GRATTIS!

Grattis på 18-årsdagen Mathias!
Firar redan nu dem första minuterna haha


Jag vill också ta studenteeeeeen

Hei!
Kom nyligen hem och innan jag skriver här måste jag alltid först kolla FB och bloggar hehe, kollade även min mail nu och skolans online. Men med det klart kan jag lägga tid på detta (bra prioritering?)!
Har varit i skolan idag (efter en tuff ansträngning att vakna och komma upp). Kom lite sent dock men jag missade som tur var inget!
Därefter åt jag med Alex och sen drog vi snabbt till T-Centralen. Hon köpte ny hårfärg och jag passade på att köpa en läppmojja. Hann använda den på tunnelbanan direkt efter och nu är den borta (!!!!!!!!), så jävla himlans frustrerande.......
Men jag åkte till Gullmars och blev upphämtad av Johan och hans pappa, vi åkte till Nacka Gymnasium och såg Johans kusins utspring och när hon åkte iväg på flaket. Jag blev så sugen! Men men, ett år kvar bara ;)

När hon hade åkt tog vi oss hem till henne och familjen ut till Värmdö. Fattar inte att jag aldrig varit där tidigare haha, men det var jättefint och trevligt!
Plus att Sandras (Johans kusin) kompis kom till studentmottagningen och hade med sig sin nya kille- Sahan!! Har inte träffat honom sen sommaren 2009 typ. Jätterandom haha


Mattegeni!

För ca en halvtimme sen lämnade jag Erica vid tunnelbanan (btw, SL är förjävligt och förvirrande... -.-)!
Vi jobbade tillsammans, jag kom en timme tidigare och jobbade, och sedan när vi slutat drog vi + en annan tjej från jobbet till McD och lite spontant sådär när Erica och jag satt på tuben hem bestämde vi oss för att båda dra hem till mig så att vi kunde plugga!
Dock så blev det att HON lärde MIG matte och vi gick igenom TVÅ HELA MOMENT! Så stolta över oss, stört.
Jag har nämnligen ett kompletterande prov i veckan (när det nu är..) på allt som jag missat och hon är grym :)

För övrigt- måste bara lägga in- vissa folk saknar respekt. Förstår inte hur jag lyckas hamna bland dessa folk, blir så frustrerad.

Men nu måste jag sätta igång att kopiera mina anteckningar från svenskan till Sofia och sedan måste jag sova!

PÅMINNELSE:
* Maila mattelärare och fråga om provet
* Skicka bild på dem Converse jag vill ha till Johan!


Hah! Förvånande? Nääh..


VP

Häjhäj.
Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit i Husby med Erica, Ibbe (en stund), Neddan, hans kusin och Sasan och rökt vattenpipa!
Har försökt att plugga idag och städa rummet men det har ju gått sådär. Städningen är lugn (hyffsad) men med tanke på att mitt internet haft sitt eget liv idag så har jag inte fått tillräckligt mycket plugg gjort..

Har varit en skön söndag iallafall och det var ett tag sen jag varit ledig med tanke på att jag behövt jobba upp några timmar på söndagar dem senaste veckorna.

Har inte så mycket mer att komma med för tillfället så bjuder på två bilder till från igår!
Jag, Erica, Mathias och David :)


You gotta wake up to face another day


Helgen

Hela mitt inlägg försvann för att internet la ner men jag gör ett nytt försök!
Lite ångest att det typ är 21 grader ute och jag sitter inne för att plugga och städa. Blir på så dåligt humör då!
Men jag skulle kunna sammanfatta helgen lite kort (får se hur kort det blir he he)
Fredag: Firade Sasans 20-årsdag och jag hade jättetrevligt! Alexandra kom så jag var med henne och Erica för det mesta. Emma med men hon drog hem tidigt. Och jag kände de flesta där så det var kul att se folk man kanske inte sett på ett tag!
Lördag: Jag lyckades efter många vaknanden och omsomnanden att vakna a 16.40 (!!) och jag gjorde mig i ordning för att möta upp Erica och då åkte vi till Fridhems och åt sushi (såå gott! Åt det till frukost också haha) och när vi var klara drog vi ner till Rålis där vi väntade på David och Mathias. Under tiden satt vi med ett random gäng som ville att vi skulle vara där. Sen var det bara ett sammanträffande att en av dem är Johans barndomsvän :)
Killarna kom sen och vi satt och snacka och spelade spel! Fick Alexandra att komma också men hon var tyvärr inte där så länge. Hittade en igelkott också! Jättegullig :D


Konflikter

Okej. Den här klassen..
Grejen är den att vi har försökt fixa inför vår studentskiva nästa år och vill vara ute i tid för att kunna få en bra lokal till en bra pris OCH tid. Jag och Lilian var igår och kollade på olika lokaler inför nästa år och helt plötsligt så säger några i klassen att de hellre har kryssning för att skivan kommer att bli så dyr. Vi har räknat ut att man kan gå +-0 på skivan, speciellt om man är ute i tid och de klagar på att man kommer inte att kunna bjuda så många som 10 vänner och då blir det väldigt dyrt.
Det har blivit värsta konflikten nu och de påstår att det är ingen idé att lägga ner massa pengar på en skiva då det inte kommer bli någon sammanhållning eftersom att man bara kommer att vara med sina vänner. Då undrar jag- varför klagar folk över detta NU, det har aldrig varit någon sammanhållning! Och hur mycket sammanhållning kan det bli på en skitstor båt med MASSA andra randoms där. Man kommer inte ens kunna ta med vänner!!
Fattar inte hur hemskt det kan vara att i värsta fall betala några FÅTAL hundralappar extra inför något som en studentskiva som man kan ha SÅ roligt på. Man har ju fan ett helt jävla år på sig att samla ihop dessa pengar.
Plus att en kryssning kan man ta som en klassresa precis när som helst men neeeej, det ska vara istället för något så stort som en studentskiva som bara händer en gång i våra liv. Ens egen alltså.

Och det som stör mig är att först var det två stycken som hellre ville ha kryssning och nu säger resten "jaa, om hon/han vill så vill jag också, det spelar ingen roll." och liknande.
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER?! Ha lite egna åsikter förfan och sluta påverkas av allt och alla.

Jag är sååå himla frustrerad på den här äckliga, värdelösa klassen. Ska fan bojkotta hela skiten.


Update om dagen.

Hela FYRA gånger har jag fått kommentarer på jobbet idag om att jag är så brun haha! Det var typ 2½ veckor sen jag var i Egypten och nu lägger folk märke till att jag blivit brun :P
Men det är kul! Själv tycker jag bara att allt försvunnit men men. Man kan ju aldrig lita på sig själv när det gäller sånt.
För övrigt har jag världens huvudvärk men har tagit en värktablett som jag fick av Saron på jobbet, snällt nog!
Tror att jag behöver lite näring också så nu kokar jag upp nudlar. Inte för att det är så mycket näring men det är mat iallafall. Typ, haha!

Jag har faktiskt hunnit med mycket idag! Vaknade och gjorde mig i ordning, mötte upp Sasan i Kista i ca 40 min mest för att gratta honom! Han fyller 20 år idag så grattis min finis! (Tror inte att han kommer att läsa men ändå :P) Erik mötte upp oss också innan jag drog mot skolan då jag och Alex hade en redovisning. Det gick väl bra tror jag :)
Sedan var det lunch och jag och Alex satt i Rålis och solade och åt! Klagar INTE på vädret kan jag ju verkligen säga. Sen fick hon migrän så jag skulle följa med henne för att kolla upp det och då blev det ingen mer skola. Missade svenskan men vi pratade bara om redovisningen som vi ska ha då och Sofia fixade det åt oss som tur var!
Hon mötte mig och Alex i stan lite senare för jag behövde köpa shorts (check!) och Alex med. Sen åt vi på Jensens Bofhus innan jag och Sofia drog till jobbet. Gick sämst idag, verkligen. Tror att det var mest pga min jobbiga huvudvärk så nu är jag hemma!

Update kommer senare om inlägget tidigare. Blir så frustrerad!


DMFDMFD


Förberedelser inför sommarlovet!

Jag vet att jag är jättedålig nu på att uppdatera men jag har jobbat SÅ mycket, varit i skolan, varit upptagen hela helgerna att jag knappt hinner plugga och när jag väl har tid över så är det plugga jag gör. Så jag kan tyvärr inte prioritera detta nu...
Imorgon är det matte nationella. Jaa... Aldrig fått G i det. Men nu måste jag! Skulle bli ÖVERLYCKLIG. Verkligen ÖVERlycklig haha
Men jag måste plugga till det nu (borde egentligen jobba idag men nej, så kan det inte bli) så jag får återkomma säkert ikväll när jag har mer tid! Måste ju visa mina inköp från Egypten! För typ två veckor sen, haha


Mina mördar cupcakes som jag gjorde för nån vecka sen!

Två uppgifter klara! One to goo

Ååh jag har pluggat sen jag kom hem från jobbet vid tio och nu är det en grej kvar som måste göras innan jag kan lägga mig.
Har prov på det imorgon men jag är lättad över att två stora uppgifter äntligen är inlämnat. Det börjar rulla på nu!
Skulle ha gått upp kl 9:15 men vad gör man?? Man vaknar först 4 på morgonen, kan knappt somna om och tillslut vaknar man upp IGEN och klockan är 05:40. Sen dess har jag varit vaken. Jag hann städa upp i mitt rum innan skolan så det var nice, sen mötte jag upp Alexandra i Fridhemsplan och vi satte oss på gräsmattan vid vattnet nära skolan och åt frukost/lunch innan vår lektion började. Sedan hade vi en håltimme och hon var så trött att hon somnade stackarn hehe
För övrigt har jag haft två presentationer idag, skulle haft tre stycken och ett prov men provet var inte obligatoriskt så jag sket i det och den tredje sköt jag och Alex fram till torsdag istället. Hon var så nervös!

Efter skolan var det jobb dårå och det gick kefft typ.. Lyckades få in NÅT iallafall. Tror bara att det kändes sämre än vad det egentligen var.
Kom hem och har pluggat. Gjorde nyss nudlar då jag kom på att förutom en knäckemacka har jag inte ätit sen strax innan 11. Det är över 12 timmar sen!! Fattar inte hur jag inte kommit på det.


Jag hade lite roligt när Alex hade somnat!

Och passar på att visa två bilder som Erica la upp från igår när jag, hon och Keisha var i Rålis efter jobbet. Sen gick Keisha och då kom Mathias, David och Leon!


Jag och Matte bytte jacka/tröja haha. Schnyygt


Belle Shoes

Jag var bara TVUNGEN att ha dessa! På rea också ;)


Cover på Thinking about you- Frank Ocean

Alltså. Dem bästa låtarna är gjorda av Frank Ocean (enligt mig, såklart). Min favoritlåt är Ready men efter den kommer Thinking about you och jag hittade nyss en grym cover på den! Ena tjejen sjunger och den andra kör beatbox. Lyssna!



Jag brukar inte gilla covers. Dels för att ljudet ofta är dåligt och för att vissa bara sjunger konstigt men den här har jag även på min mp3 ;)


TUMBLR ♥


Finally Friday!

Jag har haft så mycket att göra så jag har inte orkat uppdatera.
Men annars så har skolan rullat på som vanligt och det har faktiskt varit väldigt chill den här veckan.
Dock så var jag hemma igår för jag hade värsta huvudvärken som jag stått ut med sen tisdags. Men idag är det mycket bättre och jag ska fixa badrummet och mig själv innan jag drar till Sasan. Det är menat att det ska vara jag, Emma, Erica, Kidah och Keisha. Men vi får se hur det blir!
Får se till att läga tid till att lägga upp bilderna från Egypten och det jag köpt därifrån ;)


HAPPY BIRTHDAY!

My baby <3
Grattis bebis pa 9 arsdagen!!
Och Patti ocksa som fyller 18 ar!!
Oh happy day! Idag ar sista dagen sa vi ska se till att handla det sista och jag ska klippa mormors har.

Lite uppdatering

God kvallens pa er!
Sitter och catchar up lite var galler datorn har. Snackar med lite folk.
Sen senast har jag inte gjort mycket vettigt. Solat och badat typ. Vi har inte rort oss mycket utanfor hotellet. Lite synd men det ar skont anda pa na sett.
Vet inte riktigt vad jag ska saga dock... Det har varit lite smamulet idag sa inte sa mycket solande som jag velat.
Kommer hem runt sex pa kvallen pa s;ndag sa det blir nog uppdatering da!
Heido!
I vantan pa flyget vid Arlanda i mandags!

Egypten!

Okej, 7 min kvar av internet sa fort far det ga!
Hittills har allt gatt bra här och det är fint väder och varmt! Har mest bara varit pa hotellet tills nu men lite senare ska vi ta oss till stranden. Sen kan jag även säga att det är all inclusive här sa gratis mat och dryck osv! Skitnice. Dem gör jättegoda drinkar ocksa!
Enda problemet är att jag har fatt minst 35 myggbett bara inatt och det var en helvettes sömn! Men förhoppningsvis blir det bättre inatt heheh

Har inte sa mycket mer att saga och det blir förmodligen mer uppdatering under veckan. Dock sa är hotellets internet väääldigt segt sa vi h'far se hur mycket talamod jag har!

Hej svejs pa ett tag!

RSS 2.0