Happy New Year!

Gott nytt år på er!
Jag är just nu hemma själv och ska fixa mig, äta osv och senare ska jag åka hem till Emma och äta middag med hennes familj :)
Vi kommer att sminka och fixa oss riktigt fina där innan vi åker till Bella och Victor där vi ska fira nyår :)
Åååh är så taggad, dj-bås och allt kommer att vara där!
Och så kommer Emma att ha klänningen som jag köpte till henne i julklapp, jag en klänning jag fick av min moster förra året. 
Sen har vi också kommit överrens om att alla ska ta massa bilder så att man har massa saker att minnas :D
 
Ah, nu pratar jag mest bara bajs. Uppdatering igen senare, kanske kan visa min nya body jag köpte igår? ;)
 

Boys and gir

men are always looking for someome better, and women are always looking for someone that works
 

Bilder lånade av Emma från kryssingen!


Update från de senaste dagarna

Kryssningen var såå kul! Det blev inga missförstånd, inget drama. Vi hade bara jättekul helt enkelt. Vi var 12 stycken också, vilket inte alls var tanken men det var jätteroligt hur som helst. Man träffade på folk som man kände lite här och där.
Alla bilder har inte lagts ut än, det är bara Emma som gjort så jag kan lägga upp de här sen.
När vi kom tillbaka till Stockholm så mötte jag senare upp Alma och Mathias och så drog vi till Woken, sen donken och till sist hem.
I fredags var jag, mamma, pojkarna plus Catta och Benjamin på besök hos Vivi och åt god mat. Var där ett bra tag innan vi åkte hem och sen var tanken att jag och Emmorna skulle umgås och bara ta det lugnt men Pablo hade fest så vi drog dit. Jag sov över hos Matte och igår åt vi sushi innan jag till sist kom hem. Skulle ha träffat Emma men hon hade somnat och under väntan somnade jag med så vi sket i det, ska ses idag och köpa grejer till nyår så jag måste fixa här hemma nu!
 

Kryssning på G!

Barnvakt en stund med killarna då mamma skulle göra några ärenden. Nico har börjat dansa och tippa på tårna, ser jätteroligt ut! haha
Vid tre ska jag vara hos min granne Mona och vi tjejer ska göra oss redo för kryssningen ikväll! Åååh, hypemode! Det kommer att bli askul, bättre än förra för den här gången får det ej bli drama :P
"I've got a feeling... That tonight's gonna be a good night!"
 
 
Jag, Emma och Bella från förra kryssningen.
Emma kommer förbi här till mig innan vi ska till Mona för att hjälpa mig att välja kläder :)
Men jag funderar på det jag hade igår.. Dilemma!

Julfirning med andra familjen

Idag har jag firat jul med mammas kompis och hennes familj och senare åkte jag till pappa där mina syskon var :)
Jättetrevligt har det varit idag och jag har fått en värmefilt!!! Mitt rum är så hiimla kallt så jag brukar klä på mig i lager för att inte frysa, allt jag behöver nu är min värmefilt :D
 
Bilder från dagen:

Juldagen

Hejhej. Idag har jag äntligen fått sova ut, lite trött ändå men det går nog över så fort man sätter i gång med saker.
Ska nu gå och handla lite, sen ska jag göra mig i ordning. Får se om jag hinner platta håret med min nya plattång som jag fick av mamma i julklapp :D
Vid fem ska vi vara hos mammas kompis mamma och fira jul, sen ska jag åka hela vägen till Östberga där pappa bor och fira där med.
 

GOD JUL!

Tänkte skriva ett inlägg tidigare men det blev så stressigt innan vi åkte till Tina och familjen så jag gör det nu, kom precis hem igen. GOD JUL!
 
Lite senare kommer Roger och barnen så då är vi lite fler än bara jag, mamma och småkillarna :)

Julklappar!

Nu är jag, mamma och Nico hemma från några timmar i Kista. Det var meningen att vi skulle äta men sen hade mamma lite ärenden att göra så jag kollade också runt och hittade en del saker, hehe...
Två presenter till mig själv hihi (inslagna och allt) och sedan en varsin till Sady, Maximilian och Alexandra. Bara något litet.
 
 
 
Igår var jag med boysen och det var sista gången jag skulle se Mathias innan han åker till sin familj på Åland i några dagar, så kommer jag att åka på kryssning osv så det är ett tag innan vi ses. Hur som helst, han hade köpt en julklapp till mig och gav mig det i förskott! Så gulligt haha
 
 
Har även fått fina julklappar av Emma och Sofia också, i förskott då. Jättefina! Har dock ingen bild på det..

Tavlan


Money money money make her smile

Good morning fellow friends!
Gick upp för typ en timme sen, har sovit som en prinsessa, skönt att sova ut utan att behöva sätta alarm. Har fastnat en stund på tumblr men dags att få ordning på saker. Jag ska rengöra badrummet, ta en dusch, äta, fixa mig och sen ska jag iväg och köpa en present till Sofia för vi ska ha mini jul hos mig imorgon som old times innan hon åker ner till Göteborg igen och sen ska jag träffa killarna :)
 
Jag tänkte lägga upp bild på tavlan som jag hängt upp men det blev lite problem med min blogg.se app så den har hängt sig men jag lägger upp den när jag får möjlighet (har inte bilden på datorn).
Har hittat en ny grym låt med Bruno Mars också, love it!!
 
 

Nätshopping!

Lönen är kommen och jag har redan nätshoppat lite på H&M på deras monsterrea :D
Medans jag höll på med att kolla så försvann min storlek på ett plagg (så fick ta 38 ist för 34..) och ett plagg tog slut helt och hållet men äh, what the heck, köpte annat ändå :)
 

Rise and shiine

God morgon!
Ligger i sängen och vaknade för en kvart sedan. Ska göra mig klar för skolan men det blir först att luncha med Alexandra :)
Det är iofs inte förrän om två timmar.
Får ta och plugga på naturkunskapen så länge. 
 

Hah!


Towards the finishline!

Aaaaah...! :)
Har precis rensat klart mitt rum, ska bara damsuga innan jag hoppar in i duschen och sen blir det plugg tills läggdags.
Har även ÄNTLIGEN hängt upp självporträttet på mig som Sasan ritade åt mig i våras. Den har bara legat på min byrå sen dess. Kan lägga upp en bild sen :)
Masken får bli när jag tagit hem den, förmodligen efter jullovet också för det blev verkligen en jättedålig bild haha
 
Men japp, en skoldag kvar dårå, fredag avslutning och efter det blir det loooov! :D Wehey
 
Jag och mamma ska då se till att få ut min byrå och tv blir det väl och då är det skönt att ha allt det gjort för nu kan jag dra ut i helgen, vilket inte var tanken eftersom att jag behövde rensa mitt rum. Men CHECK på det ;)
 
 
 
 
Hur hööööögt vill du fa-a-ra??
 
Haha Hoffe är så jäkla skönt

Min mask

Inte bästa bilden, kan ta en ny när jag tagit hem den :)


Lön!

Oooh, en positiv sak jag fick reda på nu! Lönen kommer på fredag och inte på måndag som jag först trodde, asnajsigt jööö
Sen börjar jag inte förrän vid halv två imorgon så det är också najsigt :D
Ska se till att komma igång med rensningen här hemma så att jag har helgen ledig också.
Annars så har det varit det gamla vanliga idag. Skola, jobb. Mötte upp Mathias efter jobbet och köpte klart julklapparna. Det blev till Ian och Nico så skönt att ha det klart.
Bild imorgon också vilket jag gillar. Har kommit långt på masken så jag hoppas på att bli klar med den typ imorgon så jag kan se till att fota mitt mästerverk!
 
Godnatt nu iallafall! Puss å kramis

Pluggish innan läggish

Är hemma nu från jobbet och tänkte plugga lite på filosofin innan jag lägger mig.
Jobbet gick ganska bra idag, bästa på länge så hoppas att det håller sig!
 
Bara ett tre timmarspass imorgon så det är skönt, då kanske jag hinner förbi en affär och köpa Ian och Nicos julklapp! :)
 
Jag på jobbet idag, sponsrar mitt eget jobb, på jobbet haha

RUN DMC

 
Tittade in i Kenzas blogg och såg att hon tipsade om den här tjocktröjan som jag bara älskar! Gillar trycket men har mest sett den i t-shirt format och jag behöver faktiskt en tjocktröja. Älskar den!
Från GinaTricot- 349:- (dyrt... :/)

Maximilian Adamus Högberg

Nu har min gudson äntligen fått ett namn!
We are just meant to be ;) haha

Min helg

Hello!
Den här måndagen har jag varit hemma från skolan för att jag mått så himla illa, det är mycket bättre nu men känner det fortfarande. Vaknade nu vid halv tre kanske och har sovit sen åtta igår ikväll! Vaknat lite till och från och varit vaken i kanske inte kvart eller så och sen somnat om :P
 
Fredags var det fest i Farsta, och det var helt okej men drog ganska tidigt därifrån och åt på donken i Slussen.
I lördags var jag hemma och barnvakt åt Nico, sen kom Mathias hit precis när han somnat och höll mig sällskap, en timme senare kom Emma också och när mamma väl som hem drog vi till Bella där hon och hennes kille hade fest och jag sov över hos Mathias. Vi vaknade ganska tidigt med segade en del innan vi väl gick för att äta pizza :)
 
Om drygt en timme ska jag åka mot jobbet iallafall, inte så taggad men jag vill inte hamna ännu fler timmar bak..
 
På bussen påväg hem till Mathias i lördags

Tidsfördriv- Snapshot!

 
Nu har jag sminkat mig så har inget att göra förrän Emma är här, vilket borde vara ganska snart :)
 
Det är blandade bilder- första från sommaren 2010, de där jag har plattat hår är för ca två månader sen men även från förra veckan och från idag 
Inte så intressant haha men jag har uppenbarligen inget att skriva om så draaaaaaaaaaaaaaaaar uuuuuuuuuuuuuuuuuut påååååååååååååååååååå tiiiiiiiiiiiiiiideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn...............
:)
Hej svejs!

På G

Nu är allt i princip klart! 
Jag har städat, duschat, ätit, åkt till Kista så att Mona kunde köpa dricka, klätt på mig och nu är det bara att sminka sig :) Emma är påväg också, varit lite problem med hennes buss, annars hade hon varit här nu
 
 
Så blir det alltså Farsta vid halv elva typ :)
 Cya!

You are a cinema, I could watch you foreveerrr

Kom hem för en liten stund sen och jag ska börja städa och fixa mig innan Emma kommer.
Försov mig grovt idag men som tur är missade jag inget viktigt eftersom att terminen snart är slut.
 
Precis när jag kom hem också anlände Emmas julklapp i brev"lådan". Skönt att jag slapp hämta ut den, ååh är så nöjd :D Hoppas att hon blir glad och inte tycker att den är onödig.
 
Nej! Nu måste jag sätta igång! Lägger upp den här låten också, lite partymode stämmning här nu för att tagga till :D
 
 
 
 

Biljett tack?

Snön är på G igen så får se hur kollektivtrafiken reagerar på detta haha
 

Lost in the thrill of it all

 
 

New Year's resolution

Det är verkligen dags för mig att sova nu men ville bara uppdatera här lite snabbt innan dess. 
David är nu hemma i Stockholm! Så det blir att träffa honom nu i helgen :)
 
På tal om ingenting... Det känns som att jag inte har några roliga bilder att komma med här på bloggen. Bara tråkiga, gamla bilder så trots att det verkligen inte är min grej att ha nyårslöften så vill jag faktiskt ha ett i år! Att ta mer bilder, skapa fler minnen på det sättet.
 
Kanske borde göra såhär istället? 
Eller ännu bättre! Med bilder! :D

Lucia

Glad lucia på er!
Sitter i min säng med världens huvudvärk så jag har inte varit i skolan idag. Frukost på det nu och sen ska jag fixa mig och hoppas på att det blir bättre för jag har ett ärende att göra och så måste jag jobba. 
 
Igår så var jag på båda bildlektionerna för de som går på för- och eftermiddag för att komma igång på min mask son nu faktiskt börjar likna nåt! Efteråt mötte jag upp Matte och Leon, hängde en stund och vid halv sju eller något var jag hos Amanda och åt middag och kollade på film, mysigt! 
 
Aey.. Nu måste jag komma igång här. Känner mig dock helt nedslagen av den här huvudvärken :P
 
 
Här har småpojkarna lite julbak med mamma :)

En sväng till landet

Hellu!
Kom precis hem från landet där jag, mamma, Ian och Nico spenderat vår kväll med familjen och ätit middag :)
Under dagen var jag barnvakt och mådde jättedåligt pga mensvärk men det gick över efter vilan och när mamma kom hem från jobbet drog vi direkt till Enköping!
Igår så drog jag, Emma, Emma och Mona ut. Det blev Tivoli, trevligt :) Kom hem ganska tidigt också vilket var skönt.
Imorgon får vi se vad som händer, ingenting riktigt bestämt. Kommer att vara barnvakt igen i några timmar bara.
 
Bild från igår
 
Bild på mamma och Nico ikväll på landet :)
Ma baby Curry!

Yeeeah buddy!

Hey baby, hey baby, heey!
Sitter i sängen och lyssnar på musik och äter.
Har nyss gjort klart skissen på modellen vi ska ha på vår UF-produkt och efter maten ska jag sätta igäng lite med filosofin för att fräsha upp minnet tills imorn! Det går bra nu, kompis det går brrra nu :D
 
Annars? Ingen ledighet från skolan tyvärr. Men ganska lugnt ändå. Hade två lektioner idag och jag lyckades jobba flitigt. Kom väldigt långt på presentationen jag och Alex ska ha på naturkunskapen imorn. Om hormoner sörrni.
Jobb var det där med, sen chill med Junior innan jag åkte hem.
 
IMORGON ÄR DET FREDAG OCKSÅ!!!! Weeeheey! Efter skolan blir det väl att gå hem och fixa sig, sen ner till grannen min, Mona, och föra med henne och Emmo innan det blir utgång. Asnajs skulle jag nog säga. Väldigt taggad om det inte märks ;) hah
 

Q

A guy wouldn't worry about sucking at relationships

Kaaaos

Ååååh! Snökaos!!!!
En tredjedel av mitt fönster är täckt med snö och det har varit ett helvette ute, men det vet nog hela Stockholms invånare hehe
Jag lyckades iallafall komma fram till Ida och luncha. Däremot hade en buss lyckats köra in i en vägg så jag förstår varför alla innerstadsbussar var inställda (förutom 1,2,3 och 4an)
Hann knappt sätta igång med min mask på bildlektionen innan vi blev utslängda för att skolan skulle stänga för dagen, klockan var typ 14.40 hehe
Förhoppningsvis är vi lediga imorgon också pga snökaoset :D
Och förhoppningsvis ledig från jobbet men har inte fått nån info om det..
 
Det är ändå fin utsikt från min loftgång på vintern :) Nåt positivt med snö iaf haha

Soulm8

Haai!
Sitter i sängen och äter chips med dipp till "utan dina andetag". Åååh, älskar det låten! Men vem gör inte det ;)
Jag har hittat en jättebra cover på den:
 
 
 
Jobbet gick väl si sådär men jag ska inte klaga, jag har haft många bra pass på sistone. Hade ändå kul på jobbet :)
 
Imorgon blir det luncha med Ida, har inte träffat henne på hur länge som helst!! Kommer inte ens ihåg när men om det senast var i april så är det verkligen INTE okej....
My Soulm8, Iduuws haha

Home sweet, never leave home for coldness

Är det lika kallt ute idag?
Klockan är tjugo över två och jag är fortfarande hemma. Vi hade tydligen programdag i skolan idag så jag stannade hemma. Den här förkylningen vill inte gå över heller och min hosta blir bara värre... 
Men jag ska få i mig lite näring, fräscha upp mig och fixa till lite i rummet här innan jag möter upp Alexandra som har sin första arbetsdag på ProVoice idag! :D
 

I caught myself

Yeeey! Jag har äntligen gjort klart två hela uppgifter! Vad duktig jag är :D
På en av de har jag fått göra om tre gånger och jag har öppnat dokumentet och försökt börja på det ca femton gånger (!!) men får bara sån ångest när jag ser alla jobbiga frågor jag måste svara på. Men nu var det dags att ta tummen ur och göra det. Vilja gör faktiskt väldigt mycket och det är SÅ svårt, nästan omöjligt att göra uppgifter utan motivation. Det blir aldrig bra då ändå liksom... Så är man otaggad på skolan är det viktigaste att skapa motivation, inte att tvinga sig själv att göra det ändå är tvinga fram viljan. Det gäller att finna motivationen för att man ens ska bli nöjd med det man gör har jag kommit fram till. Och min motivation gömmer sig på de lurigaste och svårhittade ställena ever.
 
Jaja, nu måste jag sova! Klockan är jättemycket.
 
Men här bjuder jag på en bra låt av Paramore ;)

Ice cold

Fyfaan vad kallt det är!!
Inte bara isande kallt ute utan i mitt rum också. Sitter i Mathias jättevarma tjocktröja i sängen med täcke och överkast på men ändå fryser jag. Kanske ska göra mig en kopp te för at värma upp mig?
Idag har varit ganska vanlig, jobbet gick en order ifrån väldigt bra men jag får väl helt enkelt ta igen den imorgon :)
 
Nyår är bokat iallafall och det blir middag hos Bella och hennes kille med deras närmaste vänner och fest där efteråt, det kommer att bli awesome! :D
 
Har kollat en liten stund på One Tree Hill och inser nu att efter säsong 5 är den keff. Det enda intressanta där är ju typ Lucas och Peyton som nu längre inte är med. Det känns som en befrielse att inte vara intresserad längre haha och nu är jag faktiskt taggad på att få lite skolarbete gjort. Få se hur länge det håller :P Vill ändå bli klar med den här terminen nöjd. Så dags att sätta igång innan läggdags!!
 
Helt stört som jag saknar sommar just nu! Värme, snälla kom tillbaka!!!

Godnatt!

Har nyss äntligen kollat på Hunger Games. På tiden kan man ju tycka. Det var bra men förstår inte allt ståhej folk gjort över filmen, den var inte värsta WOW-filmen. Överskattad som Twilight filmerna också hehe
Tänkte bara säga godnatt nu och här är en bild på idag:

1:a advent

Hallå där!
Har nyss diskat och ska snart hoppa in i duschen. Blir förmodligen en lugn söndag hemma idag. Och första advent idag också! Snart är det jul! Känner att det gått väldigt fort.
I fredags drog jag, Emmorna och Bella till Tivoli och partajade. Det var trevligt. Åt middag hos mammas kompis Catta också med de vuxna och unga hehe
Emmorna sov över hos mig och igår var jag barnvakt, tjejerna hjälpte mig en del också och vi bakade och åt glass. Riktigt slapp lördag. 
En ny vecka väntar och får se vad den har att bjuda på :)
På Tivoli i fredags!

RSS 2.0