++++++

Okej, nu är jag lite oinspirerad men här är jag ändå!
Har haft en helt vanlig dag idag, inget nytt direkt. Var i skolan och efteråt mötte Johan mig, vi åkte till Skärholmen och köpte en födelsedagspresent till hans mamma som fyller år idag. Sen var vi bara hemma hos honom, åt middag med hans syster. Tog det bara lugnt.

Jag skulle inte ha nåt emot om nåt kul, spontant händer snart. En överraskning alltså. Det skulle inte skada känner jag. Om det inte är nåt dåligt som händer såklart!




GRENDADE- BRUNO MARS



Datan är häääär

Har äntligen fått hem datorn! Fast måste vänta till Roger kommer nu nån dag så att han kan starta den, ingen av mig och mamma vet hur man gör.
Sen får Johan komma hit och visa hur man laddar ner filmer hihi
Min mobil har inte kommit än, får gå förbi imorn och se om de ens beställt den :P kan ha hänt att de glömt.
Jag var alltså i Kista och gjorde några ärenden (samt hämtade datorn, och mammas mobil). Samtidigt köpte jag några småsaker. En halsduk till mamma från GinaTricot och två par vantar till Johan, han behöver det eftersom att hans fingervantar har hål i typ varannat finger haha.

Borde äta klart nu känner jag!



Nya datorn- Compaq Presario QC62

Sjuka familjen

God eftermiddag!
Idag har jag bara vart hemma. Det var inte meningen att det skulle bli så men nu blev det så. Vi är sjuka familjen idag skulle man kunna säga. Ian är förkyld, jag hade mensvärk och mamma hade stark huvudvärk.

Igår gick ganska bra iallafall. Johan kom förbi en liten stund också. Det var lite problem för Ian att somna men tillslut gick det och då städade jag upp här hemma innan jag la mig jag med.


Nu ska jag äta och sen får vi se vad som händer!


Första advent

Glad första avdent!
Inte för att vi "firar" sånt här hemma särskillt mycket hehe.
Jag ska fixa mig och sen se till att göra några ärenden, dels köpa värktabletter för jag känner att mensvärken är påväg just nu som jag pratar. PANIK!
Vid 17.00 ska mamma vara hos sin kompis, de ska ut så jag kommer vara hemma vid den tiden med Ian.


Julgranen måste ju sättas upp snart! Det ska vi se till att göra 1a december. Åååh längtar efter att lägga julklapparna under granen! :D

Outfits


Från igår.

Mössa- Zara

Halsduk- Zara

Linne- Monki

Nya jeans. Bikbok

 



Nu


Rosa topp- Bershka
Linne- Berska
Jeans- Bikbok
Tjocktröja- GinaTricot
Skor- H&M
Kept- London
Örhängen- Indiska


Nya TV:n!

Hej på er!
Sitter hemma nu och mamma och Roger har satt upp nya TV:n! And oh, it's big!
Hihi
Igår var en väldigt fullspäckad dag då jag först var i skolan. Vi hade håltimme i mellan 2-3 timmar och under den tiden gick jag, Emma A, Amanda och Sofie och åt pizza, sedan drog vi vidare till idrotten som var i Bromma den här veckan. Vi körde linedance, ni vet de som ser ut såhär:

Typ.. Haha
Det var skit kul faktiskt! Måste ju bjuda lite på sig själv ;)
I slutet av lektionen började vi med i grupper av tre visa hur man utför hjärt och lungrädding. Jag kan vara stolt över att säga att jag var inte på lektionen då vi blev visade hur man gjorde (det var över en månad sen) och jag fick MVG ändå! Aaawesoooome!
Efter lektionen åkte jag till Sandy's och jobbade i 6 timmar, lagom sliten efteråt men då åkte jag in till stan och mötte Johan, Ali och Johanna. Vi åt och tänkte efter det gå på bio men då hade redan sista filmen satt igång och jag ville inte se någon annan än Due Date ändå så vi sket i det. Lite senare åkte vi alla hem, jag sov hos Johan och har vart där hela dan. Vi skulle ha åkt till pappa idag också men det blev inte av det heller. Iställen åt vi middag med hans syster.

Imorgon ska jag vara barnvakt åt lilla Ian medans mamma ska ut. Det ska bli kul! Om han inte har en grinig dag imorgon. Han är lite förkyld och mår inte så bra stackarn.


Lilla skrutten <3

PS: Jag har fått årets chokladkalenden! Åååh, så taggad till julen nu! :D Är så glad över att julen firas på landet i år. Can't wejt!

Nya TV:n



Fast mamma tycker att den är för stor. Haha... Vår förra var 32", den här är 50".

Jag vill jag vill jag vill

Jag var faktiskt ganska pigg när jag vaknade idag. Eller jaa.. Tillräckligt pigg för att kunna öppna ögonen och inte somna om haha.
La mig vid typ 23.00 inatt efter att jag tagit en hyffsat lång dusch med gaaanska mycket varmvatten. Mina fötter var helt röda och svullna när jag steg ut haha.
Dagens planer:
Skola, jobba och sen OM jag hinner (hoppashoppashoppas!!!) åka till Sara. Men hon bor ju så långt bort. Vet inte om jag kan komma, ååååååångest! Kom på att jag inte sagt nåt till mamma... Aja, får göra det när hon vaknar!

Vill verkligen gåå.


Jag har till och med städat upp det mesta av mitt rum! Hur skönt är inte det, nu på morgonen :D



Bild på mig, Ida och Sara, typ 1 ½ år sen :) Mina fina tjejer!

Min nya kommande mobil :D

Sony Ericsson J20i Hazel

Nytt:

JEANS BIKBOK 99:-




SKOR H&M 174.50:-


Senaste outfits

DAGENS:



Blus- Vet inte
Linne- GinaTricot
Tights- H&M

GÅRDAGENS:



Blus- Natura
Linne- GinaTricot
Tights- H&M


Exalterad!

Heeej!
Kom hem så sent att jag inte hann uppdatera igår. Först var jag ju i skolan sen åkte jag till Skanstull och träffade Bille, vi snackade ett tag. När vi var klara åkte jag hem till Johan och åt middag. En liten sammanfattning där iallafall! ;)
Idag var jag i skolan. Hade ingen matte idag så det var skönt! Vi hade alltså bara historia och sen spanska och jag blev klar med allt fort så jag fick gå en kvart tidigt. Det var meningen att jag och Nicole skulle gå och hälsa på ESN idag men hon svarade inte, som vanligt så jag åkte till Kista där mamma var men hon svarade inte heller! Så när jag väl var där hade jag gått runt i gallerian ett tag tills hon ringde upp och då var vi ett tag i lekhörnan med Ian och så fortsatte vi gå runt.
Jag fyndade ett par jeans från Bikbok idag! Visar de snart ;)
Fick min lön idag också så nu är jag gaanska rik känner jag. Undra hur länge det håller. Max tills söndag! Haha näärå. Mamma gav mig tidigt studiebidrag också så har en 1000-lapp extra! Ska köpa alla julklappar med de också för nästa lön får jag inte förrän 25e december haha

Och gissa vad mamma köpt förutom allt det här och alla pengar! En ny dator och en ny TV!! Hon ska hämta ut TV:n snart och datorn imorgon. Sedan har hon köpt en ny mobil till sig själv och jag ska köpa en till mig. Awesooooome, right? ;D Allt det är faktiskt väldigt nödvändigt. Eller TV:n vet jag inte riktigt... Vi ska ha den i vardagsrummet och den nuvarande i mammas rum så att hon också har en TV. Det är ju bra. Hon har köpt en box också så att vi kommer ha kanaler på alla TVar nu, finally! :D

Just det! Hade beställt ett par skor från H&M på rea så de kom igår och jag hämtade ut de idag.
Så för att sammanfatta allt nytt så är det: Dator, TV, TV-box, två mobiler (en till mig, en till mamma), jeans, skor.
Plus en massa pengar :D

Okej nu måste jag tagga neeer



Min fina mamma ♥

Missade dagens höjdpunkt

Jag äter pepparkakor :D
Då kanske jag blir snäll!
Eh, vem försöker jag lura... Jag ÄR ju redan snäll!

Hur ska jag definera min dag? Typ... Inte världens roligaste.
Hade först skola, det gick okej, sen köpte jag lunch, väntade på mamma i skolan i typ en timme sen mötte jag henne i Fridhemsplan och vi var inne på Åhléns, In & Finn och Västermalmgallerian och kollade lite i affärer. Vid 16.00 hade jag utvecklingssamtal så jag, mamma och Ian var på möte med min coach/mentor. Därefter åkte vi till mammas kompis på söder och var där ett tag och till sist åkte vi och hämta Roger som skulle till tandläkaren i stan kl 20.00. Vi skulle ha vart tillbaka hemma till 21.00 men jag väntade i biljäveln i en timme och kom typ 40 min sent till Desperate Housewifes och jag gillar inte att kolla på det om jag missat så pass mycket så där försvann dagens höjdpunkt... Suuger
Haha

Ian stackarn har knappt sovit idag och så vaknade han nu för typ 15 min sen och vägrar somna om, det är meningen att han ska sova för natten nu. Men neeej, istället ligger han på mitt golv och leker med min gosedjursapa, min väska och några sladdar... Haha

Oh well, ska se om det finns nåt gått att äta!!



Haha hitta några bilder, heelt fackad


Thank you mama





Hej hej!

Sitter i soffan och kollar på LA Ink. Kom hem för ett tag sen från Emma och vi hade jättemysigt! Var hos henne för första gången igår och ni ska veta att hon bor jäääättefint! I Vaxholmen :)
Vi åt middag med hennes mamma och hennes mammas pojkvän och så var vi mest i Emmas rum och tog det lugnt, pratade och så. Hade jättetrevligt iallafall.
Är hemma ensam nu också så det är skönt. Saknar att vara det oftare men men, vad gör man?

Imorgon ska jag också förhoppningsvis träffa min syster!

Bilder från igår

Tog de hemma hos Johan igår, lite konsitga bilder haha

 

Haha bara jag som tycker att jag ser läskig ut på bilderna? :P


Bilder från häromdan :)

Medans jag äter nu kan jag passa på att lägga upp lite bilder nu som inte gick att ladda upp häromdan ;)

 

Så såg det ut efter att jag bytt sängklader och bäddat! Tror att det där är mina favoritsängkläder hihi

Medans jag letade fram de här lakanen hittade jag en gammal blus som var mammas, lite kul att pröva kläder hemma som man aldrig sett innan :P

 


Dagens låt ;)

CRAIG DAVID- My love don't stop




Så vacker lååt. Love it!

 
Vet inte hur många gånger jag lagt upp den här bilden men jag tycker att den är så härlig! Vill tillbaka till sommaren!


I am tired

Godmorgon!
Faaaan vad trött jag äär... ingen aning varför, har ändå sovit ganska länge.
Jag vaknade vid 9 och undrade varför mamma inte väckt mig för att jag ska ta Ian, jag gick ut till vardagsrummet och mamma låg och sov och vaknade inte när jag försökte väcka henne så jag struntade i att försöka, hon måste ha vart jättetrött om hon inte vaknade av just det. Nu är hon iallafall på jobbet, med ryggskott och allt... Fan vad jobbigt det måste vara..

Nu borde jag vakna till, städa mitt rum, äta, duscha. Sen ska jag åka till Emma! :D


Rihanna


 

 

Gillar inte henne som hon är nu men jag lyssnar på hennes album som jag har hemma, hennes andra album, MYCKET bättre låtar än de hon gjort de senaste åren. Fyyy skäms

Men de här är bra! :D


PS. I'm still not over you..

Jaah! Inläggen publicerades after all såg jag nuu. Tänk vad jobbigt om det fortsatta vara så, då hade jag behövt byta blogg och DET VILL JAG INTE.

Hade ju bara en lektion idag, fatta hur soft?! Inte särskilt många var där :P Typ halva klassen, dvs 15 st haha
Innan det träffade jag Smuk och han bjöd mig på chailatte och så pratade vi lite. Alltid kul att träffa ESN folket! (eller, tjaaa, många av de :P)
Efter det åkte jag ju till skolan, när jag slutade (lyssna på det här!) hann jag tima bussen precis så att jag kunde åka en station för att köpa en macka på Ilpiatto, när jag kommer fram är det ingen kö (för första gången!!) och när min macka blev klar kom bussen precis när jag steg utanför. Tog den två stationer (jag vet, jag är lat :P) och därifrån gick jag till busshållsplatsen där 4an går (tog 1an) och jag behövde bara vänta en minut på 4an och så gick jag av i Hornstull, Norsborgståget kom precis och så var jag i Bredäng på ca 25-30 minuter! Smiiidigt!
Johan gick på i Örnsberg också och mötte mig så gick vi hem till honom och var där ett tag. Vid halv 10 eller så var vi hos mig och han gick för en stund sen.

Imorgon ska jag sova hos Emma också! Har inte planerat nåt, ska bara ta det lugnt ;)
Ska också vara barnvakt åt Ian på morgonen så jag måste lägga mig typ.. nu :P


Frost och dimma utanför min loftgång (jaaa jag gillar att ta kort på den fina utsikten utanför mitt kök! haha)

Not publishing

Vet inte VAD det är för fel idag då mina inlägg inte verkar publiceras :S
Ikväll har jag hunnit diska, städa mitt rum och byta lakan, lagat mat. Allt har gått väldigt bra känner jag!
Hann inte duscha så jag gör det imorgon innan jag möter Smuki.

Så går det inte att ladda upp bilder heller! Fuck it dåå

Snow White

För ett par veckor sen eller så var jag och mamma på Ica i Husby och såg en sista förpackning av Marabou Vintervit, Marabous första vita chokladkaka!
Jag har smakat den också (äter nu^^) och för att vara ärlig så är den inge speciell. Inte för att jag hade hoppats på värsta smakexplotionen men jag tror att den hade vart mer uppskattad om den var i samma rutor som de flesta andra.



Där ser man rutorna, två stora per längd eller vad man nu ska säga :P


Noo tevo today

Hej hej!
Hemma nu, ganska trött och ska lägga mig tidigt idag har jag bestämt. Trots att jag bara har en timmes lektion imorgon så ska jag träffa Smuk först, han ville prata. Så passar jag på att äta lunch innan lektionen också!

Idag har vart ganska lugn. Vid lunchen mötte jag upp Emma och fixade hennes mobil så nu har hon comviq igen!! Aweesooome...!

Nu ska jag diska, sen ska jag plugga och duscha. Skönt att man känner att man inte måste kolla på tv också eftersom att det inte finns nåt speciellt viktigt ikväll för om det var så så blir aldrig mina andra planer av..

Så jag ska som sagt diska nu (har en stooor höög som mamma inte kunnat diska för hon har ryggskott stackars) och lyssna till den här låten (och några till ;)!)




Key to my heart

Undra varför jag är så trött :S
Det är jag iallafall. Chattar med Oscar också! Entertaining if I may say sooo
Har ätit marängswiss också! :D


My dej

Tjääää
Sitter i soffan i mitt överdrivet kalla hem, 18 grader tydligen (PS! Kom ihåg att skriva ner det i eran carebook eller nåt hihi, kan kanske behövas man vet aldrig!) och kollar på The Big Bang Therory.

Idag gick jag upp, hyffsat pigg och på bra humör och gjorde mig i ordning, inte allt för segt faktiskt. Jag åkte in mot Rådmansgatan då jag från början bestämt att äta lunch med Kidah och sen träffa Ida innan jag började skolan men Kidah svarade inte så jag mötte upp Ida och Linda istället vid deras skola (Jensen Norra) och så gick vi till ett matställe och åt goda mackor! Så kom Sara också dit för att äta så det var kul att träffa henne igen eftersom att man inte sett henne på länge :)
När vi ätit klart åkte jag till skolan. Är riktigt otaggad på skolan nu känner jag, men jag ska inte klaga och jag ska istället ta vara på tiden och ämnena som jag bara har chans att göra den här terminen.
Efter skolan åkte jag först till Kista och pratade med chefen på Sandy's för att se om jag får jobbet. Vi får väl se hur det blir! Därefter åkte jag till Husby och hämtade ett paket på ICA så nu har jag linser ett halvår framåt! Niiice ^^

Så kom jag hem och fick se att skolkatalogen äntligen kommit! Alla klasser i alla JENSEN skolorna i Stockholm! Roligt att se bilder på de som går i de andra Jensen hihi

Nu ska jag fortsätta kolla på TBBT!


Dagens låååt


IDA

Nu är jag hemma och äter. Om en timme börjar Desperate!
Efter skolan åkte jag och träffa Ida, ville inte åka hem.
Ska förhoppningsvis träffa henne imorn också vid lunch! Komme gå upp tidigare än vanligt den här tiden på veckodagen och veckonumret (?) för först ska jag äta lunch med Kidah 11.10, då hon har lunch. 12.10 har Ida lunch och då ska jag vara med henne lite och sen åker jag till skolan!

Nu ska jag äta klart och sen får vi se vad jag gör tills Desperate Housewifes



Jag och Soulm8 ♥

I skolan

Heeeej!
Nu är jag i skolan och ahr NO, Josefin sitter bredvid mig nu och det är meningen att vi ska jobba på vårt projekt men hon glömde våra notes hemma så nu har vi det bara trevligt och latar oss! Finns inte så mycket annat man kan göra liksom..
Efter den här lektionen har vi mentalträning och då ska vi kolla på YES man!
Kuligt :)

Gotta go nu, kram kram


And still I rise





Lite egobilder här. Lägger mest upp de (och så många samtidigt) för att det inte kan sparas på min efterblivna datoooor


You where my everything



This goes out to someone that was
Once the most important person in my life
I didn't realize it at the time
I can't forgive myself for the way I treated you so
I don't really expect you to either
It's just... I don't even know
Just listen...

You're the one that I want, the one that I need
The one that I gotta have just to succeed
When I first saw you, I knew it was real
I'm sorry about the pain I made you feel

That wasn't me; let me show you the way
I looked for the sun, but it's raining today
I remember when I first looked into your eyes
It was like God was there, heaven in the skies

I wore a disguise 'cause I didn't want to get hurt
But I didn't know I made everything worse
You told me we were crazy in love
But you didn't care when push came to shove

If you loved me as much as you said you did
Then you wouldn't have hurt me like I ain't shit
Now you pushed me away like you never even knew me
I loved you with my heart, really and truly

I guess you forgot about the times that we shared
When I would run my fingers through your hair
Late nights, just holding you in my arms
I don't know how I could do you so wrong

I really wanna show you I really need to hold you
I really wanna know you like no one could else know you
You're number one, always in my heart
And now I can't believe that our love is torn apart

I need you and
I miss you and
I want you and
I love you 'cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you

I need you and
I miss you and
I want you and
I love you 'cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you

I knew you gonna sit and play this with your new man
And then sit and laugh as you're holding his hand
The thought of that just shatters my heart
It breaks in my soul and it tears me apart

At times we was off I was scared to show you
Now I wanna hold you until I can't hold you
Without you, everything seems strange
Your name is forever planted in my brain

Damn it, I'm insane,
Take away the pain
Take away the hurt
Baby, we can make it work

What about when you
Looked into my eyes
Told me you loved me
As you would hugged me

I guess everything you said was a lie
I think about it, it brings tears to my eyes
Now I'm not even a thought in your mind
I can see clearly, my love is not blind

I need you and
I miss you and
I want you and
I love you 'cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you

I need you and
I miss you and
I want you and
I love you 'cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you

I just wish everything could have turned out differently
I had a special feeling about you
I thought maybe you did too
You would understand, but...
No matter what, you'll always be in my heart
You'll always be my baby

Our first day, it seemed so magical
I remember all the time that I had with you
Remember when you first came to my house?
You looked like an angel wearing that blouse

We hit it off, I knew it was real
But now I can't take all the pain that I feel
Reach in your heart, I know I'm still there
I don't wanna hear that you no longer care

Remember the times? Remember when we kissed?
I didn't think you would ever do me like this
I didn't think you'd wanna see me depressed
I thought you'd be there for me, this I confess

You said you were my best friend, was that a lie?
Now I'm nothing to you, you're with another guy
I tried, I tried, I tried, and I'm trying
Now on the inside it feels like I'm dying


I need you and
I miss you and
I want you and
I love you 'cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you

I need you and
I miss you and
I want you and
I love you 'cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you

And I do miss you
I just thought we were meant to be
I guess now, we'll never know
The only thing I want is for you to be happy
Whether it be with me, or without me
I just want you to be happy 




Påminner om vintern, den här låten. Hörde den första gången hos mig när Nicole, Johan och Jonis var här.

 

Har nyss ätit sushi och marängswiss. Snacka om mätt!


Seeegt..

Tjaaa!
Sitter och kollar på Vänner och gör sushiris! Vi ska göra sushi när mamma och Ullis kommer hem (mammas kompis).
Ian har nyss vaknat och leker på golvet. Idag mår jag bättre men dagen har känts skiit seg....

Vet inte mer vad jag ska skriva, i'll let you know if somethings on my mind! Det ser ganska tomt ut i mitt huvud. Tänker bara på maat haha



(Ooops glömde publicera!)

Over now

Hej.
Hur har ni det?
Jag mår ganska kefft faktiskt. Men jag känner det inte nu när mamma och Sady är med mig och vi pratar om allt möjligt.
Min helg har vart bra iallafall. Fredag var jag på idrotten. Vi dansa streetdance och det var ganska kul. Efteråt mötte jag Emma och vi åkte hem till mig, jag fick duscha och så. Lite senare åkte vi till stan och mötte Johanna som lämnade några saker till Emma sen åt vi. Hörde från Jonis att det fanns fest i Sollentuna så vi mötte honom och två killar till och åkte till festen. Det var kul, har funnits bättre men jag och Emma hade kul så why not :D

Vi dega oss hemma hela dan igår och vid 18.00 tog vi oss upp och var bara med Johan ett litet tag, tills jag åkte hem, sur som jag ofta kan bli när jag är med honom.
Jag mådde dåligt när vi kom hem och var bara psykiskt utmattad så jag la mig ganska snart efter att jag kommit hem och jag var så så trött att jag sov i tolv timmar. 9 ½ natten innan så det var inte att natten innan var sömnlös.
Idag vaknade jag upp och vid 15.00 åkte jag till Johan, behövde prata och nu är det slut... Det känns inte bra men det ledde inte till nåt bra kände jag. Jag älskar honom sååå mycket så det var jätte jobbigt. Och han tog det inte så bra heller, såklart. Men vi får se hur det går. Inte att jag menar att vi kommer bli ihop igen. Han sa att han kommer ändra sig och gör allt för mig och bla bla bla. Sånt man kan ta som bullshit. Jag vill inte låta naiv, för det är jag inte men jag känner när han menar RIKTIGT allvar, och jag såg det på honom idag.
Men nej, vi är inte ihop. Det är slut. Och det suuger.

Nu ska jag socialisera mig. Hej då sålänge





Vi har haft fina tider, alla bilder har stora minnen och den sista är så sann.






Blah blah blah

Bättre sent än aldrig ;)
Så här ääär jag och äter pääron. Gott!
Ska lägga mig alldeles strax för imorgon börjar jag kl 8 men det är nog en soft fredag. Först svenska (vi gör inget annat än att sega på den lektionen, tror att alla håller med mig :P) och sen har vi NO och för en gångs skull har vi inga jävla föreläsningar på projektorn för vi håller på i grupper och par med ett litet projekt, jag är med Josefin och det går bra hittills! Tycker att vi har kommit ganska långt och har en bra plan för det trots att vi inte hunnit jobba på det så mycket. Sen har vi håltimme (lunchdags då!) och som sista lektion har vi idrott och då ska vi ha streetdance. Intressant!

När jag slutar har jag bestämt att träffa Emma! Hon ska sova hos mig så vi får se vad vi hittar på på kvällen då :)

Idag har jag haft en chilldag då jag kom till skolan, matte och det gick ganska bra (har en tendens att jobba segt när det gäller matte!) och sen hade vi historia och spanska. Allt gick som smör i stekpannan! (haha)
När jag slutat åkte jag förbi Kista (litegrann i onödan faktiskt) och sen kom Johan och vi var bara hemma och gjorde inget speciellt. Mamma hade gjort pankakor så vi åt alla i köket sen var jag och pojkvännen min i mitt rum och spelade fia med knuff! Our style!

Nu ska jag lägga mig, godnatt!


Du får sitta längst fram i taxin, doodoo

Satt och lyssnade på Gubben i lådan och så kom jag in på denna låt.
Minnen! Hade glömt bort den, glidarmusik assåååå ;D


Jag= töönt

Haha ibland kan jag inte bli mer töntig.. Men kul har man! Det är allt som betyder nåt! För mig iallafall :D








Hahahahahahaha.....
Kameraeffekten är cooool iallafall :D

Outfit




Linne- GinaTricot
Tröja- H&M
Tights- H&M
Ian- Hahah skoja bara

Do you think you're better off alone


Dagens

Idag är jag på bra humör känner jag!
Inget har gått fel direkt idag. Jag gick till skolan, allt var som vanligt, inga jätte jobbiga uppgifter. När jag slutade, 21.20 gick jag och två från klassen + tre kompisar till en av de för att äta. Hamburgare med pommes blev det!

När jag ätit klart kom Sofia och hennes kompis Jennifer för att indervjua och filma mig till en uppgift de har i skolan. Det var lite skratt och så i början då vi skulle vart allvarliga men tillslut gick det!
Jag åkte därefter hem och städade mitt rum. Dammade och damsög samt skruade golvet för snart får vi gäster här!



Today

God kväll!
Eller nåt.. :P
Har nyss kollat på DH, Cougar Town och The Middle.

Ska lägga mig snart men tänkte bara berätta om mig dag hehe
Jag vaknade, sent och åkte till skolan, efter skolan hade jag inget att göra. Jag skulle träffat Emma men hon låg och sov när jag slutade så vi sket i det så istället åkte jag till Johan, chillade där, åt osv sen åkte jag hem och i Husby träffade jag Ali och Johanna en snabbis, sen gick jag hem.

Ingen speciell dag. Imorgon blir det skönt, har bara två lektioner sen ska jag hem och på kvällen får vi gäster!

Hoppas ni haft det bra, godnatt nu!


Vet inte vad jag vill

Hemma... Trött och seg.
Känner inte för att varken vara hyperglad eller deppig... Inget mittemellan heller. Hatar när jag inte vet vad jag vill!
Jag träffade iallafall Emma, vi var i stan och för att köpa en jacka hon ville ha skulle hon panta två av sina kedjor men man måste vara 18 år så vi ringde Johan och han fixa det!
Hon köpte jackan, jag gick till SL Hittegods (mina nycklar fanns inte där, som jag trodde...) sedan åkte Emma hem och jag åkte med Johan till honom och vi tog det lugnt och åt.

Imorgon har vi lektioner, är väldigt otaggad, som fan faktiskt, men jag ska inte vara för negativ utan jag ska satsa för det är ju bara 6 veckor kvar av terminen och vissa av ämnena.

 


Ingen dans idag...

Det blev ingen dans idag...
Min dumma väckarklocka ringde inte!! Och så kom mamma in och väckte mig kl 9, då hade jag ca 30 min på mig att bli klar men jag var SÅ trött så jag däcka igen. Jag la mig ganska tidigt men det har vart en tuff helg (men rolig!). Sen vakna jag upp igen och då hade Josefin smsat mig och sa att hennes buss inte gick och det betyder att hon inte kommer bort från den där jobbiga ön (inte fatt jag vart där men det är en hell of a way till Stockholm..!). Det gjorde mig fett otaggad att dra dit själv för det var typ ingen annan från klassen som skulle på dans..
Aja. Är uppe nu och väldigt trött fortfarande. Ska fixa till mig och sedan åka och möta Emma.

Vi hörs!


Min bäbis gillar mandarin, se bara på hans min! Haha

Godnatt!

Cha cha!
Johan gick för ett tag sen och jag har hunnit kolla på ett och ett halvt avsnitt av The Big Bang Theory och slutet av Bridgit Jones dagbok. Roliga grejor!

Imorgon har jag inga lektioner i skolan utan man fick välja en valfri "idrott" och jag och Josefin kom in på dans, vårt förstaval! Aweeesoooome
Efter det kanske jag träffar Emma. Måste se till att gå förbi SL hittegods för att se om mina nycklar är där, det är så att förra lördagen så tappade jag bort de och har ingen aning vart de tog vägen direkt. I want them back!

Men nu ska jag lägga mig, börjar 10 imorgon, sa Josefin till mig iallafall haha, hittade inte infon på online, bara vad alla fick för aktivitet..

Jag och min syster ♥


My days

Äntligen kan man bara ta det lugnt och RELAX!

Hade en jätte trevlig kväll igår. Först bjöd fina Tiffany på middag, vi var sex stycken som var där, efter 21.00 kom några andra killar och vi kollade på film, lyssnade på musik, körde snurra flaskan haha
Strax efter tre, när sista killen gått gick alla och la sig. Jag, Anastasia och Patricia låg i Tiffanys mammas stooora säng, hon har åkt till Serbien så Tiffany har hela lägenheten för sig själv i en vecka, hur skööönt är inte det?!

Idag var jag och hjälpte mamma på loppis, vi sålde väldigt mycket och jag hade det trevligt idag.

Johan kommer tydligen hit nu, helt från ingenstans... Weird... :S

Ajjah! Gotta go, puusss


Lite uppdatering kan ju bara bra :)

VILKEN KVÄLL IGÅR!
Sånt gillar man! :)
Hade jätte kul med Emma, vi gick på en fest i Bromma hos en kille som heter Johannes, Magdas kompis så det var en massa KGare där, de flesta är jätte trevliga. Linus och David var där också! Miss those guys...
Linus åkte hem med mig så det var skönt!

Idag vaknade jag tidigt, 11, och så fixade jag mig och jag mamma och Ian åkte till Solna Centrum, kollade på en jacka till mig, mötte Amanda och åt sushi, sen åkte vi in till stan och fixade med lite mer saker medans Amanda åkte till pappa.

Om en halvtimme ska jag vara hos Tiffany, vi ska ha filmkväll där några stycken så det ska bli mysigt! Ska sova där också :)





Bilder från idag!

Nu måste jag skynda mig! Kommer att bli lite sen men det gör nog inget :)

Fill me in

Hej! :)
Nu är jag klar och ska gå. Ni får ha en bra dag!
Här får ni dagens outfit och dagens låt!

Beeessooo!






Allt från H&M!

Craig David- Fill me in


Fotofun!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa till mitt rum lite mer. Vet inte varför men när jag städar städar jag ofta i två omgångar haha.
Efter det åker jag till pappa!

Här kommer några bilder också, fråga inte vad jag gör.. haha





Nytt linne

Har ju inte visat linnet jag köpte från Monki i måndags!
150:-





Övrigt:
Halsdak- GinaTricot
Rosa topp- Bershka
Tights- H&M

5ive

Vad händer där borta på andra sidan dataskärmen?
Jag har kommit hem, har ju jobbat tills 22.00 och nu städar jag mitt rum och lyssnar på 5ive och Backstreet boys!
Love!

Ska alldeles strax hjälpa mamma att tona hennes hår.
Imorgon ska jag upp, inte FÖR sent och sen åka till pappa.
Lite senare ska jag träffa Emma och få se vad vi gör, är nog med resten av gänget (Yeah you heard me! I'm cool, I have a gang!)

Hursom! Ni får ha en trevlig kväll och så får vi se om det blir någon mer uppdatering ikväll! (natt?)

Kramis!

 

De är sååå coola, jag svimmar! :D (noot)

Update: Jaha, nu ser jag att mamma nyss tonat sitt hår utan mig, oh well!


Wazzup!

Yoo!
Är skiiit seg och inte på så bra humör. Har sovit fram och tillbaka tills typ 40 minuter sen, läst lite på min bok och jaa.

Ska fixa i ordning mig nu för att åka till jobbet. Slutar 22.00. NOOO!
Men jag är ledig imorgon, skönt! Skulle åkt för att bada i Husbybadet och mamma hade tänkt boka tid 09.00-12.00 (??) SOM OM jag ska upp så tidigt för att BADA! Hahah...

Aja, nu måste jag rappa på!


Rubrik

Hej på er, människor!
Här sitter jag, hemma med huvudvärk... GREAT! ...
Igår gick jag och Johan äntligen på bio, såg Inception. Har redan sett den i sommras med Tiffany, Patricia och Omar men den var lika bra nu med!
Nästa film på min önskelista är Duedate! Har velat se den HUUUR långe som helst och idag är det premiäääär.

Efter filmen åkte vi hem till honom från Heron City och så chillade vi bara, tillslut la vi oss bara och somnade.
Idag gick vi upp ganska sent, åt "frukost" och sen bar jag mig av till jobbet. Var inte särskillt taggad idag, fick jobba över 40 min till och med..

Imorgon jobbar jag från 16.00 till 22.00 (ser inte fram emot det!). Jag som skulle hälsat på pappa och de imorgon.. Har inte träffat de sen juli jöööö
Vill ut idag också men det är för sent nu, jag är trött också så det hade bara vart onödigt haha

Har fått hem mina böcker som jag pratade om innan också! Har börjat på Äldst, yngst, eller mittemellan.
Den är bra hittills och jag har kommit till sida 40 nånting.

Naaaej nu ska jag svälja en värktablett för min huvud och så ska jag bara ta det lungan.

Heydio!


JAG DÖÖÖÖÖÖR!!!! xD

Hittade nyss det här på facebook! INTE okej!

 

 

Det där kan omöjligen vara min pojkvän... Hahaha!

 


Tider det

Kommer ihåg i femman (2005/2006) när jag satt under min loftsäng i min hårda bäddsoffa och lyssnade på Fotografia med Juanes och Nelly Furtado. De är lika grymma båda två, då är det ju klart att om de gör en låt tillsammans blir den awesome! Gillade låten så mycket att jag var helt inne i att vilja lära mig spela gitarr för jag älskade när gitarren spelade.
Det låter som ett helt random inlägg (kanske är det?) men jag lyssnar på den nu på Juanes album och det påminnde mig om den tiden.




Hör här också på hur bra de är tillsammans!




Vill njuta av mitt looov

Vet ni vad jag ska göra nu?
Duscha, sen sova! Ska upp kl 8 och vara på jobbet 9. Känns lite segt sådär eftersom att man har lov och vill njuta av det. Men jag måste ju anstänga mig lite och offra mig för att kunna få det här jobbet.
Va ju med Nicole, vi fixade hennes CV och så åt vi och efter det åkte vi till Kista då hon lämnade det till Sandy's och så gick vi in på Monki. Jag hittade ett snyggt linne! MÅSTE sluta gå in i affärer när jag har pengar haha

Jag följde med henne till T-Centralen och då mötte vi Emma, Ali och Johanna och gänget. Nicole åkte hem efter ett tag och jag hängde med de en liten stund till. De åkte till Näckrosen och jag åkte hem.
Snacka om frästande att bara skita i jobbet imorn och följa med de. Men så kan man inte göra, jag vill ju ändå jobba, känner mig duktig då!

Hoppas jag inte jobbar för många dagar bara. Helst max två till :P
Vill ut och uppleva mit lov på riktigt, gå på bion med Johan som vi planerat så länge och så vill jag åka till pappa på torsdag med min syster, har inte träffat min fina familj sen JULI!! Inte okej..!

Hoppas ni haft en bra dag! Puss puss



Hahahaha hitta den i mitt arkiv...

Outfit 31/10

Det här hade jag på mig igår:


 

Allt från H&M


Just a dream


Ändrade planer

Hemma efter att ha jobbat på Sandy's idag igen.
Nicole är påväg hit nu, jag ska hjälpa henne med att skriva ut sitt CV.

Idag skulle jag först jobbat, träffat Nicole och på kvällen gå på bio med Johan och sen sova där, men fick reda på att jag börjar 09.00 imorgon (var inte säker på om jag skulle jobba imorgon) så då får vi gå på bio någon annan dag i veckan. Jag som längtat efter den här dagen så mycket... Aja...

Jag får iallafall träffa Nicole idag! :D


RSS 2.0