Städning!

Hej igen! Hos Lixa fortfarande och vi håller på att städa här, ska hem snart och duscha och byta kläder osv. Igår var iallafall en myskväll och vi satt och kollade på filmer. All boys love Mandy Lane och 500 days of Summer.
Det var jag, Lixa, Sara och Marcus :)
Men nu ska jag fortsätta här! Har tagit några bilder som jag kan lägga upp sen :)

Kvar här

Hej hej. Jag är kvar hos Lixa och väntar på att Marwar (Marcus) ska komma. Igår var trevligt och Patti sov över också. Fast hon gick för ett tag sen.
Har inte bestämt att göra så mycket mer än att bara sega här. Marcus och Lixa vill sola och ha ansiktsmask hihi. I don't mind :) Vi kommer nog träffa Sara och Magda sen också :)

Hos Lixa!

Hejhej! Nu är det mys hos Lixa med Marwar Ginger, Magda, Sara, Davoody och Patti! Har inte sett dem på jättelänge så det är trevligt :D Och Patti säger att hon älskar mig hihi
Sover här ikväll så vi hörs imorn! Puuuuss
Jag och Lixa hos henne när vi förberedde oss inför balen maj 2009 :D

Landet

Godmorgens på er. Har nyss ätit frukost och vi alla ska göra oss klara för att åka upp till landet under dagen.
Efter jobbet igår mötte Johan upp mig i Kista och han åt sen åkte vi till Husby, köpte lite läsk och godis sen gick vi hem och kollade på The Little Rascals hihi
Egentligen får han inte sova här men det var tänkt att åka så tidigt, det var meningen att vi skulle åka vid tio men mamma försov sig så jaa. Men jag är stolt att säga att jag var faktiskt vaken då! Men somnade sen om för ingen annan var uppe..

Så det är väl bara dags nu att göra sig klara sen åker vi!



Sleepyhead!


Ny favorit




Jag har letat i ÅR efter en ny plånbok. Min förra var så liten att det tog mig alltid typ två minuter att hitta den i väskan! Men jag är så kräsen med sånt här så när mamma kom hem med den här förra veckan tror jag att det var, eller veckan innan det så blev jag jätteglad! Den är stor, har många fack OCH ett plastfack för att ha kort i. Det är det viktigaste av allt, jag skojar inte :P

Blev jättenöjd över den här, det enda som jag skulle kunna slippa är det där hjärtat med vingar som det står LOVE i :P Men det är ju ingentiiiiing. Inga bra bilder dock för man ser inte alla fack den har. Men men :P

Den är från Next, i Kista. Vet inte något annat ställe affären finns i. Men visst var den fin? :D

Lönedag är en bra dag

Och jag köpte bland annat detta:

Min favoritväska har börjat gå sönder så jag tyckte att det är tid att köpa en ny och jag ville ha en med fickor och utrymme. Och svart! Så det blev den här. För 300:- på Åhléns


Isadora nagellack från H&M för 40:-
Har på mig det nu och den är jättefin tycker jag!

Sen köpte jag också den vanliga mascaran för H&M för 150:-




Och ett enkelt svart linne för mina går sönder hela tiden... Det för 50:-


Tre dagar med Emmaaa

I'm back!
Ska försöka uppdatera lite snabbt för jag måste städa rummet och duscha och ÄTA innan jag åker till jobbet.
Har varit med Emma sen... Söndags! Och hon gick vid halv tolv typ, för hon skulle också jobba.

De senaste dagarna har vart trevliga skulle jag säga :) De två första kvällarna var jag och Emma hos Nader och Misha, vi grillade, lyssna på musik, spelade kort osv. Och i måndags åkte jag och Emma också till Johan och jag färgade och klippte hans hår hihi, Emmas hår också!

Igår jobbade jag men när jag slutade kom Emma och Sasan och vi var i Kista och pratade och så, hade lite kul på en lekplats bara det att det var mörkt så jag sprang rakt in i en stång så nu har jag en liten bula i (på?) pannan haha

Imorgon är jag ledig en dag innan jag jobbar sista dagen på hela lovet på Sandys (de ska renovera) och imorgon ska jag åka till landet. Jag, mamma, Ian och Johan. Men bara under dagen och sen åker mormor med tillbaka för hon ska till Spanien på fredag och Arlanda ligger närmare oss än mormor borta i Enköping ;)



Haha jaa det var vi igår ^^

Norge

Godkväll läsare!
Hemma efter jobbet och det är verkligen inte mycket som händer. Jobbar däremot långpass imorn, så lika bra att ta det lugnt hemma. Jobbar 11.00-20.00 men sen är jag ledig måndag och jobbar bara tre dagar nästa vecka! Och det är sista innan vi stänger i en månad för renovering.

Ser nu på nyheterna om Norge-massakern. Jättehemskt och förstår inte riktigt anledningen till att nån skulle vilja göra nåt sånt. Men ändå händer sådanna saker. Usch.
Och sen för att inte tala om Amy Whinehouse död. Väldigt sorgligt...

Nu ska jag nog se på en film för tidsfördriv. Påbörjade Knight and Day i förregår (förrigår?) så kanske ska kolla klart. Hejdå sålänge!


Good to know

Goood morgon!
Inatt försökte jag att vända tillbaka dygnet, sakta men säkert så jag somna vid tre. Det har varit definitivt senare de senaste dagarna.
Pratade med Jennifer från jobbet och tur det för jag trodde att jag började fyra idag och stängde, men det är det hon som gör, jag börjar en timme tidigare! Så nu måste jag duscha för jag känner mig sååå himla ofräsch med tanke på att det inte fanns en dusch uppe i Skog. Usch! Och jag måste verkligen tvätta håret, det är fortfarande platt. Eller, jaa... Typ.

Efter jobbet ska Keisha och Kidah komma över så det ska bli skönt att jag inte slutar nio nu utan åtta!

Vad härligt att det ska vara fint väder idag och 28 grader, synd att jag jobbar bara haha



Plamen i vardagsrummet nu som Kidah gjort! Fint va? ;)

Nytt!

Gud vad kläder man får! Skulle ju visa lite saker som jag fått/köpt innan jag åkte men det blev så stressigt så jag hann aldrig. Nu har jag tid iallafall plus att när jag kom hem för ett par timmar sen såg jag att jag fått en blus och klänning!


Blus- JC


Klännig- JC


Klänning- JC


Jumpsuit- H&M


Klänning- H&M


Bikini- H&M

Hemma i civilisationen!

Heej guys!
Kom hem vid elva ikväll efter ca tre dygn i Skog!
Det var jättemysigt där trots ingen el, toa (bara dass) och allt som har med civilisationen att göra typ :P Ingen täckning knappt heller haha. Men det är ju lite charmen i det hela. Det var mysigt och vi åkte in till stan andra dagen också och gjorde lite ärenden, åt osv.

Men nu är jag back on track! Typ :)
Jobb imorgon och hela helgen men Keisha och Kidah kommer för mamma ska göra en tårta till Keisha då hon fyllde år fem dagar sen.

Men som tur är så jobbar jag bara tre dagar nästa vecka så det kommer bli skönt att kunna spendera lite tid med mina fina vänner :)



Hahah

Aaaaabs

Heeej. Miss. True Blood Abstinens här!
Imorgon åker jag till Skog med Johan i några dagar så det blir nog ingen uppdatering. Kommer att sakna att inte sova tillsammans med min Kidah, har gjort det i 5-6 nätter nu.. Får väl nöja mig med Johan då... -.-
Hahaha

Men vill också visa lite nytt och fått/köpt innan jag åker! Har en ny klänning, bikini, topp/klänning och byxdress (kort). Får göra det imorgon innan jag går till jobbet! Som tur är börjar jag fem och slutar nio så jag jobbar bara i fyra timmar! Sen blir jag hämtad därifrån och ca 2½ timmar senare är vi framme!

Nu ska jag kolla på True Blood och övertala Kidah att sluta sitta inne på Facebook och chatta med alla och kolla med mig istället! :D Två datorer äger hihi



<3

NY KATEGORI

Nu har jag gjort en ny kategori på bloggen. Det var på tiden tycker jag! Men jag har inte orkat gå igenom hela arkivet för att lägga in alla inläggen men de senaste försökte jag få med iallafall!
Den nya är "Pics" och tycker att de inläggen borde ha en egen kategori eftersom att det är roligt att bara gå igenom alla bilder man lagt upp genom tiderna ibland. Alltså inte alla andra inlägg med ;)


Things I don't want entering my mind

Jag och Kidah ligger hemma i sängen på varsin dator (hon tog med sig sin haha) och lyssnar på musik. Jobbet gick segt idag men jag överlevde och de sista 20 minuterna typ kom Emma och mötte upp mig och vi väntade på att Kidah skulle komma till Kista utan att veta hur det skulle bli med det eftersom att hon inte har en lur så väntade vi på sista bussen innan vi tänkte gå och då kom hon med den! Vi tre åkte till Akalla och mötte upp Misha, Nader och deras kompisar. Men jag och Kidah kunde inte stanna så länge för mamma ville att vi skulle vara hemma tidigt :(
Men det finns fler chanser! Känner mig fett isolerad från världen när jag jobbar nu hela tiden, får inte gå ut efter det och på mina lediga dagar (tisdag-torsdag) är jag inte i Stockholm... That SUCKS. Men sånt är livet. I augusti är jag ledig hela månaden så då får jag ta vara på tiden innan skolan börjar. Det dåliga med Jensen är att man alltid börjar så tidigt efter sommarloven. Förra året var det 16e, nu är det 17e.

Men halvdagar är det ju så jag har direkt ingen anledning att bitcha haha

Tumblr_loa31lgh5n1qghvn5o1_400_large
Världens sötaste hihi

Åååh jag vill nånstans kul innan lovet tar slut och man börjar skolan igen. Vilken ångest för på sommarlov tänker man bara ett år kvar tills sommarlov igen... De andra småloven betyder ingenting. Men det är nog mest höst och vinter jag inte ser fram emot :P Men jag SKA utomlands i vinter.Bryr mig inte, I just have toooooooo


Brinn pengar brinn, jag vet att du är värd någonting

Hej! Har knappt varit vid datan nu dem senaste dagarna och från och med igår jobbar jag nu i fem dagar i rad, sen åker jag till Skog med Johan!

I tisdags var vi i Rålis och en grej hände men förhoppningsvis är det bättre nu. Och Kidah har sovit här i några nätte nu, hon bor här mer eller mindre men hon ska hem nu medans jag jobbar för att hämta lite saker. Jag stänger idag så vi får se hur länge jag kommer att hålla mig vaken. Det är SÅ tråååkigt nu för tiden, finns inget att göra.
Aja, vi hörs! Hoppas att ni har en bra dg :)


Klänning

God morgon!
Jag är väldigt trött just nu men ska göra mig klar och ta mig till Kista för att byta ut klänningen, den kostar 75:- nu istället för 150:- hehe
Ska träffa Emma idag men hon har inte svarat än så vi får se när det blir! Heido sålänge!

Bilder

Kan visa lite av de bilder som jag la upp på Facebook för en liten stund sen!

Alex och Johan i Farsta


Sez under tiden haha


Några dagar senare och Kidah tror att hon är världens coolaste. Men det kanske hon är??? :O


Hon, jag och Johan åkte till Fredhäll. Vid åtta typ haha


Kidah quotes: Den här bilden var ju lite fulsöt hihi
Ha ha ha


Lite halvdramatisk sådär haha, inte lätt att gå i klippor helt enkelt


Lagom het eller vad säger ni?


"Jaaaa, LÄTT!"


Look up! Sexy motherfuckers commin' thru!


Suddig bil, but I like it!

REA

Nu har jag nästan städat klart och ändå fått det lite stökigare igen haha
Håller på att laddar upp bilder på Facebook nu så tänkte att jag kan visa allt nytt jag fått/köpt!

Det här har ja fått av mamma:

Jeans: 50:-
Kort linne: 50:-
H&M


Tights: 50:-
MQ


Bikini: 50:-/del TROR jag
GinaTricot

Det jag köpte till mig själv:

Fyra par knähöga strumpor: 20:-

Skjorta: 50:- (Den är egentligen långärmad och jag knöt upp den vid magen)


Klänning:150:- (ord. pris 399:-!)
H&M


Depend nagellack: 25:- styck!

Det var nog allt! Och det mesta kostade ju bara en femtiolapp och det mesta var ganska dyrt innan rean så det var väldigt fyndigt känner jag ;)


Stääääda

Wow... Jag är såå seg just nu. Har bara lust att stanna hemma idag, lika bra det för jag har inte så många andra alternativ haha. Men ikväll däremot så kommer jag vilja göra nåt. Det är inte så mycket på dagarna som man är rastlös, det kommer på kvällen!

Igår var jag ju hemma men åkte sen till Kista och jag har fyndat massa saker! :D Kan visa det sen. Mötte upp mamma och så. Sen åkte jag till Farsta och träffa Johan, Alex, Sez och Mike men hade tänkt åka hem ganska tidigt, missade ena tunnelbanan så kom hem en halvtimme senare, halv ett.

Idag ska jag städa mitt rum, det är en katastrof! Fixa till lite saker här. Tur att det inte är så bra väder då ;)
Men får se vad som händer resten av dagen, kommer verkligen inte ha något lust att sitta hemma bara...

Kan lägga upp bilder sålänge från när jag och Emma och Emma åkte båt, ring och vattenskidor! :D


Fullt upp!

Nu är jag klar för att ta mig till Kista och se om jag kan hitta några saker. Bara det att alla mina pengar är slut nästan...
Så får jag så dåligt samvete också för att jag knappt uppdaterar. Inte för att det är så att det är massa folk som lever för att läsa min blogg haha
Men det har varit dem sista dagarna att jag vaknar, skyndar mig för att ta mig iväg nånstans och så kommer jag hem så sent att det inte är någon idé att skriva. Känner inte riktigt för det då.
De senaste dagarna har jag varit med Kidah, Johan, Emma, Keisha, Misha osv. Har också jobbat nu fredag-lördag och i fredags åkte jag efteråt till Råcksta/Vällingby/Hässelby och igår var jag en stund i Fridhemsplan.

Men nej, nu måste jag gå! Lite ångest över pengarna bara haha, får hoppas på att jag snart får tillbaka pengarna som Johan är skyldig mig! ;)

Hej sålänge!


Seeeg

Hello there. Vid tre är mamma hemma och vi hade tänkt åka och bada nånstans men nu har det helt plötsligt blivit massa moln och jag känner inte sån lust då "/

Annars? Jag orkade aldrig uppdatera när jag kom hem igår. Kom hem ganska sent, vid tolv. Men det var jättekul igår! Jag, Emma L och M åkte till L (så förvirrande när det finns två!) och vid tre åkte vi ut medbåten som hennes pappa körde så att vi kunde åka ring och vattenskidor. Skidorna gick däremot inte så bra för mig haha. Inte för nån för den delen. Men ringen var roligast! Den var helt platt så när man åkte i svängarna var det lätt att åka av hela tiden! Emma M har alla bilder på sin kamera, men dock inte på när vi åkte ring för det fanns ingen att ta kort haha

När vi var klara åkte vi tillbaka till Emmas pappa och vi alla hjälpte till att laga tacos, därefter kollade vi på film. Jag och Emma tog elva bussen hem och när jag väl kom hem så var jag väldigt trött och la mig ganska tidigt :)

Få se vad som händer nu när det är så molnigt ute... Är egentligen jätteseg idag och orkar knappt gå upp från soffan nu.


Nya trion som Johan kallar oss haha

Sometimes things seem so far away, but it's always closer than you think

Hej.
Har nyss tryckt i mig en majskolv och en låda kinamat som blev över när jag mamma, Ian och Catta var på restaurangen här om dagen.
Trodde att Emma somnade för typ en halvtimme sen eller nåt (hon sover här) och nyss satte hon sig upp och bah "vart är mina mobiler???, aha däär.. :), shit jag var typ i trans eller nåt för tankarna bara flöda!"
Jag: Jahaa, jag trodde du sov haha
Emma: Jag med..!
Nu sover hon nog hahah

Idag har varit en ganska seg dag, det har inte hänt så mycket och min pojkvän har haft ångest hela dagen typ :P
Han kom igår vid sju på morgonen och överraskade mig. Hade fyra sms och sju missade samtal innan jag vakna haha. Då stod han utanför min dörr! Han hade varit hos Alex i Farsta och visste att han skulle träffa mig dagen efter så han tyckte att det är lika bra att komma tidigt till mig (dels för att han aldrig kunde somna) så att han inte vaknar kl 5 på dagen och missar hela dagen och så blir jag sur och blablabla. Vi somna båda och på dagen kom hans pappa och hjälpte mamma med att sätta upp en sak på väggen, för han hade en speciell borr för just en sån vägg :P
När han var klar åkte jag och Johan med så åt vi middag där. Sen mötte vi upp Sez och åkte till Alex i Farsta och var där hela kvällen. Sov hos Johan också men vakna ganska sent. Vi åkte till Skärholmen och åt, sen tillbaka hem till honom och efter det åkte jag in till stan och mötte Emma, Emma och en kille i deras klass. Men det var fett segt så jag och Emma kom hem vid tolv.

Imorgon ska jag och Emma till Emma i Vaxholm tidigt för att åka ring efter båten! :D Kommer nog bli skitkul!



Vill tillbaka till Grekland...! Det har bara gått en vecka och tre dagar snart men det känns som över två veckor sen vi kom hem. Känns inte kul att man inte har nåt mer lite extra att göra i sommar. Sex veckor lov to go nu!
Bläää

Första gången på krogen!

Sååå. Nu hade jag tänkt skriva inlägget och sen sova. Ska till Kista imorgon och fixa lite med jobbet, sedan köpa hårfärg till Johan hahaha. Sen ska jag träffa honom och får se vad som händer. Vill sova där men vet inte vad moder tycker om det för hon tycker att vi ses för ofta :S

Igår åkte jag iallafall till Vaxholm och kom precis när Emma slutade. Då kom hennes mammas kille och hämtade oss med båt från sjömacken där Emma jobbar och i fullfart åkte vi mot en ö och jag var typ 50% säker på att jag skulle flyga av båten haha! Så fort gick det.
Vi kom dit och var åtta stycken tror jag. Åt, solade och badade i det ISkalla vattnet! Sen åkte vi alla hem till Emma och fixade i ordning oss, duschade och så sen till kvällen åkte vi in mot Vaxholm igen och åt på en restaurang. Vid tio blev det som en krog där inga minderåriga får vara men där gick jag och Emma runt, glada :D

Idag så skulle Emma jobba igen så jag åkte från henne till Danderyd och då hämtade mamma upp mig. Vi gjorde några ärenden osv, åt lite i Kista. Eller ja.. Jag fixade pommes på Burger King till Ian och Mido som jobbar där gav honom en BK krona och en leksak haha! När Jennifer slutade från Sandys kom hon ut och satte sig med mig och Ian medans mamma gjorde sina ärenden.
Vid fem hämtade vi upp Catta hos sig och vi åkte till Sumpan och åt på en chinarestaurang! Mums!
Nu är jag hungrig igen. Eller nej, sugen på nåt och jag har ätit en tallrik sill så nu vill jag typ ha godis eller nåt!

Aja, det är väl lika bra att jag sover hehe



Våra drinkar hihi


Skitjobb!

Just nu är jag väldigt irriterad på mitt värdelösa jobb och jag känner att jag måste skriva av mig lite.

1. Kan man inte jobba en viss dag och man sagt det minst fyra gånger under två veckors tid, DÅ SKA MAN INTE FÅ DEN TIDEN IALLAFALL och att det sen ska vara sånt problem att byta pass med någon.
2. Ringer man och frågar vilka dagar man kan jobba så ska man inte sätta det motsatta schemat! Nu är det lov och jag är trött på att alltid jobba helg och stängning. Vad får jag? Jo, fredag och lördag stängning.
3. För att det ska funka för alla så måste folk sluta med sina krav! "Nej, jag tänker inte jobba helger", "Nej, jag jobbar aldrig stängning", "Nej, jag orkar inte ta ditt pass för jag vill ta det lugnt idag så du får fixa det på ett annat sätt". 
PLUS att jag ska inte behöva betala skatt, den lönen som de sagt att jag ska ha är inte ens i närheten och så är inte ens mitt arbetsvillkor giltigt som det dessutom står att de kan sparka mig när som helst.
Dumma, idiotiska jobb! Ska dit imorn och snacka men hur lätt är det när man inte ens har en riktig chef som verkligen skiter i allt man har att säga.

Nu ska jag lugna ner mig, så uppdaterar jag mer snart! :)

Todays plan

Jag är helt död just nu. Var egentligen inte uppe så länge (däremot sov jag inte så länge natten innan) men innan jag la mig kollade jag på en konstig film på tv som heter Desperation. Euh!

Skulle egentligen träffat Nicole idag och gå till Grönan men hon behövde jobba... Ombytta roller eller vad? Haha
Så istället ska jag ta 12.54 bussen mot Vaxholm och träffa Emma!
Vi hade tänkt åka ut med hennes båt och så men det är ju verkligen mulet just nu. Får hoppas på att det klarnar upp för det stod att det skulle vara 29 grader och lite moln.
Oh well.. Nu måste jag upp innan jag somnar om igen! Har en timme på määäj.



Min fina Emmsi pemmsi <3

Me LOVE food!

Nu har jag precis lagat creps! Det är som pannkakor med fyllning i och jag hade fetaost, gröna oliver (ville egentligen ha svarta men det hade vi icke!) och champinjoner. Skitgott! Åt det i Grekland då man fick välja bland massa fyllningar.
Så jag gjorde nu tre creps och typ fyra vanliga pannkakor till efterrätt som jag ska ha sylt och vaniljglass till :D
Skulle passat perfekt med körsbärssylt men det har vi inte heller haha
Glad är jag ändå för snart kommer mamma med sushi till mig!! :D

Emma vill att jag åker till henne snart för att sen imorgon åka ut med deras båt! Men jag vet inte om mamma låter mig sova borta en natt till.. Aja, isåfall får jag tröstäta min sushi haha


Tyvärr blev mina creps inte lika fina... Helt missbildade haha



Mmmmmmmmmmmmmmmm... Suushii...

Igår

Nu kan jag också passa på att berätta vad som hände igår.
Jag träffade först Victor och vi var runt i stan, snacka och åt glass osv. Sen mötte jag upp Johan och vi åkte till honom där jag åt middag. Men det blev väldigt stressigt så jag skyndade mig till Slussen och mötte upp Emma och vi åkte till Nacka där andra Emma bor och Åsa och Paulina var där. Det slutade med att Åsa och Paulina ville hem men det ville inte vi så vi kidnappade dem och sminkade dem. Däremot så rymde de när jag satt själv för att Emma och Emma gick för att hämta en till kompis :P

Men det var kul för stunden!
Vid halv fyra hämtade jag Ian från dagis och väntar nu på att hans pappa ska komma, han borde vara här närsomhelst!



Det var en mysig kväll :)
Hahaha!


Greklandbilderna

Jag tycker att det är tid för mig att lägga upp bilderna från Grekland innan bästföredatumet går ut, väntar man för länge känns det som att det är för sent att lägga upp dem, inte aktuellt liksom haha

Här är lite bilder kvällen innan vi åkte. Det var jag, Johan och Emma. Och Johans syster men hon var mest vid sin dator hehe




Och tills sist: Grekland!


Den hemska långa och branta backen ner mot stan (vi var på toppen åt alla håll!)



På stranden


Stranden igen, men denna gång på natten :)


Kusinerna på klubben på midsommar!


Jag och älskling på vår balkong, och man kan se stranden bakom oss!


Cigg jag köpte till Emma, 25 st i och lite coolt tycker jag hihi


Jag tog inte så många bilder men här är några bilder som Sandra lagt upp (Johans kusin):



Sådär! Är det tillräckligt med bilder? ;)

RSS 2.0