And I feel so bad...


Fredag och lördag i bilder, till en viss del :P

SATC på trean nu, underhållande :)
Annars så försöker jag läsa mig min nya mobil just nu men det är inte så kul att hålla på med saker när man inte har pengar på den än. Men tänkte passa på att lägga upp bilder från helgen då!


Drägg-Madde haha


Sofia som gör sallad


Heh...


I fredags i Fruängen



Det vart inte så många bilder för jag glömde bort kameran vid de flesta tillfällena hehe

Men igår så mötte jag iallafall upp Emma i stan efter att ha varit med Sofia, Yasin, Erik och Amanda och Emmsi och jag åkte hem till mig och lämnade av några grejer innan vi gick hem till Erik i Kista där även Adem och Misha var, försökte muntra upp E för han mådde inte så bra men kvällen slutade med att vi alla mådde ganska bra :D Hade kul men lekar osv. Och Eriks mamma gjorde världens godaste baguettemackor!!


NY TEKNOLOGI!





Ooooh! Kolla vad jag har nuuu!!
Mobilen köpte jag igår på Teknik Magasinet för 1499:- bara och kameran fick jag av mamma från Elgiganten för 790:- tror jag att det var. Wiiie är så glad :D

Dagen efter

Shoooooooooooo!
Gick upp för ett tag sen och håller på att göra iordning oss för att åka hem till mig och träffa mormor!

Igår kväll var kul men vi stannade inte så länge som tänkt för Sofia började tjaffsa med en kille hahaha, så istället åkte vi till Slussen och åt på McD och jag började snacka helt random men några killar och en var tydligen bra kompis med Kidah och Keisha. På ett sätt älskar jag att Stockholm är så litet hihi, träffar masssa gemensamma!

Men nu ska vi packa vårt pick och pack och börja dra här ifrån :)





Några bilder vi tog, finns fler som jag kan lägga upp sen men det blev inte så många ^^

Katt-vits!

Hejhej!
Sitter hemma hos Sofia och ska börja fixa oss inför halloweenfesten och uppdaterar sen vad jag ska vara ;)

Har nyss ätit fiskpinnar och mos med henne och hennes pappa och taggar till! Sover över här inatt så vi sks se till stt ha kul! :D Imorgon blir det fest också men då sover vi hos mig plus att mormor kommer till Stockholm imorgon så ska se till att träffa henne också :)

På tal om det så la hon upp roligaste statusen på facebook som beskriver katter så väl, typiskt Curry-grej hahaha!

HUR MAN GER EN KATT ETT PILLER!
1) Lyft upp katten och håll den i ditt armveck som ett spädbarn. Placera höger hands pekfinger och tumme på var sin sida om kattens mun och tryck försiktigt så munnen öppnas. Låt pillret rulla in i munnen.
2) Tag upp pillret från golvet och hämt...a katten bakom soffan. Upprepa sedan punkt 1.
3) Hämta tillbaka katten från sovrummet och släng det blöta pillret.
4)
... Tag f...............ram ett nytt piller, håll katten i vänster arm med ett hårt grepp om baktassarna. Tvinga upp käken och tryck in pillret längst bak i munnen. Håll igen munnen och räkna till tio.
5) Ta upp pillret från akvariet och ta ner katten från bokhyllan. Ropa på din sambo.
6) Ställ dig på knä och håll fast katten hårt i både fram och bakben. Be din sambo hålla fast huvudet, kör in en linjal i munnen och låt pillret glida längs linjalen samtidigt som du gnider kattens hals för att stimulera sväljreflexen.
7) Ta ner katten från gardinstången, res upp CD-stället och glöm inte att laga gardinstången senare.
8) Lägg pillret i ett sugrör, tvinga upp munnen och blås in pillret.
9) Drick ett glas vatten för att få bort den vidriga smaken och kontrollera att det inte är skadligt för människor. Plåstra om sambon och torka blodet från mattan. 10) Stoppa katten i ett köksskåp och stäng så att endast huvudet sticker ut, tvinga upp munnen med en sked och skjut in pillret med ett gummiband.
11) Sätt upp köksluckan igen med skruvmejsel. Ring din husläkare och fråga när du senast fick din stelkrampsspruta. Släng din nerblodade t- shirt.
12) Be din sambo köra dig till akuten. Sitt still när de syr dina fingrar med tolv stygn och plocka ut resten av pillret ur ditt högra öga. Åk till en möbelaffär på hem vägen och komplettera lite.
13) Ring djurens vänner och be dem hämta katten. Köp sedan en hund.
HUR MAN GER EN HUND ETT PILLER!
1) Vira in pillret i en skiva bacon och akta fingrarna. Klart!

Går det att läsa? :P


Min lilla Krydda <3

Hos Sofia

Tjo! Är hos Sofia nu och har bakat bullar! Hon sov som sagt över inatt igen och vi kom upp i tid till skolan och hade programdag där folk från olika yrken kom. Första timmen var det en polis och hon presenterade sig själv osv... Inte intressant direkt. Men efteråt åkte vi till Alvik och köpte hit lite mat och bakingredienser :)

Ska städa upp nu och dra mot stan och sen ska jag hem till Johan och mysa lite och äta middag där :)

Men gotta go nu!!


I skolaaan

Hej!
Slutade skolan för en halvtimme sen och är fortfarande kvar för Sofia har missat ett prov som hon gör nu så jag fördriver tiden lite!
När hon är klar ska vi dra till stan och se om vi hittar sånt vi behöver inför fredag på maskeraden så får hoppas att det man behöver finns ;)

Annars har skoldagen varit bra och den har inte varit jobbig, har ändå varit motiverad plus att vi hann med att åka till Kista innan skolan och kollade lite till vad som behövdes! Har även hunnit äta sushi till lunch i Rådmansgatan och mötte upp Kidah och Keisha så att jag fick tillbaka två av mina klädesplagg Keisha lånat av mig! Så då är en sak avcheckat som behövs inför fredag hihi

Förövrigt har Magda varit på intervju på jobbet idag och hoppas verkligen att det gått bra och att hon får jobbet! Men det tror jag säääkert att hon gör :D Hahaha gud vad många jag rekryterat till jobbet nu, det är typ 7 st nu som antingen börjat eller ska börja! Men det är ju bara kul :)

Nu får jag ta och avsluta för ingen kommer orka läsa det här iallafall, blir så utdraget och tråkigt så jag uppdaterar när jag kan! Efter stan åker jag och Sofia hem till mig och innan vi lägger oss ska vi se till att plugga på lite instuderingsfrågor (jag iallafall) och imorgon börjar jag tidigt trots min sena vecka för vi har programdag. Alltså- INGA LEKTIONER! :D Slutar tolv också så det blir naaaaaajs


Här på morgonkvisten

Godmorgon!
Känns som att man är uppe med tuppen här! Ska göra mackor och sen åka och Sofia och sovit över här också så kvart över elva ska vi vara i skolan.
Igår var en chilldag men det gick sämst för mig på jobbet, och för de flesta andra men det vart ju bara en dag :)
Men idag är det ju lönedag!! Så jag och Sofia har en massa att köpa och har satt upp värsta budgeten. Men men, nu måste vi rusta!
Lägger också upp en rolig bild från typ världens bästa program!! Hahah

Svar på kommentar

sofialejon'  om Nu är det fredagsmyyys!:
SHIT VILKEN SNYGG KLÄNNING! :o Where did u find it girl? :o <3



Jo, du... Jag håller med, blir galen för jag tror faktiskt aldrig att jag sett en sån fin klänning i mitt liv och självklart, SJÄLVKLART! hittade jag den på WeHeartIt...
Kommer aldrig hitta den :(

Loppis

Heeeeeej.
Idag blev en lugn, typ, dag. Ledig från jobbet iallafall så det var skönt! Jag hjälpte mamma med att sälja grejer vi rensat ut hemma på en loppis i Vårberg, gjorde det förra året också och vi fick bort det mesta! Resten slängde vi så skönt att slippa ta med allt skit hem igen för nästa gång. Fick ihop ca 1300:-!
Efter loppisen åkte jag, mamma och hennes vän Jessica som också hade en bord där till Söder och åt sushi (standard haha) och hennes dotter och vän kom. Har inte träffat henne på tre år! Trots att vi var ganska nära, men det blev lite diskret bråk hehe
Men pengarna splittar jag och mamma på och på tisdag får jag lönen! Har en väldans massa att köpa så får se hur jag överlever efter första veckan haha. Kommer typ vara pank efter fjärde dagen.

Har iallafall värsta planerna inför min utklädnad till halloweenfesten på fredag :D

Anyways... Ska vara lite social med mamma och Catta nu, c ya!



HAHAH måste ju bara visa bilden på när Ian åt verkligen HELA äpplet förutom kvisten, för mamma hann stoppa honom. Annars hade hela varit i magen kan jag lova!

Check!

Nu har jag nästan gjort klart min Att-göra-lista. Jag har städat rummet, rensat ut min garderob och nu är det enda kvar att duscha, det kan jag inte göra nu för jag har värsta mensvärken... Får helt enkelt ta en till alvedon och få nåt i magen. Annars är det inget planerat idag heller. That suscks...

Hör av mig sen! ;)

Tumb_large

Nu är det fredagsmyyys!

Dags att uppdatera?
Yeah, you see this. Hemma på en fredag med godis och kollar på Idol. Eller ja.. nu är det nyheterna.

Ändå ganska skönt att inte göra nåt ikväll för jag är väldigt trött men det var liksom inte så att jag valde det själv utan verkligen ALLA är upptagna med sitt, så det suger ju. Men som sagt- tur att jag är trött ;)

Jag vill däremot veeerkligen ha pengar nu för jag vill ha en klänning! Kollade på Kenzas blogg och ser alla fina kläder och bilder hon har, vill också ha! Känner att min garderob är såå tråkig, men det kanske alla alltid gör? :P
Aja, jag ska iallafall rensa ut den imorgon för på söndag ska jag och mamma på loppis och sälja allt skit vi har!

Tumblr_ltf736mx1u1r3uaqzo1_1280_large

Nu börjar Idol igen!

Invigning

Hej!
Nu är jag hemma, dags att sova snart är väldigt trött men kom nyss på att min nudelskål väntat på mig i typ en kvart..
Orkar inte lyfta på mina armar för jag har haft mjölksyra i de i ca 40 minuter för att jag bar på sovandes Ian från parkeringen hem! Fick nämligen skjuts av mamma från jobbet ikväll :D
Och jobbet gick bra, gav upp sista timmen, hade verkligen ingen ork hehe

Annars har dagen varit soft, jättestolt över att jag kommit i tid hela veckan nu förutom tisdagen som jag inte var på nån lektion! Efter skolan idag mötte jag upp Ida och skulle luncha och då var Sara där så när vi var klara åkte vi hem till Sara som bor nära jobbet och chillade där tills vi började!

Och idag har jag invigt min vinterjacka. Fyyyfaaan. Ångest! Däremot så gick jag i vissa tillfällen och svettades som fan och andra så frös jag iallafall!! Oh well...
Skola imorgon igen, sen helg! Har inget planerat inför helgen och verkligen alla är upptagna :( Får se vad jag hittar påååå.

GODNATT iallafall



Mina fina tjejor! ♥

Nu vettja!!

Är hemma nu från Johan, kom hem för ca en halvtimme sen och ska snaaart lägga mig!
Nu har jag iallafall kommit på vad jag ska vara på Halloweenfesten nästa fredag! Men det får bli en överraskning ;)
Så det blir då jag, Sofia, Madde, Amelia och Alexandra! Wiiie festa med klasskamrater hihi :D

Imorgon är det skola igen och vi har två lektioner med föreläsning, två tjejer som ska komma.. Sen en lektion till, efter det slutar jag för dagen! Vid fem blir det jobb och jag ska se till att rekrytera lite folk som bett om att få jobba där haha


Update

Hej!
Är i skolan med Sofia och pluggar igen! Som igår, jätteduktiga :)
Ska till Johan sen för vet inte när jag kan träffa honom nästa gång så får se vad som händer idag. Har inte så mycket att säga men däremot hade jag tal imorse! Vet inte riktigt hur det gick för jag har inte fått feedback än men det gick nog bra :)

Ska fortsätta på psykologin nu iallafall!


Vill utomlands!!!

Catching up here

Äntligen hemma och har ätit!
Måste verkligen lägga mig snart så att jag orkar upp imorgon!
Men jobbet gick bra, eller ja helt okej för jag vet att jag kunnat prestera bättre två av timmarna och hade jag sålt varsin lott till under de två timmarna så hade jag tjänat 180 kr mer! Men jaa, det är ändå en bra dagslön så jag ska inte klaga :)

Kan ju passa på att berätta vad jag haft för mig i helgen också..
I fredags var jag ju i skolan och efter det så tog jag bussen raka vägen till Bredäng och hem till Johan, han mötte upp mig. Sen chillade vi hos honom i lite mer än en timme, två kanske innan vi drog till Skärholmen, köpte sushi där och gick till Heron City för att hämta ut reserverade biobiljetter! Vi åt upp vår mat sen hade vi lite "sparetime" så vi chillade och sen började filmen! Såg Abducted med Taylor Lautner. GRYM film! Och neej, inte för att han är snygg -.-
Hahah

Men efter filmen drog vi hem till Johan igen och hade en trevlig kväll. Alex och Sofia kom, och Sez i slutet. Trevligt umgänge!

I lördags var vi hemma hela dagen och efter middagen drog jag till Hässelby för att fira Sofia (min andra vän Sofia alltså haha) som har fyllt år! Var där i några timmar och hade skitkul, sen åkte jag hem till Johan igen och vi la oss. Igår, söndag, hade vi en lugn dag och det var ju vårt 2-års firande, men det var inget speciellt, vi har en annan dag planerad för det ;) Vi åkte iallafall till Sätra för att hälsa på Johans farmor som fyllt år och vi kollade på massa gamla bilder :D Det var mysigt!


När solen lyste in på jobbet för någon vecka sen! Fint va? :D Men sen är det ju alltid mycket finare i verkligheten... Speciellt om man tagit med mobilkameran hehe


Förslag???

Goddag!
Chillar i skolan och försöker få lite plugg gjort. Skulle haft sällskap med Sofia idag men hon har inte kommit till skolan så jag får klara mig själv :(
Ska iallafall möta upp Ida lite innan jobbet, länge sen hon kom!

Förresten så har Alexandra i klassen bjudit mig på en halloweenfest den 28e! SKA BLI GRYMT!
Det blir hon, Madde, Amelia, Sofia och jag av de jag vet, längtar!
ETT PROBLEM bara.... Vad ska jag vara utkläd till??
Några idéer? Jag vill inte vara något som alla är liksom, en standardgrej så förslag uppskattas!
Wedad sa pirat och jag har redan lite kläder som jag kan ha användning för men jag slår av om att det kommer att vara typ 20 pers till som är det?
Aja, får kolla vidare men om ni har förslag så lägg gärna in en kommentar!


TVÅ ÅR MED MIN ÄLSKLING!! <3

Hej hej!
Ska uppdatera lite fort för jag måste göra några saker innan jag ska lägga mig.
Idag firar jag och Johan två år!!

Det känns inte som länge sen vi gick ut första gången, fast ändå gör det det... Så mycket har hänt!
Jag gick fortfarande i ESN och jag kommer ihåg att det var på en fredag som han och jag skulle träffas själva för första gången och jag var lite nervös och ville inte säga till nån att jag skulle träffa honom men under dagen fick jag feber och mådde skit men jag träffade honom iallafall i Skärholmen och vi åkte till Heron City, kollade på bio, sen efter det åkte vi till Slussen och åt på McD sen åkte jag hem och blev ännu sjukare! Men det var värt det!
Efter det gick allt väldigt fort frammåt men det kändes heller inte som att det var fel och se var vi är nu! Två år senare!
Visst, vi har haft våra ups and downs men ja... Två år som sagt.

Nu måste jag iallafall avsluta och får uppdatera mer om helgen så fort jag får tid!
GODNATT!


Hos Jois!

Heeeeeeeeeej!
Har ni haft en bra fredag hittills?
Det har jag! Men jag och Sofia vaknade lite sent bara... Vi åt iallafall sushi till unch, hihi, sen åkte vi till skolan, hade psykologi, svenska och matte och efter lektionen åkte jag raka vägen till Bredäng och är här nu med Johan!
Snart ska vi ta bussen för att gå på bio i Heron, Abducted ska vi se. Den är nog okej  bra :)
Sover här också hela helgen!! För vi firar 2 år på söndag, wiiie för oss!!

Myspyskväll!

Kvällens på er!
Sitter i rummet med min fina Sofia och pluggar! Duktigt vaa ;)
Det var skola idag, vi jobbade och det var väärsta tävligen på dubbel provition på den som sålde flest och jag var EN ENDA lott ifrån att komma lika som Emma -.- AAAAAH!
Hur som helst, sålde jättebra idag iaf ;) Och efter jobbet åkte jag hem med Sofia och Erica men Erica gick av i Hallonbergen.
Skönt att ha nån att gå upp med till skolan imorn och ha sällskap hela vägen :D

Men nu ska jag fortsätta här, GODNATT


Ja, där har ni Sofia! (Klicka på namnet för att komma till hennes blogg!

Innan skolan

Godmorgon! Just nu gör jaag mig klar för att åka till skolan!
Skulle ha lunchat med Kidah egentligen men hon skullle till tandläkaren...
Försökte typ halva natten igår men att skanna klassfotot men jag behöver en CD så att jag kan installera programet i datorn och jag hittar den inte!
Så frustrerande... Men men... I'll survive.

Nu bör jag väl sluta dra ut på detta och ta mig till skolan istället :)
Ska träffa Johan efter skolan också och vi ska vara hos mig! Flera månader sen :O


Pic

Är hemma själv och kollar på ännu ett konstigt avsnitt av Outsiders. Mamma är på ett jobbmöte så jag är hemma själv och det är helt kaos här! Vi håller på att rensa och sortera, så jobbigt -.- blir jättetrött men om en kvart är det Desperate Housewifes och den ska jag hålla mig vaken på för förra veckan däckade jag vid halv åtta...

Kan passa på att lägga upp dåliga bilder på årets skolfoton. Jag ska se till att scanna sen ;) När jag hinner och då blir det mycket bättre bild!





Nu glömde jag bort inlägget i en kvart men jaja ^^


En snabbis innan skolan

Time to head off to school!
Passar först på  att lägga upp två roliga bilder ^^




Hahahaahahahah! Sista är ju bästa!
Hittade de på Jennifers facebook.

Skolfoto!

Hallå i stugan!
Har nyss fått mig en dos av chips och guacamole samtidigt som jag kollar på Troja. Konstigt att jag aldrig sett den tycker jag. Bara små delar.
Idag har varit en helt vanlig dag, inget speciellt men lite glada nyheter! Till mig iallafall haha, skolfotot har kommit! Yeeey Nu väntar jag bara på katalogen!

Men imorgon är en ny dag, har inget planerat dock. Så får se vad som händer.
Nu ska jag återgå till filmen men här får ni dagens låt!


Upptagen helg!

På tiden att uppdatera eller??
Äntligen har jag kommit till en dator den här helgen. Har haft fullt upp men nu är jag äntligen hemma för att andas ut!
I fredags var jag och Johans familj på restaurang för att fira hans kusiner som fyllt år och efter det gick vi alla och bowla! Jag var sämst haha, som vanligt.
Men efter det blev jag hämtad med bil i Solna och jag var med Emma, Misha och sen Sara från jobbet och hennes kompisar. Det var trevligt, inget speciellt dock och vi var ute i INGENSTANS!! Vet fortfarande inte var vi var men som tur är hade jag sett en buss åka en bit bort så när jag skulle åka hem hade jag tur att en av de gick via Hallonbergen och när jag kommit fram dit så kom Akalla-tåget PRECIS så jag fick kuta och jag kom hem på bara 20 min :D

Igår jobbade jag och efter jobbet åkte jag hemåt med Lisa och Erica och då fick jag samtal från Keisha om jag ville komma på fest med henne och Kidah och att jag skulle ta med tjejkompisar och då tog jag med Lisa och Erica och "bonded" lite den kvällen :) Det var trevligt! Sen gick jag upp tio idag och tog mig till jobbet. Mötte upp Erica igen påväg (hon bor i Hallonbergen så det är nära!) och så väntade vi på Sofia innan vi tog 1an till jobbet!

Innan jag åkte hem stannade jag och Emma till på McD och hon åt och bjöd mig på en liten glass ^^ Nu vet jag inte riktigt vad som händer, ska se om det blir nån rolig film på tv vid nio nu :)

Tumblr_la6xp6gvo31qdge7lo1_500_large


Skratt!

Hej igen!
Nu är det kväll och det är hysteriska Alex på 3an nu (Kniven mot strupen). Jobbet var chill, som jag sagt innan- älskar folket!
Påväg hem när vi hade gått av bussen i Slussen så började jag och Sofia skojbråka och skrek och knuffades så att en stackars liten tant blev helt orolig då hon trodde att vi var allvarliga så hon skulle precis komma emellan oss precis innan vi slutade och skratta. Stackars tant, fick så dåligt samvete. Sofia och jag har vart helt galna och skrattat idag haha

Men nu måste jag skicka in en uppgift till hälsopedagogiken innan jag glömmer! Har vart klar i typ en vecka nu utan att skicka in den och idag är sista dagen :O

Men ska sova snart så detta blir nog mitt sista inlägg för idag!

Puuuuuuuuuuuuuuus, hej.

Tumblr_lsei00eqbt1qihaiko1_400_large

Älskar drömfångare! Så vackra, vill hitta en helt otroligt fin och köpa den! Har en som jag haft i typ 6-7 år men jag vill ha en ny! Med stora och vackra fjädrar! :D


Dagen torsdag

Haajhaaj!
Är hemma nu efter skolan. Helt otroligt hur trött jag är nu för tiden! Vet inte vad det beror på... Jag sov tolv timmar natten innan, åtta inatt och sjukt trött!
Missade min första lektion men var på de två andra och det gick väl bra :) Jag lunchade med Kidah på Wok & Grill sen åkte jag hem och ska dra om knappt en timme för att jobba!

Kan bjuda på en låt samtidigt ;)





Min mentor- en fd kändis! :D

Hallå hallå!
Jag gör en snabb uppdatering innan jag tar mig till skolan nu.
Somnade vid halv åtta igår och var heeelt död och så missade jag Desperate Housewifes :(
Vaknade inte förrän halv två inatt så det var bara att somna om och trots att jag sovit typ tolv timmar inatt så är jag fortfarande väääldigt trött!

Men nu är det så här också, lite sent påkommet men jag fick faktiskt reda på att min coach (mentor) i klassen- Mingus Price var med i Fattaru! Och hans brorsa också- Marcus Price som även gjort en låt med Carli som jag älskar haha!
Hur coolt är inte det?? Mingus vaaaa




Mingus är han i blå tröja hihi



Sen en klassiker från min sida! Vet inte hur många gånger jag lagt upp den här haha

Men nu måste jag rusa till skolan!

Jag unnar mig, jag :D


Två eyeliners och en marcara, väldigt behövande (om man ska vara ytlig och materiell så att säga). Helt sjukt att mina marcaror tar slut efter en månad... Men det jag gör är att lägga i en droppe vatten när det känns torrt så håller det ett par veckor mer ;)

Och igår så fick jag ett sms om mitt stjärntecken som en daglig grej sådär men jag vaknade av den, läste, klickade bort den och hade helt glömt bort så när jag kommit hem från Kista igår såg jag ett sms där det stod:
"Du tar vara på varje krona och när fina fynd dyker upp i din väg har du råd att handla. Unna något fint till dig själv!" Samtidigt som jag hade köpt ett par liiite dyra skor för min smak och ekonomi just nu. Men som sagt- unna något fint till dig själv!
Vilket jag gjorde ^^


Min kamera har gått sönder så det får bli keff kvalitet från luren med blixt som gör bilderna gula :(

Hursomhelst! Dessa skor unnade jag mig igår! 400:- från H&M och sminket- också från H&M :)

Blandade bilder!

Bilder på datorn från senaste veckorna!

På BHC och klippte och plattade håret


Jag och Emma när vi firade ett år, de andra bilderna var inte värda att lägga upp haha, de blev så fula!


Jag köpte nya eyeliners och skulle prova på det, resultatet ser ni ju här ;)



Jaa... Nu hoppar jag väldans här mellan tiden men detta var på min födelsedag iallafall!


Ian och storebror Andrew!

Ian och han pappa :)


Gulli <3


Någon som verkligen fattat tycke för vår matta- en däckad Ian haha


Sätter sig i bilen (helt själv), sätter in nyckeln (heelt själv, jag lovar!)


Så! Dags att köra! Vilket litet underbarn till lillebror man har då :D

Men sen... Det blev lite problem med att ta sig ner för trapporna hem, de var lite för höga...


Och från imorse:

Hihihi

Världens vackraste

Tumblr_lpqd97k3or1r0k58wo1_1280_large

MILA KUNIS.
Hon är min nya favoritskådespelerska, SÅ VACKER! Definivt i min top 5-lista ;)

Också:
Tumblr_l6addo6lfh1qao5fpo1_500_large

ALICIA KEYS och

Hb54_large
HALLE BERRY

Kan passa på att bjuda på en låt med A-K :)



Alicia Keys- Doesn't mean anything

Jobbet!

Godmorgon!
Nu är jag nästan klar för att traska mig till jobbet! Får se om jag hinner fixa nån mat nånstans men annars blir det grillen till lunch idag ;)

Men ja, nu vet ni vart jag håller hus! Kommer nog hem vid halv åtta eller liknande.

Restaurang

Kvällens på er!
Ligger i soffan och inne på fb och chattar lite.
Det blev att jag sov över hos Johan igår och vi hade mysigt, pratade om massa saker :) Sen sov vi och vid nio låg vi båda jättevarma med hans fönster HELT öppet men det kändes som att vi hade ett element på oss. 1a oktober och denna värme! UNDERBART!
Vid halv sex var jag hemma idag iallafall och jag fixade iordning mig för att jag och mamma sedan skulle på restaurang till middag med hennes vänner på söder. Det var jättetrevligt!

Nu har jag verkligen inget för mig på denna lördagskväll men jag är faktiskt väldigt trött så jag ska sova snart så att jag är pigg inför jobbet imorn!


Hahaha

RSS 2.0