Christmas Eve

Heeeej!
Dagen efter julafton då. Alltid lika segt och en aning deppigt för nu är det hela 365 dagar kvar till nästa jul(det blir skottår nu).
Men julen blev bättre än väntat iallafall! Det skulle bara ha blivit jag, mamma, Ian och Nico men Roger och barnen kom, Jessica och Nikeisha och Rogers kompis och hans tjej. Och jussde, Sady och Patrick, Rogers äldsta.
Sen vid ett hade jag och mamma (och killarna) åkt till hennes moster och kusiner då vi skulle på jullunch hos de! Kollade även på Kalle Anka och vid fyra åkte vi hem igen, det var då alla gästerna kom!
Sen till det bästa- julklapparna! Fick ganska många presenter men i år fick jag i princip bara kläder, sen nagellack, parfym och body lotion typ. Men allt var jättefint! Lite synd bara att man inte har råd till att mellandagsshoppa -.- haha

Jag har tagit bild på alla mina klappar så jag lägger upp de såfort de kommer in på datorn, om det inte går för segt för jag måste duscha osv, jag och Amanda ska till pappa och fira jul där. På Barbados firar man jul idag ;)
Har inte träffat de sen början på augusti så det är väl på tiden? Amanda har jag ju såklart men inte på jättelänge heller.


Lång dag!

Jag är döötrött. The Bigbang Theory börjar nu och jag ska se om det är ett avsnitt jag redan sett (förmodligen) och isåfall går jag och lägger mig.
Gick upp tidigt idag för att åka till ESN och där var även Dominic. Vi var där för att som sagt prata med 9orna om gymnasieval och egna erfarenheter osv. Sen åt vi och hälsade på alla gamla lärare, det var kul!
Sen åkte jag för att möta Sofia och vi drog för att äta, sedan skola vilket gick ganska fort och till sist jobb. Lång dag!
Imorgon är sista skoldagen av terminen, wonderful!

Rundar av nu, GODNATT!


Me, my buddy & Saris


Fjärde advent

Pratade med Sofia nyligen. Skönt att hon har det bra hehe!
Johan tog tunnelbanan för ca 30 minuter sen och idag har varit en skön dag. Mådde lite dåligt imorse, kände mig lite sjuk på morgonkvisten så jag tog ledigt från jobbet. Det är bra nu men min mage är fortfarande helt upp och ner.
Igår var en skön kväll. Inget speciellt men trots det- lyckad. Jag och tjejorna åkte till tvillingarna från jobbet och sen drog vi vidare till Älta där Johans barndomsvänner var (Bellas ex och hans vän alltså). Emma sov över hos mig och idag har vi tagit det ganska lugnt. Min gudmor och hennes man kom förbi från Enköping och jag fick en tidig julklapp hihi. Sen drog jag och Emma till Kista och åt på restaurang, skitgott! Sen hade vi planerat att hitta en julklapp till mamma, fixat! Johan kom även. Han ville överraska mig :)

Imorgon är det skola och på morgonen (har sen vecka) ska jag och Dominic förbi ESN och prata med 9orna som ska börja gymnasiet nästa år. Det ska bli intressant. Efter det är det skola förstås, sen jobb. Plus att jag har tolv timmar att jobba igen den här månaden pga att jag varit sjuk. Lite segt men det löser sig! Lov på onsdag!!

All to waste

Hela dagen, bortkastad!
Fram till fyra har jag lidit i sängen spyfärdig för sån hemsk mensvärk! Värsta på länge...
När det går så långt är det inget som hjälper så jag försökte sova bort det men kunde inte somna heller -.-

Aja, nu ska jag iallafall få i mig nåt att äta för har inte fått i mig mycket sen jag varit sjuk. sen måste jag städa rummet och ikväll ska jag möta upp Emmsi, Misha, Emma och Bella!


Inhale love, exhale hate

Jag trodde att jag uppdaterat "idag"? Hmm...
Johan har iallafall gått för en stund sen. Han missade sin tunnelbana så det blev en halvtimme extra här. Känns som att vi inte setts på en eeevighet men det var en vecka sen. Kanske för att vi inte fått ensamtid på ett tag... Men idag har iallafall varit mysig. Vi gick ner till Ica och köpte massa gottgott och så kollade vi på SALT. Bra film som jag såg på bio förra hösten men jag hade typ glömt allt så värt att se igen!
Sen har det varit lite gäster här. Var tyvärr inte så social när de åkte hem för jag hade ingen koll på det, vi satt och kollade på film i mitt rum då. Sen spelade vi UNO och Vändtian hehe. Vann såklart nästan alla gånger, han på en av varje spel.

Men nu är det bara ointressant info. Skönt att jag är frisk nu iallafall och att jag tog det lugnt den är lördagen tänkte jag säga. Det är ju bara fredag! Har verkligen ingen tidsuppfattning -.-
Imorgon får vi se vad som väntas. Jobb på söndag, ångest och ångest över att jag redan tänker på det. Men från och med nästa vecka har jag bytt den till tisdagar! Så jag jobbar då istället måndag, tisdag, torsdag.

Nu bör jag gå och lägga mig så att jag inte sover bort hela morgondagen, jag är ändå ganska trött.
GODNATT!

Tumblr_lwbfrcck2l1qe52v7o1_500_large
We♥It

Sjuuuk...

Sitter i mörkret i vardagsrummet själv med Christine på tv hehe. Man kan inte göra nåt annat än att älska henne. Är fast här och har "catchat up" med allt på datorn eftersom att jag inte varit inne på några dagar.
I tisdags blev jag magsjuk på jobbet så har varit sjuk och mått skit (uppenbarligen hehe) de senaste dagarna. Knappt ätit och bara sovit i nästan två dygn. Men nu mår jag mycket bättre och kan förhoppningsvis gå till skolan imorn! Har även städat rummet och hoppas mamma kommer hem snart med Piggelin! :D Blir alltid sugen på det när jag är sjuk.
Hoppas på att syster kommer förbi sen för jag har inte träffat henne på jag vet inte hur länge! Månader iallafall. Känns som att klockan är typ sex för att det är ganska mörkt ute plus att jag segat sen elva eller så :P

Men nu ska jag se till att få i mig nåt. Hinner och orkar jag så lägger jag upp bilder från helgen!


DRESS

Skulle ju visa den underbara klänningen jag fick av moster nere i Spanien!

Den är från min favoritaffär Bershka och det ser bättre up IRL.

Har även fått lånat Keishas halsband och det skulle passa bra till :)



Bilderna från helgen får komma upp lite senare för nu måste jag iväg till jobbet. Duscha först!

Tonight was a very good night!

Heej! 87 bilder tagna från igår, så nu vet ni på ett ungefär vad som väntar!
Det var faktiskt skitkul där och det kom fler som jag kände än förväntat. Sedan var det inget direkt stelt party-mode direkt för i princip alla var taggade! :D
Den enda som suger var att min mp3 försvann så nu måste man köpa en ny och ladda ner ALLA 300-nåt låtarna jag hade och försöka minnas vilka det var. DÖÖÖ.

Jag sov i allafall över hos Sofia och hon skulle till Östhammar och hälsa på familjen för hennes syster fyller år idag och då åkte jag hem. Efter ett tag åkte jag, mamma, mormor, Ian och Nico till Ikea i Barkaby och vi åt julbord för första gången i mitt hehe, älskar svensk julmat!
Nu har vi även precis satt upp julgranen och den ser annorlunda ut än alla andra gånger. Men fint :) Sedan ska vi dricka glögg och tända det 3e ljuset, tänk att det bara är tolv dagar kvar tills jul!

Nu ska jag ta och ladda upp bilderna på facebook om nu datorn låter mig. Här är en liten sneakpeak ;)


Hos Sofia!

Dags för uppdatering nu då? :P
Hatar när man får sånna här glapp men ärligt talat så har inte mycket hänt och jag har varit så stressad och trött gällande skola och jobb men nu är det helg och jag kom nyligen hem till Sofia. Vi slutade skolan vid fem, segt på fredagar dock. Men nästa vecka så! Lite extrajobb bara.
Inga riktiga planer för ikväll. Tänkte plugga lite och färga Sofias hår sen blir det väl Bredängchill hos Sez med Johan. Lets see!
Vill däremot visa en underbar present jag fick från moster i Spanien. Egentligen var det en julklapp men mamma fråga om jag ville öppna då eller till jul. Vad tror ni att man svarar?? ;)
Men nu bör vi sätta igång här och få lite arbete gjort! Pöööss

Mycket att hinna med

Nu är det lite stress här hemma! Ska hoppa in i duschen nu och dra till Keisha, men först möta upp Kidah i Vällingby!
Har runt i stan men mest i Kista och jag hann köpa julklappar till Ian och Nico. Four more to go då!

Sover hos Johan inatt så det blir nog inte så mycket uppdatering nu heller.

PUUSSS sålänge


RSS 2.0