Nu åker jag!

Hello hello!
Nu är jag klar och ska åka till Johan en liten stund innan jag åker för att träffa Emma babe och då beger vi oss till Masmo!

Sista inlägget innan 2011. Tack allihoppa för en underbart år 2010!


 

Så ser jag ut just nu. Ska försöka ta kort under kvällen ;)


Happy new year!

Gott nytt år!
Imorgon är det 2011. Jag hoppas att det blir ett bra år!
Egentligen ändras ju inte något bara för att det blir ett nytt år. Folk verkar tro att det är som en ny start men i verkligeheten fortsätter världen precis som vanligt. Jag tror mest att folk VILL ha en ny start, vilja förbättra sig eller sitt liv, då är ett nytt år som en ny start att förbättra. Man hör ju aldrig folk säga "det här blir nog ett dåligt år, jag känner det!"
En tanke bara :)

Jag är fortfarande lite sjuk men jag ska göra mig i ordning och i kväll blir det Masmo!
Yeezz. Blir förhoppningsvis kul! Antingen sover Emma här eller jag hos henne. Däremot så jobbar jag imorgon på Sandy's. Om jag inte är sjuk...

Nu ska jag äta, sen duscha, efter det får vi se vad som händer!


Jag och Johan förra nyår :)

DAG 28: Det här saknar jag

VART ska man börja??

Det är mycket. Men om man går fram typ ett halvår från nu och kollar tillbaka där vi är just NU så kommer man att sakna det också.

Men för att göra det lätt för mig så saknar jag framför allt sommarlov, värmen men också förra vintern då det var fett soft mellan mig och Johan (det är inte dåligt nu) för då var vi som nykära och kunde inte få nog med att träffas och vi hade det så mysigt hela tiden! Det var som en helt annan nyans än vad det är nu om ni förstår..? :P



DAG 27: Min favoritplats

Vet inte om jag har nån speciell favoritplats men jag älskar att vara i Spanien och hälsa på familjen och så, hela atmosvären är det jag gillar- luften, maten, språket, naturen, allt.
Sen finns det ju negativa saker med att åka till Spanien men jag trivs ändå där.


Annars är sängen en väldigt bra plats må jag säga!
Särskillt mammas säng. Har aldrig sovit så gott som jag och Nicole gjorde när den sängen var på landet i lilstugan. Stor och mjuk!



När jag, Ida och Nicole sov hos Sara 2009 på hennes surprize day!
Det var en rolig dag, förutom att vi ALLA blev sjuka dan efter (lördag) och var fortfarande sjuka på måndagen när vi börjat skolan. Alla trodde att vi skolkat tillsammans :P
Men men! Out of topic!

Update

Dålig uppis, jag vet!

Sitter hemma, barnvakt åt Ian och han har precis somnat. Jag har blivit sjuk..!
Det var väldigt länge sen faktiskt. Förstår inte vart det kommer ifrån för igår var allt jättebra! Liiite hosta bara

Vad har hänt de senaste dagarna?
Måndags skulle jag ju på bio men planerna ändrades lite. Det blev att det var jag, Martin och Dominic gick och såg The Social Network. Den var jättebra faktiskt!
Handlar om snubben som uppfann Facebook och hur det gick till och så. Rolig var den också haha

Tisdags jobbade jag då också och till kvällen var Ullis (mammas kompis) och Amanda här och åt. Emma kom också och sov över! Myyysigt :)
Igår jobbade jag också sen åkte jag och mötte Johan och vi var hos honom. Innan jag skulle åka kom Sara, Adi, Janice och Basti en liten stund.
Jag färgade Johans hår och sen åkte jag hem, blev föör sent. När jag kom hem var jag så trött att jag bara ville lägga mig direkt och sova :P Vilket jag mer eller mindre gjorde.

Idag skulle jag ha jobbat också men jag ringde och sa att jag var sjuk, vilket hon hörde sa hon :P Min chef alltså.


Snart kommer Emma förbi, som tydligen också är sjuk, men vi ska färga hennes hår ljusare för imorgon har vi ingen tid för det då hon ska fira jul hos sin mamma. Men vi träffas på kvällen imorgon för då ska vi fira nyår i Masmo!! :D
Det blir förhoppningsvis väldigt trevligt ^^

Som tur är har jag tagit en alvedon nu och känner mig inte så sjuk, får köra med de idag och sen vila vila vila så att jag är frisk imorn!




Masmo några helger sen haha

God morgon!

Jag gick upp hyffsat tidigt idag, men jag var ungefär 40 minuter seeeg.
Men det är lugnt! Jag har tid på mig, börjar jobbet om ca tre timmar så jag hinner vara i Kista typ 1 ½ timme, mer än så behöver jag nog inte.
Sen blir det bio ikväll! Om inte planerna ändras förstås :P
Det blir jag, Ida, Patti och Martin och vi ska se The Social Network ;)

Nu ska jag fixa håret, borsta tänderna och sätta in linserna!


DAG 26: Mina rädslor

Det skulle väl mest vara fobi isåfall. Vilket är:

Sprutor och iglar (sånna som kommer fram när det regnat).
Fyyy fan!
Jag är igentligen inte rädd för småkryp, kan tycka att vissa är obehagliga men IGEL, det är en helt annan femma.

Sprutor har jag dåliga erfarenheter om. Nästan var enda en. Mamma fick muta mig med 300 kr för svininfluensa sprutan- säger ALDRIG mer. Vägrar ta livmoderhals sprutan. Det är lite synd faktiskt... Tre stycken är det också! Neej, inte ens för pengar. Faktiskt.




Fattar inte att jag ens lägger upp bilden. Tycker alltid att det är så fånigt med folk som tycker att det är obehagligt att till och med se en BILD på deras fobier men nu har jag liksom äggat upp mig och tänkt på allt äckligt.
Hatar att vara i Bredäng på sommaren, när det regnat dårå. För de finns verkligen ÖVERALLT och Johan får alltid typ leda mig till ställen för jag vägrar kolla ner i marken och jag vill helt undvika att trampa på ett sånt här äckel....
Blääääääääääää


DAG 25: En första

Hmm... What can that be?

Min första riktiga lön kanske? Hahah fett lame
Men det var förra hösten under höstlovet som jag jobbade på salongen och jag skulle spara de här pengarna för Spanien som jag skulle till knappt en månad efter, med mormor för att hälsa släkten.

Det var lördag och jag skulle möta upp mamma och Tiffany efteråt, sista jobbdagen (jag och Tiff och hennes kompis skulle ut). Jag fick 1000 i ett kuvert och direkt efter möter jag mamma. Det första vi gör är att kolla i affärer och på H&M hittar jag en grå skinnjacka för 500. JAG VAR TVUUNGEN ATT HA DEN!
Så jag köpte den! Väldigt stolt över att jag inte behövde spara länge för den haha
Använder den fortfarande. Brukar tröttna men färgen gör den lite ovanlig tycker jag. Kanske inte nu, men då.



Innan jag och Tiff gick ut, med min fina jacka ^^

DAG 24: Det här får mig att gråta

Kan inte komma på nåt speciellt just nu men det kan vara sånna här löjliga saker. Allt som behövs för mig är att bli frustrerad och inte veta vart jag ska ta vägen, oftast är jag arg dårå, och så övergår det till hopplöshet och då blir jag bara ledsen och deprimerad :P

DAG 23: Det här får mig att må bättre

Musik! Gärna först deppmusik så jag bara känner mig heeelt låg och inte har lust att göra ett skit, sen lite gladare musik och att prata om situationen med en kompis (de måste vara på min sida dock! hahaha) och efter det mår jag mycket bättre! Oftast ^^

Sen skadar det inte med att äta sig tjock på allt möjligt haha




DEN HÄR personen gör mig alltid lika glad <3

Vart med Isaak hela dan!

Kom precis hem!
Har varit med Isaak och hans kompis Krille hela dan. Vi har mest vandrat runt och ätit och så, inget speciellt. Jag trodde att alla affärer i stan stängde kl 19.00 men de stängde visst 18.00 så då blev det lite fel och att jag inte köpte nåt, inte ens till mig själv mahaha

Men imorn! Förhoppningsvis! Jag börjar jobba kl 14.00 så jag kanske kan försöka komma iväg lite tidigare och se om jag kan hitta nåt. Annars åker jag bara till Kista, slutar 18.00 och de stänger 21.00 där. Så om det inte är HELT kaos så kanske jag åker iväg dit ;)

När vi gick till Sergel (toa) så träffa killarna på massa kompisar, typ 10-15 st haha och alla de betstämde att gå på bio för att se Devil men jag har inget intresse för den filmen, det är bara Due Date som vart på min hjärna enda sen sommarlovet haha, så jag åkte hem istället ;)



Julbordet men släkten ;)

MP3

Hemma och har nyss fört över låtar från min gamla, trasiga mp3 till nya haha
Allt som fattas är att lägga in nya men fan... Det verkar inte funka och jag har inte tålamod för detta vid den här tiden ^^

Pratar med Isaak nu men vi snackar typ inte :P jag är inne på datan och han är med sin kompis. I don't mind hehe



Hos pappa

Hej hej!
Idag har jag inte vart bäst på att uppdatera, så som de senaste dagarna men det är ju jul!

Är hos pappa nu med han, tvillingarna, deras mamma, min syster och hennes mamma för att fira jul i efterskott (eller inte enligt pappa, på Barbados firar men ju idag ;))
Vi har haft trevligt och ätit kalkon och så. Men är ganska trött nu faktiskt.

När jag kommer hem ska jag se om jag kan fixa in musik på min nya mp3! Sooooo happy!

Imorgon ska jag se om jag ska träffa Isaak.
Det är ju första mellandagsrean så det är nog KAOS i alla affärer då men jag ska se om jag kan fixa några klappisar till mina fina vänner, det förtjänar de!
Alla utom Ida... Hon har ju redan fått så mycket!!
Nää då, hon ska också få! Grejen är ju dock att jag aldrig vet vad jag ska köpa för jag vill köpa många saker. Eller liksom småsaker. Ett halsband från Glitter duger inte tycker jag men sen har man ju såklart begränsat med pengar så det är där det blir svårt haha
Men jag kommer nog på nåt! Isaak får hjälpa om det blir av att vi träffas ;) Men man vet ju aldrig med honom!

Nu ska jag åka hem! Får skjuts av syrrans mamma ;)
(As seg dator btw :P)

JULAFTON!

Oookej, jag vet att klockan är över tolv men GOD JUL PÅ ER ALLA ändå!
Alla gick för ett litet tag sen så nu är det bara jag, mamma, mormor och morfar kvar (och Ian och Curry såklart).

Min jul har varit jätte mysig! Jag gick upp vid elva och så åt vi gröt till frukost. Sen tog vi det mest lugnt tills alla kom och då umgicks vi bara och ät lunch/middag sen chilla vi lite mer, de som hade julklappar öppnade sina (det var mest jag och Ian som fick haha, och två som mamma fick av mig).

Jag fick idag en mp3, armband, mascara, pojamasbyxor, läppglans, choklad, halsduk, pengar, doftljus... Hmmm.. Var det nåt mer?
Aja, jag kan nog ta kort på allt sen!

När det var klart så började vi med 50-kronors-paket-spelet då alla som är med skulle köpt två paket för 50 kr ungefär och så har man en tärning och en timer. Vi körde på 15 minuter och då ska man försöka få en etta på tärningen och så ska man ta de presenter man vill ha (man tar alltså från varann) och när tiden är ute är presenterna dina som man packat på sig. Det slutade med att jag fick 4 triss lotter men SÅKLART inte NÅN vinst på nån lott haha!

Det enda som fattades idag var väl Kalle Anka på tv! Men det är inte så att man missade nåt, har ju sett allt det där i hur många år som helst hahah

När vi går upp imorgon så kommer mormor och morfar hålla på och packa till Thailand (lyllos de!) för de åker vid 14.00 och då åker jag och mamma hem. Vet inte om jag kommer följa med till Bromma hos mammas kille, isåfall bara en liten stund. Sen åker jag och firar jul hos pappa!

Får passa på och lägga upp bilder från idag så fort som möjligt!


Snart redo för landet!

Nu håller vi på att packa här för att åka till landet så fort som möjligt.
Vet inte hur jag kommer kunna överleva där haha. Finns ju inte så mycket att göra och vi ska ändå sova där i två nätter. Men jag är glad för att det blir jul på landet i år! Ser fram emot det!
Det är precis som jul ska vara också- mycket snö. Det har ju knappt varit nån de senaste åren. Eller jo, förra året var det väl ganska mycket snö. Men det är så svårt att få en julkänsla då!
Men jag ska försöka uppdatera när vi är där!

Tar SJÄLVKLART med min snygga och coola julstrumpa!


DAG 22: Det här upprör mig

Vet inte riktigt vad det skulle kunna vara men jag hatar att bli missförstådd.
Så frustrerande! Det är ju inte så att man ska bry sig om vad folk tycker om en och det gör jag inte riktigt men jag vill inte att de ska tycka som de gör om det inte är så det är egentligen. Om de missförstår mig eller får fel intryck om hur jag är eller vad jag gör, vad som helst så måste jag försvara mig. Inte för att det kanske egentligen spelar så stor roll...


WEBCAM



Hahahah älskar webcam :D

Bilder! (blandade)

Känns som att det gått lite segt med "nytagna" bilder så här lägger jag upp några som inte blivit av!




Lussebullebak när Gail och Alma sov över!





Jag och Lixa hos henne i fredags!



En däckad Ian, jaa han låg faktiskt så!




Solnedgång kl 14.00 igår haha




Mina doftljus :)



Idag när solen lyste fram mellan husen ^^

NYTT:



Tröja (som egentligen mamma köpte till henne men den passar mig minst lika bra hihi)- H&M 129:-


Kofta (?)- H&M 149:-
"Pannband"- GinaTricot 79:-

Pannbandet har jag haft i några dagar. Blev så ledsen när jag tappade bort mitt fina svarta med en rosett från MQ som jag fick i födelsedagspresent av Johan. Har letat på alla MQ jag vet om, slut ÖVERALLT... :(

Julshopping hela dagen!

Vi var ute ett bra tag! Kom hem typ kvart över 19.00 efter att ha hämtat ett paket från posten. Visar sen vad som var i ;)

Amanda kom hit innan vi åkte och då åkte vi först till Barkaby men jag satt i bilen med Ian för det var så jobbigt att ta in och ut honom, dessutom hade vi inte tagit med vagnen. Fråga inte varför...

Mamma och Amanda hann gå in i två affärer innan hon mådde jättedåligt så då åkte vi istället till Kista och åt. Sushi för mig såklart! Mums!
Vi gick runt i affärer, jag träffa Chantell och Lil Jonis när jag var där också. Men inte tillsammans såklart hehe
Har inte sett Jonis sen avslutningen! Min lilla gulliga chingchong :D

När vi var klara där åkte vi och lämna Amanda hos henne (världens trafik!) och innan vi åkte hem hämta vi paketet. Jag somnade till och med hehe

Det blev lite shopping för mig med trots att vi bara skulle bli klara med alla julklappar. Så kul för mig! :D


Inget mer slöseri

Goddag på er alla!
Mamma väckte mig för ca en timme sen och sen dess har vi städat osv och nu ska vi göra knäck!
Är ganska trött men har ingen lust att slösa ännu mer av det här lovet.
Efteråt ska hon, jag, Ian och Amanda åka och göra ääärenden.
Sen får vi se vad jag hittar på!


Pepparkaksbak i söndags!

HONEY

Ikväll har jag kollat på Eclipse och Honey tog precis slut. Får riktiga rysningar i slutet när de dansar till Yolanda Adames I Believe. Sååå grym dans! Och låt såklart. Kan droga den hur länge som helst hehe
Seriöst, rysningar heeela låten!


DAG 21: En resa

Kom på den här också.
Då kan jag berätta om en resa. Min bästa- När jag, mamma och mormor åkte till Marocko i femman 2006.
Vi åkte i mars mitt under terminen och då var det ganska varmt. Inte så varmt som det kan bli där men några 20 plusgrader.
Vi var där i en vecka och hade skitkul! Men tror inte att alla höll med mig lika mycket. Mamma hatar marknader för att man kan inte gå förbi en "affär" utan att bli "tvingad" in haha. Men hon hade också kul :)

Vi gjorde en massa aktiviteter som att vi red på kameler, fick en två timmars helkroppsmassage, åkte upp till bergen, åkte på guidetour osv.
Det var jättekul och billigt var det också! Så kunde man pruta ner upp till 70% trots att det redan är väldigt billigt där.




 


En massa bilder från Marcko!

Dagens låt!




Behind blue eyes

DAG 20: Om du fick välja utseende

Den hittade jag på själv.
Jag är ganska nöjd med mig själv, det borde alla vara!
Men om jag fick välja vem jag vill se ut som skulle jag definitivt välja Halle Barrry. Hon är så vacker! Passar i allt också. Både frisyr och kläder.
Natural Beaty skulle jag säga.

File:Halle Berry in Hamburg, 2004.jpg 


About 30 dagars grejen...

De senaste: 20- den här månaden och 21- Ett annat ögonblick, tänker jag inte köra för de är bara dumma :P
20 är ju som den med den här veckan och 21 ett TILL ögonblick liksom? Det är ju inge kul att skriva.
Jag kommer på min egen helt enkelt. Sen ;)

Tuesday mornin

God morgon!
Är barnvakt åt Ian då mamma är ute och julshoppar med hennes kompis.
Han har nyss ätit så nu krålar han runt här och drar i saker haha

Vad har jag för planer idag då?? Vill absolut inte bara sitta hemma som jag gjort de senaste dagarna, vägrar slösa mitt lov såhär!
Förhoppningsvis ska jag träffa Dominic och gå på bio ikväll. Under dagen vet jag inte, kanske träffar Johan om han inte har annat för sig.

 

Jag och Ida kände för att köra lite julstämmning! Min gulliga Soulm8 ♥

Tänk att det bara är TRE dagar kvar till jul! Can't wait! Vill veta vad jag ska få i julklapp hihi och träffa släkten och främst av allt- MATEN! Hoppas jag får mandeln från gröten i år igen :D Så kan jag önska mig nåt

I'm coooooool, ICE cool

Vet ni vad jag upptäckt?
Att jag har typ samma glasögon som Sid på Skins haha!
HUR coolt är inte det? I'm a movie star :D



Karma Cameleon



Hahah diggar låten. Den här sjöng Kidah och hennes systrar på Sing Star hela tiden hemma hos de! And fyi, man vill INTE möta Kidah på SS, hon vinner alltid typ! Men askul när hon vinner över Keisha hela tiden för hon blir lika sur varje gång haha, man ser liksom hur mycket hon anstränger sig för att vinna på varje låt! Tillslut vill hon inte spela mer ^^



Här sjunger de mot varandra på min födelsedag förra året. Den röda micken är ALLTID min, annars sjunger jag inte hahah

Little Red Riding Hood Cartoon Network style




HAHAHA jag fattar inte att jag hitta den!
Jag, mamma och Sady pratade om det här här om dagen. Den gick på Cartoon Network och jag älskade den. Rödluvan är ju helt skev asså, hon skriker och är blind, sjunger och springer in i träd! Barndomsminnen asså! Så jävla rolig, synd att den inte finns på svenska på Youtube :P

Twilight

Här sitter jag i min ensam. Ganska skönt!
Mamma är ute och jag har bara suttit hemma och tagit det lugnt. Har kollat på New Moon och nu blir det Eclipse!
Har inte sett de innan. Bara Twilight i somras på Alexandras landställe.
De är helt okej men lite långtråkiga. Förstår inte hela poängen med de haha
Förstår mig verkligen inte på alla människor som är typ helt besatta av de hehe

Men jaa, nu ska vi få det här överstökat! ;)


Sovmorgon!

Heeeeeeeeeeej!
Jag bestämde mig för att ta en sov morgon idag. Den blev ganska lång :P
Idag har jag iallafall inte bestämt nåt. Ska förmodligen bara var hemma och ta det lugnt!

Måste ringa till salongen för att se hur det blir med jobb det här lovet också


DAG 19: Detta ångrar jag

Kommer faktiskt inte på något jag ångrar. Tråkig som jag är. Men det är ju bra!

I'll update you om jag kommer på något men hur det än är borde man inte ångra något för det är ens erfarenheter som gör en till den man är idag. Och den personen ska man vara stolt över.

DAG 18: Min favoritfödelsedag

Jag har nog ingen. Tråkig som jag är. Men det är ju alltid kul att fira tillsammans med någon! Det gjorde jag, Keisha och Kidah när vi fyllde 7 år tror jag.
Det var här ute på min gård då vi hyrde lokal och alla möjliga folk kom och vi hade roliga lekar, god mat, ansiktsmålning och en massa presenter!
Vi alla fick en varsin kopp med från en disneyfilm, alla tre var olika. Min var Alladin. Innan ville jag ha 101 Dalmatiner som jag tror Kidah fick men jag älskar min Alladin mugg! Har kvar den ;)



Det här var när jag fyllde 10 tror jag.
Från vänster- Sofia, Keisha, jag, Nicole och Kidah

DAG 17: Mitt favoritminne

Vet inte riktigt vad det skulle kunna vara. Men jag kan berätta om gången jag skrattat mest i mitt liv. Jag började garva så fort jag tänkte på det, och det pågick i tre veckor, bara av tanken liksom!

Det var när jag var på kollo på Barnens Ö 2007 och jag blev bra kompis med en tjej som hette Marie. En av de första dagarna satt vi fem stycken och delade på två hängmattor. Jag satt bredvid en kille och Marie gillade litegrann (det hade ju ändå gått några dagar bara haha) och Marie satt i hängmattan mitt emot och flörtade lite. Hon var lite rädd för att sitta i sånna här för de var lite instabila men hon försökte slappna av ändå och tillslut började hon tycka att hängmattan var rolig till och med! Så hon började gunga fram och tillbaka i den i fullfart och helt plötsligt ramlar hon bakåt med huvudet först och gör en bakåt kullebytta! Så fastnar hon med benen över sig medans hon ligger på rygg och så ser man lite av hennes rumpa.
 Guuuuud vad jag skratta!

Inte för att det gjorde ont eller så men för att det såg SÅ JÄKLA roligt ut och det faktum att hon försökte flirta med den här killen.
Det låter nog inte lika kul som det i verkliga fallet är, det gäller att föreställa sig där!
Haha jag skrattar fortfarande!


DAG 16: Min första kyss

Vet inte riktigt vad som räknas första kyss :P
Men första PUSSEN var i ettan eller tvåan som jag fick av Berk. Hatade honom då men det var när vi gör på fritids och hade utflykt då och var i den där parken i Rädmansgatan mitt emot McDonalds typ :P

Sen i 7an var det med Wibron när vi några från klassen var hos honom. För mig var det inte värsta grejen, lite kul bara haha, ett roligt minne men inte mer än så.

Kyssen som nånsin betytt nåt har kommit från Johan. Min första rikitga pojkvän. Vi var på g vid den tiden och hade träffats kanske fyra gånger sen vår "date" förutom att prata på datan och sms. Vi var hos hans mamma och han är en sån som vill ha saker gjort vid rätt tillfälle och inte stressa på saker. Vet inte hur det kom upp men han sa att han var väldigt duktig på att strula, för att vara ärlig.
Jag vet inte hur länge jag skrattade åt det haha. Plus att i själva verket hade han inte vart särskilt erfaren haha
Hur som helst, svarade jag typ jaha, du säger det?
Jaa, ge mig en puss så ska jag visa! sa han.
Ganska komiskt. Det var inte världens bästa men det pirrade i magen och var mysigt ändå på nåt sätt. Roligt var det iallafall och inget pinsamt över det :)


Sov hos Johan

Det har varit lite segt med 30 dagars grejen men det känns som att jag inte riktigt haft tillräckligt med tid för att bara sitta och skriva om det. Men jag ska göra det alldeles strax! Om dag 16, 17, 18 och 19 haha
14 sket jag i för den var typ som en annan.

Igår sov jag ju hos Johan. Vi hade jättemysigt! Först mötte han mig och vi åkte till Örnsberg och åt pizza med två killar. Efter det åkte vi hem till Johan och vi möös och gjorde maränger! De blev jättegoda :D
Innan vi la oss kollade vi på film.
Vi vaknade ganska sent (vet inte vad hans problem är, han skulle lätt kunna sova i typ 15 timmar!) och åt frukost. Sen gjorde jag i ordning mig och åkte hem. Han följde med en bit också.



Haha Johans bästa dagar

Barnvakt och krig med internet

Har krigat med internet hur länge som helst men tillslut gick det (jag vann :D)!
Under tiden har jag kollat på Karate Kid och den var bra!
Under hela den här tiden har Ian sovit, mamma jobbar så jag är barnvakt. Han somnade runt 12 och sover fortfarande!

Det blev ingen fest för mig igår heller, det blev för sent och jag skulle knappt hinna vara där. Så typiskt att Keisha skulle vara där fick jag reda på precis när jag kommit hem!

Nu ska jag äta, sen när Ian vaknar ska han också äta och förhoppningsvis kommer mamma hem snart, då åker jag till Bredäng och ska sova hos Johan!


I'm off!

 

Så ser jag ut just nu, nu ska jag skynda mig till skolan!



Look into my father's eyes- Eric Clapton

Morgonbilder på mig och IanPian!

 
 

DAG 15- Mina Drömmar

Skulle ha skrivits två dagar sen :P

Gissar på att de menar vad jag önskar ska hända eller nåt jag vill uppnå?
Jag vet faktiskt inte vad mina drömmar är. Jag vill leva ett vanligt liv, typ :P Haha
Nej men jag vill resa mycket med de jag älskar, vänner och så. Vi vill jag ha en fin familj med en underbar man (inte nödvändigtvis gifta mig) och få ca två barn!
Jag har inte så stora krav på "drömmar"

Vad händer idag då?

Vet inte varför det inte gick att logga in igår, men det gjorde det inte så jag är här nu istället!

Igår var jag i skolan, inte hela dagen för det behövdes inte. Efter det gick jag och köpte mat sen åkte jag till Johan. Han var mest inne på datorn medans jag och hans syster Jozefin kollade på Animal Planet och Viasat Nature haha, some  interessting shit over there!

Jag kom dock hem ganska sent och la mig ganska sent. Jag är lite halvtrött idag men jag är uppe och ska snart in i duschen, sen äta frukost och efter det åka till skolan, vara där halv ett, slutar halv två och då ska jag träffa Lixa!

Till kvällen blir fest i Masmo igen! Ska nog bli kul! :D



Jag och Lixa i våras!


American Pie

Det blev inget jobb idag. Jag gick dit och skrev på papper osv.
Eftersom att jag kommer jobba på frisörsalongen så blir det nog ingen Sandy's för mig förrän efter lovet.
I don't mind hihi

Nu har jag precis kollat på American Pie- The love book. GRYM! Typ den bästa tror jag :P
Det är Alphalpha (från The little rascals) som är huvudperson när han är 20nånting, Bug Hall. Det ser verkligen inte ut som han!



Ser ni haha
Guud

14/12/10

Good evening!
Bättre sent än aldrig. Sitter och snackar med Dominic på facebook. Det verkar börja bli en grej haha

Idag var jag i skolan sen träffade jag Johan i Fridhemsplan och det slutade med att han åkte hem med mig. Det var inte bestämt. Inte heller att han skulle stanna så länge för han skulle träffa sin kompis men det blev inte av.
Jag lagade mat åt oss och sen tog vi det bara lugnt.

Imorgon kommer jag nog hem ganska sent för jag ska jobba på Sandy's, första dagen som riktig anställd!
Spännande ^^


Filmkväll

Ikväll har jag kollat på The Little Rascals (kärlek!) och The Last Song, med Miley Cyrus haha. Den var faktiskt bra!

 

Nu ska jag försöka sova för imorgon är det debatt om olika energikällor. Jag, Mimmi och Lollo har om fossilbränsle och tro det eller ej så finns det posivita saker om det! (Dvs olja, gas och kol). Vi ska debattera mot vindkraft.

Godnatt iaf!




Daniel Adams Ray-
Den här (Förlåt att jag aldrig sagt förlåt) och Gubben i lådan är de låtar av honom som jag gillar bäst :)


Dagens jullåtar!




Den sista är riktiga barnminnen från julafton på landet! Och jukshopping! Vad mysigt!! :D

DAG 13: Den här veckan

Förstår inte riktigt om det är om veckan som vart eller veckan som kommer men eftersom att ni som läser märker vad jag ändå gjort den senaste veckan så skriver jag om mina planer den närmaste veckan. Det är ju ändå måndag!


Måndag: Julbak!
Tisdag: Inget speciellt planerat men det är ju min tv-kväll! Avbokar allt då haha
Onsdag: Min första dag som riktig anställd på Sandy's
Torsdag: Förmodligen träffa Johan eftersom att jag inte planerat nåt annat
Fredag: AVSLUTNING!! :D Plus att jag ska träffa Lixa :D
Lördag: Förhoppningsvis sova hos Johan. Då ska vi mysa till det med saker att göra :)
Söndag: Inget planerat då heller


NU BLIR DET GLÖGG! Första i år, can't wait! :D

LUCIA

Hej!
Nu jag jag, mamma, hennes kompis och min gudsyster precis ätit pizza och nu är det dags för lite julbak som lussebullar och knäck på Luciadagen!

MYSIGT värre!

Idag var en skön dag. Inget speciellt hände. Men nu ska jag vara lite social ;)

Lägger strax upp DAG 13!


Idag + gårdagens bilder!

Sååå, hej :)

Nu är jag ganska trött så jag gör det här fort!
Idag var ju jag och mamma och Ian hos mammas kompis Cissi som fyller år idag. Så kom vi för att träffa hennes tre veckor gamla dotter. SÅ liten!  Jätte gullig!
Så hennes familj och vänner var där och det var jättetrevligt tills jag blev nästan däcktrött, men sen när de flesta gått blev jag lite piggare igen. Nu är jag hemma och har ätit knäckemackor och ska strax lägga mig!





Från festen igår ;)

DAG 10, 11, 12!

Kör snabbt de dagar som jag missat på listan. Alltså 10, 11, 12 ;)

DAG 10: Det här hade jag på mig idag (fredags)



Tröja- H&M
Jeans- H&M
Skärp- Indiska


DAG 11: Mina syskon

De har jag ju redan berättat om typ två gånger :P Men vi kör väl igen då!
Rodney 26 år bor i Skövde, Amanda 21 år bor i Solna, (jag), Leon 13 år bor på andra sidan solna, Lenny och Ryan snart 11 bor i Östberga med pappa, Ian snart 10 månader och bor i Husby med mig och mamma!

Jag är närmast med min syster, minst närmast med Rodney, eftersom att han bor så långt bort.

DAG 12: I min väska

I min väska har jag min almanacka, två smink nässesärer typ (med allt möjligt smink), pennor, kondomer som jag fick av en tjej från en fest, helt random haha. Jag har också min plånbok, VeckoRevyn, handkräm och deo ;)

Igår

Hello marshmellow!
Nu har jag lite bråttom för jag, mamma och Ian ska till mammas kompis som nyss fått en liten bäbis :)

Igår var jättetrevligt! Jag och Ida gick ju på Adams-Ray konsterten i Medis för jag hade vunnit biljetter. Jag gillar fortfarande Gubben i lådan bäst :P
Nadine var där också! Hon är så gullig haha


Lite senare mötte jag Emma och vi väntade på hennes kompisar som vi skulle på fest med i Masmo (långt åt helvettet!). Mamma kom sen och hämtade mig efter hon slutat jobbet och vi kom hem mellan 1 och 2.
Det var en skit rolig fest iallafall ;)



Seg, som vanligt!

Nej, jag vaknade för sent idag! Jag skulle ha hunnit städa mitt rum men jag ligger liksom kvar i sängen och ska gå om ca 40 min :P
Nu ska jag hoppa in i duschen, städa upp det värsta och sen ta nåt att äta innan jag går!

Puss hej leverpastej nu ska jag till Daniel Adams-Ray konsert med Ajdaho! :D


Nattblogg. Knight and Day

Jaa nu är jag inte trött alls! Kl e ju liksom kvart i tre. Inte konstigt liksom, gick upp typ 6...

Kollade nyss på Knight and Day. Bra film. Lite action och komedi samtidigt ;) Kanske lite överdrivet med skjutna folk men det kunde vart sämre!

Nu ska jag ta ut mina linser för mina ögon är väldigt irriterade, sen ska jag SOVA.
Så länge jag bara kan. Det är just vad jag vill!


Inte världens bästa humör, men det funkar

Mmm. Jag är lite sur. Min kväll blev fail. Visst jag har haft trevligt men jag orkar inte med sånna här dagar. DE STESSAR UT MIG!

Idag har jag träffat många jag känner. Först såg jag några jag kände från Jensen Norra när jag och några tjejer i klassen åt lunch. B.la Wibron. Sen ringde jag Ida och då var hon på Falafel, i närheten av där jag var. Då mötte jag upp henne och vi väntade på Dominic då vi skulle besöka ESN.
Vilket jag, Dominic och Ida gjorde! Men hann dock inte träffa Mr. Adolphson, Ms. Brierly och Mr.Midgely. Några av de bästa. Liksom ofta Miggan var sjuk idag. AV ALLA DAGAR! Han var sjuk ca 5 dagar sammanlagt under mina tre år som jag hade honom som lärare... Tirräcklit!

Lite senare åkte jag och Ida hem till mig ett tag, var här, mötte Emma. Träffade Sara i Östermalm också, helt random hehe

Vi hittade ingen fest förrän mamma fick flipp och ville hämta upp mig utan anledning så nu är jag hemma och Emma och hennes kompis har as kul. KUL!

Chattar med Domme nu. Ska kolla på film snart om jag orkar. Är inte på humör och är seg nu.
Aja. Puss å hej sålänge! Ser fram emot storstädning i mitt rum imorn också! Det behövs liksom inte ens -.-



Jag och Ida idag ♥

DAG 9: Min tro

Jaa. Jag är inte religös iallfall. Verkligen inte. Är lite emot det faktiskt. Alla får ju självklart tro precis vad de vill men som jag skrev i mitt religionsprojekt så sa jag att jag trycker att religon är bullshit haha
Men en bra sak är väl att man har en tro och hopp, det som kommer efter döden.
Innan, när jag var liten trodde jag att när man dog så var allt vara svart, medvetslös och man ligger och ruttnar under jorden. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska tro. Jag tror däremot på själen, andar osv. En högre kraft än människan. Sånt är intressant att läsa om. Men som sagt jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Jag tror dock inte att Gud finns osv.

Jag är alltså ganska spirituell av mig. Men ABSOLUT inte lika fanatisk som pojkvännen min...



Min dag

Hej!
Idag började jag 8, gick alltså upp kl 6 vilket betyder att jag är brutalt trött just nu...
Dagen har i helhet vart bra iallfall. Kollade på en jättebra film på spanskan. På spanska var den ju såklart, men tack gud för subtitles :P Sin Nombre heter den (Namnlös).

När jag slutade gick jag till Vivi Matpressen, köpte mat snabbt och åkte till salongen och fixade till mitt hår igen, så nu är mina lockar mer jämna, ser jättebra ut och är nöjd! :D

Mamma är påväg hem också och det blir tacos till middag! YEY, long time my friend.. ;)

Imorgon under mina håltimmar så ska jag möta upp Dominic och vi ska hälsa på ESN. Men ser väl mest fram emot att få träffa Domme igen haha


DAG 8: Ett ögonblick

Jättesvårt att välja men here it goes!
Det var 26e februari 2010 och den här dagen hade jag sett fram emot länge! Det var sista "skoldagen" och efter det var det sportlov och passande att göra nånting sportigt med skolan! Vi skulle åka skidor i Romme! 6orna-9orna (om det inte började från 7an? aja inte relevant). Jag var jättetaggad och hade bestämt att åka med Alexandra i år igen. Gjorde det i 7an också. Tyvärr smsade hon mig på morgonen och sa att hon var sjuk. Så typiskt för hon blir alltid det när vi ska göra nåt kul med skolan!
Jag var där iallafall, åkte med olika folk och hade jättekul. Nångång efter att jag åkt ner för ena backen kollade jag mobilen, bara för att. Då hade mamma ringt, så jag ringde upp och hon sa att hon var på sjukhuset. Hennes vatten hade gått men hon hade inga verkar sa hon. Jag skulle få en lillebror! Så trots att Lixa inte kunde följa med var jag glad hela dagen efter det. När vi kom tillbaka till Stockholm runt 19.00 åkte jag direkt till Johan och var där bara en liten stund. Berättade de glada nyheterna.
Jag trodde att mamma var hemma fortfarande men när jag skulle ta hissen ner från Johan ringde hon och jag kunde höra bäbisgråt i bakgrunden! Min lillebror hade kommit! Ååh jag var så glad. Det var verkligen en bra dag!


Ian, en dag gammal



Min lilla älskling några månader sen ;)


Min kväll

Nu är klockan mycket!
Ikväll har jag gjort mitt tal som jag ska hålla imorn. Typ halva klassen har skickat mail och klagat till vår coach (mentor) över vår uppgift till talet. Jag gjorde så gott jag kunde. Sen kollade jag på alla avsnitt jag inte hunnit se på Kenza & Tyra Show. Avsnitt 8, 9, 10 :D
Nu chattar jag med Dominic. Vi har bestämt att tillsammans gå till ESN på fredag! Funny funny :)

Nu måste jag duscha innan jag lägger mig. Hoppas bara att jag inte drömmer en till mardröm inatt. Jag var SKRÄCKSLAGEN inatt. Usch. Jag tvingade Johan att ringa mig mitt i natten och lugna ner mig. Men sen bröts det och han bara la på så då blev jag en aning mer panikslagen men tillslut somnade jag.
Påminn mig att då skaka av min drömfångare!!



En fin bild på mig, Dominic och söta Sara på balen. Älskar den här bilden :D Sofistikerade människor ;)

Dag 7: Min bästa vän

Jag har inte en bästa vän. Jag har många bästa vänner, eller många väldigt nära iallafall!


1. Keisha
Vi har känt varann sen alltid och har så många bra minnen med varann. Vi gjorde allt tillsammans, var bästisar i skolan tills hon bytte i början av ettan. Nu träffas vi inte lika mycket eller pratar lika ofta som innan vilket då var typ.. varje vecka? Men vi är alltid där för varann. Det är också då jag kommer till Kidah

2. Kidah
Har känt henne lika länge som Keisha och har gått på samma dagis, båda bott i Husby, gått i samma klass. Hennes mamma och systrar och hon har till och med bott hemma hos oss ett tag i ettan/tvåan. Vi firade nyår tillsammans och har alltid lika kul när vi träffas. Kan alltid prata om allt och driva om allt. She's CRAZY! Sen vet jag inte vad detta beror på men vi har en tendens att alltid tänka på samma sak och säga samma meningar samtidigt! Creepy :O

3. Nicole
Henne har jag nog var närmast med. Vi har gått i samma klass sen sexårs, det är alltså 11e året nu vi känt varann. Det är jag så glad över för om jag inte träffat henne hade jag inte vart den personen jag är idag. Vi har samma humor och verkligen klickar. Vi kan göra allt med varandra. Det enda som suger är att vi inte umgås utanför skolan så ofta och nu när vi går på olika gymnasium är det inte alls ofta. Skam!

4. Ida
Vi har gått i samma klass lika länge som med Nicole men jag gillade henne verkligen inte. Förrän vi blev äldre och i 8an var vi som bästisar! Vi var alltid med varann efter skolan. Varje fredag som vi inte hade nåt att göra satt vi på McD i Sergel och smsade med tråkiga folk och fråga vad som hände den kvällen. Aldrig napp haha! Så där satt vi, vandrade runt lite och jaa... Inget liv typ. Men hon är verkligen en udda och unik person. Min Soulm8! Även om man har tråkigt så säger hon alltid nåt helt random och förvirrande som ingen fattar. Då glömmer man bort det tråkiga! :D

5. Alexandra
Vi är inte alls lika nära som vi var 6an-7an. Har också känt henne lika länge som Ida och Nicole, samma klass allihopp! Vi pratar knappt längre. Men jag vill ändå inkludera henne för hon är den snällaste vän jag haft. Att åka till hennes landställe kunde vara det bästa som fanns. Sitta vid bryggan och fiska, sen på kvällen komma tillbaka till stugan och spela kinaschack och kolla på film, äta god mat! Eller bara ta det lugnt i Stockholm. Världens finaste flicka! (Bland alla mina andra fina flickor :D)

6. Johan
Sist men inte minst, lilla Johan! Jag skulle inte klarat av ett så här långt förhållande om vi inte kunnat prata om allt tillsammans. Vi träffas ju så pass ofta jämfört med alla andra på min lista. Då måste man kunna kommunicera och umgås utan stora krav varje gång. Så jaa, han är också min bästis ^^



Jag och Keisha på hennes landställe när vi var kanske 2 år? :)

Jag och Kidah. Se så kul vi kan ha :D Ca 8-10 år skulle jag tro.

Jag och Nicole inne i lilla datasalen i 8an. När vi inte orkar jobba haha

Jag och Soulm8 efter idrotten i 8an

När jag, Alexandra, Patti och Magda skulle grilla första gången det året! En minnesvärd dag hihi

Jag och Johan kvällen innan jag åkte till Mallorca i September. Rolig kväll :D Träffa Emma också för första gången, ångrar inte den dagen!


Japp, det var mina bästisar.
Känns som att jag går in på den här 30 dagars grejen helhjärtat asso ^^

Dag på stan

Idag är en ny dag. Men blir så jäkla förbannad när jag alltid försover mig och missar viktiga lektioner. Jag kom till sista men den behövde man inte ens gå på, lagom onödigt... Gick en halvtimme innan jag slutade (schemamässigt) så jag slutade 11.45, var där i en kvart liksom... :P

Efter mötte jag mammma och Ian och då gick vi runt på stan. Innan jag kom hem gick jag av i Kista och pratade med chefen på Sandy's så nu är jag anställd där! Men jag ska inte jobba förrän nästa onsdag.
Sen gick jag förbi Expert och skulle hämta min mobil men det har fortfarande inte kommit! Riktigt irriterande då jag skulle fått den ca två veckor sen. Och mitt nummer funkar inte utan den...

Har nyss ätit också så nu är jag mätt!


Mobil lista!

Har du pussat nummer 9 i din kontaktlista ? Nope
Hur många sms har du just nu ? Vet inte, kan inte se och jag tänker inte räkna :P
Hur många sms har du skickat ? Samma där
Vad har du för relation med nummer 20? Min chef på hårsalongen
Hur mycket pengar har du på mobilen? Några öre bara :P
Vad står det på ditt sista sms i inkorgen? "Aha, nä jag vet inte än asso :)"
När ska du träffa nummer 30 ? Ingen aning
Vad står det på ditt sista sms på skickade ? "Ok :P " haha tråkigt
Pratar du ofta med nummer 45? Väldigt sällan, men mer nu på sistone
Hur många sparade sms har du ? 9 tror jag
Vad står det på ditt första sparade sms ?  "Jag förstår, asso fan jag har aldrig gråtit såhär mycket under så kort tid förut, jag är ganska säker på att det kommer bli bra men jag tänker och föreställer mig verkligen att du är borta ur mitt liv, det är det hemskaste jag nånsin upplevt och det är ändå bara tankar" 
Vad har du för märke på mobilen? Sony Eriksson
Vilken färg är den ? Svart. Men snart röd! :D


DAG 6: Min dag

Det är ju inget ovanligt med att jag skriver om min dag. Så nu gör jag det ;)
Lyckad var den iallafall! Jag fixade mitt hår på salongen där jag brukar jobba. Jag klippde det och gjorde texturizer. Det är en permanent för de med lockigt hår som vill tynga ner håret, göra det mjukare eller få större lockar. Det blev jättebra! Det ser inte ut att vara så stor skillnad men nu kan jag ha det utsläppt iallafall!
När jag var klar där mötte jag upp Nicole som bestämt och så gick vi och julshoppa!
Jag köpte till Johan, lilla Ian och mamma. Skönt att ha det klart!

Nu ska jag packa in mammas present och så ska jag lägga det under granen! :D
 


Inte världens bästa bilder.. men men!

Flint Ian


Morsning korsning!

God morgon! Nu är jag skiit trött...
Mormor kom inte, vet inte varför faktiskt. Jag ska göra mig iordning för att åka till Östermalm nu och klippa mig. Samt göra texturizer. Få se hur det går! Få se om jag träffar Nicole också, man vet aldrig hur det blir med henne som inte svarar i telefon :P


Hold yuh


Hej!

Idag har vart en skön dag! Jag och Emma åkte ju till Kista och åt. Gott var det minsann!
När vi jäst klart efter maten skulle Emma ta bussen hem så jag åkte med henne till Danderyd och därifrån åkte jag till Johan och var där ett tag. Åt där också haha

Nu är jag hemma och chillaxar! Är ledig imorgon och då ska mormor komma hit, vid 14.00 ska jag klippa mig och efter det ska jag och Nicole julshoppa!

Vad är mer nytt då? Joo stackars lilla pluttis Ian har blivit rakad, så nu har stackarn inget hår. Jag och mamma är inte så glada, men nu har jag vant mig, hon också förmodligen. Han ser ut som en liten hulligan haha. Pluttis...


DAG 5: Vad är kärlek?

För mig är det något som ska få en människa att känna sig lycklig. Det kan vara allt från personer till objekt. Det finns olika sorts kärlek men allt går bara tillbaka till att man ska känna sig lycklig,
.
Den viktigaste för mig är ju om det är kärlek till en person då man kan älska någon och bli älskad och uppskattad tillbaka. Vet inte riktigt vad mer man kan säga. Det ska inte behöva vara något komplicerat, kärlek. Tyvärr blir det ju ofta det men det finns alltid tillräckligt mycket kärlek NÅGONSTANS som får en person att fortsätta leva. Hopp och kärlek, mer än så ska man inte behöva ha.


DAG 4: Det här åt jag idag (igår alltså)

Frukost: Två toasts med äggrora
Lunch/middag: Kokt potatis och köttfärsgrejs
Kvällsmat: Knäckebröd med smör och ost!
Var det nåt mer?

Next up- Kista Food Court!

Heeej! :)

Igår var kul! Jag och Emma var i Häggvik hos en tjej och hennes kompisar, vi har träffat de innan och vart med de innan, trevlig kväll, körde kortlekar och lite sådant ;)
Det blev att Emma sov över och nu ska vi till Kista och äta! Sushi för min del! Som vanligt haha


Bjuder på en ony nyvaken bild på mig haha!

TRUE COLORS


 

Börjar fatta tycke för snööö

God morgon!
Känner mig på bra humör idag faktiskt! Eller det kanske inte är så konstigt eftersom att det inte finns nån anledning till att jag inte ska vara det haha

Jag njuter verkligen av de snö och frosttäckta träden på gården utanför mitt rum och "eftermiddags"solen som tittar fram och lyser på träden. Så vackert! Tills man kommer ut... Hahah
Nej då, sålänge det inte blåser så tycker jag bara att det är mysigt utomhus, för nu har jag äntligen en tjock vinterjacka som jag inte fryser med.

Ikväll får vi se vad som händer. Ska förhoppningsvis träffa Emma och gå ut, nånstans! Part-ey! Och daaans!
Woop woop!



Emma och Johan några veckor sen haha

DAG 3: Min familj

Det är sent, jag vet. Kom hem ca en halvtimme sen.
Kan väl lika gärna börja med Dag 3: Min familj ;)

Jag berättade ganska mycket om det i dag ett, om mig själv men kan väl fortsätta här!
Jag har sex syskon: Rodney 26, Amanda 21, (jag). Leon 13, Lenny och Ryan snart 11 och sen lilla Ian, ca 9 månader.
Jag har alltså fem bröder och bara en syster. Men jag bor bara med Ian. Och mamma såklart!

Jag har inte så bra kontakt med mina syskon. Eller jo min syster och efter det kommer tvillingarna som jag träffar när jag åker till min pappa, vilket inte är så ofta tyvärr. Vet inte varför. Min äldsta bror- Rodney har jag inte träffat på ett par år då han bor i Skövde, det har han alltid gjort.
Min mamma är en väldigt snäll mamma, fast med hett temprament, som jag, fast värre! Haha
Min pappa är väldigt rolig, men det inser han inte själv, eftersom att han är helt seriös. Så säger han alltid "jasså..? ^^" när jag och min syster får magkramp av garv. Haha

Sen ska vi inte börja på min lilla vimsiga mormor. Hon är cool. Väldigt cool tycker jag, och så gullig! Hon är inte en sån där mesmormor som sitter i sin gungstol och stickar direkt, hon är en aning mer vild än så. Och hennes små läspningar slår allt! Hon och morfar (inte min riktiga morfar för honom har jag aldrig träffat, han dog YEARS AGO) passar verkligen ihop. Har aldrig sett de vara osams. Han är så gullig och snäll mot alla. Men världens sämsta humor! Det kanske beror på att han är från Enköping, vet inte, har aldrig förstått deras humor.. Haha

Jaa vem finns det mer att ta upp? All släkt från min pappas sida bor på Barbados, de har jag aldrig träffat. Och min moster och lilla kusin bor i Spanien!

Jag känner mig iallfall lyckligt lottad som har den familj jag har. Alla en aning vimsiga på sitt sätt, det måste man ju älska! ♥





Bild 1: Min syster och pappa
Bild 2: Gammal bild på min fina mormor (som fortfarande är jättevacker!)
Bild 3: Jag och morfar (gammalbild det med)
Bild 4: Jag och mamma (också hyffsat gammalbild)
;)

SLUTA försov mig!

FAN FAN FAN FAN. Missade idrotten idag, den som är så viktig att jag kommer på. Fattar inte hur jag inte kan vakna av min väckarklocka.... Jag hasr fan fyra stycken!

Är hemma nu iallafall och börjar 14.30, slutar 17.00. Har städat lite i rummet (igeeeen!) och nu ska jag hoppa in i duschen och till sist börja åka här ifrån lite innan 14.00 ;)

BTW, mamma hittade några cd skivor med en massa gamla bilder, orkar man eller! Hahah


I NEED LOVE

Har gjort klart min spanska nu. Jag hade missförstått uppgiften lite då jag trodde att man skulle skriva på spanska, men man skulle skriva på svenska tydligen. Tack till Josefin som saved me :)

Nu dricker jag milkshake också! HUR GOTT?!
Har vart sugen på det sen igår, fråga mig inte varför...

Imorgon är det äntligen fredag!
Fast veckorna går faktiskt ganska fort. Rätt som det är så är det julafton igen!
Vet inte vad jag ska hitta på morgon efter skolan. Vi får se!



Lloyd är så grym!

DAG 2: Min första kärlek

Det är ju Johan. Utan tvekan.

Jag har vart lite småkär i två killar innan men det är ju mest en nyfikenhet/attration, vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Första lilla crushen var i 4an då jag blev lite kär i Sam i min klass. När han började i 3an H A T A D E jag honom men sen vet jag inte riktigt vad som hände. Vi blev "ihop" i 5an då han frågade chans på mig haha. Jag sa ja eftersom att jag gillat honom tidigare men vid det laget hade jag slutat tänka på honom helt nästan, trots att vi gick i samma klass. Vi blev ihop och var det i någon månad, sen var det hejdå, inget mer med det liksom.
Strax efter blev jag ihop med Jonis för han jag, Nicole och Wibron umgicks hela tiden i skolan och utanför. Åkte alltid till Slussen efter skolan och kunde vara där i timmar och bara vara. Sen var det alltid tjaffs om vem som skulle ta tunnelbanan hem först. Det blev oftast Nicole, lurig som hon är ;)

Jag och Jonis var ihop i ca ett år men det var inte särskillt allvarligt, jag gjorde slut för tillslut blev det bara att vi bråkade heeeeela tiden, krig typ! Så vi var alltså ihop 5an-6an. Sen blandades klasserna och efter sommaren när vi började 7an gick jag i B och han i A. Men idag är vi bra vänner och pratar lite då och då och träffas. Det är alltid mysigt!

Men nu kommer jag till det riktiga, poängen med hela inlägget. Personen som har betytt mest för mig på så här "kort" tid. Vi har varit ihop i lite mer än ett år och visst, man har sina dåliga perioder, olika dåliga såklart men vi blir vänner snabbt igen och förlåter. Det är det som är bra med oss, båda är öppna och kan komunisera, det har alltid vart ett problem för mig med folk, att det är alltid någon som vägrar säga vad problemet är och då är man bara sura på varandra. Det var mycket så med mig och Jonis.
Johan är en av mina bästa vänner så då är det skönt att jag träffar honom så ofta som jag gör jämfört med mina andra vänner för det är alltid NÅT som kommer i vägen. Och det är inte så att jag bara vill umgås med Johan hela tiden och tvärtom. Det är viktigt med avstånd för när det blir för mycket känns det inget kul längre.
Vi kan iallafall prata om ALLT med varandra. Det är så skönt för jag är inte en sån som kan hålla saker för mig själv (om det inte är så att det är en hemlis, de säger jag inte!).

Jag kommer ihåg första gången vi träffades, fast det borde jag ju göra, men liksom hur allt det här började.
Det var på sommarlovet 2009 (20e juli för att vara exakt) då jag nyligen kommit hem från Spanien och jag träffade Ida och Heydari och vi åkte till Nacka Forum och åt, gick runt i affärer. När vi skulle hem kände jag att jag inte ville åka hem så det blev att jag skulle sova hos Heydari och påväg dit gick vi av i T-Centralen och träffade Magda, Sara A, MJ, Sez och Johan (vet inte om det var någon mer). Det var första gången jag träffade honom! Vi gick mot Vasaparken och mot S:t Eriksplan då jag och Heydari hade brottom hem till henne, då passade Johan på att följa med till tunnelbanan för han skulle också hem och då började vi tre prata. Kommer ihåg allt så väl!
När han gick av tunnelbanan sa han nu kommer ni prata om mig hela kvällen!
Han drev ju såklart och jag skrattade lite och tänkte yeah right!
Han var trevlig och så, men inte min stil. SÅKLART ska Amanda (Heydari) prata om honom HEELA kvällen. Surprise liksom haha!

Jag träffade honom två gånger till det lovet men inget mer med det.
Till hösten började vi prata lite på Facebook och sen på MSN, och sen på SMS. Tillslut frågade han om jag ville gå på bio med honom. Så vi bestämde det och såg Inglorious Bastards på Heron City 16 oktober 2009, det är därför som det är vår årsdag, vår förtsa date hihi


Jag kan fortsätta i timmar, vi har så många bra minnen och det är därför vi är så bra för varandra, vi begär inte mycket mer än att bli älskad, accepterad och respekterad av varann.

                                                              ♥♥♥♥♥♥







Mina favoritbilder på oss :)

Spanska

Nu är jag faktiskt duktig, jag sitter och gör min spanska. Den ska lämnas in idag dock, men det visste jag inte förrän igår. Men det går ganska bra. Lite trögt bara. Fattar inte varför man ska skriva 2-4 sidor om ett spansktalande land man besökt (man hittar på dårå) om man går i steg ett och nyss kommit igång typ. Inte för att jag inte kan spanska men om man utgår från resten av klassen ;)

Roger kom nyss och ska starta igång nya datan, exited!! :D

Nu är jag hungrig. Ska äta chips och fortsätta på spanskan nu. Uppdaterar senare och då blir det också Dag 2: Din första kärlek ;)


DAG 1: Om mig

OM MIG

Jag heter Maxine Santos-Brewster och bor i Husby med min mamma och lillebror på 9 månader och jag är 16 år.
Min mamma heter Lovisa och min pappa heter Jeffrey.
Jag kommer från Sverige, Spanien och Barbados men har aldrig varit på Barbados.
Jag har gått i Engelska Skolan Norr i 10 år och nu går jag i Jensen Västra. Vet inte vart jag trivdes bäst riktigt. Gillar den här SKOLAN bättre men gillar tryggheten i folken bättre på ESN.
Jag har 6 syskon; Rodney 26, Amanda 21, (jag), Leon 13, Lenny & Ryan 11 om 20 dagar ;) och sen lilla lilla IanPian my lovely! Jag är närmast med min syster och kan inte träffa eller prata med henne utan att få ett skrattutbrott haha
Jag är ihop med Johan och har varit det i ett år och en månad (idag faktiskt kom jag på! :P). Honom kan vi prata mer om imorgon ;)

Som person är jag ganska öppen och glad. Visst jag kan vara lite negativ då och då men det är inte ofta jag har en deprissionsdag (hur stavas det??). Sport som jag gillar bäst är väl basket som jag spelade i 4 år (gillar inte att träna så jag slutade :P), annars så är jag inte mycket för sport. Jag är mer en sån som gillar att ta det lugnt, läsa en bok. Det gillar jag! Böcker.
Jag gillar att resa också, men jag är ganska kräsen när det gäller det där haha. Jag gillar inte att resa LÅNGT. Max 5 timmar. Det är synd. Men jag skulle jättegärna vilja åka till Kreta! Eller var det Cypern? Aja, vilken av de det nu är som inte har EURO hahaha

Vet inte vad mer jag kan säga, det känns som att det blir lite långtråkigt för er att läsa :P
SÅÅÅ! Jag avslutar. Jag för mej leverpastej.





Tja!

Idag är första december, tiden går foort. OH NOO! Jag har inte hunnit göra pinch, punch first day of the month, no return!
Aja..
Idag har jag hunnit luncha med Ida på Lilla Asien, vart i skolan (tror inte att nån fick särskilt mycket gjort), åkte efteråt och köpte en julklapp till mamma, men hon vet redan vad det är :P sen mötte jag upp henne och IanPian i Kista och då var Keisha och Kidah där! Var med de ett tag och catcha up. När de drog gick jag till Food Court där mamma och Ian var, jag köpte sushi (ovanligt eller? :P) och så gick vi vidare i affärer.

När vi kom hem tog vi det bara lugnt och nu har vi satt upp julgranen och julstjärnorna i mitt och mammas fönster.

Vem har hunnit köpa en chokladkalender och ätit första chokladbiten?! :D DET HAR JAAG

Så har jag också hunnit läsa ut I taket lyser stjärnorna (började läsa igår)
I'm AWESOME :)


30 dagar...

Okej, vet ni vad? Jag ger mig, alla, verkligen ALLA verkar göra det här. Vill inte vara EIM (en i mängden) men fan, vi kör ändå! Det verkar kul!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Min familj
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Vissa är ju en aning onödiga men det får man leva med!

RSS 2.0