Femi-Boyfriend

 

Samsung Trend

Jag har beställt en ny mobil! Man får den på köpet om man beställer Comviq Fastpris abonnemang i 12 månader och jag har ju redan det (kontantkort dock men det är ju samma sak) så om ca 3 arbetsdagar kan jag hämta ut den! :D
 
Det är ingen mobil jag skulle välja i första hand men jag menar... Den är ju tekniskt sätt gratis och jag känner att det är bäst att fixa en telefon INNAN den jag har blir helt kaputt så att man alltid kan ha en backup. Förhoppningsvis funkar abonnemanget på andra telefoner också och att den inte är låst på just den här mobilen.

All my LIFE!

Jag är fast

Sista dagen ut!

Nu är jag inne på min sista dag i Enköping. Ja, typ. Åker imorgon eftermiddag. 
Har kört alla lektioner jag haft, plus att jag lagt in fem extralektioner så jag hoppas verkligen att de har räckt! Nu är det teorin jag verkligen måste nöta in.
 
Annars så är allt bra förutom tröttheten. Trots att jag har teori att göra så måste man släppa loss lite och ha kul så jag kommer att ta en sväng ut med Erica imorgon! Hon är aspepp, jag är pepp! Ska bli så otroligt skönt att komma tillbaka till Stockholm :D
 
Nu ska jag fixa något att äta och så får vi se hur länge jag orkar hålla mig uppe med teorin. Kötta kötta kötta!!
 
Här är även ett till collage. FAN vad snygg man hade sett ut i detta!
 

Style

Jag har börjat med en ny kategori här; Style.
En rolig hemsida där man kan lägga ihop olika outfits, inredning osv och göra ett litet "collage" utav det :)
Får se hur det här kommer gå, och om det är uppskattat? ;)
 
Här är min första!
 
 
Simple cool
 

Stockholm i mitt hjärta!

Nu har jag nysws vaknat från min nap. Har hittills hunnit köra, läst teori, pratat med Erica, och packat det mesta! 
Vet inte riktigt när, men om en stund iallafall, far det tillbaks till mitt kära Stockholm och då ska jag vara barnvakt med Kidah åt killarna. Kewl!
 
Gud, att man bara av 5 dagar kan sakna sin stad så mycket! Haha
 
 
Och så Kidah i all ära!

Upp och hoppa!

Sjukt trött idag. Men är bara borta i två timmar sen är jag ledig och i eftermiddag blir det hem till Stockholm!! Saknar min stad... Allt är så avskilt här, och litet. Och jag måste cykla. Hahah
Alltså.... Den här cykeln är fruktansvärt jobbig för det känns mer som att det är ett träningsredskap än ett snabbare sätt att komma fram än att gå. Tror inte den synkar min kroppsstorlek speciellt bra. 
 
Jaja, nu ska jag plågsamt göra mig i ordning. 
 
Hatar tidiga morgonar.... KRAM PÅ ER
 
 

Blah blah

Godmorgon, vaknat på rätt sida idag och av en peppning från mormor! Trött så klart men lite frukost gör susen ;)
 
Lektion om 1½ timme sedan har jag inget förrän teorin vid fem i eftermiddag så då har jag möjlighet att jobba på egen hand.
 
Pratade förrästen med Mathias igår och han och Leon ska flytta till Husby om två veckor! Spännande spännande, hah 
Det hade varit så skönt att ha ett eget ställe. Men just nu är det en bra period hemma så det är ingen idé att stressa det. Det viktigaste är bara att jag fixar ett nytt jobb med fler timmar ELLER ett till extrajobb, men det kan bli lite krock med varandra och ganska komplicerat, för att skriva mig på kontraktet till lägenheten vi bor på tillsammans med mamma så att när hon hittar en annan lägenhet kan jag bo där eller byta den mot en mindre!
 
Nu måste jag fixa i ordning mig så att jag blir klar någon gång.
 

Hårt liv

Jag är så himla distraherad! Eller nej, snarare ofokuserad... Det är så svårt att hålla mig till teorin nu för jag kan knappt läsa en paragraf innan jag glömt vad jag läst eller så fastnar det inte så en sida har mig typ 5-7 minuter att läsa! Istället för en, två kanske. 
Är sjuktigt trött också. Dessutom så vaknade jag ganska sent så hoppas jag inte blir så där hyperpigg vid elvatiden som jag brukar bli.
 
Massagen var förresten jätteskön! Och behövlig. Nu är jag helt oljig så borde duscha men jag vill först bli klar med ett visst antal sidor i boken.
 
Om två dagar är det tillbaka hem under helgen och det känns bra :) Ska bara ta det lugnt och plugga massor, massor!! Gud... Hur ska det gåååå, jag är liksom efter tre dagar redan trött och att plugga på helger är det värsta jag vet! Haha
 
Jaja nu får jag bara suck it up, det är ju för bra ändamål. Önskar bara att min menalitet lät infon sitta kvar i huvudet :)
 

Cutting my self some slak

Tar en snabb paus här i allt teorilärande. Jag är till och med så duktig att jag köpt färgpennor för att highlighta det viktigaste! Och färger i samma färg som kapitlet hoho, rutinerad tjej var det, ja!
 
Imorgon har jag varken körlektion eller teorilektion så det blir att plugga för sig själv. Har ett par kapitel att läsa ( ca 90 sidor!) och frågor att svara på tills torsdag. MEN jag har även chansen att skämma bort mig lite och gå på massage imorgon :D Det var egentligen mormors tid men hon har blivit sjuk så jag fick tiden! 
 
What else?? Jag har laddat upp med dip och chips (alltid dip först!) och Ben & Jerry's! Köper aldrig det men jag ville unna mig lite och ge mig lite motivation till pluggandet här så Cookie Dough commin' up!
 
Just det, efter att jag duschade idag använde jag en kokosnötlotion som jag hittade hemma och den är ganska fet och luktar mycket så så fort jag rör på mig fläktas det kokosnötdoft haha
Vet dock inte hur länge jag kommer tycka att det luktar gott eftersom att det är den enda lukten jag känt idag!
 
Känner att det var länge sen jag fyllde ut inlägget med något annat förutom bilder så lägger jag in en låt här ;)
 
Hipster mode!

Nyduschad och fräsch!

Om drygt en timme ska jag vara tillbaka bakom ratten! Det blir en dubbellektion, sen teori. Funderar också på att åka ut till landet idag och vara med mormor och morfar (och Curry såklart!) eftersom att jag inte har några lektioner imorgon. We'll see!

New in

Såååklart somnade man. Nu är jag väldans pigg. 
Har i allafall gjort min läxa. Lite FÖR enkelt gjort för det känns som när man gör matteuppgifter eller ett prov och det var jätteenkelt. Då känns det som att är det enkelt så är man heelt ute och cyklar!
 
Hade kunnat fortsätta läsa andra kapitel osv men jag tror att jag skulle bli för rörigt i slutändan för vi ska ha genomgång imorgon.
 
Men medan jag ändå skriver här kan jag visa lite inköp jag gjort nyligen. 
Allt utom hörlurarna, som är från Clas Ohlson, är från H&M

Good day

Over and out!
Nu är jag äntligen i sängen framför dator och musik i öronen. Har haft två dubbellektioner med körning, en 1½ timmes teorilektion och så lasagne till middag. Ligger i paltkoma nu så ska vila (läs: INTE sova) en stund innan jag gör min teoriläxa :)
 
Det börjar bli riktigt kallt nu så det blir på med mjukisarna, hoodie:n, sockorna och tofflorna! Myskväll :D
 

Let it begin!

Drar iväg på cykeln om 20 min! *DET HÄR KOMMER ATT GÅ BRA*
 

Too much?

Japp, igår blev det sent. Efter att ha legat hemma sen torsdags sjuk så tyckte jag att det var dags att gå ut. Men kanske inte skulle kört så hårt. Jag var med Erica, Emma och Rayd men det var mest jag och Erica under kvällen. Vi verkar kunna hålla ut längst verkar det som ;)
 
Har nu hur som helst kommit till Enköping och gudmor med familj där jag kommer att vara i två veckor nu när jag har intensivkurs. Det känns bra och jag känner mig bra välkommen här :)
 
Är sjukt trött dock så det blir väl att lägga sig tidigt så att jag kommer i tid imorgon, trots att jag sovit mestadels av dagen. 
Igår på Johannes Bar, sedan rullade jag och Erica vidare (med Evve som inte höll sig kvar så länge) till Kristall och till sist blev det Marquise!

Bläää

Jag mår så dåligt! Mådde illa imorse när jag vaknade och nu blir det bara värre och värre :( vet inte vad det beror på....
Är i allafall på jobbet och är själv så det är inte så att jag kan vara hemma och vila. Men får se hur jag mår när chefen kommer (om ca 2½ timmar) för jag kanske måste hem i värsta fall. 
 
Men utöver det så har allt varit bra! I tisdags fyllde Nico 2 år och det kom över några. Mot kvällen åkte jag till Alexandra. Sov över där och vi hade det jättetrevligt. Sedan igår chillade jag bara hemma, Kidah var hos mig också :)
 
Och! Om tre dagar åker jag till Enköping för min intensivkurs! Kommer att vara där i två veckor så hoppas allt går bra 

Tiden rinner iväg

Kvällens på er. Har nyss ätit laxröra med ris. Helt okej. Fel sorts lax dock.
Vad. Jobbig. Jag. Ska. Vara. Med. Alla. Dessa. Punkter.....(!)
Haha
 
Nej men idag hade jag en del saker jag skulle göra men typ inget av det blev av. All timing blev dålig plus att jag tänkte gymma men jag har blivit förkyld så vill inte göra det värre.
För övrigt så fyller Nico Pico två år imorgon!! Det ska inte bli något stort men tårta ska det allt bli! Erica ska komma över och hjälpa till med bakning och vi ska ha lite kvalitetstid :) Sedan mot kvällen så blir det hem till Alex och ha tjejkväll! Avve kommer också vad jag förstått det som.
 
Men nu ska jag ringa bästis och sen funtar jag på att bada. Weeey
 

Som vanligt!

Haha det känns som att jag alltid uppdaterar bara på jobbet. Men här är jag nu igen!
Trots att jag somnade vid 4 imorse så känner jag mig utvilad eftersom att jag sov till och från hela dagen. Så nej, det vart ingen utgång igår och förmodligen inte idag heller för pengarna är slut. 
Jag var faktiskt duktig i torsdags också och drog och gymmade så nu har jag världens träningsvärk i armarna och ljumskarna haha
 
Får se om jag kanske åker till pappa efter jobbet. Det är ju farsdag imorgon men då har jag ingen möjlighet att komma dit.
 
Dags för mig att plocka isär lådor sen äta. Håller på att svälta!!
 
 

November my dear

Chillar i soffan framför tv:n med mamma på den andra. Sen jag kom hem från jobbet har jag myst med killarna, läst ut min bok, börjat på en ny, virkat, gav upp och nu börjar jag bli trött så läggdags snart!
 
Imorgon är jag ledig så ska se till att få så mycket gjort som möjligt också :)
Lite nyupplagda bilder på Instagram :)
 
Hittade även en bild på mig och Erica från DAAM i torsdags :) Blir jävligt dålig upplösning från FB till Insta dock...
 

Prioriteringar

Sitter på jobbet och är inne på sista timmen och sista 30 sidorna av boken jag läser på. Men sparar på det så att jag har nåt att läsa på vägen hem :)
 
Jag blev jättesugen på att tatuera mig NU! Tyvärr har jag inga sparpengar och det är lite svårt med det här jobbet plus att jag betalar hemma så det känns som att jag inte har råd att spara undan.... Dessutom blir det säkert en prioritering på resa innan tatuering men får se när det blir av! Resa dvs. 
 
Det är redan november och jag har verkligen inget att se fram emot! Eller jo... Intensivkursen för körkort och julafton :) Men det är om mindre än två månader alltihoppa och efter det då? Jag kommer att vara fast i detta kalla land utan pengar att ta mig härifrån med. Haha 
Nej, skärpning! JAG SKA RESA, får rikta in mig på februari, därefter- TATUERING. Yes. Så får det bli.
 

Lets play a game.

NU är jag vaken. Snacka om att vänt på dygnet... 
Igår var jag bara hemma hela dagen, var ju ute med Erica i torsdags och hade jättekul och träffade Linus! :)
 
Men idag så ska jag och Linda till Emma där även Rayd är för att spela lite sällskapsspel och sedan ta oss in mot stan för att spela biljard!
 
detention:

I FOLLOW BACK 1OO%

RSS 2.0