Konflikter

Okej. Den här klassen..
Grejen är den att vi har försökt fixa inför vår studentskiva nästa år och vill vara ute i tid för att kunna få en bra lokal till en bra pris OCH tid. Jag och Lilian var igår och kollade på olika lokaler inför nästa år och helt plötsligt så säger några i klassen att de hellre har kryssning för att skivan kommer att bli så dyr. Vi har räknat ut att man kan gå +-0 på skivan, speciellt om man är ute i tid och de klagar på att man kommer inte att kunna bjuda så många som 10 vänner och då blir det väldigt dyrt.
Det har blivit värsta konflikten nu och de påstår att det är ingen idé att lägga ner massa pengar på en skiva då det inte kommer bli någon sammanhållning eftersom att man bara kommer att vara med sina vänner. Då undrar jag- varför klagar folk över detta NU, det har aldrig varit någon sammanhållning! Och hur mycket sammanhållning kan det bli på en skitstor båt med MASSA andra randoms där. Man kommer inte ens kunna ta med vänner!!
Fattar inte hur hemskt det kan vara att i värsta fall betala några FÅTAL hundralappar extra inför något som en studentskiva som man kan ha SÅ roligt på. Man har ju fan ett helt jävla år på sig att samla ihop dessa pengar.
Plus att en kryssning kan man ta som en klassresa precis när som helst men neeeej, det ska vara istället för något så stort som en studentskiva som bara händer en gång i våra liv. Ens egen alltså.

Och det som stör mig är att först var det två stycken som hellre ville ha kryssning och nu säger resten "jaa, om hon/han vill så vill jag också, det spelar ingen roll." och liknande.
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER?! Ha lite egna åsikter förfan och sluta påverkas av allt och alla.

Jag är sååå himla frustrerad på den här äckliga, värdelösa klassen. Ska fan bojkotta hela skiten.


Kommentarer
Postat av: Jossan

Vi har likadant i vår klass, fast vår klass har sammanhållning i alla fall så dom som vill betala mer för ett studentflak tex dom är villiga att gå ner i pris för att så många som möjligt ska hänga med. Det är synd att det blir sån kaos men samtidigt så är det DIN dag, och då är det DU som ska ha kul. Skit i alla andra och häng med dom du diggar istället! <3

2012-05-24 @ 23:36:01
URL: http://sjuttoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0