Lägenhetsvisning

Nu har jag nyss ätit sushi! MMMH! Jag och mamma var på en lägenhetsvising på söder idag. Jätte fin var den. Men den hade ingen balkong som mamma så gärna vill ha haha och om man får lägenheten så har man inte så mycket tid på sig att flytta och då måste man betala hyran för båda lägenheterna ett tag =/
Mina planer för resten av kvällen måste jag damsuga, duscha och kolla på Desperate Housewifes. Får se om jag gör allt det där ;P
Aja vi hörs!

Soft!

Nu har jag slutat. Skit tidigt hihi. Jag ser att våren börjar komma PÅ RIKTIGT nu! :D Jag såg blommor komma ut från marken och solen har skinit hela dagen. Även om jag såg lite mörka moln så får man hoppas på att det som mest bara är regn och inte snö. Så att alla blommor börjar växa.
Det var en ny prao elev som började idag. Hon kanske var sjuk igår eller nåt. Trevlig. Kommer inte ihåg vad hon hette dock haha. Det var not turkiskt namn iaf. Vi gick och åt på McD tillsammans. Skit skönt vi hade nästan två timmars lunchrast :D Och jag fick gå ut med tre hundar sammanlagt på två promenader. Igår fick jag bara gå med två. Även om de jag hade idag var små. Aja ska runda av här nu och göra not så att jag inte somnar i tre timmar som igår haha!


Sömn sömn sömn

Då har man sovit i några timmar nu. Få se om jag kan somna sen. Jag hoppas det för jag är fortfarande trött. Jag hade en jätte konstig dröm om att jag såg ett nytt jätte konstigt avsnitt av Ballar av stål och Noor a.k.a Bitterfittan var skit rolig! HAHAHA. Men jag kan inte komma ihåg vad det var hon gjorde. Men måste fan kolla på det programmet idag på kanal5- 21:55.

 HAHAHAHAA så jävla rolig asså!

Bilderna! :)

När jag kom tillabaka till hunddagiset gick vi ut på promenad och när vi kom tillbaka chillade vi bara. Det fanns inget mer för oss att göra så man fick gå en en timme innan. Alltså halv tre :D

         

Några bilder som jag tog idag då :)

Hunddagiset :D

Nu är jag hemma och äter mat. Idag har vart trevligt! Jätte trevliga folk och hundarna är SKIT söta! Min favorit heter Slice hihi. Vet inte vad rasen heter men det är som en mini-dobbermann. Han är glad typ hela tiden! :D
Vi har vart på promenad en gång. Då gick jag med Felix, en labrador. Jätte mysig. Jag ska vara tillbaka på hundagiset om typ 30 minuter för då ska vi på promenad igen. Hoppas jag får en annan hund så att man kan variera lite :)
Det fins också en jätte läskig och våldsam hund som heter Texas. Men det är synd om honom för när han var liten blev han misshandlad och om inte jag har förstått fel så har chefen- Diana börjat ta han om honom. Personalen har liksom sammanlagt fem eller sex egna hundar som är där hela tiden. Alla är ju inte skit söta men på sättet är de ju det! :D
Ska nog äta klart nu och börja gå ner igen.

Jag ska lägga in lite kort sen när jag tagit några ;)
Så tills senare: PÖÖSS PÖÖSS!!

IdaPida dag

Nu är jag hemma för en lång dag hemifrån. Jag mötte upp Ida i T-Centralen. Joel sa att han inte orka men skiti han då ;P, vi kan har kul utan han.
Så gick vi och kollade i några affärer och sen gick vi till McD och åt så att vi blev proppmätta haha. När vi var klara där så fortsatte  vi vår vandring runt i stan. Vi åkte till slut till Odenplan och drack en varsin (dyr -.-) chailatte. Men jag måste erkänna att den va väldigt god!
När vi suttit där i nån timme skulle vi hem men jag ville inte så jag följde bara med Ida hem haha. Där kollade vi på några kort och på Gossip Girl och Wipeout haha! Första gången som en svensk vann. Grattis! För en gångs skull XD

Imorn så börjar jag min andra prao här typ 5 minuter ifrån mig på hunddagis! Hoppas att de är trevliga iaf. Jämnfört med en viss annan chef... Annars så är ju hundarna det som Ida sa haha!


     
Men nu borde jag lägga mig så att jag kan komma upp imorn! Godnatt!

Early in the morning

Hahah jag vaknade 12 idag. Hoppsan! Nu har jag städat mitt rum lite nätt och jämt. Jag orkar inte mer men lite bättre ser det ju ut ;)
Jussde! Ni har väl inte glömt att dra fram tiden en timme eftersom att det är SOMMARTID NU!!! Hoppas bara att vädret gör samma sak.... Hahah
Så ska jag bara duscha och sen träffa Ida och Joel på stan :D Vi vet fortfarande intevad vi ska göra men vi får helt enkelt ta det som det kommer ;)

Pöss pöss!

 
En av mina favorit bilder på Soulm8, tyvärr var hon tvungen att radera den på min mobil -.- XD♥


Fy!

Nu kom jag hem efter en rätt så trevlig dag. Jag åkte först som sagt och hämtade den där påsen från McD och så träffa jah Amanda och Leon och Agneta- Amandas mamma som skussade oss till Östberga. Där chillade vi mest. Kollade på film, snacka, åt och sånt så när vi gick därifrån så följde vi med Leon till Solna och åkte till Östermalm där den där "festen" på salongen jag praoade på var. SÅÅÅ tråkigt! Och min chef var skit otrevlig att det är inte sant. När hon pratade med mig framför min syster lekte hon fett mycket och verkade skit trevlig och när jag var själv med henne så var hon AS otrevlig! Liksom tycker hon att det är nödvändigt att vara så? Är det omöjligt att prata normalt och trevligt med oskyldiga männikor som inte förtjärnar sånt tilltal från andra?!

Aja. Jag köpte mig en Glamour-tidning för att få mig på bättre humör. Bäst för den att den inte gör mig besviken!

Imorn ska jag träffa Ida och hennes kille Joel. Jag vet inte än vad vi ska göra men vi får se :D
PÖSS OCH KRAM BABES!

I'll go

Oj vad trött man var då. Snart ska jag göra mig iordning- duscha, fixa mig och så.
Fick höra att mormor och morfar ska till Dominikanska Republiken under nästa jul och nyår. Kul för henne. Inte så kul för mig haha.

Men nu ska jag in i duschen, hämta busskortet på mammas jobb, möta Amanda och Leon och sen hämta min påse som jag glömde igår på McD och så drar vi till pappa i Östberga.


 

Home now

Farväl Sverige! Kommer att sakna all snö och hagel för nu flyttar jag till Marocko!



Så önskar jag att jag skulle kunna säga en dag... Oh well...
Kom nyss hem från stan. Sen mitt förra inlägg gick jag som sagt till Clas Olsson och när jag ändå hade vägarna förbi så hälsade jag på Lilian på hennes prao som var i Gallerian-  Eurosko. Hon verkade trivas där. Efter min oändliga letnad efter glödlampor och en TIO meters förlängningssladd valde jag att inte gå direkt tillbaka till salongen så jag gick till Ida och Sara och stannade där i nån halvtimme eller så. När jag kom tillbaka till salongen fick jag direkt lunch i en timme så jag gick tillbaka till 7eleven haha!
Resten av dagen gick rätt segt men när jag väl slutade så åkte jag till Medis på McDonalds och träffade Jonis, Adde, Nick och Leo. Lite senare kom Magda och Sara A. Där satt vi i några timmar och snacka bara. Så gick vi men hade ingen plan på vart vi skulle. Sara skulle hem. Magdas plan var att gå till tuben. HAHA! Leo ville typ också hem tror jag. Jag ville se Hip Hip Hora ( fortfarande XD) men det slutade med att vi kom till McDonalds i Kungsan... fett onödigt :P Och strax efter det började folk tröttna så vi gick hem. Tyvärr så glömde jag min present som jag fick från salongen... buuhuu. Jag fick liksom en kam, shampoo och ett presentkort på en klippning och värt 650! Plus kammen och shampoot såklart och det är jätte dyrt där. Men jag ringde till den McDonalds som vi var på och de hade tack gode gud hittat den och lagt undan den så att jag kan hämta den imorn. Yippie!
Imorgon ska jag, Amanda och Leon till pappa och äta och efter det så är det nån grej på salongen klockan 7 på kvällen. Vet inte riktigt vad det är men men... Ska bli kul säkert! :D

Det var min lyckliga fredag. Vi får väl höras imorn eller nåt ;) Kram kram!!


:)

Nu väntar jag på tunnelbanan för jag ska till gallerian och köpa lite saker till salongen. Skönt att komma ut lite men jag är fortfarande as trött.... Påväg ner från rulltrappan såg jag magda på andra sidan Hihi. Jag är inte säker men jag tror att hon sa att hon skulle till sin pappa :p Aja nu borde jag kanske skynda mig lite. <3 pöss !!

Seeeg är vad jag är just nu

Jaha... Så ni vet så verkte de där många kaffekopparna mer än jag trodde... Somnade väldigt sent och somna inte efter att jag läst typ en femtedel av den 315 side boken haha!
Och dum som jag var så var jag så trött att jag tryckte på "stäng av" alarmet och märte det inte ens. När jag vaknade sprang jag runt här i lägenheten som en dåre för att inte bli sen. Men jag ska typ borsta mina tänder och göra mig iordning och så nivet. Så ska jag hinna gå till Ida och Sara på deras jobb innan jag går till mitt eget. De börjar 30 min innan mig. Nu är jag skit seg och kan inte hitta ett par jeans! Ah herregud.

Sleep!

Nääh nu är mina ögon röda för att jag inte sovit så mycket den här senaste veckan har jag känt så jag ska lägga mig nu och läsa min bok. (som jag kommit typ halvvägs på!! :D)

Och om ni har förslag på hur jag ska göra min blogg mer intressant så MÅSTE MÅSTE MÅSTE ni kommentera. Please :D

GOD NATT OCH SOV GÅTT!

SEE U IDAPIDA SOULM8 TOMORROW I GUESS! Och hoppas på att NI ser mig imorn här på nätet ;)

 Me Soulm8 and Lixa i sommras i humlan ( Patti är fotografen ;] )

Svårt asså :P

Det är meningen att jag ska skriva svar i varje fråga som börjar med samma bokstav som mitt namn ;)
1. Vad heter du?: Maxine
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mars
3. Flicknamn: Mirna
4. Pojknamn: Magnus
5. Yrke: Mekaniker
6. Färg: Milerat
7. Klädesplagg: Mössa
8. Mat: Morot
9. Sak i badrummet: Minttandkräm
10. Plats/stad: Marrakech
11. En orsak att vara sen: Mensverk
12. Något man skriker: Mjölk!
13. Film: Mean girls (a) 
14. Något man dricker: Must
15. Band: Maroon 5
16. Djur: Myra
17. Gatunamn: Månvägen
18: Bilmärke: Mazda 
19. Sång: Mmmbop!
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Mula folk (?) :P


Pics from today


Jag och mina billiga glasögon utanför salongen. ^^

"BLACKNUSS HAIR N'CARE Praktikant" :D

My sweetie pies!! ♥

Haha jussde Mr.Wohlner (mentor) kom och hälsade på mig idag mitt i allt arbete. Väldigt omstänksamt tycker jag, var inte beredd på det. Och så var han där med lilla dotter Nina Angelica. Haha namnet ^^ och hans fru eller tjej. Mamman till bebisen iaf. Han hade vart och hälsat på Sharre och Lil Jonis i Odenplan på kebeben haha och så skulle han till Alexandra som var på typ samma gata som jag nästan och sen till 7eleven till Sara och Ida hihi.

I own!

Uff!! Ja e fanimig den bästa praoeleven ev-er! Ja har jobbat över en halv timme o bara haft 20 min lunch ida o jobbat my as off! Folk borde stå i led för att få mig att sommarjobba hos de. Gud vad jag äger! Nu sitter jag iaf på tuben o e Påväg hem. Jag vet att jag inte skrev igår men jag hade inget att säga o hur kul är det att läsa om ingenting? Haha precis. Gud vad mätt jag är! Jag har druckit sammanlagt minst 4 varma kaffeliknande drickor för att jag varit så trött. Men vad gör man om man får gratis? ;)

lättaste dagen !

Jag kom hem för snart en timme sen och sitter här i vardagsrummet. Min dag var SÅÅÅÅ lätt. Chefen var bara där i typ 1 timme sen vare bara jag och tre andra anstälda och de bad mig inte göra så mycket även fast jag frågade. Så utav 6 timmar jobbade jag bara 2 ½ typ. Hahaha. Men nu ska jag hoppa in i duschen, kanske göra lite skolarbete som jag måste bli klar med innan jag börjar skolan igen.

I'll be back! Glöm inte- DESPERATE HOUSEWIFES- kanal5 21:00!!!! HELA VECKANS TIDPUNKT I MITT LIV iaf. Samma med er eller? ;)


trött

UUUFF vad trött jag är! Orkar inte... Men men jag har inget val, ses sen!


Bilderna från Söndags

   
Daisy! Den lilla råttan verkar gilla mig. Kolla hur hon ligger och myser med mig. Ida verkar hon däremot vara rätt för haha!


Sen tog jag bild på den här i smyg från Victor när han var liten haha! Han ser lite ut som lilla Jamie på One tree hill! Or?

Första dagen :D

Förlåt mig! för den sena uppdateringen, jag kom inte hem försen nu typ.
Min dag började som ett rent helvette för att vara första dagen. Jag kommer till tuben och så har tåget nyss gått. Det var första händelsen. Andra: jag hade 30 minuter på mig att komma till östermalm från husby på 30 och jag fick vänta i ELVA jävla minuter. Inte nog med det. Det står: 11 Kungsträdgården  8vagnar ett tag OCH så kommer inte tåg jävlen sen när man märker att den inte kommer så ska d stå SEX extra minuter att vänta. När tåget väl kommer så ska det vara ett gammalt skrotigt tåg som är fett segt. När jag kommer fram till salongen (bara 5 minuter sen ^^) så var jag helt flummig och glömde vad jag skulle göra och allt. Hahaha HEEELT borta.
Men sen började det gå bra. Det var tre sjuka personaler också haha! Men det kom bara fyra kunder för det så den här dagen var lugn. På min lunch gick jag till 7eleven och åt för det var där Ida och Sara praoade.
Jag blev flätad också!

 blev det fint? det tog bara otroligt nog högst 15 minuter!

När jag slutade så åkte jag hem och därifrån så åkte jag och mamma direkt för att kolla på en lägenhetsvisning i Solna. Men den var så liten. Gillade inte den så mycket.
Så åkte vi och köpte lite mat och sånt på City Grossen och så åkte vi till Bromma och åt mat. Nu är jag här och ska bara kolla på Ballar av stål om en stund och sen lägga mig och läsa min nya bok! OOOH :O ;)

Bye bye!

Morning!

Jävla skit snö säger jag bara!!! Jag svär om det fortsätter såhär så kommer jag flytta till ett varmt land!

Nu fixar jag frukost åt mig och ska snart gå till praoen. Önska mig lycka till!

Hjälp!

Asså allvarligt! Jag bahöver hjälp jag kan inte hitta non stans nån fin klänning för antingen sommar eller bara en vanlig fin fest klänning. Är det någon som har förslag på affär eller någon speciell model så skulle jag bli jätte glad.
Jag vet ju att sommarn knappt har börjat eller not men nånting måste det ju finnas för ett rimligt pris. Rik är man ju tyvärr inte haha.


Nu ska jag iaf fixa till mig och sen få en lång och skön sömn för jobbet! Hahaha vad vuxen man låter när man säger så har jag hört från Sara några gånger de senaste dagarna haha! Älskling!
PÖSS!!


 
Skolavslutning 08. Längtar tils nästa men ändå inte !
Ser inte du hur bra ditt hår ser ut när det är sådär Sara Berg??
Och Weirdie- du borde använda den där tröjan oftare ;)
*stolt fotograf* ^^
 
Den ena delan av de två sista generationerna av Santos ;)
Love u with all my heart mommy !!

Ont ont onteeee!

UUUSCH! Nu har jag värsta mensvärken! Orkar inte.... Hoppas bara att det inte varar imorn när jag börjar på min första praodag på en arfosalong.

Home

Nu kom jag nyss hem.
Jag och Ida åkte hem till Victor och "hunden" haha. Där var vi i nån timme tills att jag och Ida åkte till Östermalm och käka på McDonalds. Vi var as hungriga haha. Då kom Sara och vi var där ett tag. Men så skulle de hem och sova hos Sara så jag åkte hem och här är jag nu. Jag lägger upp lite bilder från när vi var hos Victor lite senare.


Puss och Kram!


Brottom!

Haha Nicole ringde och väckte mig halv 9 och helt förvånad när hon säger "soveru???". Man bah men jaaa! Men hon ville snacka lite så vi satt där och snackade till hon var tvungen att gå typ 45 min efter och då bestämtde jag mig att somna om. När jag vakna så ringer Victor och han och Ida hade bombat mig med sms för vi ska dra till Victor nu och hans lilla råtta haha.
Men till frukost åt jag 6 skivor melon med socker på (mmmm!) och drack kaffe och juice.
Har lite brottom nu men var tvungen att skriva. Vi höres! Och glöm inte att det är One tree hill och Gossip Girl på kanal5 idag!!! Missar det hela tiden haha

PÖÖÖÖÖÖÖÖSS PÅ ER!


American Pie 2

Den filmen äääääger! Går nu på 3an. Så jävla rolig haha

.....

Nu är jag så ledsen för att jag har tråkigt. Får väl trösta mig själv att kolla på kläder på olika hemsidor och se om jag hittar not att äta :(

Waiting

Nu väntar jag på att Ida ska få sova över hos mig ^^ hoppas att hon får!



                                
Hahaha skit ful bild. Den bjuder jag på! ;)

planerar

Hm.... vad ska jag göra idag då? Kanske dra till Kista eller not. Vet inte. Jag får väl fixa i ordning mig och komma på not.

 SLIIIITEN ASSÅ! HAHA


Standen mitt i Stockholm

Nu har jag kommit hem från stan med Nicole och Sara. Vi gick runt och kollade i sko affärer och klädaffärer och så åt vi mackor och glass. Nicole blev lite arg också haha! Men jag var fett seg idag och på dåligt humör. Vet inte varför hehe. Jag vakanade fett tidigt för att jag och Nicole skulle kunna äta den goda frukosten i skolan.

    

Haha notera min och Saras midjeväska vi har på sista bilden hahahaha!!!

Oh happy day!

Äntligen vår!!!! Fan vad härligt.
Jag var sen till skolan som vanligt idag haha. Men men. Inte mitt fel att jag är tonåring och blir så trött att jag inte orkar gå upp ur sängen ibland... ;P

Det kändes som att typ alla stirrade på mig när jag gick förbi folk i skolan och att folk följde efter mig. Snacka om paranoid haha! Nicole bah "I always feel lika somebody's watching me!" Hahaha fett sköna vi är när vi alltid ska sjunga en låt som passar in när vi säger not! XD

Och även om det snöade och haglade lite idag så har ju solen vart framme nästan hela dagen :D
När jag var påväg hem och satt på tuben till Husby så hade vi en jätte gullig chafför! Han bah:
-Jaa nu när ni ser det vackra solvädret som skiner har det blivit sommar och då vet vi att vi har kommit till Kisat, Kista nästa!
Helt glad att vet vad fint väder haha.

Ska snart till Kista och möta upp systern min och så ska vi väl luffa runt där.
Men jag kommer säkert höra av mig senare ikväll. Om jag inte har för mycket läxor ;)

 Så glada för det fina vädret som vi väntat på så länge :D
Tuben och sanrt i Kista


Solsken!

OOH vad det skiner nu, och dela dagen för den delen! Gud så mysigt :D
Jag hoppas också att jag får rätt bra på mitt kemi prov. Vet inte riktigt hur det gick.

Senare så ska jag och mamma till hennes kompis Gail och hennes dotter/min gudsyster Alma och äta middag. Trevligt ^^

Men jag vet inte varför jar har varit skit trött de senaste dagarna. Jag har inte somnat senare än vanligt :S

Prov

Nu sitter jag i skolan och har snart kemi prov! O my god! Pallar inte :S
Hahah jag tror inte att det komemr gå så bra. Alla är jätte nervösa.
Jaja jag har iaf tränat så mycket jag kunnat, mer än så här kan jag inte lära mig eller fatta.
Önska mig lycka till!!

090317

Oooh min favorit dag idag! Den var chill, vi gjorde inte not särskillt tråkigt heller. Gud vad skönt. Även om jag var på dåligt humör på morgonen, dumma humörsvängningar som ingen fattar.

På lunchen när Sara frågade om jag kunde följa med och hämta vatten så tvekade jag men ja ångrar INTEE att jag följde med för påväg tillbaka till bordet fick jag en chock och skratt attack när jag såg vad Ted gjort med sitt hår stackarn. Han hade färgat håret i blonda slingor för att han förlorade ett vad. HAHA! Och så var han helt orolig att folk skulle hata det. Han såg lite ut som Sune haha! Eller Fab 5s Carlton som Berk o Jonis sa haha. Men att det var plattat va ändå bra. Mycket bättre än när han har vax i och ser ut som han fått elchock. Poor thing.

Efter gympan gick jag, Nicole och Sara till stan och provade skor och allt haha och gick in på H&M. Så kom Rebecka också, Nicoles kompis, skit trevlig. Men efter ett tag var för Rebecka tvungen att dra och typ 10 minuter efter gick Nicole också. Så det var bara jag och Sara kvar. Hon köpte ett par leggings med dragkedja nere. Jätte fina. Men så stack vi hem sen.

 Nyvakna jag från imorse :S
 Hahah snygga Nicole prövade ett par skor som hon och Sara bestämt sig att köpa sen :D
 Lilla söta Milo plutten, Nicoles brorsa som de klädde ut till tjej haha! SÅÅÅ söt!

Rolig Quiz!

HIHI JAG TOG EN LITE ROLIG QUIZ ENLIGT MIG FRÅN PATTIS BLOGG.

1. Sätt iPoden på "blanda spår"
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.

Vad var det första du tänkte på när du vaknade?
I am
Vad är det sista du kommer tänka på innan du somnar idag?
Can't help falling inlove with you
Hur är det med kärleken?

Boombastic
Vilken låt passar bäst in på den som du håller kär?
Changes
Hur mår dina vänner?
Black or White
Tycker dina vänner om dig?
Halo
Hur ser folk dig som?
Tainted Love
Spanar folk in dig?
Let it Rock
Är du bra i sängen?
Slow down 
Har någon sexfantasier om dig?
How you remind me
Hur kommer du att dö?
Because you loved me
Vilken låt beskriver ditt utseende mest?

Hard out here for a pimp
Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Keeps getting better
Hur är det med ditt liv?
El beso del final
Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?

Gimme gimme gimme
Hur kommer ditt liv att bli?

Make it rain
Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?

Son de amores
Hur kommer sommaren att bli?

If i used to love you
Finns det någon som e hemligt kär i dig

A moment like this
Kysser du bra?
Come clean
Mår din kropp bra?
Broken strings
Får du tillräckligt med sex?
I'll be watching you


Hahahah! Roligt


Good Evening!

Good evening! Jag och mamma har nu varit på mobil jakt fram och tillbaka från Veddesta till Kista haha. Men tillslut fixa hon fram en mobil till sig själv som hon köpte.
Jag vet inte vad det är för fel men lite av mitt nagelfäste på toppen har gått upp och det gör jätte ont så fort man bara rör tummen. Kan knappt smsa :S :( MEN jag kan fortfarande!!! :D

Imron har vi sköna sovmorron och en chill dag med skit sköna lektioner.  Även om vi slutar sent så är det värt det!

Och vet ni vad jag ska göra nu??
Äta spansk tonfisksallad! :D Sååå hilma gått asså, blev jätte sugen på det idag.

Tomheten i skolan

Nu har jag snart ätit upp en hel marabou gräddnougat och känner mig hur fet somhelst! Men lite fett måste man ju få i sig ibland ;)
Så har jag tränat på NO. Men kan inte träna på det jag inte redan vet för de här böckerna suger! De antar typ att man vet vad alla ord betyder .De beskriver bara vad orden gör. Jävla skit böcker!

Så hade vi matteprov idag. Det var det värsta povet jag gjort i mitt liv om jag ska vara ärlig :S Men nästan ingen fattade. Så då känner jag mig inte utanför ;P
Ida kom inte till skolan idag :( saknar henne. 
Och alla verkade helt borta haha, kändes helt tomt i skolan ;P
Men fett bra att vi för en gångs skull äter vår mat i Science Center den här veckan. Ooh vad mysigt! Och en vecka kvar i skolan sen har vi 2 veckors prao och efter det påsklov! Längtar!!

Längden!

 
                                  INNAN                                                  NU

Det kanske inte syns så mycket men lite har det iaf växt haha!

Ooh la la

Nu efter att jag och mama vart i Bromma skulle vi hem så då åkte vi förbi Willys. Och så skulle mamma såklart till Kista Galleria så vi kunde kolla på lite kläder haha! Och så gick vi runt i olika affärer och hittade ett par typ röd-orangea jeans på JC för 50:- hahaha! Snacka om att vi hittar reor hela tiden XD

 Brun/grön/gråa jeansen från H&M: 79:50:-, Röd/orangea jeansen: 50:- från JC

 Gröna jeansen: 98:- från H&M

 Lite saker från ÖB haha; Sensoydyne tandkräm, Extra tuggummi, Energi dricka och
doftservetter ^^

Sån trevlig dag det blev idag!

Såhär ser nu min garberob ut efter min orginansering :D :

 MYCKET bättre ;)

Dageeens

dagens låt : Kiss me thru the phone- Soulja Boy
dagens frisyr : Plattat och mest utsläppt ;)
dagens smink : läppglans
dagens klädsel : jeans från bikbok, linne från H&M och "kofta(?) från Lindex
dagens roliga händelse : -
dagens planer : Inget
dagens vill ha : Inget :D
dagens saknad : no one
dagens drog : muuuusik !<3
dagens tråkigaste : inget hihi :)
dagens finaste : mp3n!!!!! <3
dagens måste : träffa Amanda ;P
dagens dricka : DrPepper!!!
dagens köp : Jeans mm
dagens mat : revbensbjätt och pommes ^^
dagens kärlek : Modern min<3
dagens mående : Glad och nöjd
dagens skratt : Mitt :D 
dagens tanke : Data data data!!
dagens irritationsobjekt : Inte så mycket möjligheter att göra haha
dagens smycke: mitt stjärntecken halsband (jungfrun) :D
dagens just nu: Är i bromma

Fyndigt

AAH vad skönt att fått sovmorgon idag. Inte ofta som jag får sova så länge på helgerna. Eller över huvudtaget :P

Jag kollade Lilians blogg ( http://reasonable.blogg.se/  ) och fick veta att hon och hennes kompis var på Eriksdals igår (som jag och Ida), blev jagade av killar i strömbanan (som jag och Ida) och efter det gick till McDonalds (som jag och Ida) haha! Coolt vah!! ^^

Hursomhelst så när jag vaknade typ halv 12 så åt jag och mamma frukost innan vi åkte till ÖB och köpte lite saker, åkte till Roger och sen till Vällingby. I Vällingby så skulle jag byta ett par jeans som mamma köpt till mig. Så jag bytte till en mörkgrön färg. Lite annorlunda och inte helt min stil men man kan ju pröva sig fram lite. De kostade bara 98:-  på H&M! Så hittade jag ett par bruna med dragkedja där nere för bara 79:-. Snacka om billigt!

När vi var klara där så gick jag, mamma och Roger till Hemköp och köpte lite mat så nu  är vi i Bromma hos Roger och ska snert äta; revbensbjäll och pommes ^^

Jag plattade mitt hår igår, lite slarvigt och fick reda på att mitt hår har växt jätte mycket sen jag plattade det sist! Och det var för typ en månad sen. Det har redan växt några cm och oftast så växet håret typ 3-5 cm per år. Vad glad jag är :D

Jag hade tänkt lägga in lite biler men tyvärr så är jag inte hemma och har ingen  USB-sladd så jag får lägga in det lite senare.

H&M

Jag kollade lite på H&Ms hemsida och hitta rätt så fina fynd för sommaren. Måste övertala mamma att köpa åtminståne not av de. Och så måste jag VERKLIGEN rensa min garderob haha!

Byxor: 198:-

Blus: 98:-

Skjorta: 98:-

Espadrillos: 149:-

Väska: 179:-

Örhängen: 39:50:-

Armband: 49:50:-

Solglasögon: 79:50:-

Jag hade tänkt hålla mig till enkelt och guld i sommar. Tycker att det skulle passa mig.
Men om det kostar för mycket så tror jag att jag ska hålla mig till secondhand haha!

SecondHand

Oooh jag är såå sugen på att gå till en gullig liten Second Hand affär. Vet inte varför men asså man kan ju hitta så mycket fina och andvändbara saker för väldigt lite pengar. Men får det ju nästan gratis!! :O :D

   

Man kan lixom få tag på allt möjligt; kläder, väskor, skor, accessoarer, böcker, allt möjligt!

Asso vem bryr sig om det är använt eller inte, sålänge det är i bra skick så tycker inte jag att det spelar någon roll. Det är ju nästan gratis!

Badet

God kväll!
Nu har jag kommit hem från badet. Spårat!!!!
Först så kommer vi dit, bara jag och Ida och vi väljer att åka den där strömbanan. Och så kommer några somaliekillar och försöker tafsa på oss! Jag blev fett äcklad, vem fan hålelr på så på ett bad?! Så ja blev fett lack o skvette vatten på de haha! Lixom vad kunde jag göra? Jag kunde inte smälla till de. De var typ 5-7 st :S
Sen gick vi upp och sen badade vi lite mer. Efter det så fixade vi till oss och gick därifrån. Vi gick till McDonalds och tog not att käka. Hon skulle igentligen sova över men hennes mamma var arg på henne så hon måste vara hemma hela helgen och plugga =/
Haha och när vi väntade på att bli hämtade så trampa Ida på hundskit så att hon nästan halkade hahahahaha!!!!! Fan vad roligt! XD

Men nu är jag fett seg och trött efter allt badande. Jaja :)

Spårat!

Godmorgon mina sunshines! Jag kunde typ inte somna om efter att mamma åkte från jobbet men det är lungt. Det var inte allt för tidigt. Men tyvärr så finns det inget på tv för tillfället så jag hade inget annat val än att sätta på datan haha!

Igår efter att Amanda kom så satt vi bara i vardagsrummet med mamma och umgicks. Men det var lite kortare tid hon var här en beräknat, hon hade lovat hennes kompis att gå ut med henne så hon hann inte ens äta middag. Stackarn, helt stressad =/

Efter det fixade jag min garderob, underklädeslåda och pojamaslåda. Helt spårat för nu är alla mina kläder på sängen! Orkade inte fortsätta organisera för klockan var typ 11 haha så jag fick helt enkelt sova på soffan. Inte lika bekvämt som sängen men det är varm och skönt är ;)
Men asså nu är rummet helt KATASTROF! Måste verkligen fixa det men jag har för många kläder haha! Det får inte plats i mitt rum. Även om det är rätt så stort men det är trångt haha

Jag väntar på att Ida ska vakna och smsa mig, vi ska till Eriksdals och bada sen ska vi fika och sova hos non av oss. Om det är hos mig så är det nog bäst för mig att hålla koll på alla mina kläder haha!

   
 Tyvärr har jag fler kläder XD

Shu

Hej nu har jag haft en "powernap" på ett par timmar och syrran ringde och fråga om hon kunde komma. Mamma kommer snart hem från jobbet och Amanda kommer snart hit så då ska vi laga middag, vet inte var än. Inte sushi iaf! ^^

Imorn om inte Ida väljer Knoel (Joel) före mig så ska vi kanske träffas och åka och bada på Eriksdals, fika lite och sova över hos non av oss. Non annan kanske följer med :)

 
 YEZZ XD ^^

Fredagen 13 för andra gången i år

Hej hej! Idag är det Fredagen den 13:e igen i år men kändes inte som non speciell dag tycker jag.
Nu har jag kommit hem. Jag är såå himla seg och trött. Det kanske beror på att jag inte hann äta frukost, jag vet inte.
Jag har inte bestämt att göra not i helgen, får väl ta och göra det, man kan ju inte sitta framför datan VARJE dag haha!
Men det var inget nytt i skolan som hände idag. Efter så stog jag, Victor och Ahmet och kastade snöbollar på varandra sen kom Alex och Isaak och vi stog där och hade jätte kul medans vi vändade på bussen haha! Ahmet försökte kasta på mig nästan hela tiden och missade mig alla gånger utom en haha! Men jag pricka han de flesta gångerna.

Jag behöver verkligen komma på not att göra nu.

CIAO!!

två filmer och två utskällningar :P

Hejsan! Idag känner jag mig på topp. VI hade ingen jobbig dag, kollade mest bara på film och på engelskan hade vi vikarie så det var chill. Även om rektorn hade utbrott på mig på morgonen och efter lunch så blev jag och Ida utskickade för att vi kastde tillbaka en kudde som Sara kastade på oss haha!

Men jag har märkt att jag blir jätte glad på mogonen innan skolan om jag får lyssna på en bra låt. En som jag har lust att lyssna på hela dagen. Coolt vah?? ;)
Om bara två veckor så börjar jag praoen för två veckor och efter det så har vi påsklov! :D
Jag har lust att åka till landet med nån kompis på lovet. Kanske Ida, hon har inte vart där än ;) men vi får se, hon kanske ska nån annanstans. Mormor skulle iaf bli väldigt glad om jag kom, är där alldeles för sällan.

Jussde, vi hade Friends möte idag. Var fett länge sen sist :O men det var trevligt, uppskattar alltid de möterna. Fast Tiffany fick knappt prata på mötet idag haha! Hon är nästan den enda som gör det där men Titti (lärare) orkade väl inte med hennes babbel idag haha! Däremot utsedde Tiify sig sj som president i gruppen. Herregud asså haha!

Men nu borde jag nog diska och laga mat. Hoppas att det blir gjort, är lite seg idag.

 

Åter igen; daagens ;)

Dagens låt: Another Way to Die
Dagens smink: Leftover mascara från igår
Dagens händelse:  Utvecklingssamtal
Dagens planer: Inga
Dagens vill ha: vänner som kan snacka me mig NU
Dagens saknad: Folket man älskar!
Dagens drog: Sushi
Dagens tråkigaste: Att komma till skolan på den "lediga" dagen
Dagens finaste: Mamma!
Dagens måste: Inget
Dagens dricka: Vatten och chai 
Dagens köp: Ny tandborte :D 
Dagens mat: Sushi minsann ^^
Dagens sjuka:  Negativ :S 
Dagens mående: Glad
Dagens Kommentar: MEEEN JAAJAA!!

..

Ja här sitter jag i köket med filt och chai latte och skriver mitt 80:e inlägg. Har suttit här så länge att min rumpa har bokstavligen somnat. Men har inget annat att göra. Och så väntar jag på att non trevlig person för en gångs skull kan skriva till mig på MSN eller FB. Gud så osociala folk har lust att vara. Alltid jag som ska börja snacka ;P

Men jag får väl helt enkelt nöja mig med att lyssna på min underbara spanska musik med Andy y Lucas.
Min kväll hade vart så underbar här framför datan om Ida kan sluta bråka me sin mamma och slippa få datan slängd i väggen (bokstavligen! :O) och chatta lite med mig. Jobbit att smsa me den här mobilen jag har haha. Tur att hannes mobil är hel och ren iaf XD

Hahah! Jag känner mig fett mobbad att inte ha annat än att skriva i bloggen. Men om 25 minuter så börjar Grey's Anatomy som jag hade tänkt kolla på. Sen får jag helt enkelt göra mig klar för sängs och vänta på att natten är över så jag kan träffa mina sköna och söta! Vissa få som finns i skolan hahahahaha!

Men nu ska jag inte vara negativ mot er så jag ger er en extra stor PUSS och KRAM! <3

UUFF

GUD VAD MÄTT JAG ÄÄR! Har ätit 17 sushi bitar! Lordie! Hahah jag kan knappt andas.
Men synd är imorn att man ska gå i skolan med TRE engelska lektioner och kolla på en tråkig film... Oh well nothin to do bout it.

Hemma

Nu kom jag hem efter mitt utvecklingssamtal och det gick smärtfritt. Och bättre än jag trodde att det skulle gå!
Men som vanligt ska jag komma sent till allt, fast kom bara 5 minuter sen idag och Alex som skulle ha sitt möte efter mig var också sen så jag tror inte att det gjorde non skada. Jag var tvungen att springa till skolan från tuben och det tog bara 5 minuter typ :D men såklart så orkar jag ju inte springa hela vägen, det är en uppförsbacke där också haha!
Efter mötet åkte jag och mamma till Ica i Kista och köpte lite mat och sånt. Vi ska göra sushi idag!!

Och när vi kom till Husby kom jag på att jag skulle besöka min prao plats på hundagiset så jag gjorde det (bara typ 3 min ifrån mig) och jag fick lite svar på frågor och sånt. Det såg jätte mysigt ut och hundarna var jätte söta! Både små och stora. FY VAD SÖTA! Så där ska jag vara om lite mindre än 3 veckor.

Puss och kram!!!

:@

Fyfan för snö säger jag bara! Kan det sluta snöa eller! Vad hände med vackra sommriga Sverige som alla älskar??



Men nu hade jag tänkt städa upp lite här och försöka komma på not vettigt att äta innan jag drar till fattigskolan.

Vädret asså

Jussde jag har räknat ut (tråkigt nog) att det har snöat här i dumma Sverige i hela FEEEEEEM månader! Vad fan är det för skit, det är ju fan nästan ett halvår. För det börjar alltid snöa i början av november sen upphör det i ett par veckor typ och så börjar snön igen. JAG TROR INTE ATT NÅN MER ORKAR MED DEN HÄR SNÖN för resten av året. (december gills inte ;P)
Snälla rara väder kan du göra som hela Sverige vill för en gångs skull och SLUTA SNÖA och ge hit vår sommar som ändå bara ska fucking vara i dumma typ 1½ månad....

Stolt ^^

Nu kom jag hem efter en lång och chill dag. Jag mådde bra idag tycker jag. Och jag fick mycket gjort. Iaf på svenska plus haha.
Idag slutade jag sent- typ halv 5... Nicole hade dans efter så vi två satt vid tuben i Tekniska och mummsa macka och choklad. Så satt vi och garva åt varandra hela tiden haha! Vi är så roliga ibland asså...
Imorn har vi ingen skola. För vi har utvecklingssamtal. Gud så kul.... Jag blir bara irriterad när jag är där. Alla verkar så tröga och verkar vara på allas sida utom min och när man klaga så är man fjantig och inbillar sig allt. Innan var det kul när man fick bra kritik och kände sig glad. Sen fick man en mentor i 3 år och undviker så mycket som möjligt att vara i närheten av honom. Han är så seg :/
Jag tycker synd om mig och Ida och alla andra som har han. Jaja, känner mig lite dåligt att sitta och kritsera på internet hehe...

Jag har by the way kommit jätte långt på min bok som jag sa att jag fick igår. Jag är på sida 139. Det är nästan halvvägs och ni borde ge mig lite beröm för att ha kommit så långt eftersom att jag läser såååå långsamt! HAHA!

Men om ett tag ska jag duscha- svettig från gympan haha och sen ska jag inte göra annat än kolla på underbara Desperate Housewifes. Det är helt klart det bästa programmet!  Och så kan jag sova upp till 13:00 imorn! HÄÄÄÄÄÄRLIGT!

Snö.......

Och nu är hoppet nere igen... Vaaaarför ska det alltid snöa när man tror att det ska bli vår?! Hallå det är ju MARS! Det är meningen att gräset ska växa, små blommor ska vara påväg upp på maken och det ska åtminstone vara några lov på träden! Vad är det här! Usch...


Och nu koooooooooooooooooomeeeeeeeeeer DAGENS!!

Dagens låt: Broken strings
Dagens smink: Mascara och läppglans :)
Dagens händelse:  Skola...
Dagens planer: Inga
Dagens vill ha: mer kläääder
Dagens saknad: Inget
Dagens drog: Sömn!
Dagens tråkigaste: Matte och science...
Dagens finaste: Idaaaa
Dagens måste: Sooova!
Dagens dricka: Saft & mjölk
Dagens köp: Pumpafrön
Dagens mat: Lomo och ägg ^^
Dagens sjuka:  De flesta
Dagens mående: Hyper ;P
Dagens Kommentar: Move bitch, get out the way! XD

Roligaste bilden!

HAHAHAHAHAHA VETTNI VAD JAG HITTADE!? Såååååå roligt, men det kanske bara är min humor.
Nivet Tokio Hotel? Två av de är lixom tvillingar och jag hittade en bild på de som jag bara var helt tvungen att spara haha!
Själv är jag inget stort fan av det bandet men man måsdte ju erkänna att de är lite fasinerande om de har sånna här bilder!

 HAHA! klicka på den så att man ser den stort XD XD XD


sova sova sova!

Jag sitter nu och kan knappt hålla ögonen öppna haha. Men mamma tvinga mig att vakna. Jag tror nog att jag kunnat sova till imorn om hon inte väckt mig XD
Min bok har kommit som jag beställt! :D
Den heter "Som jag vill vara"  och författaren heter Katarina von Bredow. Jag gillar henne.
Och så har jag fått tillbaka min kamera som vart på lagning i över en månad nu :) haha så hade de glömt att ta ut affärens batteri från kameran haha så nu har jag 2 st. ^^
Och jag har typ blivit helt beroende av pumpafrön eftersom Nicole var tvungen att ta med sig det till skolan, visa mig det och ge det till mig... skäms!
Hahah! Det börjar också bli vår nu! Woohoo jag slapp gå med en jacka till skolan. Bara en tjocktröja.
Nu borde jag äta mat. har bara ätit lunch. OCH jag hann äta frukost hemma idag vilket är högst ovanligt så jag mådde jätte bra, visste inte att det gjorde så stor skillnad.

Här är några bilder jag ritat nu på sistone. Man kanske inte ser så bra men jaja och SÅ himla fina är de inte ;P
    

Men nu måste jag iaf ägna min tid åt att äta :)


Daaaaagens

Dagens låt: Untouched
Dagens frisyr: uppsatt i en bulle :)
Dagens smink: mascara
Dagens händelse:  Basketmatch
Dagens planer: Inget längre
Dagens vill ha: Pengar. haha
Dagens saknad: Inget
Dagens drog: Glassssssss!
Dagens tråkigaste: Homework
Dagens finaste: Vet inte :S
Dagens måste: Ingenting
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Inget ;P
Dagens mat: Gryta
Dagens sjuka:  Trött
Dagens kärlek: Amanda
Dagens mående: Chill
Dagens Kommentar: Men haaalå

Telia vs Tre

Hallå... Har ni märkt att Tre har härmat Telia me reklam???
Att de gör det som att det är en serie och att nästa reklam är en fortsättning på personernas liv.

Vilken av reklamerna tycker ni är bäst? Telia eller Tre?
Själv tycker jag att Telia har bäst reklam av de. De har funnits längre, de HÄRMAR inte folk!!!! och deras reklamer är mycket roligare haha!

    (Tre loggan är däremot finare haha)

Men hursomhelst så är COMVIQ DET BÄSTA ABONNEMANGET!!!!

Matchen

Nu har jag kommit hem från matchen. Det var trevligt. Jag såg däremot en match mer än jag tänkt hehe. Och båda lagen jag heja på vann! Kuligt vah? Verkar som att min Happy-week fortfarande håller.
Sen såg jag Philmon och Keya som satt och också kollade på. Trevligt. Men jag tycker att jag borde fortsätta med min läxa.
Bye bye!

syster yster

Nu har jag gjort lite skolarbete och är stolt. Måste bara klä på mig kläder och äte lite sen ska jag vara på en basket match här i husby om en kvart med underbara syster yster. Tror ni att jag hinner??? ;P
Aja när jag kommer hem ska jag försköka fortsätta med min "lilla" hög av skolarbete. Woohoo!

 (gammal bild)

Naaathin'

Skön dag jag haft tycker jag när jag sitter och tänker tillbaks vad jag har gjort. INGENTING.
Eller joo jag har kollat på tv, laddat ner låtar, sytt på symaskinen, ätit (lite :S) och bara chillat. Har man ens nånsin uppskattat hur skönt det är att bara sitta hemma och slippa byta kläder och bara gå runt hemma i sin pojamas?
Men jag är rätt så varm och min huvudvärk börjar bryta ut så jag tycker att jag ska äta not kallt. Som... hm... GLASS! :D
Men marshmellows på? Hur gått är inte det? Jag vet inte det än men ska prova det ;) Vi har minimarsmellows i typ 3 olika färger, gulligt ellerhur! ^^
Jag känner också för att rita en jätte fin bild. Får väl se hur mycket den fuckar upp sej bara för det haha!


Oh Well nu ska jag uppfylla alla mina krav jag nyss skrivit upp.
Puss hej!!!


frida

Jag har lust att läsa not kul... Läste ut en bok igår som inte var allt så rolig MEN jag kanske kan gå och köpa Frida-tidning haha. Det är väl kul?

 Men är jag den enda som tycker att det här nummret inte ser allt för lockande ut?

Den ser så svensk ut... Jag har inte sådär jätte mycket emot sverige haha (vädret asso...) men jag är inte så mycket för alla svenska artister och melodifestiven och allt. Tycker sånt är hur töntigt som helst...

DAGENS

Dagens låt: Son de amores
Dagens frisyr: uppsatt i en bulle :)
Dagens smink: mascara
Dagens händelse:  ja & nicole as garvar :D
Dagens planer: Sova? ;D
Dagens vill ha: Kul!
Dagens saknad: Maiaaaaaa<3
Dagens drog: Sömn
Dagens tråkigaste: SO dokumentären
Dagens finaste: Inte jag tyvärr
Dagens måste: Ha kul!
Dagens dricka: juice
Dagens köp: Läsk!
Dagens mat: Lomo och ägg ;P
Dagens sjuka:  Trött
Dagens kärlek: Ida
Dagens mående: Super glad!
Dagens Kommentar: HA HA

Sen som vanligt

Hej!!!
 Vet inte varför jag alltid ska somna när jag kommer hem. Jag sov ju lixom i skolan... :S haha jaja
Jag lagade min egen mat idag :D Så det är väl därför jag skriver så sent.
Men jag tror att jag måste lära mig att koka ris, får helst enkelt ha det som ett mål att lära sig innan året är slut :D
HA HA
Det jag möjligtvis ska göra innan helgen är slut:
 
 Träffa Victor
 Ta slut på alla mina pengar :S
 Gå på hunduppvisning med Keisha
 Sy med symaskinen
 Sova

Men vi får väl se... mina planer ska alltid förstöras. Det är typ min olyckssak, det har väl alla?
Även om mitt lycko nummer är 13 och 24 haha.

På tal om nummret 13- vi hade Art idag och vi ska måla av oss sjävla resten av terminen tror jag och vi fick välja nummer mellan 1-14 tror jag och eftersom nummer 24 inte fanns (som är mitt första val) så valde jag 13 och man ska måla av sig sjävla i olika känslor man får och de är nummer och får veta den känslan man fått. Och vet ni vad?! Det är ju min GLAD-vecka den här veckan och jag fick men känslan jag ville ha- HAPPY! :D
Snacka om tur eller hur?

Och på tal om happy week- jag garvar ju för ingenting ibland nu för tiden- Jag och Nicole gar-va sönder oss på hemkunskapen. Vi kunde inte hålla oss- var väl bara för att man var tvungen att vara tyst i några minuter. HA HA jag skrattar bara av att tänka på det. Herregud! XD


Har inget mer att skriva så jag får helt enkelt skriva nån annan gång tycker jag.

Bye bye

  haha är jag den enda som tycker att mormor ser as rolig ut?! XD XD


Ny dag- gammal skol

Hej alla underbara glada själar!
Nu är jag på gått humör. Vet inte varför men ibland skattar jag skit mycket utan att kunna kontrollera mej. Synd om det händer om nån är fett arg eller ledsen för det kan komma när som helst. Det är den tiden på månaden. HA HA
Men idag var min första dag sen lovet och det var kul att se de flesta igen. Men alla verkade så upptagna så jag spenderade bara tid med min klass idag. Woohoo.....
Vem är det ens som tycker att lunch rummet har blivit fint??? Halå. Det är ju trångare än det var innan. Och vad är det med den där "nya" läraren i lågstadiet som är typ 3 år äldre än mig som anklagar mig Nicole och Sara om att BARNEN (som är typ 7 år) har sagt att vi säger fucking till de?? Allvarligt talat vem tror på några 7 åringar över 15 åringar???
"That's not what the kids told me!" man bah "och??????" om man tror varje gång på vad en snorunge säger tror inte jag att världen skulle se ut som den gör. Visst barn är söta o bla bla bla men JAG BRYR MIG INTEEEEE.

Den här dagen tog död på mig. Men nu har jag sovit i några timmar. Tyvärr. Få se om jag kan sova i natt då haha

Pöss på er alla! BIBI

Än en gång...

Men jaaahaa! Då var man sjuk igen! Ahhhhh
Har suttit hemma med feber och nackspärr you name it. Men nu mår jag bättre. Hoppas jag är frisk tills imorn för jag behöver verkligen gå till skolan.
Men en bra sak är att jag fixat en andra prao plats på hund dagis här i husby. Yippie! Nu slipper jag tänka på det :D
Tyvärr har inget nytt hänt eftersom att jag varit hemma och inte gjort nonting... Jaja ska göra annat nu.
BIBI!

Nu ska jag...

...Äta lasagne, kolla på Gossip Girl och efter det duscha. Sen ska jag träffa kära underbara Keisha i Kista! Hare bra och så återkommer jag!


dumma internet

Hej kära läsare! Nu har jag lämnat Ida vid tunnelbanan. Tyvärr var hon tvungen att åka hem ;(
haha vi hade skit trevligt. Vi gjorde ett roligt videoklipp. Får väll lägga in den här i bloggen när jag vet hur man gör XD
Imorn säger mamma att jag måste leta efter prao för andra veckan så jag får vel göra det och få det överstökat... :D
Så måste jag också kolla på repris avsnittet på Gossip Girl som jag fucking missa ida igen =/  =/=/



Det här inlägget skrev jag igår men såklart så ska dumma internet fucka upp sig så jaaa... :@

Tröttis

Hej hej! Igår gick det villt till haha!
Nu har alla åkt hem och jag är hemma själv. Kommer att kännas lite konstigt nu när Tere och Maia åkt hem till Spanien igen.
Fast för tillfället gör jag mig iordling för snart ska jag träffa Ida. Men jag är sååå jävla trött vet inte vf :S
får vel ta en kopp kaffe eller två ;)

RSS 2.0