Spaced out

 
Spaced out
 

Födelsedagar

Innan läggdags nu så tänkte jag kolla på ett par avsnitt av The Fosters som jag fastnat för.
Och så imorn måste jag upp hyfsat tidigt för att fixa i ordning här hemma inför mammas 40-årsfest som är imorgon!
Kidah kommer även och hjälper till under kvällen :)
 
Lite bilder från Instagram från i onsdags när Ian fyllde 4 år!
 
 
Lite förberedelser gjorda inför imorgon!

Död, minst sagt

Hej på er!
Här i sängen sitter en trött och värkande Maxine efter att ha jobbat i drygt 9 timmar. Eller okej... Jag vaknade fem minuter efter att jag börjat jobbet (panik!!!)... Vaknade inte ens av tre jävla alarm... Så jag kom typ 25 minuter sent.
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra dock. Jag måste se till att inte fastna liggandes i sängen och kolla på nån serie eller något för då kommer jag bara somna och då kvarstår min dåliga dygnsrytm. Imorgon ska jag nämligen vara på Statoil i Jarla för att lära mig biluthyrning. De hyr ut mycket mer där än här i Husby. Jag ska vara där klockan SJU! Lord have mercy...
 
Jajah, nu ska jag väl platta håret eller nåt. Har sett ut som ett fågelbo i håret hela dagen för att jag inte hunnit platta det haha
 
 
Ett glas rom och cola som mamma bjöd mig på i lördags! Trevlig kväll vart det :)
 

Girly sporty

Girly sporty
 
 

Gotta love the bed

En dag som denna

Sjuk arbetande

Igår mötte jag upp Alex och tog en fika i stan. Snackade lite och försökte komma på något bra sätt att fixa fram snabba pengar. Vi kom fram till att i det här landet funkar det inte om det inte är så att man vill börja sälja droger eller sälja sina egendomar haha
 
Senare mot kvällen åkte jag till Christian i Skarpnäck och hängde med killarna. Det var trevligt! Över en och en halv vecka sedan så det var på tiden. 
Vaknade upp idag och var sjuk. Jag är snuvig, har ont i halsen och svullna halsmandlar. Det gör inte saken bättre av att jag lovat att hoppa in och jobba några timmar i chokladaffären men jag får stå ut helt enkelt! 
Upp imogon klockan sex också för att jobba på Statoil. Får se hur jag mår senare ikväll för om jag mår bättre imorgon är det ingen idé att sjukanmäla sig. Jag vill ändå jobba så mycket som möjligt! Det blir att dricka en massa te haha
 
Nu ska jag återgå här, ha det gött!
 

Träffa Alex

Tjena.
Halvligger i sängen och checkar lite på olika hemsidor. Ska snart fixa mig för att åka in och möta Alexandra i stan. Umgås lite!
 
Jobbet gick bra idag också, som jag misstänkte- de två första timmarna är segast men sen rullar allt på! Är väldigt trött fortfarande dock. Kunde inte somna förrän vid typ ett inatt så jag har bara sovit fem timmar. Men det betyder att jag kan lägga mig tidigt ikväll så att jag på torsdag kan vakna pigg till nästa pass! Jobbar bara två stycken denna vecka.
 
En lite random bild på mig och syrran och bröder. Amanda la upp den på instagram idag och den är så fin på oss tycker jag! :D
 

Snabb update

Godmorgon! Nu är jag uppe med en kopp kaffe och kämpar hårt för att vakna till haha
Kl sju börjar jobbet, fram till ett. Hoppas på att dagen går lika fort som senast. Eller ah, de två första timmarna var väldigt sega. 
 
Övrigt så har min helg varit jättebra! Firade alla hjärtans dag med Erica mm. Vi åt middag hos mig först, åkte till Ropsten och förade hos Patrick där även Alexandra var och så drog vi in till Kristall.
 
I lördags var jag hos Emma på kvällen med gänget och förade och spelade lite spel. Vi firade Rayd och drog till slut in till Kristall då med.
Söndag var en minst sagt vilodag för mig och igår var jag lite produktiv faktiskt och så var jag med Kidah på eftermiddagen och kvällen :)
 
Nu måste jag sätta igång med att klä på mig och fixa mig, har 20 min på mig! Hej då så länge <3
 
Lite bilder från helgen. Inga från i fredags dock...
 

Trendy

Trendy
 

It's a Lana thing

It's a Lana thing
 
 

Fikadejt

Aldrig får man tid för min Erica längre. Vi pratade alltid i telefon innan, timmar om dagen! Varje gång man ringer är hon upptagen... :( *gråter blod*.
Men!! På fredag ska jag få se henne i alla fall! Hon ska bli min valentine hihi
 
Dagen på det nya jobbet har gått bra idag med! Stod bara i kassan så det vart väl lite långtråkigt men det är lika bra så att jag kommer in i det och när jag fullt lärt mig det så kan jag gå vidare till nästa grej. Så att allt inte blir helt mos i huvudet liksååååm.
 
Efter jobbet så hade jag lite telefonsnack med bästis samtidigt som jag städade rummet och hängde upp tvätten men sen kände jag mig så rastlös. Hade pratat med Mathias innan om att kanske ses men han ville att jag skulle hem till honom så att vi kunde kolla på film typ och det hade jag ingen ork för. Dessutom så går mitt SL-kort ut kl 7 så det hade blivit lite omständigt att komma hem. MEN mitt från tomma intet skrev Mikail till mig och frågade om jag ville ses så vi åkte in till stan, tog en fika och snackade :)
 
Börjar inte förrän ett imorgon så det är skönt men däremot vill jag ändå upp tidigt för att inte vända på dygnet i och med att jag börjar redan klockan sju på fredag. 
 
Dunno what to do now. Ska väl fila naglarna eller nåt? Hahaha
 
Mikail tog bild på mig. Sååå- från idag ;)

Running through the field

Åh...! Så mysig låt! Den känns så somrig så kom att tänka på sommaren. Kan se framför mig i sommar, ett gäng av oss ute på picknick och har det sjukt bra i värmen med sol och bad!

Mycket på hjärtat

God kväll på er! 
Just nu sitter jag och är lite halvdarrig efter två koppar kaffe idag för att hålla mig vaken. Det är nämnligen så att jag bara fick typ två timmars sömn inatt. Låg verkligen och kollade upp i taket i timmar! Kan bero på att jag var nervös inför min första arbetsdag idag (trots att jag aldrig känner mig nervös så måste det vara något undermedvetet eftersom att sånt alltid händer i dessa situationer hah).
 
Det gick bra idag i alla fall!! Jobbade 09.00-13.00 och fick mestadels stå i kassan och lära mig de viktigaste PLU-koderna samt fylla på varor ute i butiken. Imorgon blir det lika tidigt igen (jag suger på att hantera tidigare morgonar) men det är bara att ta itu med det.
På tal om det... Måste städa mitt rum. Än en gång. Det kan aldrig, a.l.d.r.i.g vara rent i mer än ett dygn. Gah.
 
MEN, slut på klagomål! Jag har ändå lyckats ta mig en sväng till UMO för att skriva ut nya p-piller. På tiden! 
Jag har även hunnit platta håret OCH jag glömde nästan berätta att jag gick en glad överraskning när jag kom till jobbet idag och Nahian också hade sin första dag där! Vi gick i grundskolan tillsammans, fast han två årskurser över, så skönt att man inte är ensam utan dessutom har någon man "känner" där :D
 
Annars- jag fortsätter roas av alla roliga ölnomineringsvideor som på löpande band läggs upp på Facebook. SÅ, nu ska jag kolla lite på dem och sist men inte minst (!!) städa rummet. 
Kram så länge!
 
Imorse insåg jag också att Ian har fräknar!! Syns inte så bra på bilden men de finns där! Haha
 

Street vacation

Street vacation
 
 

Svep!

Hej ni förresten... Har ni hört talas om den här nya utmaningen där man blir nominerad och så ska man sänka en hel öl, nominera tre stycken själv och så har man 24 timmar på sig att utföra utmaningen och lägga upp videon på Facebook. Klarar man den inte är man skyldig personen som nominerade en ett flak med öl.
 
Det är sjukt underhållande att se de här videosarna och folk som blir nominerade av andra typ tre gånger haha
Skulle jag själv bli nominerad skulle jag ju typ dö... Fyfan för att sänka en hel öl. Speciellt i nyktert tillstånd. Det blir ju bara att man spyr upp allt för att magsäcken blir full.. Aja en rolig grej hur som helst! Haha
ve

Det rullar på här

Såå... Idag är jag bara hemma. Har nyss rengjort badrummet och ska snart ta mig en dusch! 
Imorgon blir det mitt första arbetspass på Statoil och jag hoppas verkligen att jag kommer trivas och att jag lär mig fort. 
Ser verkligen fram emot att kunna tjäna mer pengar så att jag hinner spara upp nånting till sommarn i alla fall! Jag börjar verkligen få sommarlängtan nu, i vanlig ordning vid den här tiden på året. Men om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt att tiden har gått väldigt snabbt! Jag menar, det är redan en tredjedel in på februari! Rätt som det är så är det mars, och april, och maj och sen är sommaren här! 
Mörkret gör i och för sig att det känns som att allt går segare men man får underhålla sig på något sätt tills dess :)
Jag har ju fortfarande inte läst ut alla mina Vargbröder-böcker som jag hade som mål efter studenten, 2½ böcker to go!
 
Meeeeen, nu ska jag återgå, ni får ha en trevlig fortsatt måndag!
Ritad av mig

Velvet crosses black & gold

Velvet crosses black & gold
 

A game changer

Long time no see eller vad säger man?
Jag är hemma just nu, tog en nap på typ tre timmar som egentligen skulle ha varat i 1½ men eh, skönt var det!
Om ca en halvtimme ska jag hämta Ian på dagis. Skulle ha bakat med killarna och min granne Mariam som vi hade preliminärbokat men hon har inte svarat idag så får se vad som händer med henne. Kidah hade tänkt komma iallafall.
 
Jag har lite good news också!! I måndags var jag och lämnade CV:n på Statiol nedanförmig och Shell på andra sidan och redan i tisdags ringde dem från Statoil då jag även gick på intervju och fick jobbet! Så på tisdag som kommer nu börjar jag. Det blir inte ett helpass utan på några timmar bara för att komma in i allting och få en upplärning. Deltidsjobb dock men jag fick veta att vill man så kan man öka sina timmar till ungefär heltid och finns det inte pass på just den jag är skriven på kan man alltid jobba på andra runtom i Stockholm när de behöver personal. 
 
Så nu har jag äntligen möjlighet att kunna betala av körkortet till mormor och mamma och sedan börja spara massa för resor! 
 
Senare ikväll har jag bestämt med Mathias att kolla på film så han ska ladda ner en och så åker jag dit senare :) 
Not much more to tell ya så vi hörs!
 
 
My beautiful bonanza ♥

RSS 2.0