Fresh

Nu har hela dan gått och jag har hunnit städa mitt rum, ha hårinpackning och göra en massa små flätor, ha ansiktsmask, packa de sakerna jag förmodligen kommer behöva, tränat på science och badat!
Känner mig jätte fräsch nu och borde träna på mitt tal jag ska hålla på balen imorn. Om jag kommer på nåt bra att säga, det vill säga :P
Sen ska jag träna på texten till Save Tonight som jag alltid glömmer bort lite här och där om jag inte sjungt den på ett tag :P OCH träna på science... Yey... (för science delen).

PS: OJ vad många besökare jag hade idag :O INGENANING varför ^^
Godnatt!

Långt inlägg för att ta igen de dagar utan uppdatering ;P

Mitt inlägg försvann nyss -.-
Har haft en väldig upptagen vecka och det känns som att jag kommit hem 21.00-22.00 varje dag och knappt hunnit göra nåt. Vet inte om jag gjort det varje dag, orkar ändå inte räkna ut det ändå :P

Idag lärde vi oss iallafall vals, hur man går i klackar och vett och etikett (ha ha..) för BALEN SOM ÄR IMORGON! Vi slutade runt 13.15 för vi hade inga lektioner så att säga. Jag och Nicole snackade en stund med våra svenskalärare. Som aldrig blir tysta haha, men det var trevligt. Det är ju inte lika behagligt med de lärare som bara sköter sitt och inte pratar om andra saker än deras ämnen och blaaa.

Efter det gick jag och Nicole till stan och nu är jag hemma. Mina fötter är helt döda, har gått med klackar (för att vänja mig tills imorn) halva dan. Hahah jag är så oerfaren på den fronten :P
Men jag köpte silikondynor (om det är det det är :P) för skorna som jag ska använda imorn. Blir förhoppningsvis mycket skönare då!

Slutar skolan imorn efter lunch och då ska jag och Sappagay träna på en låt vi ska uppträda till inför balen och sedan ska jag och några andra till Gullalexandra och fixa oss och få skjuts till Van der Nootska Palatset i Mariatoget där vi ska ha balen :) Känns som att allt är på sin plats, så bra så bra!

Nu ska jag fixa håret, ta ett bad, fräscha upp mig för imorn och träna på två science ämnen plus skriva en logg-grejs till svenskan. Allt för imorn! Efter det är allt klart och jag behöver inte tänka på NÅT annat :D

Där fick ni ett långt inlägg för att ta igen de dagar jag inte skrivit ;)

PUSS

Typ sådär ska mitt hår se ut (förhoppningsvis!!) till balen imorn. PS: Sorry för sista bilden haha!


Mysig låt

Aly & AJ- In a second


Dagens:

Dagens humör: Glad, nöjd, blaaa

Dagens mående: Trött, bra, illamående, svimfärdig (ha ha), prima

Dagens frisyr: Uppe i bulle (som vanligt haha)

Dagens klädsel: Stora mjukisar, rött långt linne, svart niketröja

Dagens planer: Vara med Johan, chilla (did it!)

Dagens längtan: Sommarlov!!!!!

 

Dagens fundering: Hur jag ska göra med mitt fysikprov...

Dagens beroende: Musik

Dagens tråkigaste: Åka tunnelbana!

Dagens tidning: Hahah ingen.

Dagens låt: In a second

Dagens borde göra: Sova

Dagens har gjort: Chillat i Bredäng

Dagens tanke: ...

Senaste samtal: Johan

Senaste mottagna sms: "Bara? :( då får jag väl gråta mig till sömns o då vet du när jag senast grät ;)"- Johan

Senaste skickade sms: "Sover du?"

Ojdå!

Fast...? Vad hände med vädret?
Först lite åska, sen mycket åska, sen blixt och till sist ÖSREGN!!
Jag som inte bara vill sitta inne och inte göra nånting...
Nu har det iallafall lugnat ner sig liiite så jag går väl nånstans :)


Alanis Morissette- Ironic

God dag!
Har suttit vid datan ett tag och ätit frukost och segat. Nu har jag bestämt att städa mitt rum (kläder ÖVERALLT!) och sen duscha. Sen vill jag gärna njuta av det fina vädret innan regnet kommer. Om det nu kommer (hoppas inte!).
Igår var en trevlig dag, soft men inte så där speciell.

Dagens låt:


I datarummet

Hej hej! Nu sitter jag i datasalen till den här ÄCKLIGA skolan och har inget att göra. Det är meningen att vi ska har Sciende Fair idag då alla klasser från 7-9 gör modeller om allt som har med NO att göra men jag, Nicole och Ida fick inga uppgifter om det för att vissa lärare i den här skolan inte är riktigt friska i huvudet och nu blev vi skickade till datarummet (jag och Nicole) för att läraren inte vill ha oss i skolan. Fint välkomnande känner jag...

Aja, ska äta lunch snart och då blir jag nog på bättre humör!

Nelly Furtado- Mas


Nesquik Vanilla ♥

Hey!
Nu har jag nyss fixat mig ett glas vanilj oboy eller vad man nu ska kalla det! Sååå mycket godare, måste köpas för er som inte har det!
Var lite osäker på vädret eftersom att det var helt molnigt imorse och lite kyligt. Inte lika fint väder idag som igår men det duger helt och hållet :) Inte klaga!

Efter skolan hjälpte jag Victor med lite grejs och hoppas det går bra för han :) Efter det mötte jag Johan i Slussen. Vi gick till McD och han köpte en cheeseburger och jag en vanlig mjukglass med strut. Mums! Sedan myste vi i solen vid vattnet mellan Slussen och Gamla Stan ni vet? Älskar att sitta där! Sedan sätter man körsbäret på toppen med att jiddra med varann heeela tiden. Så idag var en bra dag :)

PS: Snart börjar Desperate Housewifes också! Wiie!


KÖÖP!

Happy!

MAN SLUTAR ALDRIG BLI GLAD ÖVER DET FINA VÄDRET! Det tycker jag att hela Sverige förtjänar med tanke på den hemska vintern vi haft. Idag har jag vart på väldigt bra humör (såklart) men ändå väldigt trött, kan somna närsomhelst! Inget speciellt har hänt idag men det känns som att jag gått en massa mil. Men inget jag gnäller över :)

Imorgon ska det vara fint väder igen och då skiter jag i mina tights, tighta linne och tunika och går för shorts med nåt förmodligen! Åååh var häärligt! Enkel dag imorgon så det är bara att njuta och fokusera på det underbara vädret!

Den här tröjan hade jag på mig idag:
Klicka för att stänga bilden

Gladis

Hej på er!
Här sitter jag i köket (älskar köket! Det är där alla sötsaker finns :D, om det inte är så att jag gömt de i mitt rum ;) *skojjar*... typ :)) och mamma skrubbar golvet (??) och köttet står framme och suktar mig!
Imorn är tydligen sista måndagen för resten av mitt liv på ESN!!!! Underbart att höra! Jobbigaste dagen på veckan det allstå.
Det känns som att min liv just nu är lite splittrat med tanke på att jag har massa halvviktiga saker att göra och jag ha svårt att komma ihåg allt på samma gång :P Får skriva upp det. Men vid lovet så borde allt vara bra förutom att jag förmodligen inte kommer att ha nåt sommarjobb haha. Men eh, det är inte hela världen!

Passar på att lägga in TRE dagens låtar nu när jag ändå har de på minnet eftersom att jag kommer hem så sent på dan imorgon!




Owl City- Fireflies.

Dagens låt. Verkligen inte min musiksmak men jag gillar den ändå, den känns sommrig :D

Lite halvonödigt inlägg :)

Ååååh vilket fint väder det var igår!!
Varmaste dagen på året. Tyvärr är det ju inte lika fint väder ändå men hellre det än dåligt väder igår med. Eller dååligt är det ju inte men det är molnigt iallafall :P
Träden utanför min loftgång har fått löv nu också! Det är så fint utanför mitt hus på sommaren och det får mig att aldrig vilja flytta här ifrån, men ändå vill jag det. För att ha lite omväxling, ni vet.

Igår så åkte jag till Johan och vi var först ute och solade på gräset (fick liiite färg! :D), sedan gick vi för att köpa piggelin och då satt vi i centrum och åt. Det ENDA doperfekta med piggelin är att den är så svår att äta upp i slutet så det är lätt att man tappar den sista biten, vilket Johan gjorde haha. Då kom det fleeeeera myror och invaderade den lilla glassbiten. Det var hur många som helst! Så vi dränkte de med vårt spott haha. Skit kul. Sen klibba vi fast de på våra tuggummin vi åt på. Ni skulle vart där för att tycka att det är lika kul haha.
Vid middagstid åt vi och sedan tog vi det lite lugnt, jag var så mätt haha. Till sist innan jag åkte hem träffa vi hans kompisar ett tag.

Idag ska jag och mamma vara hos hennes kompis lite senare, vid 17.00. Ska nog bli trevligt. Ett bra sätt att avsluta långhelgen.


Utanför mitt köksfönster mot loftgången i sommras ;)


Yes!

Hello marshmellow!
VÄDRET!!! :D
Ska ta en dusch snart, klä på mig snabbt(i sommarkläder!), fixa mig och sen gå ut och göra nåt kuligt. Låter inte det bra? ;)
Ska se hur vädret är senare idag om jag kanske ska ta med mig lite vamare kläder berorende på hur länge jag är ute till idag, vill inte riskera att frysa som fan vilket ofta händer ändå :P


130510

Hej hej!
Läget?? ;)
Har latat mig hela dagen idag. Sovit till ganska länge och vet inte riktigt vad som ska hända idag. VILL HA MIN MOBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska väl ta en dusch nu och sen se vad som händer ;)

Labbet idag

Nu är jag uppe efter ganska mycket sömn. Definitivt mer sömn än vanligt på vadagar hehe.
Ska äta frukost nu och ta en snabb dusch sen ska jag lunka mig till skolan och göra Nationella i labbet (practical) och kommer inte vara i skolan i mer än en timme och sen kan man gå hem!

Har fortfarande ingen mobil. Eller SIM-kort rättare sagt men jag försöker hålla mig samman haha. Nicole har lovat att hjälpa mig med ett låst SIM-kort hon gav mig. Min hunnybunny :)


Grattis!!!

Skriver bara lite snabbt medans jag letar efter en tröja att låna från min syster. Hade min nya vita volangklänning idag och så satte jag mig på en mörk choklad i soffan (såklart -.- :P) så nu har jag försökt få bort fläckarna och ska låna en tröja från syster som jag är hos med mamma och lillebror. Vi är fem stycken och har en massa roliga konversationer.
Nu ska jag tillbaka men vill bara säga grattis till min älskade underbara Nikkipikki!! <3 PUUUUSS!

Kan inte lägga upp bilder men gör väl det sen ;)
Stort grattis till Magda som fyller år idag också!!!!!!!! <3

OTURSDAG!!

Det är min otursdag idag!!!
Aaaah det värsta är att jag tappade bort min mobil på morgonen på bussen, jag är sååå ledsen och har abstinens som fan.... Det känns som att mitt liv är över, vad hemskt att en mobil kan göra så mot en...
Sen bråkade jag med min NO lärare för han är dum i huvudet, sen blev jag slängd i väggen av Adam på gympan när vi körde fotboll. Ska köra en Astrid och säga MITT LIV SUGER!!!! (haha)

Jag känner mig fett tom utan den, hade viktiga grejer i den mobilen, även om jag hatade den. RIP...

För övrigt mår jag väl bra (??), svårt att bortse från min älskade mobil *snyft*

Vet inte vart mamma är för den delen heller. BORTA! Kan ju inte få tag på henne direkt.


Bilderna från idag på Skansen!


:)

Har varit ute hela dan!
Först så åkte jag till Skansen där alla Friends representanter från min skola och skolor från hela Sverige var idag. Som är varje år. Det var trevligt och fint väder! Såg massa söta djur :D
Efter det mötte jag mamma och vi har varit ute lite här och var och köpt mat och sånt.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Imorn har jag sovmorgon och jag hoppas på att hela skoldagen inte är jobbig. Efter skolan är det äntligen helg igen! Känns som att det var länge sen men ändå inte. Känns som att jag varit rätt frånvarande från skolan den här veckan :S Men vi har knappast haft fullspäckade upptagna lektioner om man säger så ;)

Nu ska jag måla naglarna! Ska jag ta mörkblå, mörklila eller turkos???

Teardrops


Soft dag

Okej jag måste verkligen sätta igång med min VG2 på projektet. Skriver lite först ;)
Har haft en soft dag. Satt i ett klassrum och skrev prov i 2½ timmar (JOBBIGT!) men efter det åkte jag och Nicole hem till henne och åt, var där en stund, mött Johan en liten stund och sedan åkte hon och jag in till stan och tänkte göra en marknadsanalys då de frågar frågor inom ett specifikt ämne och så får man pengar men det blev ett missförstånd så jag och Nicole behövde inte va där men vi fick 400:- istället!! :D
Myys!
Nu lyssnar jag på de coola Backstreet Boys och ska göra mitt projekt ;)

Pööööss!

Fan vad jag älskar gamla låtar!

Inte för att jag tycker att de flesta är bra. Eller jo, men bara för att de ger minnen från innan. Om jag skulle höra de första gången nu skulle jag nog HATA de och envisas med att inte gilla de hehe. Men så kanske det är för alla?




HAHAHA!
Backstreet Boys är SÅ töntiga om man kollar på deras videor. Fan vad jag garvar men samtidigt uppskattar de här braiga låtarna. På nåt vis... Ja, ni fattar nog :P


ASSÅ KOLLA PÅ DE!! XD
PALLAR INTE ASSÅ HAHAHAHAHAHAHA

Yess!

Äntligen klar med VG1! :D
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vara inne på datan och sen ta en dusch och sist läsa min svenskabok innan jag lägger mig?
Låter ganska bra, men lite tråkigt hihi. Kan se om det finns nåt att äta :D

     

Beenie Man- Hmm Hmm


Min dag + det jag köpte igår

Hellu hellu!
Kom hem för inte så länge sen och ska fortsätta på mitt Religionprojekt som jag gjorde igår.
Har haft en soft måndag då jag hade sovmorgon, var ute hela svenska lektionen, hade lunch och var ute hela lektionen efter det (engelska, som vi hade vikarie på). Sen hade vi labb på NO och matte nationella muntliga. Efter det ledde jag och Nicole hela gympalektionen då vi hade redskapsgymnastik haha. Men det gick bra!



Klänningen jag köpte igår (fast i vit) från H&M för 149:-

Och det här linnet för 49:- också från H&M


Hej igen!

Okej... det blev inte alls nån pluggsöndag haha!
Åkte in till stan och åt på Texas Burger Co. då jag åt BBQ ribs med min syster. GOTT!
Efter det åkte hon hem och jag åkte till Kista och köpte ett linne enkelt grått och en gullig vit volangklänning från H&M och nu sitter jag framför datan och tvn och äter vindruvor samtidigt som jag håller i skrutten :)
Nu börjar Ballar av stål!!!!!!!!!!!!!

All I have to give



Jag skriver på min uppsats så mycket som helst nu! Eller nåt. Det enda jag har i tankarna är "gå INTE INTE INTE INTE in på Facebook nu!!!". Går inte så bra... :P Men jag skriver faktiskt lite ;)

Pluggsöndag

Så sorgligt att behöva sitta inne och plugga hela dan just när det är fint väder. Har ni tänkt på att det ofta är dåligt till halvdåligt väder under veckan men när det blir söndag så är det ofta fint väder. Det är väl där Sunny Sunday kommer ifrån? ;)

Måste iallafall göra min VG-del på religion projektet och skriva upp en planering för min och Nicoles gympalektion vi ska leda imorgon. Såå jobbigt, för jag vet inte vad vi ska göra men pratade lite med Astrid och hon sa att redskapsgympa var en bra idé ;) Jaa, vi får se helt enkelt.

Nu måste jag fortsätta med mitt plugg sen har jag massa tv-catchingup to do; Ugly Betty, Desperate Housewifes, Gossipgirl och Ballar av stål ^^

Passar på att lägga upp Valborgbilderna också ;)

Bild 1: En liten brasa vi gjorde :)

Bild 2: Jag och Astrid

Bild 3: Jag och Smuk

Bild 4: Jag och Sara

Bild 5: Astrid som prövar mina balskor jag köpte samma dag :) Nu slipper jag visa upp de på en annan bild senare hahaha


Min Valborg

Hej hej!
Håller på att göra mig klar för att dra till Bredäng.
Vaknade ganska tidigt (11.00) och fick frukost på sängen! Wiie!
Igår var en as rolig och trevlig kväll. Mmm, valborg :)
Den här toppade förra årets. Inte för att vi gjorde nåt speciellt men det var bara trevligt att så många var där, alla var glada, det blev inget fail osv. Bara allmänt trevligt umgänge.
Nu ska jag iallafall få i mig ett glas juice som är så gott så gott ^^ och så ska jag bestämma vad jag ska ha på mig idag och hoppa in i duschen.
Ni får alla ha en jätte trevlig dag!

Förra året ;)


RSS 2.0