Insta


SOL!

Väntar just nu på att mamma ska komma hem från att handla mat och då ska jag inåt stan, byta ut nåt som hon bad mig om och möta Emmis för att mysa i nån park. Förmodligen Rålis :)
Det är lite molnigt ute men det är ändå varmt så bara hoppas på att molnen försvinner eller att det åtminstone inte blir kallare och regn ;)
 
Har förresten på mig min nya jeansväst jag köpte från H&M härom dagen! :)
Seriös tjej framför kameran.. hah!

Studenten innebär klänningar

Nu har jag å andra sidan väldigt dåliga bilder men ni fattar grejen iallafall!
Den som jag ska ha på studenten är från Zara:
Jag har heller ingen bra bild på ryggen men den är djup v-ringad där bak!
 
Sedan tänkte jag ha klänning på mig på slutskivan också och igår fick jag hem den på posten från Nelly:

Yuppyipp

Heeej heej!
Hemma nu och tänkte strax lägga mig. Kanske först se på ett avsnitt Charmed :)
Igår var jag i skolan och hade redovisning med Sofia och Alexandra på religionen. Jag, Alex och Amelia köpte lunch på Hemköp och tog oss till Rålis och satt i solen :)
När vi var klara och hade snackat om allt möjligt åkte jag in till stan för att träffa Mathias och hålla mig sällskap med att shoppa och vi umgicks ett tag innan han åkte hem för att gymma.
Jag mötte då upp Emmorna som var i stan för att hitta en studentklänning så vi drog senare till Hellströms och invigde deras uteservering för i år. Satt där ett par timmar och kvällen slutade med att jag sov över hos Mathias.
 
Idag har jag varit med honom hela dagen. Vi gick ut på fältet utanför honom och solade (mamma tycker att jag har blivit tillräckligt brun för i sommar haha) och innan hemgång så åkte jag till Skogskyrkogården och köpte min studentklänning av en tjej. Hade en annan men den här är myycket finare! Kanske kan lägga upp en bild senare :)
 

Loppis, fika och promenix!

Hallåja!
Kom hem för en liten stund och tänkte precis sova men ville skriva lite här först!
Trots tre timmars sömn och skitvädret som varit idag har det ändå varit en bra söndag. Gick upp vid 9 och började fixa inför loppisen. Jag och mamma åkte dit men vi kom iväg två timmar tidigare än tänkt i och med att det började regna så vi fick inte så mycket sålt som vi kunnat! Det får bli på nästa söndag istället :)
Vi åkte hem och tog hem allt igen med bättre organisering. 
Jag tog en turbodusch och fixade mig, sen iväg till Fridhemsplan för att möta upp Jacob. Vi fikade och promenerade runt Kungsholmen vilket var väldigt trevligt :) Brukar inte promenera men jag har blivit mycket bättre på det i år faktiskt! Gillar det mer nu och får inte lika ont i ryggen som tidigare. 
 
Nu är det dags att sova och imorgon tänkte jag shoppa lite (saker behövs köpas!!) och sen ska jag träffa lilla Matti!
Suddig bild på mig idag men det har jag att erbjuda iallafall ;)
Godnatt!

Rensning som aldrig tar slut!

Åååh! Jag är så trött.... Har bara sovit 5-6 genom hela veckan typ, förutom idag. 
Igår var vi några som drog ut- löning och allt ;)
Jag sov hos Mathias och kom hem, däcka och sov några timmar sen vid 8-9 började jag och mamma med att rensa skrubben och vi är fortfarande inte klara. Det är kaos i hela lägenheten men imorgon ska vi ha loppis så det blir att slänga skit och sälja annat och då är förhoppningsvis allt i sin ordning :)
 
Hoppas på att bli klara snart så att jag kan sova nånting iallafall! Ska väl upp runt halv nio eller nåt hehe
 
Jaja, ville bara ge lite update! Inte mycket annat på g. Det togs även några bilder igår men de har inte blivit upplagda så kan tyvärr inte dela med mig för tillfället. Däremot en bild på mig och Nico från idag!
 
 
Godnatt!

Wow....

HUR SNYGGT?!
Kan tänka mig att ha en (riktigt bra gjord) peruk som ser ut sådär i sommar. Jag döööör

Vem ska man skylla på och vad ska man rikta sitt fokus på?

Tar nu en "paus" från städandet just nu genom att lyssna på lite Lana och chatta :)
Och skriva här såklart!
Har haft fullt upp med plugg de senaste dagarna eller så har jag inte varit hemma och där av bristande uppdatering.
 
Förmodar också att alla hört om upploppet främst i Husby som sedan spridit sig? Haha, sjukt....
Det är ju sån jäkla hysteri kring detta på facebook och en väldans massa starka åsikter om ALLT som rör detta.
Personligen tycker jag att för det första- cut the crap med att utvisa alla invandrare, mura in Husby, köra över alla Husby-bor med pansarvagnar osv (det är ju inte bara invandrare som gör detta), för det andra- SKIT I ER SKATT som går åt på skadegörelsen (läs: jag är också en skattebetalare så som Husby-bor OCKSÅ är) för det är mycket skit som skatten går till, kommer fortsätta gå till och som den alltid gjort Och för det tredje- dra inte alla över en kam.
 
Jag vill poängtera starkt att jag inte uppmuntrar beteendet att bränna ner folks bilar och skadegörelse över huvud taget. Däremot så startade allt med (inte för att alla som håller på med detta nu gör det utav den/dessa anledningar men det är så det började) att en gubbe med kniv blev ihjäl skjuten av polisen när det hade kunnat hanteras på ett mer professionellt sätt från polisens sida för att sedan försöka "tysta ned detta" genom att gå ut till media om att den 69-åriga mannen blev skickad till sjukhuset för vård när han i verkliga fallen blev uthämtad från hans hem i en likpåse. Död, med andra ord.
Visat då att polisen inte vet hur man hanterar situationer som detta på ett bra sätt (pålitliga? det är ju frågan).
Sedan har uppståndelsen eskalerat till att de tycker att det är fel med så pass hög arbetslöshet och segregering. 
 
När kravallerna hände och ungdomar kastade stenar på polisen och brände upp bilar och liknade så tycker jag att det är fruktansvärt hur polisen agerar. De ropar glåpord på folk (civiliserat?), slår oskyldiga förbipasserande med batong, skickar hundar lösa för att bita i princip vem som helst som står i närheten, SLÅR EN GAMMAL TANT med batong för att hon inte kunde springa därifrån tillräckligt fort när dem bad henne, riktar pistol och hotar att skjuta en 13-åring om han inte stannar för att han kastat sten osv osv. Poliserna tappar kontrollen helt i dessa situationer! De är ju utbildade för guds skull.
 
Alla dessa ungdomar har enligt mig gjort fel, MEN de är inte utbildade, de har ingen direkt skyldighet till att hantera saker på annat sätt som polisen har. Ungdomarna har inte gått på allmänna och oskyldiga människor så som polisen har. Vad är skadegörelse till skillnad från folks liv och fysiskt välmående??
 
Sedan kan jag slå vad om att de flesta som har så mycket åsikter om de ungas beteende inte ens vet om att det var en demonstation och protest om den döde mannen tidigare. Det ger inte lika mycket uppmärksamhet och folk vill bli hörda (bortsett såklart från alla idioter som gör det här bara för kul).
 
Min slutsats alltså: Skulden ska inte gå lika mycket på ungdomarna så som på polisen för de har BARA visat mig att de inte är påligliga och vet hur man kan hantera situationer på bästa sätt när de jobbar för ens säkerhet men i verkliga fallet är alldeles för våldsamma mot ALLA.

YEAH YEAH

Sitter just nu på balkongen medans jag lyssnar på Bobban och kommer bra igång med uppgiften för en gångs skull! 
Har pratat i telefon med Sofia och vi har hjälpt varann med länkar och info. Ska snart se till att äta lite och hinna diska men jag vill hinna komma lite längre. Sen är det bara opponeringen kvar att göra i en powerpoint på Lilians uppssats som ska presenteras imorn :)
 
Skulle ha träffat Emma i stan en stund i dag efter jakt på gratis flaskor av Lokas nya smaker haha, men det kommer jag inte hinna eftersom att jag måste bli klar med allt det här och sedan hjälpa mamma med rensning här hemma. På söndag blir det loppis också så förhoppningsvis lyckas man tjäna lite cash ;)
 
Det blev inte något speciellt roligt inlägg här nu men jag passar på att lägga upp en peppande låt som jag nyss la till i klassens flak-spellista som jag och Erica lovat varann att ha på våra flak HOHO
(nu hittar jag inte den riktiga videon -.- men den här är lite rolig :P)

Min dag i fulla muggar!

Åååh när ska jag bli klar med plugget??
Tar ju aldrig slut och det fylls bara på.
Aja, har varit hemma från skolan idag eftersom att jag inte har någon skola tektiskt sätt så jag satte alarmet på 10.00, gick upp dirrmode och gjorde kaffe och började sätta igång med plugget. 
Efter ett par timmars plugg mötte jag upp Sasan i nån timme och pratade och fick tillbaka min tjocktröja och kavaj som jag lämnat där sedan vandrade jag hemåt igen i det fina vädret. 
Jag satte mig och började plugga igen till syrran kom över och när mamma och killarna kom hem stannade mamma hemma och vi andra gick för att köpa det som fattades för att göra sushi :)
Därefter blev det bara att ligga framför tv:n tills Amanda åkte hem och då satte jag mig och gjorde klart det sista på det jag gjort idag.
 
Nu är det dags att sova och upp imorgon igen! Stressig vecka vecka har det varit och kommer att vara lite till!
 
Jag tycker att den här bilden passar ganska bra till hur jag känner just nu haha... GODNATT!

Det börjar närma siiig

Japp, back to business igen då.
Var i skolan och hade två lektioner. Ganska värdelöst. Drog sedan till Emmornas skola och hjälpte bästis med en engelskauppgift som hon skulle presentera och efter det åkte vi in till stan för att hitta en studentklänning till henne.
Nu är jag hemma igen och har ätit så dags att börja plugga igen. Har världens uppgift som jag inte vet hur jag ska formulera och jag börjar bli stressad för de bara ger en fler och fler uppgiften, som vanligt när terminen lutar mot sitt slut.
FYRA VECKOR KVAR TILL STUDENTEN BARA!
Dessutom ska allt vara inne om två veckor och tekniskt sätt har vi bara 2 veckors skola kvar om man inte behöver komplettera något.
Aey.. Ingen idé att hurra än, tillbaka till arbetet nu!
 
Jag och Emmorna idag :)

Virgo

 
VIRGO - The One that Waits (August 23 to September 22) 
Dominant in relationships. Someone loves them right now. Always wants the last word. Caring. Smart. Loud. Loyal. Easy to talk to. Everything you ever wanted. Easy to please. A pushover. Loves to gamble and take chances. Needs to have the last say in everything. They think they know everything and usually do. Respectful to others but you will quickly lose their respect if you do something untrustworthy towards them and never regain respect. They do not forgive and never forget. The one and only.

Pluuuuugg

Nu får jag faktiskt ta och lägga liite tid här för en gångs skull.
Har dock så himla mycket plugg nu i slutet men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa för det imorgon är det exakt fyra veckor kvar tills studenten!
Studentklänningen hänger just nu på min dörr och nu känner jag att jag snart påbörjar en ny milstolpe.
 
Det har varit en långhelg nu och jag har spenderat det med vänner. Vi har mysit i Rålis, grillat, jag har sovit över hos Mathias i två nätter sen var jag och syrran förbi papps och hälsade på. Det var länge sen!
 
Några bilder från grillningen i fredags i Årsta.
Jag roade mig med pappas rastamössa och hittade sötaste bilden på Lenny när han var liten!
Jag idag

8 maj 2013

God morgon!
Gick upp för en liten stund sen och som vanligt är jag jättetrött, trots att jag har sovit länge!
Ska städa upp lite i rummet och duscha innan jag åker in till Rålis och möter upp tjejerna innan vi börjar skolan. Jag ska däremot vara där om en timme redan men det kommer jag inte att hinna!
 
Sen blir det långhelg också och om vädret tillåter blir det grillning! Men vi får se, tror att det kommer att regna mot kvällen tyvärr...

Värmen är här!

Halloj där!
Jäklar vilket underbart väder det har varit de två senaste dagarna, speciellt idag!
Det har blivit att jag spenderat min tid en massa i Rålis nu. Igår lunchade jag där och var med Lilian, satt med ett gäng från skolan och hade det asmysigt! Senare gick Lilian och Alexandra kom, vi satt kvar ett tag tills vi till slut åkte till Kungsan och träffade hennes kompis Johan innan jag sedan drog hem.
 
Idag så var det jag, Alex, Lilian och Alveus som lunchade på Rålis, jag hade tagit med mig en lunchlåda från Lilla Asiens buffé (gott gott gott!). Vi hade en religionslektion efteråt och då slutade vi. 
För övrigt har jag då alltså varit på arbetsintervju på Hardrock Café så jag hoppas att det gick bra, så när jag var klar med den så mötte jag upp Mathias som hade jobbat och då var det tillbaka till Rålis med en strawberry cooler från 7/11 i handen :)
 
Nu hade jag tänkt plugga lite innan det blir läggdags men några bilder från igår och idag då!

God morgon!

Hellu! Just nu är jag hemma och har precis duschat och gör nudlar just nu :)
När jag är klar med allt hemma så jag möta Mathias och hitta på något!
Igår var jag med Emma och träffade upp Rayd och Ali. Vi hade kul och drog till Vickan men i slutet av kvällen var jag heeelt slut!
Bilder togs men från Rayds mobil så läggs de upp kan jag visa de här ;)
 
Gotta go nuu

Myslåt


I'm back!

Jag lever!
Tog en oväntad bloggpaus (för mig med) och när det väl blivit så är det inte helt enkelt att hoppa upp på sadeln igen tycker jag hehe
Känns som att man måste uppdatera allt man inte skrivit sen sist men det tänker jag skita i!
Kortfattat så har jag sen sist varit i London med Alexandra från klassen. En bra weekend! Samma med Barcelona för ett par veckor sen med mamma.
Annars har det varit skola, umgås med vänner, festande och jobb! Däremot så har jag slutat på Provoice nu efter 1 år och 8 månader och är för närvarande arbetslös men jag letar! Ska även på en intervju på Hardrock Café på tisdag så hoppas det går bra där :)
 
Ikväll kom även Keisha hem från Norrland efter ett halvår så åkte in och mötte henne. Några andra kom också och innan jag åkte hem drog jag och Kidah till donken och åt och pratade lite. Så det var trevligt :)
 
Lite bilder från instagram här som jag kan uppdatera med!
Barcelona med mamma
UF arbete
Funderar på att lägga lite mer tid på att läsa igen! Det var så länge sen känns det som...
Två fagra (mitt nya ord) tjejer förra helgen hos Emma
Hos släkten och firade mammas kusins 13-årsdag!
Grill hos Roberto igår, perfekt till bakfyllan från kvällen innan
 Erica i uppsatt! Inget många sett ;)
Mösspåtagning i Rålis med aktiviteter
Min vackra käraste i sin studentmössa ♥

RSS 2.0