All gone

Ja, då har man sovit bort hela helgen och måndagens fina väder då. Så typiskt nu precis när det ska bli kallare...
Sov fram till klockan nio igår kväll och sen dess har jag inte kunnat sova så har kollat på Game of Thrones bland annat, det går fort fram nu!
 
Har även städat upp i rummet lite och bytt sängkläder. Ska strax fixa tvätten och ta en dusch.
Senare ska jag förbi Kidahs skola och så ska hon fixa håret på mig! Men innan dess ska jag nog träffa Sasan en stund. 
 
 

Löning

Vaknade upp tidigt imorse av ett sms från chefen om att ingen på Statoil fått in sin lön idag och jag var ju lagom irriterad... Men när jag väl gick upp på eftermiddagen så såg jag att det hade kommit in som tur var!
Kom hem för en liten stund sen efter att ha spenderat ett par timmar i Kista. Jag fyndade två lagomfulla påsar så nöjd kan jag säga att jag är! Men mitt misstag är ju alltid att jag spenderar massa pengar jag inte har nån koll på och vips har man en ännu tightare budget. Så jag har bestämt att inte spendera mer än 150 kr den här helgen haha
 
Har i några dagar haft ögonen på dessa fina ljushållare från Indiska så köpte hem ett par idag! Älskar dem :D
Köpte även hem denna 5-packs ögonskugga från H&M och även en kornblå topp och enkel svart kofta! (PS: De är mycket glittrigare i verkligheten, och starkare färg)
 
Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig för om 45 min ska jag röra mig mot jobbet :)
 

Spontant

Lön om strax en timme! Inte för att jag tänkt göra något förrän imorgon haha
Kom nyss hem från Odenplan. Jag och Kidah åkte dit för att möta upp Keisha som kommit till Stockholm över helgen och eftersom att jag jobbar hela helgen bestämde vi för att ses idag. Det var trevligt att ses igen trots att det inte var speciellt långvarigt, men bättre än ingenting!
 
Igår så åkte jag till Emma, Rayd var där och vi satt mest på balkongen och snackade i solen. Hennes bröder och "styvbror" skulle på en skiva och vi tre bestämde oss spontant för att följa med och jag sov även över hos henne. Vi hade skitkul på skivan, kände inte en jävel men vi dansade loss och hade en jättetrevlig kväll :) Spontant blir alltid bra. Oftast ;) 
Några bilder från gårdagen då. Kanske inte de fagraste men vad tråkig världen skulle vara med endast bra bilder haha

Produktivt

Nu är det söndag och den här helgen är jag riktigt nöjd över :)
En bra steam-off från jobbveckan som varit och nästa helg jobbar jag natt igen så jag passade på att ha extrakul i helgen med vänner. Hann med att träffa många på samma gång!
 
Nu är Kidah på väg hit, har inte träffat henne på forever känns det som! Miss my baby...
 
Förresten så beställde jag hem dessa söta nappar som Emma tipsade mig om! De ska systers lilla bebis få :D Ett tag dit dock haha men roligt ändå! 

West Coast- Lana del Rey ♥


Halfway

Halvvägs igenom min jobbvecka med nattpass. Jag har inte tid för mycket annat eftersom att jag är uppe vid helt "fel" tider hehe
Fick även jobba över drygt en halvtimme idag då vi ligger på en heltidare för lite och två sjuka (de sjuka just idag). Men det gick bra! Får bara hoppas på att det inte blir för stressigt för dem idag!
 
Nu väntar jag på att mamma och killarna ska gå så att jag kan lägga mig till sängs i mammas säng i sovrummet. Jag har inga persienner i mitt rum så det är klarljust just nu och på senaste tid har jag blivit känslig mot solljus när jag sover så det får bli vardagsrummet i hopp på att inte vakna varannan timme och ha svårt att somna om :)
 
 

Caféet

Igår var hur trevligt som! 
Först så var jag i en lokal och firade Leonor och Serkan, som sagt- träffade på gamla ansikten vilket var jättetrevligt!
Sedan blev Sofia och Jennifer jätteförvånade över att jag aldrig varit på Café Opera så vi tog oss dit. Sofia körde så hon var nykter hela kvällen, jag var inte heller speciellt dragen men vi dansade massor och hade skittrevligt :)
 
Efteråt mötte jag upp Mathias och promenerade runt i Kungsholmen innan vi tog oss hem. Hamnade i sängen så sent som halv sex!
Idag hade jag inga planer riktigt så jag blev erbjuden att hålla en kompis sällskap på Ibis där han jobbar, nära mitt jobb! Kom nyss hem :)
 
Jag har bestämt mig för att anta mig utmaningen med squats och jag har redan missat en dag så jag tänkte ta igen det nu! Sen ska jag väl bara chilla, kolla på Modern Family eller så :)
 
 
 
 

Celebrating

Åh, jag kommer liksom inte ur sängen... Skit seg
Om fem minuter borde jag vara i Kista och fira Leonor men jag tänker- kan ju likaväl komma lite senare så att man inte är först på plats haha
Äta innan behöver jag i alla fall inte göra eftersom att det bjuds på det där. Ska bli kul att träffa gamla ansikten, och Erica kommer även senare! :)
 

Fresh summer

Fresh summer
 
 

Helg!!

Så! Nu har jag jobbat mina dagar den här veckan och är nu ledig tre dagar, har helg nu!!
Min kropp är helt mörbultad och jag är helt död i huvudet. Å andra sidan har jag inte sovit så länge inatt men jag tänkte ändå lägga mig snart så att jag kommer upp i bra tid imorgon :)
 
Jag hann ta mig till gymmet innan jobbet och även följa med syster på ultraljud. Ja, jag ska bli moster!! Den var frisk och allt vad man kunde se hittills och är beräknad i mitten på oktober :D
 
Imorgon ska jag åka förbi bästis och hälsa på, kanske hittar lite kläder hon ska slänga och mot kvällen blir det utgång! Så taggad! Det kommer bli jag, Avve och Alex, eventuellt Erica och Emma. Men vi får se :)
Lördag fyller Leonor år och ska firas så det ska bli trevligt, det kommer även vara andra där som jag inte träffat på länge.
 
 
 
 

Choose and pick

Choose and pick
 
 

Musik till max!

Lite ny tillagd musik på min Spoitfy-lista

Smoothietime!

God morgon! 
Idag vaknade jag vid halv nio och kunde inte somna om. Jag hade svårt att somna också så det vart inte förrän vid nästan tre, men nu verkar jag ha lyckats vända på dygnet så det är nice!
 
Visste inte vad jag skulle äta till frukost och kände inte för något matit eller stort så jag testade mig på en smoothie!
Hade i apelsin, mango, nätmelon och äpple (tog det jag hittade) och blandade ut det med mild yoghurt. Sen MÅSTE jag ha något sött så la till lite vaniljsocker hehe
Den blev ganska god! Men nästa gång ska jag skippa äpple, det smakade för mycket och gav en lite mjöligare konsistens. 
Eftersom att jag inte börjar förrän om 4½ timmar så tänkte jag fixa lite här hemma och även se om jag hinner till gymmet, annars kör jag nog lite här hemma istället :) 
I'm on fire today!
 

Stay High


Slowly but surely

Just nu är jag på jobbet, hade svårt för att somna inatt så det vart inte förrän vid fem hehe
Heller inte lätt att gå upp men det gick till slut!
Tänkte säga att det börjar närma sig helg. Det gör det ju i och för sig men fick för mig att det är torsdag idag. 
 
Helgen är jag ledig och jag ser fram emot det massor! Har inget fast bestämt men jag hörde nåt om att träffa Avve ;) Alex kanske också hänger på!
 
För övrigt kan jag heller inte sluta lyssna på den här låten, riktig roadtrip låt! Haha

Life Hacks

 
 

Eyeliner

Mina tre favoriter är "feline", "double-up" och "pin-up", måste verkligen lära mig att göra de bra och jämna haha

Ännu ett sådant inlägg

Hemma igen efter ett lyckat nattpass. 
Som tur var så somnade jag om och gick upp strax innan jag skulle gå så jag har inte ens varit vaken i 12 timmar. Däremot så tär det här jobbet mycket på rygg, ben och fötter så jag är ändå ganska trött. I eftermiddag har jag bestämt att gymma med Erica så lika bra att jag får mig lite sömn! Sen måste jag se till att hinna städa rummet innan nästa nattpass. 
Nästa vecka jobbar jag tre dagar (tog ett av Nahian), vilket jag är nöjd över! Den här lönen kommer nog bli riktigt bra! Bästa på länge skulle jag nog säga :) Kommer lyckas få in ett till helgpass den här månaden så det är skitbra!
 
Nog om jobb, dags och sova och jag ska se till att göra nästa inlägg lite mer intressant ^^
 
 

Söööööööömn

Hellu!
Här är jag halvt liggandes i sängen och borde ha börjat städa rummet och duscha men det enda jag vill göra är att bara somna om i ett par timmar till. Jag kom hem kvart över sju imorse (ja, det tog mig en kvart att gå en 5-10 minuters sträcka för att hela min kropp var så öm av jobb) efter ett nattpass och trodde att jag kunde somna på momangen men det tog en liten stund. Jag känner inte att jag sovit tillräckligt för att ha varit vaken så länge men det är väl bara att ta det. 
Klockan nio börjar jag jobbet igen och det är både bra och dåligt att jag tycker att det är så jobbigt att förbereda sig inför att jobba så länge, natt och mestadels själv för när jag väl är där så är det inte alls lika farligt! 
Två nätter to go och sen är det över :) I tre veckor till haha
 
 

Förberedelser

God morgon! Nu har jag gjort mat för både lunch och middag eftersom att jag knappt kommer vara hemma. Det blev pastasallad med tonfisk :) 
Kan inte sluta oroa mig för hur mitt nattpass kommer att gå men förhoppningsvis kommer jag hinna sova i typ 1½ timme mellan chokladaffären och Statoil! Och imorgon bitti är det värsta över ^^ Då ska jag sova massor!!
 
Dags att fixa sig och gå!
 

Glada nyheter

 
En timme kvar av jobbet! Jag har fått det mesta gjort idag, tar resten imorgon för nu är jag däckfärdig haha
Fick också ett sms av chefen på Statoil och från och med första april nu så är jag deltidare istället för timpass! Så jag har mina fasta tider och så får jag pass utöver det. 
Mina fasta är bara var tredje helg men de behöver för det mesta alltid någon som hoppar in. Får förhoppningsvis ett bättre avtal nu och jag hoppas även på att få de veckorna av semestern som jag har önskat (mitten av juli-mitten av augusti) och så eftersom att jag inte är inskriven varje vecka så kan jag alltid ta och planera in att resa i september som tänkt :)
 
 
 

Åh, sommarkänsla
 

Fikapauser och jobb

Idag jobbar man på chokladaffären igen, lite halvtrött men det kan alltid vara värre ;)
Den här veckan har jag bara varit ledig två dagar, plus att jag jobbade i söndags och jag kommer även jobba natt i helgen. Blir att jobba i chokladaffären på dagen imorgon och så natt på Statiol så jag kommer att vara vaken i minst 22 timmar :P Vet inte riktigt om det är värt det men den skiten får man ta. 
 
På senaste har jag träffat vänner för fika och snackat lite. Jag uppskattar lite prattider med nära och kära. Det blev till och med biljardspel med bästis i tisdags vilket vart väldigt trevligt!
 
Nu måste jag i allafall fokusera lite mer på jobb framöver så att jag kan börja spara. Och det känns också mycket enklare när de flesta jag känner antingen jobbar eller pluggar för då känns det inte som att jag missar något haha
 

RSS 2.0