Barbados

Under de två veckorna vi var borta så har jag lyckats vara på stranden VARJE dag, badat och solat ett massa, GÅTT (jag är en lat person som helst aldrig går haha) och det var faktiskt skönt, träffat familj, festat med systern min, träffat en massa svenska/bajaner från Stockholm (det finns fler än man kan tro ;)), åkt och shoppat, simmat med sköldpaddor, åkt runt och sett största delen av ön, slappat och bara haft det allmänt skönt!
Och att få möjligheten att klaga på att det är "för" varmt är ju helt underbart för liksom hur ofta får man göra det i Sverige?? Haha
 
 

Update

Dags för uppdatering kanske? Är nu hemma från paradiset och helgen efter att jag kom hem så blev jag jättesjuk men nu är jag frisk igen! Har städat upp lite i mitt rum och Ian och Nicos bombnedslag i deras rum. Ska fixa mig strax också. Det var tänkt att jag skulle följa med Amanda till Södertälje idag och se på Jeannies match men Roger kom hem från sent för att jag skulle hinna till den (var barnvakt i några timmar). Hur som så ska jag iallafall träffa det gamla ESN-gänget ikväll på Söder. En del av de iallafall, så det kommer att bli trevligt! Jag kan göra en riktig uppdatering istället om Barbados-resan sen, plus lägga upp bilder! ;)
 

RSS 2.0