOTT!

Duktigt jag är idag!

Skoooola...

Hej. :)
Just nu sitter jag och ska göra en hemkunskaps uppgift. Har påbörjat min engelska presentation och är mer eller mindre klar :P

Är sååå trött och vill helst bara gå och lägga mig, men har inte tid. Somnade till och med på tunnelbanan och hade så hög musik på att jag nästan glömde att gå av i Husby för jag hörde inte att dörrarna öppnades :P
För övrigt har dagen vart helt okej. Hatar som sagt måndagar och jag blir bara på dåligt humör av att tänka på skolan och göra massa dumma uppgifter. Så jag borde nog sluta skriva nu för en liten stund och fortsätta på min uppsats!

Mysigt hemma idag

Nu blev klockan ganska mycket. Har mysigt och tagit det lugnt hemma idag. Vilat upp mig för en till av få veckor i skolan. Nu är det bara att köra för fullt!

Godnatt!

Balklänningen och tröjorna jag köpte förra söndagen

Förlåt för de suddiga bilderna. Min självutlösare är K E F F.

Balklänningen:

Från Nelly.com 249:-

Tröjorna:

 Från MQ ord. pris: 349:- rea pris: 174:-

Från NewYorker ord. pris: 79:- rea pris: 35:-

Om nån undrar vart shortsen är från så är de från H&M för snart två sommrar sen. Men de finns ju överallt ;)


Sunny Sunday

Hur kommer det sig att söndagar alltid har så fint väder?? Alltid att hela veckan har skitväder och söndag har sol. Roligt. Men man bli iallafall glad av det. Det behövs eftersom att söndagar klassas som ångestdagen för de flesta. Inklusive i mig. Men personligen tycker jag att måndag är mycket värre att leva. Iallafall nu i 9an med det schemat jag har haha.

Igår var jag med Johan hela dagen. Vi var i Skärholmen ett tag med Denniz, Sesam, hans brorsa Simon ett tag, Alexandra och så kom Rustam lite senare. Vi gjorde inget speciellt där men istället för att ta tunnelbanan tillbaka till Bredäng så gick vi hela vägen. Det var mysigt. Jag kom hem vid ca 01.00 och var uppe länge. Tills 04.00 nånting. Men nu har jag varit uppe i typ 30-40 minuter.
Har en ovanlig nackspärr som bokstavligen dök upp på 2 sekunder innan jag skulle lägga mig inatt. Jätte obehagligt men jag är glad ändå! :D (jag är faktiskt det :P)

Ha en fin sunny sunday! ♥


Min dag igår

Hej mina vänner!
Dålig uppdatering mycket nu för tiden. Har inte så mycket att skriva dock...
Går var en trevlig dag. Slutade skolan 10.20 och "hjälpte till" att sälja och grilla hamburgare i skolan för att tjäna in pengar för balen som vi ska göra varje fredag nu. Vi fick in jätte mycket på en dag bara!
Lite senare följde jag med Anton ner för backen hem till honom från skolan och han visade vad han skulle ha på sig på balen och jag säger bara VI KOMMER ATT VARA HEEEEETAST PÅ HELA BALEN, SUCKERS! :D
Efter lite prat med honom åkte jag till T-Centralen och mötte Johan och så åkte vi hem till mig och stä-da-de mitt rum. Eller tjaa... Jag plockade undan allt och han dammade och damsög haha. Snällt va? ;)
Sen somnade vi och tog en liten powernap i solen på sängen som lös in från mitt fönster.
Lite senare kom syster och hälsade på och till sist Roger (mammas kille) och hans barn och vi åt tacos!

Det var min trevliga dag igår. Nu har jag ätit klart frukosten och ska hoppa in snabbt i duschen och sen åka till Bredäng. Ha det bra!

Hi...

Hi... (Ross ton i Vänner när han är beskymrad eller ledsen).
Jag är däremot irriterad (ovanligt?). Nä men allvarligt. Har vart okej hela dagen, lite beskymrad och uttråkad och tänkt extra mycket på en viss grej men nu efter ett samtal blir jag bara irriterad och sur. Vet inte hur jag ska uttrycka mig, känns som att jag långsamt håller på att explodera.
Ska väl gå och lägga mig snart. Är inte trött men vad ska jag annars göra? Har ändå Matte Nationellaprov imorn och måste vila för 2 ½ timmars prov eller vad det nu är.

Godnatt.

EDID: Okej, provet var inte så långt som jag trodde, utan ca 80 min :P

Sugen på Cupcake.. :(

Yeah, you heard me!
Även om jag inte har nån aptit just nu så blir jag sugen på mina hemgjorda cupcakes bara av att kolla på de! Åååh det var så länge sen och de ser så god och vänliga ut! Och glada och söta och snälla, och generösa som låter en äta de, såklart! Det ska man alltid vara tacksam över för rätt som det är får mat flipp och du kommer aldrig få tag i den, den kommer bara hoppa iväg och du kommer då SVÄLTA!
Så är det.
Men tillbaka till mina cupcakes! Jag måste ha en snaaaaart! Mums!

    

 

Ser de inte såååå mumsiga ut?! Åh jag måste göra sånna nån gång, bara säga till om nån vill va med ;)


Klart ;)

Nu har jag gjort klart min hemkunskap! Det känns skönt :)
Min Vecko Revyn har kommit på posten också så jag ska vila mig lite med vetekudden runt nacken mot min nackspärr och vila mig lite och läsa :)

Puss sålänge!

Sjuk igen

Hemma från skolan igen.. Jag gick igår men vaknade upp idag och mådde sämre igen. Nu har jag ätit brockolisoppa men känner att jag måste äta mer men orkar inte, har ingen matlust.
Ska också börja på min Hemkunskap uppsats!
Sen Engelska presentationen. Om jag orkar hehe.
För övrigt har jag inte så mycket mer att säga. Jag är sååå skoltrött man kan bli nästan och jag är stressad över att fixa bättre betyg nu på vad är det? 6 veckor? Inget vill gå som jag vill och jag orkar inte tänka på det mer, men måste!


Mår bättre

Jag har sovit bort heeela dagen!
Mår äntligen lite bättre nu, fortfarande ont i halsen men inte lika farligt. Vaknade vid 17.00 och tog en dusch och nu är jag här.
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Orkar inte göra nåt... :P

Heaven

Nu mår jag äntligen lite bättre!
Har mått väldigt dåligt och har inte sovit så bra men nu när jag har fått i mig lite mat och tagit en värktablett så är allt bättre!
Har (för er som inte föstått det än) varit hemma hela dagen och hoppas på att mamma snart kommer hem med drick youghurt och en Vecko Revyn ^^

Dagens låt:


Jag älskar att klaga!

Nu sitter jag och äter halft gjorda nudlar. Och det är inte eldorado! Gillas inte! Hahaha vi kör billigt ;)
Mår verkligen inte bra... Ont i gommen vilket betyder att jag knappt kan svälja varken mat, saliv eller ens gäspa! Så mår jag illa, känner mig svinfärdig och yr... STACKARS MIG!!!
Hahah skojja, men det är inte kul att må såhär. Är jätte trött också.
Försökte fortsätta på mitt Religionprojekt men jag blev stuck som vanligt och lacka och har varit på halvdåligt humör hela dagen. Kände att jag behövde ta lite luft så jag stack till Kista och kom hem med två midjelånga t-shirts. Fint! Ena från MQ som jag köpte på 50% rea för 174:- och en vanlig gråfärgad för 35:- på NewYorker.
Kan visa de sen!

Nu ska jag sluta klaga och istället njuta av sista lovdagen och vara glad för att det är sol!

Puss!

 

 


How will I know

Hej! :)
Sitter i min nybäddade säng och lyssnar på youtube!
Har haft en trevlig dag idag i Kista med Keisha, hon ville också träffa Johan så jag fråga om han kunde komma och träffa oss, vilket han gjorde. När Keisha åkte för att sova i Hjulsta gick jag och Johan hem till mig och vi kollade på Norbit haha! Nu har jag inget för mig, ska bara ta det lugnt, är ganska trött.

 


Träffa Keisha idag!

Jag lever!
Har sovit väldigt länge dock! Vakna 13:37 mahahaha
Jaja, nu har jag ätit och ska städa rummet och göra mig i ordning och sen dra till Kista och träffa Keisha ;)
It's gonna be naaajz. Men är fortfarande trött så jag får pigga upp mig!!

C ya!

Hahah Kitchi Bitchi ;)


Bildextra!

FRÅN GRILLNINGEN:

 

 

FRÅN IDAG:

(PS: På tal om balklänningar, min har kommit nu och ska hämta ut den imorn! :D)

 

Där har ni! Nu ska jag äta en mockaruta och måla om mina naglar som ser lite fel ut haha

Och kissa! Gjorde det för ändå typ en timme sen :S om ens det :O


Fin dag med Lixa och Patti!

Jag blev inte så sen som jag trodde ^^ Kanske 10 minuter som mest!
Men däremot fick jag och Alexandra vänta länge på Patti så vi köpte en varsin sushi att ta me till Eriksdalsbadet när vi blev hungriga ;)

Vi badade, hade jätte trevligt och vid 19.00 typ åkte vi till Gamla Stan och gick därifrån till T-Centralen och köpte nåt att dricka på Waynes Coffee. Jag köpte en chailatte och vet inte varför jag ska envisas med att betala mellan 30 och 40 kronor för nåt jag ändå har när jag kommer hem! Jaja, får ha det i minnet nästa gång haha. Efter det gick vi till Åhléns och prövade en klänning (jag och Lixa) som kostade 1500! :O
Sen tog vi en massa bilder och när vi var klara åkte vi hem och jag kom hem 22.00 och laddade upp bilderna på Facebook direkt ;)

Kan lägga upp de i nästa inlägg ;) Några bilder från grillningen i tisdags också!

Älskar den här låten: Kevin Michael- Ain't got you


Stress! Seeen!!

Aaaah! Stress! Vakna en timme och 15 minuter för sent! Ska om 20 minuter åka och möta Alexandra och Patti i Skanstull och vi ska BADA på Eriksdals :D

Kuligt värre! Nu måste jag tyyyyp skynda mig ganska mycket. Men säger bara att jag fortfarande är på gott humör efter att ha drömt en riktigt skön dröm men ni vet med drömmar, de går inte riktigt att förklara för inget hänger ihop i verkligheten och är heeelt orimligt. Hihi. Den var rolig iallafall! Det var sommar, alla var glada, jag bröt mig in på en biofilm men den gick inte så bra... ^^

Jaja! Skynda på nu! Måste äta, klä på mig, fixa håret, tänderna ANSIKTET, packa mer dusch grejsor på 15 minuter nu!!! AAAAAAAH!

Har en ny bakgrundsbild på min dator som jag hade fixat i somras tror jag men nu gjorde jag om den lite och har den som sagt som bakgrundsbild ;)

Ska nog fixa om den lite. Men nån annan gång ;)


Nej.*Benjamin!* (Internskämt för de som inte fattar :P)

Det här är hopplöst... Ska skriva en sida om hur Kristendommen har påverkat Spanien... Jag har skrivit en fjärdedel och vet inte med vad jag ska skriva!
Idag var sista jobbadagen på ett tag. Skönt! Så får man money money money också! ;)
Imorgon ska jag, Lixa och Patti bada på Eriksdalsbadet! Fuuuuuun!

Aeeeääh nu måste jag fortsätta kämpa här nu med mitt Religionprojekt.

Ger er en låt också ;)
O R G I N A L E T till Hips don't lie (Wyclef Jean ft. Shakira) Och MYYYYYYYYYCKET bättre! Länge sen jag hörde den! Typ... 4 år sen!

DANCE LIKE THIS-WYCLEF JEAN FT. CLAUDETTE ORTIZ


 


Årets första grillning! :D

Hej hej!
Vilken dag!
När jag vaknade kom min syster förbi en liten stund och åt frukost med mig, mamma och Santi, lite senare kom Johan och jag gjorde i ordning mig för att sen åka till Fridhemsplan och grilla i Rålis med några! Det var jätte trevligt och en mysig dag (tycker att jag använder ordet mysig alledes för ofta haha)! Vi 20 i 8 var jag och Johan hemma hos mig igen och han gick för ca en timme sen. Nu måååste jag sova, ska jobba imorgon igen i 8 timmar! Orkar inte egentligen (när gör man det liksom haha) men lika bra att bara få det gjort, man får ju betalt! :D

Nej, nu är klockan mycket och jag är trött och måste måste måste sova för att orka med imorgon.
(Bilder från grillningen kommer förmodligen upp här imorn ;))


Den kan jag bjuda på sålänge haha, från idag ;)
Puuusss!

Jag vet att jag har gjort tusen sånna här onödiga saker, men det är kul så nu kommer en till!

Ditt beteende
Elak eller snäll: Både och :P Men jag menar aldrig nåt illa
Tystlåten eller högljudd: Oftast högljudd ^^
Tjaffs eller slåss: Slåss, då får man ur all sin ilska, tyvärr händer det inte så ofta :( haha
Mysperson eller festperson: Mest mys. Fest ska man göra i special acations

Kärlek
Är du singel nu: Nope
Har du någon gång haft ett seriöst förhållande: Nu har jag det
Hur länge va du & din senaste pojkvän tsm: 11-12 månader tror jag 
Hur stor va ålders-skillnanden på dig och din pojkvän: En månad exakt :P
Har du någon gång varit otrogen: Nej
Vem strulade du med senast och när? Johan igår :)
Tycker du att det är mysigt att pussas? Inte alltid
Är någon du haft sex med en ful: Hahaha neej 
Har du haft sex i någon kompis hem: Oooh roliga frågor! Tyvärr ett tråkigt svar- nej
Har du tackat nej till sex: Ja
Vad tycker du om våldtäkter: Okej nu ska vi inte överdriva, vem gör det?!
Ditt äldsta hångel? Bra fråga

Utseende
Vad har du för hårfärg: Brunt
Vad har du för ögonfärg: Mörkbruna
Hur lång är du: 1,63 I believe
Vad har du för skostorlek: 39, ibland 38
Är du nöjd med din längd: Ingen större fara ;)
Har du några piercingar: Bara öronen
Har du någon tatuering: Inte sa Nicke!
Söt eller snygg? Jag? Måste jag väja? :(
Vad tror folk om dig? Irriterande haha, och ska alltid ha rätt även om alla vet att det är helt fel ^^ 

Om killar
Killar som jämt går i mysbyxor: What about them?
Killar med tatueringar: Sålänge det inte är för många, för stora och fula
Killar med långt hår: Njao, det går nog, resten av utseendet avgör det! 
Killar med smink: Nej! Neeej... Nej där går gränsen
Killar med piercingar: Kan frågorna var amer specifika?!
Killar som är emo: Skulle inte tro det
Killar som är punkare: Det är väl typ samma sak :S
Killar som idrottar: Det gillar man!


Roligaste QUIZ på länge :D

Gaaalen

Mycket uppdatering idag. Eller? Mer än vanligt iallafall haha, vilket inte är så mycket annars men JAJA! Blaha blahaaaa.
Har suttit och snackat med Lixa och vi har bestämt att gå nån dag om några veckor och kolla på tillbehör till våra balklänningar. Hon köpte sin idag! Jätte söt :D
Det ska bli trevligt! Jag har värsta planerna moahaha


Söta Alexandra och... jag :P  På årets första grillning förra året i April i Liljan skogen med Magda och Patti också!

På tal om det! Imorn blir förmodligen årets första grillning! Ska vara i Rålis med en massa folkisar och trevla oss ("ha trevligt", kom på ordet nyss! :D).

Men tillbaka till balklänningarna och tillbehör osv..Så när man väl kollar på H&Ms hemsida (sällan hänt men när det väl händer!) så sitter man där hur länge som helst och vill ha typ ALLT!


Har redan dehär i ceriserosa och kan inte gå i de haha men jag gillar den här färgen! 149:-


Och hur söta är inte de här??? 199:-


Söt bikini (inget MÅSTE dock) Överdel: 129:- Underdel: 99:-

Samma sak gäller för den här. Överdel: 49.50:- Underdel: ?

Hur söt?! Fast u-ringningen ser en aning konstig ut. 299:-

Har velat ha den här läänge. Tänk er den här med solbränna ;) 349:-

Tröjan på den här bruden. Gillar verkligen hennes outfit här! Men ganska dyr tröja =/ 299:-

Söt sjal. 59.50:-

Ska man ens börja på smycket/accessoarer??. Jaa :P Halsband 49.50:- Har faktiskt ett liknande (i samma modell iaf) hemma, men den här är ju fiiiin!

Skiit söt ring jö. Hade ett sånt här liknande i fast i armband i metall men den dog... Husomhelst 49.50:-

Den här ringen skulle vara fin till min balklänning tror jag! 49.50:-

Sen där här söta fé-blusen hihi för 149:-

Om man ändå hade 1929.50 kronor... :P HAHAH

Nu ska jag fixa mitt hår :)

^_^_^_^_^_^_^_^

 

Fakta

Hur gammal är du? 15
Vilken skola går du i? Engelska Skolan Norr 
Vilken klass går du i?
9an
Vad har du för hårfärg? Brun
Hur lång är du? 163 tror jag :)
Har du någon pojk/flickvän? Yezz I do
Vad är ditt intresse: Allt som gör mig glad :D
Vad har du för kompisar? Underbara och roliga
Har du ..
Kysst någon?
Aa
Sovit brevid någon av samma kön? Hahah
Sovit brevid någon av motsatt kön? Ja
Slagit ner någon? Vet inte om man kan säga slagit NER nån men dat har var slagsmål (och jag har inte förlorat om det var det ni trodde :P)
Ljugit för en bra vän? Jaa, men förmodligen vitlögner :P
Svikit någon? Venne, inget allvarligt iallafall. Tror jag... :O
Fuskat på prov/läxförhör? Hahahaha om man går in den klass jag gör så är det inte så förvånande
Blivit kallad Bögjävel? Kanske? :S haha Vet inte
Kallat någon Bögjävel? Tror det. Men bara på skämt!
Druckit alkohol? Nej aldrig i mitt liv har jag druckit alkohol, det är inte bra säger min mamma... :)

Vem:
Skrev du senast till på msn?
Ahmet tror jag haha
Kramade du senast? Johan :)
Sov du hos senast? Mormor och morfar på landet
Kan du lita på till 100%? De flesta jag är nära med :)
Är den finaste personen som finns? Alla är fina på sitt sätt
Vill du vara med just nu? Keisha, Kidah, Nicole, Sofia, Tiffy, Johan. Så många!
Ringde dig senast? Chefen på jobbet
Skicka ett sms till dig senast? Johan
Vad stod det på smset du fick? Hem och äta :P
Skickade du ett sms till senast? Johan

 

Vad:
Drack du senast? Vatten
Köpte du senast? Godis! Fast inte för mina pengar :P
Gjorde du igår? Var med Johan och kollade på Australia :)
Ska du göra imorgon? Skulle grillat med massa... men... SNÖN...?
Vill du göra just nu? Shoppa!
Åt du senast? Geisha choklad! :D
Är närmast dig som är rosa? Mitt skärp haha

 

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN
Du är kär nu?
Det kan man väl säga :S
Du har sårat nån så de börjat gråta? Nää inte när det har med kärlek och förhållanden att göra ^^
Nån har sårat dig så du börjat gråta ? Nope! Ingen sårad här
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader? Aa men det var nog inte så seriöst. Om jag förstått det rätt haha!


Glad ändå :)

Hemma!
Efter en väldans massa timmar på jobbet. Men det var skönt ändå, jobbar extra på en frisörsalong i Östermalm vissa lov och idag var det bara jag och en frisör från ca 10.00-18.00 och eftersom att det är röd dag idag så behövde jag knappt göra nånting! Väldigt lugnt från vad det annars är: ångest stress hela dan.
Men nu är jag som sagt hemma och latar mig lite innan jag måste sätta igång med plugg!

Ps: Vad är det för jävla skit väder man har? Kan snön inse att INGEN VILL HA DEN?!

Jaja :) Nu ska jag fortsätta vara på gått humör innan värre saker händer haha



 


Njuut

Nu ska jag klä på mig och fixa till mig sen ska jag ut och njuuta av dagen! Fullspäckad vecka så det är bara att köra och njuta av sista lovet innan sommarn!

PS: Har fått hicka, men det gör inget!! :D






Mormor och morfars nya traktor!

När jag och mamma kom fram till landet i torsdags såg vi precis vid ingången till deras gård att mormor och morfar har köpt en liten traktor för att röja undans allt slask och smält snö när jag ska åka nånstans vilken man bara kan göra med bil.

Kolla vad de köpte då! Hur gullig som helst hahah!


Påskpresent

Har lagt upp bilder på datan nu från helgen och hade tänkt visa vad jag fick i påskpresent av min fina mamma!

5 ansiktsmasker och läppglans



Gulliga små tofflor!

Örhängen från Pilgrim 

Så fick jag också 200 kr av min mormor och gammelmormor!


Glad för fint väder!

Hola hola!
Vad hände med solen?? Hoppas den kommer fram idag, lite molnigt här i Husby men i och för sig så är det typ alltid det och sol nån annanstans hehe
Nu är jag vaken också, ganska tidigt ;)
Ska passa på att städa upp i mitt rum lite och fräscha upp mig.
Hursomhelst hade jag en JÄTTE trevlig jag igår, så sorgligt att man ska vara så ovan att vara överlycklig över små saker, allt som räcker är liksom underbart väder (inte konstigt att Sveriges befolkning är sura mestadels tiden haha) och glada folk runtom en!

Hörde den här fina låten igår och blev ännu gladare! Länge sen man hörde den!


Hip hop saved my life

Var inte den här länge sen? :D Hade glömt bort den heelt

Hip Hop saved my life- Lupe Fiasco ft. Nikki Jean


Frulle

Sho!
Inte ofta man är vaken såhär tidigt på lov eller ens helg hehe. Snart ska vi åka hem, jag, mamma och Santino. Vi slipper åka tåg!! Så skönt! Mormor skjutsar oss.
Men nu ska jag äta frulle så pysh på er!


HAHA! Så sliten man kan se ut på morgonen. Från i sommras i Spanien ;)

Kvar på landet

Hej igen!
Har fixat och donat med mitt hår i timmar nu och jag har borstat ut det och gjort flätor. Nu sitter jag, mamma, Santino, mormor och morfar och kollar på nån dramatisk film eller serie på svt1 xD

Är kvar på landet och åker hem imorgon på morgonen istället!

Här är några bilder från igår och idag ;)


Sliten Maxine och en trött Santino påväg in på tåget till Enköping


Påskmat!


Gick inte att vrida på bilden men så ser jag ut i mina 22 flätor haha! Måste ändra det till 24 nu!

Hej dow!

Nelly.com

Nu är jag fortfarande på landet och har vart på Godisstoppet med mamma, hämtat min gammelmormor i stan i Enköping och sedan åkt tillbaka till lilla huset och ätit med mamma, morfar, morfars mamma, mormor och mormors mamma. Hahah jag och gamlingarna! Och lilla mannen som mamma säger (min lillebror alltså ;))

Har också beställt min balklänning idag! Och en till billig rosa klänning, båda från Nelly.com

Det går inte att kopiera bilden men här är länkningarna:

Rosa klänningen:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/club-l-714/jersey-dress-714073-54/

Balklänningen:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/wilma-dress-396043-39/


Lista

Jaa nu sitter man på landet och har inget bättre för sig än att göra listor som ingen bryr sig om ;)

Du heter:
Maxine Santos-Brewster

Smeknamn:
Maxi oftast ;)

Låt som när du är ledsen sörjer till:
Bra fråga... :S

Beroende av:

Saker med mycket socker i!

Vad tror folk om dig:
Skadeglad I guess :P haha

Stämmer det:

Yeez

Vad får du oftast komplimanger för:
Jaa du... vet faktiskt inte :P allt möjligt

Vad säger du för att imponera på någon:

Jag gillar kexchoklad ;)

Hur imponerar man på dig:

genom att ge mig kexchoklad :D

Brukar du skratta för dig själv:

Hahahaha jaa, alldeles för ofta

Vad står det i ditt senast inkomna SMS:

Yeah... ;)

Var bor du:

Husby

Trivs du där:

mm-m!

Har du några converse:

Japp! Höga svarta

Är du allergisk mot något:

nickel bara ;)

Hur svarar du i mobilen:

jaaaaa..?

Antal timmar sömn inatt:

7 kanske?

Brukar du komma i tid: 
HA-HA-HAAAA!

När mår du bra:

När jag mår bra, skulle jag tro :)

När blev du fotad senast:
Idag innan man går på tåget till landet.
Mamma: Ställ dig där med vagnen!
Jag: Meh.. varför då?? :S
Mamma: För jag vill ta kort! Santinos första tågtur!

Hur känner du dig nu:

Sliiiten

Vanligaste färg på dina kläder:
Förmodligen svart? Har mycket "färgglatt" men svart har man ju till allt :P

Vad tycker du om fötter:
De är bra att gå med! Hjälpsamma ;)

Vad saknar du:
Att slippa skolan! Och nu är det loooov!!!!!! :D

Hade du en bra kväll igår:
Jodå ;)

Favorit dryck på morgonen:

Juice :)

Rakar du benen:

ja

När brukar du oftast gå och lägga dig:
Mellan 23.00-05.00 haha!

Är du blyg:

nääao, det tror jag inte!

Sysslar du med någon idrott:

Nej, tack för det! (Lat person ;P)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nej, inte äkta kärlek

Har du spytt offentligt:

Nää, inte vad jag kan minnas

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag:
Umgås med mina "polare" (haha..) och se vad de har att säga om tjejer ;)

Är du nöjd med ditt liv:
Mer eller mindre

Är du bortskämd:

Nää :)

Vad gör du i morgon:
Ska väl äta påskmat och sen åka tillbaka till civilisationen

Vilken kändis tycker du är en bra förebild:
Ingen jag kan komma på

Vad längtar du till:

Balen, dagen efter att betygen sats, skolavslutningen och sommarlov!!!!

Vad använder du för schampo:

Olika

Hur gammal är du:
15 år, 7 månader och 8 dagar ;)

Tycker du om någon just nu:

Jag tycker om många, jobbigt att inte gilla nån, helt ensam i världen...

Gröna eller röda äpplen:
Farligt gröna med salt på :D

Vilken tid gick du upp idag:

Halv 8

Har du sovit i din egen säng inatt:
Ja

Har du strumpor på dig nu:
M-m!

Är det okej att gråta:
Eeeh? Ska jag ens svara?? DET KLART DET INTE ÄR OKEJ! -.- :o Fy...!

När grät du senast:
Kommer inte ihåg :P

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Köpa alla kläderna jag är sugen på att ha just nu!!!

Bär du glasögon eller linser:
Glasögon om jag måste, annars inte haha. Det är väl därför man har huvudvärk hela tiden :P

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:

Gud nej! Sålänge kläderna är fina ;)

Har du piercing:
Bara ett i varsitt öra

Vill du gifta dig:

Venne, kanske :)

Vill du ha barn:
Yes!

Solar du ofta:

Nää, bara på sommarn

Är du bra på att laga mat:
Kanske, har inte prövat än haha

Är du flygrädd:

nope

Hur vig är du:

lets just say att jag kan inte nudda mina tår om jag börjer mig ner med raka ben

Är du musikalisk:

Gills det om man lyssnar på musik ofta?

Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten :)

Vilken är din favoritglass:

Piggelin!!!

Tror du på ett liv efter döden?
Inte att man kommer upp till heaven eller ner till hell :P

Tycker du om sushi? 
BÄSTA MATEN!

Vad äter du helst när du ser på film:
Nåt sött :)

Har du tandläkarskräck: 
Nej, älskar att gå dit!

Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Natt :P

Vilken ögonfärg har du:
Bruna

Har du någon gång gråtit dig till sömns:
Tror inte det

Biter du på naglarna:
Ibland, men inte ofta

Senaste låt du hörde:
Lite av Bad Romance- Lady Gaga på bilradion :P

RSS 2.0