H&M shorts!

De här ska jag se till att prova imorn, förmodligen innan jobbet och om de passar köper jag de! :D




Det skulle se så fint ut med solbruna ben, en svart tröja och den här kavajen:


Tycker JAG iallafall ;)


Some update

Hej på er!
Har ni haft en bra valborg??
Jag har ju bara jobbat hela dagen, sju timmar men det har varit en sån otroligt bra dag! Perfekt lite folk och jobbade med Amanda tills nio och henne kan man iallafall prata med när man jobbar. Vissa andra är ju jättetråkiga och man vet inte vad man ska prata om.

Jobbar med Amanda imorgon igen! Och den här gången stänger HON, moahaha
Sara som jobbar/jobbat på BK bredvid ska börja på Sandys så hon kommer att jobba med oss imorn också :) Spännande!

Jag mår fortfarande inte sådär jättebra men är mest täppt i näsan och har ont i halsen. Dock köpte jag ju nässprey idag så allt är bra ;)
Hörlurar köpte jag också! Och med garanti att om (NÄR :P) det blir glapp i de så får jag byta ut de :D

Borde sova nu så att jag är pigg och glad imorgon men jag är inte trött och vet att om jag bara lägger mig nu så kommer jag inte kunna sova. Ska nog städa lite mer i rummet så att jag slipper tänka på det imorgon innan jobbet.


Tumblr_lkfk9w2ll81qjvs4oo1_400_large

Åååh jag längtar tills sommaren då jag kan vara ledig, utomlands, ha tid att träffa alla vännerna, njuta av solen, tjäna pengar och bara vara! Underbart!!


16. A photo of your favorite place

Jag har många!
Dels min säng (hihi) men vi gör det till min favoritplats UTOMLANDS!
Då är det Spanien där släkten bor. I norra Spanien, Suances och Torrelavega.


Hittade dock ingen bra bild.. :P
Men där har jag varit ca 12 gånger skulle jag tro. Om inte mer!

15. A photo of you and someone you love.



Klart att jag lägger upp en bild på min älskling! Men jag älskar ju alla i min familj och alla mina närmaste vänner! Listan är lång!

Vad är det egentligen??

Nej usch, den här morgonen har jag inte mått bra alls! Samma sak som igår morse bara att den här gången håller det i sig och det känns som att det är värsta trycket på mitt huvud. Jag vet fortfarande inte om det är förskylning eller pollen. Tog iallafall en alvedon för ett tag sen och hoppas på att detta släpper.

Skulle börjat jobbet kl fyra idag men de ringde in och fråga om jag kunde jobbar från tre istället. Suck..
Men det är ändå bra, behöver pengar och det här är sista dagen som lönen kommer in nu i maj. Imorgon är ju en ny månad!

Shit! Redan maj! Snart bara fem veckor kvar av skolan, helt sjukt.

Hade tänkt städa innan jag åker till jobbet men nu har jag knappt hunnit, har bara legat och sovit för att hoppas på att detta går över.
Men jag åker in till Kista tidigare för att köpa nässprey och ett par hörlurar till bra pris (om det ens finns?) för mina blev det glapp i igår kväll i ena örat :P

Nej nu måste jag klä på mig, borsta tänderna och helt enkelt fräscha upp mig innan jag går om 20 min!
Puss på er, hoppas ni alla har en bra Valborg trots vädret! Inte så förvånande dock eftersom att jag bara kan komma på ett år som vädret vart bra haha. Men solen börjar ju kika fram nu!



Valborg 2009, i åttan!

Pollen?

Hej hej.
Kom hem för ett tag sen från Johan. Har haft en soft dag. Inget märkvärdigt men jag har varit ganska irriterad på mycket, lättretlig. Johan också för det delen. Men allt är bra!
Gick ju och luncha med Ida, åt sushi! Nu har det blivit sushi fyra gånger på tre dagar haha. Men det var trevligt! Sen var det tre till från hennes klass som åt med oss.
Vid två hade jag idrott på SATS. Det gick jättebra och jobbade ganska hårt, men det kändes inte som det efteråt dock :P
Fick lite sällskap med Alexandra på tunnelbanan (och Emma A en station hehe) och så åkte jag till Johan. Vi gjorde inget speciellt. Men på dagen var vi nere i Bredäng vid en gräsplan där massa folk var inkvusivt i Jonis och Berk! Berk har jag inte träffat sen i somras!
Jag och Johan gick hem, jag hjälpte till lite med middagen och så. Jättegott var det!
Men nu måste jag sova, är trött och mår inte så bra igen. Jag kom på att jag tror att det är pollen. Trots att jag inte är allergisk :S Men får alltid nån liten påverkan på det. Blir snorig/täppt och vädigt trött. Har också rethosta och lite ont i halsen/gommen. Dock vet jag inte om det har nåt med pollen att göra.

Godnatt iallafall!


Idrott idag

God morgon!
Det blev ingen skola för mig idag.. Har inte mått så bra. Men idrotten ska jag till kl 14.00! Fråga inte riktigt varför jag ska på idrott när jag inte mår så bra, men jag behöver!

Ska göra mig i ordning nu och möta Ida halv tolv och att äta innan jag börjar idrotten.
Och FYI, jag har nu ätit upp hela tårtan som gjordes igår, dvs en halv tårta! Herregud...

Nu måste jag sätta igång! Ska dra om typ 30 min!


GREKLAND

Hit ska vi till Grekland, jag, Johan och hans familj. Vi kommer att vara 10 stycken tror jag. Åker 19e och kommer hem 26e juni.
Vi kommer inte att vara på någon ö utan i Thessaloniki.


14. A photo of one of your favourite family members.

Hur ska man göra nu då?? Det här var inge kul för sånt kan man inte välja. En person som aldrig gör ens dag tråkig dock det är ju:

Sömntutor

Idag alltså... Som sagt- VÄLDIGT TRÖTT.
Efter samhällelektionen var det spanska. Då var vi ute nästan hela lektionen och gjorde frågesport och fick sluta en kvart tidigt :)
Jag köpte mat på Vivo och sedan åkte jag hem så att mamma kunde göra några ärenden. Det sluta med att jag och Ian somna i typ 2½ timmar. Vet inte om mamma är så glad över det för Ian hade nästan precis vaknat när jag kom hem haha, han är ju sjuk med öroninflamation, feber och hade nyss ögoninframation också. Stackars..

När vi gick upp ringde mormor på dörren och mamma kom precis med SUSHI!
Hade tänkt vara lite social nu så jag hör av mig sen! ;)

Schkuuulän

Uuuuuuuh...! Morgon... Ingen god iallafall, är jättetrött, jag somna inte ens så sent till skillnad från vad jag brukar göra (ca tolv) men jag höll på att rensa mina sms i mobilen och däcka heeelt. Mitt på sängen och vakna inte förrän typ halv sex och la mig i sängen. Med alla kläder på, tjocktröja och allt haha.
 Har samhälle iallafall. Skit tråkigt och Jossan är inte här :(

Idag vill jag inte vara här men jag ska försöka göra så gott jag kan och sen kommer mormor hem till oss! Myspys :D

13. A photo of your best friend(s).

Så svårt när det står A PHOTO för vill alltid lägga upp många!
Jag gör det nu ändå :D







De är inte i ordning för alla är mina bästisar :D Och så olika så man KAN inte lägga de i ordning!
Men bildernas ordning: Nicole, Keisha, Kidah, Johan, Ida.
Så fina människor utifrån och inifrån ♥


Slutet gott, tillslut!

Ouf! Vilken dag! Värsta otursdagen typ... Men slutet gott, allting gott!
Det har vart soft iallafall!
Dagen börja med samhälle, skittråkigt men jag och Jossan satt ute i repan och svara på frågor, gick väl sådär när man inte ens förstår texten man skulle svara på haha
Hon gick efter tyvärr :( Men istället var jag med Emma A och vi hade engelska, tränade inför nationella och vi fjanta oss. Fick ETT fel på hela häftet (minst 7 sidor var det, och vi gjorde klart allt! ;D). Eftersom att hon och jag (och Madde i klassen) har gått på en engelsk skola i flera år så är det här väldigt låg nivå för oss :P

Efter skolan gick jag, hon, Erika och Josefin J för att äta på Subway. Mamma ringde och sa att jag behövde skynda mig för att hon såg idag när hon och Johans pappa skulle boka resa till Grekland att mitt pass gått ut haha, men tur det! Värsta bilden jag vart med om! Eller, nästvärsta. Jag lovar!

Jag blev lite stressad över att jag behövde skynda hem och SEN ringer och och säger att jag måste först till en polisstation och hämta ett papper så att PAPPA kan skriva under (delad vårdnad suger eftersom att det inte ens är så typ..) och inte nog med det, måste åka till pappa i Östberga och få honom att skriva under.

Mötte upp Johan också för han behövde också skriva under för att vittna att det är mina föräldrar. Åkte iallafall till pappa med Johan och sen skulle vi till Årstaberg för att ta pendeln till Sollentuna då det går ändå ganska fort! Två stationer innan blir det "signalfel", vad nu än det betyder för ingen vet ju typ, och vi fick ta ersättningsbuss med en kö av folk som är över 100 meter lång!!

Precis när vi sätter oss på bussen för att åka ser man att hela kön försvinner- mot pendeln! Då har den börjat funka igen -.- Men vi satt kvar, kom tillslut till Sollentuna och skulle köpa mat på grillen DÅ går strömmen där och det blev bara en korv till Johan.. Hahah

Vi bestämmer oss för att gå mot polisstationen för att ta mitt pass och VI HITTAR INTE. Men jaa tillslut!
Det var två nummer kvar innan min tur men det tog typ 20-30 minuter innan jag kunde ta passfotot för strömmen kom och gick hela tiden. Det betyder också att för att betala måste man göra det kontant då kortmaskinerna inte funkar, mamma åker för att ta ut pengar och DÅ blir det min tur men kunde inte slutföra grejen eftersom att mamma inte var där -.- Hon kom tillslut och då behövde hon inte ens betala förrän man HÄMTAR UT passet. Gooosh.

MEN efteråt åkte vi alla till Kista. Jag och Johan köpte sushi till oss och mamma och vi hade en trevlig kväll :D

VEM orkar läsa allt??? Hahahaha, ville egentligen bara få ut allt ^^

Förresten!! GREAT NEWS och anledningen till hela stressen med pass NU. Jag ska till Grekland 19e till 26e juni med Johan, hans pappa, syster, styvmamma och kusiner osv. Kommer att bli jättekul :D




Ca två år sen när systeryster skulle ta sitt passfoto, jag fick vara med på två stycken! :D
Hon gjorde ju i ett fotobås dårå haha, inte på stationen som mig

12. A photo of you.

Den här har redan varit men men!


Vet inte varför men jag gillar den här bilden! Mitt hår ser så långt ut också haha


Idag har det inte varit en bra uppdateringsdag, jag skiver upp mig imorn, nu måste jag sova! Puss!

I tid!

GOOOOOOOOOOOOOOD MORGON på er!
Jag är uppe i tid och dricker kaffe och har ätit avokado med örtsalt (<3). Ska dricka upp sen klä på mig och fixa mig, ska gå om ca en halvtimme.
Jag vakna i perfekt tid (06.00) och var inte direkt trött när klockan ringde. Trots att jag somna ganska sen då man inte är van att lägga sig kl tolv på lov. Inte det här lovet iallafall!

Jag är så taggad på att kunna vara ute i solen idag och är väldigt tacksam över att jag har tidig vecka och slutar kvart i ett idag! (Tror jag :S inte senare än så iallafall haha)

Får väl sätta igång och göra mig i ordning då, så att man kommer i tid! Vilket jag inte gjort på månader när jag har tidig vecka! Blää

92347425_large

Seeeg

Jag har inte orkat skriva!
Men nu göra jag det ändå. Ligger i soffan, jättetrött men börjar jobbet om en timme och 45 minuter. Yey... Stänger också.
Kul att spendera sina två sista lovdagar på jobbet HELA dagen.
Haha okej förlåt, jättesur typ. Men jag är bara trött! Pengar behövs och då måste man jobba! Det är måndag så förhoppningsvis inte mycket folk idag. Då hinner man åtminstone stänga i tid.
 
Nu är det iallafall bara 6 veckor och 2 dagar tills sommarlov! :D
Det kommer att gå skiiitfort tror jag!



11. A photo of your favourite film(s).

Alltså.. Grejen är den att jag har inga favoritsaker direkt. Inte som typ film, skåderspelare/skåderspelerska, bok osv.
Men här är en film jag gillar mycket och väldigt bra bioval som jag gjorde ^^



Jag såg framemot att få se den sen JULI (2010) och såg den i januari tror jag. Med Johan. Så jag hade ganska höga förhoppningar trots att jag inte ens ville det, men bra var den ändå! Och hundra gånger bättre än The Hangover, förstår inte grejen med den! Due Date är skitrolig iallafall haha

Glad Påsk!

Yo yo yo!
Ligger i sängen och har sagt godnatt till Johan i telefon. Han har sagt till alla hans kompisar typ att han inte har nån mobil och då är det inte så smart att han och jag sitter och smsar :P

Men jag ska ändå sova snart! Är jättetrött.
Glad påsk på er förresten! Det känns inte direkt som att det är påsk och det har det inte gjort sen man gick runt som påskkärring och sen att man gick runt i huset och letade efter sitt påskägg haha

Men present har jag fått idag! Ett linne, en BH kan man väl kalla det? Och så gick jag en stor kanin i choklad :D
Kan visa bild på det imorn ;)
  Förra årets påskpresenter av mamma!

Idag vakna jag vid tolv, gick upp, fixa mig osv sen mötte jag Amanda i Solna och vi mötte Johan i Liljeholmen och åkte till pappa och åt där. Har inte varit där sen juldagen så det var kul att speciellt träffa tvillingarna igen.
Vi åt och kolla lite på TV innan vi åkte hem igen vid åtta eller så. Manda åkte hem och Johan följde med hit och mamma, hennes kompis och Ian var här. Mammas kompis sover över men just nu är jag den enda vakna och stackars Ian har feber och är ganska sjuk.. Men inget farligt!

Imorgon jobbar jag, stängning om jag inte har fel. Inte taggad, MEN nu får jag ta och skärpa mig, SÅ mycket jobbar jag ju inte, och vi börjar ju skolan på tisdag! :D
Det enda jobbiga är väl att jag jobbar hela helgen nästa helg. Stängning på VALBORG (?!) och kväll dagen efter. Åååh vad irriterad jag blev över det. -.- AJA


Och en bild från förra årets Valborg! Det var en rolig kväll :)

Festen hos Marcus!

Godnatt för er som är vakna just nu! Är hemma, kom hem för ett tag sen, halv två typ. Hade jättetrevligt hos Marcus och fick träffa folk jag inte träffat på jättelänge! Hade jättekul och det var ingen fest där folk spåra ur och tog sönder saker och folk spydde osv, utan bara trevligt umgänge och alla var glada. Det blev lite segt i slutet för alla började gå och då var det inte så kul längre.
Jag och Johan (som också kom förbi) gick till McD och åt lite innan han tog bussen påväg hem och jag åkte hem.
Imorgon (idag) ska jag upp ganska tidigt imorgon för att på dagen hinna till pappa en stund och sen hem för påskmiddag om jag inte har fel! Sen blir det nog fest i Kista med Emma och Misha :D
Johan kommer att vara med på dagen iallafall, Kista vet jag faktiskt inte.

MEN MEN, gotta go to sleep. Nattinatti!



Blev knappt några bilder på ikväll, jag tog inga tyvärr :P

Fullspäckat lov!

Väldigt vad fullt upp man har det här lovet! Men det är super, slipper man sitta hemma och låta dagarna gå förbi och känna att man inte tar vara på sina lovdagar. Men det har jag! Och fram tills måndag är det fullt upp med :P

Igår hade vi väldigt mysigt iallafall, hemma, inne hela kvällen och kollade på Hancock på 6an och åt massa skräp"mat" :)

Påväg mötte jag upp Marwar i Vasaparken och David min Sweetheart var där! Senare kom Sara och Janice :)
Gick hem efter ett tag och vakta Ian medans mamma är och handlar nu. Vi gick runt halva Husby för att hitta en gunga men tillslut gav jag upp och han fick gunga på en för lite större barn haha
Han tycker att det är jättekul! Nu sover han dock och jag håller på att göra mig i ordning till Marwar. Emma, Misha och Marre ska komma också, lite senare tror jag så det kommer bli skitkul! :D

Måste göra mig i ordning nu så att jag är klar när mamma kommer och bara kan gå för jag ska vara där om en halvtimme så kommer att komma lite sent förmodligen :P



Fina Ida och Ian (haha nästan samma namn ju! Typ ^^) i tisdags. Han gillar henne jättemycket haha

10. A photo of you as a baby.



Okej, bäbis och bäbis, men 2-3 var jag väl! :)

9. A photo of your family.


Här är det jag, mamma, lillebror, moster och kusin (men självklart inte hela familjen på mammas sida.


Här är resten av mina syskon! Fattas bara en- Leon :P (GAMMAL bild från 2006)

Heeeej!

Hello!
Sitter hemma med Emma (hihi, rimmar!)
Vi ska strax bege oss mot Rålis och träffa Marwar Ginger och några, har inte sett lilla ginger på jättelänge :)

Igår var jag hos Ida bara, hade mysigt, åt en massa glass! :D
Vaknade tidigt, mamma ringde och väckte mig för jag hade vaknat och tänkte gå upp, eller jag trodde att jag gjorde det men det var bara en dröm, trots att jag vaknade i verkligheten haha
Kom som tur var inte mer än 10 minuter sent till jobbet, trots att jag försov mig en timme och en kvart för mycket!

Jag jobbade, det gick bra, hade möte en halvtimme efter jag slutat och efter det åkte jag till stan och mötte Emma och Marion sen åkte vi till Marion, gick ut med hennes hund och tillbaka till stan. Nu är vi här, jag frös så jag har bytt om och hon behövde ladda sin lur.

Gotta go nu, har stress!


8. A photo of your favourite band/musician.

Oh... Har ingen :S
Men jag älskar Alicia Keys, lyssnar på ett av hennes gamla (GAMLA) album nu :)

Vattenpipa

Nu har jag precis vart hos grannen, rökt vattenpipa och ska nu diska och sen möta upp Ida i T-Centralen. Kidah har inte hört av sig än så jag möter Ida istället!

See yaa!


7. A photo of someone you love.



Min fina mamma <3
Och Ian såklart! :)

No hurry

För tillfället ligger jag och segar i soffan. Har inte brottom (än iallafall) och jag behöver bara äta och klä på mig för att bli klar!
Enligt planerna ska jag träffa Kidah om ett par timmar och sen ska jag till Ida! Har inte bestämt vad som händer men att träffa de ska jag göra iallafall :)
Imorgon jobbar jag också och efter jobbet har jag möte sen kan jag göra vadfan jag vill! :) Typ.. haha


Nu är det sent!

Johan har gått nu!
Gjorde det jag hade på min lilla dagens lista. Inte diskat dock.. Roger skulle göra den men han stack -.- Får göra det imorn, är trött faktiskt!
Men jag vill inte vara hemma dock, och inte på fest, bara MED nån. Får vänta tills imorn och bestämma att träffa nån :)

Men idag har varit jättetrevligt, underbart väder och jag och Johan har spelat en massa! Tekken 4, Fia med knuff och Uno!
Vår grej ^^

6. A photo that makes you laugh.



Hahah Ida i 9an (om inte 8an :S) när hon blev nerputtad av Nabil och Haseeb vid skolan haha

Dagens låt!




Hihi älskar den, den är så rolig ^^

Ian Pian!

Ian imorse när jag låg i sängen och han går runt med damsugaren. Jag fråga om han ska damsuga för mig i fortsättningen, Jah! sa han haha


Och sen satte jag på honom Lisebergs kaninöron!

Söööötis :)

Done!

Hej hej!
Idag har jag fått mycket gjort!
Har rensat klart mitt rum, så det är skönt! Har också suttit på balkongen och solat, lyssnat på musik och tränat.
Johan är här också och snart ska vi gå och äta, samtidigt som vi går till sopprummet och slänger det jag rensat bort. Den är tung!

Some pics:


De flesta av mina böcker haha

Och de som jag rensa bort, fyra är engelskaböcker från ESN haha 

Ooooooch! Min nya garberob! :)

Roliga videos!

För det första- INGEN har väl missat henne???
Jag och Nicole kan verkligen relatera den här bruden till en som gick i vår klass HAHA
Den är inte direkt rolig, eller jo men nej. Man blir bara irriterad haha





Hahah sista videon!

Men man sparar ju det bästa till sist!!! En pastor från Uganda som är väldigt emot homosexuella som står och predikar om hur fel det är och han går in på detaljer osv. Han håller värsta föreläsningen runt 1.52 minuter och jag och Johan DOG igår, ingen kunde andas och vi spela om den flera gånger så att skrattet tillslut försvann MED luften i lungorna haha

Bästa biten är: And if that is not enough he puts da hand DEEPA!!
Aaaeey, kolla helt enkelt!

Och också: As Africans we want to ask Barack Obama to explain to us "Is this what he wants to bring to Africa as a human right to EAT DA POO POO!?" 
Och alla i publiken leker helt South Park över hela grejen som Johan sa haha
För på SP är det alltid nån som säger nåt konstig, nåt påstående eller vad som helst som är helt absurt och hela staden hänger med och håller med alla, förrutom typ alltid en eller så haha

Nu har jag pratat för mycket, inge kul att läsa -.- GODNATT! 

Updaterat min mp3 efter..? Två år !

Finally!
Nu ikväll har jag laddat ner massa musik för de låtarna jag har på min mp3 är från 2008-2009 och då har man ju verkligen tröttnat så jag har lagt in 29 låtar till! Vissa har jag nästan lyssnat sönder men än sålänge funkar det ;)
Det är två låtar, eller ja en låt bara att en är på engelska och den andra är på svenska. Pokémon temalåten!!!
Har sen slutet av 8an försökt få den från Wibron, men det har inte gått så bra... :P

Men nu har jag tagit det i egna händer (efter två år.. haha) så jag är nöjd nu!




Är den inte underbar? :D

Har också laddat ner massa disneylåtar, min mp3 är nu komlpett! Happy happy happy!
Nu är jag väldigt trött så jag ska ta och sova istället :P

5. A photo of you.

Har typ bara lagt upp bilder på mig men aja ^^


4. A photo of the last place you went on holiday.

Skulle ju lagt upp den igår men var knappt på datorn!
 

Mallorca sep/okt 2010 för att fira mormor när hon fyllde 60!

Men men?

Hejhopp så mycket för uppdateringen!
Hemma nu iallafall och haft fullt upp mer eller mindre sen senaste inlägget.
Igår gick jag och Johan på bio och såg Water for Elephants på Saga. Den var jättebra!
Vi åkte in en timme innan för att hämta biljetterna och sen köpte vi sushi som vi åt innan filmen börja :)

Jag glömde min plånbok och mp3 hemma hos honom också så det blev att jag sov där igen och vi hade en jättemysig kväll. Hans pappa var hos hans tjej och jag och Johan gick ut och träffa killarna ett tag innan vi gick hem igen, sen gick vi ut och träffa en till av Johans kompis. Typ tre minuter ifrån hans hus.
Till kvällen drack Johan lite, mest för min skull haha, jag älskar när han blir lite lullig och garvar åt allt och säger jättekonstiga saker ^^

Sen vakna vi ganska sent, han skulle till Farsta och jag hem för att städa innan jag skulle träffa Smuk. Kom hem vid fyra och Smuk kom hit vid fem eller så. Efter ett tag åkte vi in till stan, köpte glass och tog en lång promenad! Kom hem för snart en timme sen. :)

Det har varit mina senaste dagar. Imorgon måste jag rensa klart mitt rum som jag skulle gjort på sportlovet haha



Jag och Smuk! :D

Ett och ett halvt år! <3

Idag är blir jag och Johan 1½ år! Miihii
Sov över här och vi hade det mysigt, gjorde inte nåt speciellt igår, spelade tvspel typ ^^
Idag ska vi på bio och se Water for Elephants på Saga. Hoppas att den är bra, känns som att Sveriges bioutbud inte är den bästa för tillfället.
17.30 ska vi hämta ut våra biljetter och 18.30 börjar den så ska se till att vi hinner äta innan. Men inte för mycket, måste ju orka med POPCORN!

Hemma!

Nu är jag hemma efter idrotten! Tog bussen från Bromma direkt hem, visst, det tog 40 minuter (alltså typ 10-15 min längre om jag tagit tunnelbanan (pga rusningstrafiken) men hellre det än att byta! ;)
Det var kul på idrotten faktiskt! Och inte för jobbigt heller. Fjantade mig med Alexandra hela lektionen och vi var grymma!
Och innan lektionen gick jag, Jossan och Kaoutar till Vivo, köpte mat och sen gick vi ner till Rålis och åt i solen!

Nu kom Johan så jag borde sätta igång att packa och så så att vi kan åka till honom, kl är ju ganska mycket!

Vet inte om vi ska på bio idag eller imorn, vet fortfarande inte om jag jobbar för folk vill inte svara och ställa upp!
Oh well..


Tidsfördriv i skooolaan

Jag, Josefin och Kaoutar sitter i klassrummet och kollar på bilder på facebook, balbilder osv!
Vi har egentligen geografi men vi skulle se på film och den är längre än lektionen och efter idag är det ju LOOOOOOOOOOOOV!!!! så det kändes onödigt. Tummen upp för klassröstningar! :D

Efter geografin har vi idrott och har boxning i Brommahallarna, hoppas det blir kul! En tjej från pararellklassen sa att det var skiiitjobbigt. Det är inte direkt nåt att hurra för men jag ska ge så mycket jag orkar! ;)

Är lite hungrig så jag, Jossan och Kaoutar ska äta och sitta ute i sooooooleeeeen.

Hejdå på ett tag! Beso


3. A photo that makes you happy.

Åååh vad svårt att välja!
Får lägga upp fler helt enkelt!
 

Bild ett: 23e augusti 2009 när vi firade mig, fyllde 15 24e!
Bild två: När vi firade Magda på hennes surpriseparty och grillade maj 2009
Bild tre: 2010s första grillning med några från skolan i Rålis, och Johan var med :D
Bild fyra: Balen 28e maj tror jag att det var! Jag och Nicole höll på och fjanta oss med hennes kamera. Ja, så rolig blev den bilden! Haha
Bild fem: I januari med idrotten, jag och Josefin!
Bild sex: Tror att det var december 2009 när det var kallt ute och under varje lunchrast gick vi till Science Center toaletten (för de låste skolbygnaderna -.-) och roade oss, och här är en av de gångerna. Good times!

Falla Tillbaks

Goood kvällens. Sitter i soffan med mina pulserande fötter och lyssnar på musik. Den här låten är jättebra!!
Jobbet gick bra. Inte så mycket att göra förutom att det kom TRE beställningar idag, stora var de också och det kommer aldrig beställningar, har bara hänt två gånger innan, olika dagar (månader :P) så där blev det lite stressigt men det löste sig!

What else? Vet inte. Men ska strax sova och imorgon ska jag sova hos Johan, på lördag blir vi 1½ år(!!) och han ska bjuda mig på bio :D Ser mest fram emot popcornen haha, som alltid!

Godnatt era fina människor!

http://www.youtube.com/watch?v=ljWBE3j5lkw

Jag rekomenderar verkligen att klicka på länken, så bra låt! Men den går inte att lägga upp.

Medina ft. Sebastian Michael- Falla tillbaks



2. A photo of yourself a year ago.

Vad coolt att den här är EXAKT ett år gammal!
Då gick jag och Johan från Västertorp till honom och så tog han kort på mig haha
Så la han upp den på Facebook och skrev "fin vårdag 14 april ^^"

FREDHÄLL





Ååh vad underbart, saknar!

Sooooommar. Sommar och sol

Nu har jag kommit hem från skolan! Om en timme ska jag bege mig mot jobbet. Så synt när det är så UNDERBART VÄDER idag!!
Får hoppas på samma imorgon också :D
Har svettats idag! Ändå har jag bara haft på mig tights, linne, min Solna Vikingströja och skinnjackan.
Hade värsta visionen idag om att i sommar ska jag åka till Fredhäll med Johan. Köpa en pizza, sätta oss vid klipporna samtidigt som vi äter, lyssnar på musik, badar och solar. Det var så skönt där förra året! Vill dit med Marwar och Magda och de igen! Oooh can't wait!

Och jag har pratat med några från ESN om att ha en reunion nu snart, efter lovet kanske för då har inte lika många åkt bort säkert. Kommer att bli jättekul, speciellt om så många som möjligt kan komma. Åååh vad glad jag bliiiir!




Jag just nu!


1.Your facebook profile photo.


Det var ganska kul sist ;)


1.Your facebook profile photo.

2. A photo of yourself a year ago.

3. A photo that makes you happy.

4. A photo of the last place you went on holiday.

5. A photo of you.

6. A photo that makes you laugh.

7. A photo of someone you love.

8. A photo of your favourite band/musician.

9. A photo of your family.

10. A photo of you as a baby.

11. A photo of your favourite film(s).

12. A photo of you.

13. A photo of your best friend(s).'

14. A photo of one of your favourite family members.

15. A photo of you and someone you love.

16. A photo of your favorite place

17. A photo of something that you miss

18. A photo of one of your classes.

19. A photo of you on a school trip.

20. A photo of something you enjoy doing.

21. A photo of you standing up.

22. A photo of your town.

23. A photo of your friend as a baby.

24. A photo of you that your hair looks nice in.

25. A photo of a night you loved.

26. A photo of your favourite weekend.

27. A photo of last summer.

28. A photo of what you ate today.

29. A photo of someone you find attractive.

30. A photo of you were happy.


Lil Lördag

Har tjockat mig här hemma nu ikväll!
Mamma skulle på möte med jobbet och eftersom att jag trodde att jag skulle jobba så hade hon frågat sin kompis om hon kunde sitta barnvakt så det blev vi två här hemma och sen Ian, som somnade typ halv 7. Jag gick till Ica och köpte massa godsaker! Chips, dip, godis, choklad. Och så kollade vi på Rat Race. Den tog slut för ca en halvtimme sen och mamma kom hem så nu har hon åkt!
Trots att jag sovit 12 timmar, om inte mer inatt är jag lite trött nu ändå. Och måste upp tidigt såååå, that will be!



Gullepluttens dagisfoto haha

No worko

Ja, då var man hemma igen. Jobbade visst imorgon, så typsikt. Jag som skulle vara barnvakt imorn -.-
Jag mår inte så bra nu. Plus att jag somnade om och vakna när mamma ringde för en timme sen. När jag har mensvärk kan jag sova hur mycket som helst! Helt slut!

Men nu ska jag inte sova nåt mer, får väl fortsätta knapra värktabletter haha

Hörs sen!


Aotch..

Jag mår inge bra... Vakna för en halvtimme sen (efter att ha vaknat typ sju gånger mellan 7 och 12) och jag har mensvärk så har inte gått till skolan idag. När man har det trycker det på urinblåsan som fan så jag har fått gå upp varje timme till halvtimme och att kissa och då försvinner aldrig värken. Bläää

Men nu känns det bättre och jag har tagit en till alvedon. Sen har jag inte ställt mig upp på ett tag så jag vet inte än. Men måste äta snart i vilket fall som helst!
Om tre timmar ska jag bege mig till jobbet, INGEN ORK alls just nu. Jag har ont, mår illa (dels för värken och dels för ingen mat än) och är väldigt trött!
Men allt försvinner förhoppningsvis om jag får i mig nåt.

Jag lyssnar på en låt nu som får mig på gladare humör. ÄLSKAR gamla låtar som ger en minnen och känslor från när man sist lyssnade på låten, den perioden.




Kanske inte gladaste låten men den får mig glad för jag kommer ihåg att jag tyckte att den var så bra! Det är den väl fortfarande ^^ gäller bara att acceptera vilken tid den gjordes på. Tror inte att jag hade gillat den om den gjordes nu hahaha

Popcorn!

Kanske dags för mig att uppis?
Desperate Housewifes tog nyligen slut och med det mina popcorn också! Så nu får jag väl nöja mig med mina Jelly Belly beans med Butterd popcorn smak som jag köpte på Vivo vid skolan idag!

Skolan idag har varit väldigt seg, känns inte som att man fick mycket gjort. MEN jag klarade av det!
Efter skolan åkte jag till Johan och jag skulle följa med honom till Arbetsförmedligen men det gick inte så bra för vi kom aldrig dit, klockan blev för mycket och han ville gå tidigare så istället kom Sez en stund sen skulle han till Apoteket för hans brorsa är tydligen jättesjuk, haha så ironiskt men det är ganska intert så ni behöver inte fatta :P

Jag och Johan åkte till Solna, åt sushi där och sen hem. Spelade Fia med Knuff och Uno! Ibland är det så kul ^^
Sen gjorde vi inte mycket mer innan han åkte hem och jag skyndade mig tillbaka hem från tunnelbanan för att se DH!

Japp, det var min dag! Snart ska jag lägga mig, måste upp tidigt.. ;)


Överraskningar från älskling!

Glömde säga vilken överraskning jag fick igår av Johan när jag skulle lägga mig! Han är så gullig och snäll ibland så att det inte är sant. Och nu har vi en riktigt bra period!

Jag satt i sängen för att ta bort täcket och överkastet lite och under allt det känner jag massa små pappersbitar och tänker "vad fan är det här, vem har varit här???" och blev lite rädd först och sen blev jag irriterad och tänkte "vem lägger massa pappersbitar i min säng och stökar ner?" men tillslut tände jag och på varje liten pappersbit hade Johan skrivit små ord och citat som han, jag eller vi båda använder och skrev massa gulliga saker!

Så jag satt uppe tills jag pusslat ihop alla bitarna, fråga mig inte varför...


Ni kanske inte ser vad det står på lapparna men det spelar ingen roll! Man behöver inte gå in på detaljer ^^
Men jag kan lova att jag somnade riktigt gott och sov riktigt bra inatt!

Sen, förra söndagen skulle jag möta upp honom i stan och då överraskade han mig med en tulpan! En cool tulpan, inte en sån där typisk med nån färg:

Inte så bra bild med tanke på att det är från mobilen och jag tycker det blir så fult när blixten är på!



Min fina.. ♥

CONVERSE

Nu har vi precis ätit middag- bakad potatis och räkröra. Har hunnit sova också, usch!

Tänkte iallafall visa Conversen jag fick! Har alltid velat ha de här. Nu det senaste året vet jag inte riktigt om jag hellre vill ha en annan färg men det är inte så svårt att ordna! När man har jobb slipper man spara så länge och det gör att jag är riktigt glad över mina skor! :D

Såg i London i höstas massa coola färger på skorna men hade inte så mycket pengar så jag köpte aldrig några. Skulle kunna tänka mig att köpa senapsgula, men inte så att det är en tydlig gul färg, eller lite brun/röd/orangea. Har svarta däremot. Enkla och passar till allt! De jag inte skulle vilja ha är röd, grön, blå/jeansfärgat OCH vit!
Vit är snyggt men jag vill inte ha det själv för alla vita skor jag har blir äckliga tillslut (och det blir nog allas) så jag vill inte slösa så pass mycket pengar på skor i en färg som blir en annan på ett par månader haha.

Här är skorna iallafall! (Äntligen.. Fan vad jag snackar!)


Snygga va?? ;)

Har höga svarta också som sagt och de fick jag dagen innan jag fyllde 15, när vi fira mig!

Här invigde jag de ^^

11 april 2011

Fin dag idag! Kanske inte jättesolig men skönt när det väl är det!
Mormor, Tere och Maia kom för en liten stund sen. Efter skolan åkte jag för att köpa mat, sen åkte jag till Kista och mötte upp mamma och hennes arbetskompis Tanja som köpt Converse åt mig då hon nyligen kom hem från LA!
Innan vi åkte hem så tog vi oss en snabbis till Willys, lämnade Tanja hos henne sen gick mamma upp och jag hämta Ian på dagis när han lekte i sandlådan! Han ville inte hem haha

Jag visar er skorna sen ;)



Jag och Johan, nyvakna i lördags :P


Coooolt, find your secret lover! :D

Klicka här för att få reda på din secret lover!


In school

God morgon!
Jag och Tova sitter i datasalen och jobbar på vår geografiuppgift. Vet inte riktigt hur det går, alltid så svårt att komma igång men jag har grunden nu iallafall!

Är jättehungrig och lite trött så egentligen orkar jag inte göra ett skit :P
Efter geografin är det bara spanskalektion kvar och sen slutar jag! Halv ett och då ska jag åka hem. Lite senare kommer Tere, Maia och mormor tror jag och det är sista dagen innan de åker tillbaka till Spanien. Inte mormor dårå.

Nu ska jag fortsätta häär, puss sålänge <3


Skön helg!

Oj, vilken skön helg det varit!
Det har varit riktigt tidsfördriv på ett bra sätt. Ofta har jag antingen inga planer eller bara halvbestämda planer som kanske inte blir av. Men nu har det varit landet, jobb, Johan hehe
Det har iallafall vart jättemysigt att träffa familjen och komma bort från allt!

Idag har jag jobbat, slutade halv fem (egentligen fyra men det blev lite senare) och då var Johan där och väntade på mig och så åt vi innan vi åkte hem till mig. Och jag och Johan kom samtidigt till porten som mamma och Ian som precis kom tillbaka från Enköping. Coolt!
Till middag åt vi pankakor och strax efter följde jag med Johan till tunnelbanan då han åkte hem.
Är ganska seg nu så jag ska väl lägga mig tidigt då jag har tidig vecka nu. Och en vecka kvar, sen är det LOV!!!!!
Awesooooooooome!!


Home sweet home!

Nu är jag äntligen hemma igen!
Det har varit såå skönt på landet, haft trevligt med familj och ätit god mat, tagit det lugnt, knappt haft nån tanke på mobil eller data.
Igår var vi alla på landet, stor del av släkten från mammas sida, plus min gudmor, och så Johan!

Vi åt och hade trevligt och vid halv ett gick jag och Johan över till lilstugan, där vi sov. Kollade på film, sen sov vi!
När vi vakna hade de satt igång att grilla hamburgare så det blev frukost hehe

Vid sex var vi hos min gudmor och hennes man och hennes barn, åt middag och så.
Mamma och Ian stannade kvar i Enköing en natt till men hon skjutsa mig och Johan till tågstationen och nu är jag hemma! Ska bara ta det lugnt nu framför tv:n och lägga mig hyffsat tidigt för kl 11 ska jag vara på jobbet imorgon!



Igår natt i lilstugan hihi

New!

Nu har jag duschat, klätt på mig och sminkat mig, nu fattas det bara att "finplatta" håret lite :P Ska gå om ca en timme!

Tänkte iallafall visa det jag köpte igår, en kavaj! Lite udda i färgen men jag gillar det!


Hemska bilder men det fanns inte så många ställen att ta kort på :P Lite stökigt i bakgrunden men äh!
Iallafall- Kavaj från H&M för 199:-, fick den 10% billigare för det är en söm på insidan som gått upp så för mig: 179:- :D




Och mitt nagellack! (Eller ja.. Mammas :P)

Good mornin'!

Goooooooood morgon!
Gick upp kl 7 i morse. Har aldrig under mitt gymnasieliv gått upp kl 7 på en sen vecka haha
Men alla var uppe och jag sov i vardagsrummet så jag kunde inte somna om sen. Har hunnit äta frukost allihop och jag har ätit jordgubbar med ovispad grädde och druckit juice och kaffe!

Snart ska jag hoppa in i duschen och vid 11 ska jag gå mot skolan så att jag hinner köpa lunch innan mina två prov!

 

Okej, från och med NU

Okej, det här får bli dagens sista inlägg. Nu måste det sovas! Ska skita i idrotten imorgon för jag tänker inte gå upp så tidigt för bepptest, det kommer ändå att bli ett värdelöst resultat.
Nu har jag varit duktig också! Är alltid så slarvig och lämnar ut alltid nååågot men nu har jag borstat håret, tänderna, tagit ut linserna, tvättat bort allt smink och smöjt in ansiktet!
Och vet inte vad det är med den här hudkrämen men alltid de första typ 10 minuterna jag har den i ansiktet ser jag helt solbrun ut! Weird.. Men jag klagar inte!

This is me now, väldigt trött och redo för att sussa. Godnatt! Än en gång ^^

 

Hahah fett lame att ta kort på mig själv i badrummet men jag tog in datan hit för att lyssna på musik medans jag gjorde mig klar för sängen, i det här fallet soffan haha
Förresten, en dålig bild på mina nya naglar! Orange färg och självklart ger inte bilden färgen någon rättvisa så jag får lägga upp en lite bättre bild sen. Som mamma alltid säger när det är nåt hon gillar- Det är jättefint, det är mode ju!!

Anlänt

Nu har de flesta gått och lagt sig och jag och mormor sover på varsin soffa, vilket jag gjort mer eller mindre hela veckan haha, fråga mig inte varför, tycker att det är skönt bara (nu svarade jag ändå..).
Skolan var chill, inget speciellt. Däremot kom Amnesty och prata och så. Det är intressant att höra och så, bara det att jag haft just samma lektion tidigare år :P
Efter skolan mötte jag min kära syster och vi åkte till Solna, åt sushi (idag igen!!) och då träffade vi vår lillebrors mamma (Leons alltså, av alla mina bröder haha). Sen är det ju typ OMÖJLIGT att shoppa med Amanda för hon kan aldrig bestämma sig om vad hon vill ha. Allt är fel :P Men tillslut hitta vi nåt åt henne! Och jag nåt till mig själv, kan nog visa det imorn på morgonen, innan skolan för efter åker vi till landet!

När jag kom hem strax efter 19.00 åkte mamma och köpte mat sen kom mormor som hämtat min moster och kusin från Arlanda och strax därpå kom mammas (och mosters) moster (alltså mormors syster), ja ni fattar! Och hennes tre barn! Det var en trevlig kväll och nu är det snart dags att sova för jag har två prov imorn! Som jag hoppas går bra, det känns så just nu iallafall! Matten kanske inte lika bra som geografin..


Efter skolan kommer Johan och möter upp mig och då ska vi skynda oss hem och sedan åka till Enköping och sova där!

Ni får ha det bra tills vidare! Nattinatti!



Jag och min kissemisse sist jag var där, över jul!

GREAT news!!

Iiiiiiiiiiiieee jag har världens bästa nyheter!!
Det skulle ha varit avslutning för Jensen Västra 10e juni MEN Rålambhovsskolan (som vi har avslutning i) har avslutning samma dag och därför bestämdes det att vi skulle vara lediga den 10e (på en fredag) och ha avslutning på måndag istället MEN, än en gång, så ändrades det från 10e till 8e, på onsdagen istället! Treorna tar studenten på torsdag så vi kan inte ha avslutning då.
Ååååh, I'm so happy!! :D

För övrigt? Var i skolan. Datasalen bara. Efter skolan åkte jag med Mithun till T-Centralen då hon åkte hem och jag träffa Dominic och vi åt sushi! :D Jag börjar på riktigt nu bli orolig över att jag kommer tröttna snart för det är inte normalt att äta det var och varann dag...
Det var iallafall jättetrevligt att träffa honom igen! :) Pratade och så.


Imorgon är det skola, och då kommer min moster Tere och kusin Maia och lilla kusin i magen som ska komma i juni! Har inte träffat de på snart 1½ år så det ska bli kul :)
På fredag ska vi alla åka till landet också, har inte varit där sen jul så det blir nog mysigt :)



Finisar <3


The Big Bang Theory i mitt hjärta <3

Fyfan vad jag älskar TBBT!!
Hur kan man INTE tycka att detta är kul??? För er som inte tycker det- sök hjälp...!



Sheldon är så cool, håller ni med??



Ljudet är ganska lågt men ändå värd att se!

Nu har jag roat mig själv tillräckligt för idag/ikväll och ska sova nu.
Nattinatti!

Ute idag!

Desperate Housewifes time! :D
Poppar pocorn nu också hehe
Eller jaa.. Nu är den slut :P

Idag har vart en mysig dag, inget speciellt dock. Och vid halv tre var jag i Kista, gick runt lite, sen åkte jag till stan och mötte upp Johan och gick till SEB då han skulle ta ut lite pengar från hans konto. När vi var klara gick vi runt lite på stan och vid fem mötte jag upp Ida i Odenplan och vi åkte till Hötorget, träffa Martin och gick och i Kungshallen! När vi ätit klart där gick vi till Baresso på Östermalm, Martin gick och vi satt där och fika ett par timmar!

Tillslut åkte vi båda hem och nu är jag här!

Ska nu fortsätta på en dokumentär om Charlie Sheen, verkar intressant! :O


Stressigt!

Blev visst ingen update igår, sorry för det :P
Nu är jag uppe iallafall och måste skynda mig att bli klar för om 20 min måste jag ta bussen! Kommer aldrig hinna..
Ska till Universitet där klassen ska ha studiebesök på Naturhistoriska riksmuseet. Eller är det den? Aja, den i Universitetet iallafall :P
Länge sen jag var där! Typ tre år :O
Kommer ihåg att vi gick dit några gånger med ESN, good times hehe. Den tiden då man inte avskydde skolan.

Hur som! Ska vara där om en timme så nu måste jag rappa på påkarna!


Hahah vad fuul, funderar dock på att platta det snart igen!

Todays song!

The Dream. Purple Kisses



Vad som hänt idag och vad som händer imorn!

Goddagens på eeeer. Mammas kompis Catta gick nyss så nu är det ganska lugnt här då Ian inte är så hyper och springer runt haha. Han fick en liten mockarutabit. Socker kick på det!

Efter att jag gått upp idag och ätitt, tränat, städat, dammat och damsugit fixade jag mig och åkte till stan. Mötte Johan på McD i Fridhemsplan och han hade köpt en blomma till mig! Helt spontant! En cool tulpan. Den har ingen färg, bara grön och lite vit men den är jättecool!

Vi gick runt i affärer och jag köpte en present till Amanda. När vi var klara köpte han en glass till mig. Där de säljer italiensk glass i Gallerian. Jag tog en kula, och den kostar 25 kr. Seriöst, 25:-, tänkte jag. Tills jag beställde och tjejen som jobbar bara öste på mer och mer så det blev som (jag skojar inte) tre kulor! Skit stor! Tog smaken vitchoklad och kokos, ni måste smaka den! Mums!

När jag ätit klart gick vi till Åhléns och mötte upp Filip. Johan åkte hem och jag och Filip åkte till Solna, till Amanda :)

Imorgon ska jag på en jobbintervju skulle man kunna säga. På Sandys på Sveavägen (Hötorget) för de ringde och fråga om jag ville jobba extra där. Då jag känner att jag knappt får pass på den i Kista. Så om det går bra blir det att jag jobbar både i Kista och på Sveavägen :D


Get loose, draw

Fortfarande uppe. Har legat i sängen och ritat lite. Ganska nöjd med mina två ritningar men de är inte så speciella direkt.
Här kan ni få se en liten sneakpeak på det jag gjort. I miniatyr :P




Men bilderna ser inte ut så i verkligheten.. Tro det eller ej haha
Tog med webcam och då kan man inte förvänta sig så mycket. Men jag scannar de väl eller nåt imorn eller så :)
Och jag är inte helt klar med de heller

Här är iallafall en av mina favoritbilder som jag gjort. Gjorde den i januari (finns i ett inlägg längre ner)

Dodom, dodom!

Gaah, mina fötter pulserar just nu av allt gående på jobbet idag. Stannade kvar typ en halvtimme efter jag slutat för att det var folk som kom hela tiden! Speciellt vid glassen! Hände typ fem gånger att man stod där i en kvart om inte mer för att så många kom på en gång. Typ stora familjer eller kompisgäng.

Men det har ändå gått bra idag :)
Nu ska jag bara ta det lugnt i sängen. Lyssnar på lite musik nu men film blir det! Och kanske lite glass med chokladbitar i?? Har köpt Marabou Mango och vanlig vanlijglass hihi

Imorgon ska jag väl träffa Filip och vi ska till min syster Amanda för hon fyller 22 år! Tiden går den..! Men annars vet jag inte vad som händer ;)

Hoppas ni har en bra lördagskväll iallafall! (Känns som söndag hehe) Så uppdaterar jag sen när det finns mer att skriva om hehe



Jag och syster, två år sen!

Vaken efter en filmnatt!

Godmorgon!
Vaknade upp typ nyss, helt ensam hemma, vet inte vart mamma och Ian tog vägen... :S
Hon sa nåt om vart de skulle innan de gick men jag var så trött så jag minns inte och det var väl kanske två timmar sen.
Oh well!
Sov på soffan inatt, som igår natt också. Så skönt! :D Har sovit jättejätteskönt!
Men ska upp och äta snart och fixa mig, sen åkta till jobbet. Men det är skönt, slutar nio idag, så jag stänger inte. :)

Igår hade jag en egen liten filmkväll med tre filmer i rad, alla med Kristen Stewart haha; The Runaways, Speak och sist Adventureland. Bra filmer allihop och har en till Kristen Stewart film som väntar på mig tills en annan gång; In the Land of Women. Med Adam Brody!

Nu ska jag sätta igång här hemma, puss sålänge!


The Runaways

Har nyss kollat på The Runaways med Kristen Stewart och Dakota Fanning. Har alltid älskat Fanning, hon är en sån grym skåderspelerska.
Förstod inte först att filmen är baserad på en sann historia men det är det minsann!
Rekomenderar verkligen den här filmen och ni missar historia om ni inte sett den ;)

En av tjejerna från bandet The Runaways (som själva filmen handlar om) gjorde ett nytt band och därav kom:




En klassiker!
Joan Jett and the Blackhearts har gjort en massa klassiker som jag inte ens visste var de! Visste inte ens vad allt det här var för nåt för två timmar sen haha


Det riktiga

Dakota Fanning

Kristen Stewart


Likt va??

Finally friday!

Hej på er!
Nu är det äntligen fredag! Jag och Ian är ensamma här hemma. Mamma jobbar (hennes första jobbardag från mammaledigheten) och Roger kommer nog snart för att hämta Ian så att jag kan åka och träffa Emma och Marre.

Idag vaknade jag och mådde inte så bra. Hade ont i magen så jag var inte i skolan på morgonen. Och ingen idrott heller så idag slutade vi 12.40!
Sen kom Jonis över hit och åt pizza och höll mig sällskap. När jag gick för att hämta Ian på dagis åkte han för att träffa några kompisar.

Annars är det inte mycket som hänt.. Och jag vet inte vad vi ska göra ikväll men Emma sover nog över här :)

Tumblr_lizce6ruwv1qg6h7vo1_500_large

RSS 2.0