Min långa dag!

Good evening my friends!
Kom nyligen hem efter en hyssfat jobbig dag. Skolan har gått SÅÅÅ segt och vi var typ 13-14 stycken i klassen idag utav 30 haha
Min fråga är då också: VAD får en lärare att tro att man vill vara ute på en PP i den här kylan och sedan gå upp för de där jobbiga trapporna igen??? (PP= Pedagogisk promenad)
Aldrig i den här kylan igen!

Under matten fick man gå hem om man istället ville "plugga" hemma haha men jag stannade kvar och pluggade ute vid receptionen till och med efter att jag slutat! Så jag hoppas att jag får bra på provet imorgon för det känns som att jag kan det ganska bra. Procent och statistik är ganska lätt faktiskt.

När jag kom till Fridhemsplan hade jag precis missat Akalla men skönt att man bara behövde vänta i typ 6 minuter, träffa på Willy där också och vi hade sällskap till Kista då han gick hem och jag började leta present till Emma! Hittade tillslut och skyndade mig hem för att min väska va så jäääkla tung asså. Tre TJOCKA skolböcker och sen massa annat tungt skit jag går runt och bär på. Tycker faktiskt att vår skola borde införskaffa sig skåp!

Ikväll har jag inte så mycket att göra, läsa några sidor samhälle och bara ta det lugnt. Ska försöka lägga mig tidigt då jag börjar 9 imorgon, trots att jag har sen vecka. Vi har idrott och ska åka skridskor i Kungsan! Så tar man med sig lite varm choklad och fika också, wiiie!

På kvällen ska jag och några tjejer fira Emma som fyller år idag!! Det blir förhoppningvis en trevligt kväll! Hoppas att det finns plats för bord för typ 4.. Har inte hunnit boka än, vet inte om man måste göra det. Vi får se!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0