Nike Air Force 1

Mina nya skor för övrigt! Love em! :D
 

Sunny Saturday!

Vad fint och skönt väder det är idag!
Synd att man vaknade så sent...
Igår var jag barnvakt så att mamma kunde gå ut och jag hade Sasan som sällskap så det var mys! 
Beroende på när hon kommer hem från jobbet nu så får vi se om jag hinner in till stan för att träffa Amanda och Lenny och Ryan innan de drar hem, annars möter jag säkert upp Emma lite tidigare :)
 
 
 

Det hade jag glömt..

Haaaaaaallååå dääär!
Har nyss duschat och ska snart ta mig till Kista och hämta ett par skor som jag beställt från Footlocker (oooooh) och köpa en kjol :)
Igår var mitt andra pass på Hard Rock och det gick bra. Mitt första långa pass också :) Däremot blev man helt sänkt efter bara 4 timmar men det är en vanegrej i och för sig. Hade glömt bort hur det kändes från när jag jobbade på Sandys för sen dess har jag bara jobbar från en kontorsstol liksom haha
 
Jag kom hem runt tolv och tänkte kolla på lite Charmed men det gick inte så långt innan jag däckade och har nu sovit i typ 10-11 timmar! Fortfarande trött ^^ 
Sååå dricka upp kaffet, klä på mig och röra mig mot Kista så att jag hinner det innan jag ska hämta Nico Pico på dagis :)
 
Onödig info: Kanske ska sätta igång med att träna igen. Alexandra har dessutom lyckats få tillbaka sitt gymkort så då kan vi träna tillsammans :) mer motivation är det ju!
 

INSTAGRAM

Lite blandade bilder från insta nyligen :)
 
Övernattning och filmmys med Kidah och Ian
Midsommar med Alexandra och Emma
Eriksdalshäng med bästis
En gammal bild på mig och syrrans mamma
Haircut av Kidah, tidig studentpresent!
Bonanza <3
Dagen efter studenten- I guess att det är okej att se ut så då? Haha
Min champange och en glad Alexandra 
Min första arbetsdag på Hard Rock Cafe förra onsdagen, andra passet imorgon!
 
 
 
 
 

Bilder från studenten

Hello!!
I'm back och skollös! Tagit studenten och påbörjar vuxenlivet nu. Känns både bra och dåligt men mest bra :) Tror också att det kommer kännas mer när alla börjar skolan igen efter sommaren. 
Tänkte börja med lite bilder från studenten då :)
Bilder från champangefrukosten
 
När vi satt i klassrummet och hade coachtid och skrev i varanns mössor
 
Studentbilden
 
Strax innan utspringet och nervera spelar ett spratt!
 
Utspringet! Lycka säger jag bara!!
 
Vänner och familj var där, fler än jag trodde skulle komma också! Dessutom hade jag coolaste plakatet EVER! Och två stycken ;) Måste även skryta om att andra elevers föräldrar var helt facinerade hohoho
 
 
 
Innan och efter flaket, Emma och Amanda åkte med mig :D
 
Och så några bilder från mottagningen :)
 
Jag hade en underbar dag och jag skulle kunna göra mycket för att uppleva den dagen igen!!
 
 
 

Madilyn Bailey

Gooooood morrrgon!
Har precis gjort kaffe och det är snart dags att hoppa in i duschen, sen diska. 
Ett mirakel att jag vaknade klockan 7 av mig själv och lyckades gå upp :P
 
Idag är en stor dag för idag är det Emma, Emma, Erica, Linda och Pablos studentdag!! (Och typ halva Stockholms skolor haha) It's gonna be a good night ;)
 
Nu måste jag komma igång. Det var länge sen jag la upp en låt känns det som så här får ni en bra cover på Can't hold us:

Ut i det sista

Nu, som vanligt, i sista minuten så har jag köpt studentpresent till Emma och Erica i Kista. Skönt att ha det klart!
Det blir alltså att gå upp vid 8 imorgon bitti, möta Rayd (Emmas pojkvän) vid tunnelbanan för att åka till Emmas utspring i Blåsut. Efter det ska jag till Thorildsplan och åka på Ericas flak och till sist till Emmas mottagning haha, mycket hopp blir det!
Där kommer vi fira henne och sen fixa oss för utgång. Möter upp alla (vi är ett ganska stort gäng) och drar först till Amba och efter några timmar till Whiteroom.
Det är alltså Emma, Emma, Linda, Erica och Pablo som tar studenten imorgon som kommer att festa tillsammans. Plus några till :)
 
Nu måste jag bara förbereda inför imorn, kläder osv, diska, duscha och sen måste det sovas!
Eller nää, jag måste äta först!
 

Framskjutet

Idag har jag inte fått mycket gjort. Har varit såååå trött och däckat typ två gånger.
Arbetsintervjun på Lidl sköts fram för arbetsgivaren jobbade tydligen inte idag så skulle höras nästa vecka istället.
Tänkte dra förbi Kista och hitta något fint till Emma och Erica eftersom att de tar studenten imorgon. Det ska bli så kul!
Och om exakt en vecka tar jag min!!
Aja.. Nu ska jag se till att äta något.

Yey!

Jag är hemma på min säng och väldigt rastlös, samtidigt väldigt pigg.
Glömde berätta tidigare att jag fick ett samtal tidigare idag och det var en tjej som ringde till mig från Lidl då jag för några månader sen lämnade in en ansökan så imorgon ska jag på arbetsintervju i Akalla!!
Bättre lön än skitprovioce, inte lika psykist påfrestande jobb och nära hem :D
 
Det enda är att jag ska börja provjobba på Hard Rock Café 19e juni... Hmm....
Aja det löser sig! :)
 
Nu ska jag typ... kolla på Charmed eller nåt!

Lång uppdate

Hellu!
Sitter hemma och chillar med lillgrabben. Mamma är och fixar mitt studentplakat från sin kompis som ska göra den, spännande hoho
I fredags var jag på Sofias studentmottagning vilket var väldigt trevligt. Sköna människor var där och några som jag åkte till Magaluf med och inte träffat på ett tag! Mot kvällen drog jag till Kristineberg och firade Mathias med en massa folk vilket var kul, tills Mathias inte mådde så bra...
Dagen efter, lördagen, drog jag och Mathias till en restaurang och jag bjöd honom på china, sushi och mongolisk bbq buffé!
1½ timme och fem portioner senare åkte vi hem och på vägen träffade jag Ida så följde med till Alvik för att möta upp Patti och Jullan, drog hem till Jullan, förade, hamnade på Vickan, Alexandra kom och vi hade askul. Det var menat att Alex skulle sova hos mig men vi träffade på två killar när vi kom till Husby och snackade hela natten. Lite spontant sådär. Jag sov inte på natten utan kom hem direkt när jag skulle vara barnvakt och vid tolv så åkte jag till Täby där mamma hade loppis och jag hjälpte henne. Vid 8 på kvällen hade jag hunnit komma hem, duscha och hamna i Rålis med mina fina vänner men det blev inte som tänkt för Emma råkade slog i huvudet och fick åka till akuten men allt löste sig!
 
Idag mötte jag upp Johan iallafall och sushiade (lunchade med sushi!), sen promenerade vi lite och hamnade på Grönan, han jobbar där alltså, och fick åka flygande mattan gratis! :D
 
Bilder efter ett onödigt långt inlägg:

RSS 2.0