Snart såååå

1½ timme kvar innan jag slutar och då ska jag hem och fixa mig och sedan möta upp Erica för lite festiviteter på DAAM :)
Det är ju HALLOWEEN!
 
Annars har det varit en lugn dag, speciellt här på jobbet och jag är klar med alla uppgifter vilket är skönt :)
 
 

Sega dagar

Nu har jag legat hemma i tre dagar utan att göra nånting fastän jag har saker att göra här hemma. Får sån ångest att tänka på det och att komma igång. DET ÄR SÅ SVÅRT.
 
Däremot börjar jag att bli riktigt uttråkad här hemma. Har bara kollat på filmer typ. MEN imorgon har jag jobb så då har jag inget val att anstränga mig. De har även fest på DAAM imorn som jag och Erica ska gå på!
 
Btw, har ju inte nämnt nåt om hur lördagen var... Hade trevligt trots att jag blev matförgiftad tidigare på kvällen så jag tog det lugnt till en början. Vi åt på Retro och förade, drog sedan till Kristall, när de stängde vandrade jag och Erica till Marquise och sista stoppet blev efterfest i en lägenhet på Kungsholmen. Rolig natt :)
 
Åtminstone EN bild som las upp haha

Nelly.com- 59:-

HELT SINNES!
En jacka för 59 svenska riksdaler kan man ju INTE tacka nej till! Jag hoppas bara att XS passar för det var den enda storleken kvar... Modellen är ungefär lika lång som mig och har S på sig och den ser väl ganska stor ut?
 

Pay pay pay

Godmorgon folket!
Strax innan nio vaknade jag och bestämde mig för att gå upp. Vet inte vad det är med mig nu de senaste veckorna. Jag vaknar flera gånger per natt och igår var jag så trött att jag somnade mellan 9-10 så hade extra svårt att somna om de gångerna inatt. Har iallafall fått mycket sömn inatt så kan inte klaga och jag får helt enkelt höja min energi med mat om jag blir trött :) Har blivit så dålig med det där för jag har inga matrutiner...
 
Min lön kom in idag så jag har betalat fakturor från Nelly.com, betalat hemma till mamma och till mormor som jag lånat pengar av. Där försvinner några tusen... Haha
 
Idag och imorgon blir det jobb så jag ska bara stanna hemma ikväll. MEN imorgon smäller det! Jag, Emma, Erica och Ronjja ska äta middag och sen ska vi ut. Lite som en hejdå-grej för Ronjja som flyttar utomlands. Och vi ska klä oss classy :D Eller ah, jag och Erica iallafall haha
 
Vår senaste utgång för nästan ett år sedan!!

Nytt i garderoben

 
Klänningarna- Nelly.com, Tights- Nelly.com, Top- Asos.com

I said burrrrr, it's cold in here

Alltså.... Hur kan jag frysa så mycket? Jag sitter i ulliga höga tofflor, tjocka tights, MUNKTRÖJA OCH MÖSSA och det är frickin freeezin cold i det här rummet. Not okey...
 
En ullefilt har jag också men den värmer inte tillräckligt. Det är liksom bara höst än så länge. Jag kommer inte att överleva den här vintern!
 
 

Jersey Shore bitch!

I brist på serier att kolla på nu (har sett alla) så har jag börjat på Jersey Shore säsong 4. Jag vet, två år sen liksom men som sagt- brist på annat! Katastrofala människor... Sett ett avsnitt hittills och det kommer att bli sååååå mycket drama! Love it!
 
Btw, mina grejer från Nelly.com har kommit!! I'm så häppy! Ska se om jag lyckas med några bra bilder som jag kan lägga upp här ;) Min mobilkamera har blivit så sjukt dålig...
 

Allmänt

Proppmätt. Ätit crepes med fetaost, goudaost och oliver. Jättegott men jag har en kvar och jag ORKAR INTE. Måste.Få.I.Mig.Den...!
 
Det blev lite tight för Erica idag så det blir en typ hemmadag för mig idag. Förutom att jag ska fixa mig snart och dra till Kista och hämta mina paket och lämna böckerna.
 
Ringde även Catta om hon hade möjlighet att övningsköra med mig idag och imorn med det gick inte så får bli på söndag tidigast helt enkelt. Det närmar sig med intensivkursen nu! Fyra veckor minus en dag bara!
 
 whizpered:

If you want a follow back, just ask me (: I will follow back anyone who asks!

Mums!

Vaknade för en liten stund sen och Kidah åkte nyss till skolan. Hon kom över igår, det var ett tag sen och vi gjorde cupcakes! Jag fick nån craving för bakelser haha
 
Är ledig idag från jobbet, förmodligen imorgon också eftersom att chefen inte hört av sig än. Måste prata med honom. Jaja
 
Annars? Idag måste jag städa upp lite här hemma, lämna tillbaka böcker på bibblan och hämta ut post. Förhoppningsvis kommer andra paketet idag så slipper jag gå två gånger!
 
Runt två är Erica ledig också så vi kommer nog ses en stund :)
 
 

Oh hello

Gud.... Nej. ÅH.
Jag är hungrig, bakis och har ont i magen. 
Men igår var kul! Kom tydligen hem vid fyra, jobb klockan 12 idag. 
Mötte upp Erica och drog till Woken sen hamnade vi på Kristall och Chaplin var bartender. Jag tror att han spetsade våra drinkar för nyktert blev det INTE.
 
Avve kom sen också så det var roligt och träffade bra och dåliga människor, roliga och tråkiga, snälla och dumma. 
Min livs historia! 
Slutar om typ två timmar och då åker jag till pappa, Amanda kommer också och förhoppningsvis Leon men det är mycket tveksamt :P
 
Gårdagens bravader

Twins!

Idag kom Erica över och höll mig sällskap och jag tipsade henne om Nellys underbara rea så nästa vecka ramlar varsin matchande klänning ner i våra brevlådor! Eller ja... Tekniskt sätt måste vi hämta ut dem på posten men ni fattar ;)
 
Om cirkus två timmar slutar jag och då blir det hem och fixa sig, sen möta upp stumpan :)
 
Den kommer bli min och Erica beställde en röd :)
 

Vad är det för dumheter??

Vaknade av att mamma frustrerad på Nico skäller på honom och till en början, yrvaken som jag var, vart jag irriterad för att jag vaknat en halvtimme för tidigt men sen skrattade jag bara. 
När jag gick upp och öppnade kylen såg jag att han öppnat massa små yoghurtar och yoghurtklet överallt haha
Han hade tydligen varit jättenöjd med sig själv ^^
 
För övrigt har Keisha fått sin mobil tillbaka efter tre månader uppe i Norrland så jag pratade med henne och det känns skönt att veta att hon är glad och mår bra!
 
Fredag idag- we all know what that means!! ;) 
Men nej... Jag har sett fram emot helgen sen lördags typ haha men jag jobbar imorgon så går jag ut ikväll blir det inget långdraget. Jag har ju i princip hela lördagen efter 17.00 på mig ändå. 
 
Hur som... Nu ska jag återgå till jobbet. Diska först och sen blir det väl ta en kopp te (jag måste lägga ner med kaffet) och läsa när kunder inte är här. Så upptagen är jag idag :)
 
Haha love this

Jingle bells

Same old, same old på jobbet idag- Lungt. Sitter och läser andra delen av Vargbröder så jag är underhållen kan man säga! När jag läst ut den (så fort som möjligt) måste jag lämna tillbaka den och två andra böcker på bibblan för att slippa betala en förseningsavgift och så har jag de resterande fyra böckerna hemma och jag lovat mig själv att läsa klart nu när jag gått ut gymnasiet haha (har lovat mig själv att göra det sen 7an).
 
Det är även världens rea på nelly just nu (uppåt 85%!!) så jag har beställt hem några prylar.
 
Förrsten har det slagit mig att det "redan" är oktober och det innerbär att man måste börja köpa julklappar typ NU för att slippa stressen och pengarlösheten i november/december. Vet redan vad jag ska köpa till Erica och det blir dubbelt där för att jag inte fixat nån födelsedagspresent till henne och vise versa haha
Till Emma har jag EN sak planerad men måste hitta nåt mer. 
Sen återstår mamma, Ian och Nico typ.
 
På tal om jul så är jag överlycklig över att den firas på landet i år! Mormor och morfar åker alltid utomlands så jularna blir bajsdåliga till skillnad från när alla samlas där så i år har jag något att se fram emot!!
 
2 månader och en vecka to go! Haha
 
Senast- 3 år sen och coola mormor

Godmorgon!

Jag känner mig så duktig som lyckats komma upp de senaste morgona tyyyyp utan problem! Haha
 
Är jättetrött dock... Hoppas nån vill komma över och hålla mig sällskap på jobbet idag. Det är sjukt uppskattat verkligen, blir så glaaaad haha
 
Jag kanske kan övertala Johan hoho, vi skulle egentligen ha firat 4 år idag om vi fortfarande var ihop. Undra hur det hade sett ut? Nä, usch. Det hade inte varit någonting bra ^^
 
Flumsnack nu måste jag klä på mig!
 

Setteling down

Nu är jag hemma och börjar varva ner äntligen! (Bortsett från att det är sjukt lugnt hela dagarna på jobbet)
Sista timmen gick ovanligt långsamt innan stängning idag. Det går alltid så fort men det kan bero på att jag började stänga ganska tidigt och att jag börjat bli snabbare på det.
 
När jag kom hem började jag städa upp i rummet (det mesta iallafall) och har även bytt lakan så innan jag hoppar in i duschen (alla känner ju till och älskar den känslan med nya lakan efter en dusch) ska jag äta lite sallad med ceasardressing och kolla på senaste avsnittet av HIMYM och innan läggdags blir det nog ett par avsnitt av Under the Dome.
 
Åh, än en gång! Har saknat min dator såååå! ♥
 
goldella:

fashion / modern
Tumblr

Sällskap var det, ja!

Drygt en timme kvar innan jag ska börja stänga och Erica har varit med mig ca 2½ timmar, alltså fram tills nu gick hon så det har varit super med hennes sällskap!
 
Har fått det komfurmerat nu att jag kommer jobba även lördag vilket är lite segt för av någon anledning hade jag börjat tänka att FÖRHOPPNINGSVIS gör jag inte det och sedan ställt mig in på det. Men men, världen går ju inte under och pengar är ju pengar. (Utan klagomål! " ") hade det varit nice att få OB också men ÄH, jag får ju inte dåligt med lön, haha
 
Hörde från Nicole nyligen också som är påväg in till stan för att fixa det sista innan resan så förhoppningsvis hinner jag träffa henne en sista gång innan hon åker bort i SJU månader! Will miss that bitch.
 
Men vi tjejer (som jag skrev i tidigare inlägg) ska ut en sista gång tillsammans och jag är massvis med exalterad över det. Vid löningshelgen är det så då har man nåt att se fram emot!
 
 
Erri när vi fikade för några veckor sen. Senaste bilden jag har på henne ^^
 
 
 

Min älskade dator <3

Back at work och back to my computer som har stannat här hela helgen.
 
Ganska lugnt här, som vanligt och har jag lite tur kommer Erica för att hålla mig sällskap en stund :)
 
Helgen har i allmänhet varit helt okej. Ute i fredags och bara varit hemma sen dess.
Igår åkte jag in till stan en snabbis och mötte upp Alex för byte av skor och tjocktröja sen mötte jag upp Johan, åkte hem till mig och jag klippte honom och tonade hans hår. Roligt att träffas, det händer inte så ofta...
 
Den här veckan har jag inget planerat heller vad jag vet. Jobbar nu tisdag-lördag och övningskörning i långsträcka på söndag. Får se om det blir nånn utgång den här helgen. Annars har jag nästa planerad med Emma, Erica och Ronjja då Ronjja flyttar til Portugal om några veckor.
 
Dags att återgå här nu och paketera chokladkakor eller nåt... Haha
 
 
Inte bästa bilden men Johans hår innan klippningen (det är längre än vad som kom med på bilden!)

Mami

Gulligaste mamman som kommer över till jobbet med soppa och baguette (hon jobbar nåt kvarter bort) och håller mig sällskap en stund här i min ensamhet! 
Som vanligt är jag trött men det går nog snart över med lite energi från maten och att vakna till på riktigt :)
 
Enkel snabb uppdatering här, I might return by the end of the arbetspass! ;)
 

Two hours

Jaa, nu är man själv i butiken fram tills nästa torsdag och jag är redan rastlös fastän jag har saker att göra. Måste hitta nån som inte har nåt att göra på dagarna och kan komma hit haha
 
Det är ändå skönt på ett sätt att vara själv. Känns som att jag har min egen affär att äga haha!
 
Jaja, dags att återgå! Slutar om två timmar så efter det blir det en enkel hemgång :)
 
: Tumblr
 

Morning!

Alltså... Får man vara tröttare än mig just nu?
 
Om drygt en timme åker jag mot jobbet och jag känner att jag måste förbereda mig mentalt för att komma upp ur den här varma sängen och ut i det gråa vädret. 
MEN. Cash is king så bara att bita ihop, ta en kopp kaffe och deal with it :)
 
 

Bye bye

Ännu en dag på jobbet som har gått prima. Jag har dock inte sovit så mycket de två senaste nätterna så tänkte faktiskt läsa lite nu och strax efter sova. Okej, kanske se om jag hittar nåt mumsigt att äta ;) 
 
Emmorna kom förbi jobbet lite mot slutet och höll mig sällskap sen drog de till stan och jag mötte upp de igen när jag hade slutat. Därefter tog vi en fika och det blev som en liten hejdå-grej för Emma M som flyttar till Danmark för att plugga nu i slutet av veckan.
 
Nu ska jag avsluta mig dag och hoppas ni har det bra!
Kram kram
 

Vad hände med fantasin?

NOT MUCH goin on here.... Just sitting on the balcony enjoying the BREEEEEZE.
 
Dåligt internskämt men en annorlunda öppning på mina inlägg. Jag har ju vanligtvis ännu sämre fantasi än det här haha
 
HOWEVER. Ligger fortfarande i paltkoma efter en stor portion sushi mamma bjöd mig på. Och man blir så sjukt uttorkad! Tror att jag druckit tre glas vatten sen dess. 
Idag har jag inte gjort mycket dock. Vaknade halv nio av mig själv (och höll mig uppe!) men jag var så seg så har inte fått nåt gjort annat än att vid fem möta upp Jasmin vid SEB och lägga ner vårt UF-företagskonto. Gick bra. Vi tjänade 100 spänn på det av nån anledning haha
 
Det gick klart fort och när vi var klara höll jag Jasmin sällskap i stan ett tag innan hon hade en arbetsintervju och då åkte jag till Solna och köpte sushi! 
Inte mycket annat spännande idag.
 
Från och med imorgon och till fredag kommer jag att jobba hela dagar i buktiken. Chefen åker utomlands i slutet av veckan och är borta två veckor framåt så då har jag allt ansvar. Hoppas att det inte uppkommer nån kris för jag har inte jobbat tillräckligt länge för att hantera allt :P
 
Jaja, det löser sig!
 
Osammanhängade bild men den kom upp när jag skollade på Tumblr och jag ÄLSKAR Max i Goofy Movie!

Tumblr Bomb ♥

cybergirllfriend:

lnvaded:

i-was-like-wtf:

liddoshane:

self0bsession:

invokes:

OMG i just found the hottest boy on tumblr
his link’s here
can he just get in my bed

jesus christ he brings joy to my eyes


oh my god his blog is perf


MY OVARIES
cybergirllfriend:

lnvaded:

i-was-like-wtf:

liddoshane:

self0bsession:

invokes:

OMG i just found the hottest boy on tumblr
his link’s here
can he just get in my bed

jesus christ he brings joy to my eyes


oh my god his blog is perf


MY OVARIES
thinhpham1:

(via TumbleOn)
crystalsiasella.tumblr.com









demigodcayron:

seriously bro .. tf you looking at 
so-personal:

my blog will make you horny ;)
screams:

my blog will make you horny ;)screams:

my blog will make you horny ;)screams:

my blog will make you horny ;)coconut-river:

✰ follow for more fresh ✰coconut-river:

✰ follow for more fresh ✰coconut-river:

✰ follow for more fresh ✰ahimsa-soul:

models, fashion and the runway xgoldella:

fashion / modern / freshgoldella:

fashion / modern / freshscreams:

my blog will make you horny ;)karla-world:

♡ perfect ♡ahimsa-soul:

models, fashion and the runway xf0ndly:

mild sexual love blog

Finbesök

Har gjort ett par tidsinställda inlägg här så att det händer lite med jämna mellanrum!
Har gått och gjort lite ärenden nu och sitter även och sätter klistermärken på massa choklader. Har hittills hunnit med över 432 kakor! Ja, jag har räknat. Haha!
 
För lite sällskap kommer Kidah om en stund också och hon har fått en lillebror så ska bli kul att prata med henne om det!
 
 

Your body

 

Ser fram emot detta

Normalt att jag vaknar 1½ timme innan jag ska upp...?
Haha
Men jag passar på att städa upp i rummet, det är lite på tiden så.. :)
 
Ser även fram emot 6 jobbardagar i streck! Jag kanske verkar sarkastisk men det är väl både och. Två dagar i butiken nu och de resterande fyra på Älvsjömässan då det är chokladfestivalen! Dessutom kommer jag få ganska bra med pengar och de måste man förtjäna så att klaga på att jobba tänker jag inte göra. ÄN. Kanske om två dagar när jag börjar tröttna haha
 
Nu ska jag återgå här! Kommer att ta med mig datorn till jobbet så kanske blir lite mer uppdatering ;)
 
flyawaywithmebah:

october | Tumblr on We Heart Ithttp://weheartit.com/entry/79904928/via/DesignerGirly

RSS 2.0