Bråttom

Sega Maxine som vanligt. Har nyss duschat och klätt på mig, nu ska jag åka till pappa och äta, sen blir det förmodligen en Emmakväll, förmodligen Bella och Emma M också.
Är jättehungrig så om jag ska hinna med båda sakerna ikväll måste jag skynda mig!

Hej svejs på ett tag!

Uppdatering

Som alla andra gör så börjar jag min mening med att klaga på det äckliga vädret. Jag hade uppskattat det lite mer om Sverige inte var så schitzofrenisk. Självklart så visste jag att det skulla snöa igen, och det här är inte sista gången heller men kan inte allt bara tas på en gång istället för att man ska bli beskviken varje gång??? Hur kan det i början av veckan vara typ 18 grader och på ca fem dagar gå ner till minst 0-gradigt och hagla och snöa??? Fattar ingenting.

Aja, med det sagt så äter jag frukost, eller vad man nu ska kalla det. Jag är barnvakt men båda killarna sover middag. Skulle behöva städa upp lite här hemma innan dem vaknar men vi får se. Vid 4 kommer mamma hem från jobbet och då ska jag försöka komma iväg till pappa så fort som möjligt! Har inte varit där sen vid jul, eller möjligtvis nångång efter det. Mina prioriteringar är inte de bästa måste jag ju säga.

Och förövrigt så har jag blivit smittad av Sofia igår när vi var hos Sasan. Jag är seg, snorig och täppt (på samma gång!) och jag har jätteont i ena halsmandeln, svårt att svälja. Men förhoppningsvis är det här nåt som inte är långvarigt för det kom inte så plötsligt på en gång och jag hoppas på att det inte eskalerar och tillslut försvinner!




Förresten, är jättearg och förbannad. Sasan klickade på "skaffa timeline"-knappen på min FB och jaa, då har man äckeltimeline!!!

Morgontrött

Godmorgon på er. Jag är jättetrött. Ligger fortfarande i sängen och jag bör gå hemifrån om typ en halvtimme. För vanliga människor hade det inte varit något problem men det tar typ en timme för mig att bli klar och jag har ingen aning om vad det är jag gör som tar sån tid!

Men nu måste jag verkligen gå upp. Ville bara säga det.
Btw- idag är det en månad kvar till Egypten!! :D



Familjebesök?

Jag tycker att det är på tiden att åka ner till Skövde och hälsa på min bror och brorsdotter, henne har jag inte ens träffat än!
Kanske tar en tripp ner dit när jag förr eller senare åker ner till Göteborg för att hälsa på Sofia :)



Förövrigt sitter jag och tröstäter en stor portion glass för att jag inte får äta sötsaker den här veckan. Lite rebellisk- jag vet.

Bra dag

Jag kan bara säga att idag gick super på jobbet! Tjänade typ 1076:- bara på idag så det känns ju helt underbart eftersom att det är min sista arbetsdag den här månaden!
Sen fick vi reda på att två av dem bästa coacherna ska sluta och en kille i avlyssnungen så det är ölite trist...

Annars så har resten av dagen gått bra. Det var utvecklingssamtal i skolan och allt var bra där mer eller mindre, inga tråkiga överraskningar iallafall hehe
Sen åkte jag, mamma och Nico och lunchade hos min syster, men det var hennes mamma som var hemma. Fick även lite kläder som min syster sorterat och en tröja som hon låna av mig för över ett år sen haha

Annars så har det bara varit jobb och nu hemma!
Imorgon är det skola som vanligt med sen helg! Efteråt ska jag och Sofia hem till Sasan och senare på kvällen kanske jag drar till Bredäng till Sez.
Lördag ska jag vara barnvakt åt killarna och på kvällen blir det fest i Farsta med Emma och Bella! Tror jag iallafall..


Sooo true!


Ayia Napa bokad!

Tjoo!
Idag har varit en chill dag. Skola och det var inte så hetsigt- passade mitt humör väldigt bra känner jag. Efter skolan mötte jag upp Johan i Mariatorget och vi åt middag på en sushirestaurang, vi drog hem till mig och det var ganska sagt ikväll men strax innan han åkte klippte jag hans hår, på tiden. Jag börjar bli värsta frisören nu haha

Förresten! Idag blev Ayia Napa-resan bokad som jag och Emma ska till! Det är väldigt centralt och ca 10-15 minuters gångväg till stranden, annars är det pool där med och såhär kommer hotellet se ut:






Snabbt inlägg, godnatt!

Hei hei!
Har nyss klippt Emmas hår. En del försvann men nu ser det mycket fräschare ut och tjockare!
Vi har även kollat runt lite på charter till Ayia Napa, imorgon ska vi se till att boka för vi hittade ett bra erbjudande :)

Annars vad har hänt idag?
Jag och Emma vaknade upp hos Sasan (femte dagen i rad som han och jag är med varann haha). Han gjorde en god frukost till oss, sen åkte vi till hennes skola, åkte till stan och åt lunch sen åkte jag till jobbet, åt på Max med Erica, mötte upp Emma igen och åkte hem hit.

Nu ska vi gå och lägga oss så ville bara göra ett snabbt litet inlägg!


Ljusen är tända för dem som har lämnat

Oj, att vakna kl 15.30 idag är inte okej kan jag säga. Kunde inte somna inatt och jag mådde inge bra när jag skulle upp för jobbet så jag stannade hemma och sov ut. Men jag kan ju skylla på att det är bytt till sommartid nu så i själva verket vaknade jag halv tre istället ;) hehe

Igår så var vi ju på födelsedagsfesten och när vi skulle hem så gick jag av i Kista och Sady som var hemma hos mig mötte upp mig där också och vi spenderade den resterande kvällen hos Sasan och spelade kort och en rimlek då man skulle skriva ner på papper massa rim. Till exempel: Bus, hus, mus, grus, sus, lus osv.

Vi satt med den leken i typ 1½ timme hahaha.
Nu har jag iallafall städat rummet och ska rengöra badrummet och sedan duscha. Äta däremellan också..
Senare kommer Sasan hit. Vi har ju alltid varit hos honom när vi träffats och umgåtts så nu vill han se hur jag bor.

Men jag måste verkligen ta itu med mina uppgifter nu.. Så ni får ha en fin söndag!


En rolig kväll i Kista i sommras! Emma, Sasan och jag.

Hurghada

Hotellet vi ska bo på i Egypten!



Hurghada som vi kommer vara i:

 


Solisar

Igår var det så hilma soligt och jag har inte hunnit eller kommit ihop att leta rätt på mina solglasögon. Tror faktiskt att de är trasiga haha
Så jag gick förbi H&M och köpte ett par för bara femtio spänn innan jag mötte upp Ida och Sofia!


Inte så jättebra bild men ni förstår väl på ett ungefär? ;)

Övernattning hos Sasan

Hej tjolahoppsan!
Jag kom hem för någon timme sen efter att ha sovit över hos Sasan.

Det är nackdelen med att ha tidiga veckor i skolan för jag har problem med att somna och när jag väl gör det så måste jag typ 4-6 timmar senare gå upp och så är det i fem dagar så jag tappar mycket sömn så igår var jag då hos Sasan och vi spelade kort, kollade på videoklipp, lyssnade på musik och pratade. Jag var så pass trött att jag inte ens märkte att jag somnade...

Hade det iallafall jättetrevligt och vi bytte bilder som vi ritat till varann. Men jag har lovat att inte lägga upp den haha, han är lite för självkritisk och vill inte att folk ska få se :(

Idag ska Shacko firas (Keisha och Chantells kusin) så jag och mamma ska dit och senare ikväll kommer förmodligen Sady och det ska bli mysigt! Jag jobbar nämnligen tidigt i några timmar imorgon plus att inatt ska man flytta fram klockan en timme så jag kommer vara väldigt trött till jobbet om jag skulle gå ut ikväll.

Här är en bra låt som Sasan visade mig:




Och en bild som han tog på mig efter att ha kastat massa chips i ansiktet på mig -.-

Sommar, sommar och sol!

Gaah mina fötter..! Jag har i tre dagar nu haft klackar på mig och idag efter skolan träffade jag Ida och Sofia. Vi åt lunch på Jensen's Böfhus (vet inte hur man gör det där norska eller danska? Ö:et) och har gått runt ganska mycket på stan. Träffade Idas kompis Martin och hans vän Denice.

Men nu är jag hemma efter en varm och solig dag mestadels på stan och ska nu städa rummet och duscha innan jag ska hem till Sasan.




Några bilder som togs tidigare. Fick gratis glass! :D


Lite sömn

Nu är jag hemma. Sent som vanligt men det blev sen middag hos Johan och missade tunnelbanan men som tur var så behövde jag bara vänta 4 minuter på Akalla i T-Centralen.

Måste se till att lägga mig nuu för jag har sovit lite hela veckan nu och jag måste liksom upp klockan 6 imorgon. Tidiga veckor... Suck...
Ändå föredrar jag dem bättre än mina sena haha

Skola och jobb imorgon. Kuuuul. Not.

Men nu ska man inte vara butter, det har ju varit ett underbart och årets varmaste dag idag! Heeelt underbart. Hoppas det håller i sig i åtminstone några dagar till! ;)


EGYPTEN

Mamma ringde idag och sa att mormor bokat resa till Egypten 30e april! It's gonna be awesooome!
Blir borta i en vecka och då är det bara att satsa på solbrännan inför sommaren.

Mer uppdatering om det när jag vet lite mer.
Nu är jag och Sofia i datasalen som vår coach bokat åt oss för att jobba med uppgifter. Vet inte riktigt vart jag ska börja dock.. Antingen skriva uppsatsen med psykologi+svenska eller svenska+människan socialt och kulturellt.
De ska båda vara inlämnade snart men vi har fortfarande inte fått den completta informationen för att göra uppgifterna.
Det är nog den här skolans största problem skulle jag säga- att de är ALLTID så himla otydliga med alla uppgifter man får..
Men nu får jag se till att få det gjort!



hihi

Draw

Jag skrev tidigare att jag övertalade Sasan att rita något till mig för att jag tycker att han är så duktig men som utbyte skulle jag rita något åt honom. Jag hade lite beslutsångest för jag tycker inte att jag är sååå himla duktig och visste inte vad jag skulle rita men jag har nu fått det överstökat och gjorde något enkelt. Gick på kanske 40 minuter eller liknande.

Ska träffa honom på fredag förmodligen och då ska vi göra lite byteshandel ;)
Den här ska jag ge honom:



Tog bilden med min mobilkamera och då vet man ju att det inte ger verkligheten någon rättvisa. Önskar att min scanner funkade men måste köpa nån installerings-cd till för att det ska funka på den här datorn.

Trubbel inför paradiset

Kvällens på er!
Sitter och surfar lite på internet. Kollar bloggar, fönstershoppar på olika hemsidor (ja, jag är fattig haha), inne på FB och kollar efter bra pris på Ayia Napa-resa. Det finns verkligen inga resor under 4500 typ. Och det tycker jag är lite onödigt dyrt när jag vet att man kan hitta en bra resa för under eller ca 3000:-
Skulle man ha tagit en sista minutenresa dit nu så kan man ta en charterresa för typ 1200-2500:- haha
Men vi vill inte chansa på att ta sista minuten då för då kan alla bra och centrala hotell vara fullbokade liksom..

Det är så mycket man måste kolla och vill ska matcha. Det är åka från Stockholm, komma till närmaste flygplats där, fixa ett fräscht hotell med pool nära centrum och strand, åka rätt tidsperiod osv. TILL ETT BRA PRIS. Det är väldigt kräset haha

Ja... Det är bara att fortsätta kolla och om prisena bara går upp får man boka snabbt som satan!


Letar efter resor!

Idag mådde jag inte tillräckligt bra för att jobba. Orkade inte med tanke på att jag satt på DP och det tar såå mycket på ens energi, jag mådde redan dåligt liksom.
Nyss kollade jag på Karatefyllan. Älskar det! Men det här avsnittet var inte en av top 10 om man säger så. Eller så kanske det var för att jag var lite okoncentrerad?
När jag kom hem pratade jag i ca 1½ timme med Emma om lite olika saker men framför allt vart vi ska resa nånstans och vår destination är bestämd! Ayia Napa blir det! Om man hittar en bra resa till ett bra pris dvs..

Sen har jag pratat lite med min vän Sasan. Han håller på att rita en bild till mig hihi, han är jätteduktig!
Erica har också lovat att göra det! Men då är ju frågan när den blir gjord???? Haha

Nu ska jag gå och göra nåt annat. Tjarå!


Ayia Napa...

FREDAGS


Bild på Emma, mig och Erica i fredags!

Ny vecka väntar

Passar på att uppdatera lite här nu innan jag ska lägga mig.
Har nyss gjort rent badrummet (nu förstår jag vad folk alltid menat med att söndag är ångestdag!) och Johan var här ett tag.
Jag sov ju hos honom inatt och kom dit ganska sent så vi var uppe ett tag innan vi somna, sen när vi vaknade och väl gick upp gjorde vi i ordning oss för att åka till Mariatorget och äta sushi till frukost/lunch hehe. 
Ganska lugn dag och inte så händelsefull men det är väl det man siktar efter inför en ny vecka?

Oh well. Nu bör jag väl sova. Imorgon blir det skola och sen jobb! Vanliga tråkiga rutiner haha (och världens sämsta lektioner som väntar..)




Hemma!

Äntligen hemma och har ätit en god middag, nu är det fruktsallad som väntar!
Strax efter förra inlägget blev vi klara och gick förbi apoteket där han skulle hämta ut medicin innan jag åkte hem. Stackare haha.
Jag vill inte åka till Johan för snart för jag har inte hunnit vara här så länge och mormor är ju här och allt! :)
Har inte så mycket mer att skriva så jag fyller ut tomrummet med en låååt!


På akuten

Okej, nu har jag och John suttit på akuten i timmar och det är denna jävla väntetid man måste stå ut med. Men förhoppningsvis är vi klara snart så att vi kan åka hem.
Han väckte mig imorse och fråga om jag kunde följa med honom och jag tänkte att jag kan passa på att skriva nu när man ändå bara sitter här och väntar. Mormor är hemma hos oss och jag hoppades på att kunna vara hemma längre eftersom att jag typ alltid är upptagen när hon ska komma... Sen ska jag sova hos Johan och hans släkt ska komma för att fira hans syster. Kommer väl missa det med...
Men jag klagar inte, självklart är jag här för en vän för att slippa sitta själv på en akutmottagning i timmar. Det hade ju liksom inte skadat att skynda på lite. jag ska försöka höra av mig sen igen!


Min baby <3

Begravningen

Jag måste verkligen säga att begravningen var så fin..
Först var vi i kyrkan och prästen pratade lite sen spelades två låtar som jag gissar på att Billy tyckte om och två tjejer sjöng några låtar. Jättevackert.
När cermonin var klar så rullades kistan ut mot kyrkogården där hans grav skulle vara och alla slängde ner sina blommor.
Det var så många som hade kommit, man märkte verkligen att han var en underbar och uppskattad person, synd bara att jag inte kände honom lika bra som dem andra.

 

Nu ska jag möta upp Erik tills jag ska träffa Emma!

Inspo- kläder

Nu är jag klar efter en lagom lång och skön, varm dusch!
Har egentligen inget att säga så vet inte varför jag skriver ett inlägg ändå...
Kan ju lägga upp lite We♥It-bilder som klädinpiration. Synd att det inte är en svensk hemsida med bara svenska billiga kläder haha. Blir så avis..



Åååh, vill ha allt! Vill bara släga ut alla mina kläder från garderoben och lägga in allt det här... Blä :(
Men som sagt- det är ju inspo så det är ju bara att hitta liknande kläder och införskaffa sig detta sakta men säkert. Haha

Bit by bit everything around you changes- keep that in mind.

God kväll på er!
Gillar alla dessa kommentarer haha (eller tja.. alla och alla). Keep it up!
Kom nyligen hem då jag idag varit i skolan, på jobbet och sen gick jag och Diar, som jag både jobbar och går i samma skola med/som, till McDonald's i Husby och åt lite.

Nu måste jag duscha och sen kanske läsa några häften jag fått från skolan innan jag lägger mig. Har ingen skola imorgon då vi ska på teater men dit ska jag inte för det är begravning för Billy som jag skrev om här för ca en månad sen.

Om det inte blir för sent så blir det ett till inlägg innan jag lägger mig!


Trött

Pratar i tele med Johan och lyssnar på musik.
Internet är inte så mycket att hurra för ikväll (dvs Facebook haha) så jag skriver bara lite snabbt här. Jag och Sofia pluggade i skolan imorse ju, det gick bra. Sen hade vi lektioner. Vid sista somnade jag sista halvtimmen för vår svenskalärare babblar 50% endast om ovisentliga saker eller är helt enkelt inte konkret så tillslut kunde jag inte hålla ögonen öppna.
Men när vi väl slutat mötte jag Johan och vi åkte till honom och hade en mysig kväll :)

Är jättetrött nu så ska sova. Godnatt!



Lullaby

När jag ska somna brukar jag antingen använda datorn eller mp3n och har laddat ner en spellista med lugna låtar som jag somnar och vaknar till. Vill rekomendera den här låten i allmänt för att den är så mysig och bra.

Hoffmaestro- Lullaby





We♥It

Och med det sagt är det dags att sova, så godnatt!


Motivationstips??

Jag har ett mål som jag verkligen vill uppnå fram till sommaren. För ni vet på vintern så lägger man ju automatiskt på sig lite, vet inte hur dedt är med er men jag vet att det bara inte är jag haha.
Jag vill fixa en ganska "fit" kropp så att jag känner mig nöjd. Jag känner inte att jag måste gå ner i vikt för jag är nöjd med mig själv på det sättet. Jag vill bara att allt ska bli lite mer fast hehe. Magen har jag sen 5an (ungefär när jag slutade basketen) velat ha mer fast framför allt och allt jag behöver är motivation för att jogga nån gång i veckan och göra situps. Men jag orkar aldrig ta mig tid till det!
Har någon tips på att finna motivation till att småträna lite?? Snälla, jag behöver verkligen förslag för det är något jag vill för en gångs skull åstadkomma haha

Som sagt- jag vill inte ändra "diet", gå ner i vikt eller något sånt. Bara bli mer fast haha


Beach 2012 är vad som gäller! Blir ju Magaluf föfän!

Framgångsrik dag!

Är hemma efter en hyffsat lönsam dag. Jag åkte tidigt till skolan för att gå på mattefördjupningen med Sofia. Kom iofs 25 minuter sent hehe, men jag lärde mig mycket iallafall och hoppas att det snart sitter! Jobbade lite extra på min psykologiuppgift innan skolan började och framgång där med! Samma visa blir det imorn igen, alltså gå tidigt till skolan och plugga upp med Sofia. Jag jobbar bättre där. Fast inte under lektionstid dock. Tyvärr...
Hade även en lång mattelektion och det var enkelt att hänga med. Geometri ni vet, det nästenklaste efter sannorlikhet. Heter det så? Vet i princip bara engelsk matte haha.

Efteråt hade vi psykologilektion och vi gick igenom saker inför nästa uppgift men verkligen alla i klassen var så trötta och hade dåligt tålamod. Satt och småsnackade överallt så vi fick sluta en timme tidigare haha. Det var ändå inte så viktiga saker, allt blev bara förvirrande för typ 90% av Jensens lärare (Västra åtminstone) fattar röd tråd i både beskrivning under lektionstid och på uppfiterna.

Tänkte då börja jobbet en timme tidigare så jag skulle hinna hem till Desperate Housewifes men istället så fanns det ont om headsets för typ 7 pers så jag började det bestämda tiden ändå.
Sedan hade vi en tävling idag (det brukar vi ha) och den som fixade tre ordrar först under sista timmen fick en goodiebag! Jag lyckas ALLTID (alltså då menar jag ALLTID) komma tvåa i tävlingarna MEN! jag vann goodiebagen!!
Finally! Inte värsta grejena i men själva principen att jag äntligen vunnit nåt förutom en tia att använda till godisautomaten haha

Nu känner jag att inlägget börjar bli långt så jag avslutar detta med en bild på min vinst!


Jag fick hem två bilskrapor (för när det är frost och sånt på vintern) och en burk Omega-3 med en liten sak att lägga "tabletterna" i haha. Skitvinst men kul ändå!

Geekar

Just nu lägger jag några minuter på att skriva här istället för att geeka på WeHeartIt. Jag älskar när man hittar en fin bild med en underbar text till.
Eller bara en skitbra text där man känner igen sig på. Eller känner igen andra på. Har kopierat minst 20 st nu!

Har även lagt upp några på facebook men jag kan visa ett par bilder här med, vet bara inte när jag ska sluta haha









Den sista känns verkligen som min och Nicole haha!
Kan bjussa på en M&N-bild med ;)


Lugn dag och ny vecka väntar

Nu har Johan precis gått och hela den hör dagen har varit ganska lugn och seg. Jessica och Nikeisha skulle till Kista så de plockade upp mig och vi åkte dit tillsammans och sen kom de över för middag. Strax innan de gick så kom Johan också och nu är det bara jag och mamma.
Borde lägga mig snart men är inte så trött så får se. En ny vecka gäller och mormor kommer på fredag istället. Annars har jag inget övrigt planerat än vanligt, ganska tråkigt... Eller jo, kommer förmodligen gå på begravningen på freddag också, det är tänkt men vi får se.

Har inte så mycket mer att skriva så kanske inte så kul att läsa men är ändå stolt över mig själv som kommit igång igen. Ny dator var allt som behövdes ;)
Dessutom fixade jag ju det där med att kunna lägga in bilder och musik igen. Awesooome.
Godnatt!


True dat

Kian skriver de skönaste statusarna på Facebook haha.
Kände mig bara tvungen att dela med mig av ett par ;)

Du är dum om du hundar efter en snygg tjej, har du inte lärt dig? Katter springer ifrån hundar.

Kan folk snälla sluta göra låtsasaccount på Facebook? Finns redan tillräckligt många som är falska personer. Gday

Visa ditt intresse, innan hon/han tappar sitt.

Den som förlorar, är den som blir kär.



You mean the world to me



Idag får bli en lugn lördag. Igår var trevligt! Var hos Sez med Johan, Emma, Bella och Rustam som jag inte träffat på en eeevighet!
Kom hem tidigt idag och vid fyra kom Roger, Samantha och Sady förbi som är här nu också och jag och Sady har nyss rökt vattenpipa.
Imorgon kommer mormor hit och då ska vi diskutera resa inför typ nästa månad!

Nu ska jag vara lite mer social så vi hörs!

KONY 2012

Innan ni skrollar förbi detta vill jag bara säga att samma sak tänkte jag göra när jag såg denna video på en annan blogg men jag tänkte den är en halvtimme lång så jag kan ju kolla bara ett par minuter. Jag fastnade och ångrar mig inte för det här öppnar verkligen ens ögon och det är något som måste spridas vidare.



Jag inser det faktum att USA vill göra allt (som vanligt) för att se så bra ut i allas ögon och uppfylla deras "The land where dreams come true". Det är det mest manipulativa landet i hela världen och frågan är ju bara om de verkligen vill detta för ett gott syfte (då menar jag alltså alla kändisar och politiker) eller om de bara vill höja sin status för att detta sen bara ska blåsa över och bli bortglömt.

Hursomhelst så tycker jag fortfarande att i helhet så är detta en fin tanke och något att göra åt, så sprid vidare och man får hoppas på att folk fortsätter med liknande sånna här saker i andra utsatta länder och lägger ned lika mycket hjärta som mannen som gjort den här dokumentären eller vad man nu kan kalla det. 

Nostalgi, Ida!!

Hahaha hittade den här gamla bilden från sommaren 2009, guuud vad hemsk! Självklart så är det ju på skämt. Det är meningen att jag var Dessie och Ida var Kissie.
Är hemma hos Sofia som kom hem från Sydafrika idag och vi har catchat upp lite och pluggat också. Har saknat min baby!!
Men nu måste vi verkligen sova för vi börjar tidigt. Så godnatt!

Skor och linne


Det här linnet köpte jag på Vero Moda i Kista då det var 20% rabatt på alla kläder för affären var nyöppnad. Det var ett liiitet fel så jag fick 40% rabatt istället ;)


Dessa skor är ifrån Scorett. Ord. pris var 699:- men dem var på rea till 399:- och så hade jag en värdecheck på 100:- så jag betalade endast 299:- för dessa!

Inte så fina bilder dock men ni förstår helheten ;)

GODNATT NU!

Snyppsnapp snut, så var lovet slut!

Jag vill bara säga att jag är väldigt sorgsen över att lovet är över... :(
Det var så skönt och jag lyckades med mycket!
Har varit med Kidah, Johan, Nicole, Emma och Bella, Willy... Har jag glömt nån?
Skulle ha träffat John och Isaak men de blev det inte av hehe

Har hunnit se klart nästan alla True Blood säsong 4 avsnitten! På tiden det!
Och idag hade jag ont i magen på morgonen och mådde illa så det blev ingen skola men mötte dock upp Kidah och åt lunch på Falafel Kungen och Keisha kom lite senare. Åkte dock förbi skolan en liten stund mestadels för att prata lite med min mentor och sen åkte jag till jobbet, började vid fyra och jag må säga- det har varit en väldigt bra säljdag idag!

Tänkte visa upp några nya fynd (som jag skulle gjort för några dagar sedan) men det får bli ett enskilt inlägg :)


RSS 2.0