Over now

Hej.
Hur har ni det?
Jag mår ganska kefft faktiskt. Men jag känner det inte nu när mamma och Sady är med mig och vi pratar om allt möjligt.
Min helg har vart bra iallafall. Fredag var jag på idrotten. Vi dansa streetdance och det var ganska kul. Efteråt mötte jag Emma och vi åkte hem till mig, jag fick duscha och så. Lite senare åkte vi till stan och mötte Johanna som lämnade några saker till Emma sen åt vi. Hörde från Jonis att det fanns fest i Sollentuna så vi mötte honom och två killar till och åkte till festen. Det var kul, har funnits bättre men jag och Emma hade kul så why not :D

Vi dega oss hemma hela dan igår och vid 18.00 tog vi oss upp och var bara med Johan ett litet tag, tills jag åkte hem, sur som jag ofta kan bli när jag är med honom.
Jag mådde dåligt när vi kom hem och var bara psykiskt utmattad så jag la mig ganska snart efter att jag kommit hem och jag var så så trött att jag sov i tolv timmar. 9 ½ natten innan så det var inte att natten innan var sömnlös.
Idag vaknade jag upp och vid 15.00 åkte jag till Johan, behövde prata och nu är det slut... Det känns inte bra men det ledde inte till nåt bra kände jag. Jag älskar honom sååå mycket så det var jätte jobbigt. Och han tog det inte så bra heller, såklart. Men vi får se hur det går. Inte att jag menar att vi kommer bli ihop igen. Han sa att han kommer ändra sig och gör allt för mig och bla bla bla. Sånt man kan ta som bullshit. Jag vill inte låta naiv, för det är jag inte men jag känner när han menar RIKTIGT allvar, och jag såg det på honom idag.
Men nej, vi är inte ihop. Det är slut. Och det suuger.

Nu ska jag socialisera mig. Hej då sålänge





Vi har haft fina tider, alla bilder har stora minnen och den sista är så sann.






Kommentarer
Postat av: Olivia

Hahahaha :D

Asså skoja inte :( SMITH då!!! Och vi har en ny svenskalärare hon är helt psyko för tronelius har slutat... hahah tack duuu :D <3 vilket gymnasie gå du?

2010-11-14 @ 22:41:00
URL: http://ulivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0