Vanilla sky

Godmorgon. Uppe tidigt idag och jaag är helt dööööd. Men, hade ju inte förväntat mig något annat haha
Tänkte chansa och se hur det blir att ha vaniljsocker i kaffet och nu vet jag- tummen upp på det!
 
Kl elva ska jag vara i Alvik på, jaa vad ska man kalla det? Någon sorts arbetsintervju fast ändå inte. Jag har typ jobbet redan. Något enkelt som man kan hoppa in på lite då och då om de behöver en! Det är alltså att man jobbar på events vilket jag gjort en gång tidigare och det var kul faktiskt :)
 
Min helg har för övrigt varit prima! Har spenderat både fredag, lördag hos Ali med gänget och igår mötte jag upp mamma och pojkarna för en casting som Ian skulle på och så bestämde vi med Catta och Benjamin att äta buffé på Kinamuren. Gaaah, så gott!!
 
Nu får jag se till att lyfta på arslet ur sängen och komma igång här!
 

Wakey wakey!

God morgon!
Gud vad trött jag är, trots att jag somnade ganska tidigt.
Har försökt att ringa för bokning på en grej inför imorn men det är lite frustrerande när man inte får svar så det blir väl inte av imorn som jag hade önskat, men men!
Erica ringde mig nu också och vi ska mötas så jag får se till att fixa mig lite snabbare än jag brukar ;)
 
Dessutom så har det blåst som bara den de senaste dagarna! Vad är grejen med det egentligen?? Inte alls kul. 
 
Oh well! Time to get things going here
 

Series

Hej igen!
Kanske dags för en uppdatering igen? Jag har bara varit hemma i tre dagar nu så det är i och för sig inte funnits så mycket att skriva om när allt man gör är att kolla på serier och läsa hehe
Jag har kollat klart på True Blood och Orange is the New Black inom loppet av en vecka och även kollat på de fyra senaste avsnitten av Pretty Little Liars och nu när jag på första säsongen av Teen Wolf. Lite för mycket kanske?? Hah
Men! Jag har varit lite duktig och faktiskt LÄST också. Snart klar med den boken.
 
Snart ska jag hämta killarna på dagis men har inget planerat idag. Min lillebror är världssämst på att svara i telefon så tror inte det blir att ses idag.
 
state-0f-dreamin:

Untitled on We Heart Ithttp://weheartit.com/entry/78372339/via/SevvalNaz
Min nya celebrity crush hihi
Typ...

GIF's

shesbombb:

http://bit.ly/18IoBKY
the-anal-rapist:

amyowl24:

Dude, like holy crap, where did you come from?

His name is Mantas Armalis, btw.ageless-aislynn:

Boop to turn off kitten.
feliciamasalla:

INSPO$UGARpizaprincess:

I want someone to be like this with
goldella:

<333333karla-world:

♡ perfect ♡word-stuck:

“A popular folk etymology claims that [lagom] is a contraction of “laget om” (“around the team”), a phrase used in Viking times to specify how much mead one should drink from the horn as it was passed around in order for everyone to receive a fair share."  |  submitted by anonymous

Remember??

 
 

Present från bästis ♥

 

These lips can't wait to taste your skin

-Miguel
goldella:

fashion / modern / fresh

YOU


Maraton

God kväll på er!
Just nu ligger jag i sängen och fortsätter mitt maraton med True Blood.
Har varit hemma hela dagen och inte gjort något speciellt. Städat rummet och lagat mat typ. Kände först för att hitta på och träffa någon, kanske chilla hos Mathias idag/kväll men efter tanke så är det skönt att bara vara hemma. Mestadels för att jag vill kolla på True Blood haha
 
Sedan var jag även förbi bibblan igår och fick med mig tre böcker som jag ska läsa. Två av dessa var början av en sexologi, som jag redan läst de fyra första på men börjar om för att komma till de sista och minnas allt. Får se hur det går för mig att läsa ut alla dessa tjocka böcker. MEN jag har lovat mig själv i flera år nu att göra detta nu när jag väl har mycket tid att lägga på det :)
 
Och på tal om detta så måste det vara den vackraste kvinnan jag sett i hela mitt liv! Praise the tumblr!!

What does pink stand for? - Magentaaaa

Igår var jättetrevlig utgång med Erica mm!
Vi var några stycken som förade på DAAM och det slutade med att jag, hon, Mathias och Ericas kompis Alexandra hamnade på Magenta. Jag har aldrig varit där tidigare men jag gillade det jättemycket!
 
Jag blev inte för full, och vi drog inte för sent och jag mådde bra när jag vaknade. Inte seg eller nånting så det är jag glad för!
Som vanligt sov jag över hos Mathias, vi gick upp och iväg i hyfsad tid, blev bjuden på pizza och därefter åkte jag hem för att övningsköra med Catta. Nu är jag hemma igen och vi har börjat på lite större vägar med rödljus, filer, lite mer trafik osv så det är kul :)
 
Igår:
 
 

På jobbet!

Heeej mina vänner!
Sitter nu på jobbet och njuter av reggaen ;)
Öppnade idag och allt har gått smidigt. Det är i princip min första dag att jobba själv här och hittills flyter allt på!
 
Det är ganska lugnt så finns inte allt för mycket att göra och det är skönt på ett sätt. Stänger vid fem och efter det blir det att bege sig hemåt, duscha och fixa sig innan vi drar ut och firar Erica!
 
 

Flow

God dagens på er!
Hittills har min morgon flytit på bra men det gäller att fixa resten innan jag åker till jobbet i några timmar.
 
Whats new?? Jag har varit ute under helgen, firat pappa, varit på Adrians avskedsfest osv
Annars bara varit hemma. Igår övningskörde jag och det går bättre och bättre!
 
Jobbigt nog är mina pengar slut så vet inte hur jag ska göra detta. Erica fyller år idag och det var tänkt att vi skulle ut imorgon men det blir på lördag istället. I och med att jag inte har pengar och mamma vill att jag ska vara barnvakt får vi se vad som händer.
 
Kör en update i bilder på köpet nu innan jag fortsätter här hemma ;)
 
 

I'm so happy AHA happy lucky me!

För skojs skull har jag suttit på blocket och kollat på gitarrer till salu. Jag vill så gärna lära mig! Nu har jag ganska mycket fritid att göra saker jag inte hunnit med under gymnasiet och till och med högstadiet (sorgligt hur mycket "tid" skolan kan ta upp), eller så är det bara jag som har prioriterat lite annorlunda haha
 
Man verkar kunna få en bra för en röding eller strax över så innan året är slut ska jag äga en aukustisk gitarr!
 
Känner verkligen att jag vaknat på rätt sida idag och innan klockan blir för mycket och jag gör samma misstag varje gång (vakna i bra tid, tycka att jag har världens tid och sedan stressa sista 1½ timmen och inte hinna med allt, eventuellt komma sent också) ska jag se till att få saker gjort NU! Eller... okej, om 10 min ;)
 
 
Förbered er på en klyscha...
SEIZE THE DAY!
Haha
 


Let my love adorn you


You can do it!!

Just det! Glömde informera att mamma ska nu skriva upp mig på en intensivkurs i slutet på oktober i två veckor och förhoppningsvis när de två veckorna är över så har jag ett körkort!!! Kommer att vara ute i virsan (Enköping haha) så det kommer förhoppningsvis få mig att koncentrera mig på främst teorin i brist på annat att göra :)
 
Det här hade lätt motiverat mig till att fixa det!! Får typ inbilla mig att det är så ;)
 

Hard workwork

Godmorgon!
Alarmet satt och för att vara säker på att komma upp ringde jag Mathias för att bli piggare och VAKEN.
 
Jag jobbade till sent igår på ett event och kom hem vid halv ett. Helt död men tog ändå ett tag för mig att sova så jag läste lite. Men annars så gick det bra igår!
Jag hade sovit över hos Emma med Rayd också den natten och innan det var vi hos Ali och träffade hans nya tjej och hennes lilla bebis. Hur söt som!!
 
Idag blir det ännu en arbetsdag, förhoppningsvis till lite tidigare så att jag kommer hem i rimlig tid hehe
Skulle ha gått förbi Kidahs skola idag så att hon kunde göra mitt hår fint med inpackning och diverse grejer men nu börjar jag kl 13.00 istället för 17.00.
 
Igår fyllde pappa 51 år (!!) också så ska bli trevligt att komma dit på lördag och "fira" honom, trots att han inte vill bli firad men vi syskon kommer att vara samlade iallafall! Alla utoom Rodney i och för sig. Men det är som vanligt :P
 

RESULTATET!

 
 

Vi färgar håret!!

 

If you'd be the cash, I'd be the rubberband

 
Njuter till soft musik med Kidah bredvid som fixat håret. Har inte haft mycket för mig med håller nu på att ladda ner filmer med Joseph Gordon-Levitt ♥
Jag har HELT missat att han gjort en film tillsammans med min första älsklning Channing Tatum!!!!!! Skäms lite....
 
Har annars under helgen varit på landet och haft kräftskiva med familjen och Emma hängde på. Vi bosatte oss i jacuzzin i FEM timmar innan vi drog oss vidare till lillstugan och till slut däckade.
I lördags skulle jag varit barnvakt men det blev inte av så jag drog ut med Erica, Matte, Leon och Alex mm. Det var roligt umgänge så alltså en bra utekväll!
Igår vaknade jag hos Matte, tog en dusch och sen åt vi pizza (jag fick i mig hela!!) innan hemgång.
 
Nu blir det en snabb sväng till Kista innan de stänger ;)
 

RSS 2.0