PMS utbrott

Ja svär, jag har värsta PMSen idag! Jag är skit lack! Idiot människor säger jag bara...
Varför ska alla vara så störda och tröga för? Jag ska förklara- Det är för att de vill reta upp mig!
Låt mig vara!!!!

Bäst att min valborg i år blir bra åtminståne... Fy! Vill inte sitta i år igen på soffan och kolla på tv hela kvällen!!!!!

Puss och kram! :D

Kladdkaka and no school :D

Shu!
Nu har nyss Tiffy och Nicole gått därifrån. Jag är hemma nu. Vi gjorde en jättegod kladdkaka!! :D
Och såå skönt. Ingen skola imorgon. Och valborg är det också! :D
Vet inte om jag ska vara med Nicole eller Ida. Kanske båda tillsammans! Men brasan MÅSTE man ju se! Det är ju hela grejen med 30e april ;) Ingen skola på fredag heller :D:D:D:D
Love it!

Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Softa maby?
Vi hörs hursomhelst senare!

Pösss! Maxine ♥

Arg -.-

Faan vad sur jag blir! Det går inte att ladda upp bilder på min facebook och vissa kan man inte ens se!

Sånt är ju så frustrerande och nää usch!

Hoppas att det funkar sen åtminstone.
Yey desperate nu!! :D
Och popcorn blir det snart ;)


Happy like sunshine!

Härlig dag tycker jag! Jag var på jätte bra humör. Var nog för att jag sov så gått när jag sov i mammas säng medans hon sov i bromma inatt.
Jag och Jesse åt popcorn på svenska plussen. De var as goda! Typ första gången på år som jag inte bränt de eller som de inte blivit för lite av XD
Orientering på gymapn idag. Tröttande och vi gick bara i uppförsbackar haha!
Och jag fick mina hemmaycklar tillbaka från pappa idag. Sköönt! :D

 



Jag är så glad för det varma vädret! Molnigt var det men vem bryr sig! Det är ju bara April så jag tror inte att alla solar ute förrän om någon månad ;)
Jag läste att det skulle bli lite kallare de närmaste dagarna men det höjs nog snart igen! :D

Hair and pics!

Joja... Jag hade helt glömt bort tiden. Har suttit och plattat håret de senaste låånga timmarna haha
Ännu en gång har mitt hår växt rätt mycket sen senast jag plattade det :D Skit glad! Men det är lite slitet så jag måste klippa det snart. Men bara för att ta bort mitt slitna, jämna ut det och fixa min "lugg" som typ inte fins kvar haha!

 
Jag vet... inte de vackraste bilderna men de får duga för nu haha

           

Ida bad mig lägga in några bilder.
De första med mig och Nicole bevisar hur vi har det under våra raster haha! De andra är från idag med mig, Ida, Sara, Nicole och Ariana :D

Oh baby baby!

Uff vad glad jag blev när jag såg att jag kunde logga in på blogg.se nu vilket jag inte kunde göra innan!

Nu har jag kommit hem rätt så sent men jag hade jätte trevligt när jag, Ida, Sara och Nicole var på stan men jag och Nicole tappa bort Ida och Sara för att de skulle kolla på dumma skor och vi gick till olika McDonalds haha! Sen orkade ingen komma till non. När jag och Nicole ätit klart gick vi till Kungsan och medans vi vandrade runt så kom pappa och Amanda haha! Efter ett tag fortsatte jag och NikkaPikka runt i stan tills att vi åkte hem. Jätte trevligt! Hahaha jag och Nicole drog skönste skämten om David (hennes ex). De var rätt taskiga så jag borde inte ta upp de här på internet men vi skratta så att jag inte kunde andas och fick jätte ont i magen typ 3 gånger. Var tvungen att stoppa henne för ett tag innan hon fortsatte hahahahaha!! Blir helt skrattglad bara av att tänka på det haha!

Och tack Isaak för de vackra Koss hörlurarna du gav mig! Jag är jätte glad :D ♥

Keisha la ut bilder på hennes älskade lilla lillebror Zion på FB och pea!

 
 
Visst är han helt underbart gullig! :D

Curry <3


              
 
Jag älskar dej min lilla kines katt! Förstår inte vaför du ser ut så haha!

Nu har jag ätit fruktsallad (mmmmmh!) och måste lägga mig snart. JAG VILL INTE TILL SKOLAN!!! Jag förstår inte vad det är för fel men jag hatar min skola. Jag menar inte att vara negativ hela tiden men det är så många där som man blir så frustrerad på!
Mitt enda hopp är väl att ha de skönaste drömmarna som får mig på gått humör hela dagen imron haha! Men de måste vara jävlig bra isf!

PS: Det hära är mitt 200:e inlägg! Woohoo!

.....

Jaa. Trött var man. Jag har sovit ett tag nu efter att jag och mamma kom hem. Vi köpte sängkläder, engångsgrillar, hårtork (våran förra brann upp haha) och så köpte vi en elgrill för balkongen ;) lyxigt!
Nu börjar gossip girl och efter det ska jag äta och sen kolla på a dubble shot at love with the ikki twins haha! Det kommer bli cat-fight mellan de XD


Baby!!!!!

GRATTIS TILL KEISHA SOM HAR FÅTT EN LITEN LILLEBROR I NATT!!

Efter att Lotta fött tre tjejer blev det tillslut en liten pojke nu. Gud vad trevligt! Haha Keisha är helt överlycklig nu! Good for you honey!

Jag får helt enkelt ta och hälsa på de så fort jag ka och se den söta lilla krabaten ;)

 

Jag gissar på att Kitchi Bitchi är MYCKET gladare än såhär haha!  ♥♥♥

Yah

Sagt och gjort! Jag kollade sönder mig på filmer inatt haha. Jag låg på soffan tills att mina ögon började svida för att jag var så trött. Men när man är så trött att man inte kan hålla sig vaken, det är då som man sover JÄVLIGT gått!

Nu är jag redan hemma. Vaknade typ kvart över 8 för att alla hade brottom att komma hem :S -.- hih
När mamma kommer tillbaka från att ha lämnat lastbilen som vi hämtade hennes säng från landet med så ska vi två åka till IKEA och köpa lakan till hennes nya säng. (hoppas att jag också får ett ^^) Och så måste vi köpa ett nytt drapperi för det är bokstavligen stora hål genom den vi har nu haha!!!

Måste städa klart rummet nu så vi får höras sen nongång ;)
Kanske innan jag åker för att träffa Ida och Victor :D


Sleepover

Nejhe dåå. Då ska man sova här på landet. Aja får väll helt enkelt kolla sönder mig på filmer tills vi åker. Vad finns det annars att göra alla landställen hahaahhaa!!
Men jag saknar Ida så otroligt mycket!
Men man får helt enkelt ta och njta av helgen. Har INGEN lust att gå till skolan, ÄVEN om det bara är tre dagar nästa vecka för att det är valborg hihi!! ^^

Mat är gått!

OJ VAD MÄTT JAG ÄR! Jag har ätit sönder mig haha. Så gått var det. Jag blev trött också. Men vi ska hem snart tror jag. Saknar mig säng haha!
Hoppas att eran dag har varit bra för det har min!
PÖÖÖÖZZZ!

Enköping here I come!

Nu ska alla vi åka till landet i kära Enköping och grilla med mamma, mormor, morfar, Roger och barnen! Hoppas vi har det kul! Det är ju så fint väder. Men jag vet inte när jag kommer hem så vi får väl se helt enkelt ;)

In the foreskott!

By the way! Idag fyller jag år om PRICK 4 månader!! Grattis till mej iförskott! :D :D

Laaate

Heeey!
Oj vad jag är trött nu. Efter skolan gick jag, Nicole, Sara och Ida till stan och vi fastnade vid plattan för att vi ville se heta killar dansa. De var SKIIT bra! Och så träffa vi Nicoles kompis och vi stack till McD när två andra av Nicoles kompisar kom och så fortsatte det så att folk kom och gick. Efter ett tag stack Sara och Ida och tillslut gick resten av oss till Kungsan där Berk var! Nicole stack, jag stack och resten stack sen var jag påväg hem och kom på att jag var utelåst så jag fick gå runt hela Kista och Husby för att spendera tid tills mamma kom hem och hon var vid porten runt 20:15 haha!
Imorgon ska vi till landet och grilla. Hoppas att det blir kul!

Nattinatt!

Godnatt mina söta, snälla, vackra, underbara och goa människor! Imorn blir det skola. Ser inte fram emot det så mycket. Men jag ser däremot fram till helgen! Hoppas att jag sover bra inatt! Och att ni också gör det! ♥

Stockholmsnatt!

Hahaha BÄSTASTE SVENSKA FILMEN! Kolla det här klippet. Paulo Roberto är huvudrollen i 1986- augusti. Då var han typ 17 år. Hahaha alla har så dåligt skådespeleri att filmen är så jävla bra!!!

"What a beautiful day!!"

Godkväll eller dag eller vad det nu är? :P Snart sex ju.
Idag efter skolan var jag på stan och gick runt bara. Jag hade inget för mig...
Känner för att jag borde göra lite mer än att sitta hemma hela tiden bara. Men på lördag ska jag iaf till landet och grilla med familjen och så skulle jag ha tagit med IDA!! men hon ska sitta barnvakt åt Joel haha! Jaa, vi får se om jag tar med någon. Ser fram emot det fina vädret som beräknas komma i helgen. Upp till 22 grader sak det vara!!
Fint väder var det idag också, var tvungen att ta några bilder. Till och med! :D

 
Jesaia, jag och Saris!

 
Nicole och Alex. Nicole gillar att hålla sina tänder rena! :D Hon har nog fått det från sin gudmor haha <3

 
Sara är också glad på det fina vädret :D

Mätt, ångest, glad och trött! :D

Mätt är jag nu! Jag har åstadkommit att göra lite sushi till mig och mamma (hon hjäpte också till lite ;))
Jag blev så mätt att jag inte orkade den sista tjooocka biten haha. Men lugn ba lugn (karlsson på taket or what!? ^^), jag hade inte tänkt slänga den! Never!

Jag har kommit långt med min deckare iaf. Trevligt. Men helst så vill jag bara sitta här hemma hur länge som helst, orkar inte med skolan. Nä, verkligen inte. Och min hals vill vara jätte jobbig nu så jag har ret hosta haha! Nån som känner igen sig på det?
Sen har jag kollat på kläder från H&Ms, Ginas och Ellos hemsida. Hittade inte så mycket men jag tycker ändå att det är kul att titta och sukta sig själv lite då och då. Det gör att man får ett mål och när man uppnår målet (målet är att så fort som möjligt KÖPA kläderna haha) blir man så glad och uppskattar sin nya present så mycket! Jag älskar den känslan!

MNJA NU SKA JAG SOVA.
Eller nej... Jag vill inte vakna upp imorn och behöva gå till skolan. Jag önskar att jag blev döds sjuk igen! (jag knackar INTE på trä nu. Rena självmordet att göra det och behöva gå till skolan haha)

Ordinary Day

Idag har jag som jag har skrivit som rubrik en ordinary day. Det har inte hänt något speciellt i skolan idag. Men jag har vart på ett helt okej humör så det gjorde min dag! :D
Ida och Nicole är fortfarande sjuka. Jag har bara lite hosta och snor men mår bra. Sara kom iaf. Hahaha så att jag slapp vara ensam idag haha! Sista lektionen jobbade jag och Jesse så mycket och duktigt på våra deckare vi ska skriva (-.-) i under svenska plus idag så Mrs.Holmis kommer låta bara oss få äta popcorn där på tisdag hihi! Na na na na na! De andra kommer inte få ^^
Husomhelst har inte min dag varit så speciell. Åkte direkt hem bara.
Jag blev så sugen på mocka rutor nu! Ska gå och ta lite hihi!!
Saknar Ida och Nicole!!!! Come back!

 
                      

My little pony!

Haaaahaha! Roooligaste videon! XD
Jag, mamma, Sara och KEISHA pratade om våra favorit filmer och låtarna till de och så började Keisha sjunga till My Little Pony! Hahaha lyssna på hennes tonlägen.
PS: Förlåt för den dåliga bilden :P
                 

Done!

Jaa! Äntligen klar med mitt sewing project!!! Fan vad irriterad jag blir på den. Helt onöding information man behöver veta om att tvätta och sånt. Man behöver inte veta ALLT man behövde skriva om. Jag lärde mig ingenting. Till och med mamma tyckte att det här var onödiga frågor att svara på men ja ja. Nu är jag ju ivarjefall klar :D



Nu ska jag göra klart min hemgjorda SLUSH! :D

Vimto ^^

AAAAH! :D :D
Såå jävla gått med läsk när man är törstig och varm. Känner sommaren. Jag tror att sommar är min favorit sak i livet. SÅ härligt och när jag tänker tillbaka på när jag har vart som lyckligast så har det nästan bara varit på sommaren. Wunderbart!
Looove!
 

Home alone in pain... ;P

OJ OJ OJ det är något fel! Riktigt fel haha. Alla vi fyra är sjuka idag- jag, Nicole, Sara OCH Ida blev sjuk nu till och med. Poor us! Jag valde att stanna hemma idag. Mådde inte helt bra och kände på mig att jag inte skulle må bättre genom att gå till skolan. Tur att jag inte gick för jag fick en aggresiv mensvärk idag eftersom att vi inte hunnit köpa värktabletter än. De tar slut fort och är så små och lätta att tappa bort haha!
Kul att det är fint väder. Hoppas att det håller ett tag till. Jag har bestämt att gå till skolan imorgon. HOPE I CAN. Jag har ju min Ibumetin hihi.
Måste verkligen komma igång och plugga nu. Så vi hörs senare!

 
I fredags :P

Waiting

Ahh väntar på att Ida ska skicka några bilder till mig från i veckan ;)
Sen jag skrev sist har jag varit i Rålis och grillade med Tiffy, Pat och Elin. Eller Elin var där en stund :) Det var trevligt men kallt. Och Pat hade fått en spricka i foten och hade gips och kryckor så hon var Skiiit seg haha! Stackarn.
Men jag är fortfarande lite sjuk. Har ont i halsen och är jätte täpt. Mina läppar kommer spricka snart för att d blir torrt när jag måste andas med munnen ;P

Mmm kul..

Hej! Jag känner som att jag har flyttat till stenålderstiden eftersom att jag inte kunnat vara inne på datan och kunnat skrivit här. Men just nu mår jag skit! Jag är så sjuk... :(
I fredags överraskade jag, Ida och Nicole Sara hemma hos henne för att fira hennes födelsedag. (hon fyller år idag GRATTIS SARA!!!!!!) När vi var där mådde hon lite dåligt för hon var sjuk men vi hade trevligt ändå och sen spydde hon stackarn. Och Nicole hade låtit sig blivit smittad av hennes kille så när vi vaknade på mogonen var alla utom Ida jätte sjuka haha! Så vi åkte hem och 5 minuter efter låg jag och sov i min säng haha! Jag har sovit nästan tolv timmar i natt. MYCKET! ;P
Jag lägger in bilder snart. Är för seg och har för ont för att palla göra det nu. Men tills dess- PUUUUSSS!!

Veckans bilder!

      

Okej nu ska jag snart till skolan. Men är bara liiiite seg. Vet inte om jag kommer kunna höra av mig här innan lördag. Vi får se ;)
Ha det bra tills dess!

Big boy!

Grattis min älskling ISAAK! Nu är du byxmyndig och får göra vad du vill!! Hahaha


XD

Idag i Hötorget när Idas mobil ringer:

Ida: Oooh det ringer! :D
Patti:*sur* Det är säkert djävluen! Jag hoppas det!
Jag och Nicole: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! (i fem minuter)
XD


My day!

Okej då ska jag berätta om idag lite. I skolan var det jätte segt och inte så tråkigt. Och jussde! I engelska rummet har du en "whiteboard" i hightec! Och en eller två till sånna i något annat klassrum. PLUS en massagestol i lärarrummet. Man bah men driver ni? Ni har råd med saker som kostar sammanlagt över 100 000 och säger att ni inte har råd för klasserna att åka på skolresa?? Tavlan är lixom toutchscreen!

Jaja sen sista lektionen skulle vi ha språk och då går brandalarmet som någon tryckt på med flit (asså det brann inte) och vi fick gå hem typ 15-20 min innan :D
Jag och Nicole mötte mamma i söder och vi gick till en secondhand affär (som jag sa för ett tag sedan att jag skulle göra :D) och mamma köpte en skinnjacka till mig! hihi. För 300 bara.
Men aa sen träffa vi Patti och Ida och vi gick runt i stan, sen ser man ju såklart the other Brewster sister och vi gick till Kungshallen och åt. Amanda stack och Patti och Nicole skulle också hem så vi gick till tuben och jag åkte hem till Ida en stund. Jag hinner inte lägga in bilderna idag men ska försöka imorn innan jag går till skolan. Jag ska sova hos pappa imorn och sen hos Sara hihi på fredag. Vi får se vad som händer då ;)
Så jag kommer inte hem förrän på lördag.
Men ska packa för de två nätterna jag är borta och sen ska jag sova, är jätte trött.
Pöss!


Mobilbloggar! :-D

Hej hej. Har inte kunnat skriva innan. Vart på stan hela dagen efter skolan. Berättar mer sen. Ville bara höra av mig lite nu när jag ändå inte har något att göra så tuben. ;) Aja see yah soon i hope!

Sovit ^^

Hej! Jag vet att jag inte skrivit. Jag har sovit sen jag kom hem typ och nu kan jag inte somna om haha. Jag vill inte tillbaka till skolan! Orkaaaar inte :(

Aja vi får se vad som händer imorn, Jag tror att jag och Ida ska till stan efter skolan. Vi får se :)
Och jag måste börjar ta kort så att jag har något att visa ;)

Godnatt!!

Mooooorning!

GOOOOOOD MOR NING!
Har ni sovit bra?
Jag sov okej. Jag vaknade hela tiden för att jag var törstig och kissnödig men jag ville inte gå upp för då skulle jag inte kunna somna om hehe. Men tillslut gick jag, tog ett tag för mig att somna men ja vakna igen och var törstig XD
Aja nu är jag uppe. Ska äta frukost och allt sånt som man gör på morgonen och dra till skolan. Saknar alla!

Och det ska vara halvklart väder och BARA 11 grader idag. Vad hände? Det var ju typ 18 grader här om dagen. :S
Hoppas att de har räknat du det fel ;) Som de gillar att göra annars haha!


Åh jag saknar sommaren :D

Fräääsch!

Nu sitter jag och smörjer min mina ben med nivea :D
Oftast gillar jag inte så mycket att duscha. Det är jobbigt. Men skönt när man är där. Så varmt ^^
Och så har man ett balsam som luktar sockervadd och popcorn (rena rama tivolit i håret! :D) och en tvål som påminner som den härliga sommaren som jag längtar så mycket efter.
Så har jag bytt sängkläder så jag kommer nog sova skönt inatt! Hoppas bara att jag inte somna så sent. Ska ju upp tidigt till skolan idag efter att ha varit borta därifrån i tre veckor. Kommer sakna det, jag har ju ingen lust att gå till skolan. Och så slutar jag halv fem också. Men en bra sak är att jag har sovmorgon och jätte sköna lektioner! Bra start ändå :)
Och jag kommer att få träffa alla. :D

Aja nu ska jag kolla på 2 and ½ men och sen sova så godnatt! ♥

Nothing there

Inget Ida blev det idag. Hon fick inte. Men det är okej, jag ska ju ändå träffa henne imorgon :)
Nu ska jag typ duscha och chilla. Är trött för någon konstig anledning men det är ju bra. Då kommer jag upp på morgonen ;)
See yah!

Grattis!

Jag ville bara säga att idag fyller min älskling VICTOR 15 år! Oh han blir halvt myndig ;)

Hoppas att du har en bra födelsedag! ♥

 

SOPHIA SOMAJO

 Nu innan jag ska sova måste jag bara dela med mig på Sveriges bästa sångerska! Jag är inte så mycket för svensk musik men hon är skit bra. Hon har gjort en singel med Adam Tensta som säkert alla har hört- Before U Know It.

I-Rony:



Pusher: Henok Achido feat. Sophia Somajo




Det är mina två favorit låtar med henne. Hon har två album och har spelat in alla sina låtar på sin laptop i sitt rum som hon skrvit själv. Hon har också skrivit till andra artister. Alla hennes videos är hemgjorda. Cool tjej ellerhur? ;)

IDA PIDA

Ååh jag saknar Ida så mycket! Men det är bra. Imorn kommer hon hem och vi ska förhoppningsvis träffas om inte mamma håller kvar mig hemma hela dagen... -.-
Ska blir kul att få veta vad hon har gjort på hela resan :D
 
Hihi. Det var när vi var så kissnödiga att vi bröt oss in i tyska skolan för att Idas port vägrades öppa ^^ (jävla skit kyla sveriga har!) Good times ;)

Film

Det var mysigt att grilla :)
Men det blev så kallt så vi gick in. Men gått var det!
Nu kollar jag på en film på 3an. Yours mine and ours. Den är bra. Jag har inte sett den på flera år :)

KRAM!

Grillish!

Tredje grillningen idag då! :D
Det blev inte så mycket  av med min läxa. Blir så irriterad på min SO lärare som vill att man ska svara på frågor som inte ens finns i boken (vilket han säger att det gör).  Det är inte så att jag slarvar för jag har frågat typ 4 andra också.

Men men. Till det posetiva! Vi ska grilla. Jag, mamma, Ruth, Lukas, Roger och barnen. I husby gård tror jag. Så mysigt. Och det är så fint väder :D

Men ska hoppa in i duschen nu. Mitt hår ser inte så friskt ut ska ni veta. Det är så hemskt att man inte ens kan visa det på bild haha! Står åt alal håll XD

Homework :( *gråt*

Goodday everybody!
Jag har inte planerat not idag för jag börjar skolan om TVÅ dagar och måste verkligen(!!) göra mina läxor idag. Så mycket a det som jag kan.


Jag hade tänk ge den till någon annan men dum som jag var så provade jag den och blev kär så då behåller jag den haha!
Gillar ni också den? :)

Nu är jag jätte törstig så jag ska gå och dricka och göra mina dumma läxor... -.-
BYE :D

Påsk bilder :D

      

Bild 1: Mamma och Ruth på balkongen med sprit och cigg haha
Bild 2: Ska föreställa mig och mamma för några år sedan.
Bild 3: Jag med min matchnade gardin och topp ;)
Bild 4: Mamma och Ruth i köket :)
Bild 5: Lukas (Ruths son) på min fina data :D
Bild 6: Årets första luftbakong för mig hihi ^^
Bild 7: Min favorit läsk som man nu kan köpa på 2 liter (yey!)

My wunderful baby <3

Jag kollade igenom min vackra röda kamera ^^ och såg en skit rolig bild på min bästa bästa vän KEISHA. Grejen med henen är att hon blir så rolig på bild och kommer på massa sjukt roliga kommentarer och skämt hela tiden haha! Påminn mig sen att lägga ut en skit rolig video på henne sen XD
Men husomhelst så är den här bilden på henne från min senaste födelsedag i sommras (24 augusti :P) och det var hon, jag, mamma och Alexandra som åkte till ett reggaecafé som vi brukar vara på under sommarn i skanstull. Det ligger vid vattnet och de har mysiga hängmattor och trevlig mat. Min syster kom också dit lite senare.

Här är den iaf: (hemma i mitt kök innan vi åkte XD)


Hahah visst ären rolig?? ^^ Värsta mödarblicken
Hon var helt inne den dagen på att ta massa papparazzi bilder XP

Påskis!

Goddag alla!
Jag har inte så mycket att säga. Har inte stora planer för idag. Vi ska få gäster ikväll och jag och mamma ska bjuda på påsk middag. Även om det inte är så påskig mat. Vi kör Spanish style! ;) Hahah skojjar bara, var inte ens kul ;P

Men glad påsk iaf!!!

Happy today

God dag! Jag har nyss kollat på Willy 2 på 5an. Jag älskar den filmen! Så länge sen man såg den ju. Men husomhelst så städar jag mitt rum nu. Yippie! Men det kunde vart jobbigare och stökigare.

Sen vet jag inte mer vad jag ska göra idag. Vi får se helt enkelt :)

Ha en bra dag!

Surprize

När jag kom hem blev jag possitivt överraskad av gulliga mamma som köpt en påskpresent till mig. Det var helt oväntat. Och så snällt av henne ^^

 
Det är en sån där mini väska som är köpt på Indiska. Skit söt ellerhur? :D

 
THANK YOU! ♥

Påminner lite (bara för att jag fick en present på påsk för något år sedan) om när jag fick en söt liten tavla av Alexandra på påsk, som också var helt oväntat. Jag blev så glad! Har hängt upp den på min vägg så när jag ligger i min säng kan man se rakt fram över tv:n OCH DÄR ÄR DEN! :D


Skärtorsdag! :D

Innan jag glömmer- Grattis på skärtorsdagen! Eller vad man nu säger. Glad skärtorsdag?
Aja haha
Jag hade tänk göra detta inlägg kort för en gångs skull men vi får se :P
Jag mötte Alexandra i Slussen klockan ett som bestämt och vi åkte till Sickla Galleria där hon köpte ett par jätte fina svarta converse.
Sen mötte vi Magda och Patti i Tekniska. Patti och Lixa lämnade saker hos Patti och jag gick med Magda och hämtade saker hos henne för att vi skulle grilla trots allt :D
I Stadion träffade vi Leo Nick och Hilam som vi gick och köpte mat med i Fridhemplans DagLivs. Så tillslut kom Lixa och Patti också dit.
Vi hade jätte trevligt och grillade i Haga Parken när en av Magdas kompisar Veronica kom och träffade oss. Och Anton.
Såklart så ska killarna trötta och Leo ville äta på Pizza Hut (hungrig :S XD) och då drog alla dit. Vi slutade kvällen med någon timme i Vasaparken som jag inte vart i på snart två år! Jag hade en jätte trevlig dag! Hade ni det?

Jag såg också två små gulliga påskkärringar hihi ^^

  
  
  

Glad påsk alla!!

Då var det det dåliga vädret som förstör som vanligt.

Det var meningen att vi skulle grilla idag också men det är ju jätte dåligt väder. Skit irriterad. Så jag vet inte vad vi ska göra men om typ två timmar ska jag möta Alexandra i slussen. Vi ska hela vägen till Nacka för att hon letat som en galning efter ett par skor i hennes storlek haha. Men jaa. Vi får helt enkelt se hur vi gör för idag.

     

Dagens kväll

Min dag har varit bra :D
Snart ska vi sova och jag måste gå upp tidigt för att grilla igen med Magda, Lixa och Patti och några fler. Det är alldeles för sent för mig att ladda upp bilder så jag lägger förmodligen in de bilder vi tog idag tills imorn innan jag drar hem ifrån.

"Broken"- Seether feat. Amy Lee

Jag är helt kär i introt asso! Resten tycker jag inte är lika bra men den duger. Ska tvinga Alex att spela den på sin gitarr.
Hahah

Kitchi Bitchi, Sara och Våfflor!

Så härligt att vakna sent varje dag ^^
Har ni också sovit gått och länge?
Jag ska snart gå och möta upp Keisha och Sara. Keisha ska sova här men alla vi ska äta mumsiga våfflor ^^

 
SARA
 
KEISHA

Grill i Lilianskogen + bilder :D

Sent kom jag hem, som vanligt när jag går nånstans haha. Jag hade tänkt kolla på Desperate Housewifes idag (såklart) men kom hem inte långt innan den skulle sluta, men det var ju hockey istället. Hahah första gången jag är glad över det- för jag missade ju inte programmet då ;P
Jag mötte de i Tekniska och så åkte vi med 4an till Fridhemsplan för att panta flaskor och köpa maten. Vi köpte flintastek och korv. Och choklad och marsmellows för efter. Magda och Lixa köpte Monster dricka medans jag och Patti köpte Burn hihi. När vi var påväg hem såg vi Suzanna och Laura med deras kompisar som gick i vår skola innan ^^
Så åkte vi till Lilianskogen "skogen" och grillade där. Ligger nära min skola tyvärr haha. Men GUD vad mina händer blev kalla haha. Mina fötter och händer var kalla men restan var inte det. Och när vi gå så ska jag vara smart och spilla massa dricka på min jacka och mina tröjor. Perfekt! Hahah

Asså aah! Min hosta jag haft nu i typ tre dagar vägrar gå over! Vet inte vad jag ska göra för att få bort den. Ajaaa...

           
Rätt så många bilder hehe. Och rätt lite på Patti men hon ville inte vara med på bild så vad gör man ;) 

BBQ

Äntligen kan jag sluta sitta här och tråka. (även om musiken jag lyssnar på inte gör mig alldeles för deppig haha)
Men jag ska hoppa in i duschen om jag hinner, ska iaf fixa mig lite fräschare ;) och gå och grilla med Magda, Lixa och Patti hos Magda.

  
 

En låt som jag fastnat för de senaste dagarna

 
TAYLOR SWIFT- TEARDROPS ON MY GUITAR

Tips!

Gud vad gått jag sovit i natt! Har ni det?
Jag har inga andra planer än att bara chilla idag. Tänkte träffa Victror men om han vägrar höra av sig så bryr jag mig faktiskt inte om honom.
Men något måste jag ju göra, det är ju så fint väder :D

  

Ett tips- Som jag tycker är väldigt gått ^^
Det är marängdroppar- eller mini maränger. Skit gått att ha till chailatte, varm mjölk, kaffe, te, varm choklad- allt möjligt.
Man kan köpa det på vanliga mataffärer som t.ex konsum. Billigt är det också, men jag köpte de inte så jag vet inte exakt hur mycke be kostar :P

Oväntade saker är kul när det händer ibland :)

Nu kom jag hem från min spontana runda på stan. Gick runt och kollade på lite saker i ca 30-45 minuter. Så när jag är påväg ner till tunnelbanan ser jag Amanda (syrran) och hennes kompisar på andra rulltrappan. Så jag springer upp tillbaka till vart jag var och så föjlde jag med de till Wayne's Coffee och fikade. Vi satt där och pratade och så. Sen kom jag hem och nu kollar jag på 2 ½ men. Inte lika kul när Jake är äldre men de har inte helt tappat greppet haha!

Jag såg också att de har öppnat Ben & Jerry's kiosken där nånstans vid drottninggatan nivet. TREVLIGT :D

 
Magda, jag och Alexandra i humlan i sommras (Patti är fotograf ^^)


Stockholm Stad

Nu är det rätt sent och ska dra mig till stan. Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra där men vi får se.
Jag kan ju inte ligga här på sängen och smälta av solen geonom fönstret ;)


Dagens frukost- Tonfiskröremackor med juice

 
Happy me!

DAGENS PLANER

  • Städa hela rummet
  • Äta
  • Träffa Nicole i stan (maby)
  • Vara inne på datan ;)
  • Kolla på Ballar av Stål


Så vi får se hur mycket av det som blir av.
See yah!! ♥

Me n Nicole last year. Ville lägga ut den här bilden eftersom att det var sånt fint väder. PRECIS SOM NU :D


Hahaha roligaste! "Why Chris Brown Beat Rihanna"


Grab your phone

Grab your phone..

What's The Last 4 digits of your mobile number?
9988

what did your last text say?
haha fan vad drömmar kan tolka saker xD

who's the first person who comes up under the letter T?
Teresa

What phone have you got?
Sony Ericsson

Who's the last person you called?
Mom

Who was your last missed call from?
mom

Who's the 2nd person who comes up under D?
Davoody

Who's the 3rd person who comes up under J?
Jackie.Hem

How long have you had your phone?
January

Who was your last received call from?
Gail
Who's the 4th person who comes up under S?:
Sammieboy

What does your first message in your inbox say from a member of your family?
don't have any from my family members

What does your first message in your outbox say?
Vad fick du det ifrån? :P

What do you have as your background?
A painted girl

What was the last thing you sent?
A massage

Whos the first person who comes up under B?
bego

How many bars of signal do you have?
6

Who was your last message from?
Knoel

Name everyone you have a text from in your inbox:
Knoel, Victor, Jucke, Pannapell, Isaak, Viking

Who is the first name in your phonebook?
A

Konstiga drömmar :S

Jag vakande typ nyss och helt förvånad! Asså värsta drömmarna jag drömmer hela tiden haha!!

Igår drömde jag en hemsk dröm när det var en kille som slog vad med sin kompis att han vågade ligga på tunnelbanespåret tills sista sekund innan tåget kom och har hörde inte tåget och alla skrek på han att han måste gå upp så jag sprang mot honom och drog upp han EXAKT innan tåget kom (du vet som i filmer- sista minut :P)
Skit läskigt. Och grejen är att jag har drömt sånna drömmar att folk hoppar ner på spåret flera gånger innan. Det är nåt fel på mig haha!

Och i natt drömde jag att jag var i ett stort hus med mina kompisar och att det fans fler där, men vi hade inte träffat de så vi visste inte vem de vad men det fans inte tillräckligt med rum så man var tvungna att dela säng. Fast man fick inte sova med sina kompisar för nån konstig anledning så jag var tvungen att sova med Chuck från GossipGirl och Joey från Vänne haha!! Och de var jätte högjudda när de sov så jag och min kompis (kommer inte ihåg vem :P) gick till närmaste 7eleven och skulle köpa en Ben&Jerry's när vi såg att Big från Sex and the City jobbade där! Helt sjukt haha!!


Typ sådär såg huset ut som vi sov i haha


Bara att det fanns en 7eleven i närheten haha

SJUK


MMMBOP

   

BÄÄÄSTA LÅTEN JAG SVÄÄÄR! tyvärr kunde jag inte hitta orginalet på den -.-

Amanda fyllde 20 år!

Nu är jag hemma igen. Jag hade jätte trevligt där borta hos Amanda! Det var familjen som kom från kl tre-tiden och gick typ vid sex eller nåt så kom hennes vänner. Skit trevliga. Och god mat, roliga personer. HÄÄRLIGT!

Imorgon har jag inte bestämt not... Alla är typ bortresta- Sara i Turkiet, Ida i Frankrike, Jonis och Adde nånstans i snön :S :P. Jag ska inte träffa Victor förrän på Tisdag. Kidah är upptagen HELA veckan osv... Hahah
Men men. Jag kan ju göra skolarbetet som jag inte ens börjat på. Men jag tror inte att det kommer bli av haha.

                        

För att fördriva tiden som jag igentligen inte har :P

Tog den från Kidahs blogg :P

Lovar du att vara ärlig? Japp

Du heter: Carmen Maxine Santos-Brewster

Smeknamn: Maxi

Låt som när du är ledsen sörjer till?: broken strings
Beroende av: Mobilen

Vad tror folk om dig?: Vissa tycker att jag är rolig och trevlig, andra tycker att jag är jobbig.

Stämmer det?:  Yeah pretty much ;)

Vad får du oftast komplimanger för?: Att jag är rolig för att jag prata så mycket

Vad säger du för att imponera på någon?: Är mig själv bara

Hur imponerar man på dig?: Pratglad och soscial

Brukar du skratta för dig själv?: Hahaha jaa. Ofta

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ok

Var bor du?: Husby , Stockholm.

Trivs du där?: ibland kan jag känna för att flytta.

Äger du några converse: Nope

Vad har du för mobil operatör: comviq kompis!!!!

Är du allergisk mot något: Nickel och tvättmedel?

Har du haft sex idag: näää.

Hur svarar du i mobilen:  Heeeeello?

Vem ringde du senast?: Ida, igår.

Antal timmar sömn inatt: 6½ timmar typ.

Sov du ensam: ja.

Brukar du komma i tid:  Nästan aldrig.

När mår du bra: när jag är med personer jag älskar om och har roligt.

När blev du fotad senast: Igår?.

Hur känner du dig nu: Lite stressad haha

Vanligaste färg på dina kläder: svarta.
Vad tycker du om fötter: En användbar kroppsdel,

Vad saknar du: Ida, pengar och sommaren!

Hade du en bra kväll igår: Verkligen!

Favorit dryck på morgonen: juice eller chai latte.

Rakar du benen: Japp

När brukar du oftast gå och lägga dig: elva tolv tiden på vardagar.

Är du blyg?: Inte vad jag vet haha

Sysslar du med någon idrott:

Vill du hellre ha mail än brev?: brev är gulligt , men mejl är bättre.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej, men man kan gå förbi igen.

Har du spytt offentligt: Ja tyvärr ;P

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Se hur ont det gör att bli sparkad i bollarna

Är du nöjd med ditt liv: Ja-a då

Är du bortskämd: NEJ.

Vad gör du i morgon: Inte bestämt än.

Vad är det värsta du vet?: Lögnare, falskhet, onödiga kommentarer, banan

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: jag vet inte, ibland ingenting.

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?:  ingen aning.

Vad längtar du till?: SOMMAREN!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: ja!

Vad använder du för shampoo?: Mixed Chicks

Vad är det finaste du fått?: Kommer inte ihåg :P

En speciell dag du minns: kan inte komma på bara en just nu.

Hur gammal är du: 14 år, 7 månader en vecka och 4 dagar haha

Tycker du om någon just nu: Nä. Bara vänner och familj för mig just nu

Du samlar på: kläder.

Gröna eller röda äppeln: Båda.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ida.

Gillar du golf: nä.

Vilken tid gick du upp idag: halv 11

Har du sovit i din egna säng inatt: ja.

Har du strumpor på dig nu: Nä :P.

Är det okej att gråta: absolut.

När grät du senast: För nån månad sen?

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åka utomlands och sen äta mig tjock!

Bär du glasögon eller linser: Glasögon ibland =/

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: inte direkt, men kul ibland.

När går du upp ur sängen en helgmorgon: helt olika. Typ 10-13 nånstans

Har du piercing: bara i öronen än så länge.

Vill du gifta dig: Jag vet inte, ganska onödigt.

Vill du ha barn: ja.

Solar du ofta: På sommaren bara

Är du bra på att laga mat: Jaa om ni gilalr bränt och rått ris ;)

Hur vig är du: Som en stock typ

Är du musikalisk?: Haha verkligen inte

Vad dricker du helst när du är törstig: VATTEN!
Vilken är din favoritglass: Piggenlin!!

Tror du på ett liv efter döden: nej jag är inte säker.

Tycker du om sushi: jag vågar inte Chips, popcorn, det mesta

Bor dina föräldrar tillsammans: nej.

Har du tandläkarskräck: Jag älskar tandläkare :D

Är du morgon- eller kvällsmänniska: kväll!

Vilken ögonfärg har du: mööörk brun
Biter du på naglarna: Ibland :P

Röker du: Nää

Hur ofta tränar/motionerar du: Aldrig :P.

Senaste låt du hörde: Knocking on heavens door


Bloglovin

Nu har jag fixat så att kan kan klicka på en länk och prenumenera på mig på BLOGLOVIN. Så bli gärna medlemmar där och prenumenera på mig ;)
Länken fins på vänstra sidan av min blogg under "Länkar". 
     
                     

Early wakeup call

Jag vaknade väldigt tidigt för att somnat så sent igår hehe. Eller idag om man vill säga så.
Mamma stack till dagiset hon jobbar på för att baka TRE tårtor till Amandas födelsedagsfest idag med massa vänner och famlij. Så för att jag inte ska bli sen som jag alltid blir till allt så borde jag hoppa in i  duschen och äta frukost. Mysigt.

           
The vunderful Brewster sisters

Idag åker Ida till Frankrike och España. Kommer att sakna henne! You shall have a very good time, my friend!

-------

You can see it happen, but never stop it
You can feel it, but never stop it
You can think it over and over again, and can't stop it
You can hear it, and can't go deaf
You can FORGIVE, but never FORGET.


That's the through wether you like it or not. And FORGIVING is what a true friend does, but they never FORGET.



I just had to ;)

  
Var tvungen att lägga in lite bilder från min sista dag på dagiset!

                    

Fredagen 3 April

Heeej!!
Jag vet att jag inte skrev när jag kom hem. Jag somnade haha. Så väckte mamma mig och sa att vi skulle gå och äta med hennes kompis Catta. Så Catta kom och hämtade oss med hennes bil och så åkte till Sundbyberg och åt på en jätte god china resturang! Det var länge sen känner jag. När vi vart där ett tag så åkte vi hem och istället för att gå hem åkte jag och mamma till en annan av hennes kompisar- Gail och hennes dotter Alma, min gudsyster :)
Så var Solan där hihi. Har inte sett henne på åratal!
Så jaa det blev inget Jonis idag och senare åkte han och Adrian nånstans för att åka skidor i en vecka. Skit dumt om man frågar mig haha! Det har ju nyss blivit vår!

Och vet vi vad? Jag har gått så mycket den här veckan att jag fått värsta träningsvärken i rumpan! Det måste ju vara bra I guess ;)

Så ska inte Amanda svara när man ringt henne typ tusen gånger idag men men. Grattis på 20-årsdagen då!!!!!!! Haha
Ska fira henne med släkt och hennes kompisar imorn. Så jag tror inte att det gör nåt. Hon vet att jag ringt iaf. Står ju missade samtal från mig.


Inte på jobbet än :p

Nu sitter jag på tuben Påväg tillbaka till hunddagiset. Jag och mamma var på en lägenhetsvisning igen. Den va inte så fin. Liknade lite mer som den vi bor i nu fast mindre och fulare. Aja. :) vi får se hur min dag blir idag :) jag skriver igen när jag slutat och kommit hem <3 Puss!

Bilder från idag och igår

Jag tycker att jag lägger in för lite bilder och till och med jag tycker att det är tråkit att läsa om det inte finns bilder på bloggen lite då och då så jag lägger in bilder från idag och igår som ajg nyss laddat upp ;)

        

#1- golden retrievern Smulan och cockerspanieln Wilma    #2- Seyda och hundarna Bonzo, Max och en som jag inte kan namnet på :P    #3- Sheifern som jag inte heller kan namnet på och huskyn Vilma    #4- Cockerspanieln Tippy    #5- Persolaens Chow chow    #6- Jag och lilla Sally :D    #7-Taxen Smyge på hennes sista dag :(    #8- Och stackars nyklippta Mowgli haha!


    

De tre första bilderna på mig och de två sista på tuben i Kista när jag skulle möta Jonis i det vackra vädret! :D

Jeans- Bikbok
Linne- Bikbok
Jacka- H&M
Skor- Stadium.

Tyvärr glömde jag att ta blider med Jonis. Men nån annan gång ;). Imorn kanske :D

Jag och jonis kan ha så kul ibland haha

Nu har jag lämnat Jonis vid tunnelbanan och snackar med Victor i telefon. Vi hade jätte trevligt jag och Jonis :)
Först så mötte jag han i T-Centralen och vi åkte till Kista för att hitta en filmbutik för att kunna hyra en film. Men vi hittade ingen så vi fick gå och hyra en i dyra Husby. Där stod vi ett länge och kunde inte välja. Det slutade med att vi valde en as dålig svenk film haha. Men det spelade inte så stor roll, vi kritiserade mest de i filmen och då hade vi kul! :D Man kan göra allt till kul. Även om det inte är det egentligen haha. När den var slut satte vi oss i mitt rum och snackade bara om ingenting typ. Vi kollade i alla mina skolkataloger haha. Roligt. Men så var han tvungen att gå, tyvärr. Men han ville att jag skulle hänga med han, Adrian och Nick och göra nåt. Jag har ju ändå inget för mig. Hihi. Får se vad som händer då.


Sista dagen på min prao imorn... Kommer att sakna hundarna. Jag tycker att den här veckan har gått as fort. Vi kommer typ behöva städa och allt hela dagen förutom att rasta hundarna. De gör tydligen det varje fredag. Yippie!...
Och imron fyller min syster HELA 20 ÅR!! Herregud! Får ta och gratta henne då ;)

Me n' Jonathan

Jag och jonis ska träffas och hyra film! :D Hoppas att det blir Hip hip hora! Håll tummarna åt mig ;)

 
Hihi JONATHAN när han var en liten plutt ^^ ♥

Rast

Nu har jag lunch i två timmar. Gick ut med en schefer idag. Den är den perfekta hunden att gå med, jag svär! Hon var inte ett dugg jobbit och bara gick där. Skit snäll :D
Men stackarn hette Smulan. Hahah. Nu ska jag till McD och äta sen gå ner till centrum och köpa nytt komviq kompis som gick ut idag. =/
Hehe aaja. ska dra nu

Design

Gud vad jag vill byta min design. Den känns så kylig och det börjar lixom bli vår nu. Men först måste jag lära mig att designa. Alexandra var tvungen att göra d sist haha. Och jag vågar inte göra det själv för sist så sabbade jag hela min förra blogg och var tvungen att byta till den här haha!

I <3 Victor! :D

Nu är jag hemma. Jag mötte Victor i T-Centralen och så gick vi till Gallerian och fikade lite och snacka. Och kritiserade varann om vem som var blondast, töntigast och mest idiotisk haha. Sen gick vi till NK och han kollade på lite kläder. Vi hade jätte trevligt.
Oj jussde! Typ tio minuter efter att jag snackat skit om Karlsson haha (victors soulbuddy typ) så kommer han gående med sin mamma. Så typiskt mej haha. Och fan vad kort jag kände mig. Han är typ mig och halva Lil Jonis :O
Hahaha 

Mina planer för imorgon är inte dirket bestämda men jag ska kanske träffa Jonis (stora allstå :P) men det är bara om han inte vill vara taskig och inte kunna träffa mig. :P

PÖS PÖSS!

Stora hundar :)

Nu är jag hemma kl 14:25! :O
Jag har vart jätte trött idag. Jag gick tre promenader, oftast brukar vi gå två bara. Och två av gångerna fick jag gå med en stor golden reftriver som löpte (så jag var tvungen att gå längst bak) och en cockerspaniel. Det är bättre än alla de små hundarna men får men gud vad de drar! Jag flög iväg med hundarna flera gånger när de drog haha!
När vi hade lunch åt jag på McD igen och den här gången somnade vi båda där haha! Han som jobbade väckte oss och bah: ni får sova hemma. Jag märkte inte ens att vi somna haha! Aja nu ska jag typ duscha och sen  träffa Victor i stan. Får se vad vi hittar på ;)


RSS 2.0